| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 581 582 583 ... 972 973 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2024-10-13 (17:37) LottonautaData rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3820 | wpis nr 1 534 640 [ CZCIONKA MONOSPACE ] InPost w opałach, tymczasem powstaje 49 ośrodków dla przybyszów. . . . . |
2024-10-13 (17:52) MewaData rejestracji: 2019-05-02 Ilość postów: 10216 | wpis nr 1 534 643 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() Jeśli wiara tzw katolicka w kimś jest to zdala od tych w koloratce tam gdzie sieja propagandę zbierają haracz na gejowskie pedofilskie imprezy tego w kogo wierzący wierzą nie ma jak najdalej trzymać dzieci |
2024-10-14 (14:21) Jacek_K1961Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 13821 | wpis nr 1 534 720 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dramatyczne realia to ja widziałem przy żonie. To bardzo ważne badanie - PET, żona miała robione 3 razy. To taki lepszy RTG, pokazujący czy pojawiają się nowe miejsca tworzenia się komórek nowotworowych. Często nie można wyciąć z większym zapasem miejsca zaatakowanego i w ten sposób się efekty operacji kontroluje po jakimś czasie. ![]() https://www.rp.pl/analizy/art41288901-jacek-nizinkiewicz-zbigniew-ziobro-ma-sile-zeby-stanac-przed-komisja-ds-pegasusa |
2024-10-14 (14:30) Jacek_K1961Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 13821 | wpis nr 1 534 722 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 4 ekspresy do kawy za łącznie 7,5 tysiąca? Ekspres za mniej niż 2 tysiące to luksus? Dobre zaczynają się od 4 tysi w górę. Kto nie wyciska wszystkiego czego się da z systemu prawnego? Lanser z konfy i jego finansowa firma doradcza w tym nawet pomaga. ... a poniżej mamy przykład PRAWDZIWEJ DUŻEJ KASY, podejrzewam, że tylko dzięki polityce. ![]() https://businessinsider.com.pl/biznes/grube-miliony-dla-zony-zbigniewa-ziobry-sa-wyniki-audytu-w-pzu/lyx1k60 |
2024-10-14 (14:35) Jacek_K1961Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 13821 | wpis nr 1 534 723 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Projekt przekazany do realizacji. Lotniska CPK po korektach, które to według propagandy lottonauty ma nie powstać, bo ryży .... itp.itd. ![]() https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/tak-ma-wygladac-cpk-wizualizacja-nowego-lotniska-i-dworca-zdjecia/kl947n0 |
2024-10-14 (15:58) LottonautaData rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3820 | wpis nr 1 534 727 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jacek - o ty naiwny - przecież w tym artykule, to są wizualizacje |
2024-10-14 (16:07) LottonautaData rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3820 | wpis nr 1 534 728 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zgaduję jaki będzie następny krok postępu budowy. Będzie to przetarg na audyt wizualizacji. |
2024-10-14 (16:27) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11436 | wpis nr 1 534 731 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 😬 Nooo nie... kurcze blade, nie mam czasu na nic, ale w przerwie na papierosa zajrzałam tu i ówdzie i. 😂😂😂🤣🤣🤣🤣 Przynajmniej tyle z tego, że się uśmiałam serdecznie, ale poza wesołością wskoczyło takie oto pytanie : Czy te przemieszczające się najprawdopodobniej w celach turystycznych lub biznesowych ( co do zasady 😂) zadowolone postaci też wpisane są w ów projekt? 🤔 Jeśli tak, to musi, że cpk powstanie bardzo szybko, by najstarsi ze wstawionych w projekt tego czasu dożyli. No bo jeśli realizacja projektu będzie się przeciągać, to CPK ma szansę faktycznie przeistoczyć w PCK, albo jeszcze... inne nazwy 😬🤣 Hehh, kiedyś tak zupełnie niechcący mi wyszło, że obywatel Tusk, to kuglarz marzeń. I żeby nie było tak. "cyrkowo", bo w końcu rozkraczył się na poważnym ( jeszcze poważnym) stanowisku, to należy przypisać mu i to poważniejsze miano, więc : Obywatel Tusk, to kuglarz marzeń i Ojczym Narodu.. upczący Polskę, choć ożeniony z niejaką Germanią 😔😡 Tak więc pasierby ojczyma - bądźcie uważni i czujni na to, co Wam Tusk do głów wkłada. Miłego 😬 |
