Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 91 92 93 ... 761 762 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2010-06-20 (21:44)![]() Data rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 ![]() | wpis nr 336 060 [ CZCIONKA MONOSPACE ] uuuuuuuu> poliglotka na dodatek ups !!!! przejęzyczenie poliidiotka... tak będzie lepiej ![]() |
2010-06-20 (21:57)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 336 069 [ CZCIONKA MONOSPACE ] lila >>> przepraszam , ale trudno jest pomóc komuś kto praktycznie nic nie wie , a tamta nowa koleżanka na czacie zadeklarowała jedynie to , że potrzebuje kasę \"na wczoraj\" , zaś nic o tym że zna choćby zasady i Regulaminy gier losowych... Pzdr. edi8 |
2010-06-20 (22:01)![]() Data rejestracji: 2009-10-05 Ilość postów: 25001 ![]() | wpis nr 336 070 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi....Dzięki za odpowiedź ![]() |
2010-06-20 (22:51)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 336 085 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, kogucik19 otrzymał status moderatora swojego tematu. Oznacza to mniej więcej tyle, że ten temat jest jego swoistym blogiem i jest w pełni kontrolowany przez niego. Pozdrawiam |
2010-06-20 (23:03)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4419 ADMIN ![]() | wpis nr 336 088 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jerzyk26: Jako, że bardzo cenię Cię jako użytkownika tego forum i ufam Twoim sugestiom, to zrobimy taki mały test: Napisz mi w tym temacie listę nicków, które uważasz, że powinienem zablokować i ja to zrobię bez mrugnięcia okiem. Zobaczymy po 48 godzinach jaki będzie efekt i najwyżej podejmę kolejne działania wtedy. Pozdrawiam |
2010-06-20 (23:25)![]() Data rejestracji: 2010-01-23 Ilość postów: 1700 ![]() | wpis nr 336 097 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jerzyk26......pamiętaj że je Cię bardzo lubię .......... |
2010-06-21 (07:31)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 336 115 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jerzyk26 >>> nie daj się zaprząc do tej zaproponowanej Ci przez Admina \"zabawy\" w formie czyszczenia - ale Twoimi rękoma! - tej stajni Augiasza... ................... Bo ta lista jest tak panie PASKO krótka , że wystarczy nawet Twoja niezbyt wysokiego lotu inteligencja , aby wejść do kogucikowego ogródka - po to aby wiedzieć skąd wypływa na multipasko.pl codzienna poranna porcja błota i kto od rana wylewa pomyje na innych użytkowników , aby za moment zmienić skórę i na czacie życzyć wszystkim miłego dnia i grać życzliwego starszego pana... Tylko psychopaci są w stanie w przeciągu chwil tak zmienić swój nastrój , aby z furii i agresji zmienić go na tę \"życzliwość\". PASKO >>> może zamiast \"jerzyka26\" poproś o to wskazanie zadymiarzy , tak spokojnych użytkowników jak \"kogucik19\" oraz \"madzia77\" ??? Ale na głównej stronie zamieść napis: OSTATNI GASI ŚWIATŁO NA MULTIPASKO ! Skłamałeś PASKO pisząc teraz o moderacji wątku przez \"kogucika19\" , jako o przyczynie niemożności zamieszczania tam wpisów przez \"dantev\'a\" i przeze mnie - bo to Ty PASKO - a nie \"kogucik9\" - swoimi rękoma zablokowałeś mi tę możliwość bardzo długo przed wprowadzeniem tu możności moderacji przez założycieli wątku. Więc nie lej wody , panie Admin!!! Byłeś PASKO jako Admin pajacem , jesteś pajacem i dla mnie zostaniesz nim na zawsze! Bo tylko pajac a nie Admin może zwracać się do użytkownika swojego forum o wskazanie mu listy tych , których ma usunąć. Ogól sobie PASKO jajca , weź łopatkę i wiaderko i udaj się do piaskownicy - bo Ty tak nadajesz się na Admina , jak dziurawa balia do płynięcia nią po oceanie! |
2010-06-21 (08:14)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 336 126 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Muszę odnieść do tego całego zgiełku i wyrazić SWOJE POPARCIE dla postu jerzyka26. Mojej ś.p dziadek twierdził, że \"sąd to jedna q i jeden złodziej\". Dlaczego? A czy sędzia, który ma namacalny dowód winy jednej ze stron mówi \"no to osądźcie siebie sami i wymierzcie sobie karę\"? Bardzo prosty przykład. 1 - pogoda jest vs. 2 - pogody nie ma. I kto ma rację? A tego już nikt za te dwie strony nie zrobi, bo mają sobie sami uzgodnić to czy owo. Wg df: pogoda = stan atmosfery w danej chwili. Jasne? ------------------------------------------------------- To, że jest się moderatorem własnego tematu, nie oznacza, ze może blokować czyjeś wypowiedzi. Owszem, może je usuwać, a to nie to samo, mimo iż efekt jest ten sam. Jeśli jest jakiś spór, to należy się przyjrzeć KTO GO ZACZĄŁ. I po sprawie. Tak samo było z \"mirrorem\", \"G$\", czy (już mogę to napisać, bo minęło 60 dni) niejakim\" m33 = KŁAMCĄ\". ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nic dziwnego, ze wartościowi ludzie uciekają. Proszę, g67 podał swój pomysł - temat za.je..ba..ny. danteV - to samo edi8 - i tu poszli po całości, nie oszczędzając. gma - nie oszczędzajmy i tego forumowicza - wejdźcie w sieć i sprawdźcie sobie komentarze jak podał swój program i co otrzymał? Jakie chamskie i bezczelne komentarze. Jednym słowem, portal, który ma służyć wymianie wiedzy służy JAK DOBRZE PÓJDZIE podawaniu typów i bawieniu się w jakieś rankingi. Ww przeze mnie panowie, a pewnie i kilka innych osób by się znalazło mogliby śmiało napisać poradnik i go sprzedawać, ale NIE. Oni się podzielili wiedzą ZA DARMO. No wiec CO JEST???!!! Za darmo - NIE, jak chcą kasę - też nie. Jednym słowem - zawsze nie. Ale KRYTYKA - ZAWSZE i WSZĘDZIE. ............................................................................ I m.in. dlatego do dnia dzisiejszego tematu nie założyłem, bo bawienie się w wywalanie świń, gówien i prostaków mnie nie bawi. Własna strona z forum - marzenie, ale chyba jakiegoś debila, który nie wie na co się porywa. Poza tym widzę, że sieć na potęgę produkuje analfabetów - oni by wylecieli przede wszystkim. Skoro na polskim forum po polsku pisać nie umiesz, to nie pisz. Ba, jestem nawet pewien, ze w innym języku tez nie. Widzę, ze reforma Szkolnictwa = nadprodukcja debili. Zatem w ciszy i spokoju będę sobie typował i zbierał owoce swojej pracy, a tym wszystkim, którzy innym za czyjąś prace, za podzielenie się z innymi swoją wiedzą robią łagodnie pisząc \"qq\" ja stanowczo i kategorycznie piszę ![]() A jak czegoś nie będę wiedział, to pw i po sprawie - bezcenna wiedza NIGDY nie zostanie ujawniona. I tu wychodzi Pana mądrość, Panie Adminie - ZRÓB z tym porządek, zduś w zarodku, a nie czekaj jak się dyskusja rozwinie i potem już...łaskawie, zaciągnięty do interwencji...ledwie ledwie...KAŻESZ nie tych, co trzeba. Z poważaniem SirMavins |
2010-06-21 (08:36)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 336 129 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jerzyk26 prosiłeś o głosy poparcia...... Pozwolisz, że ja zamieszczę tu swój głos.... Popieram Cię w jednym na 100 % /cyt./ \'że admin weznie miotłę i wymiecie śmięrdzące śmiecie na forum i czacie dla dobra poważnych uczestników , chcących wnosić pożyteczne wartości\" Jestem , w porównaniu do wielu, nowym uczestnikiem . I z obrzydzeniem czytam / wiem, wiem - mogę nie czytać/ stek wyzwisk jednych na drugich.. Ja nie wiem KTO zaczął. Ja nie mam pojęcia KOGO Admin powinien \"banować\" Wiem od kogo można czerpać wiedzę na temat gier, wiem kogo można poczytać z przymrużeniem oka. Wiem też, że TAKICH wyrażeń jakie tu spotykam nie powinnam słyszeć od człowieka \" na poziomie\". Może w takim razie jako długoletni członek tej społeczności właśnie Ty pomożesz takim jak m.in, ja ZROZUMIEĆ ......... Pozdrawiam |
2010-06-21 (08:42)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 336 130 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko > potwierdzam to, co napisał edi8. To Ty zablokowałeś możliwość odpisywania mi i ediemu8 w temacie kogucika19, jednocześnie dając mu jasny sygnał, że tam może nas obrażać do woli. Więc pisanie teraz o jakimś moderowaniu tematu przez kogucika19 jest tylko ucieczką od odpowiedzialności przyłożenia ręki Administratora do prowokowania kłótni poprzez danie bez granicznej możliwości obrażania innych użytkowników przez kogucika19 w swoim temacie. Pisałeś również, że całym prowodyrem kłótni oraz sporów na czacie jest moja skromna osoba. Czy Ty teraz jako Administrator zauważyłeś, że już kilka dni po tym jak pewna pani znowu zaczęła zamieszczać moje dane, straszyć mnie odwiedzinami w wiadomym celu (ja ją nie zapraszam) oraz policją i prokuraturą zaprzestałem pisania na czacie. Jak widzisz panie Administratorze, ta pani nadal tam szaleje, wszczyna kłótnie z innymi użytkownikami i nie zamieszcza nic kompletnie, co by było związane z Twoja stroną. Czy teraz mnie przeprosisz za słowa, w których mnie obrażałeś publicznie pisząc, że ona odpowiada tylko na moje wpisy i to ja powinienem przemyśleć swoje postępowanie na Twojej stronie? Chcesz teraz całą odpowiedzialność spędzić na Jerzyka26? Jakoś kilka dni temu potrafiłeś napisać do mnie na forum, że to między innymi ja prowokuje spory. Od kilku dni typuję tylko w konkursie, „Mundial” prowadzonym przez ediego8. Odpowiedz sobie panie sędzio na pytanie. Czy w tym czasie spory umilkły? NIE. Są jeszcze gorsze, więc prześledź sobie wszystko i w końcu przyznaj, kto sieje największy zamęt na Twojej stronie. Kto codziennie się z wszystkimi kłóci, do wszystkich ma jakieś uwagi i uważa tą stronę jako swoją własność. Mam nadzieję, że w końcu też zauważysz, że na wpisy, które użytkownicy kierują w Twoją stronę odpowiada i wtrąca się tylko jedna osoba, która w każdym temacie ma coś do napisania i zawsze wyraża swoją opinię w Twoim imieniu. Ale chyba jej, nick to nie „Pasko”? Czy zauważyłeś panie Administratorze, że po zamieszczeniu przez pewną osobę moich danych teleadresowych wraz z sugestią miejsca zamieszkania, oraz nazwisko i dane innej użytkowniczki, straszeniem pobiciem przez kolegów, policją, prokuratorem i odwiedzinami, bardzo dużo użytkowników zaprzestało pisania na twojej stronie i wyrażają swoje opinie na temat tego zajścia na innych