Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 27 28
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

FOBIA1 - moje rozmowy o Multilotku. Jezeli kogo wkurzam - nie musi tu zagladac

2004-12-21 (09:35)

status Szuiram
Data rejestracji: 2004-12-20
Ilość postów: 40

543
wpis nr 7 859
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

no wiec jeli Wielcy beda sie czepiac, to nie beda juz wielcy, bo nie odszyfrowali twojej tajnej wiadomoci ukrytej w tych opowiastkach z dziecinstwa. a wtedy moga narzekac, bo kogo interesuja narzekania maluczkich ? hm?

swoja droga , fajnie miec swoj prywatny temat i pisac w nim co sie chce niczym w blogu, a widownie ma sie zagwarantowana faktem ze to jednak forum jest.

no i na koniec, fobia ( fobiu?) co do perelek, to sadze ze nie wszystko perelka co sie wieci i na tym forum tez sa ukryte parszywe perelki. a co zrobic z takimi parszywkami? tego dowiemy sie z nastepnego odcinka!

pozdrowienia !
2004-12-21 (10:25)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 7 861
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szuiram - temacik kazdy moze sobie zalozyc i pisac SZYFREM.

Mam dwa powazne powody, by nie zdradzac tajnej wiedzy:

1) LOTTO czuwa!

2) Nie jestem sama - decyduje o tym moje prywatne forum, ta tajna organizacja, która nie wypowiada sie na ten temat, bo z zalozenia jest parszywa - taka Parszywa Dwunastka.

Z koniecznoci wiec, nastepne odcinki beda równiez szyfrowane

Te parszywki perliste odsiewam wzorem poszukiwaczy zlota na Alasce.

Wiecej nie zdradze, nie moge - i juz.

Nie prowokuj - ide w zaparte.

To ja - ta bardzo zarozumiala i pewna siebie osoba - na tym forum prowokuje parszywie LOS i prawdziwe perly. Sama prowokacji nie ulegne nawet na torturach.

Ciekawe, poprzedni mój post byl o drugiej w nocy. Do tej pory, czyli w ciagu omiu godzin, z których wiekszoc przypadala na czas glebokiego snu, watek mój odwiedzily 63 osoby - wpis tylko jeden.

To byla taka ciekawostka statystyczna na mój prywatny uzytek.

POZDRAWIAM !
2004-12-21 (10:51)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 7 862
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Taak powolywalem sie na film ,,Parszywa dwunastka,, wspominajac przy okazji ze preferuje ,,dwunastki,,.

Prosze nie mylic z preferowaniem/perforowaniem 12-tek hi,hi/.

Ale byl takze film ,,Dwunastu gniewnych ludzi,, ze znakomita rola H.Fondy.

Bede gniewny jeli zajdzie potrzeba,a myle ze nie zajdzie.

P.S

Pozdrawiam bardzo ciekawa nowa postac na Forum... to Szuiram.
2004-12-21 (11:16)

status Jasze

25
wpis nr 7 863
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Powolywalem sie kiedy na literacka czyli fikcyjna postac...Sherlocka Holmesa/kto ukradl ostatnio jego fajke z palety/

Dedykcja mówi mi tak...

-Szczesliwe pietnastki sa raczej nieszczeliwwe wiec moze ,,Parszywe dwunastki,, okaza sie...szczeliwe.

To tak jak sie ma Mariusz do Szuiram...na zasadzie odwrotnoci.

Pozdrawiam.
2004-12-21 (11:17)

status Jasze

25
wpis nr 7 864
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Errata

Dedukcja.
2004-12-21 (11:57)

status fobia1

31
wpis nr 7 865
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A mnie sie podoba wlanie PERFOROWANIE DWUNASTEK.

A dlaczego?

W moim dawnym zakladzie pracy, chyba na przelomie lat 70/80, wprowadzono taki reczny prototyp kompa. To byly kartoteki w metalowej skrzynce z odpowiednio perforowanymi brzegami.

