| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 1246 1247 1248 ... 3453 3454 Wyślij wiadomość do admina |
| Przewiń wpisy ↓ | OBRÓBKA SNÓW (moderator tematu: krzysiekwa) |
2016-03-20 (17:43) elena55Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6438 | wpis nr 976 404 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika gdyby każdy miał takie podejście jak ty to na tym forum codziennie byśmy czytali po co najmniej 100 opisów snów a nie tylko 5-10 snów a czasami i mniej Pa |
2016-03-20 (18:16) GajaData rejestracji: 2005-06-14 Ilość postów: 553 | wpis nr 976 411 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mnie się wydaje, że dziewczyny wspominając iz śledzą to, co znajduje się w niniejszym temacie chciały oględnie mówiąc, podziękować za taką możliwość i nie rozumiem wrogiego nastawienia wobec nich....to chyba trochę na wyrost.... Bardzo lubiłam tu zaglądć...czasami opisałam swój sen ale mam teraz mieszane uczucia.... Dziękuję Krzysiowi i Nostradamusowi bo oni nigdy do nikogo nie mieli pretensji o "podkradanie" cyferek....Ika tez wydaje się super babką(przepraszam za spoufalenie się).......... pozdrawiam wszystkich |
2016-03-20 (19:09) nostradamus68Data rejestracji: 2012-06-04 Ilość postów: 26166 | wpis nr 976 419 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki Gaja za zrozumienie. Ja uważam że nic tutaj nikomu nie zginie,z liczb wypisanych ze snu. Co ma być to będzie ,a nie jest łatwo przecież to wszystko skompletować,iw tym jest cały problem. Parę osób eksperymentuje ,i dobrze ,ale reszta może opisywać swoje sny . Dodam jeszcze program Vilton na wieczór proponuje: 11,17,27,29,33,45,47,53,63,78. Podtrzymuje moje pewniaki---31 i 52. Powodzenia. |
2016-03-20 (19:18) julaData rejestracji: 2014-11-20 Ilość postów: 3504 | wpis nr 976 420 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Oj,ale się porobiło. Powiem szczerze, że od jakiegoś czasu nosiłam się z zamiarem podzielenia się z Wami pewnymi moimi spostrzeżeniami.Otóż interesuje się numerologią, jestem na etapie ćwiczenia mojej intuicji itp itd .Obrobka snow była taką moją odskocznią dzisiaj np wzięłam wpis pewniaka ,całość potraktowałam jako ,,wierszyk,, i ....wpadło 44 i to z plusem ,no ale po Twoim wpisie Ewo raczej już nie będę uczestnikiem tej strony A jeszcze zapewniam Cię ze stać mnie na gazety Pozdrawiam wszystkich obrobkwiatów tych czynnych i tych biernych Acha jeszcze Ewo może napisałam ze RACZEJ nie snię to dodam sprostowanie JA NIE ŚNIE ale pracuje nad tym ,a i z Twoich snow na pewno nie będę korzystać ,nawet nie będę ich czytać Obiecuję |
2016-03-20 (19:45) SenJAKjawaData rejestracji: 2015-12-09 Ilość postów: 575 | wpis nr 976 423 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja też wrzucę swoje 3 grosze. Ogólnie mam w d..... czy ktos moje sny czyta z anonimowych czy nie |
2016-03-20 (19:51) elena55Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6438 | wpis nr 976 426 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na 1000 osób codziennie czytających to forum są wciąż tylko 10-15 stałych osób opisujących swoje sny. Miałam okazję uczestniczyć w eksperymencie w której 50 osób ochotników miało opowiadać swoje sny w ciągu dwóch miesięcy.W pierwszym miesiącu średnio w jednym dniu pamiętało 5 osób swoje sny, w połowie drugiego miesiąca pamiętało dziennie 8 osób sny a pod koniec połowa uczestników. Wniosek był taki że jak uczestnikom zależało by pamiętać sny to się nauczyli je zapamiętywać i zapisać co śnili. Jest to możliwe do uzyskania bo to działa tak samo jak ćwiczenia fizyczne dla naszych innych części ciała.Gdy się nie trenuje to sprawia trudność przebiegniecie 400m, po 60m większa część niebiegających osób dostaje zadyszki i staje, ale jak się potrenuje to się dobiegnie te 400m bez żadnej przerwy. Dużo się już wie czym jest sen, ale to stanowczo jest za mało. Podam przykład. Opisałam tu na tym forum swój sen z "naturalnymi mydełkami" . Sama kupuję tradycyjnie w zwykłych sklepach mydła i w nich nie widziałam "czarnego mydła". Po obudzeniu się uważałam że to senna fantazja do momentu gdy nie zajrzałam w internecie na stronę oferującą "naturalne mydła". Dziś wiem dlaczego we śnie wzięłam to "czarne naturalne mydło" i komu go zaproponować. Takiego typu senne informacje to niektórzy wykorzystują aby zbić na tym fortuny. Nigdy nie wiadomo kiedy taka informacja będzie wam we śnie podana. Pozdrawiam |
2016-03-20 (20:12) pewniak112Data rejestracji: 2014-02-11 Ilość postów: 5861 | wpis nr 976 429 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 2016-03-20 (14:45) ewa102 Data rejestracji: 2015-09-29 Ilość postów: 839 wpis nr 976 345 Pewniak- następnym razem nie siedź tak blisko kotka bo stracisz i drugie..... WITAM Przebywam w szpitalu jestem po zabiegu operacyjnym ludzie proszę was nie mordujcie mnie skoro lekarze tego nie zrobili EWO skąd w TOBIE tyle nienawiści czy ten wierszyk był brzydki wulgarny??? Ja snami zajmuję się już ponad 20 lat .Tak za każdym razem czytam wasze wpisy porównuję z liczbami bo prowadzę i mam własny sennik ,ale skoro krzyś i nostradamus prowadzą opisy to po co ja miałem wchodzić na trzeciego???? dopracowywałem swój do perfekcji by nie zostać skompromitowany a zarazem opracowałem system skąd brać liczby z jakim przesunięciem tak że mogę grać na sennik lub na system . Już na dniach po wypisie ze szpitala miałem dołączyć do WAS i zasilić obróbkę ale po tym co się tu narobiło bo niektórzy tylko tu ciężko pracowali a inni tylko z gotowizny korzystali niewiem co powiedzieć . Jestem wielce zaskoczony i jak powiedziała mądra osoba z tym tematem trzeba się przespać komu można zawierzyć a komu NIE bo niechcę chodzić podrapany czy z wydłubanymi OCZAMI Z POWAŻANIEM ...... |
2016-03-20 (20:25) ewa102Data rejestracji: 2015-09-29 Ilość postów: 1210 | wpis nr 976 431 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jula z moich snów na pewno już nie skorzystasz będziesz musiała kraść liczby innym tak jak to zrobiłaś dzisiaj bo jak to inaczej nazwać jeżeli śnisz to dla siebie nie dzielisz się snami z innymi z czystego egoizmu ale z innych snów to można korzystać bo takie bezproblemowe podejście do sprawy. Dobra zasada co moje to nie rusz co innych to wspólne. Macie racje jest tu tylu chętnych do opisywania swoich snóch że aż zrobiło się ciasno. Od jutra będzie można wybierać w snach jak dużym supersamie. Zapewne tych snów dostarczą Ci którzy do tej pory podziwiali a od jutra będą w roli podziwianych. Życzę powodzenia. |
2016-03-20 (20:34) ewa102Data rejestracji: 2015-09-29 Ilość postów: 1210 | wpis nr 976 436 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pewniak jeżeli uważasz że moja odpowiedź na Twój żartobliwy wierszyk jest obraźliwa to nic takiego jest może ironiczna ale nie obraźliwa . Jeżeli to tak odebrałeś to przepraszam. |
2016-03-20 (20:57) julaData rejestracji: 2014-11-20 Ilość postów: 3504 | wpis nr 976 450 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ewo!!! Komu ukradłam liczby??? To było moje indywidualne przeliczenie słowa ,,wierszyk,, nie podkradłam mleczka 😀 ani jajeczka 😁😁 A poza tym , grałam na sucho i nie martw się nie wygrałam A tak nawiasem mówiąc , czytaj uważniej , nie mogę się dzielić snami bo ich nie mam ,na razie ,tylko jakieś przebłyski których rano nie pamiętam |
2016-03-20 (20:58) dusiaData rejestracji: 2014-11-02 Ilość postów: 9980 | wpis nr 976 451 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dopiero weszłam na stronkę ,ale się porobiło ........ Gdzie podziała się ta nasza zgrana rodzinna atmosfera ...Każdy który wchodzi na obróbkę i opisuje swój sen musi liczyć się z tym że jest czytany przez wszystkich ,/ogół społeczeństwa/nikt siłą nikogo nie zmusza do opisywania swego snu każdy to robi z własnej i nieprzymuszonej woli.... Może to jest taki mały pstryczek i więcej osób będzie nie tylko wchodzić na stronkę,ale i opisywać swoje sny ...... |
2016-03-20 (21:10) SenJAKjawaData rejestracji: 2015-12-09 Ilość postów: 575 | wpis nr 976 457 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale wogóle o co ta spina, niech bierze sobie kto chce i ile chce tych liczb ze snów, przecierz kto na tym traci skoro TS w MM wypłaca po równo, jeju. Dlatego Polska taka biedna bo jeden ma a drugiemu zarobic też nie da. |
2016-03-20 (21:35) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11155 | wpis nr 976 470 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jakoś tak to w życiu jest, że nikt nigdy mnie nie słucha jedynie Ata przyznała się do złamania tej zasady - kochana Ata ale Wy wszyscy też - kochani Jednak ten jeden raz, niech będzie nawet jedyny - proszę, posłuchajcie w każdej grupie, nawet najbardziej zaprzyjaźnionej, czy najbardziej rodzinnej zdarza się sytuacja, która rozbudza emocje i wywołuje spór. Zawsze w takich sytuacjach osoby zainteresowane dzielą się "poglądowo" na grupy, a gdy grupy już powstaną wówczas jedność ich jest zwarta i z tym większą mocą wzbierają emocje - te niedobre emocje, jak to podczas sporu Oczywistym jest, że emocje te kiedyś opadną, a rozgorączkowane myśli powrócą do normy i dopiero wówczas będziemy mogli wyciągnąć racjonalne wnioski. Lecz tzw. "racjonalne wnioski" zawsze powstaną w stosunku do argumentów wcześniej opakowanych w emocje i w proporcji jednych do drugich. Tak więc, im więcej bólu, im więcej buntu w dyskusji, tym więcej chłodu w "racjonalnych przemyśleniach" i adekwatne do tego stanowisko. Zważywszy na nieograniczoność ludzkich działań, zarówno w tym dobrym, jak i niedobrym kierunku, wnioski "racjonalnego umysłu" również ostatecznie mogą być dwojakie : albo skłócimy się, a co najmniej oziębią się nasze stosunki, albo po tej krótkiej burzy nie tylko odetchniemy z ulgą w rozejmie, ale dodatkowo wyciągniemy głębsze wnioski na temat ludzkich odmienności, poglądów, pragnień czy obaw. To zaś jeszcze bardziej nas uwrażliwi, oświeci i jeszcze mocniej i przyjaźniej scementuje grupę "sennych szperaczy" zarówno tych jawnych, jak i nieujawnionych Myślę, wierzę w to, że każdemu z nas ta druga opcja jest bliższa Proszę więc - uspokójmy emocje i utulmy nasze żale w zrozumieniu jeszcze zanim sami ułożymy się do snu Niech dla wszystkich noc będzie spokojna, sen kojący, a ranek jasny i oświecający Życzę wszystkim, by dzisiejsza dyskusja przekuła się w mądrość i wyrozumiałość, które tak tu, na obróbce, jak w osobistym życiu każdego z nas zaowocują dobrem, którego tak bardzo wszyscy pragniemy Proszę też tych, którzy tak łatwo zniechęcili się "burzą" i deklarują stanowczy brak nawet biernego uczestnictwa na obróbce, by nieco ostudzili swój bunt. Przecież jeśli dotychczas zwabiała Was tu radość, to czy po tej jednej "burzy" nie chcecie już zobaczyć "słońca", które na obróbce snów nadal przecież świeci ? Gaja Pewniaku wracaj do zdrowia Piotrku - jak na osobę wg niektórych zagrożoną opętaniem masz bardzo zdrowe podejście do życia Dla wszystkich paa |
