Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | FOBIA1 - moje rozmowy o Multilotku. Jezeli kogo wkurzam - nie musi tu zagladac |
2004-12-21 (22:30)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 887 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hm... ze ich bylo dwadziescia, to raczej przypadek albo los, bo rano wyslalem uklad liczb ktory opracowalem wczoraj...a potemcaly dzien siedzialem i chcialem dopracowac tamten uklad, a w zamian wpadlem na lepszy , no i musialem sprobowac, bo statystycznie wygladal zachecajaco. jak juz pisalem, wieczorem wyslalem kolejne 4 trójki... i wszystkich liczb uzbieralo sie dwadziescia. tylko dlatego. |
2004-12-21 (22:38)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 888 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a teraz z innej beczki: jezeli kto ma informacje o malych numerkach na kulach, tych dodatkowych (pomocniczych) lub/oraz prowadzi ich statystyke lub/oraz ma pewne spostrzezenia na ich temat, to prosze o kontakt. wole nie za porednictwem forum. dlatego zalozylem specjalnie na ten cel , adres: szuiram1@tlen.pl z góry dziekuje. a teraz do fobii: kiedys pisalas na forum, o liczbach które \"sie lubia\" , jezeli dalej prowadzisz takie obserwacje i masz aktualne spostrzezenia to prosze równiez o mejla z tymi informacjami: szuiram1@tlen.pl dzieki. |
2004-12-22 (00:00)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 889 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szuiram, prosze o pare dni czasu, mam duze zalegloci - o tym tez pisalam na forum - ale wiem, ze one dalej sie lubia. Ogólnie moge napisac, ale wolalabym to przeslac w tabeli. Lepiej to widac. Chyba, ze interesuja Cie dane do lipca, a dalej sam sobie uzupelnisz. Zobacze zreszta jak jutro bedzie z czasem, moze co mazne. |
2004-12-22 (10:16)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 895 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dobrze, rozumiem, dziekuje. odpowiedz: tak, wiem ze o tym pisalas, ale to bylo kawal czasu temu i pomyslalem ze obecnie moze wiesz wiecej tylko sie nie wypowiadasz na forum. nie spiesz sie, ida swieta pewnie masz obowiazki , w domu. co do samych liczb, to nie wiem, czy te lipcowe sa dziagle aktualne. ale w sumie jak bedziesz taka mila, to podeslij ta tabelke. sprawdze to i mozliwe ze sie przyda. no a dzisiaj czeka nas kolejny pojedynek ze sloniem. ja juz nie moge sie doczekac, bo o 21.20 bede z tarcza albo na tarczy. |
2004-12-22 (10:25)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 896 [ CZCIONKA MONOSPACE ] jak ja moglem napisac \"dziagle\" ? ... wstyd! ...chyba jeszcze spie... |
2004-12-22 (21:00)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 906 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szuiram. Nadgonilam nieco (tylko do 11 sierpnia) te moje wyliczanki i wyslalam. Co w nich jest i byc moze w polaczeniu z czym innym przyniesie wymierny efekt. A moze sie myle. Bladzic jest rzecza ludzka. Swoimi i tylko swoimi spostrzezeniami i przemyleniami chetnie dziele sie. Gdyby cokolwiek bylo niezrozumiale - pisz. Jezeli uznasz, ze to nic nie warte - tez pisz i wyrzuc do kosza. Ja sie nigdy nie obrazam, cenie argumenty jasne, czytelne i sluszne. (Natomiast inne mnie po prostu nie interesuja i nie zwracam na nie uwagi). Pozdrawiam. |
2004-12-22 (22:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 908 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wlaciwie nie wiem po co to Tobie wyslalam. To jest glupie, tam nic madrego nie ma. To naprawde nie ma sensu. Omieszylam sie i tyle. Wyrzuc to od razu do kosza, ja pasuje. To jest koniec moich rozmów o multilotku na tym forum. Powodzenia. |
2004-12-23 (16:39)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 7 917 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.przyzwyczailem sie do twojej(zgryzliwoci)wiec nie opuszczaj nas,fobio specjalnie dla Ciebie , spokojnych wiat oraz najlepszego nowego roku 2005 keep smiling,jutro bedzie tak samo.Pozdrawiam |
2004-12-25 (01:29)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 944 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie moglam inaczej i zlamalam zasade. Przyjmij MIRKU(numerów nie zapisalam) takze specjalnie i naprawde szczere zyczenia wiateczne od fobii. Nie jestem zgryLliwa - kojarzy mi sie to ze staruszkami a ja mam dopiero 20 lat. Ja po prostu jestem zwyczajnie w r e d n a. Brzmi lepiej, prawda? |
2004-12-25 (01:50)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 945 [ CZCIONKA MONOSPACE ] czasami z ludzmi trudno sie dogadac. sytuacja jest tym gorsza, ze nie wynika to ze zlej woli, tylko roznicy charakterów i odmiennego postrzegania pewnych slów. i nawet szczere checi i prawdziwe treci moga byc odebrane na opak. nie mozna temu zaradzic, bo kolejne tlumaczenia pogarszaja tylko sytuacje gdyz i one sa Lle odbierane. w efekcie to co mialo sytuacje poprawic doprowadza do impasu lub nawet gorzej, do zerwania kontaktu, pomimo tego ze obie strony mialy w zalozeniu dobre checi. i po co to ? przeciez obiektywnie patrzac, taka sytuacja jest absurdalna, bezsensowna, nielogiczna. a jednak! trwa... i nawet szczere pozytywne checi nie sa w stanie jej poprawic. dzialanie w dobrej wierze obu stron nic nie daje. to dalej trwa i sie poglebia. nie jestem, nie bylem i nie bede psychologiem. to tylko jeden semestr na studiach. nic ponad to.to moja wina, ze nie spalem na wykladach? DUZE LITERY ZNACZA WIELE RZECZY DLA WIELU LUDZI. WIEC INTERPRETACJI JEST WIELE. ja napisalem. nie moge tego odkrecac, bo co by znaczyly moje slowa? promien wiatla padl na kartke , na której byly dane. telegrafista to zauwazyl i zaczal nadawac kolejny list. slonce zaszlo chmurami.ale jutro znowu zawieci na kolejne kartki. telegrafista bedzie dalej wykonywal swoja prace. i miejmy nadzieje, ze bedzie duzo slonecznych dni. dobranoc. |
