Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 7 8 9 ... 62 63 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | codziennie zarabiam w multi |
2009-06-20 (20:59) Pęsko Data rejestracji: 2003-08-15 00:00:00 Ilość postów: 1683 | wpis nr 207 177 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Blanka - Monte Cassino 51 8/683 - tak?????? |
2009-06-20 (21:03) BLANKA Data rejestracji: 2009-06-18 00:00:00 Ilość postów: 126 | wpis nr 207 181 [ CZCIONKA MONOSPACE ] NIE MIESZKAM W ŚWINOUJŚCIU POMYŁKA MIESZKAM NAD MORZEM |
2009-06-20 (21:05) Pęsko Data rejestracji: 2003-08-15 00:00:00 Ilość postów: 1683 | wpis nr 207 183 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czyli tak jak napisałem - Sopot kilka razy tez tam wysyłałem |
2009-06-20 (22:04) Tajemniczy Don Pedro Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00 Ilość postów: 722 | wpis nr 207 208 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Edi8 O co Ci chodzi z tymi procentami 5 procent od 80-ciu i ile to jest. Nie rozumiem Ciebie, ja nigdy tu nie pisałem o jakichkolwiek procentach, w każdym razie nie przypominam sobie. 5 procent to jest 5/100 czyli jedna dwudziesta, ale w ogóle po co Ci taka informacja. O co Tobie Edi8 w ogóle chodzi, napisz jaśniej, chyba coś Ci się pomieszało.. Ponadto ja bez jakiegokolwiek sarkazmu napisałem, że wśród wymienionych przeze mnie osób: Ciebie Edi8, Kogucika19, Lamictala, GMA, Dylonga i Pęsko są autentyczni geniusze informatyczni. Bo są. Ja niestety mam blade pojęcie o programowaniu i wcale się tego nie wstydzę. Wy wymienieni prawdopodobnie jesteście w tym mistrzami. Ja jestem mistrzem w wielu dziedzinach matematyki, teorii gier i w grze praktycznej, np. w szachy, w kilka gier karcianych prócz brydża /ale nienawidzę hazardu i nie lubię kart/. Trzeba znać swoje możliwości, powtarzam, w programowaniu jestem tu tymczasem najgorszy ze wszystkich, nie mam na to w ogóle czasu.. Zadałem żartobliwe pytanie, czy ktoś z wymienionych was, których wszystkich cenię na tym forum, nie napisałby makra do automatycznego a częstego wyświetlania żebrzącego komunikatu do kol. Blanki, treści \"BLANKA PODAJ NUMERKI\". No cóż, co by w tym było złego, w końcu niektórzy ostro dopominają się numerków. A po co mają co kwadrans żebrać i klepać w klawisze ciągle to samo. Makro wpisywałoby komunikat nawet i co chwilę i po kłopocie. Mieliby mnie pracy do wykonania i nie musieliby wysilać swoich szarych komórek.. DO WSZYSTKICH: UWAGA - POJAWIŁ SIĘ TUTAJ OSOBNIK /mam zatem osobistego wroga/ KTÓRY PODSZYWA SIĘ PODE NIE. PODPISUJE SIĘ MOIM NICKIEM/czyżby złamał hasło?/ I RÓŻNI SIĘ ODE MNIE TYM, ŻE MA DATĘ zarejestrowania -> 20 czerwca 2009. Moja data jest znacznie wcześniejsza. Ponadto mam na razie więcej wpisów, ale nie wiadomo jak długo. Kol. Blanka odpowiedziała nawet na niezbyt mądry wpis tego podszywającego się pode mnie osobnika, który w moim imieniu bełkoce jakieś liczby.. Ja na tym forum nigdy nie typuję nie typowałem i nie będę typował. Zostawiam tę zabawę dla innych, którzy robią to doskonalej... Przykro mi niewymownie za zaistniałą sytuację, bez interwencji ADMINA wielu z Was będzie mnie mylić a tym osobnikiem, a jak się zdaje dowcipniś jest raczej nieinteligentny i niereformowalny. ZATEM UPRZEJMIE PROSZĘ PRZYJĄĆ DO WIADOMOŚCI, IŻ NIE ODPOWIADAM ZA JEGO WPISY. |
2009-06-20 (22:14) Pęsko Data rejestracji: 2003-08-15 00:00:00 Ilość postów: 1683 | wpis nr 207 213 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Don pamiętaj - wystarczy zobaczyć Twoją datę rejestracji 18 kwietnia ilośc wpisów i dużo innych rzeczy -to po pierwsze a po drugie i najważniejsze dodaj sobie swój osobisty avatar i nikt się nie podszyje pod Ciebie. Pozdrawiam |
2009-06-20 (22:21) edi8 Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 | wpis nr 207 215 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tajemniczy Don Pedro>>> Wzorem znanej reklamy powiem:co z Twoją koncentracją??? Przecież ja w odpowiedzi na wliczenie mnie przez Ciebie w poczet geniuszy napisałem : \"Tajemniczy Don Pedro>>> poszukując geniusza odwiedź proszę wątek \"PROBLEMY , SAME PROBLEMY \" niejakiego nielota19 , bo jest on dla mnie autentycznym geniuszem i mistrzem przetrwania i przeżycia długiego życia bez wiedzy np. ile to jest 5% od 80... Tak , to jest przykład geniuszu - choć inaczej! \" a zatem nakierowywałem Ciebie na konkretny wątek na forum i na konkretną osobę z tego Twego pocztu geniuszy - ten wątek prowadzącą , czyli niejakiego ptaka-głuptaka vel \"nielota19\"... Zaś sprawa procentów , to głośne swego czasu na mini czacie i forum przez niego nawoływania do pomocy ile to jest 5% od 80 - bo jemu za każdym razem inaczej wychodzi... Tak więc to dało mi asumpt do stwierdzenia , że to jest prawdziwy geniusz - choć inaczej! A Ty tu z makrem w jego kierunku.... Pzdr. edi8 |
2009-06-20 (22:24) Pasko Data rejestracji: 2003-08-03 00:00:00 Ilość postów: 4411 ADMIN | wpis nr 207 217 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, Nie zauważyłem, żeby ktoś miał taki sam nick jak Ty \"Don Pedro\" co oczywiście jest z punktu technicznego niemożliwe. Chyba, że chodzi Ci o kogoś o zbliżonym nicku. Pozdrawiam |
2009-06-20 (22:32) edi8 Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 | wpis nr 207 223 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Blanka>>> napisałaś wczoraj: \"MIESZKAM NAD MORZEM W Ś BLISKO GRANICY NIEMIECKIEJ \" a dziś dodałaś , że po odbiór większych wygranych jeździsz do Szczecina. Połączyłem te 2 wpisy w jedną całość i miasto na Ś odebrałem jako skrót od Świnoujścia. Za powstałe w/w nieporozumienie przepraszam! Pzdr. edi8 |
2009-06-20 (22:50) Tajemniczy Don Pedro Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00 Ilość postów: 722 | wpis nr 207 232 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Drogi Adminie Pasko!! Na stronie 7 tego wątku jest wpis oszusta i jak widać, jest to technicznie możliwe. JEST TO STR. 7 TEGO WĄTKU, GODZINA 19:53, POMIĘDZY WPISAMI KOL. BLANKI.. Dowód - ma 4 wpisy i datę rejestracji 20 czerwca 2009. Wpis jest wyjątkowo nieinteligentny, bełkoce jakieś liczby. Ja nigdy nie podaję liczb do typowania, zostawiam to tym, co to robią lepiej.. Zarejestrowałem się wcześniej, mam znacznie więcej wpisów. To nie jest mój wpis. Czyli ktoś posługuje się moim nickiem. Myślę, że to jest unfair. Proszę po prostu o likwidację konta osoby posługującej się moim nickiem w szyku przestawnym /z \"Don\" na końcu? a nawet w szyku poprawnym/. Osoba ta zarejestrowała się 20 czerwca 2009 - to jest data aktywacji. Proszę o likwidację jego konta oraz jego /nieinteligentnych wpisów/ wpisów. Gdyby pisał coś sensownego - nie interweniowałbym z taką intensywnością.. Czy teraz napisałem zrozumiale? |
2009-06-20 (22:58) edi8 Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 | wpis nr 207 236 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tajemniczy Don Perdo>>> myślę , że ta inwersja , czyli zmiana szyku w nicku , nie jest dostatecznym powodem do zbanowania.... Więc Ty dla odstrojenia się , dodaj awatar i to będzie już w sposob zdecydowany odróżniało oryginał od \"podróbki\" - jeśli za taką poczytywać ten wielce podobny nick... Pzdr. edi8 |
2009-06-20 (23:23) Pasko Data rejestracji: 2003-08-03 00:00:00 Ilość postów: 4411 ADMIN | wpis nr 207 246 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Problem z sobowtórem Don Pedro został naprawiony. Przepraszam za niedogodności. |