2016-03-20 (22:09) SenJAKjawaData rejestracji: 2015-12-09 Ilość postów: 575 | wpis nr 976 484 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Załóżmy IKa że wytypowalem 10/10 ze swoich LD, , wysłałaś liczby, wygrałas, czterech inncyh zrobilo to samo. No i powiedz sama. Co mnie to obchodzi ;D Niech mają Na zdrowie. ;D Nie zawracam sobie tym głowy że milion osób by kradło moje liczby i kase na tym dłubało. O to w tym chodzi. "Jak dają to bierz" Bardziej mi chodzi o to że trafie te 10/10 i sobie wygram. I bede sie cieszył z moich pieniędzy a innym nie bede zaglądał czy wygrali czy nie. Proste jak budowa sierpa i młota ;D Myślę że IKA wiesz dlaczego Polska biedą piszczy;D Są sprawy które sobie trzymam dla siebie, ale sny, nie przesadzajmy ;D --- wpis edytowano 2016-03-20 22:17 --- |
2016-03-20 (22:17) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11155 | wpis nr 976 487 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Piotrek - zgadzam sie. A swoja droga sciagnij juz te 10/10 z LD, no i oczywiscie - dawaj paa. |
2016-03-20 (22:17) stokrotka24Data rejestracji: 2011-01-08 Ilość postów: 3401 | wpis nr 976 488 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika, SenJAKjawa i wszystko w tym temacie!! Dobrych snów. Pozdrawiam. |
2016-03-20 (22:26) tczewiankaData rejestracji: 2012-02-27 Ilość postów: 462 | wpis nr 976 503 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dobry wieczór.Muszę wtrącić swoje trzy grosze.Bardzo rzadko wpisuję tu moje sny bo mam tego pecha,że albo nie śnię, albo NAPRAWDĘ nie pamiętam snów bo mam codziennie gwałtowne budzenie .Cierpię na bezsenność i jak już uda mi się zasnąć to po dzwonku budzika przeżywam "szok" i wszystko ulatuje.Próbuję w ciągu dnia coś sobie przypomnieć ale problemy dnia codziennego skutecznie to utrudniają.A na obróbkę uwielbiam wchodzić choćby aby" poczytać" Ikę i Sen jak Jawa.A poza tym,gdyby codziennie setka ludzi wpisała tu swoje sny-kto byłby w stanie to przetłumaczyć?Już i tak Krzyś i Nostradamus odwalają kawał dobrej roboty i chwała im za to bo są super facetami i nikomu nie żałują cyferek.Dobrej nocy wszystkim i wzajemnej życzliwości |
2016-03-20 (22:28) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11155 | wpis nr 976 507 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Stokrotko. Wszystkim - dobrej nocy, spokojnych snow, wymarzonych wizji sennych, skutecznego LD.i radosnego poranka. paa. |
2016-03-20 (22:37) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11155 | wpis nr 976 509 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tczewianko - milo Cie widziec I nareszcie ktos pomyslal o naszych chlopakach ! - w tej zawierusze pogladow pierwsza ten oczywisty fakt zauwazylas. paa. |
2016-03-21 (00:02) irciaData rejestracji: 2015-05-25 Ilość postów: 415 | wpis nr 976 523 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiosną kwitną piękne kwiaty, Koncert dają pierwsze ptaki, Trawa wnet się zazieleni. Chodźmy, chodźmy rozmarzeni Poszukajmy tej zieleni. Poszukajmy śladów wiosny, Dzień jest piękny i radosny. wszystkiego dobrego dla wszystkich pamiętajcie zgoda buduje niezgoda rujnuje coś w tym jest jesteście fajna PACZKĄ nie psujcie tego miłych snów które będziemy pamiętać pa |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 1246 1247 1248 ... 3453 3454 Wyślij wiadomość do admina |