Aby umiejetnie korzystac z tego urzadzenia nalezalo poslugiwac sie dlugim drutem, który wetkniety w odpowiedni otwór umozliwial wyciagniecie interesujacych nas kartotek z tej metalowej skrzynki.

Proste, prawda?

Jasze, tylko nie \"Dwunastu gniewnych...\"!!!
2004-12-21 (12:03)

status pawel
Data rejestracji: 2004-01-11
Ilość postów: 7000

127
wpis nr 7 866
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dyskusja jest przednia. Podziwiam !

A moze Kto wie kto jest odwrotnocia Jaszego\' hm... bo ja nie wiem??????.

Pozdrawiam.
2004-12-21 (13:07)

status Szuiram

543
wpis nr 7 867
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

do jasze:

a dziekuje bardzo, ja równiez pozdrawiam. powiem wiecej, to forum znam i odwiedzam od ponad 12 miesiecy i Jasze i jego posty zawsze oceniam wysoko - merytorycznie i humorystycznie. a wiec to zaszczyt takze dla mnie.

do fobii: no niestety zaawansowane techniki matematyczne, spirytystyczne i nawet napakowane anabolikami sieci neuronowe nie zdolaly rozszyfrowac twojego kodu z ostatnich postów. wiec nie mam pojecia o czym piszesz. kszzszszsssz baterie slabna... kszszkszszsz nie jestesmy sami!!! kszkszkszszszszkszsz... oni tu sa!!! AAAaaaa!!!... kszkszkszkszkszksz...

do pawla: jak rozdwojenie jaLni mi sie poglebi, to moze uda mi sie wychodowac odwrotnoc Jasze w mentalnym inkubatorze osobowoci. póki co lekarze sa sceptyczni.

pozdrawiam!
2004-12-21 (14:12)

status fobia1

31
wpis nr 7 870
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szuiram, a co Ty tak z ta zaawansowana technika?

Mozna prociej. Perforacja i odpowiednio wetkniety drut plus parszywa dwunastka, nieco Enigmy (nawiazanie do np. Woloszanskiego), pozbierane skorupki, kilka perelek.

Wybacz, nie moge prociej - miesza mi Dwunastu Gniewnych.

Na odwrotnoc Jasze nie natknelam sie. Zaszyfrowana jaka, czy có?

Ale fakt, fajke mu sprzatneli. W jakim to celu? Komu to przeszkadzalo?

Gdybym miala chody u Pasko - apelowalabym o przywrócenie tego zgubnego nalogu w Ksiedze.

Prawdopodobnie wplyw na decyzje Pasko miala ta tajna odwrotnoc - okropny przeciwnik nalogu i literatury.

Na Watsona ze skrzypcami tez sie nie natknelam, a to moglaby byc odwrotnoc Jasze.

Dochodzenie trwa.

A ja powolutku szukam odpowiedniego otworu w kartotekach - z drutem w reku.
2004-12-21 (14:41)

status Szuiram

543
wpis nr 7 871
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

to ty nie slyszalas ze nie liczy sie rozmiar tylko technika? im bardziej zaawansowana tym lepsza
2004-12-21 (16:51)

status Jasze

25
wpis nr 7 873
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szuiram,

w poczatkach tej Ksiegi/nie Forum/ pisalem jak to Sherlock Holmes mial jedna mala slabostke...byl lasy na pochlebstwa hi,hi.

Nie szukajcie mej odwrotnoci ,pisalem juz ze za rada gostka o dziewczecym imieniu,,Zlota Rybka,, rozmawiam z równym sobie partnerem...ze swym Odbiciem w lustrze .

Pozdrawiam

Do Fobii/o meritum/

W porzadku moze byc i perforacja.

Zwlaszcza ze 12-ki bardzo wdziecznie mozna rozlozyc.

Robilem to wiele razy,na kanapie ,na stole i na podlodze.

Bierzemy 12 kartjednego koloru,nastepnie wymieniamy w nich X kart na kolor,powiedzmy trafnych i...rozkladamy.

Na podlodze,na stole czy kanapie.

Robilem to z 12-kami wiele razy a rodzinka sie tylko patrzyla jak mi to wychodzi.

A z 12-ek mozna wycisnac spora wydajnoc.

Zalezy tylko jak sie nam ,,rozloza,,

Wszystko zalezy od ,,techniki,, jaqk zauwazyl Szuiram.

Pozdrawiam.

A temat naprawde przedni,rozlozymy 15-ki hi,hi.

Na obie lopatki.
2004-12-21 (17:39)

status fobia1

31
wpis nr 7 874
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

O matko! Ale sie narobilo!

Moze po kolei.

A wiec:

Szuiram, to Ty nie wiesz, ze gdy pradu zabraknie - technika zawodzi?

A co do rozmiaru, to chyba dwunastka nie jest znowu taka wielka?

Gorzej z tym wdziecznym rozkladaniem na kanapie - tu nawiazuje do wpisu Jasze - bo czy parszywe (bylo nie bylo) dwunastki mozna rozlozyc wdziecznie?

Jasze twierdzi, ze tak - i to wcale podobno nie zalezy od podloza.

Ja preferuje stól. Sztywny jest wiec bedzie wdzieczniej. Nawet parszywe mozna ulozyc w ladny stosik i stosujac metode \"drutu z perforacja\" (ten prototyp komputera bez zasilania) plus znajomoc techniki zakodowana w mózgu, wystarczy... - i tu zamilkne.

Nie moge chociazbym chciala.

Szuiram mi wybaczy. Nie chce sie powtarzac, ale nie jestem sama. Na to musi wyrazic zgode MOJE NATCHNIENIE.

A Jasze? Jasze to zrozumie - tez lubi perly.

Przyszedl mi do glowy dziwny taki pomysl.

Otóz, dzieki duzej aktywnoci i pomyslowoci, kolega Szuiram, byc moze niedlugo skróci swój nick do Szu - albo nawet Wielki Szu?

Pozdrawiam
2004-12-21 (18:11)

status Szuiram

543
wpis nr 7 875
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

wybaczam.

a co do \"szu\"... to Szuiram\'em jestem nie bez powodu, i dopóki ma misja trwac bedzie doputy Szuiram\'em pozostane. a potem? a potem ulegne probom damy...

Jasze: rozkosznie rozkladzasz te dwunastki i pietnastki. zaczne sie uczyc od mistrza!

dzisiaj rano wyslalem jedna \"7\" i jedna \"8\" =15

a przed chwila cztery \"3\" = 12

(sic!)

mielicie racje! nawet mnie dopadly parszywe 12 i 15 !
2004-12-21 (19:19)

status fobia1

31
wpis nr 7 876
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

W porzadku Szuiram. Kazdy ma jaka misje do spelnienia na tym padole (czyt. forum).

Jedni prowokuja, drudzy podpatruja (ponad 200 wejc w ciagu niecalej doby!), a inni - jak Ty - wprowadzaja w czyn ten straszliwie parszywy uklad.

Szuriam dobrze mi sie kojarzy, akceptuje i nie prosilam wcale o zmiane - to byly takie przyszlociowe przemylenia.

Wielki Szu pasuje raczej do Las Vegas, a od Multi do Vegasa... zabi skok, male piwo - jak kto woli.

Ja na razie ograniczam sie do pobieznych obserwacji by sprowokowac los bardzo parszywie. Lizustwo niewiele dawalo.

Do ostrej prowokacji zabiore sie tuz po wietach, tym bardziej, ze doping ronie, adrenalina jeszcze szybciej.

Mam nadzieje, ze ok. 22:00 podasz rezultaty.

2004-12-21 (19:56)

status Jasze

25
wpis nr 7 877
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szuiram,poniewaz czytasz nas od 12 miesiecy,poblazliwie patrze na slowo ,,mistrz,,.

Fobia wie ze nie lubie tego slowa.

Domylam sie nieco ,,tajnej misji,, fobi,twoja misja jest jawna.

Jeli bedzie tak jak sie domylam to bedziemy wylawiac najpiekniejsze perelki z 12-ek.

