Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 11 12 13 ... 25 26 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Ksiazka skarg i wnioskow czyli zyczen i zazalen. |
2005-05-18 (21:20)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 066 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dlaczego olac wybory? Czy nic juz nie mozna zrobic? |
2005-05-19 (07:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 17 080 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja tez sie wtrace do dyskusji i odpowiem sondzie . Ja i moja rodzina nie mozemy ic na wybory z przyczyn oczywistych . Przekonania kazdego czlowieka zabraniaja robic sobie na szkode . A przeciez czy nie szkoda dla siebie jest ic na wybory i wybrac sam sobie kolejnego zlodzieja . Jak nie pójde , to przynajmniej mam moralny spokój sumienia , ze sobie kolejnego zlodzieja nie wybiore . Poza tym Panstwowa Komisja Wyborcza nie zapewnia mi owiadczenia kandydata , ze zobowiazuje sie ten kandydat , ze nie bedzie w zadnej partii . Kandydat na którego zaglosowalbym musi mnie reprezentowac , a nie partie a tego nie zapewnia mi konstytucja . W KOnstytucji nie ma zapisane , jakie sankcje ponosi posel czy tez senator , którego ja wybiore , a on póLniej mnie olewa . To niech lepiej siebie olewa . Sprawa ma sie tak . Zeby mnie przzypalali na ogniu juz wiecej mnie na wyborach nie zobacza . Jasze ma zzupelna racje Zlodzieje musza sie sami wybierac |
2005-05-19 (08:53)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 17 082 [ CZCIONKA MONOSPACE ] olac wybory to tak samo kolo zamkniete jak ograc Prezesa ![]() ![]() wesolej zabawy ![]() |
2005-05-19 (20:33)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 144 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No nie wiem co o tym sadzic. Coraz czeciej slysze to zdanie - ostatni raz bylam/bylem na wyborach. Mam doc. To nie ma sensu. Kto startuje w wyborach? Na pewno nie porzadni, bo ich zje wiekszosc a wiekszosc to mylacy inaczej tzw. kretacze, kretyni, zlodzieje palanty itd., itp. Normalny czlowiek robi swoje czyli nie liczy na drapane tylko ciezko pracuje. Wyzsza szkola oszustwa w kazdej ekipie rzadzacej a gdzie mniejsce dla zbawców narodów? Na tylach czy na cmentarzu? Czy powie mi kto, ze moze byc inaczej na jakim konkretnym przykladzie? Ja zawsze chodzilam na wybory. Fakt moi faworyci nie zajeli czolowych miejsc. Czec z nich przefarbowala sie i przeflancowala. Nie wiem pewnie mieli w tym swój cel, ale tylko swój patrzac jak dalej potoczyly sie ich losy. Jezeli pójde na wybory to tylko jezeli znajdzie sie taki twarzowiec, który bedzie mial w sobie sile i odwage a przede wszystkim zdrowie, abym mogla powiedziec ze nareszcie mam na cos wplyw w moim kraju. To taki punkt widzenia z mojego punktu siedzenia. |
2005-05-19 (20:50)![]() Data rejestracji: 2005-05-04 Ilość postów: 12 ![]() | wpis nr 17 154 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie biorac udzialu w wyborach, dajesz wieksza szanse tym, którzy wygraja. Zastanów sie, czyz nie mam racji. Pozdrawiam! ![]() |
2005-05-19 (20:55)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 156 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Masz racje , dlatego nie odpuszczalam, ale tutaj chodzi o lek ze beda znowu uklady (moze znowu mafijne). To musialaby byc zdrowa silna grupa bez przewagi Ludzi Cienia. Czy jest kto na tyle tylko idealny w tym czasie? Pa |
2005-05-19 (21:02)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 17 161 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jesli mozna to sie wtrace....nigdy ale to nigdy nie glosowalem. Nigdy ale to nigdy nigdzie nie nalezalem /partie itp,raz tylko chcialem nalezec do harcerstwa ale sie rozmyslilem hi,hi/ Ale swoj swiatopoglad mam. Pozdrawiam |
2005-05-19 (21:08)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 166 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nigdy, ale to nigdy nie nalezalam do zadnej partii, grupy bandy i w ogóle nie cierpie zbiorowej odpowiedzialnosci, ale jezeli ja wybieram wiadomie to do jasnej cholery jezeli kto sie za co bierze niech to robi odpowiedzialnie i ma na tyle odwagi aby wiedziec kiedy powiedziec pas, przegralem daje szanse innym, innemu. |
2005-05-19 (21:11)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 168 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze pomóz mi - jaki masz wiatopoglad? Nie spiesz sie z odpowiedzia, ale na nia czekam. Pa |
2005-05-19 (21:19)![]() Data rejestracji: 2005-04-16 Ilość postów: 258 ![]() | wpis nr 17 172 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sonda, nie zmienisz przebiegu ewolucji ludzkiego gatunku a odgalezienia ewolucujnego pt. Polacy, w szczególnoci! Potrzeba pokolen, by zmienic wiadomoc rewolucyjnego zlodziejstwa i chamstwa na cywilizowane wspólpartnerstwo i wspólodpowiedzialnoc. Za duzo w tym narodzie fanatyzmu, przekory i zwyczajnego lenistwa, by ot tak mialo sie polepszyc. A wedlug mnie to ogólnie slowianie sa z lekka zapóLnieni i zawsze kurczowo trzymalimy sie Zachodu jak spódnicy starszej siostry... Ot, co! |
