Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 136 137 138 ... 758 759 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2012-05-23 (16:38)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 527 057 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() "Jak również nie wiem po co te Twoje insynuacyjne groźby, jaki to kozak nie jesteś ale ok. Jeśli Cię to tak bawi i skoro z Ciebie taki kozak prawdziwy" Gdzie??? Kiedy?? Romanx wszystko ci się popieprzyło? Mnie też z kimś mylisz. A to o "mądrym i mądrzejszym" to z przekąsem było. Chyba tylko ty nie zauważyłeś. Ok Baj. |
2012-05-23 (18:38)![]() Data rejestracji: 2010-02-04 Ilość postów: 1387 ![]() | wpis nr 527 079 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rumunx> cytat "dla mnie możesz być kimkolwiek tylko chcesz !!! moją ex etc. to jak to było romanie nie rumuniex ???? Ona cię zostawiła czy ty ją ??? Bo ja kobiecinie wcale bym się nie dziwił jak by ci zasadziła KOPA w D.U.P.E Piszesz że nie czytasz moich wpisów a je komentujesz to jak to jest ??? P. Jackowski telepatycznie przesyła ci do mózgu to co napisał simad/zik tak ??? a ty udajesz Mumina ??? i piszesz że niby coś a jednak nie ??? To że nie masz na imię Roman nie ma znaczenia taki jest twój... Ksywka / Nicko jest już na twoim tropie , dołączył i Rambo powiedział że chate obróci ci w szambo / Łgarz z ciebie jest nie przeciętny i dodam jeszcze tylko tyle ..... Jak miałeś ty na imię kiedy byłeś moderatorem na usługach Pasko ??? Liziwór ??? wdupowłaz ???? czy maskotka ???? buhahahahaaaaaaaaaaa!!!! wypowiedz się w tym temacie jak masz odrobinę honoru i odwagi bo jakoś Pasko nie wie w ogóle o kogo chodzi , czyżbym uczestniczył w polskim odpowiedniku archiwum X ???? No to by była sensacja na miarę Roosvelt !!!! ![]() bedziesz wkrótce HERO przez duże "H" i wystapisz w HBO jako naziemny radiesteta buhahahahahaaaaaa!!!! narazie ![]() |
2012-05-23 (18:56)![]() Data rejestracji: 2011-10-31 Ilość postów: 147 ![]() | wpis nr 527 085 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W ciągu ostatnich 10 lat prąd zdrożał o ponad 100 proc. teraz może wzrosnąć o kolejne 50 proc. w ciągu zaledwie 2 lat. Obecny rząd wychodzi jak widać z założenia, że bez prądu da się żyć. To może być ten jedyny wkład naszej władzy w politykę prorodzinną. Powróćmy do słów wieszcza „ciemno wszędzie głucho wszędzie co to będzie co to będzie”. Po zafundowaniu nam pracy do 67 roku życia, droższych kredytów i leków, wyższych podatków, wysokich – astronomicznych jak na naszą kieszeń cen benzyny i disla, teraz tą „niewdzięczną watahę chcą dorżnąć prądem”. Taką to politykę energetyczną zafundował nam obecny rząd. Jak żyć Panie Premierze, nie dość, że krótko to i do tego jeszcze po ciemku? Wielkim zwolennikiem tzw. liberalizacji rynku energii elektrycznej dla ludności jest V-ce minister gospodarki – poseł PO Tomasz Tomczykiewicz ze Śląska. Może liczy na to, że gdzie jak gdzie, ale na Śląsku ukopią sobie trochę węgla w bieda – szybach. Wiatrak i atom w każdym domu to przecież czyste mrzonki. Uwolnienie cen, liberalizacja rynku energii, po polsku – gigantyczna podwyżka cen i rachunków w przypadku firm w 2007r. doprowadziła do wzrostu cen prądu o ok. 40 proc. A przecież cena kupowanej energii to zaledwie połowa wartości płaconej faktury. Mamy przecież też nową akcyzę na węgiel od tego roku nie bez wpływu na cenę energii. Ci, którzy ogrzewają prądem zapłacą o 200-300 zł. więcej na każdym rachunku, zwłaszcza zimą. To będzie szok – oznacza bankructwo wielu budżetów domowych dla, niektórych wręcz zamarznięcie, piece – kozy będą przebojem handlowym już wkrótce. Między bajki można włożyć opowieści o wyborze dostawcy energii, taryfa G stanie się zabójczym symbolem „zielonej wyspy”, a zadłużenie gospodarstw domowych tylko w bankach to już 531 mld zł. długi wobec zakładów energetycznych będą rosły. Kradzież węgla i prądu stanie się w tej sytuacji zjawiskiem nagminnym, dewastacja lasów na cele opałowe rozkwitnie, świeczki mogą nabrać całkiem nowych walorów, nie tylko estetycznych. Słusznie, więc mówi poseł PO Andrzej Halicki w Radiu ZET „jedyną naszą bronią jest ignorancja”. Energia prawie bez dymu z węgla ma być w 2050r. Nie ma jednak dymu bez ognia, Ten ogień sprzeciwu z powodu obdzierania nas żywcem ze skóry już się tli. Czas najwyższy zdzierstwu i drożyźnie powiedzieć stanowcze dość. źródło : http://niezalezna.pl/28313-kupujcie-lampy-naftowe-i-piecyki-–-kozy |
