Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 69 70 71 ... 3464 3465
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

OBRÓBKA SNÓW (moderator tematu: krzysiekwa)

2011-06-13 (10:32)

status stokrotka24
Data rejestracji: 2011-01-08
Ilość postów: 3401

12847
wpis nr 433 796
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Login-2009

Ciekawe to, o czym piszesz, ale takich i podobnych historii są setki!!!

Każdy ma własny rozum i swoje patrzenie na otaczającą nas rzeczywistość.

Ja uważam, że wszystko jest energią, nawet najmniejsza myśl. Ona potrafi żyć i \"karmić\" sie podobnym.

Rozumiem, że każdy z forum pragnie wygrać! Ale jaka róznica jest między WYGRAĆ a PUŚCIĆ TS Z TORBAMI??? No, które pragnienie jest silniejsze?? O, choćby się zwróciło! O, choćby 2 zŁ!!!! Czy, puścimy TS z torbami!!!!!!

Widać po wygranych, kto kogo puszcza! Bo spełnia się to, czego najbardziej pragniesz, tylko w zmocnionej wersji.

A otrzymujesz dokładnie to, co dajesz.

Co do prekognicji, to jak najbardziej jest możliwa!!! Tylko nie my decydujemy, kiedy się pojawia. Jak uważnie przeczytasz \"obróbkę\" - zrozumiesz, co mam na myśli oraz to, że wyśnienie liczb jest bardzo prawdopodobne.

W każdym razie cieszę się, że są ludzie z otwartymi umysłami, i jest ich coraz więcej.

Serdecznie pozdrawiam

Stokrotka

2011-06-13 (13:14)

status login_2009
Data rejestracji: 2008-10-09
Ilość postów: 464

3787
wpis nr 433 835
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Osobiście jestem jednak sceptyczny co do prekognicji, czy jej córy profetyzmu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Profetyzm

http://pl.wikipedia.org/wiki/Prekognicja

dlatego, że jest to jednak wiedza z pogranicza nauki a fantastyki, czyli pseudonauka.

Jestem w ogóle sceptyczny co do przepowiedni (jasnowidzenia). Osoby takie, przede wszystkim przepowiadają przyszłość (tak jak w naszym przypadku).

Ale zwróćmy także uwagę, że są też takie osoby które widzą przeszłość, tak jak nasz słynny Krzysztof Jackowski:

http://www.krzysztof-jackowski.info/

No osobiście to boję się tego człowieka, obawiałbym się spotkania z nim, ciekawe co by mi przepowiedział...?!

Wszyscy na tym forum chcemy poznać przyszłość (a więc liczby, które potencjalnie zostaną wylosowane) - co jest niezwykle trudne. Być może jest tak, że owszem, są osoby które zobaczą jak np. informatyk lotto ustawia wyniki, i wie dokładnie jakie liczby zostaną wylosowane. Taka osoba mogłaby pogrążyć Totalizator (gdyby to ujawniła -tj. fakt manipulacji losowaniami). Ale ona sama na pewno bezpośrednich korzyści z gry nie uzyska, bo nie jest w stanie zmieniać tej rzeczywistości, którą zakłając, tworzą sztucznie centralny komputer lotto, i jego polit-biuro.

Zwróćmy jednak uwagę, jak trudno jest poznać samą przeszłość. I teraz - tylko bez oszukiwania - spróbuj skupić się i zobaczyć jakie liczby już padły np. 03 V 2009 roku w Multi Multi 24 XII 2010 roku, 01 I 2011 roku, 14 II 2011 roku, itd... Zakładając, że nie oglądałaś tych wyników, jeśli nie masz fotograficznej pamięci to zresztą i tak ich pewnie nie pamiętasz, to czy dasz radę przewidzieć (źle), zobaczyć co się już zdarzyło?! Może to od tego trzeba wyjść, od patrzenia w przeszłość, następnie w najbliższą teraźniejszość (tylko tutaj jest ryzyko, że nasze przewidywania będą skutkiem najbliższych teraźniejszych wydarzeń (np. jedzie samochodem 150/h, więc pewnie za chwilę uderzy w drzewo - a nie mówiłem!).

Esencją jasnowidzenia jest chyba zjawisko określane jako deja vu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/D%C3%A9j%C3%A0_vu

pewnie każdemu z was się ono przytrafiło, mi wiele razy, choć ostatnio mam spokój, uf..., oszaleć można!

