Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 5 ... 10 11 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Jak tworzyc systemy skrócone ? |
2004-05-01 (14:50)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 00:00:00 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 3 763 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tak Jasze, masz racje, lepiej wziac sie do uczciwej roboty, niz grac w Multi. Efekt murowany. A obecnie w naszym ukochanym kraju to najlepiej duzo ukrac. Dlatego ja w Multi gram wtedy, gdy uwazam, ze powinienem – czyli sporadycznie. Na zycie zarabiam uczciwa praca. Jednoczenie dla mnie Multi to hobby (nalóg??), pasja której czasami oddaje sie z zapomnieniem. Nic innego (no chyba, ze robota do zrobienia na wczoraj) nie jest w stanie tak bardzo przykuc mnie do klawiatury komputera jak Multi. Pozdrawiam Kto |
2004-05-01 (18:42)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 00:00:00 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 3 765 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Cie Janku Dzieki za poparcie. Ze strona jestem od samego jej poczatku (moze niektórzy sie zdziwia, tak, tak, jestem tu od samego poczatku). I wtedy bylo tu pieknie, pomimo ze nie bylo tu ......(tu mozna wpisac Tych, których wtedy tu nie bylo, a sa dzisiaj, mozna tez czytac dalej bez koniecznoci wpisywania). Co do wyjaniania kwestii zwiazanych z Multi, to zdanie mam takie jak Ty. Trzeba pisac jasno i na temat. Tak, by wszyscy mogli zrozumiec. Sam pisze rzadko, czasami. Nie ma takiej potrzeby, by sie produkowac. Szkoda czasu. Inni odwrotnie, byle co, byle co napisac (powiedzenie o krowie która ryczy znasz). Niekiedy jak czytalem te glupoty, pisane tu i ówdzie, to trag mnie szlafial. Jak mozna takie brednie wypisywac, o wszystkim i o niczym na stronie o Miltilotku. Dobrze, ze niektórzy pozakladali swoje watki (tam gdzie powinni), które spokojnie mozna pomijac niczego nie tracac. Janku jeste jednym z nielicznych którzy bardzo rzeczowo tu na tym forum wypowiadaja sie nt. systemów i nie tylko. Krytykujesz tych, których Twoim zdaniem w danej chwili nalezy skrytykowac. I tak powinno byc. Kazdemu wolno miec swoje zdanie i nikt nie powinien sie obrazac. Sa tu tez i tacy, którym mozesz naklac jak wini w koryto, a oni i tak swoje. Chyba sie zagalopowalem. Wracam do rzeczy, czyli do Twego systemu na 7 skrelen z 20 liczb na 14 zakladów z gwarancja 2 przy 2 trafionych liczbach. Teoretycznie rzecz ujmujac system ten powinien miec nieco mniej niz te Twoje 14 zakladów. Wiemy, ze to teoria. Ale czy tylko? Spróbuje go uszczuplic. Myle, ze da sie co zrobic. Skonfiguruje go po „swojemu”. Goraco pozdrawiam wszystkich czytajacych ten watek, dobrych typów zycze. Kto PS Tym wpisem nie mialem zamiaru kogokolwiek obrazic. Myle, ze tak pozostalo. Jeszcze sie odezwe, ale póLniej, jak uporam sie z tym co mam do zrobienia. |
2004-05-02 (03:23)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 00:00:00 Ilość postów: 4412 ADMIN ![]() | wpis nr 3 768 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widze tu ciekawe systemiki. Bede je skrupulatnie dolaczal do Analizy nr 24 MultiPairs'a Tworzenie systemów jest darmowe w wersji testowej nawet, wiec wszyscy bedziecie mogli wspólnie z tego korzystac. Proponuje uruchomic Analize nr 24 i zapoznac sie z jej skromnymi mozliwociami. Mozecie przysylac mi gotowe systemy. System powinien znajdowac sie w pliku, którego pierwsza linijka jest jego opisem, a pozostale to po prostu linia pod linia wypisane zestawy !! UWAGA : Te linijki, które nie zawieraja liczb do systemu musza zaczynac sie od znaku "/" Przykladowa zawartoc poprawnego pliku do wczytania przez analize nr 24 : " / To jest pierwsza linijka, która sie wywietli gdy najedziemy kursorem myszki na nazwe pliku / 1,2 1,3 1,4 1,5 2,3 2,4 2,5 3,4 3,5 4,5 / Koniec systemu " Pod tak podany system mozemy wczytac dowolne liczby i nastepnie np. przetestowac w Analizie nr 25 ile bymy wygrali/stracili.. grajac nim przez dany okres czasu. Pozdrawiam |