stronach. Czy zauważyłeś, że większość użytkowników po tym haniebnym i nieskrytykowanym przez Ciebie występku większość użytkowników pokasowała swoje numery GG, maile oraz zdjęcia? Wiesz, dlaczego panie znany informatyku? Bo Twoja strona przestaje być wiarygodna oraz bezpieczna poprzez dopuszczenie zamieszczania danych osobowych użytkowników, którzy nie ujawnili tego w swoich profilach. A najciekawsze jest to, że ta osoba Ciebie oraz mnie przeprasza, że zrobiła źle i więcej już tego nie zrobi, po kilkudziesięciu dniach ponownie robi to samo. Więc być może w Twoich oczach ona jest jeszcze wiarygodna, w moich po tym co ciągle zamieszcza na Twojej stronie oraz wypisuje w korespondencji prywatnej o innych użytkownikach już nie. |
2010-06-21 (08:48)![]() Data rejestracji: 2010-02-25 Ilość postów: 551 ![]() | wpis nr 336 132 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Może po prostu niech admin zlikwiduje czat i będzie po kłopocie. madzia77 jako bajka będzie szalała na innym forum na którym już po paru dniach wyłapała ostrzeżenie. |
2010-06-21 (09:02)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 336 133 [ CZCIONKA MONOSPACE ] herbie 1976 >>> już 2 lata temu napisałem o tym publicznie do PASKO , że multipasko.pl jest jedynym znanym mi portalem , w którym forum jest dodatkiem do czatu , bo czat zajmuje nadrzędne miejsce - gdyż na normalnych portalach to forum jest podstawą a czat miejscem marginesowym , usytuowanym gdzieś na samym dole strony. Ludzie mający naprawdę chęć coś pisać , robią to bądź w swoich własnych lub ogólnych wątkach na forum - natomiast formuła czatu , na który w sposób wymuszony trafia każdy tu wchodzący , powoduje poprzez swoje zagęszczenie ciągłe konflikty wobec polaryzowania się rozmaitych poglądów na tym wąskim obszarze. Admin PASKO także publicznie odpisał mi , że nic nie będzie tu zmieniał i czat jaki jest takim pozostanie... Ostatnio jednak zasygnalizował , że chyba pomyśli nad zmianą wyglądu czatu , więc znając jego błyskawiczny refleks ( szachisty ) za kilka lat może coś się tu zmieni... Tyle tylko , że może już nie być dla kogo , bo dziś aktywnych na forum użytkowników jest około 200... Pzdr. edi8 |
2010-06-21 (09:04)![]() Data rejestracji: 2010-02-25 Ilość postów: 551 ![]() | wpis nr 336 134 [ CZCIONKA MONOSPACE ] edi8>>>z tych 200 osób o których piszesz to i tak około 20 nicków należy do wielonickowej ![]() pzdr |
2010-06-21 (09:28)![]() Data rejestracji: 2010-05-14 Ilość postów: 2901 ![]() | wpis nr 336 138 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pozwolę sobie tutaj wtrącić tylko raz swoje trzy grosze. otóż zawsze są dwie strony medalu i punkt widzenia zależy od punktu siedzenia najgorsze, że każdy tu wplątany w jakąś aferę widzi tylko swój czubek nosa i nie ma najmniejszego zamiaru choćby w maleńkim stopniu zrozumieć drugiego ja mniemałam, że multipasko oprócz typowań może być portalem do rozmowy, ale tutaj prawie każdy wpis jest poddawany wnikliwej analizie, po to tylko, żeby komuś dowalić i co się dziwić oglądając polityków, przecież to nasi delegaci pozdrawiam wszystkich |
