Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 81 82 83 ... 790 791
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

HYDE PARK

2010-06-15 (22:43)

status simad
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 1387

12383
wpis nr 334 584
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Póki czarna mama nie zmieniła mi jeszcze pampersa ,...bo mleczko na noc już wypiłem to odpowiem na pytanie pytaniem maruncio75 > no właśnie dlaczego?
2010-06-15 (23:31)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 334 601
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Istotnie, przednia zabawa...

,

...przypomina mi \"kto pierwszy odezwie się, ten\"...

simad, Twoje jest nadużywane, a szkoda.
2010-06-16 (06:38)

status danteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 2034

4344
wpis nr 334 614
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kogucik19 > widzę dziadku, że jeszcze coś tam do mnie bełkotałeś wieczorem po wyjęciu sztucznej protezy z gęby, wystruganej z kawałka drewienka.

Tak, tak. Każdy wie, że jesteś największym PLUYboyem tej strony. Laski sikają jak ciebie czytają, oczywiście ze śmiechu. Mnie jeszcze na początku każdy mógł zobaczyć, patrząc na twój awatar, to powinno się pod spodem dopisać:

\"Kogucik19 - nadciąga totalny kataklizm\"

I hej do boju!

Na bukmachera!

Kogut dziś wypłaca swoje zera!

Będzie szalał i wyzywał

I głupoty wypisywał.

2010-06-16 (07:59)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 334 623
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiele osób może nie uwierzyć, le to skan ich strony.

To ile osób po tego \"bonusa\"?
2010-06-16 (08:29)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 334 634
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.LUDZIE o 6:38 w środku nocy kiedy ja śpię sobie w najlepsze snem szczęśliwego człowieka ten dla którego jestem niczym do mnie pisze.Zastanawiam się co ja mam w sobie takiego żeby o tej porze do mnie pisać.Ten rozdający numery telefonów don Juan oferujący kobietom swoją \"bez interesowną\"pomoc,w zamian za i tu jest pewne niedomówienie ,właśnie za co, za spotkanie na grzybki które proponował,no bo co więcej z taką kuśką można za proponować.Ty się amancie od siedmiu boleści pod dojarkę podłącz.Ustaw na maxa i może ci to pomoże.Jezu żadna nawet namiętnie zakochana kobieta i żaden facet nie będzie pisał ***ół o 6:38 rano.Nie wiedziałem że miłość do takiego jak opisałeś koguta może być taka owocna.Gratuluje i czuje sie w niebo wzięty.Pamiętaj dojarka i na maxa.
2010-06-16 (08:36)

status edi8
Data rejestracji: 2007-04-03
Ilość postów: 41774

2623
wpis nr 334 639
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SPERMA 19

\"kogucik19\" - czyli znany w Krakowie psychopata

wychowany na 3 morgach w małopolskim gumnie

w młodości u ojców na polu rozrzucał widłami gówna

odkąd mieszka w mieście to smród za sobą ciągnie

Jego filozofia życia jest jak i on prosta i chora jak jego prostata

Bo zboczony ten buc myślał , że jak wpisze w nicku swego c***a

to kolejka się do niego ustawi dam ale one mu mówią:aleś cham!

Tak więc spadaj ty wsioku na swój chamski ryj - bo ci go obije.

Trzeba być taką jak \"kogucik19\" ***ą i mendą - aby mieć czelność

brać się za bukmacherkę będąc prymitywem , analfabetą i osłem

twoje miejsce to szalet , czyli kibel - bo zapaszek ciągnie się za tobą

taki , że padają w locie mewy i jaskółki , więc rób wypad na Mazury

bo tam srają na ciebie zarówno autochtoni , turyści oraz kormorany.

