| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 199 200 201 ... 820 821 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2013-08-07 (17:07) niedostepna10Data rejestracji: 2013-08-07 Ilość postów: 7 | wpis nr 671 982 [ CZCIONKA MONOSPACE ] lila pytałaś o "ból psychiczny" - opisać ! Ok jak skaleczysz się / lub ktoś ciebie / np. no nie wiem w nogę to boli prawda? Teraz pomyśl sobie,że tak samo boli na psyche / jeżeli sama sie t a m skaleczysz pół biedy jeżeli skaleczą Cię ludzie Tutaj ostatnio ktoś nie tylko rozdrapał ale na nowo otworzył ranę i pasożytował na niej A wątpię aby np. psycholog zrozumiał / bo i ja nie jestem w stanie tego pojąć /: Dwa dni przed śmiercią ojca byłam u niego w szpitalu i jak NIGDY wzięłam go za rękę,przytuliłam i mówię - tato nie martw się jeszcze prawnuków doczekasz - zobaczyłam w jego oczach łzy i jeszcze se pomyślałam co jest? Czemu on k u r w a płakał? On wiedział,że ja wiem - tyle że ja wtedy nic nie wiedziałam świadomie - analizuję z perspektywy czasu.Następnym czymś takim było - nagła chęć jazdy ile fabryka dała,choć boję się szybkości - wtedy nie mogłam jeszcze wiedzieć,że suma na rejestracji będzie ... Nieważne - kiedyś nie chciało mi się iść do szkoły - zastanawiałam się co tu wymyślić? Przyszła mi do głowy gorączka - zmierzyłam gorączkę było prawie 40% he he he - zostałam w domu,potem praktykowałam z akcją serca / bez bodźców zewnętrznych / Zastanawiam się czy umysłem mogłabym zatrzymać np. akcję serca? To tyle - i mam pytanie Pasko i oczy Ci p i z dą zarosły? -> kawał ch u ja z Ciebie pa wam i trafnych dużo szczęścia. I jeszcze jedno - moje zycie nie jest piekłem - świat jest piekłem a ja muszę na to paczeć aa dla wtajemniczonych - swoich kolegów spotkałam - to był rok 1992 /suma liczby/ w tym też roku przeszłam operację i trafiłam do PO - często zastanawiałam się nad przyczynami które kierowały moimi kolegami - mogli mieć "to normalnie" woleli jednak "w taki sposób" oni utożsamiali się z liderami DM /ubrania fryzury itp./ - dokładnie ich czterech,wtedy wyszła ich najnowsza płyta / 1990 rok / ""VIOLATOR""!!!! o matko -kiedy nie potrafię znaleźć logicznego uzasadnienia szukam dalej Ja z tej płyty zakodowałam sobie : - „World in My Eyes” / świat w moich oczach? /Wiem to nieprawdopodobne ale mój umysł sam zaczął szukać klucza aby pozbyć się strachu i zrozumieć-niezrozumiałe.Dzisiaj w nocy śnił mi się Piotrek / odpowiednik Davida z nim się utożsamiał / główny prowodyl "tego zajścia" - byliśmy ze sobą na mieszkaniu mojego taty Czasami kojarzenie odbywa sie poz moja kontrolą |
2013-08-07 (17:22) PaskoData rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4425 ADMIN | wpis nr 671 983 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i padło "Pasko". A co ja mam do tej smutnej historii niby? Moim głównym zadaniem jest, żeby ta strona nie wchodziła w obszary, w których 99% ją przeglądających jest zmieszana. I to wszystko. Nie zamierzam Tworzyć strony dla 1 osoby, nie zamierzam dla 10, nie zamierzam dla wybranych, ta strona służy codziennie dla kilkadziesiąt tysięcy osób. Dopóki dyskusje poboczne są na ludzkim poziomie jst ok. Gdy ktoś wchodzi, żeby publicznie zadawać prywatne, głupie pytania, praktycznie żądając odpowiedzi na tej stronie... no o czym my tu rozmawiamy. Żądać to można odpowiedzi, czy kumulacja wczoraj padła. Pozdrawiam, |
2013-08-07 (17:29) niedostepna10Data rejestracji: 2013-08-07 Ilość postów: 7 | wpis nr 671 985 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Własnie cóż Cie może interesować Jak napiszę,że pięknaja to kawał k u r w y a Monet kawał c h u ja starczy - ja zostałam ***ol niętą dziw ką nie raz i nie da - szkoda że tego nie widziałeś. Nawet w b u ld elu obowiązują zasady - klient jak chce se pobluzgać na dz i wkę to musi pierw zapłacić - inaczej leci z przybytku Dlatego zmieniam lokal gdzie nię będę musiała czytać takich tekstów za Twoim przyzwoleniem może i byłam pros ty tutką - ale wartość swoją znam pa |
