| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 1570 1571 1572 ... 3466 3467 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | OBRÓBKA SNÓW (moderator tematu: krzysiekwa) |
2016-10-13 (12:55) krykraData rejestracji: 2015-05-04 Ilość postów: 1530 | wpis nr 1 029 211 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, samochód 42, czerwony 52.50, rdza 21n, farba 13.66 odpada od samochodu na dachu 15, oszustwo 10, sprzedać? za 12500zł =8 lub 12000 zl=66, ja 60=6(dziś może wejdę jako 6). Kobiety 67 dużo 42(20n), życzenia 43n imieninowe 52.19, J-11, J-19 W-51=62 lub 70. Stawiam na 62(8), 6, może 59-60-61-62, 5-6-7-8, 10,52,60(6), 15,52 zobaczymy Pozdrawiam |
2016-10-13 (13:11) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18308 | wpis nr 1 029 213 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika Bogusław Woloszanski to 74 |
2016-10-13 (13:57) kasikaData rejestracji: 2011-05-29 Ilość postów: 3068 | wpis nr 1 029 218 [ CZCIONKA MONOSPACE ] to jest sen nex57 Snilo mi się ,ze cos próbuje wcisnąć do kąta ,coś jasnego .kwadratowego .Ktos krzyczał jakby z zasciany 90! 90! |
2016-10-13 (14:44) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18308 | wpis nr 1 029 238 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kasika Kąt 60,jasny 62,kwadrat 65,krzyk 48,słyszeć 74,liczba 19 |
2016-10-13 (20:00) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11385 | wpis nr 1 029 321 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobry wieczór ( niestety to już ta pora roku ) Gratulacje dla wygranych - są ????? Krzysiu, dziękuję z analizę A teraz powiem tak : jestem zła... bardzo zła.... tak bardzo, że można powiedzieć, iż jestem jedną z najbardziej złych kobiet na świecie ! No dobra, może nie na świecie, bo trzeba uwzględnić różnice kulturowe, a co za tym idzie, pojęcie zła.... ale na pewno należę dziś do najbardziej złych kobiet w Europie !!! bo : - w końcu pamiętałam o tym, by pilnować zaległych znaków - miałam kilka bardzo wyraźnych symboli, które nawet, co rzadko się zdarza, czułam - miałam osobę, która zawsze wchodzi i nawet udało mi się to w końcu uznać miałam trzy najważniejsze i jednocześnie zaistniałe argumenty, ale - nie miałam czasu zresztą, jak chyba zawsze w takich przypadkach W dodatku zmarzłam na kość i jakby było mało, urwał mi się obcas w bucie, gzzzz Pół drogi przemierzyłam kulejąc, na złamanym obcasie, ze szpiczastym, zbielałym z zimna nosem wystającym zza szalika i załzawionymi, czerwonymi oczami ... I pół wsi mnie tak widziało, a co się z tym wiąże, tłumaczyć chyba nie muszę! Jest chyba całkiem zrozumiałe i usprawiedliwione, że jestem Ok, teraz trzy uspokajające oddechy i wyjaśniam dalej : otóż spotykamy się tu już kilka dobrych lat Przez kilka lat śnimy, spisujemy, opisujemy, analizujemy, obliczamy, skreślamy, wysyłamy i ..... czasem !!! wygrywamy Noo, czasami też się kłócimy, ale po pierwsze "krew nie woda", a po drugie - poszarpać się czasem też jest dobrze Pomijając tę małą dygresję wracam do "wygrywamy - czasem" i w dodatku nie te satysfakcjonujące wygrane Z rachunku prawdopodobieństwa wynika, że, o ile nie nastąpi cud i w dodatku, jak to z cudami bywa, będzie dotyczył on jednego delikwenta ( kimkolwiek on jest, oby się stało !), to kilka lat naszej dotychczasowej działalności spokojnie można pomnożyć razy dziesięć, a dalej będzie to samo się działo. Tak więc przypuszczać można, że za jakieś siedemdziesiąt lat sytuacja nasza będzie taka sama, jak dziś. Teoretycznie - bo pomijając ewentualny cud, do tej średniej dołączyć musimy ( na szczęście ! ) dojrzałość przychodzącą z wiekiem, a że będziemy bardzo wiekowi, dojrzałość również będzie znakomita Ponieważ z dojrzałością i to znakomitą wiążą się same plusy, których wymieniać nie muszę, można ( teoretycznie ) obliczyć, że za jakieś pięćdziesiąt pięć lat zaczniemy regularnie wygrywać większe sumy, lub też wygramy i to wszyscy ( bo nie za pomocą cudu ) naprawdę sporą kwotę Problem w tym, że za 55 lat średnia wieku na "obróbce" wyniesie lat 99. W porządku - szczęśliwi czasu nie liczą, niech będzie i tak, wygrana koło setki! Gdy wyobrazimy sobie jeszcze, że 55 lat wspólnego pisania i wspólnych zmagań to szmat czasu, który zaowocuje ogromną, niewyobrażalną przyjaźnią, to - same plusy : nie dość, że staniemy się nieprzyzwoicie bogaci, to w dodatku jak bardzo, jak strasznie będziemy się kochać !!! Normalnie - tylko przewalić wygrane, a potem z butami do nieba, tak kochać się będziemy Jednak, by to mogło się ziścić, istnieje jeden warunek - musimy musimy być zdrowi i musimy tak długo żyć. Żeby być zdrowym i silnym, co da nam życie, musimy jeść, mieć dobre humory, zażywać wypoczynku.... Żeby to, co wyżej się ziściło, musi nas być na to stać, czyli musimy na to pracować. Musimy też pracować na granie, które pozwoli, by za 55 lat nasza współpraca zaowocowała sukcesem wygranej i byśmy, już wolni od obowiązku pracy mogli przekonać się, jak bardzo się kochamy itd Nooooo właśnie ! A co my robimy ? Pracujemy w pracy, pracujemy w domu, pracujemy przez sen, pracujemy nad snami podczas urlopów, wolnego, pracujemy rozmawiając ze sobą, Siedzimy przy komputerach, telefonach, statystykach, książkach, symbolach liczbach, przed telewizorami........ufff, dość ! I tak tylko zapytam - jak my mamy dożyć w zdrowiu i osiągnąć fenomenalną dojrzałość przy "obróbkowej średniej' wieku 99 lat, jeśli, jak wyżej postępujemy ???No jak ? A teraz po raz n-ty zapytam : czy nie byłoby warto wziąć pod uwagę, zapamiętać i wdrożyć w życie pewne ułatwiające dojście do wieku elementy ? Dobra, idę sobie zapalić, bo oddechy już nie działają i znów się wkurzyłam A teraz : Dusia wczoraj podała wyśnione !!! 42, 35 i "czas" na 4 ika wczoraj pisała "pilnujcie 8 " ika wcześniej pisała " pilnujcie liczb przyśnionych, zawsze wchodzą Nie będę Was katować, bo od katowania jest Stokrotka ( przynajmniej tak obiecała, choć raczej tego nie widzę bo każdy wcześniejsze i obecne wyniki widzi i wnioski wyciągnie sam. Złośliwie dodam tylko, że dwie liczby pewne ( na ile mogą być ), to już naprawdę dużo do zestawu. Jak dobrze wiecie, takich pewnych liczb cyklicznie trochę się zbiera, czasem nawet więcej jednorazowo..... Ciągle obiecujemy sobie i przypominamy, ale niestety nasze ( w tym moje ) dobre chęci toną w przepastnych przestrzeniach chaosu I myślę sobie tak - trzeba coś zmienić. Tłumaczenie i przypominanie na nic się zdało - jak widać i zda się na nic, przypuszczam Trzeba więc wyciągnąć grubszą artylerię - kara ! Za zlekceważenie "pewniaka" ćwiczenia gimnastyczne, o! Opracujemy gimnastyczne pozycje odpowiadające liczbom. Skoro istnieją asany, savasany i inne sany, to moga równie dobrze powstać "cyfrany" i na przykład : liczba 42 - to "świeca" . Zlekceważenie, zapomnienie o liczbie 42 zobowiązuje delikwenta do zrobienia świecy liczba 8 - to przysiady - zlekceważenie.... zobowiązuje delikwenta do zrobienia ośmiu przysiadów liczba 35 - to skłon do przodu : przy wyprostowanych nogach dotknąć dłonią podłogi liczba 60 - mostek ...... Nie będę teraz podawać ćwiczeń przypisanych liczbom, bo 80 pozycji, to trzeba już pomyśleć, a czasu, rozumu i sił w tej chwili mi brak. Tym zajmę się, kiedy znów będę najbardziej złą kobietą w Europie. Napiszę jedynie, co nam to da. Otóż : ćwiczenie gimnastyczne za każdą zapomnianą liczbę może ( choć nadziei już brak ) spowodować, że przy bólu i wysiłku łatwiej i szybciej będziemy pamiętać, by pilnować ważnych liczb, co znów może spowodować, że w końcu będziemy fajniej wygrywać W przypadku, gdyby ten wariant nie zaskoczył, to : ćwiczenie gimnastyczne za każdą zlekceważoną ...... doprowadzi nas do: sprawności, tym samym dotlenienia, tym samym dobrej