Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 760 761 762 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | HYDE PARK |
2025-08-11 (17:49)![]() Data rejestracji: 2016-05-12 Ilość postów: 8768 ![]() | wpis nr 1 575 403 [ CZCIONKA MONOSPACE ] konfkmiocie od okłamywania Polaków jest alfons i jego promotor żoliborski zgred. A, jedyne z czym zgadzam się z kurskim, ciemny lud to kupuje. |
2025-08-11 (17:49)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 404 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mrówka sieje propagandowa żółć, cel obalenie rządu Koalicji 15 października. Nie ma czegoś takiego jak koalicja 13 grudnia, nawet takiej drastycznej propagandy nie jesteś w stanie zauważyć. Kto tę datę wyznaczył w wiadomych celach i skojarzeniach, Tusk? Każda wiadomość w meNdiach jest okraszona taką albo inną propagandową oszczerczą nazwą. To jest MANIPULACJA podniesiona do sześcianu. ![]() https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/pelczynska-nalecz-o-kpo-zwrocila-sie-do-mentzena-i-stanowskiego/nexk4sx,79cfc278 --- wpis edytowano 2025-08-11 17:51 --- |
2025-08-11 (21:25)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3353 ![]() | wpis nr 1 575 420 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj... ale się podniosło ciśnienie cwaniaczkom tuskowym. |
2025-08-11 (21:41)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 423 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Myślisz, że jak powtórzysz WREDNE KŁAMSTWO to ono się stanie prawdą? Naginanie rzeczywistości ci nie pomoże. Widzisz, było fajnie, kilka dni seksu, miłe chwile a ty z premedytacją to niszczysz. Polska życzliwość. Sam nie zeżresz drugiemu nie dasz. --- wpis edytowano 2025-08-11 21:43 --- |
2025-08-11 (22:18)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3353 ![]() | wpis nr 1 575 433 [ CZCIONKA MONOSPACE ] bredzisz od nadciśnienia --- wpis edytowano 2025-08-11 22:21 --- |
2025-08-11 (22:23)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 437 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() |
2025-08-11 (22:26)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3353 ![]() | wpis nr 1 575 439 [ CZCIONKA MONOSPACE ] @Jacek_1961 > Widzisz, było fajnie, kilka dni seksu, miłe chwile ... ... o i byłeś w tym klubie dla "swingersów" (za 500 tys. zł) z KPO? |
2025-08-11 (22:43)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 447 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rozczaruję cię, nie lubię tłoku. To już nie ten wiek. |
2025-08-11 (22:47)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3353 ![]() | wpis nr 1 575 450 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W tym klubie każdy _członek_ KO powinien mieć zniżkę. |
2025-08-11 (22:52)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 452 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Umrzesz z poczuciem, że muszę być z PO. W tarocie ci to wyszło, czy rzucałeś kośćmi? Może upewnij się u szeptuchy. |
2025-08-11 (23:07)![]() Data rejestracji: 2016-05-12 Ilość postów: 8768 ![]() | wpis nr 1 575 459 [ CZCIONKA MONOSPACE ] konfdebilu, ty będziesz miał bezpłatne wizyty w burdelu alfonsa. |
2025-08-11 (23:14)![]() Data rejestracji: 2012-09-03 Ilość postów: 3353 ![]() | wpis nr 1 575 461 [ CZCIONKA MONOSPACE ] > Umrzesz z poczuciem, że muszę być z PO... To, że szufldkujesz wszystkich widać po twoich wpisach. Ale żeby szufladkować siebie samego ... Szufladkowanie ludzi jest własnością spranego mózgu. @fair_plujek - a ty się nie odzywaj plujku, bo nie z tobą rozmawiam. |
2025-08-11 (23:22)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 462 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na dobry sen. |
2025-08-12 (12:27)![]() Data rejestracji: 2016-05-12 Ilość postów: 8768 ![]() | wpis nr 1 575 503 [ CZCIONKA MONOSPACE ] , |
