Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 742 743 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2025-06-14 (14:16)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3194 ![]() | wpis nr 1 568 979 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ryży folksdojcz niszczy Polaków sprawnie. Zapadła decyzja ws. budowy Centrum Integracji Cudzoziemców w Toruniu. https://ototorun.pl/artykul/zapadla-decyzja-ws-n1713121 Trwa walka o życie Klaudii w szpitalu w Toruniu. https://ototorun.pl/artykul/trwa-walka-o-zycie-klaudii-n1713554 |
2025-06-14 (15:25)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 568 989 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ten Syryjczyk wenezuelskiej narodowości to faktycznie potwór, "typowy muzułmanin" z krótszą maczetą. P.S. Plotka rzucona przez ciebie już żyje w sercach twoich wiernych obserwatorów, takich jak choćby lottonauty! P.S. II s.Janino0409 Poczekaj na odpowiedź muszę się na niej skupić w wolnej chwili. ![]() --- wpis edytowano 2025-06-14 15:28 --- |
2025-06-14 (15:39)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 568 996 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzę, że jednak osaczony ze wszystkich stron, od braci Karnow$kich po $akiewicza, kolega lottomat propagandowy nie zmienił pseudoterapii mającej pokonać tę jego manią prześladowczą na coś skuteczniejszego. W takich wypadkach prawdziwa nauka rozkłada bezradnie ręce. |
2025-06-14 (16:37)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3194 ![]() | wpis nr 1 569 000 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jacuś - ty nic nie widzisz, - ty łykasz jak pelikan propagandę folksdojcza. |
2025-06-14 (16:55)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 001 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lottonauto propagandowy. Komisyjne przeliczenie, czyli sprawdzenie faktycznej ilości głosów to według Andrzeja D. zamach na wolne wybory. Ponowne przeliczenie kasy w portfelu to zamach na to czy mnie stać na te zakupy, czy nie. Czego nie rozumiem, czy tego, że ci co kupili wizy od hochsztaplerów związanych z pisem, mogą zostać zawróceni do Polski? Czy nie mogę pojąć, że CIC zaczęli otwierać pisowcy i teraz protestują przy nich? Czy może tego, że Zielony Ład też zatwierdził i zachwalał pis? --- wpis edytowano 2025-06-14 16:57 --- |
2025-06-14 (17:04)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3194 ![]() | wpis nr 1 569 002 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "– Oddychała, rzęziła, ale nie odpowiadała. Nie miała na sobie części garderoby. Było dużo śladów przemocy i krwi. Obraz pozostanie głęboko w mojej pamięci – mówił świadek." Jacuś - dalej brnij w "nic się nie stało" i łykaj tą folksdojczską propagandę. https://wiadomosci.radiozet.pl/torun/mial-opetany-wyraz-twarzy-nowe-fakty-po-brutalnym-ataku-na-24-latke-w-toruniu |
2025-06-14 (17:50)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 005 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Lottonauto propagandowy! Faktycznie tu też nic się nie stało? To nasz - "polak" i jakaś Białorusinka? To inny ból? Czy Ona rzęziła, oddychała, odpowiadała, czy już nie? wpis nr 1 568 923 moja wypowiedź. Cyt. "A mnie jest obojętne kto atakuje". Ty segregujesz ludzi na tych co więcej czują bądź mniej? Czy to jest jakoś związane z pozycją kobiety w gospodarstwie i przemyśleniach tego poniżej? P.S. Też nie zauważyłeś pomyłki, sam pasek wystarczył? Syryjczyk to odmiana Wenezuelczyka? ![]() https://warszawa.wyborcza.pl/warszawa/7,54420,31608024,ekspresowy-proces-oskarzonego-o-gwalt-i-zabojstwo.html --- wpis edytowano 2025-06-14 17:53 --- |
