Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | LOTTO: podatek od ludzi słabych w matematyce |
2009-08-02 (04:51) Tajemniczy Don Pedro Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00 Ilość postów: 722 | wpis nr 217 909 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz2, Dziękuję Ci uprzejmie za Twój post na tym wątku z 28 lipca godz. 13:44. Podpisałbym się pod tym i dobrze, że ktoś jeszcze poza mną ujmuje mi tej pracy. Cieszę się, że tak samo oceniamy Amerykę, bo w tym kraju mało kto zdaje sobie z tego sprawę, co to się wyprawia. A co do uwagi o naukowcach, to jest to prawda z małym zastrzeżeniem. Otóż człowiek głównie żyje a nie pracuje, Gdy mnie kto pyta kim jestem, do głowy mi nawet nie przychodzi, aby coś marudzić o jakiejś robocie. Komuna ubrała nas w fufajki wyćwiczyła w \"robieniu\". Kto nie \"robił\" był nic nie wartym pasożytem, zaś najbardziej \"robotni\", to jak powszechnie wiadomo, byli przedstawiciele klasy robotniczej No więc dla mnie jesteś interesującym forumowiczem z oryginalnymi pomysłami a chemia to Twoja osobista sprawa. No a taki oryginalny forumowicz to jak szlachectwo, - to zobowiązuje. Zasady moralne zaś to po pierwsze, bo inaczej, to w ogóle nie ma o czym mówić. P.S. Mariusz, może zajrzyj z łaski swojej na wątek Pasko o tej włoskiej kumulacji, bo tam autentycznie robi się coraz śmieszniej i można się nieco rozerwać. No i ja tam coś niecoś niechcący narozrabiałem a teraz przedstawiciele firmy Sęp rzucili się na mnie i dziobają Wielkich sukcesów w grze! |
2009-08-04 (10:51) Marriusz2 Data rejestracji: 2009-06-02 00:00:00 Ilość postów: 2433 | wpis nr 218 357 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tajemniczy Don Pedro A widzisz jakąś istotniejszą różnicę pomiędzy obecnym systemem a komuną . Bo ja nie . Komuna przynajmniej inwestowała w gospodarkę . Dla mnie komuna to idiotyczny system . Co nie znaczy ,że obecny jest lepszy . Wręcz przeciwnie . To idiotyzm do kwadratu . Dnia 3 sierpnia ukazały się we wszystkich szczekaczkach rządowych jak \" Gazeta Wyborcza\" i innych artykuły\".... ...SYMULANTOM MÓWIMY STANOWCZE NIE ..... Toż to dokładnie późne lata 70-te Propaganduszka nadal działa . Komuna obecna ma się dobrze . Złodziejstwo i łapówkarstwo kwitnie . Prawa żadnego nie ma . Ja się czuję jak b y się nic nie zmieniło . tylko.... zamiast wyrobów czekoladopodobnych są wyroby masłopodobne wyroby margarynopodobne na śmietanie pisze -emulsja olejowa do przyprawiania zup chleb skłądający się z polepszaczy i ulepszaczy --bez mąki . wyroby szynkopodobne szynka czterokrotnie zwiększająca objętość i wagę po napojeniu soją . Ja niczego innego poza kwitnącą komuną nie widzę . ...SYMULANTOM MÓWIMY STANOWCZE NIE ..... Pozdrawiam |
2009-08-04 (13:10) Rat666 Data rejestracji: 2009-07-01 00:00:00 Ilość postów: 2510 | wpis nr 218 380 [ CZCIONKA MONOSPACE ] He he.. Polacy tak nienawidzą komuny że dwa razy pod rząd wybrali na prezydenta KOMUNISTE !(chodzi mi oczywiście o kfacha .) :-S |
2009-08-05 (09:27) Tajemniczy Don Pedro Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00 Ilość postów: 722 | wpis nr 218 554 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Mariusz, Masz rację. Ja w poprzednim wpisie miałem na myśli Amerykę. Zresztą dla wielu Amerykanów Ameryka stała się już tylko Stanami Zjednoczonymi. A w Kanadzie komuna już rządzi niepodzielnie i oficjalnie. U nas w kraju jest po prostu czuć odrażający odór trupa od wszelkiego rodzaju oficjalnych instytucji. Smród ten jest nie do wytrzymania i jakiej chemii tu potrzeba, że to stało się znośne. Ja już całkiem poważnie pytam: PO CO NAM TAKIE PAŃSTWO? Zajmuję się pół amatorsko prawem i ostatnio mam bezpośrednio do czynienia ze sfabrykowanym przez sądy dwóch instancji dokumentem - na którym oparli skandalicznie niesprawiedliwy wyrok. I co ja mam z tym robić. W prokuraturze krakowskiej są obstawieni, dam sobie głowę uciąć... Mam do czynienia z sądami powszechnymi w tym administracyjnymi. Na 10 spraw jedna toczyła się normalnie. W pozostałych ewidentnie działały nieformalne grupy bardzo silnego nacisku.. Prawo naruszane skandalicznie z takim natłokiem, że odkręcanie tego całego bałaganu to jest tytaniczna lub raczej syzyfowa robota. A przecież takie sprawy to w tym kraju norma.. Weźmy tylko ostatni wyczyn polskiego sądu - pani sędzia kradnie rodzinie 5-dniowego noworodka! Piszą o tym w internetowym wydaniu dzisiejszej GW. To jest państwo agentów i złodziei. Mariusz, Gdybym opisał Ci moje przygody z polskimi urzędami, sądami, prokuraturą i ministerstwami - nie uwierzyłbyś! Gdybym Ci opisał choć jedno zdarzenie zrobione przez... inwigilatorów działających przeciw mojej rodzinie, a mamy z rodziną takie zdarzenia nieustannie, nie uwierzyłbyś... Uznałbyś mnie za obłąkanego idiotę z domu wariatów. Ogólnie. Nie widzę w ogóle wyjścia dla Polski z tego tunelu. Cokolwiek zrobimy, to mamy jedynie wybór pomiędzy większym lub mniejszym złem. Nie pójdziemy na wybory - wygra SLD i okradnie nas doszczętnie, jak już próbowali za Osiatyńskiego, gdy usiłowali detalicznie, pod przykrywką prawa, policzyć, co tam kto ma w domu, bo ONI gorąco PRAGNĄ naszego DOBRA, którego my tak mało mamy. Pójdziemy za PO - będzie nadal trwał obecny system rozkładu śmierdzącego trupa. Inni tylko gorsi. Pewien były premier z powagą i krzykliwie zachęca polski sąd do sankcjonowania kradzieży. I propaguje socjalizm. Wicepremier z innego ugrupowania - ROBI W STRAŻY. Rodzinnie. Generalnie zmiana obecnego śmierdzącego trupa na inny wariant wyjdzie nam jeszcze gorzej. Jeszcze znacznie bardziej niż obecne rządy agentów i złodziei mogą nam się dać we znaki rządy bezpośrednie ich zleceniodawców. Bo obecnie oficjalnie rządzą marionetki. Pacynki po prostu. A oto co o tym sądził Herbert: http://www.youtube.com/watch?v=08fTkWazwX4 Napisałeś o tym chlebie i szynce. Brzmiało to jak koszmarny żart. Jednak jest coś na rzeczy - nie jestem w stanie spożywać krajowych wypieków. Mam poważne po nich problemy trawienne. Z mięs w ogóle w zasadzie zrezygnowaliśmy z podobnych powodów. To jest chyba zjawisko oparte na chytrym oszukiwaniu dla nierzetelnych zysków. Czytałem o czyjejś przygodzie, gdy szynka na talerzyku eksplodowała i spaliła się doszczętnie. Spadła na nią iskierka z papierosa. Co się dzieje z Polakami, jak idzie o to koszmarne przyzwolenie społeczne Polaków wobec zjawiska kradzieży? Nie mogę tego zrozumieć. Ten naród generalnie nie rozumie, że przyzwolenie społeczne /czyli masowe/ wobec zjawiska kradzieży jest generatorem Jego materialnej biedy? To jest takie oczywiste... No więc wybiera nieustannie złodziei do władzy. Mariusz, Pisz o grach losowych! Dużo radości w życiu i końskiego zdrowia potrzebnego w tym miejscu świata. |
2009-08-05 (09:41) Rat666 Data rejestracji: 2009-07-01 00:00:00 Ilość postów: 2510 | wpis nr 218 556 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak ,Don Pedro masz racje..! |
2009-08-05 (10:08) Tajemniczy Don Pedro Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00 Ilość postów: 722 | wpis nr 218 558 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze coś powiem do Was wszystkich, abyście mieli pogląd, z czym ja się zmagam. Otóż walczę o odzyskanie ukradzionej mej rodzinie w 1952r. nieruchomości. Czerwoni wywłaszczyli właścicieli bez jakiegokolwiek powodu prawnego. Walczymy o odzyskanie z całej siły. W ostatnim rzucie walczymy od 1994r. czyli od daty wejścia Polski do Wspólnot Europejskich. Na razie to drepczemy i zmagamy się z kwestiami formalnymi i nieustannymi błędami wszelkich urzędów. Ciągle czekamy na merytoryczne rozstrzygnięcie przez organ centralny, co w obecnym tempie może potrwać jeszcze jakieś kilkadziesiąt lat albo i znacznie dłużej. Napiszę jednak coś, co może Was nieco rozśmieszy. Żyjemy w państwie agentów i złodziei. Wiecie, co Oni zrobili? Chyba byście tego nigdy nie odgadli. Ukradli ponad tysiąc metrów kwadratowych ziemi /czyli ponad 10 arów/. Po prostu, gdzieś tyle ziemi dosłownie wyparowało i żaden urząd od kilku lat nie jest w stanie jej odnaleźć. Słyszeliście, żeby gdzieś indziej na świecie zginęła ziemia i nie można się jej doszukać?? A tutaj, w wolnym kraju, w Krakowie, w nieruchomości o zwrot której walczymy i której zwrot wywalczymy, ZGINĘŁA ZIEMIA. Ewidentnie zagrabili \"zagrabliennoje\". Czy to nie jest zabawne? Wielu wygranych w lotto wszystkim. |
2009-08-05 (10:12) Soczu Data rejestracji: 2009-08-04 00:00:00 Ilość postów: 31 | wpis nr 218 559 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Niestety Polska staje się krajem powszechnego wyzyskiwania podatników.. najgorsze jest to że nie ma na to rady i chyba długonie będzie. Pozdrawiam |
2009-08-08 (21:46) boguś 2 Data rejestracji: 2009-08-08 00:00:00 Ilość postów: 25 | wpis nr 219 318 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zagubiłem się co ma \"kfachu\" do cyferek, ale w większości sie ę z Wami zgadzam . |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 Wyślij wiadomość do admina |