Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 9 10 11 ... 25 26 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Ksiazka skarg i wnioskow czyli zyczen i zazalen. |
2005-04-06 (13:31)![]() Data rejestracji: 2004-01-29 Ilość postów: 43270 ![]() | wpis nr 13 674 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hehe ale zgodnosc opinii ... a ja mam pytanie: Czemu forum jest zielone ? |
2005-04-06 (15:02)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 13 685 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Uwazam, ze watków jest zbyt malo. Powinno byc tyle ile kombinacji na multilotku i codziennie oczywicie kazdy z tyh watków powinien byc szczególowo komentowany przez wszystkie zainteresowane osoby, a przede wszystkim przez zalozycieli tych watków. Oprócz tego zbyt malo jest tematów w kombinacjach zlozonych - tak je nazwalam. Sa to takie kombinacje gdzie typujemy dla przykladu 72 liczny i z nich analizujemy wszelkie piatki, czwórki, szóstki ósemki i co nam jeszcze przyjedzie do glowy. Naprawde, to zalezy tylko od inwencji oraz fantazji forumowiczów. Mozliwoci jest tak wiele, ze trudno je zliczyc - to tez bylby niezly temat na watek z wieloma podwatkami. Jezeli komu zabraknie fantazji - sluze pomoca. Mnie jej nie brakuje, ale jestem zbyt leniwa, by az tak angazowac swa wyobraLnie w analizy, które - reasumujac - mozna rozbic o kant stolu. Powodzenia. |
2005-04-06 (15:06)![]() Data rejestracji: 2005-03-29 Ilość postów: 236 ![]() | wpis nr 13 686 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1 wiete slowa z tym robijaniem o kant solu hyhy |
2005-04-06 (15:58)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4416 ADMIN ![]() | wpis nr 13 687 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Tematów jest w tej chwili blisko 600 .... na dole mozna przechodzic w ich historie. Warto rzeczywicie odwierzac niektóre, a nie dopisywac ciagle nowe... jednak nie widze mozliwoci, ze kto sobie zaklada temat, a ja go usuwam i jego wypowiedL wklejam do jakiego innego ![]() Tematy sa posortowane za ostatnia wypowiedzia!! Znaczy sie, ze jeli kto da wypowiedL na jaki temat, to automatycznie temat wedruje na sama góre jako pierwszy... dzieki temu zawsze widac o czym ostatnio jest gadane ![]() Pozdrawiam admin ![]() |
2005-04-06 (19:01)![]() Data rejestracji: 2005-03-29 Ilość postów: 236 ![]() | wpis nr 13 713 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko a moze powinienes zastanowic sie nad tym czy by niepogrupowac bardzej tych wsyztskich tematów np. typuj zemna i wszytek te jakie jutro liczby 2,3,4,5,6,7,8,9,10, wrzucic do jednego wora, systemy typowania ludków konkretne do 2 wora, pierdoly i niestotne posty do 3 i tak dalej bo ja poza aktualnymi postami sie nieorietuje sie co tu jescze macie a chcial bym pomóc bo z tego co widze to niewiel osób sie tu orietuje gdze co i jak pozatym co sekunde powstaja dokladnie takie same posty które powstawaly dzien, tydzen czy miesiac temu ci którzy sa tu 1 raz nawet sobie z tego sprawy niezdaja moze jak by bylo pogrupowane bylo by mniej tego badzewia a co za tym idze zamieszania. To taka maoja skromna podpowiedz. Pozatym juz wsominalem i to tez do twojego rozpatrzenia czy niewarto by tu znów zapodac czatu czy tam czata. ![]() |
2005-04-06 (19:31)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 13 715 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jestem za pogrupowaniem forum na kilka watków czy tematów jak zwal tak zwal.Ostatnio nie mozna nic poczytac ,wszystko porozbijane,temat podobny a jest jako nowy.Apelowalam aby nie otwierac nowych watków ale tu nikt nie slucha ,zrobilo sie badziewie.Pasko prosze jeszcze raz zrób z tym porzadek. |
