| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 3326 3327 3328 ... 3475 3476 Wyślij wiadomość do admina 📜 Archiwum czatu multipasko od 2007 NOWOŚĆ |
| Przewiń wpisy ↓ | OBRÓBKA SNÓW (moderator tematu: krzysiekwa) |
2024-06-10 (12:24) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11629 | wpis nr 1 520 607 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌞 O, i jeszcze Elena załapała się na gest Fortuny 😬 Elena - brawooo! 🏆🎶🎶🦋 Dziś sny uciekły, ale przypomniał mi się nagle co wiek ze snu, a był nim chyba (!!) Piotr 33 Ikonowicz 52 // 13 lub 4 Tak g woli sprostowania tylko wtrącę, że lekko się zdziwiłam, gdyż moi znajomi z Anglii są zadowoleni z wyjścia z UE. Niektórzy bardzo zadowoleni, niektórzy tylko zadowoleni, ale ostatecznie opinia jest na plus zwłaszcza że strony rdzennych mieszkańców. Biorąc pod uwagę najwyraźniej różne opinie w samej Anglii oraz patrząc na wyniki wyborów w krajach europejskich można pokusić się o stwierdzenie, że ogólnie Europa przechodzi bardzo wielki rozłam ideologiczny. Nie wydaje mi się, by słusznym było określanie którejkolwiek grupy ciemnotą, gdyż jak w życiu indywidualnej jednostki, tak i w egzystencji grupy funkcjonują dwie strony, czyli jasna i ciemna strona umysłu. Jest to naturalne i dzięki tej dwubiegunowości się rozwijamy, podlegamy ewolucji ( tak jednostkowo, jak i grupowo). Myślę, że ta " ciemna strona" każdego z nas jedynie wówczas się rozjaśnia ( pozytywnie kształtuje), gdy oświecamy się zrozumieniem dla tego, co zrozumiałym dotychczas nie było. Jeśli zamykamy się na zrozumienie poglądami zrodzonymi na bazie własnych subiektywnych przekonań, to siłą faktu nasza "ciemna strona" nie może nabrać blasku. Tak więc rzec można, że wszyscy na ten ziemi jesteśmy ciemniakami i wszyscy jesteśmy światli - teoretycznie, co do zasady. W praktyce działają prawa fizyki i cóż - oświecenie / światłość umysłu, to stan ostateczny, a póki go ostatecznie brak, to... bądźmy dla siebie samych bardzo surowi,a dla innych miejmy zrozumienie, gdyż z niego czerpiemy nasza własną światłość. Od lat nie głosuję, bo dosłownie czuje fizyczny ból i mówię serio, jak bardzo Naród się podzielił na..... poglądy! To bardzo smutne ☹️ Pozdrawiam, miłego dnia i powodzenia 🍀🍀🍀 paa |
2024-06-10 (12:40) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 610 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika a to ciekawe,ze Anglicy sa zadowoleni z wyjscia z uni, chcieli wyjsc z uni ze wzgledu na imigrantow ktorzy zabieraja im miejsca pracy,tylko ze Anglicy nie sa chetni do pracy w fabrykach,ktore sa zamykane,ludzie traca prace |
2024-06-10 (12:45) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 612 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 28,7,1,80,49 |
2024-06-10 (12:51) BywalecData rejestracji: 2018-11-01 Ilość postów: 7695 | wpis nr 1 520 613 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika ja tylko poruszyłem sprawę Konfederacji i jej wysokich wyników do Euro......, bo tak samo nie rozumiem kobiet które głosuję na to ugrupowanie . Bo pomijając całą otoczkę niedomówień tej parti miejsce kobiety jest w domu - przy garach rodzeniu i wychowaniu dzieci- chłopa , zapewnienie bytu rodzinie - a to jak dotąd sprawdziło się tylko w kilku przypadkach plemion afrykańskich i z dorzecza Amazonki pozdrawiam 2,17,20,46,49,50,80 tyle wymyśliłem na południe |