pamięci, tym samym, radości, tym samym, piękna, tym samym długiej i niekończącej się młodości, tym samym siły............ tak więc będziemy mogli długo pracować, by mieć na granie, by za 55 lat osiągnąć doskonałą dojrzałość, by wówczas wygrać główną wygraną, by potem się spotkać w wielkiej radości i przekonać się, jak po tych latach spędzonych ze sobą na wspólnych celu bardzo, bardzo, nieprzyzwoicie bardzo się kochamy Dziękuję ! A teraz : z moich snów wydaje się mocna 51 . Nie jest to pewniak, ale nie bardzo wiem, co lepszego mogę dać, więc idę za ciosem mi."zielony kot" - 51 - Dusiu, co z Twoją - 4 - ? co prawda u mnie były 4 wnuczki 27 , ale to nie liczby widziane aaa, te loki bardzo wyraźne u mnie były. tak lekko ( nie do pamiętania ) daję 4 ? 27, 51, 72 Uciekam Krzyczeć i bluzgać na mnie za awanturę nie ma co, bo i tak zaraz będę wykluczona - padam na twarz, więc zaraz kąpiel i ........ A do jutra może Wam przejdzie ? Powodzenia paa |
2016-10-13 (21:54) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11385 | wpis nr 1 029 362 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A teraz to juz jednak jestem najbardziej na swiecie zla kobieta. ale to juz tylko i wylacznie z mojego powodu. dobrounoc i cyferkowych - wizji. paaaaaaa. |
2016-10-13 (23:15) Aga32Data rejestracji: 2014-10-04 Ilość postów: 4065 | wpis nr 1 029 406 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika a mnie nikt do przymuszonych ćwiczeń nie zmusi bo jeśli podczas wykonywania ćwiczeń skręcę sobie nogę to wtedy co?? to już napewno nie będzie z korzyścią dla mnie i mojego zdrowia hmmmm nie dość że nie wygrałam to jeszcze mnie będzie bolało nie godzę się na to Cyfranom mówię NIE |
2016-10-13 (23:23) dusiaData rejestracji: 2014-11-02 Ilość postów: 10027 | wpis nr 1 029 407 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam........ IKA ta 4 miała być na 14 ,ale jutro już wpadnie. Została jako ostatnia z zapamiętanych........ nie mam teraz do poniedziałku czasu bo zabiegana i zarobiona jestem......... latam po lekarzach ,a oprócz tego pomału likwidujemy meszkanie po rodzicach męża.... trochę tych szpargałów pozostawało po nich........ wieczorem padam ze zmęczenia ....... chociaż się oszczędzam....... sny są ,ale pamięć mi zaszfankowała..... pozdrawiam i obfitych snów życzę.. |
2016-10-13 (23:54) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11385 | wpis nr 1 029 411 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dusiu, dzieki wielkie Czyli jutro trzymamy - 4 - za fraki ? Powodzenia przy porzadkach. Aga, jesli podczas wykonywania cwiczen skrecisz sobie noge, to wtedy bedzie to znak, ze powinnas spokojnie siedziec na swoim agowym pupsku i zajac sie sledzeniem, notowaniem i podawaniem naszych zaleglych liczb - bo w takiej sytuacji tylko Ty jedna bedziesz miec na to czas ! A w przerwach, dla relaksu oraz zdrowotnosci psychofizycznej mozesz robic cwiczenia rekami ! I koniec! finito! basta ! Oglaszam oficjalny bunt przeciw nielegalnym buntownikom!!! I w ramach pierwszego protestu ide spac. paa. ♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡☆♡ |
2016-10-14 (05:49) krysieńkaData rejestracji: 2011-05-30 Ilość postów: 63020 | wpis nr 1 029 417 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam wszystkich bardzo cieplutko Dzisiaj przyszlo mi pierwszy raz skrobac szyby :-[ :-| Z nocy nic nie pamiętam Tak wiec i ja sie buntuje na sny Pozdrawiam i to ja dzisiaj jak bede miec chwilke wolnego bede kraść Buziaczki :-* |
2016-10-14 (07:56) dusiaData rejestracji: 2014-11-02 Ilość postów: 10027 | wpis nr 1 029 424 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WITAM...... SNY BYŁY ALE gdzieś uleciały po przebudzeniu ; ....zapamiętane tylko ----batoniki tiramisu i jakieś układy liczb........ jakie -nie pamietam....... pozdrawiam |
