Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Tekst ustawy o grach hazardowych cz. 2. |
2009-11-25 (13:30)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4416 ADMIN ![]() | wpis nr 256 054 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tutaj mamy ciekawszą sprawę do przedyskutowania ![]() Art. 22. ust. 4. Podmiot, w celu ochrony interesu uczestników gry lub zakładu wzajemnego i osób trzecich może odmówić wstępu albo usunąć z ośrodka gier albo punktu przyjmowania zakładów wzajemnych osobę, która nie przestrzega postanowień regulaminu gry lub zakładu wzajemnego lub stosuje techniki gry mogące wpłynąć na przypadkowość wyniku gry przez: 1) sporządzanie notatek dotyczących przebiegu gry przy użyciu notesów, elektronicznych urządzeń obliczeniowych, zapisów audio lub wideo; 2) posługiwanie się łącznością telefoniczną, radiową lub podobną w celu sporządzania lub wykorzystania analiz przebiegu gry. ============================== Podsumowując, otwieranie strony multipasko za pomocą telefonu komórkowego w punkcie przyjmowania zakładów, może się zakończyć odmową przyjęcia zakładu. Uważajcie! |
2009-11-25 (13:35)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 256 056 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mój komentarz. Identyczny, co w części pierwszej. Pozdrawiam. |
2009-11-25 (13:46)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 256 061 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja nie będę czytał tego bubla, ale jak ktoś przeczyta to proszę mi odpowiedzieć na pytanie, czy w punkcie przyjmowania zakładów, można \"puścić bąka\" (tzw. cichacza). To też może wpływać na zawarcie zakładu, najbardziej na obsługę. Zdecydowanie powinno być zabronione!!!! Pozdrawiam ![]() Ps. Z tej ustawy trzeba śmiać i brać ją \"jajcarsko\", i nic więcej. |
2009-11-25 (14:05)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 256 074 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO>>> a oto fragment dawno już obowiązującego Regulaminu firmy BETAKO , jednego z naziemnych bukmacherów: \" BETAKO może odmówić wstępu do punktu przyjmowania zakładów osobie, która nie respektuje postanowień regulaminu zakładów albo stosuje techniki mogące wpłynąć na przebieg zakładu poprzez : (1) sporządzanie notatek dotyczących przebiegu zakładu lub zapisywanie jego przebiegu przy użyciu notesu, elektronicznych urządzeń obliczeniowych, zapisów audio i video; (2) posługiwanie się łącznością telefoniczną, radiową lub podobną w celu sporządzania albo wykorzystania analiz przebiegu zakładu.\" Tak więc to , co podajesz w projekcie Ustawy to nihil novi.... a powszechna praktyka - bo parę lat temu w Berlinie , w kolekturze firmy MyBet wyskoczył do mnie z krzykiem miejscowy \"świński blondyn\" - pracownik punktu , gdy chciałem skorzystać z laptopa i wskazał na wiszący na ścianie plakat z przekreślonym na czerwono telefonem komórkowym i laptopem... Pzdr. edi8 |
2009-11-26 (15:32)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 256 441 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A to: \'2) posługiwanie się łącznością telefoniczną, radiową lub podobną w celu sporządzania lub wykorzystania analiz przebiegu gry. \" ...powrót do Średniowiecza. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 Wyślij wiadomość do admina |