2025-08-12 (14:57)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10566 ![]() | wpis nr 1 575 520 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry 🌞 Muszę przyznać, że jak dla mnie, to już troszkę nadmiernie pewne zjawiska się skumulowały nieco się.. rozeźliłam, co naprawdę rzadko mi się zdarza. Jako,, że alarmy są przydatne i dobrze wykorzystane mają moc uniknięcia wojny, to i ja skorzystam z okazji, by zareagować na ów alarm. Najpierw tak ogólnie przypomnę, że działania wielokrotnie powtarzane stają się, czasem już są.cechą człowieka. Jeśli są pozytywne, to nic, tylko dalej je rozwijać, lecz jeśli są negatywne, to warto się zastanowić..i ewentualnie (!) , wedle własnej woli (!) ich rozwój zahamować. Ponieważ nie da się nie zauważyć dwóch form działania, które nie należą do tych... godnych postanowiłam zareagować, póki czas. Oczywiście reakcja ta nie wynika z pobudek ideologicznych, gdyż nie mam w zwyczaju edukować innych sama mając do siebie zastrzeżenia. Powód reakcji jest czysto osobisty, czyli - kolejny raz zostałam osobiście wpleciona w działalność, której stanowczo się sprzeciwiam. Tak więc : Szanowni Panowie - Śledziowe dwaj! Śledzić można z różnych pobudek, zarówno tych tzw. dobrych, jak i tzw. złych. W to się nie wnika i nie wyniknie. Jednak owoc śledzenia będący już swego rodzaju materializacją Waszych wewnętrznych potrzeb jest jak najbardziej do rozpatrzenia. Pomijając Wasze osoby, bardzo ogólnie ujmując przypomnę, że : Osoba, która lata po chałupach ( tu tematach), zbiera wieści zasłyszane (przeczytane) od / o innych, a potem przenosi je do siebie i bez obecności / wiedzy / głosu wyśledzonego je ujawnia / obrabia, to osoba, w której kształtuje się lub już jest ukształtowania cecha kapusia! Osoba obserwującą lub śledząca, która podczas dyskusji lub wywodu wyciąga wobec oponenta oręż w postaci "opinii innych", "statusu innych" etc., czyli prostymi słowy wspiera się innymi bez ich obecności, wiedzy i zgody jest osobą, w której kształtuje się lub już jest ukształtowania cechą tchórza! Ponieważ nie znam Was, Panowie, gdyż nie latam po czatach, tematach...,,, ponieważ nie lubię "na alarm reagować armatą", ponieważ zawsze biorę pod uwagę, że ktoś jedynie nie wziął.czrgos pod uwagę i zwyczajnie się zapomniał, to póki co nazwę zaobserwowane tu działania brakiem elegancji i dobrego smaku. Mam wielką nadzieję, że ten cichy jeszcze alarm nieco Was opamięta i powrócicie do pionu zanim będę musiała uznać Was za wyżej wymienione indywidua. Oczywiście mam tę nadzieję, że zrobicie to tylko i wyłącznie że względu na Was samych, gdyż podobnie jak ja nie lubicie kapusiów i tchórzy 😊 Dobrze, co należało wyjaśnić już wyjaśnione, a żeby było jeszcze jaśniej, to uściślę : Jestem Ika, mówię do (!) kogoś, ten ktoś jeśli chce, odpowiada do mnie! Czyli "do" nie "o"! Jestem Ika, sama walczę i sama się bronię! Czyli - nie przypisywać mi potrzeby, by ktoś w jakimś celu, z jakiegoś powodu itd. się za mną wstawiał lub poprzez mnie ratował! Jestem Ika, za rany zadane komuś sama odpowiadam, rany zadane przez kogoś sama sobie liżę! Jasne? To bardzo dobrze! A skoro już tu jestem i skoro już mam obsuwę, to trochę przyjemności też mnie się należy 😬 Tak więc, Jacku drogi : -Opinia, jakakolwiek i czyja opinia to nie insynuacja - kłania się pogłębienie znaczenia słów. Wyraziłam własną opinię, ogólną nt. Twojego stosunku do ludzi inaczej niż Ty myślących. Możesz się z nią nie zgadzać, obrazić lub wziąć pod rozwagę lub cokolwiek tam chcesz, ale na pewno nie musisz mi odpisywać. -szczerze mówiąc nie wiem, jak wysoko się cenię, ani nie wiem, jak nisko cenisz mnie Ty, gdyż nie zajmuję sobie głowy ocenianiem siebie, a też nie znam parametrów Twojej skali ocen -co do Hnacika /// Hnacik 😊, przepraszam, sytuacja wymaga, więc wybacz 😉 /// Otóż, tak se, po prostu weszłam nocą na temat i tak se, po prostu rozbawił.mnie wywód Hnacika i tak se, po prostu spontanicznie i radośnie do niego napisałam i bardzo się z tego cieszę 😬 Dla Twojej wiadomości : mam swoje trzy tematy stałe i bardzo sporadycznie wskakuję na inne tematy, znacznie rzadziej, niż tu. Nie znam ludzi tam piszących, nie dyskutuje i nie oceniam nikogo. Ocena innych danej osoby nie interesuje mnie, gdyż nie.znając oceniających nie mogę uznać ich oceny. A w ogóle publiczne ocenianie innych nie jest cechą ,ktora budzi moje zaufanie. Z przykrością też Cię informuję, że choć dla siebie pewno jesteś pępkiem świata, to jednak