Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 199 200 201 ... 820 821
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

HYDE PARK

2013-08-07 (17:07)

status niedostepna10
Data rejestracji: 2013-08-07
Ilość postów: 7

13926
wpis nr 671 982
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

lila pytałaś o "ból psychiczny" - opisać !

Ok jak skaleczysz się / lub ktoś ciebie / np. no nie wiem w nogę to boli prawda?

Teraz pomyśl sobie,że tak samo boli na psyche / jeżeli sama sie t a m skaleczysz pół biedy jeżeli skaleczą Cię ludzie - rana fizyczna nawet jak gruba, głęboka - antybiotyk max 7 dni i po bólu tam goi sie dłużej i nawet po zabliźnieniu jest często szarpana pod wpływem np. wiadomości które czytasz czy informacji które docierają z najbliższego otoczenia - wtedy aby ukoić własny ból reagujesz na to co się dzieje w okół Ciebie - mądra jesteś i zrozumiesz - chyba.

Tutaj ostatnio ktoś nie tylko rozdrapał ale na nowo otworzył ranę i pasożytował na niej "Pier dol nię ta dz i wka" może i pier do lnie ta ale nie dziw ka - przypomniał,że ktoś kiedyś mnie potraktował ja rzecz i sprzedał - musiałam robić wiele rzeczy wbrew swojej woli.Nie mam problemów z etycznego punktu widzenia pos t ytu t ka człowiek jak człowiek - nie oceniam.Nie wiem czy sama bym sie w coś takiego nie bawiła gdybym potrzebowała kasy ? Nie gardzę nigdy nikim - zycie różne scenariusze pisze.Zresztą dzi w ka , k u r w a czy sz mata kojarzy mi się raczej z osobą która sprzedaje,kapuje - prawda pięknaja? Co do mojej agresji? Raz udam,że nie widzę,że ktoś próbuje d o pier dolić,drugi raz,że może ma gorszy dzień? trzeci raz pomyśle,że chory i nie wie co robi - za następnym razem po prostu p rzy pie rdol ę be z względu na konsekwencję w dosłownym i przenośnym tego słowa znaczeniu Tam na filmiku lila pisałaś,że jakbym mogła to bym Szełemeja zabiła? Tam "koleżanko" byłam wystraszona bo patrzyli na mnie znajomi - popatrz dokładnie jak ciężko oddycham - gdybym wtedy była tam w stanie podur wiennym to bym mu posłała kilka ch u j i a mam powody osobiste w względem niego - źle oceniłaś potrafię się doskonale kontrolować. z mojej strony macie "czysta kartkę - wyczyściłam wszystko zlikwidowałam gg" co wy zrobicie - szczerze? lata mi to Przy założeniu,że jestem ***o l nięta nic nie zrobicie he he he - to ta zaleta bycie "***o lnię tym" w świetle prawa ) z tym,że się leczę - sama, psycholodzy i psychiatrzy to tylko teoria a żeby zrozumieć istotę problemu trzeba samemu doświadczyć

A wątpię aby np. psycholog zrozumiał / bo i ja nie jestem w stanie tego pojąć /:

Dwa dni przed śmiercią ojca byłam u niego w szpitalu i jak NIGDY wzięłam go za rękę,przytuliłam i mówię - tato nie martw się jeszcze prawnuków doczekasz - zobaczyłam w jego oczach łzy i jeszcze se pomyślałam co jest? Czemu on k u r w a płakał? On wiedział,że ja wiem - tyle że ja wtedy nic nie wiedziałam świadomie - analizuję z perspektywy czasu.Następnym czymś takim było - nagła chęć jazdy ile fabryka dała,choć boję się szybkości - wtedy nie mogłam jeszcze wiedzieć,że suma na rejestracji będzie ... dopiero jak wróciliśmy z Wrocka zwróciłam uwagę Marcel mojej córce zaproponował bycie razem - 21 stycznia - on też nie mógł wiedzieć,bo Werka z nikim obcym na ten temat nie rozmawia z nim również nie - dopiero potem.

Nieważne - kiedyś nie chciało mi się iść do szkoły - zastanawiałam się co tu wymyślić? Przyszła mi do głowy gorączka - zmierzyłam gorączkę było prawie 40% he he he - zostałam w domu,potem praktykowałam z akcją serca / bez bodźców zewnętrznych / lub kodowałam się - przed snem myśląc - rano wstanę w dobrym humorku,wypoczęta - wyobrażałam se plażę na której leżę jak ciepłe promienie ogrzewają jest cisza i spokój - sprawdzało się - doszłam nawet niechcący do potrzeba + wyobraźnia

Zastanawiam się czy umysłem mogłabym zatrzymać np. akcję serca?