2024-10-14 (18:13) fair_playData rejestracji: 2016-05-12 Ilość postów: 8998 | wpis nr 1 534 737 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hahaha ika, a tak się zaklinałaś że nie nosisz żadnego mundurka, a tu taka autodemaskacja. |
2024-10-14 (19:25) Jacek_K1961Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 13821 | wpis nr 1 534 752 [ CZCIONKA MONOSPACE ] lottonauto Przecież w tytule WYRAŹNIE jest sformułowane, że tak BĘDZIE wyglądał. Dalej cyt. "Budowa CPK ma ruszyć w 2026 r.". |
2024-10-14 (19:56) Jacek_K1961Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 13821 | wpis nr 1 534 754 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzisiejsza opozycja pluje jadem i propagandą w czym ochoczo wspiera ich putin. Jest złość. Nie dziwię się. TVP miało być zabetonowane do końca świata dla pis z rachooniem udających bezstronnego dziennikarza. Zarządy obsadzone swoimi, też niby nie do ruszenia. Orlen prawie był przepisany darowizną dla tego z Pcimia. Prokuratura ogrodzona przed Tuskami niczym "drutem kolczastym". Sądy także obsadzone według klucza Zera. Nad tym całym ładem miały dodatkowo czuwać koleżanka dziada z Żoliborza Julia z pewnego Trybunału i przyjaciółka, a nie byle kto, wiadomego pana Andrzeja D. na stanowisku Prezesa SN. Pan Andrzej zachłyśnięty "mocą w długopisie" niczym czarodziejskim ołówkiem, przypisał sobie nawet niczym cezar dar UNIEWINNIANIA. Wręcz rysowała się bajeczna przyszłość. Rada Mediów ich, a KRRiTV zabetonowana jak reszta. Pytam się to po co były te wybory? Żeby Tusk udawał premiera, a ministrami dalej byli Płaszczak itp. a Antek bum bum dalej bawił się w speca od wypadków lotniczych? ... i najważniejsze, forsa dla tych wszystkich ustanowionych pod siebie instytutów i oczywiście dla pana bezdzietnego ojca z Torunia. Faktycznie ten pisowski raj na Ziemi legł w gruzach i jest płacz. Niestety tylko procesy się nie mogą zacząć za ten cały skok na kasę, bo pan Andrzej "grzeje" pióro do ułaskawień, a wtedy cała robota jak krew w piach. Ile wśród prokuratorów jest uśpionych kretów, też sypiących piach w tryby, tak aby tego nikt nie zauważył? I jeszcze PSL i Hołownia wyrwani jakby ze Średniowiecza. Cały czas myślą jak tu ich przekupić i stworzyć swoją koalicję, robota propagandystom pali się w rękach. --- wpis edytowano 2024-10-14 20:00 --- |
2024-10-14 (22:59) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11436 | wpis nr 1 534 786 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 🌻 Fair_play Ja się nie zaklinałam, lecz poinformowałam, że nie noszę żadnego mundurka. Ta informacja nadal jest tak samo prawdziwa jak i tak samo aktualna. Zdaję sobie sprawę, że większość ludzi ma wielką potrzebę zdefiniowania swojego oponenta, by łatwiej w niego "strzelać" i sprytniej unikać jego strzałów. Brak jednoznacznego określenia / przypisania do danej definicji stawia tę większość w poczuciu niepewności i bezradności Szkoda, że uparłeś się z tą biernym odruchem reagującą większością utożsamiać. Może jednak się opamiętasz i przyjmiesz napisane po raz ostatni : nie noszę żadnego