2010-06-21 (09:56)![]() Data rejestracji: 2009-03-22 Ilość postów: 2034 ![]() | wpis nr 336 142 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko > Ponieważ pisałeś kiedyś, że nie dysponujesz czasem i bardzo mało zajmujesz się stronką, zamieszczam kilka wpisów z ostatnich dni (to jest namiastka) porannej lektury użytkownika „kogucik19” z jego tematu. To tak żebyś miał podgląd kto ZAWSZE od rana zaczyna awantury i przy Twoim i moderatorów braku reakcji oraz zablokowania możliwości odpowiadania temu psychopacie prze zemnie oraz ediego8 pozwolił na dalsze przeniesienie kłótni na czat i ogół forum. Autor kogucik19 – lubiany, kulturalny oraz popierany przez 90% użytkowników (tajne badania Administracji) 2010-06-20 (11:03) \"Więc pozwolę sobie na małą złośliwość.Nie wyłączać dojarki\" 2010-06-19 (08:47) \"Nie wyłączać dojarki bo znów głupoty napiszą.\" 2010-06-18 (09:30) \"Co do drugiego rozdającego kobietom numery telefonu nie będę sie wypowiadał,bo to już jest miernota,dość że mu laskę wydmuchali,to chodzi po lesie ze sznurkiem i szuka drzewa.I to nie jest mój wymysł tylko przeczytałem to z jego wspomnień które mi przysłano.Zakochało sie biedactwo ale jak nic nie wyszło to potem w ramach zemsty obrażał kobietę na czacie.To tak na szybko taka krótka charakterystyka tych dwóch ciulików zakochanych w kogucie.Nie wyłączajcie dojarki.\" 2010-06-17 (09:37) \"NIE WYŁĄCZAC DOJARKI.Pozdrawiam wszystkich .I do boju hej na buka niech ciulikom gul zastuka.\" 2010-06-16 (10:56) \"A ty brazylijski pieski kundelku jesteś wreszcie miło mi.Nie wiem jak sobie z trzema poradzę.Może by tak co drugi dzień.Tylko nie walczcie który pierwszy.Już wam tą dojarkę podłącze byle prądu w trakcie nie brakło bo biedna moja śliczna czarna dziura.Kocham was .\" 2010-06-15 (08:23) \"Więc do boju hej na buka niech chamidło członkiem stuka,niech mu *** mózg uciska,będą śmiały sie ludziska.Pamiętaj ma być wesoło.\" 2010-06-13 (08:26) \"Pozdrawiam i chamidło nie czytać i nie komentować,i może jakas dmuchawka by chamowi sie przydała.\" itd. itd itd. jest ich bardzo dużo z ostatnich kilu tygodni |
2010-06-21 (09:59)![]() Data rejestracji: 2010-02-25 Ilość postów: 551 ![]() | wpis nr 336 143 [ CZCIONKA MONOSPACE ] danteV>>> i teraz zrobiłeś kłopot adminowi wytrącając mu z klawiatury te jego argumenty o 90% poparciu. Z tym poparciem to jakbym o Lepperze czytał ![]() |
2010-06-21 (09:59)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 336 144 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ślicznie.Cel osiągnąłem.Uczą sie na pamięć przepisują.Tak trzymać. |
2010-06-21 (10:10)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 260 ![]() | wpis nr 336 145 [ CZCIONKA MONOSPACE ] RENCINA DAWAJ TYLEK WYPINAJ SIE BO STRACISZ CALY DZIEN NA POCZCIE |
2010-06-21 (10:14)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 336 146 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kogucik19 ty gamoniu >>> każdy twój ciulu wpis to jest bagno , za robienie którego dawno na ten chamski ryj powinieneś byś stąd pogoniony przy normalnej Administracji. Tylko w takim przytułku dla głąbów twojego pokroju , jaki stworzył tu PASKO - jest możliwa twoja analfabeto obecność , bo z każdego znanego mi portalu wyjechałbyś na swój chamski ryj za brak elementarnej nawet wiedzy o grach oraz za te uwłaczające Polakom błędy. |
2010-06-21 (10:15)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 336 147 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nervosolu sie napij . |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 91 92 93 ... 761 762 Wyślij wiadomość do admina |