Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 3184 3185 3186 ... 3397 3398 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | OBRÓBKA SNÓW (moderator tematu: krzysiekwa) |
2023-08-01 (11:38)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10427 ![]() | wpis nr 1 476 612 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌞 Brawa za sny i wygrane 🎶🎶🎶🎺🐜 A ja sobie ukradnę tak "głaskanie gęsi" 56 🤗😁 Dziś marne, nędzne, obdarte z nadziei, wyzute z logiki i pozbawione wyrazu strzępy 😜 - jakaś okrutna i bezwzględna lekarka 33 chce mi wyszarpać coś z gardła 30 😭. Nie pozwalam na ten akt przemocy 😁 - jestem na J 14, jest też Kuba 8 ( JS 24), który robi coś z ubraniami 48 - widzę siostrę 2 kolegi W 20 ( WD 75). Siostra 2 / ona chyba (!!!) D 38 ( DD 74) ma oczy 51 identyczne, jak ów kolega, czyli jej brat 35. Oczy 51 duże, niebieskie 67, bardzo jasne. I to byłoby na tyle. Wyraźna tą siostra, ale jej imię bardzo niepewne. Oczy 51 niebieskie 67 bardzo wyraźne, ale coś mi się wydaje, że tu chodziło raczej o podobieństwo 🤔 O ile kojarzę, to w rzeczywistości kolega i jego siostra mają oczy zupełnie inne. No nie wiem... może te oczy wlezą jednak Moje gardło też wyraźnie zagrożone we śnie. Może.... tak naprawdę bardzo bardzo lekko 30, 51.... 24....48 Aaaa i jeszcze głaskanie gęsi 😁 56 Pozdrawiam, miłego dnia i powodzenia 🍀 paa 😊 |
2023-08-01 (11:46)![]() Data rejestracji: 2014-04-01 Ilość postów: 986 ![]() | wpis nr 1 476 613 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzien dobry Jakas zakazana strefa, chyba piasek ( lub śnieg, ale bardziej stawiam na piasek), i chyba dwoch skoczkow spadochronowych- skacza, samolotu nie widzialam, ale chyba linki od spadochronu tak, Po przebudzeniu w myslach, ze moze to strefa 51 Koty I jeszcze chyba gawra niedzwiedzia, wydaje mi sie ze widziałam mlodego misia, ale to nie do konca pewne ![]() Z gory dziekuje za przeliczenia |
2023-08-01 (12:11)![]() Data rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 ![]() | wpis nr 1 476 616 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 19bm Zakaz 18,Piasek 37,śnieg 78,44,skoczek 26,spadochron 50,42,skok 1,lina 21,kot 11,niedźwiedź 21,mały 17 |
2023-08-01 (12:17)![]() Data rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 ![]() | wpis nr 1 476 617 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 33,46,37,42,51 33,46,37,42,51,14,30,19 |
2023-08-02 (06:18)![]() Data rejestracji: 2011-01-08 Ilość postów: 3401 ![]() | wpis nr 1 476 728 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć. Brawa dla wygranych. Dzisiaj też tylko zapamiętany mały fragmencik: rosnące kwiaty bardzo różne i dziwne, nigdy takich nie widziałam. -53- ale moje sny coś nie idą, więc ostrożnie. Pozdrawiam. |
2023-08-02 (08:09)![]() Data rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 ![]() | wpis nr 1 476 733 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry Stokrotka Kwiaty 53, Krzysiek Komputer 34,forum 45,28,czytam 22,opisany sen 40 Pozdrawiam |
2023-08-02 (09:17)![]() Data rejestracji: 2011-05-30 Ilość postów: 61368 ![]() | wpis nr 1 476 736 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam -jestem na działce, idę do altany po grabie aby po grabić po deptanie grządki, gdy otwieram drzwi w altanie dosłownie wyskakują tysiące malutkich czerwonych pająków, po chwili idę na tył altany po bardzo wysokiej trawie i widzę elementy do postawienia grilla, podchodzę do mężczyzny i obejmując go dziękuję mu za wszystko co mi pomaga i całuje go ukradkiem w szyję... - jestem w szkole w kuchni koleżanka robi napój, który po chwili eksploduje z kubeczka zalewając całe otoczenie, po chwili obserwuję jak kilkoro nauczycieli wchodzi do jakiejś klasy i włączają telewizor jest czarno biały ekran, nie są szczęśliwe tym faktem, a na koniec przenoszę na poddaszu jakieś kartony i pudełka i widzę w ogromnym koszu gruszki, pytam czy mogę kilka wziąść... Pozdrawiam i dziękuję za analizę☺☺☺ |
2023-08-02 (09:49)![]() Data rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 ![]() | wpis nr 1 476 745 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Krysia Działka 23,iść 74 altana 15,drzwi 10,czerwone 52 pająk 11,trawa 64 grill 31,28,mężczyzna 12,całować 65,szyją 69,szkoła 67,praca 8,56,kuchnia 51,napój 38 wybuch 34,kubek 14,nauczyciel 45 ,klasa 8 telewizor 51,biały 21,czarny 75 karton 25,pudełko 30,kosz 38,11,gruszki 30,13,mówić 59 |
2023-08-02 (10:14)![]() Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6070 ![]() | wpis nr 1 476 746 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry Gratuluję wygranych Sen: -dziewczynka-54n jest za granicą-35 i tam każą jej przystąpić do "pierwsza-44n komunia-30n święta-23n"=16n trwają przygotowania-71n Świadomość "komunia święta"=53n -T.K-56 wyciągam z szafki-52,18 "szary-24n papier toaletowy-74n"=17n Pozdrawiam |
2023-08-02 (11:37)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10427 ![]() | wpis nr 1 476 756 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌞 Brawa dla.... 💐🐜 Stokrotko, Twoje sny wchodzą, tylko... nieco inaczej Wczoraj o 14 - tej : głaskanie 34 gęsi 22. Została całość 56, na którą dziś liczę Pisałam już kiedyś, dość dawno, że są takie wypowiedzi / krótkie frazy - one mają "melodię". Nie jestem w stanie tego inaczej określić, po prostu to się "czuje słuchowo". Nie mam czasu na przykłady, a największym utrudnieniem jest brak możliwości wyrażenia słowami tego zjawiska. Jednak czytając opis snu na pewno ten, kto zainteresuje się owym zjawiskiem, będzie umiał je zauważyć. Mistrzami krótkich fraz z "melodią" jest Stokrotka, Krysienka i Ak47 ( najczęściej w ich opisach można to wyłapać) Dziś praktycznie bez snu. Coś w głowie mi kołacze 😉, że śniła mi się Ola 10, 54 oraz siostra Ania 16,34, która najpierw rozmawiała przez telefon 76, a po zakończeniu rozmowy poinformowała mnie, że coś bardzo korzystnie sprzedaje. Nie wiem, co komu, ale sprzedawała.... może handel? 16. Dodam, że Ania nie jest typem sprzedającym, a raczej rozdawniczym 😁, więc w jej przypadku sprzedaż / handel jest rzeczą bardzo dziwną! Mimo tej dziwności pewniaka na dziś nie posiadam. Sen / strzęp bardzo nie wyraźny. Pozdrawiam, fajnego dnia i powodzenia 🌞 paa 😊 |
2023-08-02 (11:38)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10427 ![]() | wpis nr 1 476 758 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ojej, chyba Mo głowa spadła.z karku 🤭 Miało być - powodzenia 🍀 |
2023-08-02 (11:55)![]() Data rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18304 ![]() | wpis nr 1 476 760 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Może-34,30,51,11,45 |
2023-08-02 (13:36)![]() Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6070 ![]() | wpis nr 1 476 771 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tu spróbuję wyjaśnić zjawisko "wypowiedzi". Są różne metody świadomego snu. Czego oczekujemy przed takim metodycznie przywołanym "świadomym śnie"??? Prawie zawsze ludzie myślą że będzie to przestrzeń w którym jak w realnym życiu będziemy czymś otoczeni lub spotkamy kogoś z kim będziemy rozmawiać. A jest czasami tak że wokół was nic nie ma, nawet nie widzicie żadnej przestrzeni, ale w waszej świadomosci pojawiają się słowa...zdania...wypowiedzi... Pozdrawiam |
2023-08-02 (13:52)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10427 ![]() | wpis nr 1 476 774 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Elena, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam Twoją wypowiedz, bo troszkę jest dla mnie niejasna. Czy chodzi Ci o to, co często masz w snach - takie bez opisu słowa, wyrażenia...? Jeśli tak, jeśli dobrze rozumiem, to właśnie o coś podobnego mi chodzi, gdy mówię o tym " dowartościowaniu odczuciem" danego przekazu. Jeśli o tum samym mówimy, to właśnie ten element próbuję ( z dość marnym skutkiem 😂) tłumaczyć już lata, że w naszej świadomości są bardzo istotne wskazówki do osiągnięcia cu, lecz musimy nauczyć się je odczytywać. Nie przeniesiemy ich dużo ( takie jest moje zdanie) bo ociężałość fizycznego ciała i "mózgowej pamięci" nie zdąży przenieść do jawy całości. Jednak tych Kilka znaków - 2, 3 w porywach 4 możemy nauczyć się obrabiać. Stąd też tyle słów ( kiedyś) nt pewniakow, czyli znaków, ktore są, a na których możemy się nauczyć obchodzenia z tą " subtelną senną materią". Nawet z czyjaś "materia", jeśli "nauczymy się danej osoby". Jeśli co innego miałaś na myśli, to czy mogłabyś doprecyzować? 😊 |
2023-08-02 (16:41)![]() Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6070 ![]() | wpis nr 1 476 789 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W moich snach można powiedzieć że przeważają takie "wypowiedzi". Z mojego doświadczenia te wypowiedzi mozna by nazwać sennym telepatycznym przekazem, ale nie zawsze tak jest, gdyż gdy jestesmy w przestrzeni świadomego snu to bardziej do nas dochodzą "fale" słów , wypowiedzi zarejestrowane w przestrzenii. Każde nasze wypowiedzi idą w przestrzeń w postaci "fal" zreszta na fizyce uczą że dźwięk to fala w przestrzeni, tylko nie zdajemy sobie sprawy że nasze myśli to też fale w przestrzeni. W przestrzeni naszej ziemskiej jest pełno tych "fal" i w tej przestrzeni nie ma takiego czasu jaki my odmierzamy żyjac tu i teraz. Od powstania naszej planety tak naprawdę ile było tych "dobowych obrotów planety" świadzących o odobowym uplywie czasu, uplywie roku.... Ten "2023" rok jest mikro czasem w czasowym isnieniu naszej planety wyznaczonym dobowym obrotem planety Ziemi wokól swojej osi i obrotem Ziemi wokół Słońca. To jest tylko "umowny" czas gdyż dobowy obrót planety Ziemi wokól swojej osi był różny w historii istnienia planety Ziemi i istniały różne warunki w historii ukladu słonecznego. Bardzo często w moich opisach snów tu na tej obróbce snów możecie przeczytać że coś słyszę lub że coś jest w świadomości. W czorajszym śnie słyszana sekwencja wypowiedzi: "Warunki"-34n( wczorajsza wylosowana liczba o 14) "Sposób rozmnażania się"-12n( wczorajsza wylosowana liczba o 22) "Grenlandia"-49n wylosowana dziś o 14 "Warunki"+"sposob rozmnażania się"+"Grenlandia"=14 wylosowana dziś o 14 Dlatego wczoraj jako pewniaki podałam "34,12,49,14" została jeszcze "9"( "czy mogę to jeszcze naprawić" , choć "naprawić"-42n liczba "42" była wczoraj wylosowana o 14) Problemy z zapamiętywaniem snów wynikają z problemami koncentracji. Jeżeli my w realu mamy kłopoty z koncentracją to też będzie problem z zapamiętywaniem snów. A to jest ważne przy zapamiętywaniu tych sennych słów czy wypowiedzi. Szybciej zapamiętamy jakąś "senną rzecz" "senne otorzenie" "senne wydarzenie"... Często jest tak że śnimy liczby ale gdy nasz umysł nie jest skoncentrowany na tym co śnimy, to po przebudzeniu nie pamiętamy wyraźnie tego snu lub wogóle tego snu niepamiętamy. To jak zapamiętujemy sny jest też uwarunkowane tym jak w realu zapamiętujemy informacje. Jeżeli ktos w realu ma pamięć do liczb to mu łatwiej będzie zapamietać wyśnione liczby. Jeżeli ktoś ma w realu pamieć słuchową to mu "wyśnione wypowiedzi, słowa" łatwiej będzie zapamiętać. Należy pamiętać też że w realu można każde zapamiętywanie czy liczbowe, wzrokowe czy słuchowe "wytrenować". Sen to przede wszystkim regeneracja organizmu. Stresy przeżywane w realu mają duży wpływ na to jak śnimy. Jest tak dużo czynnikow wpływajacych na to co śnimy i to co zapamiętujemy z tego co śniliśmy, że myślę iż medycyna jeszcze wszystkiego nie odkryła, więc przed nami jeszcze wiele odkryć związene ze snem. |
2023-08-02 (17:32)![]() Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6070 ![]() | wpis nr 1 476 792 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Chciałam jeszcze dodać że w przestrzeni świadomego snu nie ma "blokady" w odbiorze "fal słownych" "fal wypowidzi".... w realu nasza wypowiedź to "dźwięk" wypowiedziany przez "narząd mowy" w postaci fali która dochodzi do "narzadu słuchowego" i ten narzad słuchowy odbiera tą falę przetwarzajac ją na dźwięk. Ludzki "narząd słuchu" odbiera fale dźwiękowe w określonym zakresie częstotliwości. To tak przedstawia nam nauka. Nie zdajemy sobie sprawy że nasz umysł odbiera także "fale dźwiękowe" nie tylko narządem słuchu. My przecież "myślimy". A nasze "myśli" to też "słowa" "przemyślenia" "analizy"... "wypowiedzi" i nagle pojawia się "pomysł", "rozwiązanie problemu"..."intuicja"... --- wpis edytowano 2023-08-02 17:42 --- |
2023-08-02 (18:14)![]() Data rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 10427 ![]() | wpis nr 1 476 794 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki Elena za odpowiedź 🌷 Zupełnie przez przypadek doszło do zrozumienia Twoich pewniaków, które sprawdzają się świetnie, choć jak to z naszymi snami bywa, mają też swoje opóźnienia, których należy pilnować. Teraz, rozumiejąc Twój "typ komunikacji sennej" i Twoje pewniaki stały się bardziej zrozumiałe, a to jest dla mnie bezcenne. Niestety mam patologiczną potrzebę - zrozumienia - i dopóki nie rozumiem skąd / po co, dlaczego itp, to nie potrafię uporać się z tematem. Piszę, że to "patologiczna potrzeba", gdyż dosłownie taką jest. Jest przerośnięta, co plasuje mnie w grupie zwanej "badacze owadzich nóżków". Taka cecha jest po prostu katastrofalna dla intuicji, która że swej natury jest wartością nadrzędną. Od lat zmagam się z tą cechą próbując ją sprowadzić do normalnego poziomu. Przez te lata coś tam osiągnęłam, ale... jeszcze dość sporo przede mną 😉 Jednak, jak wszystko na tym świecie i ta moja nieszczęsna "patologia" ma swój drugi koniec - dzięki tej cesze siłą rzeczy stosunkowo dużo "mam w głowie". Zaznaczam że szczególną mocą, że z powodu tej "patologii" uzbierałam pewne "skarby" 😉, a pisze o tym, żeby nie było, że np "się wymandrzam" 😜 czy coś w tym stylu. Z natury jestem typowym niesfarliwym leserem obdarzonym sporą dozą wesołości i gdyby nie wwiercone i zainstalowane w samym środku mózgu słowo wiecznie wrzeszczące "dlaczego", to pewnie leżałabym sobie pod lasem na łące i z lubością gapiła się w niebo całymi dniami, a może i nocą 🤗. Jestem totalnie pozbawiona ambicji i jakichkolwiek potrzeb świadomo-rozwojowych 😉, co najwyraźniej Los postanowił rozwiązać podstępem 😂. Ta wzmianka na temat moich osobistych "dolegliwości" ma na celu wyjaśnienie po raz kolejny, że bywam.. yhmm upie....dliwa z nagabywaniem do większego zaangażowania świadomości w opisywane sny ( koncentracja na własnych wyróżniających się symbolach), bo wiem, naprawdę wiem, jaki sny mają potencjał i wychodzę z założenia, że skoro poświęcamy czas na opisywanie ich, to przecież wystarczy dodać jeszcze tylko gram czasu i 10 deko uważności, a wyniki na kuponach będą częściej zadowalające. Trening owej uważności w stosunkowo krótkim czasie "odpowie" pozytywnymi skutkami nie tylko w liczbach, ale i w wielu dziedzinach naszego życia czy naszej osoby. Mówiąc może niezbyt elegancko, ale konkretnie - to się po prostu opłaca! 😉 No dobra, już nie marudzę, każdy zrobi, jak będzie chciał. Mario rozpoczął, Elena dołożyła, więc i ja pozwoliłam sobie do ich naprawdę bezcennych uwag dołożyć swoje trzy grosze. Może dzięki tej dyskusji znów coś drgnie i o male oczko podniesie się nasz senny zryw? 😉 Elena, zgadzam się z Tobą całkowicie. Aż palce mnie świerzbią, by doklikać kolejne efekty mojego natręctwa 😉, ale na wszystkich i moje szczęście nie mam już czasu, hihi Dodam tylko, bo tu nie mogę się oprzeć, że co do medycyny, to nie jestem aż taką optymistką, że "medycyna jeszcze wszystkiego nie odkryła...". Myślę, że w sprawie snów medycyna wielkie G odkryła i w tej dziedzinie jeszcze przed nią eony lat. Nie będę się rozpisywać, bo j/w nie mam czasu, a poza tym, gdy myślę o tych sprawach, to po prostu szlag mnie trafia 😡, więc lepiej zamilknę, by dotrwać do urlopu 🤗 Nadmienię tylko, że jeszcze dwadzieścia lat temu wielu medyków uważało, że człowiek mający kolorowe sny jest schizofrenikiem! ( osobiście dwóch takich znałam) Normalnie nogi się rozjeżdżają, ręce opadają i najlepiejj od razu zlec w piachu, by tej zgrozy powtórnie nie doświadczać! 😜😂 Miłego i 🍀🍀🍀 |
2023-08-02 (23:27)![]() Data rejestracji: 2021-01-02 Ilość postów: 2241 ![]() | wpis nr 1 476 849 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Z bardzo dużym zainteresowaniem przeczytałem opis świadomego snu Eleny a zwłaszcza opisu przestrzeni i telepatycznego odbioru dźwięku i głosu. Naprawdę bardzo ciekawy i powiedziałbym intuicyjny opis dający nowe podejście do świadomych snów lub OBE. W moim przypadku świadome sny to przede wszystkim zmiana jakości obrazu soczystości i nasycenia kolorów, wyrazistości detali i ta świadomość niczym dziecko w wielkim sklepie z zabawkami które może robić wszystko bez karnie... Elena w Twoim opisie snu moją uwagę przykuły pewniaki a dokładnie symbole warunki rozmnażania, sposób i Grenlandia mój głos którego tym razem usłuchałem podpowiedział że coś w nich jest? zdekodowałem je swoją tabelką i utworzyłem klucze. Począwszy od wczoraj o 14 i kolejne dwa losowania bardzo ładne skupienie trafień w kluczach z tego co zostało utworzyłem 7,8,9,32,25,48 jak poniżej. ![]() Czasem warto spróbować czegoś nowego a może to jest to... pozdrawiam Mario |
2023-08-03 (08:27)![]() Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6070 ![]() | wpis nr 1 476 861 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry Gratuluję wygranych Typ22 Wielkie brawa za 5/6 szkoda że nie było 8. W dzisiejszym snie "młody mężczyzna"-12,60,68n eskortuje "młodą kobietę"-67,18,45n chorą-6 do lekarza-33. Pewniaka dziś nie mam Pozdrawiam |
2023-08-03 (08:48)![]() Data rejestracji: 2017-04-24 Ilość postów: 1643 ![]() | wpis nr 1 476 862 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam dzisiejszy sen rozmowa drzwi bez klamki, dwójka dzieci ,magiczne miejsce... Pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 3184 3185 3186 ... 3397 3398 Wyślij wiadomość do admina |