mundurka! Dodam też, że wiele osób go nie nosi, jednak przez obsesję walki są przez krzykaczy weń wciskane. Punk widzenia zależy od punktu siedzenia i to przysłowie ma wiele prawdy w sobie. Gdyby pan X raczył usiąść albo wyobrazić sobie punkt siedzenia pana Y i spojrzeć z tejże perspektywy, a pan Y wyszedłby z tą samą uprzejmością w stronę pana X, to wówczas sprawy polityczne zgoła inaczej by się miały, a większość trosk z życia publicznego by zniknęła. No ale...... - tu się domyśl, gdyż nie mam czasu dyskutować. Jeszcze Jackowi zalegam tekst sprzed dawna... Jeśli dobrze Ci pójdzie domyślanie, to powinieneś dojść do prawidłowego zakończenia, że jak tak dalej pójdzie, to wszyscy Polacy będą nosić jedno wspólne nazwisko - Koniecpolski 🤣? /😭? Nareszcie będziemy ponad podziałami! - prawda? Poza tą podpowiedzią, a wracając do mundurka pragnę przypomnieć, że kiedyś tu, w tym temacie pisałam, że jest to rzeczą oczywistą iż pewne sympatie wynikające z linii poglądowej posiadam, jak każdy człowiek. Sympatie nie wyznaczają drogi! Co do samego obywatela Tusk, to nie ukrywałam, nie ukrywam i ukrywać nie mam najmniejszego zamiaru, że w moich oczach jest najgorszym, co mogło się temu steranemu historią Narodowi przydarzyć. Nie będę wyjaśniać, gdyż jak wyżej - brak czasu i chyba nawet chęci. Napiszę jedynie, że jest on tak samo produktem na potrzeby nowych dziejów, jak produktem była Edyta Górniak. Różnice tych produktów są dwie : Edyta Górniak jest produktem muzycznym, który miał Polskę wprowadzić w nową erę kulturową do "starozachodniej elyty" Donald Tusk jest produktem politycznym, który miał wprowadzić "starozachodnią elytę do nowych i szczodrych dziejów w pokomunistycznej Polsce. Druga różnica Unijny produkt EG artystycznie wypalił się i został wypalony , ale na szczęście dla siebie znalazł własną drogę. Unijny produkt DT rozrasta się i wypala Ojczyznę. Donald Tusk i jego ulubione słowa : BĘDZIE.. tylko kiedy i dla kogo? - dlatego kuglarz marzeń Donald Tusk i jego ulubione słowa :JA ZROBIĘ, JA KAŻĘ....., tylko zapominania o tym, że "parametry jego stanowiska" nie obejmują wskazywanej rzeczywistości 😂 - dlatego ojczym narodu, który obiecuje pasierbom, ale daje własnym.... Trzech muszkieterów DT, MP i JMR założyli do szambo zwane POoooo MP stosunkowo szybko się odciął, JMR albo bardziej naiwny, albo bardziej zahartowany w kłamstwie. Ten pierwszy już nic nie powie, ten drugi też niewiele na temat obywatel DT powiedział. Przyznam, że doceniam jego powściągliwość, jak też doskonale rozumiem jedno jedyne wypowiedziane nt Tuska zdanie : "Donald Tusk pozostaje w mojej pamięci najgorszym wspomnieniem" ( mogłam lekko przekręcić cytat, lecz idea jest ta sama) Czy Wy, wielbiciele Tuska również wspózałożycieli PO, a nawet jego bliskich kolegów uważacie za zmanipulowanych? 🤔 To tyle z mojej strony... Jestem naprawdę bardzo zmęczona i na nic więcej nie odpowiadam.. A! I jeszcze - raduj się, kto może 😬, kto jeszcze może..... 🤣 |
2024-10-14 (23:12) MewaData rejestracji: 2019-05-02 Ilość postów: 10216 | wpis nr 1 534 788 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika czyli wolisz sowiecko żydowskiego złośliwego kaczora z Mateuszem I z Ziobro sadysta I antonim psycholem oraz z Duda nuda marionetka na czele 🤣👏 zresztą jedni I drudzy z Tuskiem tacy sam z tym że pisuar z klechami pedofilskim nakradli biliony rozdali 14 13 500 plus teraz 800 plus 🤣👏 |
2024-10-14 (23:55) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11436 | wpis nr 1 534 799 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mewa, ja wolę samodzielnie myślące, mądre, wolne, używające argumentów, słuchające oponentów... jednostki, z których składa się wolny, decyzyjny, myślący.... Naród! Moją wolą jest mądry Naród, bo tylko taki może wybrać służących dobru kraju i Naroru przedstawicieli! Rozumiesz już, Mewa? A propos, tak zaciekawiły mnie "przydomki", zwłaszcza jeden : Czy Duda - nuda, to dlatego, że fajna ( 🤔) rymowanka, czy dlatego, że zbyt spokojny w stosunku do obecnej chuliganerii? Czym by tu mógł szołmeńską gawiedź zjednać? Hmm 🤔 Może na te komisje powinien chodzić i przesłuchiwanym z liścia, w tył głowy czasem pacnąć? Może nie byłoby takiej nudy? Co!! A może gdyby tak do glodujących w Sejmie rolników przyprowadził Tuska i klepnął go w ramię mówiąc : tee, Tusk, patrz tylko, oni tu się zarzynają, a ty masz obywatelskie przyzwolenie, coby mieć ich wszystkich w d_upie - to może wtedy nie byłoby nudy, a nawet mogłoby być weosoło, co?! Jasna cholerna, zmieniam wersję na oryginalną - RATUJ się, kto może! |
2024-10-15 (00:13) Jacek_K1961Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 13821 | wpis nr 1 534 800 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika Powiem Ci tak. Pewien dziad z Żoliborza całą swoją politykę oparł na opluwaniu DT i resztę PO, że to najgorsi złodzieje itp. itd. Mimochodem też przyswoiłem sobie tę narrację, gdyż do moich ulubieńców PO nie należało nigdy. Głosować zawsze musiałem na mniejsze zło. Po wygranych wyborach miało być rozliczenie tych "złodziei". Nabrałem się na tę gadkę marząc, że skoro już ta frakcja religijnych oszołomów dorwie się do władzy, to zrobi w Polsce kościelny kołchoz, ale rozliczy poprzedników. Stworzyli idealną symbiozę - kościół z partią partia z kościołem. Zgodnie z moim przewidywaniem ludzie muszą widać dotknąć dna, aby zaczaić o co chodzi kościołowi i takiej partii, co było widać po przelewach. Czy ta banda popaprańców ich rozliczyła? Nie udawajmy, że aresztowania w światłach kamer i trzymanie po aresztach jest tym samym co wyroki. Już ktoś to powiedział - "dajcie mi człowieka a paragrafy się znajdą". Temu służyły tak zwane areszty wydobywcze. Gdyby dało się jeszcze torturować to by był sukces. Metody takie skuteczne też są znane w psychologii. Rozliczenia nie było. Był za to skok stulecia na kasę dla swoich prawicowo-kościelnych pociotków. Ja "oceniam po owocach". Ja dzisiaj już to pisałem, nie interesują mnie pośpieszne sprawy w sądach pod publikę i masowo powielane ułaskawienia Andrzeja D. Gdyby to tak zrobili, to bym to nazwał "umową pod stołem z pisem". Pełnych 8 lat mieli. Do tego "najlepszych" prokuratorów i sędziów wybranych przez Zero. EFEKTY ??? DT przynajmniej jak na razie widać próbuje się do nich dobrać. Przecież nikt nie jest aż tak głupi, aby w papierach nie próbować ukryć tych przewałów. Pamiętajmy, że w prokuraturze nie mamy pewności ilu zostało ludzi oddanych Ziobrze a się tym nie afiszujących. Ilu z nich donosi byłemu o postępowaniach przeciwko nim, dając im ten atut do obrony? Gdy się układ zacznie sypać to wyjdzie szydło z wora. Tę współpracującą siatkę też dzisiaj opisałem. Chciałabyś być sądzona w sprawie rozwodowej przez sędziego, kumpla Twojego męża z którym się rozstałaś w nieprzyjemnych okolicznościach? Czy ja wierzę DT? Nie, ja czekam właśnie na te "owoce". To, że wielu straciło finansowy raj na ziemi i zrobią wszystko aby ten eden wrócił to to mnie nie dziwi. Co do tych CPK i innych, to bym się zdziwił, gdyby bez audytów i przemyśleń ciągnęli dalej te plany poprzedników i do tego w ciemno. Wiadomo, że jak skręcali to wszystko było na gębę. Reklamę wartą 100 tysi można było kupić za 3 razy tyle i nic do udowodnienia. Wszystko się da skręcić. |