2005-04-06 (19:44)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 13 716 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i sie narobilo !!!! A ja mam nareszcie swiety spokój,dzi jak nigdy...tylko dwa watki czytalem. Pozdrawiam. |
2005-04-07 (02:42)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4416 ADMIN ![]() | wpis nr 13 740 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Przede wszystkim odnonie typowan - dzial \"typy na zywo\" jest glównie od tego. I wlanie nie tylko typowania jakie do rankingu, tylko wszystko co wlezie + komentarze. Ogólnie zachecam do wchodzenia do dzialu www.multipasko.pl/typynazywo.php i tam podawania wszelkich typów i ewentualnych wplatanych dyskusji. W tym momencie trudno mi technicznie jako co pogrupowac niestety :/ Pozdrawiam |
2005-04-07 (09:55)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 13 747 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To nie wina Pasko , co sie porobilo z forum lecz samych piszacych. Po najmniejszej lini oporu , np. a co sadzicie o takim zestawie na dzi...i tu jakis zestaw. No i watek gotowy.A potem kolejny. Pozdrawiam. |
2005-04-13 (08:43)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 14 111 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Don Kichot z La Manchy , walczyl z wiatrakami.Nawet sam Gary Cooper wcielil sie w te postac w jednym z filmów. Teraz fobia niczym don Kichot... A Pasko chwycil wiatr i udoskonalil nasze forum. Czy znowu z wiatrem przyjdzie tylko kurz i miecie??? Skladam podziekowanie za starania dla fobii i Admina. Pozdr. |
2005-04-14 (18:20)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 14 258 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To fakt, ze internet wcale nie jest anonimowy - takie malo odkrywcze, ale prawdziwe stwierdzenie znalazlo sie w innym watku. Dla mnie nigdy to nie mialo znaczenia, bo zawsze jestem soba. Nie mam ciagat do bluzgania, uzywania ordynarnych okrelen, a tym bardziej do obrzucania kogo wulgaryzmami. Kiedy na stronie www.multipasko.pl bylo w miare kulturalnie. Gdy pojawila sie osoba chcaca zburzyc atmosfere tej strony - natychmiastowa reakcja zbiorowoci przywracala te osobe do porzadku. Od pewnego czasu coraz bardziej rzuca sie w oczy tolerancja dla belkotu niedojrzalych osobników, niedojrzalych emocjonalnie i wyladowujacych swoje frustracje, albo skrywane na codzien cechy na tej stronie. Nic dziwnego, ze najwartociowsze osoby zrezygnowaly z jakiejkolwiek dyskusji. Nie ma z kim i nie ma o czym. Sporadycznie, prawdopodobnie przez sentyment (a moze z nadzieja) czasami kto z nich zagladnie, co napisze, ale po przeczytaniu - rezygnuje pozostawiajac jedynie maly lad swej bytnoci. Nie twierdze, ze jestem wartociowa jednostka na tej stronie. Nie odpowiada mi jednak atmosfera, która tu zapanowala. Dziekujac za umozliwienie mi uczestnictwa na forum tej tematycznej strony przez okres dwóch lat - zwracam sie z wnioskiem do Admina strony, o usuniecie zdjecia mojego psa Nory. Na spacerach Nora zawsze wielkim lukiem omija towarzystwo , które mnie takze nie odpowiada. Dziekuje za spelnienie mojej proby. |
2005-04-14 (19:04)![]() Data rejestracji: Ilość postów: 985 SKASOWANO ![]() | wpis nr 14 261 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chcialbym dodac moje spostrzezenia dotyczace chaosu panujacego na Forum. Po pierwsze wg. mnie obecnie to Forum spelnia funkcje Czat-u. Kiedy byl na stronie takowy i kumulowal na sobie wszyskie frustracje i dzikie pomysly. Moze warto do tego wrócic? Kolejnym mankamentem tego forum jest brak funkcji SZUKAJ . Co z kolei skutkuje mnozeniem takich samych wpisów, tematów oraz cudownych odkrywczych pomyslów rodem z zamierzchlej przeszloci kiedy jeszcze pileczki losowala SIEROTKA. Moze warto by bylo zmienic calkowicie FORUM. - pozdrawiam ALL. |
