Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | WASZE PRZYPADKI ? |
2009-05-06 (16:14)![]() Data rejestracji: 2009-04-28 Ilość postów: 63 ![]() | wpis nr 197 341 [ CZCIONKA MONOSPACE ] a dlaczego 44 kupony, gdy wystarczyło 44 zakłady a to może się zmieścić na 6 kuponach...... Nieprawdaż??? |
2009-05-06 (17:13)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 197 346 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gftx co do Twojego przypuszczenia odnośnie życia po życiu to jest to faktycznie niezbity:) dowód ale ja dadałbym od siebie także taki wniosek że nie tylko istnieje cos takiego ale także potrafi....podróżować w czasie:) to jest dopiero niezłe.Co do histori tego typu to polecam net jako rewelacyjne źródło opowieśći nie tylko o snach czy duchach w snach ale także o ufo,parapsychologi,astrologi,feng shui(apropo tego ostatniego to własnie pracuje na zalożeniem nowego wątka na tym forum ale to jeszcze nie teraz:D )itp.Osobiście jestem z tych co wierzą tak 50/50 w takie rzeczy:) i według mnie(zreszta pisałem o tym na tym i nie tylko forum)znalezienie wspólnego mianownika do znacznej ilosci tego typu fenomenów (nazwijmy to tak) może dać efekt w postaci skutecznego typowania liczb (i nie tylko).Jest ktoś kto ma podobne zdanie? |
2009-05-06 (17:35)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 197 349 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gftx - odnośnie Twojej prośby o zamieszczanie opowieści związanych z zagadnieniem \"Życia po śmierci\" , to taką całkiem niedawnej daty jest ujawnienie swoich przeżyć z tego właśnie obszaru , przez jednego z przywódców Światowego Związku Żołnierzy AK ( mieszkającego od 1945 roku poza Polską a obecnie w Kanadzie) byłego warszawskiego powstańca , dziś pułkownika , którego nazwisko zapamiętałem jako Bortnowski lub Borkowski - ale tu gwarancji nie daję , bo słyszałem je w radio podczas wywiadu i choć tego człowieka wielokrotnie widziałem w telewizji , to nigdy z napisem o jego nazwisku , co jako wzrokowiec z fotograficzną pamięcią , zapamiętałbym na 100%. Tego w/w człowieka , sądzę że zna z widzenia masa osób , bo od wielu lat w okresie rocznicy wybuchu Powstania jest gościem praktycznie wszystkich stacji telewizyjnych i bierze udział w różnorakich okolicznościowych dyskusjach , spotkaniach i wystąpieniach. Jest on niezwykle - z uwagi na swój wygląd fizyczny i wymowę - postacią charakterystyczną , ponieważ na samym początku Powstania został ranny na Woli gdzie walczył , postrzelony przez niemieckiego snajpera w twarz strzałem z boku , który to strzał zgruchotał mu szczękę , powybijał zęby , spalił język a wychodząca kula wyrwała mu policzek w znacznej części deformując twarz. Człowiek ten całym swoim życiem i działalnością na wielu polach zasłużył sobie na ogromny szacunek i ktoś taki nie szuka sławy w schyłkowej fazie swojego życia - zatem jego ujawniona relacja o doznaniach typu wyjście poza swoje ciało z możnością obserwowania i słyszenia - samemu nie będąc widzianym , czyli sprowadzajacą się do tego jako wniosek , że ISTOTA BYTU NIE MA CHARAKTERU MATERIALNEGO A DUCHOWY i że ciało jest ( odrzucając tu jakąkolwiek religię ) jedynie chwilowym , doraźnym miejscem przebywania bytu wiecznego za jaki ta dla ludzi niewidoczna duchowa postać musi w tej sytuacji uchodzić... Pułkownik ten w trakcie wywiadu dla radia ( wywiad krąży w necie ) w pewnej chwili powiedział dziennikarce przeprowadzającej z nim wywiad dziennikarce , że pragnie ujawnić po raz pierwszy od od sierpnia 1944 roku , że przeżyte wydarzenie z opuszczeniem swojego ciała po tym postrzale podczas Powstania , sprawia iż wie , że śmierć ciała fizycznego nie jest końcem życia - ponieważ on opuścił swoje półmartwe ciało , ale nadal był tą samą osobowością - choć poza ciałem... W formie niematerialnej , czyli duchowej , przemieścił się do jakiejś górskiej doliny z piękną przyrodą o bardzo żywych barwach , gdzie jak gdyby regenerował się , krążąc nad przecudną okolicą - gdzie nie napotkał jednak żadnego innego bytu. Po jakimś czasie wrócił jednak na miejsce na ziemi , gdzie w postańczym szpitalu w piwnicy na Woli leżało jego straszliwie poranione ciało...a on od momentu jego opuszczenia nie odczuwał żadnego bólu od tego postrzału. Ból powrócił dopiero wtedy , gdy wszedł w postaci bytu duchowego , niematerialnego - ponownie w swoje ciało... Pzdr. |
2009-05-06 (17:49)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 197 351 [ CZCIONKA MONOSPACE ] c.d. Myślę , że wielki mistyk - Jan Paweł II - doskonale o TYM wiedział , gdy wielokrotnie mówił nam: NIE LĘKAJCIE SIĘ! A także gdy poprosił o zaprzestanie sztucznego karmienia go i umożliwienie śmierci , wyrażone słowami: POZWÓLCIE MI ODEJŚC DO DOMU PANA... Bo to , że zostanie papieżem , dowiedział się od ojca PIO już w latach sześdziesiątych i całą resztę życia szedł po tej drodze , dawno mu wyznaczonej... |
2009-05-07 (13:36)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 197 479 [ CZCIONKA MONOSPACE ] murphy ciekawa opowieść mozna oczywiście dyskutować na temat jej prawdziwosci.To co opisałeś zdarza się ludziom bardzo często przy smierci klinicznej i jest zwane ciałem astralnym.Nie będe sie rozpisywał dalej na ten ten temat bo to nie forum o zjawiskach paranormalnych:)Jak dla mnie jest to kolejny dowód na szukanie szczęścia nie tylko u geniuszy matematycznych ale własnie w połączeniu z takimi nazwijmy to \"zjawiskami\".PZDR. |
2009-05-08 (23:31)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 197 728 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Szkoda że nikt więcej nie chce się podzielic swoimi ciekawymi przypadkam dotyczącymi w/w tematu.Wobec tego opisze swój przypadek który przydażył mi się kilka lat temu i oczywiście jak mi sie wydaje zadecydował o dlaszym moim losie:)Otóż bedąc jeszcze w Polsce(obecnie mieszkam w UK) i grając od 1994r systematycznie w DL postanowiłem \"przestawić się\" na EX.Dlaczego?Ano dlatego że po 1:wieksze prawdopodobieństwo a po 2:sentyment do zdarzeń rodzinnych (przypadki które wczesniej opisałem w tym temacie).No i tak sobie grałem,wysyłając liczby takie same jak w DL tylko że oczywiście 5 a nie 6:)Trwało to pare tygodni aż pewnego tygodnia zupełnie bez przyczyny pomyślałem wysle kombinacje liczb dotyczących mnie i zony a konkretnie daty urodzin!Jak postanowiłem tak zrobilem tylko był jeden problem:z kombinacji wychodzilo że moge skreślic 6 cyfr a w EX potrzebnych jest 5 cyfr.Zrobiłem tak:skreśliłem swoja date urodzin(3 cyfry) i dodałem 2 cyfry z daty żony a konkretnie wpisałem miesiąc urodzin pomijac dzień(albo odwrotnie) i wiecie co TRAFIŁEM dokładnie 4,malo tego 5 liczba to był dokładnie dzień urodzin żony!!!Wyobrażcie sobie jaki przeżyłem SZOK!!!!Gdybym zamienił miesiąc z dniem urodzin mialbym około 150 tyś PLN (w tym losowaniu nie padła 5)a tak za 4 miałem około 650PLN.Wybaczcie że nie podaje dokladnych dat i cyfr ale jakoś nie przywiązuje do tego większej uwagi ale wiem że gdybym troszke poszukał to znajde datę losowania,wygraną itd.Pamiętam tylko że w kolekturze gdzie zawsze wysyłałem kupony wiadomośc o moim przypadku rozeszła się jak błyskawica(pokazywałem kupony i dowody osobiste tylko \"szefowej\" zresztą bardzo miłej Pani) i długi jeszcze czas historia była opowiadana kolejnym graczą:)Na koniec dodam tylko jedno:gdybym wtedy skreślił ta drugą cyfre moje życie potoczyloby sie calkiem inna drogą i raczej nigdy bym nie wyjechał z kraju dlatego że miałem wtedy ogromny potencjał i mnóstwo pomysłów do zrealizowania ale brakowało mi do realizacji jednego.....pieniążków..niestety...To taka moja historia,może macie także swoją:)PZDR wszystkich LOTTOMANIAKÓW.. |
