Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 93 94 95 ... 761 762
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

HYDE PARK

2010-06-21 (12:29)

status edi8
Data rejestracji: 2007-04-03
Ilość postów: 41774

2623
wpis nr 336 204
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A wczoraj jeszcze ten pajac z Rzeszowa , czyli miejscowy Admin , napisał do jerzyka26 że pójdzie za jego opinią i gdy tylko okazała się ona inna niż się pajac spodziewał , to została już podjęta JEDYNA WŁAŚCIWA decyzja....ha,ha,ha

A co nie pisałem , że Admin zbanuje kogucika19 wobec jego wyjazdu ?

Parasol ochronny nadal jest wysoko trzymany!
2010-06-21 (12:31)

status herbie1976
Data rejestracji: 2010-02-25
Ilość postów: 551

12407
wpis nr 336 205
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

edi8>>>szkoda klawiatury na takiego admina. Zachowuje się tak jakby razem z prentem19 i dziurą77 jechał na te mazury.
2010-06-21 (12:32)

status danteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 2034

4344
wpis nr 336 206
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To chyba jaja z tą listą. Chyba każdy może sobie przeczytać kto zaczął awanturę wpisem na czacie o 07:51. Chyba każdy może przeczytac kto codziennie wszczynał awantury na forum wypisując rano swoje teksty.
2010-06-21 (12:34)

status brazil
Data rejestracji: 2009-06-25
Ilość postów: 260

4827
wpis nr 336 208
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

zostawcie bo ma teraz duzo klientow
2010-06-21 (12:59)

status Pikolo
Data rejestracji: 2005-11-07
Ilość postów: 652

1390
wpis nr 336 213
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dantev>>>

\"A możesz mi napisać co masz na myśli pod pojęciem „czegoś..... jeszcze?”

Czy wiesz coś o czym ja nie wiem? \"

Nie mogę bo nie wiem.Na pewno nie wiem więcej od Ciebie.

Daleki jestem od zajęcia pozycji w okopie pani M77.

Wystarczająco widziałem,jakimi metodami się potrafi w swojej retoryce posługiwać.Są karygodne i niedopuszczalne,to dla mnie jasne jak słonko.

I tutaj włącza się u mnie zwykła męska solidarność względem Ciebie,bo to co Tobie zafundowano,to faktycznie do pozazdroszczenia nie jest. Sam nie wiem jak ja bym reagował na podobne podjazdy.Wpadł w szał.? Próbował się dogadać? A może jak Ty wykopałbym własny okop?

Oprócz tego,że mam przeświadczenie,że takie sytuacje nie powinny mieć miejsca,to jeszcze nurtuje mnie pytanie-DLACZEGO I PO CO?

Ty piszesz,że z nieznanego Tobie powodu....

Trudno w to uwierzyć.

Ale,to mój problem,wiem.

2010-06-21 (13:15)

status danteV

4344
wpis nr 336 222
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pikolo > żeby nie robić tutaj prywaty, to wejdź sobie w moją księgę gości i przeczytaj kto i o co mnie tam prosił. Na tym sprawa miała się zakończyć. A że ktoś sobie coś ubzdurał, to efekt później był taki jaki był. No niestety nieprzyjemny dla mnie.

I naprawdę kolego to nie chodzi już o mnie. Ja swoje konsekwencje już poniosłem. Chciałem tylko wszystkich ostrzec przed fałszywym postępowaniem tej osoby. To jest normalne, że ludzie nawet w internecie wymieniają się numerami telefonów, ale jeśli ktoś zaczyna używać to do swoich haniebnych gierek i tylko żeby komuś naprzykrzyć życie prywatne i zawodowe, to chyba coś takiego trzeba tępić.

Pozdrawiam
2010-06-21 (13:50)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4418
ADMIN
1
wpis nr 336 242
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze do wiadomości edi8.

Temat kogucika stał się jego prywatnym tematem (coś jakby blogiem).