To tyle - i mam pytanie Pasko i oczy Ci p i z dą zarosły? -> kawał ch u ja z Ciebie Starczy? ))

pa wam i trafnych dużo szczęścia. I jeszcze jedno - moje zycie nie jest piekłem - świat jest piekłem a ja muszę na to paczeć

aa dla wtajemniczonych - swoich kolegów spotkałam - to był rok 1992 /suma liczby/ w tym też roku przeszłam operację i trafiłam do PO - często zastanawiałam się nad przyczynami które kierowały moimi kolegami - mogli mieć "to normalnie" woleli jednak "w taki sposób" oni utożsamiali się z liderami DM /ubrania fryzury itp./ - dokładnie ich czterech,wtedy wyszła ich najnowsza płyta / 1990 rok / ""VIOLATOR""!!!! o matko -kiedy nie potrafię znaleźć logicznego uzasadnienia szukam dalej

Ja z tej płyty zakodowałam sobie : - „World in My Eyes” / świat w moich oczach? /Wiem to nieprawdopodobne ale mój umysł sam zaczął szukać klucza aby pozbyć się strachu i zrozumieć-niezrozumiałe.Dzisiaj w nocy śnił mi się Piotrek / odpowiednik Davida z nim się utożsamiał / główny prowodyl "tego zajścia" - byliśmy ze sobą na mieszkaniu mojego taty - nie czułam już nic - potem w tym śnie wsiadł do taxi i odjechał / na zawsze :):) /

Czasami kojarzenie odbywa sie poz moja kontrolą - syn ma problemy z prawidłowym trzymaniem ołówka łyżki itp. ostatnio byliśmy Pogori - ni z tego ni z owego przypomniałam sobie "kaczki" na wodzie aby taka "kaczka" sie udała - musi być płaski kamień i ustawienie reki,palców pod odpowiednim kątem / matematyka / - uczyłam prawidłowo trzymać rękę i palce aby ta kaczka sie synowi udała.Coś takiego przytrafia mi się ciągle - czasami po za kontrolą.
2013-08-07 (17:22)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4425
ADMIN
1
wpis nr 671 983
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No i padło "Pasko".

A co ja mam do tej smutnej historii niby?

Moim głównym zadaniem jest, żeby ta strona nie wchodziła w obszary, w których 99% ją przeglądających jest zmieszana.

I to wszystko. Nie zamierzam Tworzyć strony dla 1 osoby, nie zamierzam dla 10, nie zamierzam dla wybranych, ta strona służy codziennie dla kilkadziesiąt tysięcy osób.

Dopóki dyskusje poboczne są na ludzkim poziomie jst ok.

Gdy ktoś wchodzi, żeby publicznie zadawać prywatne, głupie pytania, praktycznie żądając odpowiedzi na tej stronie... no o czym my tu rozmawiamy.

Żądać to można odpowiedzi, czy kumulacja wczoraj padła.

Pozdrawiam,

2013-08-07 (17:29)

status niedostepna10

13926
wpis nr 671 985
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Własnie cóż Cie może interesować w takim razie hm ...... co mam jeszcze napisać abyś zbanował ?

Jak napiszę,że pięknaja to kawał k u r w y a Monet kawał c h u ja starczy - ja zostałam ***ol niętą dziw ką nie raz i nie da - szkoda że tego nie widziałeś.

Nawet w b u ld elu obowiązują zasady - klient jak chce se pobluzgać na dz i wkę to musi pierw zapłacić - inaczej leci z przybytku

Dlatego zmieniam lokal gdzie nię będę musiała czytać takich tekstów za Twoim przyzwoleniem )

może i byłam pros ty tutką - ale wartość swoją znam )

pa
2013-08-07 (17:50)

status Monet
Data rejestracji: 2008-10-23
Ilość postów: 2036

3829
wpis nr 671 997
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

"przed snem myśląc - rano wstanę w dobrym humorku,wypoczęta - wyobrażałam se plażę na której leżę jak ciepłe promienie ogrzewają jest cisza i spokój - sprawdzało się - doszłam nawet niechcący do potrzeba + wyobraźnia "

A zamast nad orgazmu nie możesz czasmi popracować żeby siłą woli i podświadomości klepki na swoje miejsce poukładać?

