Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

LOTTO: podatek od ludzi słabych w matematyce

2009-08-02 (04:51)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 217 909
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mariusz2,

Dziękuję Ci uprzejmie za Twój post na tym wątku z 28 lipca godz. 13:44.

Podpisałbym się pod tym i dobrze, że ktoś jeszcze poza mną ujmuje mi tej pracy. Cieszę się, że tak samo oceniamy Amerykę, bo w tym kraju mało kto zdaje sobie z tego sprawę, co to się wyprawia.

A co do uwagi o naukowcach, to jest to prawda z małym zastrzeżeniem. Otóż człowiek głównie żyje a nie pracuje, Gdy mnie kto pyta kim jestem, do głowy mi nawet nie przychodzi, aby coś marudzić o jakiejś robocie. Komuna ubrała nas w fufajki wyćwiczyła w \"robieniu\". Kto nie \"robił\" był nic nie wartym pasożytem, zaś najbardziej \"robotni\", to jak powszechnie wiadomo, byli przedstawiciele klasy robotniczej

No więc dla mnie jesteś interesującym forumowiczem z oryginalnymi pomysłami a chemia to Twoja osobista sprawa. No a taki oryginalny forumowicz to jak szlachectwo, - to zobowiązuje. Zasady moralne zaś to po pierwsze, bo inaczej, to w ogóle nie ma o czym mówić.

P.S. Mariusz, może zajrzyj z łaski swojej na wątek Pasko o tej włoskiej kumulacji, bo tam autentycznie robi się coraz śmieszniej i można się nieco rozerwać. No i ja tam coś niecoś niechcący narozrabiałem a teraz przedstawiciele firmy Sęp rzucili się na mnie i dziobają

Wielkich sukcesów w grze!
2009-08-04 (10:51)

status Marriusz2
Data rejestracji: 2009-06-02 00:00:00
Ilość postów: 2433

4670
wpis nr 218 357
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tajemniczy Don Pedro

A widzisz jakąś istotniejszą różnicę pomiędzy obecnym systemem a komuną .

Bo ja nie .

Komuna przynajmniej inwestowała w gospodarkę .

Dla mnie komuna to idiotyczny system .

Co nie znaczy ,że obecny jest lepszy .

Wręcz przeciwnie .

To idiotyzm do kwadratu .

Dnia 3 sierpnia ukazały się we wszystkich szczekaczkach rządowych jak \" Gazeta Wyborcza\" i innych artykuły\"....

...SYMULANTOM MÓWIMY STANOWCZE NIE .....

Toż to dokładnie późne lata 70-te

Propaganduszka nadal działa .

Komuna obecna ma się dobrze .

Złodziejstwo i łapówkarstwo kwitnie .

Prawa żadnego nie ma .

Ja się czuję jak b y się nic nie zmieniło .

tylko....

zamiast wyrobów czekoladopodobnych są

wyroby masłopodobne

wyroby margarynopodobne

na śmietanie pisze -emulsja olejowa do przyprawiania zup

chleb skłądający się z polepszaczy i ulepszaczy --bez mąki .

wyroby szynkopodobne szynka czterokrotnie zwiększająca objętość i wagę po napojeniu soją .

Ja niczego innego poza kwitnącą komuną nie widzę .

...SYMULANTOM MÓWIMY STANOWCZE NIE .....

Pozdrawiam
2009-08-04 (13:10)

status Rat666
Data rejestracji: 2009-07-01 00:00:00
Ilość postów: 2510

4853
wpis nr 218 380
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

He he.. Polacy tak nienawidzą komuny że dwa razy pod rząd wybrali na prezydenta KOMUNISTE !(chodzi mi oczywiście o kfacha .) :-S
2009-08-05 (09:27)

4474
wpis nr 218 554
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mariusz,

Masz rację.

Ja w poprzednim wpisie miałem na myśli Amerykę. Zresztą dla wielu Amerykanów Ameryka stała się już tylko Stanami Zjednoczonymi. A w Kanadzie komuna już rządzi niepodzielnie i oficjalnie.

U nas w kraju jest po prostu czuć odrażający odór trupa od wszelkiego rodzaju oficjalnych instytucji. Smród ten jest nie do wytrzymania i jakiej chemii tu potrzeba, że to stało się znośne.

Ja już całkiem poważnie pytam: PO CO NAM TAKIE PAŃSTWO?

Zajmuję się pół amatorsko prawem i ostatnio mam bezpośrednio do czynienia ze sfabrykowanym przez sądy dwóch instancji dokumentem - na którym oparli skandalicznie niesprawiedliwy wyrok. I co ja mam z tym robić. W prokuraturze krakowskiej są obstawieni, dam sobie głowę uciąć...

Mam do czynienia z sądami powszechnymi w tym administracyjnymi. Na 10 spraw jedna toczyła się normalnie. W pozostałych ewidentnie działały nieformalne grupy bardzo silnego nacisku.. Prawo naruszane skandalicznie z takim natłokiem, że odkręcanie tego całego bałaganu to jest tytaniczna lub raczej syzyfowa robota.

A przecież takie sprawy to w tym kraju norma..

Weźmy tylko ostatni wyczyn polskiego sądu - pani sędzia kradnie rodzinie 5-dniowego noworodka! Piszą o tym w internetowym wydaniu dzisiejszej GW.

To jest państwo agentów i złodziei.

Mariusz,

Gdybym opisał Ci moje przygody z polskimi urzędami, sądami, prokuraturą i ministerstwami - nie uwierzyłbyś!

Gdybym Ci opisał choć jedno zdarzenie zrobione przez... inwigilatorów działających przeciw mojej rodzinie, a mamy z rodziną takie zdarzenia nieustannie, nie uwierzyłbyś...

Uznałbyś mnie za obłąkanego idiotę z domu wariatów.

Ogólnie.

Nie widzę w ogóle wyjścia dla Polski z tego tunelu. Cokolwiek zrobimy, to mamy jedynie wybór pomiędzy większym lub mniejszym złem. Nie pójdziemy na wybory - wygra SLD i okradnie nas doszczętnie, jak już próbowali za Osiatyńskiego, gdy usiłowali detalicznie, pod przykrywką prawa, policzyć, co tam kto ma w domu, bo ONI gorąco PRAGNĄ naszego DOBRA, którego my tak mało mamy.

Pójdziemy za PO - będzie nadal trwał obecny system rozkładu śmierdzącego trupa.

Inni tylko gorsi. Pewien były premier z powagą i krzykliwie zachęca polski sąd do sankcjonowania kradzieży. I propaguje socjalizm.

Wicepremier z innego ugrupowania - ROBI W STRAŻY. Rodzinnie.

Generalnie zmiana obecnego śmierdzącego trupa na inny wariant wyjdzie nam jeszcze gorzej. Jeszcze znacznie bardziej niż obecne rządy agentów i złodziei mogą nam się dać we znaki rządy bezpośrednie ich zleceniodawców. Bo obecnie oficjalnie rządzą marionetki.

Pacynki po prostu.

A oto co o tym sądził Herbert:

http://www.youtube.com/watch?v=08fTkWazwX4

Napisałeś o tym chlebie i szynce. Brzmiało to jak koszmarny żart. Jednak jest coś na rzeczy - nie jestem w stanie spożywać krajowych wypieków. Mam poważne po nich problemy trawienne. Z mięs w ogóle w zasadzie zrezygnowaliśmy z podobnych powodów. To jest chyba zjawisko oparte na chytrym oszukiwaniu dla nierzetelnych zysków.

Czytałem o czyjejś przygodzie, gdy szynka na talerzyku eksplodowała i spaliła się doszczętnie. Spadła na nią iskierka z papierosa.

Co się dzieje z Polakami, jak idzie o to koszmarne przyzwolenie społeczne Polaków wobec zjawiska kradzieży?

Nie mogę tego zrozumieć. Ten naród generalnie nie rozumie, że przyzwolenie społeczne /czyli masowe/ wobec zjawiska kradzieży jest generatorem Jego materialnej biedy? To jest takie oczywiste... No więc wybiera nieustannie złodziei do władzy.

Mariusz,

Pisz o grach losowych!

Dużo radości w życiu i końskiego zdrowia potrzebnego w tym miejscu świata.

2009-08-05 (09:41)

status Rat666
Data rejestracji: 2009-07-01 00:00:00
Ilość postów: 2510

4853
wpis nr 218 556
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak ,Don Pedro masz racje..!
2009-08-05 (10:08)

4474
wpis nr 218 558
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze coś powiem do Was wszystkich, abyście mieli pogląd, z czym ja się zmagam.

Otóż walczę o odzyskanie ukradzionej mej rodzinie w 1952r. nieruchomości. Czerwoni wywłaszczyli właścicieli bez jakiegokolwiek powodu prawnego. Walczymy o odzyskanie z całej siły. W ostatnim rzucie walczymy od 1994r. czyli od daty wejścia Polski do Wspólnot Europejskich.

Na razie to drepczemy i zmagamy się z kwestiami formalnymi i nieustannymi błędami wszelkich urzędów. Ciągle czekamy na merytoryczne rozstrzygnięcie przez organ centralny, co w obecnym tempie może potrwać jeszcze jakieś kilkadziesiąt lat albo i znacznie dłużej.

Napiszę jednak coś, co może Was nieco rozśmieszy.

Żyjemy w państwie agentów i złodziei.

Wiecie, co Oni zrobili? Chyba byście tego nigdy nie odgadli. Ukradli ponad tysiąc metrów kwadratowych ziemi /czyli ponad 10 arów/. Po prostu, gdzieś tyle ziemi dosłownie wyparowało i żaden urząd od kilku lat nie jest w stanie jej odnaleźć.

Słyszeliście, żeby gdzieś indziej na świecie zginęła ziemia i nie można się jej doszukać??

A tutaj, w wolnym kraju, w Krakowie, w nieruchomości o zwrot której walczymy i której zwrot wywalczymy, ZGINĘŁA ZIEMIA.

Ewidentnie zagrabili \"zagrabliennoje\".

Czy to nie jest zabawne?

Wielu wygranych w lotto wszystkim.
2009-08-05 (10:12)

status Soczu
Data rejestracji: 2009-08-04 00:00:00
Ilość postów: 31

5017
wpis nr 218 559
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niestety Polska staje się krajem powszechnego wyzyskiwania podatników.. najgorsze jest to że nie ma na to rady i chyba długonie będzie. Pozdrawiam
2009-08-08 (21:46)

status boguś 2
Data rejestracji: 2009-08-08 00:00:00
Ilość postów: 25

5038
wpis nr 219 318
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zagubiłem się co ma \"kfachu\" do cyferek, ale w większości sie

ę z Wami zgadzam .
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3
Wyślij wiadomość do admina