2009-05-08 (23:52)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 197 733 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj scolls - na mini czacie podawałem już kiedyś informację , że kilka lat temu najwyższą w historii USA wygraną trafił gość dzięki nieznajomości miesiaca urodzenia swojej teściowej... Stało to się dlatego , że przy jakiejś ogromnej kumulacji skreślił liczby z dat urodzin żony , dzieci , teściowej i swojej.Tyle tylko , że w odniesieniu do teściowej pomylił się o 1 miesiąc i skreślił liczbę różniącą się od numeru miesiąca jej faktycznych urodzin o 1 - co dało to BINGO!!! Inna ciekawa historia miała miejsce w Polsce około 10 lat temu , gdy \"pewien rolnik postępowy\" ![]() Facet uznał jednak , że to jakiś znak i zrezygnował z gry w EXL i nadał 2 kupony na DL. Okazało się , że był jedynym który trafnie skreślił 6 liczb i wziął wygraną za 2 szóstki , choć de facto tyle samo ile za 1x\"6\" przy pojedyńczym jak w tym przypadku trafieniu.... |
2009-05-09 (09:21)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 197 740 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Was -widzę,że temat się rozkręcił-to fajnie ja też już wróciłam i na pewno będę z Wami na forum pozd |
2009-05-09 (18:19)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 197 812 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj madzia77 ponownie:D jak widzisz ludzie opisuja fajne zdarzenia w które aż trudno nieraz uwieżyć!Ja osobiście czekam na info o głównej wygranej w Euromillions ponad 120 mln euro dla jednego gracza!!!Nic tylko POGRATULOWAĆ zaje......................................oooo szczęścia!!!Może ta historia(która z pewnoścą pojawi się niedługo w necie w gazetach i nie tylko) będzie równie fascynująca.Ano zobaczymy. |
2009-05-10 (13:18)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 197 923 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W nawiązaniu do mojego wpisu z 6.05 z godziny 17.35 o rannym w czasie Powstania Warszawskiego na Woli żołnierzu \"Parasola\", który dopiero w ponad 60 lat od tego wydarzenia ujawnił , iż opuścił swoje ciało - znalazłem fragment tego wywiadu z jego własnym opisem tego przeżycia: http://www.nautilus.org.pl/ ( wejście przez zakładkę MULTIMEDIA na górze strony a następnie \"Parasol \" ) . |
2009-05-12 (13:55)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 198 194 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki murphy za namiary na fajną stronke.Poczytałem troche i smiało mogę ją polecic wszystkim którzy interesują sie wszystkim co niweyjaśnione i tajemnicze:)PZDR |
2009-05-14 (22:52)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 198 530 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na zachęte opowiem Wam historie która wydarzyła sie kilka lat temu w mojej miejscowoscia(wlkp.) choć nie dotyczyła akurat gier liczbowych.W owym czasie znane wszystkim zapewne radio RMF FM organizowało coś takiego jak konkurs tel.z udziałem radiosłuchaczy i nazywało się to jakoś tak ![]() |
2009-05-21 (14:09)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 199 633 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytając dziś wpis niejakiego mercedesa w troche innym wątku na tym forum przypomniałem sobie pewną historie która mi się przydażyła.Otóż kilka lat temu pracowałem w sklepie ze sprzętem RTV jako sprzedawca.Sklepik był raczej nie za duży i większość czasu spędzałem w nim raczej sam.Aby dokładnie przedstawić Wam sytuacje która się zdarzyła muszę dodać że wszystkie ważne informacje zarówno dotyczące handlu jak i wszelkie inne zapisywałem na karteczkach które pewnie wszyscy znacie z np.biur.Takie małe kwadratowe skrawki papieru powiedzmy 10x10 cm.Do czego zmierzam:)Ano z racji ze był to sklep z RTV i oczywiscie jak zwykle grałem w DL to wyniki sprawdzałem gdzie?Oczywiście na telegazecie.Dodam tylko jeszcze że dzień wczesniej była dośc duża kumulacja w DL no i wysłałem oprócz swoich stałych liczb którymi grałem od kilku lat DOKŁADNIE jeden nowy zakład ktory wczesniej zapisałem( oczywiscie kombinując i wymyslając szcześliwe liczby przez kilka dni:)) na wspomnianej wcześniej karteczce i schowałem w sklepie na zapleczu na biurku.No i teraz najlepsze:)Oczywiście czwartek okolo południa,ruch w sklepie taki sobie ![]() |
2009-05-21 (14:18)![]() Data rejestracji: 2007-10-21 Ilość postów: 1938 ![]() | wpis nr 199 634 [ CZCIONKA MONOSPACE ] scolls no to miałeś przezycie cisnienie Ci na pewno skoczyło na maxa.Ja się tysiąc razy zastanawiałam co czują Ci ludzie w chwili gdy dowiadują się ze wygrali az tyle kasy jakie to musi byc uczucie .Człowiek czasem trafi trójke parke a cieszy się jak głupi a co dopiero czują Ci co trafiają te główne wygrane.Pozdrawiam Ela. |