I na koniec zdarzyło mi się max. 2x w życiu przewidzieć jakieś zdarzenia (były to zdarzenia tragiczne, m.in. raz mnie okradli, obudziłem się w koszmarze około 01:00 w nocy, widziałem wyraźnie we śnie twarz sprawcy - nie wiem jak to wytłumaczyć, ale widziałem jakąś twarz, i coś jakby pożar, mówię serio, rano zajedżam, i patrzę że jestem \'obskoczony\', sprawców nie udało się ostatecznie złapać, choć zrobiłem własne śledztwo, bo na naszych mundurowych liczyć nie można, dokładnie o tej godzinie o której się zbudziłem, mnie okradali, ale sobie plułem, a była to już druga kradzież tydzień za tygodniem, a wiem że to było dokładnie o tej godzinie bo sąsiedzi coś tam widzieli, ale bali się zareagować...)
2011-06-13 (13:28)

status login_2009

3787
wpis nr 433 841
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Taką formę przewidywania wyników lotto, pozostawię sobie jednak na sam, koniec, jeśli zawiodą wszystkie inne sposoby oparte na racjonalnych, rzetelnych badaniach naukowych, które przeprowadzam w excelu. Wiele osób traktuje takie rzeczy z pewnym uśmieszkiem (i ja się w zasadzie do nich zaliczam), ale mimo wszystko doceniam osoby, które się tym zajmują. Gdyby 300 lat temu pokazać ludziom komputer, elektryczność, i wiele innych, to też sceptycznie by do nas podeszli , ale nauka się rozwija - no jeśli jesteśmy już kierować urządzeniami za pomocą naszych myśli...
2011-06-13 (16:40)

status medium
Data rejestracji: 2005-03-04
Ilość postów: 2280

750
wpis nr 433 924
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DO LOGIN 2009

Są takie ciekawe rzeczy na świecie że kobiety

tego nie mają tylko męska płeć .Nie ma sprawiedliwości

na świecie bo uważam że jeden drugiego nie powinien

żżerać by to w kółko się kręciło . Zauważyłem że jest

Pan obeznany z literaturą i o wysokiej kulturze , inteligencji

pięknie Pan pisze co mnie zarazem sprawia trudność

no cóż nic ująć nic dodać . Podyskutować zawsze możemy,

ale do swojej paczki ERYKA STOKROTKA MEDIUM nie

możemy przyjąć nikogo no trudno , tym bardziej osób

które obserwując temat który i nad którym się męczymy

a dochodząc do pewnych efektów to tajemnicy nie wolno

nam zdradzać bo zostalibyśmy spaleni na stosie [ żart][serio]

No cóż literatura fachowa nie oddaje może tego tak dokładnie

dlatego zalecam Panu ale to poważnie potraktować--

zaobserwować OSOBIŚCIE jak knor zapładnia damską płeć

czy to była EWOLUCJA noże my męska płeć bylibyśmy

zrobić coś takiego

z poszanowaniem

medium ...

2011-06-13 (17:01)

status medium

750
wpis nr 433 930
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Eryka niech nie słucha nikogo

nikt nie może jej ustawiać

ERKO nie daj się manipulować .........
2011-06-13 (17:53)

status stokrotka24

12847
wpis nr 433 952
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No, cóż. Metody oparte na racjonalnych i rzetelnych badaniach naukowych zawodzą!!! Jakże inaczej wyglądałyby tabele wygranych???!!!

Przecież nie brakuje nam światłych umysłów matematycznych. Już dawno byłby opracowany sposób na wygrywanie!!!

A co? A nic!!

Odpowiadając na pytanie: pewnie wiem, jakie liczby padły wtedy, a wtedy, tylko po co mój mózg miałby sobie takimi wiadomościami obciążać. Podał by mi w odmiennym stanie świadomości np. śnie. Tylko cały wic polega na tym, aby we śnie zobaczyć liczby, które padną, a nie \"padnięte\". Te nikomu nie są potrzebne, chyba że do statystyki.

Jak pisał Hunt i Copeland:\"Oczekiwanie umysłu na pojawienie się określonej symboliki, powoduje jej występowanie. A oczekiwanie, że sny będą przewidywać przyszłość, powoduje pojawianie się takich snów\".

jeśli ktoś bierze prekognicję zbyt poważnie, stała się sensem jego życia, niech swoje zainteresowania skieruje czym prędzej na inne tory.

A my, zabawy ciąg dalszy.

Serdecznie wszystkich tu zaglądających (a są ich setki) POZDRAWIAM!!!