2009-06-20 (23:28) Tajemniczy Don Pedro Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00 Ilość postów: 722 | wpis nr 207 248 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Edi8 rozumiem, że z tymi procentami pijesz do kol. Kogucika19, który kiedyś, coś, itd. w tym samym stylu. Ja niestety tego nie pamiętam, bo mnie wtedy na forum jeszcze nie było. Matematykę opanowałem w stopniu poważnym, ale nie śmieję się z błędów, bo ludzką rzeczą jest błądzić. Meandry ludzkiego umysłu są nieprzeniknione /najgorzej z piękniejszą częścią ludzkości, bo jej żaden najgenialniejszy filozof nie jest w stanie dostatecznie pojąć/. Gdy chodzi o Twoje relacje z kol. Kogucikiem19, to jest to Wasza prywatna sprawa i pozwól, że nie będę się wtrącał do sporu, którego nie rozumiem. Ja mogę rozwiązywać zadania szachowe, karciane, matematyczne a ostatnio zajmuję się kwestiami z wąskiej dziedziny prawa. Mogę Ci udzieli porady prawnej, a ponieważ jestem uczciwy, to nawet porady lepszej od prawników zawodowych, z których wielu to oszuści. Na psychologii sporów się nie znam. Ten Wasz spór z Kogucikiem19 wygląda w ogóle jak jakiś celowo odgrzewany kotlet. Kto wie, a może administrator tego forum płaci Wam za celowe \"uatrakcyjnianie\" forum?! Jeżeli ten konflikt jest jednak autentyczny, no to według mnie najwyższy czas się pogodzić. Czy Wy w ogóle pamiętacie o co Wam idzie? Ty Edi8 obrażasz Kogucika19, On obraża Ciebie, ale to jest bez sensu. On plecie coś, że handlujesz złymi liczbami a Ty, że On pochodzi ze złej rodziny? No i że z Krakowa?? Że jakaś szmata, czy jakoś tak?! JA JESTEM Z KRAKOWA, NO I CO Z TEGO? Wydaje mi się, że obaj straciliście poczucie wszelkiej miary w tym sporze, obaj jesteście w tekstach skierowanych ku sobie wzajemnie zupełnie bezkrytyczni wobec siebie oraz totalnie nieracjonalni. Z tym,że ja już skończyłem 50 lat. Pół wieku to szmat czasu, mnie Wasze spory nie interesują. Róbcie co tam uważacie.. W Waszym sporze nie kibicowałem, nie kibicuję i nie będę kibicował żadnemu z Was. natomiast cenię i lubię was obu za Wasze POZOSTAŁE wpisy i niechaj już tak zostanie. To, że ktoś nie zna procentów, nie znaczy, ze nie umie programować, nie takie cuda widziałem na własne oczy. Jedno jest pewne - ja na razie mam o programowaniu bardzo blade pojęcie. Stąd być może piszę coś o tym niewłaściwie, za co wszystkich przepraszam. JESZCZE DO KOL. GREENA13 Twoje obrażanie się na mnie jest nie na miejscu, bo ja Ciebie nie obrażałem, przeciwnie. Jeśli identyfikujesz się z osobami, które posiadając geniusz matematyczny z lenistwa umysłowego domagają się liczb, które padną w następnym losowaniu, to o co się obrażasz. O nazwanie geniuszem, czy o skontatowaniu faktu lenistwa umysłowego. Polacy mają matematyczny geniusz zapisany w genach, ja się na tym akurat coś znam po prostu. Piszesz tu w j.polskim, więc domniemywam, żeś jest Polakiem. No a o lenistwie świadczy domaganie się liczb. O co tu się obrażać, delikatnie popychałem Cię do samodzielnej pracy, bo zdaje się, że łatwo potrafiłbyś.. Pomyślności |
2009-06-20 (23:45) edi8 Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00 Ilość postów: 41774 | wpis nr 207 251 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tajemniczy Don Pedro>>> nic nie mam do mieszkańców Krakowa ( w swojej masie ) a nawet mój teść jest rodem z Krakowa. Jedyny wyjątek to ta szubrawa kreatura i ptak-głuptak , troglodyta i gamoń \"nielot19\" , który kiedyś ośmielił się wejść w nie swoje buty i publicznie kazał mi opuścić to forum \" bo nic do niego nie wnoszę\"! Rozumiesz: ten troglodyta i półanalfabeta , którego w swej wyrozumiałości dla ludzkich ułomności wspierałem tu po wielokroć informacjami i poradami w elementarnych wręcz niekiedy sprawach , o jakie się tu zwracał.... P.s: gratuluję Ci wisielczego humoru , skoro podejrzewasz go o talenty informatyczne.Świetny dowcip! Pzdr. edi8 |
2009-06-20 (23:55) adamo123 Data rejestracji: 2009-05-16 00:00:00 Ilość postów: 41 | wpis nr 207 257 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Droga Blanko czy mogla bys zdradzic w jaki sposob obliczasz te 24 liczby . Czy masz na obliczenie ich jakis specjalna metode? |
2009-06-20 (23:59) Tajemniczy Don Pedro Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00 Ilość postów: 722 | wpis nr 207 262 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jeszcze ostatnie 2 ważne sprawy dzisiaj: Drogi Adminie PASKO!! Bardzo serdecznie dziękuję za usunięciu problemu z natrętnym sobowtórem w tym wątku. On być może jeszcze gdzieś tam jest, np. w wątku kol. Pietrusa był i w 2 czy 3 innych.. Ja w ogóle nie rozumiem, skąd się wziął ten problem natrętnego a nieinteligentnego sobowtóra, czy np. może to być jakiś program typu \"trojan\" w moim komputerze, który czyta moje hasła i się potem nimi posługuje, czy jak? I ważny wpis do kol. o podobnym nicku jaki ma administrator, do kol Pęsko, Pęsko: Jeżeli dobrze rozumiem, to \"awatar\" to jest po prostu fotografia czy też jakiś plik graficzny. Tak to rozumiem. Ale mam pytania: Czy należy to naprawdę na serio zrobić, jaki rodzaj programu i pliku i jak się to technicznie umieszcza, bo chyba nie przez kopiowanie do schowka. Niestety w programowaniu jestem póki co nowicjuszem. No i skąd to wziąć. A jak umieszczę jakiś plik a natręt umieści tan sam plik, to co wtedy? No i kwestia akceptacji \"awatara\" przez kol. Admina?! W każdym razie Tobie z góry dziękuję za pomoc, na którą liczę a wszystkich uczestników forum bardzo przepraszam za zamieszanie wynikłe z mego powodu, co nie było nigdy moim zamiarem. |
2009-06-21 (00:07) Pasko Data rejestracji: 2003-08-03 00:00:00 Ilość postów: 4411 ADMIN | wpis nr 207 264 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tajemniczy: Aby dodać avatar należy wejść tutaj: http://www.multipasko.pl/forum/avatary.php Teraz należy podać dowolny plik graficzny znajdujący się na twardym dysku (może to być np. jakieś zdjęcie lub obrazek). Co do Twojego sobowtóra to nie martw się, nie muszę chodzić po wszystkich tematach, aby szukać jego działalności, ponieważ jako administrator widzę wszystko jak na dłoni i mogę od razu sobie wyszukać i wskazać wszystkie jego wpisy we wszystkich tematach. Pozdrawiam |
2009-06-21 (00:08) Josef Data rejestracji: 2009-03-14 00:00:00 Ilość postów: 211 | wpis nr 207 265 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Don Pedro udajesz się tam http://forum.multipasko.pl/avatary.php ,klikasz przeglądaj i dodajesz jakiś plik graficzny ze swojego komputera,zatwierdzasz i gotowe. |
2009-06-21 (00:09) Josef Data rejestracji: 2009-03-14 00:00:00 Ilość postów: 211 | wpis nr 207 266 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i po co się pcham przed Admina ? |
2009-06-21 (00:15) hektor55 Data rejestracji: 2008-01-05 00:00:00 Ilość postów: 1513 | wpis nr 207 268 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czesc Don Pedro, napisales ze znasz sie troche na prawie,czy odpowiedzialbys mi na jedno pytanie ale na mego meila? kizak19502wp.pl? |
2009-06-21 (00:19) kogucik19 Data rejestracji: 2006-03-24 00:00:00 Ilość postów: 7712 | wpis nr 207 270 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z wyzwiskami sie moge zgodzic,bo na nic innego cie nie stac .Cham to cham.Ale ze ty mnie pomagales to jakies jaja sa i wspierales.Ty chyba masz sie za zbawce wszystkich grajacych.Bylem tu na tej stronie przed toba i niezla kase wygralem przed toba,i gram dalej tak jak przedtem,to wskaz mi te twoja pomoc ,chwalipieto co takiego mi radziles i czy to wplynelo na moje wyniki w losowaniu.Gdzie to jest napisane .Ty wszystkim radzisz czy cie ktos prosi czy nie to ty zawsze wychodzisz przed szereg,to taka twoja natura bo w zyciu jestes niestety niezaradnym czlowiekiem.siedzisz cale dnie na kompie po 18 godzin i masz 40 wpisow dziennie z czestotliwoscia 27 minut na wpis ,jak nikt z kulkowiczow,ale ty nocujesz z klawiatura.Zal mi cie niestety.Ale choroba nie wybiera i nie pisz wszedzie ze mi kiedykolwiek pomagales bo nie bylo takiego przypadku.Dalsze dyskusii nie bedzie. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 7 8 9 ... 62 63 Wyślij wiadomość do admina |