2004-05-02 (09:47)![]() Data rejestracji: 2003-12-05 00:00:00 Ilość postów: 174 ![]() | wpis nr 3 772 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzieki Kto za te kilka slów. Ja jestem na tym forum zaledwie kilka miesiecy. Poczatkowo bylem ciezko zdziwiony, bo treci na tym forum znacznie róznia sie od innych forum powieconym ML. Mnie to przypominalo dyskusje pomiedzy uczniem 2 klasy liceum, a uczniem 2 klasy gimnazjum. No ale nie róbmy drugiego Towarzystwa Wzajemnej Adoracji - bo przeciez nie o to chodzi w ML. Ten systemik na 7 skrelen wybralem jako taki który ma 14 zakladów (o to chodzilo), pewnie da sie go uprocic do mniejszej iloci zakladów. Jezeli masz to opublikuj. Pozdrawiam. |
2004-05-02 (15:42)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 00:00:00 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 3 773 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Do Loczka i innych zainteresowanych Dorobilem sie takich oto rozpisów dla systemów dwuskreleniowych gwarantujacych dwójke przy trzech trafieniach: -dla 10 liczb: 1-2, 1-9,1-10, 2-9,2-10, 3-4, 3-5,3-6, 3-7, 3-8, 4-5, 4-6, 4-7, 4-8, 5-6, 5-7, 5-8, 6-7, 6-8, 7-8, 9-10, -dla 11 liczb: 1-2, 1-3, 1-4, 1-9, 2-3, 2-4, 2-9, 3-4, 3-9, 4-9, 5-6, 5-7, 5-8, 5-10, 5-11, 6-7, 6-8, 6-10, 6-11, 7-8, 7-10,7-11, 8-10, 8-11, 10-11, -dla 12 liczb: 1-2, 1-4, 1-5, 1-11, 1-12, 2-4, 2-5, 2-11, 2-12, 3-6, 3-7, 3-8, 3-9, 3-10, 4-5, 4-11, 4-12, 5-11, 5-12, 6-7, 6-8, 6-9, 6-10, 7-8, 7-9, 7-10, 8-9, 8-10, 9-10, 11-12, Do Janka: A teraz jeszcze ten systemik na 7 skrelen z 20 liczb gwarantujacy 2 przy 2 trafieniach. 1)1,2,3,4,5,6,7, 2)1,5,12,13,14,15,20, 3)1,8,9,10,11,12,13, 4)1,14,15,16,17,18,19, 5)2,3,4,10,11,18,19, 6)2,3,4,12,13,16,17, 7)2,3,8,9,14,15,20, 8)4,5,10,11,16,17,20, 9)4,6,7,8,9,16,17, 10)4,6,7,10,11,14,15, 11)5,8,9,12,14,18,19, 12)6,7,12,13,18,19,20, Nie jest to iloc zakladów najmniejsza z mozliwych, ale mniejsza o dwa od iloci przedstawionej przez Ciebie Janku. Liczba 4 jest szec razy uzyta w systemie. Liczby 12 i 14 po piec razy, pozostale liczby wystepuja po cztery razy. PS Pisze to w wordzie, byc moze po wklejeniu znów pojawia sie szlaczki. Zobaczymy. I jeszcze jedno. W czasie mojego leczenia nad klawiatura podszedl do mnie mój syn i zapytal: Tato, po co ty to robisz, chce ci sie? Wiecie co mu odpowiedzialem: Nie chce mi sie, cholernie mi sie nie chce, ale sie zobowiazalem. Lepiej przestawic sie na odbiór, na to zajecie potrzeba znacznie mniej czasu. Konczac pozdrawiam wszystkich którzy maja "co" do napisania. Kto Goraco pozdrawiam autora tej strony!! |
2004-05-02 (16:16)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 3 774 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Kto i Janek - jestecie zaloni, oboje. Wymadrzacie sie, nie potraficie korzystac z madrych podpowiedzi. Wasze wypowiedzi sa na poziomie przekupek z targowiska lub nadaja sie na sale sejmowa. Jestecie ograniczeni tylko do wiedzy zdobytej w szkole. Nie potraficie samodzielnie mylec. W glowach macie wkute reguly, wzory, pod które podstawiacie (bo tego Was nauczono) gotowe liczby. Zero samodzielnego mylenia, kompletny brak wyobraLni. Kto Was prosi bycie czytali wypowiedzi osób, które Wam nie odpowiadaja. Jezeli ich nie rozumiecie - nie zabierajcie glosu. A juz kompletnym nietaktem i brakiem tolerancji sa Wasze zarozumiale wypowiedzi i wlanie stworzenie DWUOSOBOWEGO TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI. Kto (o ile pamietam to juz trzeci Twój nick). Przytaczam Twoja wypowiedL (urywki), jednoczenie je komentujac: "Sam pisze rzadko, czasami. Nie ma takiej potrzeby, by sie produkowac. Szkoda czasu." Komentarz: piszesz rzadko, bo nie masz o czym pisac. "Inni odwrotnie, byle co, byle co napisac (powiedzenie o krowie która ryczy znasz)." Komentarz: Nie tylko Janek zna, inni takze. Dlatego przestan ryczec, a zacznij dawac mleko, tak jak robi to m.in. Jasze. Szukasz tutaj gotowizny, liczb wykrelonych juz na kuponiku. Tego Ci nikt nie poda. Nawet Janek, któremu "lejesz wazeline", az mdloci biora. "Niekiedy jak czytalem te glupoty, pisane tu i ówdzie, to trag mnie szlafial." Kom.: To po co czytasz? Mnie byloby szkoda cennego czasu na czytanie glupot i narazanie sie na utrate zycia. "Dobrze, ze niektórzy pozakladali swoje watki (tam gdzie powinni), które spokojnie mozna pomijac niczego nie tracac." Kom.: Nie pomijasz tych watków, wlazisz tam, szperasz, szukasz i to kilka razy dziennie. W tych watkach wypoweiadam sie glównie ja, czasdami kto inny, natomiast odwiedzin ponad 100 dziennie. To o czym wiadczy. Widocznie sa potrzebne. Pokaz mi chociaz jeden swój watek lub Twego "guru", który cieszylby sie taka frekwencja. "Janku jeste jednym z nielicznych którzy bardzo rzeczowo tu na tym forum wypowiadaja sie nt. systemów i nie tylko." - popro Janka o adres e-mail i tam mu kadL. Tylko czy on Ci poda? Jeste dla niego, tak jak cala reszta wiata - niczym, kompletnym zerem. "Sa tu tez i tacy, którym mozesz naklac jak wini w koryto, a oni i tak swoje." - nie nakladaj tu winiom do koryta. Od tego sa chlewy. Czy Ci, którym tak napelniasz koryto, daja Tobie powód, by przyrównywac Ich do win? Tylko do tego sie nadajesz, no i jeszcze do kadzenia Jankowi. Jeste podobno od poczatku na tej stronie, czyli ponad 3 lata. Czego sie nauczyle? Co wyniosle z tych pieknych poczatków, którymi sie zachwycasz? Wnioskuje, ze nic wartociowego. Kadzenia i obrazania chyba sie tutaj nie nauczyle. No moze w Ksiedze od Gwiazdora. Tamten byl w tym mistrzem. Gdzie zniknal, albo przeniósl sie na Forum pod innym nickiem - to jest bardziej prawdopodobne. A teraz do Janka. Tez cytuje Twoje komentarze wypowiedzi wraz z komentarzem - moim. "Ja jestem na tym forum zaledwie kilka miesiecy. Poczatkowo bylem ciezko zdziwiony, bo treci na tym forum znacznie róznia sie od innych forum powieconym ML." - Tylko poczatkowo, potem zdziwienie minelo, bo widocznie co jednak madrego znalazle w tych wypowiedziach. Jezeli nie - trzeba bylo pozostac na tych innych strona ML. Nikt Cie tu sila nie zatrzymywal. "Mnie to przypominalo dyskusje pomiedzy uczniem 2 klasy liceum, a uczniem 2 klasy gimnazjum. " - Genialny umysl Janka. Do tego stopnia zapatrzony w siebie, ze dzieli reszte spoleczenstwa na "analfabetów multilotkowych" i "prawie analfabetów ML". I czego Tu dalej tkwisz wród tej ciemnoty i zacofania? Nareszcie kto (Kto) Cie docenil. Rozumiem Cie biedaku. Kazdy potrzebuje dowartociowania. A teraz Szanowni Panowie posluchajcie. Ja tutaj tkwie na tej stronie, bo wiele sie nauczylam, wiele skorzystalam. Jasze pisze wyraLnie i czytelnie. On ukierunkowuje ludzi na sposób mylenia. Nikomu jeszcze nie odmówil, gdy kto prosil o wytlumaczenie. Czego od Niego oczekujecie? Krytykujecie jego sposób mylenia, rzucacie mu klody pod nogi i sadzicie, ze On Wam poda jak mozna zminimalizowac koszty osiagajac wieksze zyski? Nie tedy droga. Waszych wypowiedzi