2012-05-23 (21:41)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 527 147 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, moderatorzy ogólni tematów byli kiedyś powołani na zasadzie kto chce ten zostaje moderatorem. Warunki były takie, aby taka osoba miała sporo wpisów i była zarejestrowana minimum od 6 miesięcy. romanx był jednym z tych którzy idealnie pasowali i miał bardzo dobrą opinię na forum wśród użytkowników. Z tego co wnioskuję simadzie, romanx zaszedł Ci za skórę. Przeczytałem kilka Twoich ostatnich wpisów i w sumie się wcale nie dziwię, że mógł kasować Twoje wpisy, bo bądź co bądź widzę, że potrafisz być agresywny i chamski w swoich wpisach. Gdyby moderatorzy moderowali tak restrykcyjnie jak na niektórych forach, to przynajmniej połowa Twoich wpisów pewnie simad by stąd znikła. To ja wielokrotnie "uczyłem" moderatorów, że na forum dajemy nieco więcej swobody niż na innych forach. Jeśli byłbyś kiedyś na innych forach to za link do youtube mógłbyś już dostać żółtą kartkę, za błędy ortograficzne kolejną, za wpis, który nijak miałby się do tematu dyskusji mógłbyś już mieć czerwoną. Właśnie po to są moderatorzy. Moderator ma być jak policjant. Ma mieć władzę, o to tutaj chodzi, a inni w pewien sposób mają się go bać. Ma on prawo skasować wpis i generalnie ma zawsze rację. Ty simad próbujesz podważać to, że romanx został moderatorem. Równie dobrze możesz iść narzekać, że Tusk jest premierem, a Komorowski prezydentem. Możesz również kłócić się z Policjantem i go poniżać w momencie gdy wystawia Ci niesłusznie mandat za przejazd na czerwonym świetle. Powiesz, że nie było wolnych wyborów. Nie do końca. W tamtym czasie gdy moderatorzy byli wybierani (rok 2008) nie byłeś na tym forum, nie wiesz jaka była atmosfera. Wszyscy widzieli jeśli ktoś dostawał łatkę moderatora i nikt tego nie podważał... |
2012-05-23 (21:47)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 527 151 [ CZCIONKA MONOSPACE ] simad: ja też nienawidzę sytuacji gdy ktoś ma nade mną władzę i to wykorzystuje. Nie lubię mandatów, kiedyś nie lubiałem jak dostałe "pałę" w szkole i nie mogłem za wiele podyskutować z profesorem, który zawsze miał rację, mimo że jej ewidentnie nie miał. simad: jeśli chcesz pozostać na tym forum to mimo wszystko radzę szanować użytkowników. To, że teraz zmieniam zasady panujące na forum, to nie powód, żeby zacząć to wykorzystywać wchodząc w głupie dyskusje jak Ty to robisz. |
2012-05-23 (22:07)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 527 164 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko widziałem różne zachowania moderatorów, tu u Ciebie ... I kilku w takich "trudnych" chwilach zachowywało się naprawdę normalnie, niestety - to co wyprawiał ten, o którym teraz mowa - przechodzi ludzkie pojęcie nie chcesz tego dostrzec - trudno dziękuję |
2012-05-23 (22:24)![]() Data rejestracji: 2011-04-30 Ilość postów: 2904 ![]() | wpis nr 527 175 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko dzieki Ci za rozsądek.Mądry z Ciebie facet.Przyznam ze mnie przeraziły wpisy na tym forum.Nikt nie ma prawa obrażać drugiego człowieka w tak cyniczny i arogancki sposób. Robal stwierdziłeś ze wyprawiał, a wiec czas przeszły,moze nalezy zakopac topór wojenny, niezdrowo jest nosic a sobie nienawiść |