2025-06-14 (19:02)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 012 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie mogłem sobie darować! Po co grać w lotto, jak miliony leżą na ulicy, wystarczy się tylko po nie schylić? Na takiego speca finansowego lepszego od Mentzena donieśli, zamiast przenieść na inną parafię by i tam pomnażał kasę na chwałę kurii! Jest nadzieja, że się jeszcze odnajdzie w innej parafii? ![]() https://www.onet.pl/styl-zycia/onetkobieta/proboszcz-z-pomorza-pozyczyl-25-mln-zl-od-wiernych-zniknal-z-parafii/3gf4jre,2b83378a --- wpis edytowano 2025-06-14 19:03 --- |
2025-06-14 (19:12)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 013 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak myślicie ile grozi za sfałszowanie tego dokumentu mieszkańcowi np. Moskwy? Zgnije biedaczysko w więzieniu? Putin przyjaciel Trumpa już o to zadba. ha ha ha. ![]() https://cyberdefence24.pl/armia-i-sluzby/sfalszowany-dokument-o-naborze-ukraincow-do-policji-wydano-ostrzezenie --- wpis edytowano 2025-06-14 19:13 --- |
2025-06-14 (19:14)![]() Data rejestracji: 2020-01-09 Ilość postów: 2298 ![]() | wpis nr 1 569 014 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ----------------czarno na białym ---------------- --- SZOKUJĄCE NAGRANIE!Polski premier w chwili szczerości: „Ja Niemiec” – mówi Tusk. |
2025-06-14 (19:17)![]() Data rejestracji: 2020-01-09 Ilość postów: 2298 ![]() | wpis nr 1 569 016 [ CZCIONKA MONOSPACE ] |
2025-06-14 (19:58)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 020 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzę propaganda działa na całego. ![]() |
2025-06-14 (20:00)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 021 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W tym momencie poległaś słuchając ścieku* grającego na emocjach. W tym są dobrzy. * ściek inna nazwa kanału ![]() |
2025-06-14 (20:06)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 023 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie do ogarnięcia dla rolników! ![]() |
2025-06-14 (20:10)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 024 [ CZCIONKA MONOSPACE ] "Cudnego" człowieka, na siłę i wszelkimi metodami próbują usadzić na stołku prezydenckim. --- wpis edytowano 2025-06-14 20:10 --- |
2025-06-14 (20:30)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 027 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ciekawe kiedy się dowiemy ilu im się udało uratować. Co jeżeli Hitlera też? ![]() |
2025-06-14 (23:21)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 048 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Roman Giertych: Oświadczenie. Od dwóch dni pisowskie media publikują fragmenty moich rozmów nagrane od czerwca do września 2019 roku przez izraelski program PEGASUS w ramach nielegalnej operacji prowadzonej przeciwko mnie przez CBA. W tej sprawie toczy się śledztwo prowadzone przez Zespół nr. 3 Prokuratury Krajowej, gdzie mam status pokrzywdzonego. Rozmowy te według oświadczenia CBA zostały zniszczone, gdyż nie zawierały żadnych treści, które miały jakikolwiek przestępczy charakter. O fakcie nagrania mojej rozmowy z Donaldem Tuskiem informowała już w 2022 roku wrocławska Gazeta Wyborcza. Okazuje się, że rozmowy te zostały wyniesione przed oddaniem władzy i znajdują się w rękach osób związanych z PiS. Taki był prawdziwy cel używania Pegasusa. Nagranie rozmów adwokata z klientami, brak ich realnego zniszczenia, wyniesienie z CBA kopii rozmów, ich przekazanie do mediów oraz publikacja tych rozmów to bardzo poważne przestępstwa. Winni tych wszystkich przestępstw zostaną ukarani. Jeżeli chodzi o termin publikacji, to uważam, iż został on spowodowany moim wnioskiem o ponowne przeliczenie głosów w wyborach prezydenckich i decyzją sędziów z SN o ponownym przeliczeniu głosów w 13 komisjach. Komuś bardzo zależy, aby ta sprawa nie była kontynuowana. Zdecydowano się na popełnienie szeregu przestępstw, narażenie mediów pisowskich na utratę prawa nadawania, tylko po to, aby uderzyć we mnie. Bardzo to ciekawe. Tym natomiast, którzy się pasjonują treścią prywatnych rozmów życzę miłego odsłuchu. Nie bardzo rozumiem tylko ekscytacji pisowców tym, że na własne życzenie znajdują się w procesie zmiany nazwy na „zjepy”, które to słowo łatwo pomylić ze słowem jeszcze gorszym. ![]() |
2025-06-15 (00:59)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9197 ![]() | wpis nr 1 569 052 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Siostro „Janeczka0409”. Wszyscy ludzie są według pewnego opowiadania braćmi i siostrami, więc z takiego powitania powinnaś się sądzę cieszyć. Mówisz, że to była drobna pomyłka, taka jak ta z głosami Rafała zapisanymi Karolowi w jednym z największych okręgów wyborczych – akurat bastionie PO. Specyfika doboru treści materiałów pseudodziennikarskich i manipulacyjny cel tych pasków jakoś mnie nie przekonuje. Kilkaset krajów i akurat Syryjczyk i przy okazji co domyślne, muzułmanin. Umiejętnie próbujesz pominąć mój wpis nr 1 568 923 i konkluzję, że pewnie sama nawet nie obejrzałaś ze zrozumieniem dołączonej relacji. Takie materiały skierowane są do specyficznej grupy widzów, o odpowiednim poziomie omamienia, dla których nie są ważne dane – im wystarczy odpowiednia dawka załączonej negatywnej emocji. Teraz mam zagwozdkę, czy ty i lottonauta to ten poziom, czy działacie z premedytacją? Wystarczyło dodać z uśmiechem, że pan od pasków widać się pomylił, być może z emocji. Nikt z sympatyków nie zauważył? Nie usuniesz, a przede wszystkim nie napiszesz sprostowania, bo się nie przyznasz. Dlaczego? To mogłoby z lekka podważyć autorytet tego ścieku*. Więc to nie wchodzi w rachubę! Ja bym się tym nie przejmował. Pamiętam fragment wystąpienia Jarosława K. w którym się przejęzyczył i obwinił w swoim słowotoku pis, czy też poparł PO. Jak na ten filmik trafię to sobie go skopiuje. Kilkanaście osób uchwyconych w kadrze filmu i na ich twarzach zero reakcji, momentu zdziwienia, jakiegoś choćby zmarszczenia brwi, żadnego odgłosu konsternacji z sali. Tak wygląda analizowanie tego co mówi. Gdyby powiedział, że w Wenezueli, a konkretnie w Syrii obywatele gremialnie poparli naszego kandydata Karola N. to mógłby liczyć na to, że owacjom nie byłoby końca. Niektórzy mieli „szczęście” urodzić się w państwie islamskim i dzięki temu posiedli gen nienawiści do Europejczyków. Z jakiego powodu? Bóg raczy wiedzieć, przecież nie po masowym wymordowaniu w którejś najokrutniejszej krucjacie i tych następnych? Inni „szczęściarze” urodzili się w Afryce i zadowolony z takiego obrotu sprawy Stwórca uszczęśliwił ich kolorem skóry o jaki Ci się pewnie nawet nie modlili. Gdyby boski palec się omsknął i urodziłabyś się jak ci wyżej wymienieni „szczęśliwcy”, a z uprawy wysuszonej słońcem ziemi plony starczyłyby ci na kwartał to co byś zrobiła? Nie znaczy to, że ich bronię. Kto ich tak kształtuje? Moje poglądy w takich sprawach są niemniej radykalne niż konfederatów i sprzeczne ze stanowiskiem ludzi Kościoła, bezwzględnych obrońców życia. Wiem, wszystko kręciło się dobrze dopóki byli niewolnikami. Za gwałt na bielszej osobie pan by takiego pewnie zastrzelił, lub zakuł w dyby jeżeli jedynie nadawałby się do rozmnożenia. Przypomnijmy historię Polski. Czy my – ta zdecydowana większość, jesteśmy potomkami szlachty? Zastanów się! Wracając do