Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | FOBIA1 - moje rozmowy o Multilotku. Jezeli kogo wkurzam - nie musi tu zagladac |
2004-07-30 (23:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 613 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kto, nie tak dawno, pisal na forum, czy moze w ksiedze (moze Net_er, moze Artbitv - nie pamietam w tej chwili), ze zadal konkretne pytanie na stronie Totalizatora Sportowego dot. zmiany tych kompletów. Pisal, ze otrzymal odpowiedL twierdzaca, ze podmieniaja w miare zuzywania sie, uszkodzenia itp. Odbywa sie to nieregularnie. Zgadzam sie z tym, ze nieregularnie. Wszystkie reguly bylyby juz wychwycone. Ale czy tylko wówczas, gdy zachodzi koniecznoc, bo która jest peknieta? Nie bardzo chce mi sie w to wierzyc. Nie wiem jak wytlumaczyc te serie ciagów liczb losowane jedne po drugich. Albo ta dobra passa "1" (jedynki) od dluzszego juz czasu? Przeciez to sa objawy sugerujace, ze nalezaloby wymienic zestaw; a po wymianie musialby nastapic jaki zwrot w losowaniach. To sa tylko moje ogólne spostrzezenia, bo naprawde - chyba od dwóch tygodni, moze dluzej - nie analizuje. Nawet nie chce mi sie temu dokladniej przygladac. Nie widze zadnego sensu. Dam sie nabrac na te ostatnie (np. dwutygodniowe) wyniki, skieruje cala energie na mylenie pod tym katem, a w tym czasie - ciach, wymienia. Dlatego brak mi jakiejkowiek motywacji. Moja naprawde kilkuletnia praca nad analizami, samodzielna praca - poszla na marne. Mam zaczynac od poczatku? Po co, przeciez nie wiadomo kiedy znowu co sie poplacze. W tej chwili jest tak naplatane jak nie bylo nigdy przynajmniej od pieciu lat - bo tyle nad tym multi siedze. Przed wymiana lottomatu (14 grudnia 2002) czesto 60 i 80 sie wymienialy, 36 i 56 byly moja ulubiona marka, takze 37 byla takim pewniakiem dobrze chodzacym. Potem to wzielo w leb. Zaczelam od poczatku. I co? Juz ani logika, ani statystyka - nic mi nie pomaga. Rozgadalam sie sama do siebie. Pewnie kto przeczyta i postuka sie w glowe - fobia znowu gledzi od rzeczy. No i dobrze, gledzi, bo chce, gledzi na temat. A w temacie stoi jak wol: kogo to nie interesuje - niech nie zaglada i nie czyta. Ciekawe, co inni maja do powiedzenia na ten temat. To co ja mam - to pisze. A reszta? Pomiejcie sie troche - miech to zdrowie. Moja sugestia, konkretna sugestia jak typowac: najlepiej 5, 6 liczb kolejno, a które? Tego nie wie nikt. Pozdrawiam ciekawskich |
2004-07-31 (09:52)![]() Data rejestracji: 2003-08-21 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 5 614 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Podobno tylko krowa nie zmienia swoich pogladów ![]() W myl tej zasady chcialbym zadac pytanie wszystkim realista,jak to jest z tym lepym losem?Czy pech objawia sie tylko przy zainwestowaniu grubej kasy i po ogromnych nakladach czasowych na znalezienie STALYCH ANOMALII MASZYNY LOSUJACEJ???Bo takie niestety istenieja i sa pewnego rodzaju utrapieniem dla firm prowadzacych gry losowe ![]() Zycze owocnych rozwazan ![]() ![]() ![]() |
2004-07-31 (10:11)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 615 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak to dla nich pech - to dla nas powinno byc szczecie. Ja inwestowalam glównie czas - widze ze znowu zaczynam. I nie zwalam tego na pech, raczej na brak systematycznoci w graniu. |
2004-07-31 (23:41)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 5 625 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WITAM A ja uparcie i skrycie propaguje krótkoterminowe statystyki. Taka statystyka podmian sie nie boi - chyba ze dzien po. POZDRAWIAM SUKCESÓW ZYCZE zen |