2005-05-19 (21:24)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 17 174 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a ja i tak wam powiem tylko jedno o wyborach ![]() ![]() ![]() ![]() wesolej zabawy ![]() |
2005-05-19 (21:24)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 176 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mac. Masz racje, ale sam najlepiej wiesz, ze nie odpowiadaja ci ludzie, którzy nic nie robia. Sa \"martwi\" wypaleni zniecheceni - czyli pokonani. A tak powinno byc? Watpie. Sama tak mam ochote machnac na to reka, ale kiedy przy okazji nas tez ocenia tak jak ja pamietam ocenialam jako dziecko moich krewnych, znajomych i róznych innych, ze dotego dopuscili a teraz na staroc to sa tacy madrzy. Pewnie tez robili co w ich mocy a moze wcale nie?????????? |
2005-05-19 (21:28)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 17 177 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeli mozna dolaczyc do tematu,to jestem pierwszym chetnym(dobrowolnie) do wystrzelenia mnie w kosmos,do kolonii karnej,za niereformowalnoc i anarchie,Mam politykow wszystkich bez wyjatku,w jak najmniejszym powazaniu,I tylko tak szacowne grono forumowiczów powstrzymuje mnie od dosadnoci. |
2005-05-19 (21:32)![]() Data rejestracji: 2005-04-16 Ilość postów: 258 ![]() | wpis nr 17 179 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"Robili co w ich mocy\"... no i dobrze. Lekarz tez ci powie, ze robil wszystko co w jego mocy, ale pacjent zmarl. To co dzialamy na niwie spolecznej jako dziwnie nie laczy sie z tym, co wyczyniamy prywatnie. To sa jakby dwa wiaty. Ogólnie ludzie chca dobrze. tyle, ze im nie wychodzi. Ryszard Marek Gronski zazartowal kiedy, ze \"idealem bylby przywódca, który chcialby Lle, a któremu tez by nie wyszlo.\" |
2005-05-19 (21:40)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 180 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A to Gronski tez twój ulubieniec? Jednak Polityka nie jest ci obca. A jak i kto moze nami rzadzic. Nawet Papiez J.P.II byl politykiem. I co - DOBRYM POLITYKIEM. Czyli jest nadzieja. Pa |
2005-05-19 (21:49)![]() Data rejestracji: 2005-04-16 Ilość postów: 258 ![]() | wpis nr 17 181 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeli zaczela o papiezu: On byl wietnym politykiem i dyplomata. Wiesz dlaczego? Bo byl aktorem. Przede wszystkim!! To malo kto zauwaza, bo robil po mistrzowsku to, co robil. Docieral do ludzi genialnie wypowiedzianym slowem. Uzywal gestów, pauz, spojrzen. Zwróc na to uwage, gdy sie go oglada w telewizji. Nie kokietowal, nie robil min do kamery - jak inni politycy. Byl soba i przede wszystkim wierzyl w to, co mówi... Ale Jemu bylo latwiej poniewaz poruszal sie w wiecie ludzkich tesknot i wyobrazen o ideale... Ludzie zawsze kupia co, co jest choc troche inne od szarej i przygnebiajacej rzeczywistoci. / W tym momencie przyznam otwarcie, iz jestem agnostykiem./ |
2005-05-20 (09:30)![]() Data rejestracji: 2005-02-20 Ilość postów: 2184 ![]() | wpis nr 17 201 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To w koncu jak? Byl soba czy aktorem? |
2005-05-20 (12:01)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 17 207 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Byl soba i taki pozostanie w naszej pamieci .Jeli chodzi o wybory to wlanie papiez mial zal do rodaków ze nie poszli do urn i Kwaniewski zostal prezydentem.Jestem katoliczka i pójde wybierac bo On by tak sobie zyczyl.Dawniej musialo sie ic wybierac teraz kazdy robi jak chce,ale obowiazkiem kazdego katolika jest wybrac kto bedzie nami rzadzil, inaczej znów zlodziej wybierze zlodzieja itd,,itd,,, |
2005-05-20 (12:16)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 17 210 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Halah, ja juz nie mam zludzen. Szkoda zdrowia. Byl burdel, jest burdel i burdel bedzie. To sa wybory? A na kogo stawiasz? Ja nikomu z nich nie wierze. Obejrzyj sobie, obojetnie która transmisje z obrad sejmu. Przeciez to jeden cyrk! Robia z nas idiotów. Ja mam jeszcze na tych cymbalów glosowac? Nie wierze nikomu, zadnemu z tych polityków. Kiedy, wierzylam tylko Mazowieckiemu i Kuroniowi. Mozecie sie miac, ale takie mam przekonania i ich nie zmienie. To jedyni uczciwi i skromni ludzie w tych sferach rzadzacych - oczywicie byli. Kuron nie zyje, Mazowieckiego dalej cenie. Reszta to bagno. Nie jestem ekonomistka, ale cenie takze Balcerowicza. Wiem, ze beda glosy krytyki, ze wzbudze tym kontrowersje. Uwazam jednak, ze ,,Balcerowicz nie musi odejc,,. Reforma na przelomie ustrojów byla szokujaca, ale sluszna. To moje zdanie. Przepraszam, ze wlaczylam sie w dyskusje. Wypowiedzialam tylko swoje zdanie. |
2005-05-20 (12:45)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 17 213 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sonda...czekaj cierpliwie na basn o rozstajnych drogach. Bo czyz nie zatrzymalismy sie wszyscy na rozstajnych drogach , w ktora strone mamy sie skierowac,gdzie mamy pojsc. O czym mowi ten drogowskaz ??? Gdize i w czym tkwi ta sila idealu ??? Pozdrawiam i wklejam moj ulubiony post hi,hi JASZEEEEEEEEE. NARESZCIEEEEEEEEEEEEEEE |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 11 12 13 ... 25 26 Wyślij wiadomość do admina |