Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 7 8 9 ... 25 26
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Ksiazka skarg i wnioskow czyli zyczen i zazalen.

2005-03-13 (20:58)

status ~kris
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 11 843
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziecko - ze sposobu mylenia i slownictwa wnosze, ze niedaleko Ci do tego \'dzema\'.

Przeczytaj na spokojnie co ja napisalem i co Ty napisale - wysil prosze szare komórki - moze jednak co zrozumiesz.
2005-03-13 (21:17)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 11 844
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kris napisal:

A spraw jest prosta - trafila kosa na kamien tyle, ze ostrzejszy

Chyba pomylile pojecia.

Fobia nigdy nie byla w rynsztoku i nie uzywala rynsztokowych sformulowan. Jasne?

Daleko ten kamien lezy od kosy.
2005-03-13 (21:28)

status slawek001
Data rejestracji: 2005-02-24
Ilość postów: 6116

721
wpis nr 11 845
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kirs..........moze ciebie zle rozumiem ale sadze ze pochwalasz wystepek.......jaki tutaj nastapil...........zawsze jestem zdania ze chamstwo trzeba tepic to pierwszy krok do przemocy , przestepstwa , ........sam potrafie byc bardzo wulgarny tylko zdrowy rozsadek mnie zawsze przed takim postepowaniem zatrzymuje..........wole na wulgaryzm odpowiedziec cieta satyra niz stac sie taki sam jakim nie chce zeby w stosunku mnie byly inne osoby...........ale nigdy nie powiem ze slowa wulgarne sa dobre jak wnioskuje z twojej wypowiedzi
2005-03-13 (22:42)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 11 856
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kris , jeste gentlemanem w stosunku do osoby która teraz sie ,,przebrala,, za ten jadowity dzem.

Nie bede kryc wiecej tej ,,osoby,, bo to nie kosa na kamien a zwykle winstwo tamtego.

Niejednym dopiekl ,,w przebraniu,, ten sam IP.

Ale Pasko albo go lubi albo nie lubi nas.

Tymczasem.
2005-03-14 (00:59)

status ~kris
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 11 861
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jasze tu nie chodzi o dzema – juz powiedzialem - jest zly. A zlo bylo, jest i bedzie. Ono czyha za rogiem i nie da sie od niego odgrodzic.

Chyba wiesz co to jest wiktymologia. Sytuacja, o której tu sie mówi, to jest modelowy przyklad relacji ofiara-sprawca.

Aby sie ustrzec nieszczecia trzeba znac umiar we wszystkim co sie czyni.

Mozna tego nie akceptowac, jednak wczeniej, czy poLniej kazdy pozna te zasade na wlasnej skórze.

I tylko to podsuwam pod rozwage i juz wiecej ani slowa o tym z mojej strony.

2005-03-14 (01:35)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4416
ADMIN
1
wpis nr 11 862
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

A ja nie wiem o co chodzi... przyznaje, ze mi nie sposób przeczytac wszystkiego, bo duzo piszecie, wiec po prostu prosze o nazwe tematu w którym ten dzem co niby glupiego napisal ...

Pozdrawiam

2005-03-14 (01:43)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 11 863
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeli chcecie, aby reagowal na cokolwiek, to niestety, ale :

1) GG : 799887

2) SMS : 600878878 - reakcja najszybsza

3) Email : admin@multipasko.pl - reakcja max do 12 godzin

Pozdrawiam

2005-03-14 (01:45)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 11 864
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Licze, ze zaraz znajde o co chodzi z tym Dzemem i nie mylcie sobie, ze popieram wulgaryzm

Z jednej strony gorszyc za bardzo mnie nie gorszy... bo wiem jak ludzie potrafia miec wulgarny jezyk, ale ja sam przeklinac nawet nie potrafie Nigdy mi sie to nie zdarza..

Pozdrawiam

2005-03-14 (02:08)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 11 865
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Odnonie IP dzema :

No wiec dzem, to nasz stary dobry znajomy \"Karol z Torunia\".

Czy mam go zablokowac hmm.... z tego co pamietam, to zawsze slynal z zarcików w ksiedze goci i nie tylko... i lubi sie z Fobia mimo wszystko

Pozdrawiam

2005-03-14 (09:17)

status karolka
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 11 874
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Znowu wiat sie kreci wokól Fobii. I oto chodzi tej pani. Kazdy kto dluzej przebywa na tej stronie jest o tym przekonany. Ja proponuje zablokowac IP, ale Fobii. Zapewne Forum zyska merytorycznie (nie bedzie pustych, miesznych wpisów o niczym). Nie pierwszy to przypadek gdzie Fobia robi wiele szumu. W przeciwienstwie do wpisów Fobii Karola zawsze czytalem chetnie.

Pozdrowienia dla wszystkich.

Karol trzymaj sie.

Jak zwykle chodzilo o rozpropagowanie wielkiego nieszczecia jakie dotknelo Fobie.
2005-03-14 (09:34)

status fobia1

31
wpis nr 11 875
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dziekuje Pasko.

A do Karola (Dzema i co sobie jeszcze wymyli):

Wiem o co Tobie chodzi, o co poszlo i - wybacz - ale napisze na Forum, by Wszyscy to zrozumieli, bo to Ty rozpetale na Forum ta wojne (tak to nazwe).

Najpierw jednak przyblize sylwetke prawdziwego Karola, raczej przypomne.

Jeste inny, wcale nie jeste taki podly. Masz problemy natury emocjonalnej i to wszystko. Czasami nie wytrzymywale napiecia i dawale upust w Ksiedze.

Potem zalowale i przepraszale. Jednak nigdy nie byle do tego stopnia wulgarny.

Zawsze staralam sie Ciebie zrozumiec i rozumialam. Kazdy ma dni lepsze i gorsze. Wiekszoc z nas kieruje sie emocjami, a gre w multilotka traktujemy niekoniecznie tylko jako Lródlo dochodu, zreszta bardzo watpliwego, ale takze jako ucieczke od codziennych problemów - takie hobby.

Tutaj sie dowartociowujemy, zawieramy jakie znajomoci - moze nie osobiste - ale dla nas bardzo cenne. Tym bardziej, ze sa one wirtualne i mozemy byc wobec siebie w miare szczerzy. Nic nie musimy udawac. W kazdej chwili mozemy przeciez zniknac z zycia tej spolecznoci i jedyny lad, który pozostanie - to tylko nasze posty pod pseudonimami.

A to jest cenne i bardzo wygodne.

Karol! Potrafile byc mily, sympatyczny dedykujac \"Groszki i róze\" Ewy Demarczyk, podajac linki na strone o Toruniu z pieknymi widokami. Swoje wpisy w Ksiedze przyozdabiale ladnymi kwiatami. Tak nie pisalby czlowiek do cna zly. Lubilam takiego Karola - to chyba normalne.

Wiem, ze lubisz dobra literature, ze masz szerokie zainteresowania, nie jeste ostatnim kretynem. Wybuchy zloci byly rozladowaniem nagromadzonych negatywnych emocji, osobistymi problemami.

Kazdemu z nas to sie zdarza. Nie zawsze jest to mile dla innych osób, ale przy odrobinie dobrej woli mozna to zrozumiec.

Tym razem jednak przeholowale.

Nie dalam Tobie zadnych podstaw, by w ten sposób mnie ocenic. Ta ocena byla jednoznaczna, nie pozostawiala zadnych zludzen.

Spróbuj wczuc sie w moja sytuacje.

Na stronie pojawiaja sie nowi ludzie, inni odchodza. Ci nowi nie sa na biezaco we wszystkich watkach, nie wiedza jaka ta fobia jest. Wystarczy, ze ktokolwiek przeczyta taka opinie i juz ma o mnie wyrobione zdanie.

Czy mozesz sobie wyobrazic co ja w tej chwili czuje?

Mozesz, nawet wiesz.

Nie jeste ostatnim kmiotem i doskonale zdajesz sobie teraz sprawe z wulgarnoci tego postu. Dowodem jest - miedzy innymi - Twoje milczenie.

Przechodze do sedna sprawy, wlaciwie do przyczyny Twego wybuchu.

Uzurpowale tylko sobie prawo do przyozdabiania swoich wpisów w ksiedze chabrami, nie tylko tymi kwiatkami, ale konkretnie chodzi o te chabry. Prawda?

Domylalam sie juz wczeniej, bo po tym gdy Jasze zaczal przy swoich wpisach umieszczac te mrugajace chabrowe kwiatki - ty zamilkle.

Prawdopodobnie trafial Cie szlag za kazdym razem, gdy byla dyskusja na temat tych kwiatków, tym bardziej ze przybrala ona doc szeroki zakres.

O tych kwiatkach pisalo sie, ze mozna z nich robic dobre wino, ze moze mozna nadziewac nimi paczki.

To ladne kwiaty, w dodatku tak licznie mrugaja przy wypowiedziach w Ksiedze, sa sympatyczne.

I poniewaz takie sa - Jasze tez je zaczal wklejac. To nic zlego.

Nie naladowal Ciebie, bo Ty zawsze mieszale je z tymi zoltymi kwiatkami, które jeszcze bardziej ubarwialy Twoje kulturalne wypowiedzi.

Moge sobie (teraz) wyobrazic Twoja zloc ilekroc czytale Ksiege, a w niej nie dostrzegale juz nic innego poza mrugajacymi kwiatkami koloru chabrowego. Przestale sie wpisywac, milczale, przyczaile sie i czekale na odpowiedni moment, by mnie wrecz zgnoic.

No i udalo Ci sie to. Jeste zadowolony? Naprawde tego chciale?

Nie sadze.

Jezeli jednak sie myle i czujesz z tego nadal satysfakcje - trudno.

Mimo wszystko Cie pozdrawiam i zapewniam, ze mnie wesolo nie jest.

Jestem tylko rozczarowana Twoja postawa i bardzo Ci wspólczuje.

Powodzenia Karolu.

------------

Za ewentualne bledy stylistyczne, gramatyczne, ortograficzne itp. - przepraszam. Nie chce tego czytac drugi raz.
2005-03-14 (09:36)

status fobia1

31
wpis nr 11 876
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do karolki:

Masz prawo. Oby sie nie zawiodla i nie zostala potraktowana jak Pani Fobia.

Pozdrawiam
2005-03-14 (10:06)

status Jasze

25
wpis nr 11 877
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

Chabry juz wkleilem w Ksiedze nie czytajac jeszcze tych wypowiedzi.

Dla karolki moge specjalnie zrobic nowy watek w forum i powklejac wypowiedzi karola vel...Ewy,Pajmona.korkorana i wielu wielu innych.Wszedzie sa podteksty spod znaku Lwa Starowicza.Jeli takie wlanie chetnie czytasz to zrobie Ci te przyjemnoc.

Inna sprawa ze po umiejscowieniu tych wypowiedzi ,,w kupie,, sam Pasko uzna je za nadajace sie do wykasowania,lacznie z watkiem wypowiedzi karola.

Ja wyczulem nature tego osobnika ponad 2 lata temu,sam przyznal ze traktuje te strone ,,zabawowo,, -to jego doslowne okrelenie.

W kwestiach merytorycznych nie bierze udzialu.

A wiec...pragniesz tych wypowiedzi,a moze juz masz je w formie ,,skupiska ,, z wydrukiem i chetnie czytujesz,dla Ciebie to brzmi moze jak poezja.

Wspólczuje i bynajmniej nie zamierzam wywolywac nowej fali dyskusji.

Wklejam takze i dla Ciebie...

chaber,chaber,chaber , bo takze bardzo je lubie,nie tylko w postaci wina czy nadzienia do paczków.
2005-03-14 (10:24)

status janusz & karol
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 11 879
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Nie mam pojecia co mam napisac.Do momentu wpisu Pasko ze to z mojego IP byl ten kretynski wpis nie mialem o tym zielonego pojecia.Teraz rozumiem w jaki sposób.Z tego korzysta okazjonalnie jeszcze jedna osoba .Nie bede sie rozwodzil i tlumaczyl dlaczego.Nie ma to najmniejszego sensu.Osoba ,która wpisala przyznala mi sie w tej chwili ( po rozmowie telefonicznej ), do tego ze wpisala te teksty (moim zdaniem szczeniackie) i nie widzi w tym nic zdroznego.Co ciekawe to jest to namietny gracz multi ( i nie tylko),mimo przekroczonej 50-tki zachowal sie jak ostatni gnojek.W zasadzie korzystal on z kompa ( i jako zywo interesowal sie strona Pasko ),w wiekszym stopniu podczas mojej nieobecnosci.Ostatnio przez prawie 2 -miesiace (z przerwami )bylem poza domem.Zapomnialbym dodac ze takze mój syn interesuje sie grami losowymi,lecz jego w zadnym razie nie podejrzewam otakie wpisy.W kazdym badz razie delikwent ten ma u mnie szlaban na korzystanie ze sprzetu.Nie moge reczyc czy nie bedzie dalej wypisywac podobne winstwa.Nie wiem co mam dalej napisac.Nie bede przepraszal Fobii , gdyz nie moge reczyc za glupola.Mam nadzieje ze w najblizszym czasie powróce do typowan na stronie Pasko.Wiem ze mój syn od czasu do czasu pwisuje sie po nickiem kacper.

Pozdrowionka

janusz & karol
2005-03-14 (10:37)

status janusz&karol
Data rejestracji: 2005-03-14
Ilość postów: 2

789
wpis nr 11 880
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie waz sie Fobia przypadkiem opuszczac ta stronke.Ty jeste w wielu kwestiach sila napedowa wielu tematów,dlatego cieszy sie ona taka popularnoscia.

Pozdrawiam
2005-03-14 (13:47)

status slawek001
Data rejestracji: 2005-02-24
Ilość postów: 6116

721
wpis nr 11 887
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

i tak mam ciagle inne zdanie od wszystkich........ lubie sie droczyc i tyle..........ale uwazam ze zawsze lepiej isc do przodu nie ogladac sie za siebie ............nigdy nie zmieni sie tego co juz bylo.........
2005-03-14 (14:44)

status Jasze

25
wpis nr 11 891
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No Karol,mnie przekonale tym tlumaczeniem ,w porzadku ,za dzema sie nie ,,przebrale,, hi,hi.

Ale syn ma Twoje geny nie ma co ukrywac bo stara madra zasada mówi...

-Niedaleko pada jablko od jabloni.

Pozdrawiam.

Specjalnie do Pasko.

Tamte tlumaczenia o nieczytaniu wpisów malo mnie przekonaly , przykre to ze Admin nie czyta tak waznego watku jak Ksiazka zyczen i zazalen.

Przynajmniej ten watek powinien byc czytany w pierwszej kolejnoci,to sa NASZE wnioski i zazalenia,król Al Raszyd liczyl sie bardzo z opinia ludu któremu panowal.

Pozdrawiam.
2005-03-14 (14:50)

status Jasze

25
wpis nr 11 892
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Errata , to nie syn lecz sadze brat.A to oznacza dwóch synów od jednej mamy , na jedno wychodzi.

Dwa jablka niedaleko od jabloni.
2005-03-14 (16:17)

status janusz&karol
Data rejestracji: 2005-03-14
Ilość postów: 2

789
wpis nr 11 903
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niestety Jasze.Instynkt detektywa Ciebie zawiódl.Z prostej przyczyny.O ile mi wiadomo to nie mam rodzenstwa.Byc moze mój .p.ojciec mial co na boku,ale nic mi o tym nie wiadomo.Mógl to byc jedynie szwagier,czyli brat mojej zony.

Pozdrowionka

janusz& karol
2005-03-14 (18:30)

status diego
Data rejestracji: 2004-11-26
Ilość postów: 124

504
wpis nr 11 914
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

NO!!!( molto maestoso)
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 7 8 9 ... 25 26
Wyślij wiadomość do admina