Nie ma żadnych blokad i zarówno Ty jak i DanteV mogą tam pisać.

Inna sprawa, że wchodzicie i piszecie w wątku gospodarza (kogucika19), który może kasować Wasze wpisy do woli, jeśli tylko ma taką potrzebę.

Każdy temat który, ma w nagłówku, że jest \"moderowany przez osobę X\", działa na takich prawach.

Pozdrawiam
2010-06-21 (14:39)

status kathy
Data rejestracji: 2010-05-14
Ilość postów: 2901

12512
wpis nr 336 252
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

sir mavins

pisałam, że punkt widzenia zależy od punktu siedzenia,

dla mnie to nie to samo co prawda pośrodku

pisałeś \"I m.in. dlatego do dnia dzisiejszego tematu nie założyłem, bo bawienie się w wywalanie świń, gówien i prostaków mnie nie bawi.\"

a może właśnie dlatego, pomimo tego, trzeba było założyć temat , zostać jego moderatorem

każdy kto by miał do Ciebie pytanie mógłby je zadać bezpośrednio Tobie w Twoim wątku

pozdrawiam serdecznie
2010-06-21 (14:57)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 336 255
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Inaczej pisząc.

Jak mam swój własny moderowany temat to mogę w nim pisać, co chcę.

Ale jeśli ktoś mi nabruździ to go wywalam.

Za to jeśli ta sama osoba publicznie w innym nie przez siebie moderowanym miejscu napisze podobne inwektywy, to...DOSTANIE BAN od Admina.

Tłumacząc na polski: taka osoba nie ma szans jeśli chodzi o sprawiedliwość, bo z moderowanego się ją wywali, a z nie moderowanego zbanuje.

Efekt będzie taki, ze powstanie wiele moderowanych tematów, w których moderator będzie opluwał \"tego drugiego\".

No to witam zakłamaną demokrację i gratuluję domniemanej sprawiedliwości.

2010-06-21 (15:01)

status kathy
Data rejestracji: 2010-05-14
Ilość postów: 2901

12512
wpis nr 336 259
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

sir mavins

pieknaja założyła temat i nikt nikogo tam nie opluwa,

no był taki co chciał, ale jego obraźliwe wpisy zostały natychmiast usunięte

jak się chce to można bez opluwania, wystarczy tylko chcieć

pozdrawiam
2010-06-21 (15:15)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 336 263
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ups, dzięki za ciepłe słowa i zachętę, ale \"głowa muru nie przebijesz\".

Wtedy gdy chciałem nie było możliwości moderacji, no tak, teraz jest, ale sa wakacje i nie chcę wrócić i obudzić się z ghównem...

We wrześniu nad tym pomyślę, bo jak coś założę to chce to prowadzić, a nie pojawiać się raz na jakiś czas.

Na razie pw mi wystarcza.

Ps. pieknaja założyła temat nie na temat typowania.

Pozdrawiam
2010-06-21 (15:24)

status pięknaja
Data rejestracji: 2010-03-05
Ilość postów: 2429

12423
wpis nr 336 266
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SirMavins

zgadza się. \"Mój\" temat jest.... nie na \"temat.\"...

Ale KAŻDY temat może być moderowany, i nie po to aby

moderator mógł pisać co chce / czyt. opluwanie, wyzwiska, itp./.

Jestem pewna, że Twój temat , moderowany przez Ciebie

mógłby wnieść wiele pożytecznego dla spotykających się tutaj.

Warto na wstępie jasno określić zasady , a później już tylko KONSEKWENCJA.

Powodzenia.