faktycznie tutaj jest niewiele. Te, które sa - nie wnosza nic nowego poza program MultiPairs, który kazdy moze sobie zamówic. Za darmo mozna pobrac 500 systemów do rozpisania konkretnej iloci liczb na pewna iloc zakladów. Dla Was dyskusja o ML oznacza wyszukiwanie kolejnych systemów dla innych iloci liczb. Nie przyjmujecie do wiadomoci, ze mozna, korzystajac z tego co juz jest, spróbowac w kazdym z tych ukladów zminimalizowac koszty. Do tego doszedl JASZE. Pomalu, krok po kroku, naprowadzal wszystkich, takze Was, na ten sposób mylenia. Nie pisal, ze szkoda mu czasu, ze dyskutuje z ludLmi o byle jakiej wiedzy, na poziomie klasy drugiej szkoly podstawowej lub gimnazjum. Kazdego z nas traktowal powaznie. Kazdemu pomagal. WstydLcie sie ! Wiecej nie zabieram glosu, bo po co. Wy i tak nie jestecie w stanie zrozumiec ani tego co ja napisalam, ani tego co pisza inni. Dwóch "madrych" jest tylko na tej stronie. Produkujcie sie dalej. Ciekawa jestem dlaczego, gdy ja pisze co w cudzyslowie, to nie wychodza mi dziwne zaszyfrowane znaczki. Pewnie jestem na poziomie zlobka. Zapewniam Was, ze nie czuje sie wcale z tego powodu kim gorszym, a juz na pewno nie winia, której nakladacie do koryta. No ale nie róbmy drugiego Towarzystwa Wzajemnej Adoracji - bo przeciez nie o to chodzi w ML. Ten systemik na 7 skrelen wybralem jako taki który ma 14 zakladów (o to chodzilo), pewnie da sie go uprocic do mniejszej iloci zakladów. |
2004-05-02 (16:25)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 00:00:00 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 3 775 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ERRATA do powyzszego: Ostatnie cztery wersy to wypowiedL Janka, która pomylkowo zostala wklejona. Ale to nic. Czegóz mozna sie spodziewac od takiej, która pisze bezporednio na Forum, a nie pomaga sobie Wordem i to w dodatku pewnie korzysta z pomocy pierwszoklasisty, bo sama nie potrafi jeszcze czytac. W zlobku nie ucza. |
2004-05-02 (16:25)![]() Data rejestracji: 2004-04-28 00:00:00 Ilość postów: 87 ![]() | wpis nr 3 776 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wpis Do KTOSIA==========Warto nieraz sie pomóc bezinteresownie innym=D.dzieki====== |
2004-05-02 (17:19)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 3 777 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Byl kiedys/przed rokiem/ w naszej Ksiedze niejaki Alan. Napisal bardzo pouczjace zdanie w jednym z wpisow.Cytuje z pamieci: -nie po to pracowalem kilka lat nad Multi aby teraz wszystko i wszystkim wypiewac. -------------- Wiele osob widocznie szuka na stronkach o Multi tego piewu,jesli go nie ma zarzucaja ze mówia niezbyt jasno. Nie wiem jaki nick mial kiedys kto/moze to dawny Tomek,Kazik T a moze jeszcze kto inny/ Pomagal wiele na wielu stronkach mn. jak ciagnac bazy danych,proste systemiki jakich wszedzie pelno lecz szukajacy nie mieli ochoty szukac,woleli prosic o gotowe/ Lecz nic nie wypiewali ponad to. Pozdrawiam i polecam,, We shall overcome,, Tez piew,znajdzdzie go sobie. |
2004-05-02 (17:40)![]() Data rejestracji: 2003-12-05 00:00:00 Ilość postów: 174 ![]() | wpis nr 3 778 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia1 na tym Forum napisala ponad 380 wiadomoci - co jest absolutnym rekordem. Niestety wszystkie jej wiadomoci sa takie jak ta powyzej, nie zawieraja nic, zwyczajnie nic, normalny zwykly SPAM. Gdzie w której z wiadomoci (nie chce mi sie szukac gdzie) napisala "ze jest glupia baba". I chyba to jedyna jej wiadomoc w której napisala co madrego. Eh! Szkoda slów dla 40 letniej baby która bawi sie w piaskownicy......... |