Spadaj więc 56-letni w ryj zgolaszony dziadu , zbierając jagody i grzyby

ratować budżet i mieć następne 10 i 20-groszówki do skarbonki wnuczka

bo z ciebie taka chamska ***olona szmata , że nie dasz nawet dziecku

jako dziadek kilka setek , tylko sam będąc żebrakiem i z niego go robisz

Zatem miękkim c***em zrobiona cioto - kopa ci daję w zad i won stąd

ty śmieciu boś za głupi i niegodny tego , by uczyć się tu od danteV\'a

technik grania , gdyż twój iloraz inteligencji jest niższy niż u pawiana

W***ol się w bekę po kapuście - ty z multipasko frajerze i oszuście!
2010-06-16 (08:51)

status danteV

4344
wpis nr 334 641
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Żarty się skończyły ty stary niedołężny krakowski łamago. Weź mi udowodnij ty stary skapciały h.u.j.u że komuś proponowałem jakieś spotkania!!!!!!!!!

Kłamiesz stary k.utasie co mordę otworzysz!!!!! Napisałem Ci kiedyś że swoje Ubeckie metody kłamstwa i pomawiania innych za coś co nie zrobili zaczynasz wprowadzać tutaj.

Jak zwykle tylko szanowny Administrator nabiera się na twoje filozofie. Śpisz gno.ju spokojnie między innymi dzięki takim ludziom jak ja.

Jeśli jeszcze raz ty perfidna ś.winio napiszesz, że się z kimś umawiałem lub cokolwiek wymuszałem za okazywaną pomoc to cię g.noju będę tępił aż sam z tej strony zrezygnujesz. Swoją uczciwość w którą wierzy zgodnie z opinią Pasko 90% użytkowników budujesz na kłamstwie, zaczepkach i pie.rdoleniu codziennie nie na temat.

O spermie, ruchaniu i chamidłach to ty wczoraj pisałeś i tego szanowna Administracja nie widziała w twoim po.jebanym temacie „ koguci19 – problemy, same problemy i wykłady seksualne”.

Skomlałeś, kapowałeś i Pasko wprowadził blokadę na pisanie w twoim temacie prze zemnie i przez ediego8. Zrobiłeś Pasko w h.uja bo tylko jak wykonał twoje polecenie, to zacząłeś tam zamieszczać wobec nas zaczepki. Taki jesteś odważny stary ramolu.
2010-06-16 (08:53)

status kogucik19

1867
wpis nr 334 642
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ty mój kochany zazdrośniku,jak mi miło czytać wpisy od ciebie.No tak 2 rok studiów z których wyleciałeś,ok zdarza sie,ale żeby sie profesorem ogłosić,no to byś już na magistrze poprzestał.A pobiegałeś dzisiaj z latryny do respiratora,jako dżogink.No i nie zapomnij o treningu,czyli nogi za pas.Też cie kocham.Kocham was obu namiętnie.Jacy wy męscy jesteście .Jeden za drugiego cholewki do mnie smoli.Jakież to wzruszające jest.Będzie mi was brakowało na mazurach,ale to tylko zwiększy waszą miłość do mnie.Oj zazdrośniku.Nie ładnie tak jak kolegi nie ma bo tyra żeby na wineczko zarobić do mnie pisać.Ustalcie miedzy sobą,który będzie pierwszy.A teraz do dojarki chyba tam są cztery obciągarki to ci kolega po fachu odstąpi i pamiętaj na maxa.
2010-06-16 (08:56)

status edi8

2623
wpis nr 334 643
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SPERMA 19

\"kogucik19\" - czyli znany w Krakowie psychopata

wychowany na 3 morgach w małopolskim gumnie

w młodości u ojców na polu rozrzucał widłami gówna

odkąd mieszka w mieście to smród za sobą ciągnie

Jego filozofia życia jest jak i on prosta i chora jak jego prostata

Bo zboczony ten buc myślał , że jak wpisze w nicku swego c***a

to kolejka się do niego ustawi dam ale one mu mówią:aleś cham!

Tak więc spadaj ty wsioku na swój chamski ryj - bo ci go obije.