2004-12-25 (11:19)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 7 947 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam fobio,numery nie sa wazne,ciesze sie ze sprowokowalem Cie do zlamania(zasad) lam je zawsze,poniewaz jestemy tak oblozeni rególami ze chcialoby sie uciec na bezludna wyspe.Zycze szczecia w koncówce tego roku i od nastepnego do konca ......Ato ze jeste wredna?-nikt nie jest doskonaly,lecz licz sie z krytyka. Pozdrawiam |
2004-12-25 (11:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 948 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wole uczciwa krytyke od przeslodzonego kadzenia. |
2004-12-25 (11:58)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 7 949 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zaczynam byc zazdrosny hi,hi. O zgryzliwoc!!! Bo sadzilem ze nie ma bardziej zgyrzliwej osoby odemnie. Wprawdzie jak kiedy pisalem...nie jestem ani pamietliwy ani zgryzliwy to jednoczenie podkrelalem ze mam dobra pamiec a zgryzliwoc...az buchala z niektórych mych postów. Koncze wiec z moja obecnocia na tym Forum /o to kto ukradl fajke Sherlocka juz nawet nie bede sie pytal,szkoda zachodu/ P.S Ciekawe czy ktokolwwiek sie za mna ujmie hi,hi. |
2004-12-25 (12:06)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 950 [ CZCIONKA MONOSPACE ] przyszedl kolejny sloneczny dzien. promienie wiatla rozwietlily pomieszczenie. telegrafista zobaczyl,ze na stole lezy i czeka jakas kartka. to list. list zawieral odpowiedzi. telegrafista zrozumial rózne nowe zasady. zabral sie do swojej codziennej pracy. nastepnego dnia takze bedzie pracowal, ale ma nadzieje,ze listonosz znowu cos przyniesie... moze wrzesniowe cieple dni? wtedy w rodku, zimy, bedzie mógl powspominac cieple dni z calego roku. bo cieple dni sa najlepsze. telegrafista jak co dzien nadaje wiadomoci. jednak tym razem o jedna wiecej, bo musi przeciez odpisac na list z jesiennym babim latem, który tyle znaczy w rodku zimy. oby jutro tez byl sloneczny dzien i promienie slonca rozwieltily pokój . |
2004-12-25 (15:21)![]() Data rejestracji: 2004-11-03 Ilość postów: 2665 ![]() | wpis nr 7 952 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No nie, Jasze,nie wiruj,zaba tez sie wody zarzekala.Nie zamierzam ,,kadzic,, ani Tobie ani fobii,wasze texty sa sola tej srtony,wiec piszcie ja czytam.Pozdrowka |
2004-12-25 (16:03)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 7 953 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze,jestes albo glupi albo bardzo taktowny szukajac tej fajki.Ja nie jestem Sherlockiem Holmesem tylko Herlockiem Scholmesem i tej faji nie potrzebuje. Ja wiem kto ja sprzedal za 30 srebrnikow ale nie powiem. Jako Herlock tez wiem ze niraz obiecywales kumplom ze juz nie bedziesz grac na jednorekich bandytach ale dalej grales. Dopiero sobie to musisz obiecac,wtedy slowa dotrzymasz. Wiec nie obiecuj nam ze stad odchodzisz jutro tu zawitasz jakem Herlock Scholmes. Pozdrowka a nie pozdrofka jak pisze ten co sprzedal faje. |
2004-12-25 (16:35)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 954 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja sie ujmuje za Jasze. I koniec. Wlanie dlatego, ze jest bezkonkurencyjny. A zreszta, czy musze to uzasadniac? Uzasadnienie macie wyraLnie napisane w innym temacie, który ja zalozylam i mam zamiar dalej w nim bywac. fobia (radioaktywna tym razem) |
2004-12-25 (16:43)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 955 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Radiotelegrafista znalazl to - czego oczekiwal. Gdyby to ode mnie zalezalo Jasze mialby fajke. Fobia jest sola, kwasem solnym, zajzajerem i jeszcze innymi truciznami - jezeli kto sobie tego zyczy, ale slowa stara sie dotyczymywac. Taka glupia zasada. Wyjaniam, ze dotrzymuje slowa danemu drugim osobom, a sobie...? - róznie z tym bywa. Te dwa ostatnie wpisy potwierdzaja moje watpliwoci. |
2004-12-25 (18:13)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 956 [ CZCIONKA MONOSPACE ] telegrafista dostal. teraz czyta i wspomina cieple letnie dni. jest wdzieczny za to ,ze promienie wiatla rozwietlaja jego pokój. |
2004-12-25 (19:03)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 957 [ CZCIONKA MONOSPACE ] _. ._ ._ _. _ _ _ _._ ._.. ._ _.. _ _.. .. . _ _ .. ._ ._ _ .. ... _ _.. _._ _ Chyba to lato spedzale? Po chinsku bede miala problemy - uprzedzam. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |