Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Czy tylko jeden dzień bez gry ? |
2009-11-29 (11:18)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 272 [ CZCIONKA MONOSPACE ] cd..... a najbardziej mnie śmieszy to, jak ktoś piszę, że TS manipuluje losowaniami, a codziennie \"zapierdala\" do kolektury i wysyła kupony za 50zł. To tak jakby być okradzionym przez złodzieja, sfinansować mu obrońcę i przeznaczać kilkaset złotych miesięcznie na jego utrzymanie. |
2009-11-29 (11:22)![]() Data rejestracji: 2009-11-29 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 257 274 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV - nie jest moją intencją obrażanie kogokolwiek. Czytajac twoje posty odnioslem takie wrażenie. Jeżeli urazilem, prezpraszam. Postawiłem jednak w swoim poście kilka pytań, które tak uważam wymagają zastanowienia. Nie znam dokładnie tych maszyn losujących, jednakże dla inżyniera budowy maszyn ich konstrukcja wydaje się na tyle logiczna, że postawione pytania wymagaja odpowiedzi. Nie żadam ich od Ciebie, ale powinny zmusić do zastanowienia się nad \"losowoscia zdarzeń\" Czy aby ktoś temu losowi nie pomaga? Przegranym nieudacznikiem nie jestem. Jeżeli grałem to tylko na 1jeden zakład wychodząc z załozenia,że jak ma być wygrana to bedzie, nawet z jednego zakładu. I uwazam to za zdrowe podejście do problemu. W tej chwili widząc radykalne zmiany w kumulacjach wycofałem sie. Dowodów na matactwo nie mam i NIKT ich nie będzie miał, choćby dlatego,że jego udowodnienie byłoby równoznaczne z likwidacją TS, a do tego nikt nie dopuści. |
2009-11-29 (11:24)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 276 [ CZCIONKA MONOSPACE ] no madzia77 bravo!!!! Jeśli w Polsce jest kilka tysięcy dziwek, to trzeba uważać, lub się domyślać, że reszta kobiet to też dziwki. Ciekawą zbiorczą ideologię uprawiasz. Weź tabletki i połóż spać, bo bredzisz!!! |
2009-11-29 (11:50)![]() Data rejestracji: 2009-11-29 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 257 279 [ CZCIONKA MONOSPACE ] madzia77 - jedyne co pozostaje to nie grać. Ja już z tym skończyłem. Jeszcze czekam na te miliony innych, którzy też zrozumieją, że tylko własną postawą mogą się przyczynić do zmian. Puki co zaczekam (ale pewnie sie nie doczekam, bo zawsze się znajdzie ktoś kto powie \"a może tym razem się uda\") Wiem że prawdopodobieństwo 1: 13 ooo ooo jest samo w sobie przygnębiające ale czułbym się o wiele lepiej gdybym miał pewność, że nikt losowi \"nie pomaga\" Zmieniając temat powiem, że masz bardzo oryginalny avatar! |
2009-11-29 (12:01)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 257 287 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jane>>> istnieją ludzie,którzy mimo jasnych przesłanek i świadomości grać muszą. Przykre jest to raczej jak śmieszne,bo regułą jest,że Ci ludzie są zostawieni sami sobie. Kiedyś sama grałam ( tyle,że nie nałogowo ) ale ciągle nic - więc obliczyłam prawdopodobieństwo wygranej i przyglądnęłam się bliżej TS,a to mnie wyleczyło ze złudzeń,na które pozwalają sobie inni. Ja też coś dorzucę na rozładowanie \"negatywnych emocji\" http://www.youtube.com/watch?v=dBLGBxtvQZo i może jeszcze to ![]() http://www.youtube.com/watch?v=8vD-HFDkS4w pozd |
2009-11-29 (12:01)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 288 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jane > Rozumie walkę o stołki w tej firmie (mogą być nie jasne interesy). Rozumie jakieś nie jasne przetargi. Wkręcanie swoich ludzi do pracy. Ale pomyśl - jaki sens byłoby ustawianie losowań? Ile w tym ludzi musiałoby uczestniczyć? Organizowanie losowań to nie tylko TS. Telewizja, prezenterzy, reżyserzy, kamerzyści i itd itd. I naprawdę myślisz, że szłoby to wszystko utrzymać w tajemnicy? Wiesz jane. Czy dzisiaj padnie 5,9,13,18 czy może 22,33,74,80, ci ludzie tak czy owak, swoje pieniądze raz w miesiącu odbierają za obsługę tego wszystkiego. Więc zastanawiam się nad sensem ustawiania czegokolwiek. Dla \"jaj\"? Zmieniają się rządy, ministrowie finansów i naprawdę myślisz, że Ci wszyscy ludzie umieją tak dochować tajemnicy, żeby taka afera nigdy nie wypłynęła? Inne afery wypływają, bo zawsze znajdzie się jakaś \"czarna owca\". Piszesz, że nikt nigdy nic nie udowodni. To też, nigdy nie można pisać, że coś jest na 100%. Ps. Znam taką starszą Panią, która prowadzi kolekturę. Kiedyś mi opowiadała, że często wraca do domu z płaczem, bo średnio co piąty klient jej wymawiał, że pracuje w złodziejskiej firmie, bo on jeszcze nigdy nic nie wygrał. I zawsze się zastanawiała dlaczego ludzie są tacy podli, że własną frustrację muszą wyładować na innych. Zawsze takiemu klientowi mówiła, że jeśli nie chce, nie musi grać, bo to jest dobrowolne. To klient jej odpowiadał : \"Jak ja przestanę grać, to pani nie będzie miała nawet na fryzjera\". I czy taki człowiek będzie upatrywał swoje porażki we własnym postępowaniu? NIE. Zawsze będą winni wszyscy, tylko nie on. |
2009-11-29 (14:34)![]() Data rejestracji: 2009-11-29 Ilość postów: 4 ![]() | wpis nr 257 350 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV - dla \"jaj\" to może się nic nie robi, ale dla pieniędzy owszem. Nikogo na gorącym uczynku nie złapałem i pewnie nie złapię, ale uważam że tam gdzie są pieniądze tam może być próba ich wyciagniecia. Przykładów życie nam nie skąpi. Są przesłanki żetak się dzieje. Obym się mylił. Pamiętam losowania lotka gdy w tle maszyny był zegar cyfrowy sterowany radiem. Zegar pokazywał co do sekundy ten sam czas co u mnie w domu na zagarrze sterowanym radiem. Ten zegar pokazuje co do ułamka sekundy ten sam czas w całej Europie, bo sygnal pochodzi z jednego źródła(zegar oparty na rozpadzie atomu cezu w Braunschweigu z długofalowym naadajnikiem na Europę w okolicach Frankfurt/Mein) Pytam, dlaczego zlikwidowano ten zegar. Skoro to takie uczciwe to niech go założa z powrotem. Będę wtedy wiedził, że mam losowanie na żywo a nie z taśmy. |
2009-11-29 (15:26)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 365 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jane > i na tym zakończmy naszą dyskusję. Będziemy tak na przemian, raz o brakującym zegarze, brakującej komisji, kamerach itd. Na koniec napiszę tak : dla mnie miarą uczciwości, jest nie pomawianie drugiej strony o nieuczciwość, jeśli się nie ma dowodów. Jeśli pomawiamy innych bez dowodów, to automatycznie stajemy się tak samo nieuczciwi. |
2009-11-29 (16:25)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 257 380 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 2009-11-29 (15:26) statusdanteV Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 954 4344 jane > i na tym zakończmy naszą dyskusję. Będziemy tak na przemian, raz o brakującym zegarze, brakującej komisji, kamerach itd. Na koniec napiszę tak : dla mnie miarą uczciwości, jest nie pomawianie drugiej strony o nieuczciwość, jeśli się nie ma dowodów. Jeśli pomawiamy innych bez dowodów, to automatycznie stajemy się tak samo nieuczciwi. przypomnij sobie co pisałes ze swoim kolega o mnie, nie majac zadnego dowodu !!! przeczysz sam sobie jestes załosny... |
2009-11-29 (16:29)![]() Data rejestracji: 2009-02-05 Ilość postów: 409 ![]() | wpis nr 257 381 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2771 <<<Tutaj jest moja opinia. Popieram założyciela tematu. Teraz jeszcze przez kilka losowań nie będzie szóstki, tak aby na koniec roku było za 100mln. Jednio co wam powiem, to nawet jak kumulacja wyniesie 50mln to nie pójdę do kolektury, jak więcej, to może 3zł wyrzuce \"w błoto\". |
2009-11-29 (16:43)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 383 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Moze troszke jasniej ujme temat ,zaczynam od wrzesnia grac zestawy ako2 do 2,6. Typy do zestawów dostaje z płatnego zródła, koszt miesieczny to około1500pln. Jest około 7 zestawów na dzien, grana jest progresja 3 progowa, niekiedy 4 próg wchodzi w gre , ale to bardzo zadko. Stawkowanie dowolne na kazdą kieszen , ja grałem płaska stawka 150pln krok pierwszy. Dostawalismy typy od czerwca i miesiecznie mozna grajac bardzo ostroznie wyrwac około 4-5tys.!!!! Dotychczasowa spółdzielnia rozwiązała sie z prostego powodu, kazdy zarobił i gra solo:) Poszukuje tutaj powaznie zainteresowanych osób max do 5, aby zminimalizowac koszty zakupu typów. Moja propozycja aktualna jest do 2 wrzesnia,typy dostarczane sa na e-maila. W kazdy dzien od gdz 10, gra raczej na necie . Bywaja tez typy ktore są w ofercie naziemnej. Podr for all :):):) bratiszka 2009-08-24 (15:19) Ps. Zamilcz cymbale!!!! To co ty proponowałeś za kasę, to ja, ze swoim kolegą podajemy ZA DARMO od miesiąca. Gdyby to był czysty interes to dałbyś zarobić swoim znajomym w REALU, a nie szukał naiwnych po internecie!!!! |
2009-11-29 (16:54)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 385 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bratiszka 2009-08-24 (17:24) banco edi8 Fakty przemówia za siebie we wrzesniu nie napinajcie sie niezdrowo i róbcie co robiliscie nadal trwajac w tym uparcie. Prosze tylko bez obrazania bo pomimo agresywnosci z waszej strony ja jestem od tego daleki... podam typy we wrzesniu ciekawe czy bedziecie mieli odwage skłonic głowy. tyle na ten temat prosze w/w o nie pisanie w temacie ---------------------------------------------------------------------------------------- PS. We wrześniu uciekłeś jak szczur - uczciwy człowieku!!!! Chyba, że może chodziło o wrzesień roku pańskiego 2030? |
2009-11-29 (16:57)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 257 386 [ CZCIONKA MONOSPACE ] atakiem na mnie sie nie wytrłumaczysz.... jestes dwulicowy i to po prostu pokazałem prawda w oczy kole ??? a takie typy moze i imponuja nowicjuszom bo mi na pewno nie ... zenada |
2009-11-29 (16:59)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 387 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bratiszka > i jak tylko chcesz to mogę jeszcze skopiować wypowiedzi kilkunastu użytkowników którzy napisali, że jesteś zwykłym NACIĄGACZEM!!! O mnie, jeszcze nikt tutaj, czy na innych forach tak nie napisał. Jeśli cokolwiek podaję to ZA DARMO!!!!!! A jeśli mam coś do sprzedania, to sprzedaję na ALLEGRO. Bo tam nie jestem anonimowy. A Ty pod jakimś nickiem chciałeś robić interesy za 1500zł. |
2009-11-29 (17:01)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 257 389 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a ja mam skop[iowane twoje i złomiarza wypowiedzi , jak jestes taki kryształowy i jawny to wyslij mi na meila swoje dane i spotkamy sie na sprawie o oszcerstwo, co ty na to? |
2009-11-29 (17:03)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 390 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bratiszka > Ty chyba jesteś chory. Swoje wpisy traktujesz jako atak na siebie? Przecież kopiuje twoje wypowiedzi, a nie swoje!!! Sam się zakręciłeś, a kiedyś chciałeś innych. |
2009-11-29 (17:07)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 257 393 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pisze o twojej uczciwosci na która sie powołujesz, i przypopminam jak mnie oskarzałes bez zadnych dowodów |
2009-11-29 (17:08)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 395 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ty nawet tego poprawnie napisać nie potrafisz, więc daj sobie spokój. Dużo ludzi z tego forum musiałbyś oddać do sądu. Większa połowa wzięła cię za naciągacza. |
2009-11-29 (17:16)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 257 399 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A TOBIE BRAK ODWAGI I UCZCIWOSCI A POUCZASZ INNYCH . i TEZ DAJ SOBIE SPOKÓJ. NIESTETY NIE JESTEM MAŁOLATEM KTÓRY WIERZY W TWOJE BAJECZKI !!!! BEZ KOMENTARZA |
2009-11-29 (17:17)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 257 400 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I jeszcze coś ci napiszę na temat archiwizacji wpisów. Mam parę twoich gróźb, kiedy to groziłeś użytkownikowi z tego forum, że go znajdziesz z kolesiami i mordę obijesz. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |