Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | FOBIA1 - moje rozmowy o Multilotku. Jezeli kogo wkurzam - nie musi tu zagladac |
2004-06-13 (00:56)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 4 641 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pasko, oczywicie, ze my sie lubimy. Dlaczego napisale "chyba"? To byl maly wstep, a teraz konkrety. Wyslalam dzisiaj 6 zakladów po 10 skrelen. Koszt gry 7,50 Wykrelajac liczby stosowalam metode mieszana. Nieco logiki, statystyki, intuicji. Oczywicie ogromna role w doborze liczb spelnila strona, na której obecnie sie znajduje, pod kierownictwem Pasko. Przypuszczam, ze niespodziewana wizyta Jasze takze miala wplyw na wynik losowania. Otóz on, ten wynik: trafilam 3 razy 1/10 - zero zlotych 1 raz 2/10 - zero zlotych 1 raz 3/10 - zero zlotych 1 raz 7/10 - 70 zlotych BILANS na PLUS = 70 zl - 7,50 = 62,50 (szkoda, ze stawka x1) Nadmieniam, ze kazda z tych trafionych liczb byla inna, czyli trafnie wytypowalam 15 liczb. Pozdrawiam |
2004-06-13 (10:02)![]() Data rejestracji: 2004-03-24 00:00:00 Ilość postów: 283 ![]() | wpis nr 4 643 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ogromnie sie ciesze!!!! |
2004-06-13 (12:00)![]() Data rejestracji: 2016-08-24 00:00:00 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 4 646 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Fobia gratuluje wygranej, ja najwiecej wygralem 8 zl, chce zaczac grac w multi z wiekszymi sukcesami dopiero zaczynam, na wczesniejszych postach czytalem ze prowadzisz jaki arkusz mozesz mi go wyslac? zobacze jak to wyglada i sam bym taki robil. |
2004-06-13 (12:08)![]() Data rejestracji: 2004-04-23 00:00:00 Ilość postów: 470 ![]() | wpis nr 4 647 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Teraz rozumiem dlaczego nie typowala ostatnio w antytypach. Gratuluje, ciesze sie na kazdy Twój sukces Pozdrawiam |
2004-06-13 (12:17)![]() Data rejestracji: 2003-09-27 00:00:00 Ilość postów: 7 ![]() | wpis nr 4 648 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Fobia1 szczerze gratuluje wygranej!!!:D |
2004-06-13 (15:17)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 4 650 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wszystkim dziekuje za gratulacje, sama sie dziwie, ze mi sie udalo. Jakie 60 procent to naprawde intuicja, impuls, który mnie popchnal doinnego spojrszenia na arkusz i polaczenia naprawde róznych metod, czego logicznie wytlumaczyc jednak sie nie da. Wczorajszy dzien wg metody, która tu próbowalam walkowac byl doc pechowy. Tylko 1 liczba powtórzona z dnia poprzedniego i 3 liczby z 1-dniowa powtórka. W dodatku ta powtórzona jedyna to "11", która poszla wczoraj czwarty raz. Logiki zero. Dlatego uparcie nadal twierdze, ze tylko analiza wielokierunkowa, polaczenie wiele sposobów gry, moze przyniec efekty. Sugerowalam sie wczoraj zarówno powtórkami, weterankami, statystyka itd. Wszystko to razem wymieszalam i juz intuicyjnie, nie kierujac sie zadnym systemem rozpisalam na 6 zakladów. Teraz do BLUE. Wysylam ten arkusz. Nie jest to cudowne narzedzie do typowania. Mnie sie przydaje, poniewaz na tej jednej, jedynej stronie mam zawartych wiele danych. Patrzac na nie jednoczenie, a nie analizujac kazdego sposobu osobno, widze rózne tredny. Najlepiej jednak, tak jak pisal Ricardo w swoich sposobach szukania typów, uzupelniac go codziennie, zaznaczac te powtórki, patrzec jak sie ukladaja wylosowane poszczególne liczby. Te trendy, to nie tylko narastajaca czestotliwoc wpadania danej liczby, ale np. sposób ukladania sie losowan poszczególnych liczb, wypelnianie "dziur" - przestrzeni wolnych pomiedzy seriami losowan, to czasami uda sie trafnie wychwycic wlanie wzrokowo. Zwróc uwage np. na liczby 64 i 74. Obie ostatnio chodza razem, tj. 7, 10 i 12 czerwca. Albo uklad, który ja nazywam skosami (wymiany na innej stronie pare miesiecy temu). 10.06 - wylosowano 2, 11.06 - 3, 12.06 - 4. To czesto sugeruje, ze w poblizu tych liczb, w danym sektorze, zacznie sie bardziej intensywnie zageszczac wpadalnoc liczb. To naprawde trudno wytlumaczyc, trzeba sie powpatrywac, poanalizowac, przewinac arkusz czasami, zobaczyc jak wygladalo to w innych okresach czasu. Patrzac np. na sektor 1-10 widac, ze zaczyna sie tam wiekszy ruch. Nie koniecznie jednak to moze byc dobry trop. Sama statystyka niewiele tu daje. Jednak gdy to spojrzenie na liczby polaczymy z ilocia powtórzen (wczoraj bardzo malo ich bylo) mozna ryzykowac na powtórki z tych zageszczajacych sie sektorów. Zreszta moze Ty dojrzysz jeszcze inne trendy, to jest wazne. Wyjaniam, ze na zólto zaznaczalam liczby powtórzone nastepnego dnia, niebiesko - po jednodniowej przerwie. Ich iloc masz w kolumnach na koncu kazdego wiersza. Potem jest sumowanie oraz iloc liczb brana pod uwage do powtórem. Nastepnie w ukladzie tabelarycznym, zielone kwadraciki sa rozmieszczone w odpowiednich kolumnach przyporzadkowanych (w naglówkach) iloci powtórzonych liczb. Wszystko razem automatycznie sie sumuje na dole i w wierszach. Sam, gdyby chcialm uzupelniac arkusz, musisz nanosic codziennie wylosowane liczby (jedynkami) i zaznaczac kolorami te powtórki. To wyglada doc skomplikowanie czytajac ten tekst. Nie potrafie jasno wytlumaczyc. Jednak spogladajac na arkusz - sam to chwycisz. Moze sam spróbujesz sobie to jako ulepszyc. Wszystko przed Toba. Powodzenia. |
2004-06-13 (22:45)![]() Data rejestracji: 2004-04-23 00:00:00 Ilość postów: 470 ![]() | wpis nr 4 666 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pryszcz, tylko 14 powtórzonych i w tym 13-stka. Dodatkowo w myl teorii Artbitva zamiast 4-6 wynikowo 3-7. Nie widze tu zadnej reguly he, he. Pozdrawiam |
2004-06-13 (23:10)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 4 667 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No widzisz Net_er! Mialam racje nie typujac antypewniaków. Tu komentuje, bo tam nie mozna. Same typy. Ale ta 13-ke zapowiedzialam Ci w Ksiedze na mur-beton. Pryszcz - zadna regula. Ta metoda - to wypadkowa róznych metod. |
2004-06-13 (23:25)![]() Data rejestracji: 2004-04-23 00:00:00 Ilość postów: 470 ![]() | wpis nr 4 668 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Twoja teoria musiala dzisiaj odniec sukces, nawet jeli wczorajszy trend niskich liczb /do 40/ by sie odwrócil, to i tak iloc powtórzen bylaby wysoka 10-12 . Jeli chodzi o Antytypy - to komentarze sa potrzebne, ale po zakonczeniu dnia, tak aby same wpisy antytypków byly czytelne. Na dzi musze konczyc Dobranoc |
2004-06-14 (00:11)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 4 669 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Net_er!!! To nie teoria. To lata praktyki. Praktyka czyni mistrza ![]() |
2004-06-17 (13:48)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 4 791 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Fobia. Mam probe - mozesz wyslac mi Twój arkusz? Bym byl bardzo wdzieczny ![]() Pozdrowienia |
2004-06-19 (18:15)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 4 838 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hejka ![]() ![]() |
2004-06-30 (01:17)![]() Data rejestracji: 2004-06-30 00:00:00 Ilość postów: 5 ![]() | wpis nr 4 977 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam pierwszy raz na forum. slowa kieruje do Fobi i zainteresowanych Od pewnego czasu tez analizuje powtórki liczb w kolejnych losowaniach ale tylko z losowania na losowanie i dochodze do wniosku ze lepiej odrzucic ostatnie 20 liczb i zagrac w 27-33 liczb parzystych lub nieparzystych Przy niewielkiej powtarzalnoci liczb z poprzedniego losowania (3-5) i odpowiednim rozkladzie parz/niep jestemy w stanie trafic 8-10 liczb nie do konca rozumiem jaka metode ty obierasz i na ilu poprzednich losowaniach opierasz swoje typy jeli mozesz sie tym podzielic to bede wdzieczny Jeli grala podobna metoda i miala jakie wyniki to tez napisz dzieki i pozdrawiam |
2004-06-30 (21:08)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 4 992 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nic konkretnego Ci nie odpisze. Ja ciagle poszukuje metody, stosowalam rózne i z róznym skutkiem. W sumie jestem na minusie. Twojej jeszcze nie próbowalam - spróbuje. Ja ciagle myle, ze tu trzeba zastosowac kilka metod jednoczenie i wtedy rezultaty moga byc zadowalajace. Tylko jak to polaczyc? Pozdrawiam |
2004-06-30 (23:11)![]() Data rejestracji: 2004-06-30 00:00:00 Ilość postów: 5 ![]() | wpis nr 4 997 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wychodze z tego samego zalozenia tzn. kilka sposobów polaczyc w jedna caloc z tym ze które metody typowan laczyc a które nie jak wspominala nie ma 100% metody ani systemu który zapewnil by wygrana przy malym nakladzie i niewielkim ryzyku czy masz jaki systemik pod który podstawiasz swoje liczby? a odnonie mojego to mylalem o 8 liczbach w zakladzie jeszcze jedno ile losowan wstecz bierzesz pod uwage przy typowaniu na dany dzien? i jeszcze jedno tez zauwazylem te "skosy" ale w zaden sposób nie wiem jak przewidziec w która strone pójda pozdrawiam i do nastepnego razu |
2004-07-01 (09:15)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 4 999 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Odpowiadam. Byl okres czasu kiedy bralam pod uwage 50 ostatnich losowan. Po prostu wybieralam z nich najczeciej wystepujaca liczbe, dobieralam do niej kolejna, z która takze najczeciej wpadala. Robilam to w Excelu, wiec z tych 50 dni wykasowywalam dni, w których wpadla ta parka. Nastepnie z pozostalych wybieralam najczeciej wylosowana i równiez dobieralam do niej druga, z która najczeciej wypadala. Znowu usuwalam wiersze (dni) z ta parka. I tak do skutku, gdy juz z tej piecdziesiatki (il. dni) zostalo mi zero dni. Zaznaczam, ze po wykasowaniu dni z pierwsza parka, najczeciej wpadajaca liczbe bralam z pozostalych dni. Na przyklad, jezeli ta pierwsza parka byla wylosowana 35 razy, wówczas szukalam najczestszej z 35 pozostalych dni. Liczba ta wcale nie musiala byc ta, która byla wylosowana jako trzecia najczestsza w tej calej liczbie piecdziesieciu dni. Chodzilo o uzupelnianie sie, o wypelnianie luk powstalych w tych dniach. Skutek: raz sie sprawdzalo, innym razem nie. Inne metody, których wyszukiwalam - identycznie. Dalam sobie z tym spokój. SKOSY - tez nie wiem. Tu, niestety trzeba sie kierowac intuicja, identycznie jak przy powtórzeniach. Chodzi o to, ze jedna i ta sama liczba czesto wpada (za kazdym razem inna) kilka dni pod rzad. Jakie kryteria zastosowac, czym sie kierowac typujac te skosy, czy powtórki - nie wiem. Od pewnego czasu bralam tez pod uwage metode tych moich powtórek liczb z dwóch ostatnich dni. To znaczy liczby wylosowane np. w rode i czwartek bralam do typowania na piatek. Zauwazylam bowiem, ze bardzo czesto wpada z nich (czyli z trzydziestu kilku) od 7 liczb wzwyz. Tutaj najpierw stosowalam systemy skrelen ze strony, na której jestemy (do ciagniecia 500 systemów za darmo). Najczeciej wykrelalam 7-10 liczb. Jednak przy systemach na 7-10 skrelen z ponad 30 liczb, jest zbyt duzy rozrzut w wykrelaniu. W praktycze to sie nie sprawdza, bowiem liczby bardzo lubia chodzic grupami. Moim zdaniem, biorac pod uwage (do wykrelania) ponad 30 liczb nalezy jednak brac system z mniejszej iloci liczb. Np. 8/14/6 lub 8/14/10, czyli z 14 liczb i odpowiednio go przesuwac o kilka oczek, aby objac w wykrelaniu te wszystkie liczby, które bierzemy pod uwage. Wówczas nie ma tego rozrzutu. To wszystko niestety bardzo podraza koszty. Analizujac jednak "na sucho" ten sposób skrelen zauwazylam, ze jest ok najpewniejszy. Trzeba jednak duzo pieniedzy zainwestowac. Im wiecej - tym mniejsze ryzyko. Jak we wszystkim. W zasadzie, w moich analizach i sposobach wykrelania wybranych liczb, kieruje sie zasada "jak najmniejsze straty", bo zysk jest raczej kwestia szczecia, przypadku. Od dluzszego czasu nie robie tych analiz systematycznie, staram sie jedynie uzupelniac arkusz na biezaco i czasami, gdy mam "natchnienie", biore sie ponownie za to. Robie to naprawde "ZRYWAMI". Potrzebuje dopingu z zewnatrz, "ciagniecia mnie do przodu", bo sama nie moge sie zmobilizowac. Na sile nic mi nie wychodzi. Dlatego niewiele sie wypowiadam i nie zabieram glosu. Teraz sie rozpisalam, bo przyparle mnie prawie do muru i zmusile do odpowiedzi. To wszystko. Pozdrawiam. |
2004-07-02 (00:15)![]() Data rejestracji: 2004-06-30 00:00:00 Ilość postów: 5 ![]() | wpis nr 5 018 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki przeledze to i przeanalizuje a pózniej sie odezwe tzn. za jaki tydzien (wakacje itp.) Pozdrawiam |
2004-07-29 (11:14)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 00:00:00 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 5 590 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam . Wpadam tu do Was od czasu do czasu bedac n-ty raz "czuje sie w obowiazku " o tym zasygnalizowac. Czynie to w temacie zalozonym przez Fobie1 by oddac Tobie Fobio1 szacunek za Twa niezmordowana dzialalnoc, ciekawe rzeczy o których piszesz i troche z patriotyzmu lokalnego.. Fajnie tu u Was mozna sie czego nauczyc i smuci gdy kto sie odlacza a cieszy gdy powraca . Ostatnio chyba Artbitv {Pozdrawiam} pauzowal /przynajmniej takie odnioslem wrazenie jak tu bylem/ teraz widze jest i to dobrze/. Wasze wpisy stanowia chyba dobra inspiracje tworcza nie tylko dla Waszego Admina Janusza {Pozdrawiam} lecz pewnie zgladaja tu i inni twórcy programów myle ze to dobrze bo kazdy czlowiek niosac bagaz wlasnych dowiadczen i umiejetnoci inaczej ujmie i zinterpretuje kazdy poruszany tu temat i to jest twórcze . DZIEKUJE WAM ZA KAZDY NAPISANY TU POST KTÓRY MOGLEM PRZECZYTAC POZDRAWIAM WSZYSTKICH zen |
2004-07-30 (01:30)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 5 602 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Milo ZEN, ze w moim temacie dale ten bardzo istotny wpis. Faktycznie coraz wiecej osób znika, ale powracaja. Te znikniecia podzialaly bardzo inspirujaco na naszego Admina - zrobil sie bardzo aktywny. Ze mna o MULTI teraz nie pogadasz, skrzydlsa mi opadly i czekam na natchnienie. Musze sie zastanowic nad nowa parka do TOP10. Aby to zrobic - jednak powinnam uzupelnic zalegloci w analizach. Tych moich, prywatnych. Ot, glupia nadziejo! Analizujemy, liczymy, latamy z tymi kuponami i co? POZDRAWIAM ! |
2004-07-30 (22:31)![]() Data rejestracji: 2004-03-02 00:00:00 Ilość postów: 1742 ![]() | wpis nr 5 612 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobio Nastaly ciezkie czasy dla statystyk ja to kojarze z ta wielka wygrana 10/10x34 od tej pory Totalizator dba oto abymy nie popadali w rutyne . Istnieje /nie moja/hipoteza ze oni uzywaja dwa zestawy kul do tego jeszcze robia podmianki kilku kul na losowanie./ Chcialbym u Was na waszym forum potwierdzic czy prowadzac jakiekolwiek statystyki zauwazylicie anomalie statystyczne ? Myle ze najlatwiej to chyba obserwowac po najlepszych typerach w badanym okresie czasu. Bede ogromnie wdzieczny za wszelkie Wasze spostrzezenia. Pozdrawiam . Sukcesów zycze. zen |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 ... 27 28 Wyślij wiadomość do admina |