wpisów. Wpis nr 1 568 923 moja wypowiedź cyt. „A mnie jest obojętne kto atakuje”, chyba nie wymaga tłumaczenia. Dlatego jak już pisałem wcześniej, ale mogło ci ulecieć z pamięci cenię Tuska TYLKO za to, że zaczął, a przynajmniej próbuje rozliczać złodziejstwo poprzedniej ekipy. Co ułaskawi Karol N. – tu strach jest ogromny. Wiem, także to, że jest to marzenie nierealne, być może poświęcą jakiegoś kozła ofiarnego, choć i w to wątpię. Po jakiejś zmianie w przyszłości wierzę, że pis rozliczy tych którym się ewentualnie kleją rączki, bądź kleiły kiedyś z tej drugiej strony. Muszę przypomnieć moje poglądy, bo być może wielu zapomniało, bądź je mylnie interpretuje. Dla niektórych jestem ten najgorszy z najgorszych, kłamstwo to co drugie moje słowo, bo przecież nie muszę się spowiadać. Do południa czas mam zajęty, czym? Czym mogę mieć zajęty jeżeli nie jeżdżeniem od kościoła do kościoła i wybijaniem witraży, odrywaniem desek z ławek na których siedzicie, oblewaniem farbą świętych malowideł. Ludzie! To nie jest ateizm. Wy mylicie idiotów z drugiej szali z kimś przeciętnym i pozbawionym agresywnych rozwiązań siłowych. Trzeba się bardzo przyłożyć by mnie wyprowadzić z równowagi. Jest mi obojętne to, czy chcecie się modlić do Boga. Nawet Was do tego zachęcam, jeżeli to w czymś może być pomocne i jest lepsze niż wizyta u psychologa. Ja nie uznaję jedynie pewnej księgi i ich interpretatorów. Bóg jest dla mnie jedynie pojęciem z kręgu filozofii, które do niczego nie jest mi potrzebne. Z takimi przyjętymi boskimi cechami jest nie do odróżnienia od tego który nie istnieje. Chcecie się do niego modlić w niedzielnym zgiełku? Jeżeli chcecie w kościele, to czemu nie w tygodniu i ciszy, bez zbędnych rozpraszaczy lub w domu przed spaniem z zamkniętymi oczami, bądź w pełnym relaksie na leśnej polanie. Do czego potrzebujecie pośredników, On Was nie zrozumie? Nazywacie to rozmową, ja monologiem, ale przecież On Was może chcieć jedynie słuchać, np. tego co Was trapi bądź niepokoi? Ja nie widzę tutaj sprzeczności jeżeli się upieracie i w Niego wierzycie. Jeżeli to w czymś Wam pomaga abyście byli lepsi to ja tylko przyklaskuję takiej formie spędzania wolnej chwili. Mnie wystarczy kompas, który mam we własnej głowie i empatia. Jak to działa? Czy chciałbyś być zabity, okradziony, pobity, zgwałcony, lub „tylko” oszukany i okłamany itp.? Ja nie, więc czemu mam domyślnie przyjąć, że ktoś zdrowy na umyśle chce tego dla siebie i swoich bliskich? Co się tyczy udostępnionych nagrań. Poważnie masz taki poziom intelektualny i taką wizję tego jak powinna funkcjonować polityka? Uważasz, że służby specjalne mają wpływać na to kto ma rządzić? Nie wątpię, że tak wysoki poziom osiągnęli już tacy demokraci jak Putin, Kim Dzong Un czy choćby Xi Jinping. Namęczyłem się trochę z tym tekstem, a widzę, że niepotrzebnie. Jeżeli zrozumienie autoironicznego żartu „ja Niemiec” cię przerasta, to nie sądzę abyś była zdolna do przyswojenia tego co ci napisałem. P.S. Nie mam sobie nic do zarzucenia, przynajmniej podjąłem próbę przetłumaczenia z polskiego na polski. Mogę ci pokazać fakty i argumenty, ale nie mogę cię jednocześnie zmusić do ich zrozumienia. Cudotwórcą to ja nie jestem. ________________ * inna nazwa kanału --- wpis edytowano 2025-06-15 01:18 --- |
2025-06-15 (08:15)![]() Data rejestracji: 2020-01-09 Ilość postów: 2298 ![]() | wpis nr 1 569 059 [ CZCIONKA MONOSPACE ] https://www.facebook.com/watch/?v=1391795068450301 |
2025-06-15 (08:16)![]() Data rejestracji: 2020-01-09 Ilość postów: 2298 ![]() | wpis nr 1 569 060 [ CZCIONKA MONOSPACE ] |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 742 743 Wyślij wiadomość do admina |