2004-08-01 (00:02)![]() Data rejestracji: 2004-06-14 Ilość postów: 53 ![]() | wpis nr 5 626 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ja uwazam Zen,ze trzeba zmieniac okresy do statystyk.Oni to robia i my musimy to robic.Tak samo znaja programy z których my korzystamy i bawia sie z nami w kotka i myszke ,ustawiajac losowania wg danego filtru.A najbardziej ich rajcuje wymieszanie okresów.No i kule sa opisane,tzn.przechoda testy i wiadomo co w danej partii kul zdarza sie najczeciej.Oszukuja nas równiez poprzez losowania próbne i wybór opcji najkorzystniejszej dla nich. Wszystkie te chwyty stosuja jednoczenie,dlatego,zeby wygrac trzeba tak pokretnie kombinowac jak oni. A zaklady robic na max 7 skrelen,ale wtedy mala stawka,bo wylapia. |
2004-08-01 (11:20)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 5 627 [ CZCIONKA MONOSPACE ] g123 Przyjacielu ! Mam wielkie klopoty z tym co jest czyli z niewiadomymi CO WPADNIE ? KIEDY WPADNIE ? JAK KORZYSTNIE TO WYSLAC / jakie zaklady na ile liczb/? Dokladasz mi jeszcze jedna niewiadoma ich sposób mylenia co oni pokombinuja zebym nie trafil to troche za duzo jak na misia o bardzo malym rozumku . Juz w glowie rodzil mi sie taki idiotyzm zeby zbojkotowac tak na tydzien Totalizatora by wymusic na nich oglaszanie zmian jakimi nas racza - ale to tylko idiotyzm. JAK ONI TAK BEDA KOMBINOWAC TO ZNIECHECA LUDZI !!! Rozejrzyjcie sie wokól siebie jak ludzie odchodza czasami ida na jaki czas by "podladowac akumulatury czasami na zawsze... Ale badLmy dobrej myli mamy przeciez programistów komputery jeszcze nie dlugo bedziemy mieli wsparcie psychiatrów ![]() Tym milym akcentem koncze ... POZDRAWIAM SUKCESÓW ZYCZE zen |
2004-08-01 (20:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 631 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zasadnicze i konkretne pytanie do ARTBITVA: Czy znalazle juz te STALE ANOMALIE MASZYNY LOSUJACEJ? Nie prosze Cie o podanie wyników - chociaz... Odpowiedz przynajmniej czy je znasz, czy sie po prostu domylasz, ze te ANOMALIA sa STALE. |
2004-08-01 (21:28)![]() Data rejestracji: 2003-08-21 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 5 633 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga fobiu 1 ![]() Piszac STALE nie mialem na myli okrelonych okresów czasowych,a same ANOMALIE-kazdy z wytrwalych graczy je zna ![]() ![]() |
2004-08-01 (23:12)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 637 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogi ARTBITVIE! Takie wyjanienie w pelni mnie satysfakcjonuje. Wprawdzie nie jestem wytrwalym graczem, bo mnie chol..a bierze, jednak anomalie rzucaja sie mi w oczy i na mózg. Stad moje przerwy - dla oczyszczenia umyslu z liczb 1 - 80. Teraz przynajmniej odpadla ta trójka - wyjanile mi w innym temacie - pie spokojniej, bo ni mi sie tylko 79 liczb. Ech, marzy mi sie wyeliminowanie jeszcze 59 sztuk. Zbyt piekne, ale kto to wie...? |
2004-08-02 (21:02)![]() Data rejestracji: 2003-08-21 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 5 644 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...i wszystko jasne ![]() ... Nie uruchamia sie maszyn miedzy losowaniami. Zgodnie z ustawa o grach i zakladach wzjemnych homologacja i rejestracja maszyn losujacych dotyczy tylko miejsca ich uzytkowania, w tym wypadku TV Polsat, skad transmitowane sa losowania. Przed kazdym losowaniem odbywa sie tzw. próbne losowanie, czyli sprawdzenie czy maszyny dzialaja prawidlowo. ... Na podstawie dotychczasowych osiagniec policji w tej sferze mozna mialo powiedziec, ze calkowita anonimowoc w Internecie jest dzisiaj mitem, o czym powinny pamietac osoby decydujace sie na popelnianie tego typu przestepstw A co dopiero mówic o Totalizatorze gdzie w gre wchodza Miliony. To tak dla polepszenia nastroju ![]() |
2004-08-02 (21:54)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 648 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ARTBITV, Tobie wierze, ale tej policji i jej osiagnieciom...? Daruj! Najlepsza byla Magdalenka, no i wiele, wiele innych. Jak ONI (policja) takie akcje pod studio TV przeprowadzaja jak tamta - mam watpliwoci co do tych próbnych legalnych i próbnych nielegalnych - nagrywanych. |
2004-08-02 (22:19)![]() Data rejestracji: 2003-08-21 Ilość postów: 466 ![]() | wpis nr 5 654 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak sie zastanawiam,czy ta dzisiejsza 5 to przypadek,czy moze prowokacja ![]() |
2004-08-02 (22:40)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 655 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To prowokacja! Zauwazyli, ze ja nie gram. "Olalam" nawet ta zlotówke wygrana przed dwoma tygodniami (czeka na lepsze czasy) i teraz prowokuja. A jak moga nas zwabic do kolektur? Przeciez kumulacji w MULTI nie zrobia - i tu ICH mamy. |
2004-08-03 (00:36)![]() Data rejestracji: 2004-03-24 Ilość postów: 283 ![]() | wpis nr 5 657 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dadza kilka ciekawych ukladów przez pare dni i natychmiast tam bedziemy. Znaja nas. |
2004-08-03 (08:42)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 659 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak Koronka. "Na uklady nie ma rady" |
2004-12-20 (19:03)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 852 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No cóz, wyciagnelam swój temat na powierzchnie. Dzieki mojej wspólpracy z pewna tajna grupa osób - jestem bardzo blisko celu, który sobie zalozylam. Tylko ten brak czasu nieco opóLnia moje osiagniecie tego celu. Niestety, jezeli kto sadzi, ze podam konkretne liczby i daty - myli sie bardzo. Naprawde nie jestem egoistka, starczyloby dla wszystkich, ale rozumiecie chyba - ja podjelam \"tajna wspólprace\", wiec nie moge zdradzic tej tajemnicy bez zgody (nazwijmy te GRUPE) PARSZYWEJ DWUNASTKI. Pozwólcie wiec, ze w moim watku bede zdradzala tylko to, co w tej tajnej organizacji >>PARSZYWA DWUNASTKA<< uzgodnimy, ze mozemy ujawnic. Do tej pory nie mam zgody na uchylenie nawet rabka naszej BARDZO TAJNEJ MISJI. Nie moge nawet zdradzic, czy dotychczasowe moje samotne przemylenia sa brane pod uwage, czy tez nie. Moze tylko dodam, ze nie sa to pewniaczki, nie wchodza w gre takze takie przemylenia jak: kilka parek na codzien, szczeliwe pietnastki, ani wesolutkie siedemnastki. Z sieci neuronowych tez zrezygnowalimy - powody wietnie okrelila osoba o nicku \"mariusz WSPAK\", która serdecznie pozdrawiam. Zapewniam, ze po emocjach wiatecznych bardzo tajna grupa PARSZYWA DWUNASTKA, byc moze sie uaktywni - to zalezy tylko od pozostalych jej czlonków. ------------------- Celem wyjanienia nazwy: Szczecie, los, powodzenie... - lubi prowokacje. Sledze na biezaco te wszystkie pewniaczki, szczeliwe..., wesolutnie... itp. I co? Sa JAKIES rezultaty, ale nie dokladnie takie jakich oczekujemy. Moze nalezy sprowokowac czym baaardzo PARSZYWYM? ------------------- Przypominam, w tytule zaznaczylam jak wól: \"Kto nie chce - niech tego nie czyta\". Bardzo prosze o uszanowanie mojej woli. Dyskusje mile widziane - blagam, bez natretnych pytan. |
2004-12-20 (20:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 7 853 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia napisala... \"Kto nie chce - niech tego nie czyta\\\". Bardzo prosze o uszanowanie mojej woli. A ja to przeczytalem i mam mase natretnych pytan. Pozdrawiam. |
2004-12-20 (21:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 855 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ciekawoc - pierwszy stopien do piekla Mozesz pytac, ale ja - idac za przykladem Mariusza (nie wspak) /patrz watek o zachwianiu chwilowym/ - nie moge odpowiedziec dopóki bardzo tajemnicza PARSZYWA DWUNASTKA nie wyrazi zgody. Poniewaz jeste jednak bardzo dociekliwy /NATRETNY NAWET - sam napisale/ to... CZASAMI CEL USWIECA SRODKI. Wyjanie, bo pewnie chodzi Tobie o ta tajemnicza nazwe, ze bezczelnie zerznelam ja z tytulu filmu, na który czesto sie powolywale. Tak mi to tutaj parszywie pasowalo, ze parszywie nie spytalam sie Ciebie o zgode. Mozesz to potraktowac jako prowokacje. Z tych wzgledów Twoje natretne pytania bede traktowala priorytetowo i bede odpowiadala w nieco Twoim stylu. (O, naiwna! Nawet mi sie nie uda - ale czasami lubie sie dowartociowac - jestem bardzo zarozumiala osoba). |
2004-12-20 (23:37)![]() Data rejestracji: 2004-12-20 Ilość postów: 40 ![]() | wpis nr 7 857 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pozdrowienia dla wytrawnej lowczyni sensacji. sam woloszanski moze sie przy tobie schowac. ![]() ps. BIG M. nazywa mnie sziram i nie odkryl tego tajnego algorytmu. ale cicho sza! kurde... pozdro fobia ! |
2004-12-21 (01:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 7 858 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szuiram, sensacje to tylko produkt uboczny na tym forum - uwielbiam je. Dziecinstwo spedzilam wprawdzie na gruzach i w schronach, ale kuda mi do Woloszanskiego? Ale jakie tam podstawy mam, a dzieci podobno sa bystrymi obserwatorami i szybko chwytaja rózne sensacje. Czy mozesz sobie wyobrazic ile róznych fantastycznych opowieci mozna bylo snuc trzymajac w reku skorupe jakiego poniemieckiego pólmiska? Albo te kawalki marmuru, kolorowe szkielka, jakie znieksztalcone guziki znajdywane na gruzach - wspaniale skarby! Moje miasto dlugo nie bylo odbudowywane. Stad cegly wywozilo sie do stolicy. Wiec moim podwórkiem byly leje po bombach, sterczace fragmenty murów, niezabezpieczone poniemieckie bunkry. Woloszanski nie mial okazji tu sie wykazac, a moze nie potrzebuje. Przypuszczam, ze zagialby wszystkich geniuszy z tej strony. Ja przede wszystkim poszukuje perel i DOSTAJE je, bo sama nurkowac nie potrafie. A tak na marginesie zapytam - pamietacie lekture szkolna \"Perly i wieprze\"? -------------- Wbrew pozorom - to wszystko bylo o multi. Wlanie ta rozbudzona wyobraLnia w dziecinstwie, potem rozwijana przez czytanie ksiazek - to bardzo pomaga mi teraz w wyszukiwaniu tych perel. Przekaz TV nigdy nie rozwinie wyobraLni - tam wszystko podane jest na dloni, taka latwizna. A co do Szuiram...? - wystarczyl jeden rzut oka. -------------- Ten akapicik powyzej byl skierowany do GENIUSZY, moze to ich nieco inaczej owieci? -------------- Parszywa dwunastka... moze trzeba bedzie zalozyc nowy watek na tym forum? No, ale to po konsultajach z .......... - ja jestem tylko pionkiem, takim od szkielek, starych skorup itp., które zawsze traktuje jako fragmenty jakiej caloci i pomalu je sklejam. Mozna to przyrównac do zbierania kwiatków na lace i ukladaniu w piekny bukiet - to tez czynie - pogwizdujac. (TU KAZDE SLOWO MA UKRYTY SENS I ZNACZENIE). ------------- Wiem, WIELCY TEGO FORUM powiedza: - fobia znowu bredzi od rzeczy. OK, mój watek - moje brednie. ALE O MULTILOTKU !!! Pozdrawiam! |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |