Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 8 9 10 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | FOBIA1 - moje rozmowy o Multilotku. Jezeli kogo wkurzam - nie musi tu zagladac |
2005-02-22 (19:05)![]() Data rejestracji: 2005-02-19 Ilość postów: 3 ![]() | wpis nr 10 248 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu znowu sprawdzily sie Twoje przypuszczenia z 2. A tak na marginesie, dlaczego brakuje nowych wpisów w tym (jak dla mnie) ciekawym temacie. Pozdrawiam |
2005-02-22 (19:48)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 10 251 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Brak czasu na wszystko. Zajelam sie - dla oderwania od innych prozaicznych czynnoci - testowaniem prostej progresji na cztery trójki. W temacie ,,2 i 8 oraz 17 i 19,, mam ogromne zalegloci zarówno w obserwacjach jak i w prowadzeniu tych swoich arkuszy. Moze kiedy do tego powróce, a moze kto zechce sie tym zainteresowac i dokona innych odkryc epokowych. Pozdrawiam |
2005-02-22 (20:00)![]() Data rejestracji: 2004-11-26 Ilość postów: 124 ![]() | wpis nr 10 255 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga Fobiuuuu!! Pragne, bom spragniony bardzo, podzielic sie z Toba cile tajna informancja!!Oto od kilku losowan przedzial 61-80 w praktyce nie wystepuje w chaosie -kosmosie kulkowym. To moze byc , znane z gieldy \"odwrócenie trendów\", czy jako tak. Chyba , ze jest to SWIADOMA I TAJNA ( jak z listy Wildsteina, ale sie mi rymnelo!!) dzialalnosc prezesa. Albo.... . Ciekaw jaste, bom zaciekawion, Twojej opinii o owym zjawisku przyrody multilotkowej. Z niecierpliwociom czekam na Twojom opinie. Twoja lub Twej osobistej WRÓZKI, o której wiem, ze Ja posiadasz. |
2005-02-22 (23:41)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 10 266 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i popatrz Diego jak nas szpieguja... Wystarczy napisac, ze co nie wystepuje - wystapi. To pewniak. Dzisiaj wystapilo 7 sztuk. A do tego bardzo ladnie prezesik dorzucil 2 i 8 - moje ulubione zestawienie. Osobista wrózka strajkuje, ma jakie postulaty, których w tej chwili nie chce ujawnic. Moze pelnia (za pare dni ma byc) ja natchnie... Pozdrawiam |
2005-02-23 (09:04)![]() Data rejestracji: 2004-11-26 Ilość postów: 124 ![]() | wpis nr 10 283 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak zwykle masz racje!! Chociaz jedno losowanie .....o jednym tylko wiadczy! A co do wrózki, moze chodzi o jakas , w popiechu dana obietnice np. nr. 20003, o której sobie, cala bedac wskowronkach, zapomniala na chwile, a ONA teraz wraca i czkawka sie odbija? Pozdrawiam!!!! Zycze milego DNIA!!! |
2005-02-23 (11:06)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 10 294 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Obietnic nie numeruje. Prosze o podpowiedL, bo nie mam pojecia o co chodzi. Sadze, ze to jaka prowokacja. Myle sie? |
2005-02-23 (13:53)![]() Data rejestracji: 2004-11-26 Ilość postów: 124 ![]() | wpis nr 10 303 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NIE!!! NIe mylisz!!! Sie, jak zwykle zreszta!!!! Twoja WRóZKA dopomina sie o podwyzke, w moim wpisie KTOS podmienil slowo USTAWY na OBIETNICE!! To chyba trzeba zwolac KOMISJE??? Nieprawdaz??!! |
2005-03-12 (15:48)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 11 736 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kilka dni temu (9 marca o godz. 01:41) podziekowalam Fullowi na forum (w Ksiedze skarg i wniosków) za podanie wyników w ksiedze, poniewaz na stronie glównej i w Wynikach figurowaly ciagle z 7 marca. Przekopiowuje: - - - - - - - - - - - Jest godzina i data jak obok. Natomiast wyniki na stronie sa z dnia 7 marca. SKLADAM ZAZALENIE !!! Jednoczenie skladam podziekowania dla FULLA za podanie wyników w Ksiedze. - - - - - - - - - - - To samo uczynila Kamila P. (wpis nr 8528 z 9.03.05) – wklejam ten wpis: 8528. Dzieki Full, za zyczenia i wyniki ML, bo Pasko nie aktualizuje szialu Wyniki w Dzien Kobiet. Pasko – zyjesz? Kamila P. 2002-03-09 00:20:54 - - - - - - - - - - - A oto reakcja jakiego ,,dzemu,, na moja sluszna uwage i podziekowania Fullowi (tez przekopiowuje – jestem dokladna): - - - - - - - - - - - 2005-03-09 13:25 Odnosze wrazenie ,ze dla trafionych numerków,Fobia nie tylko poszlaby na numerek, ale nawet na ciag.. la.. . Nie ma to jak stare dru........ . Amen. - - - - - - - - - - - Wpis Kamili P. z Ksiegi, który byl prawie identyczny – pozostal bez komentarza. Jestem pewna, ze do rynsztoka komputerowego ,,wepchnal mnie kto znany z Forum i na stronie – zmienil tylko nick. Zawsze tak postepuja tchórze. Nie mam ochoty byc traktowana jak dziwka wirtualna. To jest najbardziej wulgarny wpis na stronie MULTIPASKO, na który Admin (Janusz Pakiewicz) nie raczyl zareagowac !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! W tej sytuacji nie mówie DO WIDZENIA – ja po prostu ZEGNAM. Rynsztok pod przykrywka multilotka mnie bawi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2005-03-12 (16:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-02 Ilość postów: 4318 ![]() | wpis nr 11 738 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia Masz w 100 % racje i kazdy normalny czlowiek tak samo jak Ty widzi to winstwo . Ale prosze zrozum , ze to jest Forum i iloc nieodpowiedzialnych ludzi jest coraz wieksza . Po prostu \"olej to \", mówiac wulgarnie . Ja bym nawet sie do takich wpisów nie ustosunkowal . Nikt kultularny by tak nie pomylal nawet . Jak kto jest idiota , to wspólczuje tylko jemu . WyraL swoje wspólczucie i pokaz swoja wyzszoc . Co innego sa spory merytoryczne a co innego zwykla glupota . czlowiek piszacy takie zeczy po prostu jest idiota . Pozdrowienia i poparcie |
2005-03-12 (18:07)![]() Data rejestracji: 2003-08-22 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 11 744 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu przykro mi z powodu tego co sie dzieje. Admin dalej zwyczajnie \"olewa\" idiotyczne i chamskie wpisy. Zalezy mu tylko na statystykach ogladalnoci strony i na \"robieniu kasy\" na programie MultiPairs. Wiem ze jego reakcja sie pojawi za jaki czas / nie zawsze sluszna i \"na temat\"/ zazwyczaj negatywna dla osób go krytykujacych. Po odejciu ze strony / z powodów jakze podobnych/ bylem tylko obserwatorem. Przez pewien czas mylalem ze pojawiaja sie nowi ludzie zafascynowani \"multi\" i ze co sie zmieni. Ale to tylko byly zludzenia. Pako - zobacz ilu zostalo \"starych\" bywalców strony. Nie mam zamiaru obrazac nikogo / a tym bardziej osób \"nowych\" na tej stronie/ Mam tylko zal do Admina ze nie reaguje tak jak powinien na zwyczajne chamstwo i prostactwo. Ma przeciez mozliwoci zeby zablokowac \"chamów i prostaków\" zasmiecajacych jego strone. Cytat: Wpisanie hasla, spowoduje automatyczna rejestracje nowego uzytkownika forum, o podanym imieniu. Wpisu moze dokonac kazdy, lecz jako admin moge zastrzec mozliwoc dodawania tematów i zablokowac odpowiedzi w tematach. Fobiu - przepraszam w imieniu normalnych /pozytywnie zakreconych multi/ za chamów i prostaków, których nie stac na nic innego niz inwektywy i obelgi. Oni nie maja nic innego do powiedzenia / poziom umyslowy ponizej dna/. Pozdrowienia dla wszystkich \"pozytywnie zakreconych\". |
2005-03-12 (18:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-16 Ilość postów: 218 ![]() | wpis nr 11 746 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia. Jest takie przeklenstwo - Oby cudze dzieci uczyc musial. Czasem pouczasz i masz takie efekty. Pietnastolatki zawsze sie buntuja, a ze od conajmniej 10 lat w Polsce dzieciaki z podstawówki sa niebezpieczne, spytaj dowolnego pedagoga. Potwierdzi. I nie miej zbyt duzego zalu do Pasko, ze od razu glaba nie wykasowal, bo róznie bywa. Wszystkiego niedopilnujesz. Czytalem niedawno, ze niektóre dzieci do 14 lat sikaja do lózka - nazywa sie to nocne moczenie. Temu w dzien zabieraja pieluchy wiec kupe zrobil na Forum. Popatrz, Mariusz raczej nie zabiera glosu w luLnych watkach, a tez Ci pisze -Olej. Milego wieczoru. ![]() |
2005-03-12 (18:50)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 11 749 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1........jakos smutno jak nie widze twojej fotki ......... a co dopiero mowic jak nie czytam twojch wypowiedzi ![]() |
2005-03-12 (20:31)![]() Data rejestracji: 2004-01-11 Ilość postów: 7009 ![]() | wpis nr 11 755 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobiu wspólczuje Ci ......ale olej to......to jest zwykle chamstwo....dla glupoty jakiego malolata bedziesz rezygnowala z najlepszej stronki w polskim necie ...Z powazaniem Pawel Karcz..... |
2005-03-12 (22:54)![]() Data rejestracji: 2005-01-30 Ilość postów: 1207 ![]() | wpis nr 11 762 [ CZCIONKA MONOSPACE ] FOBIU1!!!! nie odchodz od nas ,nie przejmuj sie prostackimi wypowiedziami malolata.Ja gdy przeczytalam te jego bzdety tez poczulam sie obrazona jako kobieta,bo równie dobrze mógl to kierowac do kazdej z nas.Jestem zdania ze Pasko powinien to ukrucic i to jak najszybciej bo inaczej strach bedzie sie cokolwiek odezwac aby Ci nie dolozyl kto.A \"dzem\"niech zjezdza do takich jak on sam,takich tu nie potrzebujemy.FOBIU WRACAJ!!!!!!!!!!! |
2005-03-12 (23:58)![]() Data rejestracji: 2005-02-06 Ilość postów: 232 ![]() | wpis nr 11 764 [ CZCIONKA MONOSPACE ] FOBIU spójrz na to inaczej - takich kolków powinni wbijac w ziemie , a których nie brakuje w necie i czy bedzie to strona ta czy inna takie przypadki sie pojawiaja , a sa to osoby które chwilowo chca zablysnac glupota i szybko znikaja bo ich wiedza i inteligencja równa jest zeru . Szkoda by byla dla ogólu tej strony by by opucila grono starych bywalców którzy sa za Toba i z Toba . A nawiasem mówiac to Admin zawalil sprawe. Pozdrawim i zycze powrotu do nas Bogdan |
2005-03-13 (00:05)![]() Data rejestracji: 2005-03-04 Ilość postów: 2280 ![]() | wpis nr 11 765 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobio WRACAJ -- a niech sie nie wazy uzywac brzydkich slów bo pasko sie nie liczy wpogrózkach ... W stosunku do mojego przeklenstwa jakie moge na niego nalozyc tylko kto to zdejmnie bo ja zdejmowania sie nie uczylem ............ |
2005-03-13 (15:48)![]() Data rejestracji: 2005-01-10 Ilość postów: 9 ![]() | wpis nr 11 796 [ CZCIONKA MONOSPACE ] FOBIO ...bedzie mi bardzo brakowalo Twoich wpisów. Myle /olej takiego chama/ niech spada z tej strony, nikt i tak na niego nie zwróci uwagi, kazdy widzi co to za typ, jego wpis o tym wiadczy. POZDRAWIAM |
2005-03-13 (15:56)![]() Data rejestracji: 2005-02-24 Ilość postów: 6116 ![]() | wpis nr 11 797 [ CZCIONKA MONOSPACE ] fobia1.......... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
2005-03-13 (17:48)![]() Data rejestracji: 2004-11-22 Ilość postów: 1198 ![]() | wpis nr 11 809 [ CZCIONKA MONOSPACE ] O czym Wy mówicie? Gdzie Fobia ma wracac,przeciez Ona tu byla,jest i bedzie.Nie z takimi palantami radzila sobie w przeszloci,poradzi sobie i teraz.Tylko dajcie jej troche czasu.Gorsza sprawa jest z tym,,ktosiem,dzemem\'\' przypomina mi sie piosenka która piewal bodajze Kaczmarek, ze gdy,,wiatla zgasly i prysly zmysly\'\' pewien niedowiadczony seksualnie pyta - Stachu, a jak to sie robi? Dzem nie wiem co Ci poradzic,zmiana reki w twoim przypadku nic nie pomoze.Z wizyty w agencji towarzyskiej zbyt wiele nie wyniesiesz(chyba ze jakie choróbsko)moze Lew Ci pomoze nie ten od Rywinów,ten od Starowiczów.Mimo wszystko wierze ze jako przelamiesz sie wobec kobiet,i nie bedziesz ich obrazal. Fobiu,mam probe czy moglaby tekst tej piosenki umiecic w Almanachu ze specjalna dedykacja dla majacych problemy emocjonalne.Z góry dziekuje. |
2005-03-13 (17:59)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 11 811 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja na miejscu fobii dalbym sobie spokój,4 minuty buszowania w Forum i zidentyfikowalem tego niesmacznego dzema. Mam pamiec zarówno do watków,wiem na jakiej pozycji moze sie znajdowac taki czy inny. Ten,, dzem,, malo pisze w forum a jesli juz to w takim wlanie lub podobnym stylu.Tak wlanie sie dowartociowuje.I pewnie jest spod znaku Lwa starowicza. On nigdy sie nie zmieni bo ma nie w porzadku ze spodniami. Pozdr. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 8 9 10 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |