Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Ksiazka skarg i wnioskow czyli zyczen i zazalen. |
2006-12-06 (21:35)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 83 965 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...Ty ,Fobia i Mariusz to pierwsze osoby jakie na tym forum przeczytalem ![]() Szkoda,kazdy z Was, z osobna ,jest fajna postacia tego forum... Pojednania przed swietami pewnie nie bedzie,ale ciagle mam nadzieje,ze \"wrócicie\" do swoich tematów (twórczo!!),mimo wzajemnego niezrozumienia...szczególnie Jasze i Mariusz...hmmm...przed swietami robie sie jakis takis pokojowo usposobiony do swiata ![]() Pozdrawiam ![]() |
2006-12-06 (23:40)![]() Data rejestracji: 2005-06-05 Ilość postów: 3646 ![]() | wpis nr 83 987 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tagore Rabindranath brzemie jazni mej staje sie lzejsze, kiedy smieje sie z samego siebie slabi bywaja strzaszni przez zacieklosc, z jaka staraja sie wygladac na mocnych. lamapa czeka w zaniedbaniu przez caly dzien, aby w nocy pocalowal ja plomien niedolestwo sily psuje klucz i siega po topór milosc karze przebaczajac, a zniszczone piekno okropnoscia swego milczenia nie zostaje w powietrzu slad moich skrzydel, mimo to ciesze sie z lotu usluzny pedzel obcina prawde ze wzgledu na plótno, które jest za ciasne robak sadzi , ze to dziwne i glupie, jezeli czlowiek nie pozera swoich ksiazek lapczywy na owoc nie dostrzega kwiatu oozdrawiam |
2006-12-06 (23:47)![]() Data rejestracji: 2004-01-09 Ilość postów: 5 ![]() | wpis nr 83 988 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do wszystkich ludzi z forum! Wiecie co? Gdy jakies dwa lata temu przypadkowo trafilem na strone Pasko, zaczalem powoli cieszyc sie, ze jest grupa ludzi, która - jak w dobrym mechanizmie - kiedys znajdzie METODE. Juz widzialem te naglówki w gazetach: \"Ograli Totalizatora!\" \"Koniec losowan!\", itd.. Teraz az przykro patrzec, jak ludzie, którzy na 200 procent naleza do elity spoleczenstwa (widze to po postach), zamiast wspólpracowac, za chwile zaczna rzucac sie sobie do gardel. Jakie to polskie! A przeciez mozna zrobic cos wspólnie! Mozna zrobic ognisko, poznac sie, pójsc razem na piwo i stworzyc TEAM. Jezeli w druzynie pilkarskiej sa same gwiazdy, albo tacy, którym sie wydaje, ze sa gwiazdami, i kazdy zadziera nosa, zamiast wspólpracowac, to mimo wszystko nie daje im wiele szans. I jeszcze cos a propos Mariusza. Czlowiek jest na pewno mózgiem nie od parady, wiec zachowania gwiazdorskie - których w sumie nie ma tak zbyt wiele - sa nieco zrozumiale (tym bardziej jesli w koncu cos nam odkryje - a mam wrazenie, ze mimo wszystko kusi go troche, aby w koncu powiedziec to, co jeszcze skrywa). Na pewno sa tez inni, bez których nie mozna by sie tu obejsc. Lubie Fobie, lubie Was wszystkich. W zwiazku z tym rzucam haslo powrotu do korzeni. Przestancie sie klócic, tylko ograjcie w koncu ten p********* Totalizator! |
2006-12-07 (10:14)![]() Data rejestracji: 2006-07-02 Ilość postów: 9885 ![]() | wpis nr 84 007 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Swiete slowa! |
2006-12-12 (16:29)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 84 662 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Skladam wniosek o,no wlasnie. Ten post pisze jak najbardziej powaznie i po glebokim zastanowieniu czy w ogóle powinienem go napisac. Bo przeciez moze byc mylacy i moge zrobic komus krzywde. Chodzi mi o Mariusza oczywiscie. Po wielu wypowiedziach potrafie ocenic dosc dobrze nature innego czlowieka.Az do wczoraj nie dopuszczalem do siebie tej mysli ze Mariusz to po prostu bardzo chory czlowiek. Byc moze na co dzien wydawac sie moze tak normalny jak wszyscy . Nie jest grozny w swej chorobie lecz ma czesto ataki szczególnie po postach zwatpiajacych w jego wynalazek,program przewidujacy los. Zaden program do gry w szachy nie byl w stanie wygrac z ludzkim umyslem. Jesli czlowiek przegral to oznaczalo ze nie byl w stanie zanalizowac tego co oprogramowany komputer. W programie znajdowaly sie miliony a nawet miliardy róznych posuniec ,komputer blyskawicznie je analizowal,obliczal wszystkie ruchy na przód i wybieral najlepszy ruch. Lecz wystarczal ruch mistrza swiata jakiego dotad jeszcze nie wykonano nigdy,to umysl czlowiekowi podpowiedzial i komputer zaczyna sie gubic. Bo ta mysl i kilka nastpnych ruchów mistrza byly dla programu NIEPRZEWIDYWALNE i dotad nieznane. Tak nieprzewidywalny jest los który wybiera te a nie inne kule. Mariusz wiedze ma ogromna,tak ogromna ze przerasta jego umysl , otoczyl sie ksiazkami i kiedys tam w przeszlosci ubzdural sobie ze obliczy i pokona LOS. I wtedy stopniowo zaczelo sie to jego maniactwo. Byc moze to on sam jest teraz takim bankrutem jak ci z jego opowiadania. Byc moze jest ubezwlasnowolniony,byc moze nie. Potrafi o 3 w nocy pisac posty,czasem w minute po kims juz odpowiada itd. Sadze ze rodzina toleruje to gdyz takie jest zalecenie lekarzy. Ma rente i nikomu w zasadzie nie szkodzi. Agresja wzmaga sie kiedy piszemy posty go atakujace. Nie atakujmy go wiecej . Bedzie sobie spokojnie pisac dalej,ze nic z tego dla graczy nie wyniknie to inna sprawa. Wczoraj w jednym z watków nawet od ataku przeszedl w ton lekko blagalny a moze i placzliwy , ja naprawde mam wiele programów,co tydzien mi przysylaja itd. Normalny czlowiek na jego miejscu by sie tak nie tlumaczyl lecz po prostu zlekcewarzyl ataki. Kaze wam wierzyc,udawajmy ze wierzymy,bedzie pisal i wyjasnial dalej. Ale nigdy nic nie poda wiec o to go równiez nie proscie. Kiedys znikl na dluzej ,gdzie jest Mariusz? Wydaje mi sie ze byl wówczas na dluzszym leczeniu i odizolowany byl od komputera . Moze jeszcze kiedys zniknie. Ale powróci bo musi sie podzielic swa wiedza i ze wynalazl program jakiego nikt nie ma na swiecie , program do obliczania czasu wystapienia wydarzenia LOSOWEGO. Napisalem to jak najbardziej powaznie,uszanujmy Mariusza bo to czlowiek tylko a moze az ...chory. P.S Nie bede mial nic przeciwko wykasowaniu tego postu a raczej wniosku przez admina. Chociaz pare osób zapozna sie z mymi spostrzezeniami i wnioskami. |
2006-12-12 (16:41)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 663 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Powiedz mi Jasze ile totalizator takim jak tobie placi za wypisywanie tych bzdur . To ty jestes czlowiekiem chorym i to bardzo Chorym na zawisc , zlosc . Powiedz Jasze ile z Nimorajem dostajecie za te posty . Ale albo totalizator nie zna psychiki Polaków Albo ty jestes frajerem i powinienes sie leczyc i to powaznie w psychiatryku . Po kazdych waszych wystepach czyli Twoich i NImorajach ja nie moge op-edzic sie od chcacych ze mna wymieniac poglady i programy . Po wczorajszych wystepach mialem maxa Jasze Jestes cienias Robisz mi niepotrzebnie klake . Idz sie leczyc Idz sie psycholu leczyc póki nie jest za pózno . Moge sie tylko dziwic , ze Pasko pozwala aby psychiczne miernoty i ludzi , którzy nigdy nie napisali nic o totku------bo nie graja --pisali takie bzdety Jasze 25 lat pracuje w nocy Wtedy sie najlepiej pracuje nad koncepcjami technologicznymi Jasze CZEMU TY JAKO PRZEDSTAWICIEL TOTKA CHCESZ KO0NIECZNIE -ABY NIKT NIC SIE NIE DOWIEDZIAL . SAM NIC NIE UMIESZ --TYLKO WALENIE TYPÓW ILE TOTEK CI PLACI ?????????????????? JAKO PRZEDSTAWICIELE TOTKA NIC NIE ZDZIALACIE ROBICIE MI TYLKO KLAKJE --KAZDYM WPISEM |
2006-12-12 (18:08)![]() Data rejestracji: 2006-04-22 Ilość postów: 1197 ![]() | wpis nr 84 668 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz zostan na miejscu,nie oddalaj sie. Lekarz juz tam jedzie ![]() Na powaznie do tego postu mialem jedynie podejrzenia(teraz mam pewnosc). Jestes bardzo chorym czlowiekiem.Choroba psychiczna jest jedna z najgorszych przypadlosci jakie moga czlowieka dotknac w zyciu. Mozesz sobie pisac co tylko zechcesz,nigdy wiecej nie bede sie z Ciebie wysmiewal. Nie wiedzialem. Przepraszam |
2006-12-12 (18:39)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 84 671 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I ja tez. |
2006-12-12 (19:05)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 84 674 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cyt. Nimoraj \"Na powaznie do tego postu mialem jedynie podejrzenia(teraz mam pewnosc). Jestes bardzo chorym czlowiekiem.Choroba psychiczna jest jedna z najgorszych przypadlosci jakie moga czlowieka dotknac w zyciu. Mozesz sobie pisac co tylko zechcesz,nigdy wiecej nie bede sie z Ciebie wysmiewal. Nie wiedzialem. Przepraszam\" To lubie ![]() ![]() Dzieki Pozdrówka ![]() |
2006-12-12 (19:14)![]() Data rejestracji: 2006-10-05 Ilość postów: 7180 ![]() | wpis nr 84 678 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz! Ja w jednym z postów za ostro do Ciebie napisalem dlatego Cie przepraszam.Nie wiedzialem,ze jestes takim autorytetem na tym forum.Sorry jeszcze raz! |
2006-12-12 (21:19)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 707 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko Bardzo sympatycznych psycholi masz . No jednak Jasze przekroczyl wszelkie granice glupoty . Jednak totalizator nie zna psychologii Polaków . Wystepy tych chorych dwóch Panów w tym jednego tajnego ( bo musi sie pod innym nickiem ukrywac ). Jasze Masz powazne problemy zdrowotne -glównie psychiczne |
2006-12-12 (21:23)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 84 710 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WNIOSEK i Jasze to ta sama chora psychicznie osoba . Pasko,oczywiscie ,bo Jasze zawsze wyciagal odpowiednie WNIOSKI. Tym razem Mariusz ma racje ale...tylko polowicznie. Do mnie nalezy jedna polowa a druga oddaje ,,cesarzowi,, bo cesarskie. WNIOSEK i Jasze to ta sama osoba ------------------- chora psychicznie moja polowa------------------------------------------------jego polowa I tez cie przepraszam Mariuszu jeszcze raz.Nigdy juz nie bede cie zaczepial ,trudno,stracisz teraz klientów co po klotniach tak garneli sie do twoich programów. Nie ma klótni,nie bedzie klientów. A Pasko moze wykasowac ,nie zalezy mi,zrobi co uwaza. |
2006-12-12 (21:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 715 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze psycholu Teraz dopiero garna sie . Nie znasz baranie psychiki . Musiales w szkole kamieniami rzucac . |
2006-12-12 (21:32)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 716 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze MOja rada jest jedyna Szukaj sobie dobrego lekarza !!!!!!!!!!!! oczywiscie psychiatry ==================================== Ale cie wzielo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Piana z ust musi ci leciec --skoro do tego sie posunales . Ja z drugiej strony tej wscieklosci sie nie dziwie . Jasze A ten twój piesek Nimoraj to zastepca -czy inny pracownik ??????? |
2006-12-12 (21:41)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 84 721 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To tak do was wszystkich ![]() Ludzie chorzy psychicznie egzystuja,ba moga spokojnie egzystowac wsród tzw Normalnych...a czemu,cóz...wszyscy sa pier...nieci.Nie brak równiez specyfików ,które przywracaja ich swiatu.A Normalni...wystarczy poczytac. To tyle jesli idzie o choroby psychiczne...WSTYD. ...zbierzcie sie gdzies w neutralnym miejscu to moze jakis \"psychol\" odstrzeli was wszystkich...spokojniej sie zrobi przed swietami ... Pozdrawiam ...w pewnym sensie psychol ![]() |
2006-12-12 (22:02)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 724 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Srafin Ludzie psychicznie chorzy to tez ludzie . Ale jezeli ktos posuwa sie do takich swinstw ze zwyklej wscieklosci , zawisci i zlosci .??!! Ja juz w swoim zyciu widzialem róznych chamów . Ale spójrz na to tak . Po co on to robi ? W jakim celu ? Jezeli to tylko z wscieklosci i zlosci --to ok. Ale zaczynam brzydko podejrzewac , ze o cos innego chodzi . Mój wpis to tylko przestroga dla innych ( zreszta w rozmowach prywtnych opinie sa takie same ). Co takiego u Jaszego wywoluje taka wscieklosc ??? Malo Dlaczego jest tolerowany ? Ja dla pewnosci na Forum wstrzymam sie z opisywaniem czegokolwiek . Moze sie myle ale lepiej na zimne dmuchac |
2006-12-12 (22:23)![]() Data rejestracji: 2005-12-13 Ilość postów: 3032 ![]() | wpis nr 84 730 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz...to byl tzw mój wpis gorzki...sam nie bylem a czasami nie jestem lepszy ![]() Ostatnio cierpie na przedswiateczny syndrom dobroci,jeszcze troche a przykuje sie do jakiejs elektrowni atomowej w obronie dzdzownic syberyjskich... Pozdrawiam. |
2006-12-13 (13:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 84 829 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Od tego forum czlowiek uzaleznia sie nieswiadomie. Typowym przykladem jestem ja, Mariusz i - smiem twierdzic - wszyscy typerzy z sufitu, z programów, a takze nietypujacy. Osobiscie przeszlam przez wszystkie etapy, od typera do bajkopisarza. Jestem uzalezniona. I co z tego? To taki niewinny nalóg. Podstawa kazdej psychoterapii leczacej uzaleznienie jest swiadome przyznanie sie uzaleznionego do uzaleznienia. Jestem wiec na dobrej drodze. Mam jeszcze jedno uzaleznienie - praca. Jakos tego nalogu od dawna nie potrafie sie pozbyc. _______________ Zainteresowal mnie nowy przypadek medyczny - Mariuszofobia1. Fobia oznacza lek. Jakos nie dostrzeglam na forum nikogo wystraszonego pojawieniem sie Mariusza. Wrecz przeciwnie. Postac ta przyciaga wielu wyznawców metod Mariusza, niektórych bawi, innych ciekawi, a jeszcze innych pobudza do aktywnosci róznorakiej. Niektórzy po prostu ignoruja Mariusza, lecz nie sadze, by byla to Mariuszofobia1. A czemu ta jedynka? Zadna jednostka chorobowa nie ma numeracji. Nawet wirus grypy, który - jak wiadomo - ma rózne odmiany, nie jest numerowany. Ide spac. Godzina reklaksu przyda mi sie przed zmaganiami z trudami zycia. Zapomnialabym, na dzisiaj typuje 2 i 19. Juz jest merytorycznie. Dla przypomnienia - dzisiaj mamy srode, 13 grudnia 2006 r. |
2006-12-13 (14:48)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 84 840 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oto prawdziwa natura tych zalosnych postaci ,panow M i K. Wreszcie sie odkryli. Nawet nie skomentuje. |
2006-12-13 (15:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 84 844 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chichot Przeciez o to chodzi . Pasko sie cieszy . Chodzi o to aby Forum bylo czynne i aktywne . A i Fobia tez sie cieszy . To nie jest Forum o totku tylko obyczajowe i towarzyskie . No jak towarzyskie to nie mozna byc gburem tylko wymieniac poglady . O totku nie -bo nie ma o czym a poslancy natychmiast zaczna chamskie wpisy . Wiec o d... Maryni . To chyba zgodnie z zapotrzebowaniem spolecznym . Jak widzisz -gdy pisze sie o totku --nie ma zaiteresowania a sa wrogowie . To chyba lepiej o niczym . Totek to tylko pretekst . Ja tez kiedys myslalem , ze to strona o totku . Ale chetnie powymieniam : nara , pozdro, gratula Mi to pasi |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 21 22 23 24 25 26 Wyślij wiadomość do admina |