Trzeba być taką jak \"kogucik19\" ***ą i mendą - aby mieć czelność

brać się za bukmacherkę będąc prymitywem , analfabetą i osłem

twoje miejsce to szalet , czyli kibel - bo zapaszek ciągnie się za tobą

taki , że padają w locie mewy i jaskółki , więc rób wypad na Mazury

bo tam srają na ciebie zarówno autochtoni , turyści oraz kormorany.

Spadaj więc 56-letni w ryj zgolaszony dziadu , zbierając jagody i grzyby

ratować budżet i mieć następne 10 i 20-groszówki do skarbonki wnuczka

bo z ciebie taka chamska ***olona szmata , że nie dasz nawet dziecku

jako dziadek kilka setek , tylko sam będąc żebrakiem i z niego go robisz

Zatem miękkim c***em zrobiona cioto - kopa ci daję w zad i won stąd

ty śmieciu boś za głupi i niegodny tego , by uczyć się tu od danteV\'a

technik grania , gdyż twój iloraz inteligencji jest niższy niż u pawiana

W***ol się w bekę po kapuście - ty z multipasko frajerze i oszuście!
2010-06-16 (09:03)

status danteV

4344
wpis nr 334 644
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ty coś koguci geju piszesz o miłości? Raz piszesz jak chłop raz jak baba.

Jak pojawia się na czacie jakiś nowy męski nick, to kogucik19 pisze: „za typowałam, wysłałam, zrobiłam, wygrałam” żeby poderwać kolesia i zasugerować że się jest gejem.

To ty śmieciu umawiasz się z kolesiami pod fontanną na rynku, a później idziecie na seks do publicznej toalety. Jesteś znany z tego że r.uchasz wszystko co ci na drzewo nie ucieknie.
2010-06-16 (09:06)

status kogucik19

1867
wpis nr 334 645
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Czy jeden wpis ty mój kochasiu ci nie wystarczy.Miłość ma swoje prawa i można to pare razy powtarzać,ale ja i tak cię kocham,ty mój zazdrośniku kochany.Pamiętaj tylko że życie to nie tylko bukmachera,ale co ja tobie ślepemu z miłości będę tłumaczył.Też cię kocham.
2010-06-16 (09:14)

status kogucik19

1867
wpis nr 334 646
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mój ty zazdrośniku kochany.Ja przy najmniej rucham a ty musisz korzystać z dojarki.A może na grzybki sie razem wybierzemy do lasu,przy okazji pomogę ci zarzucić sznurek na jakąś Gałązkę.Pamiętaj że też cie kocham.
2010-06-16 (09:20)

status danteV

4344
wpis nr 334 647
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak, tak kogucik19, wszyscy wiemy jak to robiliście w latach siedemdziesiątych. Tak jak opisujesz, wywoziliście do lasu, a później opisywaliście że ktoś popełnił samobójstwo. Gamoniu te czasy się skończyły, ale widzę że chęć zabijania u ciebie pozostała.
2010-06-16 (09:37)

status edi8

2623
wpis nr 334 650
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

danteV >>> taka menda jak \"sperma19\" reaguje tylko na rozkazy , więc mu wydałem już taki rozkaz , aby się tu nie produkował przez lipiec i sierpień...

Zobaczysz że to jest - choć bydlę - ale karne bydle i mój rozkaz posłusznie wykona!

Jemu można powierzyć nawet niektóre odpowiedzialne prace: jestem 4 razy do roku w Krakowie i zawsze to on myje mój samochód i jakaś z nim pracująca rura o ksywce \"kurka\" nawet rurę mi poleruje w tym czasie na błysk

Polecam Ci go , bo lato czy zima zawsze na tym samym skrzyżowaniu ich znajdziesz...