2012-05-23 (22:25)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 527 176 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Admin>> Napisałeś że moderator powinien "być jak policjant" .. jak Tobie takie porównanie pasuje to OK. Zapominałeś tylko dodać ważny przymiotnik-DOBRY. Fakt że simad ostro pisze -sam tego doświadczyłem ale doprawdy wole tak -prosto w tzw. ryj niż jak ktoś mi koło piór robi-za plecami. Pasko -nie koniecznie trzeba kogoś do najgorszych wyzwać żeby przykrość zrobić i obrazić czy poniżyć,można w białych rękawiczkach-kulturalnie. Są tacy ,którzy do perfekcji dopracowali metodę. I są niestety tacy którzy dają się na to nabierać Adminie. Dobranoc. |
2012-05-23 (22:31)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 527 182 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36: z pewnością wiele wątków i wpisów przeoczyłem, Ty widzisz rzeczy, które dla Ciebie są oczywiste. Tylko, że gdy zapytam 10 przypadkowych, aktywnych osób na tym forum, to nikt nie będzie wiedział o co chodzi. Skoro Ty tym żyjesz i pielęgnujesz pamięć o tym jak ktoś się kiedyś zachował, to niedziwne, że nigdy o tym nie zapomnisz, a nawet będzie to urastać w coraz to większy problem. Ja jak mówię nie wiem o co chodzi i wątpię, że lista ewidentnie poszkodowanych użytkowników przez któregokolwiek moderatora jest długa. Skąd to wiem. Bo wszędzie bębnię kontaktem do siebie, formularzem kontaktowym i jakoś nie widziałem lawiny osób się skarżących. Czytam również wpisy w miarę możliwości i również nie koli mnie w oczy nic, a to, że są lokalne wojenki, to zawsze tak było. |
2012-05-23 (22:35)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 527 186 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Monet: a czy nie można spokojnie i rzeczowo w punktach podać konkretny przykład, co jak i dlaczego doszło do danej sytuacji. No dużo piszecie. 2000 wpisów na chacie dziennie, na forum również setki wpisów. Czytam, czytam, ale czasem też dobrą książkę chciałbym przeczytać. Uszanujcie więc mój czas i nigdy nie bawcie się ze mną w ciuciubabkę, tylko jak chcecie na coś zwrócić uwagę, to zawsze załóżcie, że ja nic nie wiem w tym temacie i piszcie od początku do końca. Możecie używać zdań typu "jak zapewne wiesz adminie <tutaj opis sytuacji> ", a nie że "adminie nie udawaj"... |
2012-05-23 (22:43)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 527 191 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jandzia - nie, nie wyprawiał. Nie daj się temu towarzystwu zwieść. Postaraj się zrozumieć, że Jak bym postepował tak jak wiekszosc z Nich postepuje wobec mnie, to nawet dzien dluzej nie pelnilbym funkcj mod.. ktorą to pełniłem 3 lata prawie - z kilkoma kolegami i kolezankami oczywiście ![]() tu masz przykład, jeden z bardziej delikatnych: "wyjątkowo podła nikczemna kłamliwa kanalio" Robal_36 Data rejestracji: 2010-02-28 jandzia - i o czym to świadczy ? I czy o mnie, czy o nim ? czy można się poczuć miło jak ktos Cie nazywa smierdzacym gownem, albo łajnem totalnym? |
2012-05-23 (22:44)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 527 192 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasne admin. Nara. |
2012-05-23 (22:50)![]() Data rejestracji: 2008-10-23 Ilość postów: 2036 ![]() | wpis nr 527 194 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Niewiniątko? ... no zlituj że się chłopie. To już niesmaczne nawet. Chyba naprawdę trzeba zamykać temat. |
2012-05-23 (23:03)![]() Data rejestracji: 2010-02-28 Ilość postów: 4889 ![]() | wpis nr 527 198 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aaaa, przy takiej okazji, to proponuję przeczytać cały ten wpis z tym cytowanym fragmentem i zastanowić się czemu mogłem użyć takich słów A takie słowa - "jak Ci śmierdzi to se umyj", albo - "nie masz moralnego prawa", albo - " twoje klony" - a przypominam ex mody, to - osoby widzące ip "barany prowadzone na rzeź", "faryzeusz" , zarzut trollowania kierowany do mnie - kiedy - po pw prosiłem Admina - o ocenę swojej działalności - i zapewniłem - jeśli tak mnie oceni - znikam - a ocena - była pozytywna śmierdzące gooowno - znalazłem - niekoniecznie było o osobie - mogło być o kimś innym - i można tak napisać , można, ale - mogło też być o sytuacji nie - wymądrzanie się buta i arogancja, to nie moja bajka A nienawiści nie noszę, to raczej niezrozumienie pewnych zachowań Ale - nie chce mi się już o tym gadać dobranoc |
