Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 300 301
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Perkun - Moje Typy (moderator tematu: perkun)

2025-01-16 (09:44)

status perkun
Data rejestracji: 2009-02-24 00:00:00
Ilość postów: 6986

4257
wpis nr 1 547 819
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam

Pracuję obecnie nad pewną rewolucyjną według mnie koncepcją mianowicie nad filtracją liczb.

W początkowej fazie miała to być prosta metoda która miała ułatwić selekcję liczb z tych wytypowanych różnymi metodami, jednak wraz z większym zaangażowaniem okazało się że metoda filtracji może być złożona z kilku połączonych niewielkich zbiorów liczb które ułatwiają odrzucaniem tych logicznie mniej prawdopodobnych

Filtry są tworzone z przedziałów liczbowych, zakresów częstotliwości liczb, zarówno dla pełnej bazy liczb jak i cząstkowej np. z podzialem na dzień losowań.

Do tego identyczne filtry powstają dla metody zagęszczonych pozycji liczb, czyli filtracja przez dane pozycyjne.

Ogrom pracy przy jednym typowaniu, a co dopiero kilku.

W związku z tymi nowymi testami mogę się rzadziej pojawiać tu.

Ale mam nadzieję że po pozytywnych wynikach będę mógł się w przyszłości podzielić również ta metodą.

W najbliższych tygodniach chce wydać mój pierwszy oficjalny poradnik dotyczący Map Losowań oraz metody 3 trendów czyli ukosóŵ-powtórek-przeskoków, do której powstała odmiana metody filtracyjnej (w fazie testów) która ma bardzo ciekawe wyniki

Dziękuję wszystkim wspierającym mnie na

https://buycoffee.to/perkun

Pozdrawiam

Perqn

(od tego roku aby wyróżnić się na tle innych Perkunów zaczynam używać nicka Perqn )
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 300 301
Wyślij wiadomość do admina