2016-10-14 (08:03) stokrotka24Data rejestracji: 2011-01-08 Ilość postów: 3401 | wpis nr 1 029 426 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam. Gratulacje dla wygranych! Na przekór buntowi miałam sen!!! Piękne, niebieskie bzy w sklepie ogrodniczym, jako sadzonka, miałam zamiar je kupić. Kolor kwiatów był cudny!! Zdecydowany niebieski i zdecydowany błękitny z domieszką błękitu jaśniejszego!! (o ile o kolorze można tak powiedzieć - zdecydowany). 3-34-53 Pozdrawiam. |
2016-10-14 (08:25) Aga32Data rejestracji: 2014-10-04 Ilość postów: 4065 | wpis nr 1 029 427 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika hmmmmm Dzisiaj niewiele pamiętam : Mój mąż soli sobie rosół i jest przesolony. Stoję w kolejce z KB 36+22 ona ma brązowe rajstopy i golf i biała sukienkę, kiełbasa szynkowa jest po 15 zł, kobieta -ekspedientka kroi żółty ser na kawałki ser ser ser ma w środku białe plamy jakby pleśń w reklamówce woda niegazowana w małych butelkach Pozdrawiam |
2016-10-14 (08:53) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11385 | wpis nr 1 029 433 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Sen trudny do opisania dużo "czegoś" i "chyba" Sprawa dotyczy jakiegoś mieszkania na wysokim pietrze bloku. Znajomy Radek - 21 - ( RK - 65 - ) do którego w jakiejś części mieszkanie należy, ze swoim bratem lub synem ( lub jeszcze kimś innym ) knuje jakąś intrygę, by posiadać uzyskać w całości. Podstępem, robiąc się "na dobrego człowieka" zachęca współwłaścicieli i ewentualnych spadkobierców do zrzeczenia się mieszkania. Radek jest tak niby dobry, że nie chce niczego za darmo. W zamian za wyrzeczenie się własnych części, współwłaściciele mają otrzymać wynalazek, nad którym to brat czy syn Radka pracuje. Wynalazek z jakiegoś powodu jest genialny, ma służyć nieskończonemu dobru darczyńców, ma też sprawić im osobistą radość, gdyż wszyscy składają się na niego. Kiedy wszyscy zrzekli się mieszkania, brat czy syn Radka szybko umarł ( nie samobójstwo, tylko tak, na życzenie sobie zmarł ) i tym sposobem Radek wszystko odziedziczył. Okazało się, że wszystko było spreparowaną intrygą i Radek wespół z bratem czy synem perfekcyjnie wszystkich oszukali. W jakimś pomieszczeniu zobaczyłam chłopca, który majstrował przy nieskończonym wynalazku. Wynalazek ten składał się z palnika laboratoryjnego napełnionego gazem, długiego węża podłączonego do czegoś ( nie pamiętam co to było) Palnik był zapalony, a na palniku stał jakiś przedmiot, który z gazem tworzył mieszankę. Mieszanka ta wprowadzana wężem do zadowolonych z wynalazku darczyńców miała spowodować, że ludzie ci byli napompowani, wylatywali na zewnątrz i pękali, jakby wewnątrz mieli bombę. Tym sposobem sami ginęli, a mieszkanie było nienaruszone. Do mieszkania wszedł AF - 38 - ( chyba !!!) z jakimiś znajomymi. Ponieważ należeli do najpóźniej wzywanych spadkobierców, też musieli pęknąć. Próbowałam ich wyrzucić z mieszkania, ale nie dali się. Potem zobaczyłam kilku wcześniejszych spadkobierców, którzy już napompowani, jak balony wyfrunęli z mieszkania, na dworze jeszcze bardziej nasyceni gazem dryfowali wygladając, jak napompowana rękawiczka chirurgiczna i za moment mieli pęknąć. Zobaczyłam też wycieczkę - wydaje mi się !!!, że byli to turyści z Rosji . Widząc zabawnych, napompowanych ludzi robiących komiczną "gimnastykę " Rosjanie ??? próbowali ich naśladować i też przyjmowali dziwne pozy myśląc że to taka zabawa. Zaczęłam szybko robić zdjęcia lub film ( nie pamiętam ), by uchwycić moment pękania nieszczęśników i tym samym udowodnić AF - 38 - że on i jego towarzysze tak samo skończą. Potem poszłam do chłopca, wyłączyłam palnik, zgasiłam ogień, a sam wynalazel przesunęłam w kąt, chyba !!!~na kafelki. Musiałam jednak przenieść kwiatki które mogły rozgrzać się od gorącego wynalazku. Przechylając się za wannę ustawiałam ceramiczną podstawkę, w której, chyba zasadzone w grysie ( białym ) były małe kaktusiki. Wynalazek został zneutralizowany. Andrzejek - 39 - ( AP - 77 - ) kupa, brzuch, nos ??? usta ??? Piszę jakieś zdanie, które ma się spełnić nie pamiętam dokładnie, ale było coś, "jest lato, na dworze są pomarańcze " coś mi nie pasuje i myślę napisać "jest lato, na dworze mróz i leżą pomarańcze" znów mi nie pasuje - chyba mróz z latem i pomarańczami nie pamiętam dokładnie zdania, ale być może ważne były : lato, mróz, pomarańcze, ale chyba razem nie chciały być zrywam z mojego kwiatka zżółknięte liście, jest ich dużo, są prawie pomarańczowe, mam ich całą garść. zastanawiam się, czy łodygi, gałązki nie zostały teraz łyse Pozdrawiam, miłego dnia i powodzenia paa |
2016-10-14 (09:08) julaData rejestracji: 2014-11-20 Ilość postów: 3504 | wpis nr 1 029 438 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Gratuluję wygranym Wchodzę do Kamila pokoju , ma iść do pracy na rano ,ale wstał godzinę wcześniej 😨?? , rozmawiał z jakimś kolegą , chyba 26+29 H. mówił o dodatkowym zarobku ?? o jakimś mężczyźnie Kamil siedzi na łóżku z podkulonymi nogami , widzę laptop , albo komputer ,nie , nie , widzę sam ekran , na nim ..........😴😴😴obrazki w kwadratach ???? kolaż???? W jednym z nich mężczyzna o którym była mowa , raczej tylko jego głowa , albo twarz 😉 ( jest łysy 😀) Kamil dotyka palcem ekran ????? ma ekran dotykowy ???? wchodzi na stronę tego mężczyzny Widzę jakby filmik , dwie osoby , chłopiec , ma bardzo ładne blond włosy , dosyć gęste i długie jak na chłopaka , potrzaś głową , w ręce trzyma latarkę w kształcie suszarki 😨?? świeci tej drugiej osobie , chyba mężczyźnie do gardła 😀 Widzę bardzo wyraźnie otwartą buzię , usta i migdał Jeszcze sobie przypomniałam Leżę na łóżku , ubieram skarpetki zluszczające 😨?? na nogi albo stopy ,są za małe , ciągle je naciągam Pozdrawiam |
2016-10-14 (09:58) irciaData rejestracji: 2015-05-25 Ilość postów: 415 | wpis nr 1 029 450 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam jestem w banku wypełniam czek mylę się zamiast 1 piszę 2, został jeden czek w kółka on jest dla narkomanów 15oozł justynka wchodzi po drabinie babcia mówi że jest gruba tylko nogi ma chude pozdrawiam |
2016-10-14 (10:12) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18308 | wpis nr 1 029 456 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzien dobry Dusia baton-16n,ciastko-10,tiramisu-38,liczby-19,74 Stokrotka bez-70,niebieski-47,sklep-33,sadzonka-69,kupować-8 |
2016-10-14 (10:16) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18308 | wpis nr 1 029 460 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Aga rosoł-15,54,sol-47,kolejka-20,KB-58?,brązowe-36,19,rajstopy-33,sweter-60,29 lub golf-22n,biała-21,sukienka-35,kiełbasa-11 lub wedlina-19,cena-24,ekspedientka-39,kroi-2,zołty-19,ser-78 lub ser szwajcarski-39,plamy-63,pleśn-31,reklamowka-38,woda-33,butelka-4,małe-17 |
2016-10-14 (10:20) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18308 | wpis nr 1 029 462 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jula pokoj-10,syn-61,Kamil-57,K-55,łozko-44,laptop-26 lub komputer-34,ekran-22,obrazki-17,kwadrat-65,lysy-15,film-8,22,wlosy-67,blond-37,dlugie-45,25,latarka-78,19,gardlo-30,usta-2,lezec-36,skarpetki-6,małe-17 |
2016-10-14 (10:25) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18308 | wpis nr 1 029 463 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika mieszkanie-16,wysoko-42,pietro-38,RK-65,wynalazek-35n,smierc-58,51,oszustwo-10,chlopiec-62,gaz-15,AF-38,latac-6,wycieczka-15,Rosja-18,zdjecia-57,film-22,8,ogien-8,kwiaty-53,wanna-22,kaktus-72,AP-77,kupa-29,13,brzuch-75,nos-38,usta-2,pisac-64,mroz-13,pomarancz-55,liscie-15 jest lato-5,jest mroz-9 |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 1570 1571 1572 ... 3466 3467 Wyślij wiadomość do admina |