2010-06-21 (19:12)

status danteV

4344
wpis nr 336 327
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

M.Morii > pod tym linkiem znajdziesz herbiego1976 , więc Cię tam zapraszam.

http://www.forumlotto.net/1018.htm#14234

Pozdrawiam
2010-06-21 (19:15)

status M.Morii
Data rejestracji: 2010-01-23
Ilość postów: 1700

12368
wpis nr 336 328
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

danteV

DZIĘKI ..........
2010-06-21 (19:33)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 336 332
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

edi8 napisał:

\"jedynie nie zgadzam się na na to , abym był wyzywany i obrażany\"

I tu masz odpowiedź, czemu zawsze będą kłótnie. Bo czemu inni mają sobie dawać. A Ty ostatnio wyzywasz w każdym Twoim wpisie nie tylko mnie i kogucika, ale również wielu innych użytkowników.

To czemu inni mają sobie dawać ?

I tutaj jest cały problem. Jest wielu użytkowników, których pozbyłbyś się z tego forum i oni równie mocno czują to do Ciebie.

Problem w tym, że nie potrafisz tego zauważyć i wczuć się w drugą stronę. Tzn. widzisz, to, że kogucik19 jest dla Ciebie skur*** i to jest dla Ciebie oczywiste, ale w głowie Ci się nie mieści, że w oczach kogoś innego to Ty jesteś skur**** i ta osoba ma tyle samo racji co i Ty.

Pozdrawiam

2010-06-21 (19:35)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 336 333
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Poziom chamstwa edi8 nie jest mniejszy od poziomu chamstwa kogucika19.

Świadczą o tym nie tylko liczby w postaci ilości usuwanych wulgarnych postów.

Ja mogę usunąć kogucika19 z tego forum, ale wtedy nie mam podstawy dlaczego Ty miałbyś tu dalej zostać?

Pozdrawiam
2010-06-21 (20:31)

status edi8

2623
wpis nr 336 352
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

PASKO - nie wiem zupełnie w co Ty grasz , bo ja dość mało nadaję się do takich socjotechnicznych gierek które Ty obecnie usiłujesz w formie pseudodialogu ze mną tu uskutecznić , a jest to pseudodialog , bo wpierw zakneblowałeś mi usta i udajesz , że oczekujesz ode mnie odpowiedzi czy też zajęcia stanowiska na postawione zapytania.

Twoje wypowiedzi w części mnie dotyczącej skażone są grzechem pierworodnym zaniechania , bo Ty wciąż nie jesteś w stanie odróżnić skutków od przyczyn...

A to rozróżnienie jest niezbędne do zrozumienia przez Ciebie tego co tu się dzieje.

Czy Ty naprawdę jesteś tak głupi jak głupio piszesz???

Bo wielokrotnie powielany schemat jest tu następujący: mendy pokroju np. \"kogucika19\" czy \"emeryta\" vel \"ibiza\" obrzucają mnie stekiem wyzwisk - przy Twojej całkowitej wobec tego zachowania bierności i to gdy wpisy zaświadczają o tym , że nie mogłeś nie widzieć tych zaczepnych i agresywnych wpisów zawierających obelżywe zwroty!

Gdy wobec braku cienia reakcji z Twojej strony ja REPLIKUJĘ tym mendom w sposób adekwatny do ich zachowania to nagle wyrastasz jak spod ziemi i najczęściej kasujesz moje REPLIKI a pozostawiasz te PIERWOTNE obelżywe wpisy zaś mnie albo banujesz albo dajesz ostrzeżenie...

Ta sytuacja trwa już 2 lata - i Ty niczego w swoim postępowaniu nie zmieniasz a jedynie jak pies z doświadczeń Pawłowa nad odruchami bezwarunkowymi - sięgasz po swoje instrumentarium: ban dla \"ediego8\" a swołocz wywołującą te konflikty pozostawiasz w spokoju!!!

To co napisałeś w formie porównania chamstwa \"kogucika19\" z moim - jest jedynie

Twoją obserwacją tego co się nazywa \"TRAFIŁA KOSA NA KAMIEŃ\" , bo prostak \"kogucik19\" wykosił z tego forum kilkanaście osób ( przy Twojej na to bierności ) właśnie tym swoim chamstwem i obrażaniem innych , w tym kobiet.

Tak więc ja temu prymitywowi daję jedynie lekcję aby na własnej skórze odczuł to co czynił innym i za każdą jego obelgę skierowaną wobec mnie daję mu tak popalić jak nigdy od nikogo nie dostał i chyba nie dostanie... Jego jedyna broń jaką tu - wobec swojego prostactwa - włada to właśnie chamstwo i na to jego chamstwo odpowiadam tą samą bronią i cham jest pokonany swoją własną bronią od której ginie!

To nie jest mój ani język ani styl wypowiedzi - ale ja dostosowuję się do poziomu tego chama i tłukę go po tym, pustym chamskim łbie jego własną bronią.

Stąd taka rozpacz tego chama - bo to co tak mu świetnie wychodziło do eliminacji jego \"wrogów\" po prostu na mnie nie działa , a cham nie ma innego oręża...

Tak więc cham \"kogucik19\" ginie od własnej broni - a wobec tego , że to ja jestem tu ZAWSZE atakowany , to mam prawo wybrać najskuteczniejszą formę obrony i dlatego cham jest już bez piór i w stanie przedzawałowym...

Jeszcze się tam odszczekuje trochę - ale już wie że przegrał bo ze mną sobie po prostu nie poradzi i dlatego tak zmiękła mu ostatnio rura.

Cham \"kogucik19\" został powalony swoją bronią ... czyli jego własnym chamstwem tyle tylko że w zwielokrotniony sposób użyty - bo po odbiciu się ode mnie - i w niego wymierzonym...

Menda na własnej skórze została nauczona jak to jest kogoś obrażać.

......

Tak więc PASKO - nie myl spraw tak elementarnych jak skutki i ich przyczyny...

Ponadto wodę straszną polewasz i piszesz nieprawdę , bo to Ty sam już rok temu zablokowałeś mi możliwość wchodzenia z poziomu multipasko.pl do wątku a skoro nie widzę tamtego wątku to i pisać tam także nie mogę.

Więc nie polewaj wody i kitu dla ubogich tu nie sprzedawaj , że to moderator \"kogucik19\" coś takiego zrobił skoro to Ty sam tę blokadę do dziś trwającą mi założyłeś...

2010-06-21 (20:57)

status edi8

2623
wpis nr 336 360
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

PASKO - ten tekst , wobec dziś nałożonego bana na moje wpisy na czacie i na forum , o czym się przekonałem chcąc dokonać wcześniej wpisu - pisałem z myślą o wysłaniu Ci w ramach korespondencji z Adminem , lecz okazuje się że ban jest już zdjęty i tylko stąd w tej mojej wypowiedzi jest ten fragment o \"zakneblowaniu\" , bo pisząc to nic nie wiedziałem o zdjęciu bana - zresztą tak samo jak nic nie wiedziałem o przyznaniu mi go na wpisy na forum...
2010-06-21 (21:08)

status szpicbródka
Data rejestracji: 2010-05-29
Ilość postów: 61

12528
wpis nr 336 362
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Przestań się tłumaczyć,jeżeli faktycznie zostałeś poszkodowany przez użytkowników to zgłoś się do hipopotana,który pozna Cię z ojcem Pio,który napewno Ci pomoże.
2010-06-21 (21:20)

status edi8

2623
wpis nr 336 374
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\" 2010-06-21 (13:50)

status Pasko

Ilość postów: 2617

ADMIN

1 Jeszcze do wiadomości edi8.

Temat kogucika stał się jego prywatnym tematem (coś jakby blogiem).

Nie ma żadnych blokad i zarówno Ty jak i DanteV mogą tam pisać. \"

..........

PASKO - to co powyżej napisałeś jest zwykłym kłamstwem , bo blokada nałożona przez Ciebie rok temu na moje choćby przeglądanie wątku \"kogucika19\" z poziomu strony multipasko.pl jest wciąż trwająca...

Więc nie pisz człowieku głupot!
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 93 94 95 ... 761 762
Wyślij wiadomość do admina