A ja powiem jak sie najlepiej i najczeciej ,,rozkladaja,, te 12-ki hi,hi.

Tego w ,,Kamasutrze,, nie ma.

To tak jak Masters & Johnson od sieci i od...wiadomo.

A chwilowo polecam watek dla przypomnienia,,Wspólczynniki gry,,

Tam sobie pogawedzilem miedzy innymi z Grzekiem.

On wiedzial o co chodzi w ,,rozkladaniu,, 12-ek.

Zycze powodzenia o 21.30.

Jak trafisz 5/12 i nie wygrasz...rozlozyly sie smarkate i parszywe nie tak jak by sobie tego zyczyl.

Pozdrawiam.
2004-12-21 (20:06)

status Jasze

25
wpis nr 7 879
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Czy Fobia juz porozumiala sie z reszta z ,,Tajnej grupy,, co do dalszej dzialalnoci w tym watku???

Bo o rozkladaniu sie ,, parszywych i smarkatych ,,12-ek juz wszystko bylo.

Pozdrawiam
2004-12-21 (21:56)

status fobia1

31
wpis nr 7 882
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jasze, czy mozna porozumiec sie z tajna, ale parszywa grupa?

Przypuszczam, ze przeszkoda tkwi w braku kamasutrowego dowiadczenia - mojego. Tajna grupa lepiej obeznana w temacie \"Kamasutra podlotków\" - w tym sek.

Widze jednak, ze watek nabiera tempa, ozywia sie, bardzo poszerza horyzonty mylowe.

Grupa ceni sobie takie dyskusje, ceni poglady osób zainteresowanych niezgrupowanych, ale chwilowo prawdopoodobnie nie chce zbytnio ujawniac nic wiecej.

Poza tym sa jeszcze ONI. Nie mozna spac spokojnie - LOTTO czuwa. Pamietaj! LOTTO to nie ORMO. Minely beztroskie czasy, gdy nieprzekupne sierotki wyciagaly kulki. Takiej komunistycznej sierotki nawet rumem nie zmusilby do ciagniecia tych cieplejszych, bardziej lepkich, lub w inny sposób naznaczonych. Natomiast do kapitalistycznej skorumpowanej maszyny przystawiasz lufe i gra jak jej kaza.

Jest wiec podzial na nas i onych.

Grupa ma nieco oleju w glowie, troche sie sama skorumpowala obzerajac czekolada i popijajac rum i nie ma ochoty tym onym cokolwiek ujawniac.

Dzialamy pod haslem: \"Onych olewamy - w multi wygrywamy\".

Czekam niecierpliwie na rezultaty szuiram. Moze juz sa..., a ja tu tworze.
2004-12-21 (22:12)

status Szuiram

543
wpis nr 7 884
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

sytuacja wyglada tak ,ze na 20 liczb które wyslalem ... wpadla jedna. wow!

mozliwe ,ze wyglada to tragicznie dla osób postronnych, ale póki co jestem zadowolony, bo dzisiejsze wyniki nie daly pieniedzy, ale takze nie obalily w gruzy systemu, nad którym pracowalem caly dzien. a skoro system jest dalej aktualny to pozostaje mi tylko poczekac, na odpowiednie losowanie.

pozdrawiam!
2004-12-21 (22:14)

status Szuiram

543
wpis nr 7 885
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

tak na marginesie, to bylem tak zajety dopracowywaniem i rozbudowywaniem systemu, ze przegapilem losowanie
2004-12-21 (22:22)

status fobia1

31
wpis nr 7 886
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szuiram, a dlaczego typujesz 20 liczb? Dwudziestka to zwykle lizusostwo - ONI losuja 20.

Skup sie na parszywej dwunastce.

Idziesz na latwizne i dlatego efekt niewielki. To juz lepiej typowac 80 liczb, zawsze wytypujesz trafnie ta losowana dwudziestke.

Poszerzaj horyzonty, ale zawezaj typy.

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 5 6 ... 27 28
Wyślij wiadomość do admina