2012-05-23 (23:08)![]() Data rejestracji: 2011-04-30 Ilość postów: 2904 ![]() | wpis nr 527 199 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Romanx przeczytałam kilkanascie stron forum(na wiecej nie miałąm czasu) i nie zauważyłam zebys kogos obrażał czy prowokował.Moze kiedy byłeś modem depnąłeś komus na odcisk, ale takie agresywne zachowanie jest nie do przyjęcia wsrod cywilizowanych ludzi.Nie rozumiem takich ludzi i myslę ze oni przede wszystkim mają problem ze swoją osobowościa, cos im dolega, moze mają problemy i własnie tak je odreagowują, a napewno są zakompleksieni. Ale nasz admin wykazał sie dużą dozą rozsądku co mnie bardzo cieszy. |
2012-05-23 (23:08)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 527 200 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko...ma być wprost?? To ja po raz kolejny...... ******************** 2012-05-22 (15:11) pięknaja Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2349 Pasko...jak już ODPOWIADASZ ....to może jeszcze co nie co na temat TAKIEGO zachowania swojego exModeratora?? Do ex...mam więcej pytań, więcej NIE wyjaśnionych insynuacji z jego strony ale powoli...powoli...... Zaczynamy od tego......zaznaczam ..skierowane do mnie wzięte stąd.... http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=3038&page=584 >>>>>>>>>>>>>>>> 12-05-18 (13:10) romanx Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 9270 w szczegolnosci Twoje klony, a jak bardzo smierdzisz to sie umyj. ************************************ Chyba , że rację ma Twój exModerator mówiąc.... 2012-05-22 (15:31) romanx Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 9299 ODPOWIE, jak bedzie Mu się chciało, bo zapewne takimi ***ołami, nie zawraca sobie głowy zbytnio, he he ********************************************************** |
2012-05-23 (23:10)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 527 201 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Robal_36 - Ty człowieku to nienawiśc wobec mojej osoby masz zasianą w sercu. Prawie w każdym kierowanym do mnie wpisie dajesz tego przykład. Już nie wspominam o tym, iż masz taki szacunek do rozmowcy, ze nie stac Cie nawet, zwracac sie do niego tak jak kultura nakazuje. Ja nie jestem ani kanarek ani idiota ani duren ani kanalia - tak jak zwykle piszesz, - tylko romanx. To akurat są podstawy normalnej dyskusji. Których Ci brak! Baj |
2012-05-23 (23:13)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 527 203 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pięknaja - smieszna jesteś. Najpierw szkalujesz mnie, że sprzedaje IP użytkowników. Ostatnio nazwałaś mnie smierdzacym gownem - wiec Ci odp: umyj sie jak smierdzisz ! ![]() I nie pytaj się admina o to, co pisał jakiś tam użytkownik, gdyż Pasko Jasnowidzący nie jest i odpowiada tylko za siebie. Baj |
2012-05-23 (23:16)![]() Data rejestracji: 2010-03-05 Ilość postów: 2429 ![]() | wpis nr 527 204 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Żarty sie skończyły POKAŻ wszystkim TE wpisy..... WSZYSTKIM...również PASKO. |
2012-05-23 (23:16)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 527 205 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jandzia - masz w 100% racje. Pełniąc funkcie mod.. naraziłem sie kilku osobą, które postępowały zle. Ale jest jedna ciekawa prawidłowśc: głównie tego typu osoby, choć mają kilku letni staż, to mają nie wielkie osiągniecia w tematyce tej strony, nie wielkie - albo prawie żadne. DobrejNocki ![]() |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 136 137 138 ... 758 759 Wyślij wiadomość do admina |