Do widzenia.

Szczęścia Ci życzę w innych rejonach...Twój fan kawał(eczek) chu.ja.
2013-08-07 (17:54)

status niedostepna10

13926
wpis nr 672 000
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ha ha właśnie to robię nie doczytał

a z pretensjami odnośnie "moich klepek" to do świata i ludzi - nie do mnie

jestem jaka jestem dzięki Wam nie sobie

2013-08-07 (18:16)

status pięknaja
Data rejestracji: 2010-03-05
Ilość postów: 2429

12423
wpis nr 672 003
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

PASKO napisał:

"Moim głównym zadaniem jest, żeby ta strona nie wchodziła w obszary, w których 99% ją przeglądających jest zmieszana.

Ja jestem zmieszana.

I to nie tym CO czytam powyżej, ale tym PASKO, że pozwalasz na obrażanie swoich gości. Bo ja czuję się tu gościem....

Być może dla niektórych plugawy język prezentowany przez wielonickową77 jest językiem dnia codziennego....być może.

Dla mnie jest NIE do przyjęcia.

Za Twoim pozwoleniem Pasko wylano tu na mnie stek wulgaryzmów i oszczerstw. Masz taką możliwość przecież.....znajdź chociaż JEDNO podobne słowo z mojej strony.

Wypadałoby chyba w końcu zachować się jak prawdziwy ADMINISTRATOR tej strony.

Pozbyć się skutecznie tych co wartość tej strony ZDECYDOWANIE zaniżają.

Jeżeli uznasz, że zaniżającą wartością jestem ja.....bardzo proszę w takim razie pozbyć się mnie.
2013-08-07 (18:22)

status niedostepna10

13926
wpis nr 672 007
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

pięknaj=kapuś

starczy już na bana ?
2013-08-07 (18:33)

status niedostepna10

13926
wpis nr 672 008
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

oczywiście mojego bana,bo tego właśnie chcę wykluczyć się stąd idę se tam gdzie gra muzyka :):)
2013-08-07 (23:28)

status niedostepna10

13926
wpis nr 672 183
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

http://www.youtube.com/watch?v=soIVFch-G3E

2013-08-08 (08:13)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4425
ADMIN
1
wpis nr 672 226
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

niedostepna10: takie osoby jak Ty robią niesamowitą szkodę tej stronie, więc jeszcze raz napiszę, nie wchodź tutaj i znikaj jak sama piszesz.

To nie jest portal o takiej tematyce jak myślisz.

Ta strona nie ma mieć charakteru terapeutycznego.

Nie szukaj logiki, że ktoś Cię nie toleruje, no po prostu robisz gnój tutaj, patrząc ogólnie... a czemu ogólnie, bo inaczej się nie da patrzeć i każdy przeciętny użytkownik tak patrzy. Nikt nie będzie śledził 15000 wpisów wstecz, żeby znaleźć jakiś punkt w którym Ty masz rację i teraz wszystko ma ręce i nogi, czemu tu takie rzeczy wypisujesz.

Nie szukaj sprawiedliwości. Równie dobrze ja mógłbym podejść do dziewczyny, która idzie z jakimś "pijaczkiem" i jej tłumaczyć, że popatrz, ja jestem trzeźwy, przystojny, dobrze ubrany ... czemu masz oczy zarośnięte i kochasz jego, a nie mnie. Lubienie kogoś, przyjaźnienie się, kochanie... zwykle trudno tutaj szukać logiki. Ja też często kogoś nie lubię, nie mogę tolerować, a ktoś inny mi mówi, że przecież koleś jest w porządku. Każdy ma inny temperament, każdy ma inny charakter, inny sposób patrzenia na świat.... a Ty każesz szukać logiki: "no przecież jestem lepsza od Lili, itd. ponieważ.... pokochajcie mnie, a nie ją" ....

Ja też mogę uważać, że mam rację, a Wy po kolei jej nie macie, że jesteście ślepi, itd. Większość ludzi tak ma, że myśli, że przecież oni wiedzą lepiej, no ale niestety z zewnątrz to inaczej wygląda.

Ja uważam, że jestem najlepszym adminem na świecie i mam prawo tak uważać. Ty powiesz, że jestem głupi.

No ale teraz popatrz na siebie... może nie jesteś lepsza, bo też coś uważasz, a inni myślą, że jesteś głupia.

dużo zdrowia... ale jeszcze raz proszę tu nie wracać.