2005-04-14 (19:08)![]() Data rejestracji: 2005-03-29 Ilość postów: 236 ![]() | wpis nr 14 262 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No ja o czacie wspominalem juz kilka razy w kilku psotach lecz pasko tego nieskomentowal. ![]() |
2005-04-14 (19:54)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 14 267 [ CZCIONKA MONOSPACE ] palestynczyk...........czat jest ........... ![]() ![]() wesolej zabawy ![]() |
2005-04-14 (19:57)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 14 268 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Pasko..........moze trzeba na pierwszej stronie zrobic wpis ile jest aktualnie osob na czacie...........cos takiego samego jak na stronie czat.........kiedy sie tam wchodzi ?...........i z tego wpisu przechodzic na czat ? |
2005-04-14 (20:03)![]() Data rejestracji: 2005-03-29 Ilość postów: 236 ![]() | wpis nr 14 269 [ CZCIONKA MONOSPACE ] to niejest czat tylko jakas prymitywna pogawedka czy cos takiego ![]() |
2005-04-14 (20:27)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 14 274 [ CZCIONKA MONOSPACE ] palestynczyk..........moze mam zla definicje czat..........ale to tylko pogawedka.........i wcale nie musi byc duzo bajerow na takiej stronie ![]() ![]() ![]() wesolej zabawy ![]() |
2005-04-14 (21:46)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4416 ADMIN ![]() | wpis nr 14 279 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czat powróci moze na weekendzie jeszcze i to nie ten prymitywny ![]() Pozdrawiam |
2005-04-14 (22:00)![]() Data rejestracji: 2004-01-29 Ilość postów: 7 ![]() | wpis nr 14 281 [ CZCIONKA MONOSPACE ] co do forum to rzeczywicie przejzystoc prawie zerowa. proponuje aby zmienic forum wzór forów dostepych na np. http://www.phpbb.com/ sa doc popularne, dodatkowo przejzyste, mozna stworzyc kategorie, zarejestrowac na stale uzytkowników, edytowanie postów, pogrubienia, kolory, odnoniki do stron itd. Jak ktos niewie jak takie forum wyglada to zapraszam np. na http://213.239.217.143/phpBB2_pl/ co o tym mylicie ??? |
2005-04-14 (23:21)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 14 283 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ad vocem Fobii , Pasko i krissa Tutaj nie chodzi o to jaka forme ma Forum czy tez na jaki wzór jest prowadzone a o zupelnie inna sprawe zmian jakie zachodza w Internecie a wrecz rewolucji . Ja moge co na ten temat powiedziec , bo prowadze bardzo podobna strone tylko komercyjna i w swoim temacie najpopularniejsza obecnie w Kraju . W Internecie zakonczyla sie pewna era proeadzenia i zakladania stron internetowych . Sprawa jest zawila i byla do przewidzenia juz wczeniej . Po prostu zmienil sie odbiorca stron internetowych . Jak bym mial czas to sprawe wyluszcze . A do krissa to tak . Niewazne ile bedzie ramek i jak graficznie bedzie prowadzone forum . To jest bez znaczenia . Liczy sie merytoryka sprawy a nie forma . Nikt nie koresponduje dla draki i po to aby zabic czas . Ma w tym jaki cel . Klopot polega na tym , ze wzór jest na usenecie , na listach dyskusyjnych . Tam nie ma grafiki ani uladania a sa teksty i tylko teksty . I nikt nie narzeka , bo wlanie o te litery chodzi a nie o liczby . Ja juz wczeniej pisalem , ze to w literach jest wiedza a nie w liczbach . Moje dowiadczenia z zakladania stron tematycznych i to najbardziej popularnych sa proste . Kiedy zaczynalem nikt nie znal takiej strony . A teraz to sa najbardziej polularne strony w swojej dziedzinie . I to komercyjne . Jak to zrobic . Bardzo prosto ... |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 9 10 11 ... 25 26 Wyślij wiadomość do admina |