2013-08-07 (17:50) MonetData rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 | wpis nr 671 997 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "przed snem myśląc - rano wstanę w dobrym humorku,wypoczęta - wyobrażałam se plażę na której leżę jak ciepłe promienie ogrzewają jest cisza i spokój - sprawdzało się - doszłam nawet niechcący do potrzeba + wyobraźnia " A zamast nad orgazmu nie możesz czasmi popracować żeby siłą woli i podświadomości klepki na swoje miejsce poukładać? Do widzenia. Szczęścia Ci życzę w innych rejonach...Twój fan kawał(eczek) chu.ja. |
2013-08-07 (17:54) niedostepna10Data rejestracji: 2013-08-07 Ilość postów: 7 | wpis nr 672 000 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ha ha właśnie to robię a z pretensjami odnośnie "moich klepek" to do świata i ludzi - nie do mnie jestem jaka jestem dzięki Wam nie sobie |
2013-08-07 (18:16) pięknajaData rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 | wpis nr 672 003 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO napisał: "Moim głównym zadaniem jest, żeby ta strona nie wchodziła w obszary, w których 99% ją przeglądających jest zmieszana. ************************************ Ja jestem zmieszana. I to nie tym CO czytam powyżej, ale tym PASKO, że pozwalasz na obrażanie swoich gości. Bo ja czuję się tu gościem.... Być może dla niektórych plugawy język prezentowany przez wielonickową77 jest językiem dnia codziennego....być może. Dla mnie jest NIE do przyjęcia. Za Twoim pozwoleniem Pasko wylano tu na mnie stek wulgaryzmów i oszczerstw. Masz taką możliwość przecież.....znajdź chociaż JEDNO podobne słowo z mojej strony. Wypadałoby chyba w końcu zachować się jak prawdziwy ADMINISTRATOR tej strony. Pozbyć się skutecznie tych co wartość tej strony ZDECYDOWANIE zaniżają. Jeżeli uznasz, że zaniżającą wartością jestem ja.....bardzo proszę w takim razie pozbyć się mnie. |
2013-08-07 (18:22) niedostepna10Data rejestracji: 2013-08-07 Ilość postów: 7 | wpis nr 672 007 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaj=kapuś starczy już na bana ? |
2013-08-07 (18:33) niedostepna10Data rejestracji: 2013-08-07 Ilość postów: 7 | wpis nr 672 008 [ CZCIONKA MONOSPACE ] oczywiście mojego bana,bo tego właśnie chcę wykluczyć się stąd |
2013-08-07 (23:28) niedostepna10Data rejestracji: 2013-08-07 Ilość postów: 7 | wpis nr 672 183 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?v=soIVFch-G3E |
2013-08-08 (08:13) PaskoData rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4425 ADMIN | wpis nr 672 226 [ CZCIONKA MONOSPACE ] niedostepna10: takie osoby jak Ty robią niesamowitą szkodę tej stronie, więc jeszcze raz napiszę, nie wchodź tutaj i znikaj jak sama piszesz. To nie jest portal o takiej tematyce jak myślisz. Ta strona nie ma mieć charakteru terapeutycznego. Nie szukaj logiki, że ktoś Cię nie toleruje, no po prostu robisz gnój tutaj, patrząc ogólnie... a czemu ogólnie, bo inaczej się nie da patrzeć i każdy przeciętny użytkownik tak patrzy. Nikt nie będzie śledził 15000 wpisów wstecz, żeby znaleźć jakiś punkt w którym Ty masz rację i teraz wszystko ma ręce i nogi, czemu tu takie rzeczy wypisujesz. Nie szukaj sprawiedliwości. Równie dobrze ja mógłbym podejść do dziewczyny, która idzie z jakimś "pijaczkiem" i jej tłumaczyć, że popatrz, ja jestem trzeźwy, przystojny, dobrze ubrany ... czemu masz oczy zarośnięte i kochasz jego, a nie mnie. Lubienie kogoś, przyjaźnienie się, kochanie... zwykle trudno tutaj szukać logiki. Ja też często kogoś nie lubię, nie mogę tolerować, a ktoś inny mi mówi, że przecież koleś jest w porządku. Każdy ma inny temperament, każdy ma inny charakter, inny sposób patrzenia na świat.... a Ty każesz szukać logiki: "no przecież jestem lepsza od Lili, itd. ponieważ.... pokochajcie mnie, a nie ją" .... Ja też mogę uważać, że mam rację, a Wy po kolei jej nie macie, że jesteście ślepi, itd. Większość ludzi tak ma, że myśli, że przecież oni wiedzą lepiej, no ale niestety z zewnątrz to inaczej wygląda. Ja uważam, że jestem najlepszym adminem na świecie i mam prawo tak uważać. Ty powiesz, że jestem głupi. No ale teraz popatrz na siebie... może nie jesteś lepsza, bo też coś uważasz, a inni myślą, że jesteś głupia. dużo zdrowia... ale jeszcze raz proszę tu nie wracać. Jeśli ktoś ma jakieś problemy z użytkownikami, itd. piszcie mi na e-mail. To jedyny sposób, żebym był w stanie to zauważyć, bo niestety obecnie mam bardzo napięty czas i chwilowo więcej niż godzinę dziennie nie mogę być na stronie. |
2013-08-08 (15:13) ksingsData rejestracji: 2008-02-02 Ilość postów: 867 | wpis nr 672 390 [ CZCIONKA MONOSPACE ] prosto i logicznie. brawo |
2013-08-09 (02:14) ksingsData rejestracji: 2008-02-02 Ilość postów: 867 | wpis nr 672 633 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?v=O8CazXoucrw |
2013-08-09 (02:53) ksingsData rejestracji: 2008-02-02 Ilość postów: 867 | wpis nr 672 634 [ CZCIONKA MONOSPACE ] http://www.youtube.com/watch?v=opTaLJplRo8 |
2013-08-28 (09:30) rychferData rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1425 | wpis nr 680 367 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ballada o prawdziwym kłamstwie http://www.youtube.com/watch?v=QQSjp3Ye97U |
2013-08-28 (10:38) rychferData rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1425 | wpis nr 680 382 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeśli Bóg z nami, kto przeciw nam ? http://www.youtube.com/watch?v=2UN35U5xFZM |
2013-08-28 (10:50) rychferData rejestracji: 2006-06-11 Ilość postów: 1425 | wpis nr 680 387 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 'Walka z kibolami stała się kolejny raz najważniejszą sprawą, jaką rząd Donalda Tuska postanowił rozwiązać. Władze, a za nimi prorządowe media, starają się przekonać Polaków, że kibice są największym zagrożeniem, z jakim Polska musi się zmierzyć. Albo oni albo spokój każdego Polaka – taki przekaz formuje rząd, a wraz z nimi przychylne mu środki masowego przekazu. Nie ma jednak żadnych wątpliwości, że ten przekaz jest kłamliwy - to kolejna hucpa gotowana Polakom przez rząd Donalda Tuska.' http://www.wsieci.pl/to-nie-kibole-zagrazaja-polsce-pnews-319.html |
2013-08-28 (19:45) gregData rejestracji: 2004-07-14 Ilość postów: 8994 | wpis nr 680 563 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To tylko POlska kraj ....... ....... sami wiecie jaki. |
2013-09-01 (16:01) simadData rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 | wpis nr 682 197 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rychofermo> trzaśnij laske Rydzykowi to może ci przejdzie oszołomie , doznasz może prawdziwej ekstazy bo twoja babcia juz ci tego dać nie może / prawdopodobnie Pasko!!! czyż nie mamy na tym forum sekty ???? już raz o to pytałem piosnek kościelnych to ja se mogę w kościele posłuchać a nie na forum o tematyce lotto z 5 miesięcy mnie tu nie było i dalej trole rządzą , przejajaaaaaa !!! buhahahahahahhahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! |
2013-09-01 (17:35) simadData rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 | wpis nr 682 235 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ponieważ powstała na HP swoistego rodzaju linkownia zapodawana nawet przez rychoferme / kiedyś i również przez fantastic lila http://www.youtube.com/watch?v=Io_B1svrSUw&list=RD02rDV-XeNh3PQ i jeszcze jeden a specialy for you http://www.youtube.com/watch?v=cDQ1wZYTg9s&list=RD02rDV-XeNh3PQ rycho !!! babunia z pewnością odwali ci takiego densa że sam bedziesz w szoku ....mam nadzieję że to wykorzystasz buhahahahahaaaaaaa jak nie znasz angielskiego to wal na google!!!!!buhahahahahahahahaaaaaaa!! dzwoniłem pod numer Radio ma w Ryja Rydzyk jest na sex party nie może rozmawiać ...spóźniłeś się !!! buhahahahahahahaaaaaaa!!! Maybachem na imprezkę wiózł go czystej rasy żydek tak doniósł SUPER EXPRESS !!! uwierzysz ???? buhahahahahahaaaaaaa!!!! Czarno to widzę rasista i antysemita Simad Buhahahahahahaaaaaaaa!!! |
2013-09-01 (17:50) simadData rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 | wpis nr 682 245 [ CZCIONKA MONOSPACE ] o jeeeahhh!!! |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 199 200 201 ... 820 821 Wyślij wiadomość do admina |