2024-06-10 (14:28) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11629 | wpis nr 1 520 623 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Krzysiu, to oczywiste, że jak w Polsce, tak i w każdym innym kraju opinie są podzielone. Pozwoliłam sobie jedynie na sprostowanie, gdyż moja wiedza różni się od Twojej. Przyznam, że "życiowym trafem" od stosunkowo długiego czasu mam wgląd w zróżnicowane środowiska angielskie ( od dworzan trzeciej kategorii po ostatniego lumpa koczującego w posiadłości krewniaka królowej 😂) stąd też mocno ugruntowana moja opinia. Myślę też, że na wybór linii życia ma wpływ naprawdę sporo czynników, których wachlarz odcieni również należy brać pod uwagę. Argument, że Anglicy chcieli zastopować imigrantów i teraz nie ma kto pracować w fabrykach, bo Anglicy wybrzydzają, wybacz, ale to słaby argument z cyklu "wieść gminna niesie" 😉 Nie sądzę, by Anglicy, których doświadczenie z ciepłolubnymi nacjami 😬 jest naprawdę duże, liczyli na to, że przedstawiciele owych nacji będą rwać się do fabryk i gospodarkę podnosić. Do fabryk i tego typu atrakcji przeznaczeni byli m.in.Polacy. Nie będę tu robić wywodu, bo ani miejsce ani czas odpowiedni, a poza tym chyba już mi się nie chce gimnastykować ze słowami, których kompozycje powinny być bardzo delikatne, by nieporozumieniem nie zranić hipotetycznej ofiary Jedynie w skrócie przypomnę, że tzw."kolorowych" masowo nigdzie nie przyjmuję się dla pracy! Zwłaszcza pracy, której nikt nie chce! Bez jakiejkolwiek krytyki dla przedstawicieli omawianych nacji pragnę powiedzieć, że ich szeroko pojęta kultura / obyczajowość oraz nawyki nie czyniły, nie czynią i w najbliższych latach nie uczynią z nich masy służącej zarządzaniu zasobami ludzkimi (fujj, ohydne jest to określenie). Chyba najbardziej widać to w Niemczech, do których też najchętniej ci ludzie ściągają. Osobiście bardzo lubię tych ludzi ( mówię to ogólnie o kulturze narodów), jednak z całą pewnością twierdzę, że nie ściągają oni do Europy po pracę! Niemcy, Francuzi, Włosi ( mniej, ale tu inny rodzaj "nie" dominuje), Anglicy doskonale znają tę rzeczywistość. Tak więc opinia, że Anglicy żałują że względu na ręce do pracy w..., to po prostu.. j /w 😉 Bywalec, jak. pisałam - od lat nie głosuje i od lat nie oglądam tv. Nie zmienia to faktu, że, zwłaszcza w porywach interesuję się światem polityki, co oczywiście przekłada się na moje osobiste upodobania. Jednak nie biorąc czynnego udziału w czymkolwiek mam te przywilej, że nie centralizuję tych upodobań na twardych poglądach. Owszem, mam ten stały "szkielet poglądowy", bo na czymś dalsza część krystalizować przecież się musi. Jednak tej "dalszej części" daję dość długi czas na to, by mogła się z zgodnie z moim sumieniem ukształtować. Mam z tego tę korzyść, że tzw. szkielet poglądowy jest mocny, a to, co do niego już przywarło jest na tyle oczyszczone z plew niezrozumienia w danym aspekcie, że mogę być pewna swego i mogę też rozumieć innych. Wszystko ma swój czas i warto poświęcić go nawet sporo, by przekonanie o słuszności naszych idei było szczere i głębokie 😉 Tą drogą idąc oceniałam Konfederację i powiem szczerze, że nie zauważyłam tej drastycznej ideologii o której piszesz. Owszem, jest kilka wątków w tej formacji, które są dla mnie ciągle mało czytelne i nie mogę znaleźć odpowiedzi - czy dlatego, że teoria nie miała dotąd szans przejawić się w praktyce, czy dlatego, że są to pozycje jeszcze niedopracowane. Natomiast w najmniejszym stopniu nie dopatrzyłam się "zamachu na kobiety" 😉, co im się notorycznie zarzuca. Może gdybyś wgłębił się w temat mniej oczywistym kanałami, to inaczej spojrzałbyś na ten wątek? Nie chodzi mi oczywiście, by Cię do Konfederacji ( czy czegokolwiek) przekonywać, lecz o zdobycie szerszej na ten temat wiedzy. Ostatecznie to nasza wiedza szeroko rozwijana pozwala nam dokonywać dobrych dla nas samych oraz dla innych wyborów. Myślę, że powinno być bardziej zastanawiające, a nie bulwersujące, że tak spory procent pokolenia około 40 stolatków skłania się ku Konfederacji. Wydaje się to być jakimś znakiem czasów, tym bardziej więc jest godne zglębienia. Tak to jest, że Idee chodzą naprzemiennie, coś odchodzi, by wejść mogło coś i myślę, że gdyby wszyscy z odpowiednią dozą krytyki i proporcjonalną mocą ciekawości zapoznawali się z czyimś, a dzielili swoim, to w końcu przestalibyśmy się kłócić 😉 A ja nareszcie mogłabym iść na wybory 😜😂😂😂 |
2024-06-10 (15:09) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 627 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika nie dopatrzyla sie zamachu na kobiety ![]() |
2024-06-10 (15:15) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 629 [ CZCIONKA MONOSPACE ] https://www.rp.pl/polityka/art37720641-brytyjczycy-zaluja-brexitu-teraz-wiekszosc-wolalaby-zostac-w-unii |
2024-06-10 (16:32) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11629 | wpis nr 1 520 633 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Krzysiu 😬 I to jest właśnie to, przed czym pozwalam sobie przestrzegać - wklejki, wyrwane z kontekstu wypowiedzi, stacje tv lub inne media o stałym wyznaczniku. Nie znam całości wypowiedzi, ale też na czas obecny nawet nie chce mi się w tę wypowiedz wgłębiać - tyle w temacie wklejki. Natomiast co do Pana Korwina - cóż, wydaje mi się lekkim nadużyciem podawanie jego wypowiedzi, jako przykład czy dowód negatywnego stosunku do wolności kobiet. Myślę, że doskonale wiesz, że Janusz Korwin Mikke jest raczej ikoną, o ile nie maskotką Konfederacji, która też póki co nie jest do końca uformowanych monolitem. Dlatego właśnie pisałam wcześniej, że ugrupowanie to dość intensywnie obserwuję, gdyż pewne ideę nie do końca są dla mnie jasne. JKMikke nie prezentuje stanowiska ugrupowania, a dla kogoś takiego, jak ja, kto jest zaledwie obserwatorem, a nie wyborcą zaangażowanym nie istnieje on nawet, jako polityk. Owszem lubiłam czytać jego felietony w Angorze, dzięki czemu mogłam zauważyć, że bez względu na to czy mak w czymś rację, czy nie ma racji, to histeria wokół jego wypowiedzi była tam wielka, że zawsze oceniany był wg klucza, czyli głupotek. Do dziś pamiętam jego felieton nt promowania (!) raka piersi, kiedy to po pierwszym szoku, gdy w połowie tekstu pomyślałam "idiota", przeczytałam artykuł do końca, potem drugi raz i cóż - Korwin miał sto procent racji! To fakt, że lubi prowokować, lubi lub taki ma styl, że bulwersuje, ale gdy się wgłębić o spokojnie przeczytać czy posłuchać, często ma wiele racji lub nawet w pełni ją ma. Oczywiście mówię tu o teoretycznych zagadnieniach, gdyż w praktyce pewne założenia Korwina nie miały szans się spełnić, a inne znów jasno wykazały, że na trasie teoria - praktyka pan Korwin mocno się rozjeżdża. Myślę, że bardzo wielu ludzi i to nawet z najbliższego jego środowiska ma do tego polityka bardzo duży dystans. Dlatego jak wyżej - podanie jego wypowiedzi, jako argument jest.... bezbronną manipulacją 😊 Ale jeśli już o kobietach mowa, to.powiem szczerze, że czuję lekki niesmak ( delikatnie ujmując) , gdy niektóre damy sejmowe twierdzą, iż reprezentują m. in.moją wolę. Damy te raczej są przeciwniczkami Korwina, o ile nie jego wrogami ( może wroginiami? 😂), a przecież nie dorastają mu do pięt w szmaceniu (!) kobiet, choć robią to od innej strony / przeciwległego bieguna. Jakoś tak nie bardzo wpisuję się w nowej formie podane, ale co do zasady takie samo hasło, czyli "kobiety na traktory"! Patrząc na kilka sejmowych perełek ( takich pereł z taśmy oczywiście), to zastanawiam się, czy jednostka chorobowa określona przez Hipokratesa mianem "histeria macicy", a wykorzystywana do.. o ile się nie mylę jeszcze pierwszej połowy ubiegłego wieku w poszerzonej wersji, czyli psychologii i psychiatrii, nie powinna wrócić do łask. Choć wykorzystywanie tego terminu było bardzo krzywdzące dla wielu kobiet ( co zdrowia i co do praw samodzielnego umysłu) , to jednak najwyraźniej całkowite go pogrzebanie odbija się czkawką na łonie społeczeństwa. Myślę, że owe panie.. tak, z histerią macicy, zanim otworzą usta na mównicy sejmowej, powinny zostać przeciągnięte poprzez zajęcia praktyczne w adekwatnym dla indywidualnych zaburzeń sektorze życiowym! Co do artykułów, bo widzę, że podałeś jakiś link.. Powiem tyle, że ile jest poglądów, tyłu jest macherów od udowadniania ich, a tym samym tyle jest tekstów. Mam bardzo prostą zasadę : czego się dowiaduje, to muszę poprzez własne doświadczenie sobie udowodnić lub znaleźć dowód danej opinii w. świecie żywych doświadczeń ( tak to nazwę) Informacje teoretyczne nie wpisujące się w tę zasadę przetrzymuje w milczeniu traktując je, jako "materiał do obrobienia". Przerzucanie się opiniami czy danymi z określonego źródła itp. nie wnosi niczego. Chociaż właściwie wnosi... spory i kłótnie, które skutkują wojnami w tym mentalnym jak i rzeczywistym znaczeniu. Jedynie zgoda, która wyrasta na pełni zrozumienia i pełni wzajemnego szanowania warta jest mowy 😊 Jeśli przed_mowa nie zwiastuje narodzin zgody, to najlepiej powrócić.... do snów indywidualnych 😉😊🌟 |
2024-06-10 (16:49) elena55Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6620 | wpis nr 1 520 634 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Unia Najpierw do uni wpłaca Polska składkę(jakiej wysokości???), by później mieć teoretyczną kasę na inwestycję!!! Ale jak czas pokazał , tej kasy nie dostaniesz jak nie będziesz "robił to co unia chce". Czyli jeśli uznasz że polityka uni do sektora rolniczego jest zła, to masz przerąbane... bo unia nie wiem w jakim cudem wyliczyła że jak hodujesz za dużo bydła to on produkuje za dużo śladowego dwutlenku węgla i musisz zmniejszyć hodowlę bydła, albo ją zlikwidować... Nie chce mi się wymieniać tej głupoty unijnej co do produkcji żywnosci w tejże UNI Europejskiej... Jakie procedury były przy rejestracji kandydatów do UNI europejskiej??? Wszystko było pod kontrolą... więc tu nie ma żadnej demokracji w wyborach do EP.... Szopka wyborcza odbębniona!!! Konfederacja czyim satelitą jest???... Naprawdę to nie ważne jakie partie weszły do eurokołchozu weszły! Wszystko i tak było pod kontrolą... Jest i tak szykowany rozpad USA na co najmniej na 3 państwa... Te nadchodzące wybory prezydenckie w U S A nie mają zwycięzców...Czy wygra kandydat z partii demokratycznej czy z partii republikańskiej , to efekt będzie jeden chaos!!! Wojna domowa.. Jak to odbije się w świecie??? NATO ? Jakie Państwo ma "pierwsze skrzypce" w NATO?...jeśli masz osobę która decyduje o wszystkim i nagle to osoba ma prawne problemy!! To myślisz że ta decyzyjna osoba dalej będzie decydować? Czy pojawią się inne osoby kwestionujące prawidłowość podjętej decyzji... |
2024-06-10 (16:57) BywalecData rejestracji: 2018-11-01 Ilość postów: 7695 | wpis nr 1 520 635 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Uf no to mamy temat wyczerpany w szerszym opracowaniu a na wieczorek coś takiego kreślę 13/19/36/40/48/50/59 lub 13/19/36/41/48/50/ 59 |
2024-06-11 (08:54) elena55Data rejestracji: 2014-06-25 Ilość postów: 6620 | wpis nr 1 520 689 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzień dobry Gratuluję wygranych Sen -stoję-10,1,7 na ulicy-76,19 przed "drewnianą-44n witryną-37n sklepową-33,18,30n z dwoma otwartymi drewnianymi okiennicami="45"n przy których stoi kobieta-67,27n. Nie mogę-32,69 zobaczyć jaki to jest sklep-33,18 więc odchodzę i idę dalej ulicą-76,23 .Nagle zatrzymuje mnie policjant-53,37n chce mnie odprowadzić do sklepu bo niby nie dokonałam zapłaty-22 za uczestnictwo w jakieś uroczystości-47n która odbywa się w sklepie zorganizowana przez niby "celebrytkę"-38. Okazało się że uroczystość była dla piosenkarki-48 Justyny Marii Steczkowskiej=54,78 ur. 2.8.72 -przebywam w jakimś pokoju-10,22 w którym jest tv-51 i wchodzi do tego pokoju-10,22 A(16,78)8 Mamy razem coś obejrzeć w tv -prysznic-47n kąpiel-63,27n bierze "nagi-22n Polak-19n"=41n i "nagi-4,6,22n mężczyzna-12,45n"=67n , woda-33,16n -Słyszę: "Miszel"-29n Skojarzenie: Raper-31n Michał-28n Łukasiak-22n=50n Inne skojarzenia: "Cafe-15n Michel-32n"=47n Michel-32n Moran-25n="57"n restaurator-48n kucharz-33n 59lat ur.5.6.65 Michel-32n Francois-40n Platini-36n=78n pilkarz-38n 68lat ur. 21.6.55 Michel-32n Charles-30n=63n "przewodniczący-77n rady-20n Europy-36n"="7"n ur.21.12.75 Zobaczymy co wyjdzie z tych skojarzeń Pozdrawiam |
2024-06-11 (10:47) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 699 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzien dobry Dzialka 23,ciocia 53,Ona 6,zabijam 6 muchy 7 |
2024-06-11 (10:52) BywalecData rejestracji: 2018-11-01 Ilość postów: 7695 | wpis nr 1 520 700 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam mapkowe propozycje bo snów zero 13/15/20/23/26/28/63/70 |
2024-06-11 (11:50) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11629 | wpis nr 1 520 704 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌞 Brawa dla... 🥂🦋 K 37, jestem u K 31 ( KM 57), która stara się uśpić 19 swoje dziecko 11, Szymona 29 ( 46). Chłopczyk 16, 62 buntuje się, K 31, 57 ma jakieś zatroskany oczy 51 Podchodzę do Szymona 29, 46, który jest nagi 4, 6. Pokazując mu koc 2, 11 mówię że coś fajnego będziemy robić. Rozkładam koc 2, 11 na podłodze 34, kładę na nim nagie 4, 6 dziecko 11. Szymon 29, 46 najpierw się przestraszył 15, 29, że podstępnie chcę go uśpić 19, ale uspokoiłam go i szybko zaczęłam ciągnąć koc 2, 11 po podłodze 34. Chłopczyk cieszył się bardzo, że.. jeździ? 38 / ślizga się? 67 Ponownie w K 37, wchodzę na podwórko 45, widzę nieżyjącą Basię 14 ( BM 42), która przerzuca węgiel 18. Basia 14, 42 jest pobrudzona 7 węglem 18, jest też jakaś drobna 27 i szczupła 42 i ma proste włosy 51 ( włosy 67) Sny dość wyraźne, ale, ale jakieś takie.... jak ta pogoda 😂 Dziwny ten fragment z Basią. Nie wyobrażam sobie, by Basia zarzucała węgiel 🤔 Hmm,, może tak bardzo lekko coś z tych : 6, 7, 42 🤔 Pozdrawiam, miłego dnia i powodzenia 🍀 paa 😊 |
2024-06-11 (12:38) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 712 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ika Wegiel 48 ,18,koc 2, |
2024-06-11 (12:45) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 714 [ CZCIONKA MONOSPACE ] 6,7,51,2,33 |