2024-10-15 (00:27) Jacek_K1961Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 13821 | wpis nr 1 534 802 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika Jakoś zawsze tak przypadkiem wychodzi, że to tę stronę strofujesz. Umiejętnie TYLKO pomijasz niewygodne fakty i już wszystko z Twoim zapatrywaniem się zgadza i jest NIBY obiektywnie. Fałszujesz rzeczywistość! Zacytuję Cię "ja wolę samodzielnie myślące, mądre, wolne, używające argumentów, słuchające oponentów... jednostki, z których składa się wolny, decyzyjny, myślący.... Naród! Moją wolą jest mądry Naród, bo tylko taki może wybrać służących dobru kraju i Narodu przedstawicieli!" Jakim prawem uważasz, że ktoś ze zdaniem przeciwnym do Twojego jest niesamodzielnie myślący, niemądry, niewolnikiem, osobą nie używającą argumentów i nie słuchający oponentów ??? ... bo się nie zgadza z Twoim przekonaniem? Co jeżeli jesteś w błędzie? Ja Ci przedstawiłem masę argumentów za swoim zdaniem. |
2024-10-15 (00:39) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11436 | wpis nr 1 534 803 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jacku, tylko kilka słów : Naród miał znacznie więcej, niż 8 lat, by poznać się na Tusku i jego owocach! Niestety człowiek nie zmienia się zbyt szybko, większości nawet życia na drobną zmianę nie starczy. Człowiek, któremu jego cechy sprzyjają życiowo, to nawet nie ma powodu się zmienić, bo i po co!? Można więc rzec już teraz, że owoce, na które tak czekasz będą gorzkie, może nawet bardzo.. Co do związku partii z kościołem i odwrotnie, hmmm.... tak jakoś mi się kojarzy, że ten Tusk, to dobry cwaniak, bo nawet i kościół na rzecz partii i władzy potrafił wykorzystać. Oczywiście "mentalną" część kościoła, czyli decydującego o jego - Tuska losie wyborce katolika, dla.ktorego brał kościelny ślub. Tej formalnej części, tej istotnej dla gry również pięknie się odwdzięczał 😬, bo każdy to robi i robić będzie, gdyż - cześć "wyznaniowa", a cześć urzędowa, to dwie różne części kościoła, co wydajesz się ciągle pomijać lub mylić. A warto o tym pomedytować 😬 Dobranoc |
2024-10-15 (00:44) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11436 | wpis nr 1 534 804 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ojj, się oberwało 😂 Jacku, przepraszam bardzo, ale na jakiej podstawie Ty uważasz, że ktoś ze zdaniem innym, niż moje jest wg mnie nie myślącą samodzielnie osobą? Bardzo zastanawiające 🤔 |
2024-10-15 (06:20) LottonautaData rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3820 | wpis nr 1 534 807 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Paweł Kukiz: W Polsce dyktatura jest cały czas . . . . |
2024-10-15 (09:58) MewaData rejestracji: 2019-05-02 Ilość postów: 10216 | wpis nr 1 534 816 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika czyli popierasz w całej rozciągłości pis rosyjski żydowski w tym przywłaszczenie milionów gnębienie Polaków zadłużenie Polski przez 8 lat w tym klera ich pedofilskie ciągoty pana rydzyka biznesmena jak cały tzw kościołek ich imprezy orgie gejowskie nie masz nic przeciw by za darmo dostawali ziemię czy też nie masz nic przeciwko utrzymywaniu panów w kieckach koloradkach ich kobiet dzieci ich partnerów czy tzw pingwiny zakonnice i ich partnerki czy też utrzymywać ich do ich ostatnich dni płacąc im za nic emeryturę ani jednego dnia nie pracowali zresztą jak Kaczor jak tak lubisz sponsorować 😀 |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 581 582 583 ... 972 973 Wyślij wiadomość do admina |