2011-06-13 (18:33)

status stokrotka24

12847
wpis nr 433 963
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

PRZEPRASZAM

7 wiersz powyżej miało być :\"się takimi wiadomościami...\"

2011-06-14 (09:04)

status eryka1
Data rejestracji: 2011-01-22
Ilość postów: 2420

12877
wpis nr 434 147
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Sen dzis ale to był rano .Widzałam jak nawsi kopali łopata młode kartofłe całe krzaki i to kopała jakas zakonnica kazali mi wzasc sobie ,widzałam obieranie czerwonych buraczków,małe pieski sasiadka wzieła sobie dziwiłam się ze taka długa sierscia, mówiłam niewiem ktura godzina,i jakis piesek stał kołomnie.
2011-06-14 (10:27)

status stokrotka24

12847
wpis nr 434 162
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Eryka.

--3--47--

--9--11--13

i 21???

A jak zwykle, będzie co będzie.

Pozdrowienia!
2011-06-15 (21:58)

status stokrotka24

12847
wpis nr 434 727
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

Wreszcie w domu!!

Nie trzeba było śnić, tylko postawić wczorajsze MINI i 5/5.

Ale pewnie już to zauważyliście.......
2011-06-15 (21:58)

status medium

750
wpis nr 434 728
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do ERYKI I STOKROTKI

ZROBIŁEM podliczenie najczęściej występujących liczb

w losowaniach z dni o podobnych snach

przesłałem na pocztę

co o tym myślicie ???????????????
2011-06-16 (09:39)

status eryka1
Data rejestracji: 2011-01-22
Ilość postów: 2420

12877
wpis nr 434 839
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Sen rano korale z bursztynu,szkoła mówiłam ze byłam juz w szkole w 2 i 3 a 1 pierszy ras ,kupiłam 4 jakies cos z zelaza miałam to skrecac a facet mi pokazał cos takie same ale inne nietrza skrecac potem ze mi przywiezie to do domu,dostałam od niego piekny bukiet kwiatów czerwonych róż niosłam je w rece przes miasto jeszcze takiego pięknego bukietu niemiałam nigdy. Załadował to do samochodu tylko trzy a ja mówiłam co 4 sie niezmiesci i chciał zebym znim jechała a ja niewsiadłam,pojechał pomysłałam skad on wie gdzie mieszkam.
2011-06-16 (10:40)

status stokrotka24

12847
wpis nr 434 849
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Eryka.

Sporo tego.

28-57

1-50

4-9-11-13

A z mojego snu--7--
2011-06-16 (10:40)

status tczew 1958
Data rejestracji: 2009-04-01
Ilość postów: 6520

4389
wpis nr 434 850
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

to może i ja coś dorzucę od siebie [a raczej sypiam bezsennie ]

a dzisiaj taki ,,Horror,,

wilki ,,,dziki,,byczek oszalały w ogrodzeniu ..

w tym samym ogrodzeniu ...dwa psy [mniejszy i większy ]

ten ciut większy pożera żywcem mniejszego ,,a ten stoi spokojnie i się przygląda..

koszmar ..

pozdrawiam
2011-06-16 (11:38)

status stokrotka24

12847
wpis nr 434 870
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tczew1958

Sprawdzone, ale tylko do moich snów:

--2--47--54--

Co będzie, to będzie.....

Pozdrawiam.
2011-06-16 (12:30)

status login_2009

3787
wpis nr 434 890
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Daawaj do studoły, co bedzie, to bedzie..., hi, hi, hi

http://www.youtube.com/watch?v=dNq_-8POknQ&feature=related

Medium wrote: <<Zauważyłem że jest

Pan obeznany z literaturą i o wysokiej kulturze , inteligencji

pięknie Pan pisze co mnie zarazem sprawia trudność

no cóż nic ująć nic dodać . Podyskutować zawsze możemy>>

Schlebiasz mi!

<<a dochodząc do pewnych efektów to tajemnicy nie wolno

nam zdradzać>>

No na poważnie?! Nic nie uchylicie chociaż rąbka tajemnicy?!

Zresztą nie musisz, wystarczy popatrzeć na tego Jackowskiego:

przykłada sobie do łba jakieś szmaty, wpatruje się w te zdjęcia,

chłopok doprowadza się do stanu transu, hipnozy, pewnie dostaje dreszcz na skórze, kiedy myśli o tych ofiarach i tych zbrodniach - takie jasnowidzenie

jest chyba naprostsze, bo skupiasz się na pewnych negatywnych rzeczach,

w które się autentycznie angażujesz, identyfikujesz się z ofiarą/jego rodziną, i chcesz dopaść drania (no z liczbami pewnie gorzej - potrzebna pewna motywacja - gratyfikacja pieniężna najlepiej). Powodzenia!
2011-06-16 (12:40)

status tczew 1958

4389
wpis nr 434 895
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

stokrotka24 .....dziękuje

ale nie gram w nasze kulki ...

tylko opowiedziałem swój nocny koszmar..