2024-06-12 (10:04) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 788 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzien dobry Dzwig 32,strazak 7,ratuje 5 kogos,chmury 68,38,ciemne 17, Pozdrawiam |
2024-06-12 (10:15) ak47Data rejestracji: 2017-04-24 Ilość postów: 1805 | wpis nr 1 520 790 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam dzisiejszy sen bmw stoję na światłach i palę gumę na 1 biegu. Cmentarz szukam zniczy z podwójnym kotem tabliczki betonowe do wzywania demona nagrywamy to telefonem. Sadzę rośliny pod wodą. Pozdrawiam |
2024-06-12 (10:44) krzysiekwaData rejestracji: 2011-07-06 Ilość postów: 18309 | wpis nr 1 520 792 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ak47 Bmw 11,auto 42,jechac 38,swiatla 62,cmentarz 16,znicz 31,swieca 7,tablica 33,beton 40,telefon 46,nagrywac 37 sadzic 25,rosliny 31 woda 33, 25 ,33,11,7,16,1 |
2024-06-12 (11:38) ikaData rejestracji: 2012-12-05 Ilość postów: 11629 | wpis nr 1 520 798 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć 🌞 Brawa dla... i za... 😬🎶🎶🦋 Nieżyjący Andrzejek 39 ( AP 77), uczę 5 go samodzielnie się ubierać. Andrzejek 39, 77 przebiera majtki 19. Na majtkach 19, które zdejmuje widzę maleńką plamkę 63 z kupy 13, 29 na samym środku tyłka 18. Jadę autobusem 18, w którym nagle jest jakieś poruszenie. Słyszę, że jest kontrola 34 biletów 32 // 66 i przypominam sobie, że nie skasowałam biletu. Wyciągam z torebki 42 dwa 2 złączone że sobą bilety 21. Jeden jest już skasowany, drugi nowy 1. Z jakiegoś powodu strasznie nie chce mi się kasować biletu 21, a stojąc tuż przy kasowniku 31 dochodzę do wniosku, że jeszcze mam czas. Obliczam 44, ile przystanków 61 przejedziemy, zanim kobuch do mnie dotrze i myśląc, że skoro teraz jesteśmy na Guido 29, to spokojnie mogę skasować bilet 21 na mijance 23. Przypominam sobie jednak, że autobus 18 ma inne przystanki 61,niz tramwaj 1. Zastanawiam się, czy jadę autobusem 7, czy też 47 do G 64. Z przerażeniem stwierdzam, że na mijance nie mam przystanku 61 i szybko wkładam bilet 21 do kasownika 31. Niestety kasowniki 31 zostały już zablokowane i czeka mnie kara 2.....śmierć z rąk kobucha 😂🤣 ( ten wniosek, to tylko takie makabryczne skojarzenie z rodzone w czasie pisania 😜) Mówię do kogoś "wypijemy po dwie kawy" 5 Jedziemy samochodem 38 bardzo krętą drogą 41. Zakrętów 26 jest tak dużo i są tak ostre, że jedziemy 5 km/ h. Jadąc w pewnym sensie spacerowo rozglądamy się i w pewnym momencie mąż 25, 76 pokazuje mi punkt w oddali twierdząc, że tam była kiedyś granicą 27 Rosji 18. Mam bardzo starą 80 książkę 14, 68. Przeglądam ją i widząc obrazki stwierdzam, że to chyba jakaś bajka 7. Jednak coś nie daje mi spokoju i przeglądam ją ponownie, dokładniej. Stanowczo to nie jest bajka 7 lecz dawna systematyka 31 typów 26 osobowości 45 // 3. Osobowości ludzkie podzielone są na chyba 5 typów i każdy typ ma nazwę z dokładnym opisem i oraz obrazkiem kojarzącym się z logo 22. Zapamiętałam jeden typ o nazwie "lempart" 31 Sny wyraźne. Bardzo wyraźny Andrzejek 39 oraz całość 77 ( 32 + 45). Dopisuję składowe, bo wczoraj Basia weszła mi tylko skrótem i składowymi 14 / 25 + 17), więc może on też zrobi takiego psikusa. Niestety bardzo wyraźne bilety, ale kasownik chyba jeszcze wyraźniejszy Na dziś : 5, 31.. 18 Pozdrawiam, miłego dnia i powodzenia 🍀 paa 😊 |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 3326 3327 3328 ... 3475 3476 Wyślij wiadomość do admina 📜 Archiwum czatu multipasko od 2007 NOWOŚĆ |