2009-05-21 (18:08)![]() Data rejestracji: 2008-07-13 Ilość postów: 3124 ![]() | wpis nr 199 666 [ CZCIONKA MONOSPACE ] TO BYŁ IMPULS ZNIENACKA Siedziałem w swoim aucie i bez żadnego powodu patrzyłem na przejeżdzające samochody w pewnym momencie zacząłem spisywać ich numerki.Zrobiłem sobie kratkę 5 X 4 aby pomiescilo się 20 numerków ,a ponieważ zawsze w aucie mam kupony szybko skreśliłem z tych TABLIC trzy zakłady i chop do kolektury którą żółty słoń w nedalekiej dali reklamował. JAK WIĘSZOŚC wie stosuję metode bezstresową czyli nie ogłądam wyników losowania na żywca.Po 22.30 ze stron PASKO spisalem numery i do sprawdzania.W tym momencie wchodz druga połowa ja ze spuszczoną głową podpartą na ręku w zamyśleniu.---co sie stało boli cię coś .....nie ale spójrz.Moja żona podchodzi do tego bardzo spokojnie i optymistycznie ....no cóz nie dzisiaj to może jutro. A NA KUPONIE ODPOWIEDNIO OD GÓRY 9/10 7/10 8/10 A WSZYSTKICH TRAFIONYCHLICZB BYLO 13/20 PECH A MOŻE TYLKO ODSUNIĘCIE NA CHWILĘ TEGO CO UPRAGNIONE DLA KAŻDEGO GRACZA CZYLI 10/10. |
2009-05-22 (18:13)![]() Data rejestracji: 2009-04-15 Ilość postów: 122 ![]() | wpis nr 199 844 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KACZOR001 no to ja teraz spróbuje zagrać Twoim systemem:) tylko że mam jeden problem:(z racji że mieszkam w UK nie widze żółtych słoników i nie wiem czy taki system zda egzamin ![]() |
2009-06-14 (22:52)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 205 170 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W dniu 4.05.2009 o godzinie 18.15 napisałem tu w tym temacie: \"Twoja historia dla mnie jest tylko świadectwem niuchronności LOSU i naszego niewielkiego nań wpływu , bo jedynie na wydarzenia pomiędzy PUNKTAMI KLUCZOWYMI , których nijak ominąć się nie da - choć wiele może być dróg do nich prowadzących... \" I ta moja wypowiedź przypomniała mi się właśnie teraz , gdy dowiedziałem się , że pewne małżeństwo , które miało wykupione bilety na ten tragiczny lot z Brazylii do Paryża nie poleciało jednak - i teraz mieli wypadek samochodowy , w którym zginęła żona kierowcy , a on jest w stanie krytycznym jak podają media. Warto nad tym chwilę pomyśleć... |
2009-06-23 (16:17)![]() Data rejestracji: 2008-05-19 Ilość postów: 614 ![]() | wpis nr 208 199 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hm.... do dzisiaj jak sobie ten feralny dzień przypomnę-ciśnienie mam ze 200-ście! Też jak kaczor nie sprawdzam wyników na żywo...bardzo spokojnie do tego podchodzę... otóż.... miałem wytypowane 7 liczb. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały na nie....no ale tego feralnego dnia (30.04.2009) moja \"chciwość nie znała chyba granic\" czemu nie dopisać jeszcze trzech liczb i mieć parę baniek....... no i dobrałem....stawka razy 10 bez plusa.... sprawdzam.... 7,11,17,21,30,33,61...........-zatkało mnie.....patrze na dobrane liczby: 62,71,77 cóż-lepiej nie pisac co wtedy leciało z moich ust.... krótko sumując--- ---pewne 180.000 zł zamieniło się w parę zł....od tego dnia zmieniłem podejście do gry. |
2009-06-23 (17:05)![]() Data rejestracji: 2008-12-11 Ilość postów: 509 ![]() | wpis nr 208 223 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fajna bajeczka, tylko trochę nieprawdziwa, a przynajmniej w kwestii 180 000 zł, bowiem łaskawca T.S płaci 6 000 za 7 trafien, a to byłoby 60 000 minus 10% podatku czyli 54 tysiące. Też dużo ale nie ąż tak. chyba ze miałeś na mysli jakiegoś łaskawcę buka?? Cóż czasem nasze myśli różnie błądzą Pozdrawiam. |
2009-06-23 (18:43)![]() Data rejestracji: 2008-05-19 Ilość postów: 614 ![]() | wpis nr 208 255 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rico-jestem zbyt poważnym gościem żeby \"bajki\" pisać. a co do wysokości wygranej to zanim coś napiszesz dokładnie przelicz. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 6 7 Wyślij wiadomość do admina |