Pozdrawiam
2011-06-16 (13:47)

status login_2009

3787
wpis nr 434 914
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

stokrotka24 wrote: <<No, cóż. Metody oparte na racjonalnych i rzetelnych badaniach naukowych zawodzą!!! Jakże inaczej wyglądałyby tabele wygranych???!!!

Przecież nie brakuje nam światłych umysłów matematycznych. Już dawno byłby opracowany sposób na wygrywanie!!!

A co? A nic!!>>

Zgadza się (nauka nie zawsze odpowiada na wszystkie pytania), i dlatego mamy właśnie m.in. coś co obecnie uznaje się za pseudonakę, bo brak jej weryfikowalności, co jednak może się zmienić, i uzyska status/miano naukowości. W środowisku naukowym - tak jak w przyrodzie, gdzie nic nie ginie - nie ma miejsca na \'czarne dziury\', i trzeba je czymś wypełnić, i robi się to, zauważmy że pseudonaką zajmują się nierzadko rzetelni badacze, np. są tacy, którzy twierdzą, iż podróże w czasie w tył są możliwe (z tego co mi wiadomo na razie w tył są możliwe tylko teoretycznie). Tak więc samo nakreślenie tematu jest już nauką, co prawda pseudo- , ale jednak. Nauka ma też to do siebie, że jest hermetyczna, sami naukowcy posługują się zaś stricte naukowym językiem, zobacz tu:

http://pl.wikipedia.org/wiki/%27Patafizyka

Takie ujęcie sprawy znajdujemy chociażby u Bernarda Cricka: \"zawsze przygnębia mnie zdolność ludzi nauki do nadmiernego komplikowania rzeczy prostych\" (Crick 2004: 9). Fragment z pracy: Bernard Crick, 2004, W obronie polityki, przeł. Andrzej Waśkiewicz, Warszawa: Wydawnictwo naukowe PWN

Metody oparte na racjonalnych i rzetelnych badaniach naukowych zawodzą!!! Jakże inaczej wyglądałyby tabele wygranych???!!!

Rozumiem, że masz tu na myśli głównie gry liczbowe (hazardowe) - w pewnym stopniu się zgadzam, ale wynika to z rachunku prawdopodobieństwa (więc tak pojęte metody, i owszem - mogą zawodzić). Nie znaczy to jednak, że ci najświatlejsi matematycy (i nie tylko) nie czerpią z tego profitów - skąd wiesz, lotto mógł im zakazać gry, zawarł z nimi umówę, i pracują teraz dla nich. Zauważ też, że tutaj przy takich metodach, nie można obejść się w zasadzie bez komputera, mam w rodzinie dwie matematyczki (żadna nie zna się na programowaniu), i nasza rozmowa na ten temat kończy się na tym, iż przypominają mi jakie jest prawdopodobieństwo trafienia (przecież ja to doskonale wiem!).

and following: <<Odpowiadając na pytanie: pewnie wiem, jakie liczby padły wtedy, a wtedy, tylko po co mój mózg miałby sobie takimi wiadomościami obciążać. Podał by mi w odmiennym stanie świadomości np. śnie. Tylko cały wic polega na tym, aby we śnie zobaczyć liczby, które padną, a nie \"padnięte\". Te nikomu nie są potrzebne, chyba że do statystyki. >>

Wypróbuj też następujące: zamknij oczy, otwórz, i narysuj dokładnie kto/co się za tobą w tej chwili znajduje.

Gwoli ścisłości widzenie w tył to retrokognicja (patrz Jackowski):

http://pl.wikipedia.org/wiki/Retrokognicja
2011-06-16 (15:36)

status tczew 1958

4389
wpis nr 434 963
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

stokrotka ..

liczby ze Horroru .....2=47=54

dwie weszły na 14oo ....2=54

pozdrawiam
2011-06-17 (09:35)

status stokrotka24

12847
wpis nr 435 178
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.

Dopiero teraz sprawdziłam.

Tczew1958 gratuluję niezłego horroru!!! Może masz coś w zanadrzu. Tyle osób tu zagląda, może ktoś skorzysta, jakby się udało znów tak typować?

O 22:15 padły wszystkie 2-47-54

Moja -7- też.

Dzisiaj nic ze snu nie pamiętam, nie mam liczby.

Pozdrawiam wszystkich.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 69 70 71 ... 3464 3465
Wyślij wiadomość do admina