Jeśli ktoś ma jakieś problemy z użytkownikami, itd. piszcie mi na e-mail. To jedyny sposób, żebym był w stanie to zauważyć, bo niestety obecnie mam bardzo napięty czas i chwilowo więcej niż godzinę dziennie nie mogę być na stronie.

2013-08-08 (15:13)

status ksings
Data rejestracji: 2008-02-02
Ilość postów: 867

3166
wpis nr 672 390
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

prosto i logicznie.

brawo
2013-08-09 (02:14)

status ksings

3166
wpis nr 672 633
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

http://www.youtube.com/watch?v=O8CazXoucrw
2013-08-09 (02:53)

status ksings

3166
wpis nr 672 634
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

http://www.youtube.com/watch?v=opTaLJplRo8
2013-08-28 (09:30)

status rychfer
Data rejestracji: 2006-06-11
Ilość postów: 1425

2078
wpis nr 680 367
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ballada o prawdziwym kłamstwie

http://www.youtube.com/watch?v=QQSjp3Ye97U
2013-08-28 (10:38)

status rychfer

2078
wpis nr 680 382
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeśli Bóg z nami, kto przeciw nam ?

http://www.youtube.com/watch?v=2UN35U5xFZM
2013-08-28 (10:50)

status rychfer

2078
wpis nr 680 387
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

'Walka z kibolami stała się kolejny raz najważniejszą sprawą, jaką rząd Donalda Tuska postanowił rozwiązać. Władze, a za nimi prorządowe media, starają się przekonać Polaków, że kibice są największym zagrożeniem, z jakim Polska musi się zmierzyć. Albo oni albo spokój każdego Polaka – taki przekaz formuje rząd, a wraz z nimi przychylne mu środki masowego przekazu. Nie ma jednak żadnych wątpliwości, że ten przekaz jest kłamliwy - to kolejna hucpa gotowana Polakom przez rząd Donalda Tuska.'

http://www.wsieci.pl/to-nie-kibole-zagrazaja-polsce-pnews-319.html
2013-08-28 (19:45)

status greg
Data rejestracji: 2004-07-14
Ilość postów: 8994

363
wpis nr 680 563
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

To tylko POlska kraj ....... ....... sami wiecie jaki.
2013-09-01 (16:01)

status simad
Data rejestracji: 2010-02-04
Ilość postów: 1387

12383
wpis nr 682 197
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

rychofermo> trzaśnij laske Rydzykowi to może ci przejdzie oszołomie , doznasz może prawdziwej ekstazy bo twoja babcia juz ci tego dać nie może / prawdopodobnie / a może się mylę ???

Pasko!!! czyż nie mamy na tym forum sekty ???? już raz o to pytałem

piosnek kościelnych to ja se mogę w kościele posłuchać a nie na forum o tematyce lotto

z 5 miesięcy mnie tu nie było i dalej trole rządzą , przejajaaaaaa !!! buhahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!

2013-09-01 (17:35)

status simad

12383
wpis nr 682 235
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ponieważ powstała na HP swoistego rodzaju linkownia zapodawana nawet przez rychoferme / kiedyś i również przez fantastic lila liluś moja droga pozdrawiam cię serdecznie / to pozwole zapodać sobie linka dedykowanego specjalnie dla rychofermy

http://www.youtube.com/watch?v=Io_B1svrSUw&list=RD02rDV-XeNh3PQ

i jeszcze jeden a specialy for you

http://www.youtube.com/watch?v=cDQ1wZYTg9s&list=RD02rDV-XeNh3PQ

rycho !!! babunia z pewnością odwali ci takiego densa że sam bedziesz w szoku ....mam nadzieję że to wykorzystasz buhahahahahaaaaaaa

jak nie znasz angielskiego to wal na google!!!!!buhahahahahahahahaaaaaaa!!

dzwoniłem pod numer Radio ma w Ryja Rydzyk jest na sex party nie może rozmawiać ...spóźniłeś się !!! buhahahahahahahaaaaaaa!!!

Maybachem na imprezkę wiózł go czystej rasy żydek tak doniósł SUPER EXPRESS !!! uwierzysz ????

buhahahahahahaaaaaaa!!!!

Czarno to widzę

rasista i antysemita

Simad

Buhahahahahahaaaaaaaa!!!

2013-09-01 (17:50)

status simad

12383
wpis nr 682 245
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

o jeeeahhh!!!
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 199 200 201 ... 820 821
Wyślij wiadomość do admina