Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 300 301 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Perkun - Moje Typy (moderator tematu: perkun) |
2025-01-16 (09:44) perkun Data rejestracji: 2009-02-24 00:00:00 Ilość postów: 6986 | wpis nr 1 547 819 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Pracuję obecnie nad pewną rewolucyjną według mnie koncepcją mianowicie nad filtracją liczb. W początkowej fazie miała to być prosta metoda która miała ułatwić selekcję liczb z tych wytypowanych różnymi metodami, jednak wraz z większym zaangażowaniem okazało się że metoda filtracji może być złożona z kilku połączonych niewielkich zbiorów liczb które ułatwiają odrzucaniem tych logicznie mniej prawdopodobnych Filtry są tworzone z przedziałów liczbowych, zakresów częstotliwości liczb, zarówno dla pełnej bazy liczb jak i cząstkowej np. z podzialem na dzień losowań. Do tego identyczne filtry powstają dla metody zagęszczonych pozycji liczb, czyli filtracja przez dane pozycyjne. Ogrom pracy przy jednym typowaniu, a co dopiero kilku. W związku z tymi nowymi testami mogę się rzadziej pojawiać tu. Ale mam nadzieję że po pozytywnych wynikach będę mógł się w przyszłości podzielić również ta metodą. W najbliższych tygodniach chce wydać mój pierwszy oficjalny poradnik dotyczący Map Losowań oraz metody 3 trendów czyli ukosóŵ-powtórek-przeskoków, do której powstała odmiana metody filtracyjnej (w fazie testów) która ma bardzo ciekawe wyniki Dziękuję wszystkim wspierającym mnie na https://buycoffee.to/perkun Pozdrawiam Perqn (od tego roku aby wyróżnić się na tle innych Perkunów zaczynam używać nicka Perqn ) |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 300 301 Wyślij wiadomość do admina |