Pzdr.

edi8

2010-06-16 (10:26)

status kogucik19

1867
wpis nr 334 657
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Moje kochanie jest 4 razy w roku w Krakowie chyba na douczaniu.Ale jak jesteś w Krakowie podaj termin a przeczyszczę ci nie tylko rurę ale wyszlifuje ci uzębienie.Tylko napisz kiedy i gdzie nawet łyżwy ubiorę w środku lata żebyś mnie rozpoznał,tylko ty Tchórz i chamidło jesteś.A nic nie masz do napisania odnośnie swego wykształcenia.To dopiero oszustwo.A do lasu moge cię wywieść (już ty jakoś ciągniesz do tego lasu)i wtedy byś skakał z radości .Ale dość tych przyjemności.Napisze tak samo jak ty ,moja ty miłość że ja też ci każe do mnie pisać codziennie,i masz wykonać polecenie bo ci dojarkę wyłączę i znów ucisk poczujesz.Kocham was chłopaki jesteście zajebiści.Buśka całuje was w te obrzydliwe ryjeczki.I czytać instrukcje obsługi.Dojarkę zakłada sie na to co z przodu wam trochę odstaje,a wy wciskacie w czarną śmierdzącą,owrzodzoną ,hemoroidalną czarną dziurę.No chyba że lubicie z przodu i z tyłu to na dwóch akurat starcza.Pamiętaj nastaw czas na Maksa.Kocham was ciule.
2010-06-16 (10:37)

status mariuncio75
Data rejestracji: 2010-01-18
Ilość postów: 259

12361
wpis nr 334 658
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kogut-----ja to kiedyś myślałem że ty inteligentniejszy jesteś ale ty pustak jesteś maksymalny!!!

Co tobie to da ze ty wyżyjesz sie przed kompem maksymalnie i seksualnie?

I wcale nie bronie ani danteVa ani nikogo innego tylko jak czytam te twoje wpisy to smiech mnie ogarnia jak można być pustym żeby takie brednie pisać jak ty wez ty chłopie przemyśl co ty tu wypisujesz i zamilcz najlepiej!!!!
2010-06-16 (10:45)

status edi8

2623
wpis nr 334 659
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Sperma19 - ty w gnojowicy skąpany frajerze

przez kormorany obsrany fajtłapo i leserze

z psim , bo ubeckim charakterem na pysku

wyrytym ludzką krzywdą - spotka cię kara

i to jeszcze tu na ziemi a nie w niebiesiech!

Życzę ci aby córka twoja poszła do burdelu

a wnuczek miał kochanków tak jak ty wielu

zaś na twoim pysku wykwitły ślady po tym

przebytym a złapanym od kurki syfilisku!!!

Tak więc \"sperma19\" ty pajacu - los twój

jest już przesądzony bo będziesz stąd po

prostu na ryj W.Y.P.I.E.R.D.O.L.O.N.Y !!!

A garaż na rupieciarnię przeznaczony.....
2010-06-16 (10:45)

status kogucik19

1867
wpis nr 334 660
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Staram sie dostosować poziomem do tych którzy zaczynają dyskusje już o 6:28.A to że Cie śmiech ogarnia to dobrze bo wesoło być powinno.To tyle.
2010-06-16 (10:51)

status danteV

4344
wpis nr 334 661
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kogucik19 pisze: \"w czarną śmierdzącą,owrzodzoną ,hemoroidalną czarną dziurę.\"

To faktycznie koleś wczorajszy twój seks nie był przyjemny. Powinieneś partnerce kupić do higieny intymnej sodę kalcynowaną, bo jak już tak jest zaniedbana, to zwykły Kret nie poradzi sobie z tym syfem.
2010-06-16 (11:03)

status kogucik19

1867
wpis nr 334 665
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie dawno pisałeś że moczysz w domestosie i to pomaga.A ten drugi znów w sodzie kaustycznej,ale potem też wkłada do domestosa.Kocham was pedałeczki jedne .No a ty co poderwałeś ostatnio ,komu telefon dałeś podrywaczu.Słoneczko przygrzało i tobie sie zachciało.Bidula kochana.Jesteście zajebiści.Nie wyłączać dojarki.Niech chodzi.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 81 82 83 ... 790 791
Wyślij wiadomość do admina