dla.mnie nim nie jesteś. W związku z powyższym nie widzę potrzeby, by gdzieś, u kogoś, do kogoś itd. robić Ci złośliwości. Tym bardziej, że :ani typem działającym na czyichś barkach nie jestem ( vide punkt charakterologiczne wyżej), a dodatkowo w tym przypadku, to nawet Twojego wpisu nie kojarzę. Zważywszy na coraz częściej widywane u Ciebie oznaki irracjonalnej podejrzliwości, zrzucania na barki oponentów własnych niezbyt korzystnych cech oraz na wyraźną nadinterpretację ( taki drobny komiczny przykład : ja chyba napisałam też nie kumam, lub też nic nie kumam, a Ty robisz z tego, że " w tej tematyce (!) nic nie kumam." To " ( skrawek), a tematyka, to dwa różne pola, człowieku), to już przestaje być śmieszne, a nawet obojętne. W tej swojej działalności zaczynasz upodabniać się do pewnego pana, od którego wywodzi się nazwa jednostki chorobowej opisującej w/w objawy, czyli" donaldoza " I ostatnia sprawa : Czwarty raz zaznaczam - idę przez życie własną drogą. Nie wiem, czy istnieją" wszechmogące buddyjskie narzędzia ", nie wiem, czy w ogóle takie narzędzia w czymkolwiek istnieją. Obawiam się, że nie. To jednak mało istotne, gdyż ważne, byś do szóstego razu zapamiętał, że moja droga jest... pozbawiona " narzędzi", czyli nie wpisuje się w żadną oficjalną religie ani oficjalną formułę filozoficzno teologiczną. Zapamiętaj : do sześciu razy powtórzone i za siódmym zaskoczone plasuje Cię jeszcze na poziome myszy. Jeśli przekroczysz ten pułap, to przejdziesz do poziomu chomika! ( może nadarzy się okazja, by wyjaśnić tę ilość prób. Tylko zajawka - autorski eksperyment z nową informacją na chińskiej myszy i chomiku) Dla ułatwienia, lepszego zapamiętania dodam, że wiodącą linią w mojej mentalnej podróży jest neoplatonizm. Oczywiście "linią", nie samą drogą. Neoplatonizm nie jest ani uwarunkowany kulturowo, ani też modny w świecie Twoich idoli, więc może dzięki tej informacji lepiej zapamiętasz, że - idę przez życie własną drogą! 😬 A teraz zmęczone umysły niechajże odpoczywają - miłego i spokojnego ♥️ . |
2025-08-12 (15:03)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10566 ![]() | wpis nr 1 575 522 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aaaa, i byłabym zapomniała! Argumenty w rozmowie z Tobą, ich sens wygląda mnie więcej tak, jak na tym filmiku powyżej, czyli reakcję na argumenty najlepiej Sebuś prezentuje "odwracasz się, dziękuję, do widzenia" 🤣 Co prawda żenada, ale przecież.... jesteście demokracją 🤣 Miłego 😬 |
2025-08-12 (17:49)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 530 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Za "głupie" 20 milionów, będą go po sądach ciągać? Świętego. ![]() https://wiadomosci.onet.pl/warszawa/fikcyjne-darowizny-dla-warszawskiej-parafii-jest-akt-oskarzenia-wobec-ksiedza/vt9bnfg?utm_source=livebar&utm_campaign=newsy_sg |
2025-08-12 (17:51)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 531 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cyt. "To szalone, że jeden z krajów członkowskich Unii Europejskiej daje azyl obywatelowi innego kraju unijnego, poszukiwanemu w związku z ZARZUTAMI KRYMINALNYMI". ![]() https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/glowny-rywal-viktora-orbana-mowi-o-marcinie-romanowskim-mam-dla-niego-rade/hj9zklf,79cfc278 |
2025-08-12 (17:54)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 532 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bo nie chodzi o argumenty tylko o zrobienie rabanu! Trochę ucichło jak wyszło, że szydłowy zatwierdzał te jachty. ![]() https://podroze.onet.pl/aktualnosci/wlascicielka-pizzerii-dostala-pieniadze-z-kpo-i-spadl-na-nia-hejt-zyc-sie-odechciewa/6k1fh9g |
2025-08-12 (17:57)![]() Data rejestracji: 2017-03-29 Ilość postów: 9675 ![]() | wpis nr 1 575 533 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sukces! Ukrainiec wandalem. Tak jakby Polak nigdy tego by nie zrobił. ![]() https://www.onet.pl/informacje/codziennypoznanpl/nocny-wandal-z-poznania-zatrzymany-w-kilka-minut-zniszczyl-18-samochodow/599vcjy,30bc1058 |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 760 761 762 Wyślij wiadomość do admina |