Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Spadek sprzedaży Totalizatora o ponad 20% !!!! |
2010-03-09 (22:04)![]() Data rejestracji: 2008-09-01 Ilość postów: 2383 ![]() | wpis nr 296 793 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To, że zlikwidowali kulki u Buków to z pewnością Totalizator maczał w tym palce, śmierdzące gnojki. Bukmacherzy im zagrażali to postanowili wyeliminować konkurencję. Mysleli, że dzięki temu będą mieli większe przychody. Mam zamiar dobrać sie im do skóry, powolutku, powolutku wszystko dopracowac do jak najmniejszych szczegółów, żeby wszystko grało. Jak będą rezultaty tu na forum, to znaczy że wszystko idzie w dobrym kierunku. |
2010-03-10 (00:09)![]() Data rejestracji: 2010-02-26 Ilość postów: 32 ![]() | wpis nr 296 876 [ CZCIONKA MONOSPACE ] córka Sobieśiaka chciała się wkręcić do T.S T.S zaczyna coraz bardziej syfić |
2010-03-10 (00:23)![]() Data rejestracji: 2010-02-26 Ilość postów: 32 ![]() | wpis nr 296 887 [ CZCIONKA MONOSPACE ] córka Sobieśiaka chciała się wkręcić do T.S T.S zaczyna coraz bardziej syfić cz zauwarzyliście że ten pojeb Wieleba zachowuje się całkiem inaczej ( chce być normalny popapraniec ) prawdopodobnie ojcowie chrzestni T.S. mu nakazali chcą uchodzić za poważną firmę ale....... co się dzieje wszyscy widzą |
2010-03-10 (00:32)![]() Data rejestracji: 2009-12-02 Ilość postów: 86 ![]() | wpis nr 296 892 [ CZCIONKA MONOSPACE ] talizman4 dzięki, ale chyba trochę za ostro - to jakby wciskać skorumpowanemu gliniarzowi że nie jest czysty - co zrobi, aresztuje Cie pod zarzutem nakłaniania do korupcji - a więc chyba to trochę poobcinam ![]() czy tylko ja zauważyłem że ostatnio pada mnóstwo wygranych w mini lotto? my tu gadu gadu o lotto a mini rozdaje kaskę dla zaufanych.... |
2010-03-10 (06:54)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 296 907 [ CZCIONKA MONOSPACE ] poul - witaj. Nic dziwnego. Więcej osób, więcej zakładów, większe szanse. Niech tylko z MM przejdzie ze 100000 do Mini i fakt będzie. W każdym razie widać, ze idą na te 50.000.000 i założę się, że jak nigdy tego nie robiła to zacznie mnie namawiać pani w kolekturze do zagrania. |
2010-03-10 (07:32)![]() Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 ![]() | wpis nr 296 915 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Każdy z Was może sobie zredagować treść wniosku zgodnie z tym jak mocno trzęsie portkami przed aparatem ucisku. Zróżnicowanie treści wniosku jest zasadne ,aby oligarchowie tego cyrku nie domyślali się że autorem wniosku jest jedna osoba. Dla dedukcyjnie potrafiacych myśleć Polaków. Wiedza moja wynika z ksywy Wolny Strzelec w S. S. Prokuratorzy boją się wdrożenia śledztwa z uwagi że Z.G.P. dysponuje ponad 100 milionami zł dochodów w skali roku . Mafia sponsoruje wybory w La Polonii. Dowodem na to jest afera hazardowa. Wnukowi wermachtowca ryżemu Tusko matołowi gdy przyśniło się zostać preziem kolonii Goi musiał zapewnić sobie sponsorów finansowych na swoja kampanie do koryta. W tym celu na sportowo organizował różne rozgrywki z partyjnymi oligarchami którzy za cenę przepchnięcia kilku ustaw hazardowych zobowiązali się sfinansować jego kampanie ogłupiania Goi w La Polonii. Jak wiemy drugi wnuk sowieckiego żyda mlaskacz kaczor gdy zasmakował posady pajaca żydo syjonistów hamerykańskich i nie zamierza nikomu ustąpić zasztnego koryta. Agenci spec służb rozdają karty i oni decydują jakiego potulnego osiłka na polecenie MOS SADU ustanowią preziem kolonii La Polonia. Jak by nie korupcia i bezprawie to wielu uboli ,komuchów i Mosie zostało by już uziemnionych. Według wiedzy agentów to Donaldo Matoł wilcze oczy był zainteresowany pozyskaniem kasy na kampanię wyborczą rezydenta Tusko La Polonii. Pozostała reszta P O -prańców miała zorganizować sponsorów oferując ,, coś za coś’’ ,czyli zgodę na treść zapisu ustaw hazardowych zredagowanych przez kanalie hazardowe. Sprawa się rypła bo kłamczuszek mlaskacz jako wytrawny gracz ubiegł swojego rywala do koryta stosując NKWD –owsko ubeckie metody eliminacji swoich przeciwników. Grając w ustawiane kulki jesteście sponsorami kampanii wyborczej namiestnika pajaca Syjonistów w już kolonii La Polonia. Firma toto to przechowalnia zaufanych agentów piorących uwłaszczoną kasę i sponsorujących wybory w kolonii już La Polonia. Komisja Sejmowa ds. afery hazardowej ma za zadanie ogłupić Goi Polaków i zagonić ich na kolejne już ustawiane wybory rezydenta Syjonistów. Proszę zawsze zadawać sobie Mosie pytanie – A kto w tym miał interes . Jak ich wybiórcze media podają o koryta rezydenta ubiegają się Samozwańcy. |
2010-03-10 (07:44)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 296 916 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Brawo Talizman za odwagę - jeszcze aby tak dotarło do wszystkich,co też tak naprawdę dzieje się w naszym pięknym i zarazem dziwnym kraju,to już w ogóle byłoby OK pozd |
2010-03-10 (11:30)![]() Data rejestracji: 2010-02-26 Ilość postów: 32 ![]() | wpis nr 297 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] SUPER !!! Talizman napisałeś to wszystko co myślą PRAWDZIWI POLACY ale nie mają jeszcze tyle odwagi żeby pisać tak otwarcie o MOŚKA Jestem pełen podziwu tak trzymać pozdrawiam. |
2010-03-10 (11:33)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 297 002 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madziu, z ciekawosci zapytam czy juz wiesz po kiego grzyba sa lottomaty ![]() |
2010-03-10 (13:21)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 297 051 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ralfek >>> rozumiem,ze pilnie obserwujesz moja edukację - wiem ralfek wiem!!! A czy Ty wiesz czemu tak bacznie mnie obserwujesz ? ![]() |
2010-03-10 (13:43)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 297 068 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ustawianie wyników losowań udowodniono już w Bułgarii i Czechach. talizman 4 --------------------------------------------------------------------------------------- A to ciekawe ,nie wiedzialem że to juz udowodniono . Prosze rozwinąć temat ,czy to były czipy na kulkach czy tez animacja komputerowa.A może pomogły w tym połaczenia lottomatów z ich komputerem centralnym. Jesli juz udo wodniono to jasne że nasze lotto oszukuje w podobny sposób he he. I koniecznie chciałbym zobaczyć płytę DVD z nagraniami tych ustawionych losowań. Jeśli te dowody to tylko przekonania zawiedzionych graczy to radziłbym usunąć to zdanie gdyż mozna napytac sobie biedy. |
2010-03-10 (17:54)![]() Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 ![]() | wpis nr 297 209 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Uprzejmie informuję że treść tu prze zemnie napisaną jako wzór do agenta prezia ustawianych kulek w cyrku iluzji już dzisiaj wysłałem. Jutro wyślę do pozostałych adresatów w tym do cyrkowej komisji d/s afery hazardowej. Tak się zastanawiam czy tym cwanym przygłupom warto przekazać wiedze agentów na temat beneficieta kasy od oszustów hazardowych na kampanie wyborczą ryżego Donalda matoła. Dziś bez kasy na medialną kampanię wyborczą to Donaldo może sobie tylko po kwakać i po beczeć do cyrkowego lustra. Niech swołocz wie że Goje potrafią dedukcyjnie myśleć. Do Jasze. W Czechach udowodniono ,że losowanie próbne wstawiono jako losowanie na żywo. W tym miesiącu będe w Libercu u swojego dłużnika i postaram się przywieźć wiedzę tego przekrętu. Masz gest do płacenia na tacę toto mafii za chwilę marzeń do losowania to Twój problem. Do Madzi i ralfek. Nie wiem w jakim wieku jest ralfek ale domyślam się ,że foto koło nika Madzi działa na niego mobilizująco , pomarzyć mu wolno przecie . |
2010-03-10 (18:10)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 297 221 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Talizman4>>> witam Cię - jutro mam chwilkę i wyślę to - trochę inaczej to zredagowałam,ale przekaz pozostał ten sam. Jak długo się czeka na odpowiedź,czy oni są zobowiązani jakimś terminem, czasem? Czy wolna amerykanka ![]() Mój obrazek mobilizująco? Wiesz nawet nie pomyślałam w ten sposób ![]() pozd |
2010-03-10 (18:16)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 297 224 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hej madzia77 - a z czego to jest? Ile się czeka? W Polsce około tygodnia. |
2010-03-10 (19:01)![]() Data rejestracji: 2009-06-13 Ilość postów: 213 ![]() | wpis nr 297 247 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ludzie przestaja ufac, ale nie przestaja marzyc. TS sam na siebie bata ukrecil podbijajc stawke w DL( lotto) niema co ukrywac zaczelo byc drogo nie proporcionalnie drogo do realiow. Mysle, ze przecietny Kowalski przestal grac dla przyjemnosci. Czekajac ewentualnie na wieksza kumulacje, stad wplywy TS stopnialy. pozdro |
2010-03-10 (19:35)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 297 266 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W Czechach udowodniono ,że losowanie próbne wstawiono jako losowanie na żywo talizman4 ------------------------------------------ A co z Bułgarią??? Jasze Masz gest do płacenia na tacę toto mafii za chwilę marzeń do losowania to Twój problem talizman4 Nie widzę problemu gdyż go nie ma. Nie gram w DL a przecież w kumulacjach widzicie problem. Jasze |
2010-03-10 (19:38)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 297 268 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Napisze doktorat o osobowosci ludzi spelniajacych sie w internecie. MAdzia przydaje sie jako pewien \"wzor\" dla tego przedsiewziecia. a do rzeczy ja tez uwazam, ze ts robi zle ruchy, ale nie upowznia mnie to do belkotu o mafii itp bo nie posiadam wiedzy tak jak i wy. Talizmam przedstaw choc cien dowodow |
2010-03-10 (19:43)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 297 271 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mafia – (tajna) zorganizowana (sycylijska) grupa (przestępcza z głównym ośrodkiem w Palermo); nazwa zorganizowanej grupy (przestępczej) o dużych wpływach, powiązaniach z osobami na różnych szczeblach władzy, policją, biznesem, prowadząca działalność gospodarczą (finansowaną z przestępstw).[1][2]; używana przez media nazwa każdej zorganizowanej grupy przestępczej. Oprócz ( ) wszystko się zgadza. |
2010-03-10 (22:11)![]() Data rejestracji: 2009-06-21 Ilość postów: 441 ![]() | wpis nr 297 333 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Sprawa udowodnienia ustawiania wyników losowań jest prosta do udowodnienia tylko cel ten wymaga znacznych środków finansowych dla osoby w Kom. Głów. Policji w Warszawie. Osoba ekspert od kinematografii po wydaniu mi pozytywnej opinii w tym samym dniu wylatuje z pracy. Przegraj na DVD kilka losowań i porozmawiaj z operatorami kamer w regionalnych ośrodkach TVP. Preziem toto mafii zawsze jest agent S.S. W skali roku cyrk ten ma wpływy od marzycieli około 2 mld zł. Kasa uwłaszczana jest pod stołem za kon trakty świadczenia usług przez komusze firmy. Nikt z Nas nie ma możliwości udowodnienia, że wczoraj 11.7 miliona wygrał przypadkowy Goj z Łodzi a nie mafijny turysta zbierający na kampanię wyborczą Samozwańca. Dostęp do tej wiedzy ma tylko kilka osób. Kiedyś ja odniosłem sukces zdejmując Mosie swołocza, ale później esbeckie komuchy rozkradły majątek tego banku a podatnik w ramach gwarancji bankowych spłacał depozyty klientów. Pani Hania sprzedała ten bank Bankowi BPH a następnie za psie pieniądze swoim braciom starszym w wierze. Historia się kołem toczy i żywie uzasadnioną nadzieję że do władzy dojdzie drugi Piłsudzki i powoła Trybunały Ludowe a wyroki wykonają Sądy Polowe. Niemcy już zaproponowały Grekom wykup ich długów w zamian za możliwość kupna ich wysp. Bezczynność Goi Polaków wobec działań namiestników Samozwańców doprowadzi do rozbioru terytorialnego Kolonii La Polonia Pieśń o PO i Tusku - ku przestrodze Znów jakaś zgraja szczęśliwym trafem Bez głów, bez planów, za to z rozmachem Do żłoba toczy swe tłuste cielska... Oto Platforma Obywatelska! - moc diabelska Przed sądem złodziej śmiało ucieka Od dziś korupcja prawem człowieka! Nareszcie wszystko wróci do normy Więc podziękujmy ludziom Platformy! Zwrot w dyplomacji to rozdział drugi Od dziś będziemy świadczyć usługi Dla Władymira i dla Angeli... Czas na kolanach iść do Brukseli! Szef MSZ-u włoży kaganiec Śląsk i Pomorze weźmie Germaniec Trzeba wywłaszczyć polskiego chłopa... Vivat Platforma i Mosie Imperium Europa! Angela Merkel ręce zaciera By na wschód ruszyć tropem Hitlera Z nią hitlerowców procesja tłumna Vivat Platforma - piąta kolumna! \"Za tawariszcza Tuska zdrowie\" Piją Gazpromu oligarchowie Władimir Putin z radości śpiewa: \"Nu, tiepier budiet kak za Breżniewa\" Odwrót z Iraku, z Afganistanu Osama śmieje się z pod turbanu Taki sojusznik jak Tusk się przyda... Vivat Platforma i urojona Al-Kaida! Koniec z lustracją! Koniec rozliczeń! Dla konfidentów to koncert życzeń \"Od dzisiaj wszyscy jesteśmy święci!\" Vivat Platforma i konfidenci! Niech żyje wolność! Ćpun na wagarach Łbem durnym kręci w dymu oparach Całkiem legalnie ćmiąc porcję zielska Vivat Mosie Platforma Obywatelska! Niech żyje miłość! Rusza w TVN-ie parada Sprośnych pedałów cała gromada Gzi się bezwstydnie wśród publiczności To triumf euro kołchozu - pic wolności! Elektoracie! Wyborco durny! Gdy będziesz wrzucać znów głos do urny A chcesz być wolny od Niemca, Ruska To nie popieraj z Magdalenki zdrajców i Donalda Tuska! Napisał Polak - Talizman Prezydent Izraela: \"wykupujemy Manhatan, Polskę i Węgry\" czw, 2007-11-15 11:10 | R1a1 Jak podały węgierskie media 10 października na forum ekonomiocznym w Tel Awiwie prezydent Izraela Szymon Peres stwierdził, że m.in. cytuję Szymona Peresa: Izrael osiągnął bezprecedensowy sukces ekonomiczny. Dziś osiągnęliśmy gospodarczą niezależność i wykupujemy Manhatan, Polskę i Węgry. Inne źródło podaje taką wersję tłumaczenia: cytuję Szymona Peresa: (...) wykupujemy Manhatan, wykupujemy Węgry, wykupujemy Rumunię, wykupujemy Polskę. I jak ja to widzę, nie mamy żadnych problemów. Warszawa dn 14-01-2010 r. Wypowiedż w obronie utrzymania wysokości esbeckich i komuszych emerytur adresowana do Składu Trybunału Konstytucyjnego.. To już przestał być Trybunał Konstytucyjny, ja go nazwałam wcześniej klerykalnym. Ale może lepszym określeniem byłoby, że to trybunał prostytucyjny - zaatakowała euro posłanka SLD Joanna Senyszyn w TVN24 działalność Trybunału Konstytucyjnego Europosłanka SLD stwierdziła, że Trybunał od dawna nie występuje w obronie konstytucji. - To nie jest już Trybunał Konstytucyjny, to już trybunał prostytucyjny - grzmiała Senyszyn Nowe hasło Platformy Obłudy zwanej PO KRADNIJ KTO MOŻE- RZĄD OCHRONI A MOSIE POSEŁ I KOLABORANT POMOŻE |
2010-03-10 (22:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 297 340 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bękarty wojny...w tym filmie prawdziwy Niemiec zdemaskował Anglika udającego niemieckiego oficera . Mniej więcej podobny błąd. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 Wyślij wiadomość do admina |