2004-05-02 (18:58)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 00:00:00 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 3 779 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Wpis Fobii pozwole sobie cieplym sikiem olac (nie ma co komentowac). Jasze, nigdy nie mialem nic przeciwko Tobie, ani Twoim wpisom. Rozumialem je lepiej niz moze Tobie samemu sie wydaje. W tym watku pisale o analizie 2/2 sadze, ze robile ja w Multiliczbach, te kombinacje strefowe parkami tlumaczone Darkowi (bodajze), itd.. itd. Wiadome jest, ze znajda sie tacy co nie rozumieja, wiec psiocza. Najwiecej pytan zadaja Ci, którzy sie ucza. Wydaje mi sie, ze posiadam wystarczajaca wiedze, by nie zadawac niemadrych pytan, i nie rozwodzic sie nad kazdym czytanym watkiem. Madre zdanie Alana cytujesz. Co do moich nicków to nie bylem ani Tomkiem, ani Kazikiem. Widze, ze naigrywasz sie z "baz danych i prostych systemików". Zapewniam Cie, ze wyslalem dziesiatki systemów z gwarancjami róznym osobom zanim jeszcze Pasko opublikowal systemy na tej stronie. Systemy wysylalem na zyczenie, nie z tej czy innej strony. Wysylalem takie jakie gocie chcieli. Skoro taki zuch w systemach to czemu mnie nie uprzedzile i nie poprawile tu tego systemu o którym pisal Janek. Systemik prociutki. Wiesz dlaczego, wiesz, to dobrze, bo ja tez wiem. Pozdrawiam Cie, myle Jasze, ze nie jestemy w stanie wojny i niech tak pozostanie. Do Janka. Zgadzam sie z Toba prawie w calej rozciagloci z tym co napisale w swoim wpisie poza jednym zdaniem. Ta 40 letnia baba o której piszesz jest niemalze 60 letnia staruszka (pisze tak, bo zdecydowanie jej blizej do 60 niz do 40). Moze powinnimy jej wybaczyc te brednie. W tym wieku ........ Pozdrawiam Bez odbioru!!! |
2004-05-02 (19:57)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 3 780 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bez odbioru do konkretnych osób lecz do czytajacych Wklejam jeszcze jedna madra wypowiedz z Ksiegi i sadze ze ta osoba nie obrazi sie. --------- Wracajac do meritum: bez stalych bywalców i Ksiega, i Forum praktycznie przestalyby istniec. Bylyby tylko wpisy okazjonalne „przelatywaczy stron o tematyce lotto” poszukujacych wspomnianych juz zlotych metod i rodków. Nikt kto gra powaznie w lotto czy tez inne gry np. zaklady bukmacherskie nie zdradzi swoich metod i sposobów. A juz na pewno nie na ogólnym forum. Ale kto kto potrafi analizowac wpisy, „czytac miedzy wierszami”, moze znaleLc bardzo duzo wskazówek pomocnych w grze. Wiekszoc stalych bywalców utrzymuje ze soba kontakt na GG lub za pomoca e-maili, wymieniajac sie dowiadczeniami i pomyslami. I nie jest wazne czy ten kto jest zaawansowanym graczem czy poczatkujacym, wazne co soba reprezentuje i jakie jest jego podejcie do tematu. Bywa tak ze wpis osoby poczatkujacej jest inspiracja do przemylen i poszukiwan dla „starych” graczy. Konczac maksyma z Pisma Swietego „ Szukajcie a znajdziecie” pozdrawiam wszystkich multilotkowiczów „pozytywnie zakreconych” P.S W stanie wojny nie mam zamiaru byc z nikim lecz przypomnialo mi sie powiedzenie... Gentlemani nie rozmawiaja ani o pieniadzach ani o wieku kobiet. |
2004-05-02 (21:37)![]() Data rejestracji: 2003-12-05 00:00:00 Ilość postów: 174 ![]() | wpis nr 3 781 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jasze brednie piszesz. Po co jest to forum i tysiace innych? Przeciez nie po to aby udowadniac malutkim ze wszystko wiesz o ML, ale nic nie powiesz, bo nikt nie zdradza swoich tajemnic. Co za bzdura. To dokladne zaprzeczenie idei forum internetowego, które istnieje wlanie po aby publicznie dyskutowac na tematy dotyczace danej strony www i pomagac osobom które o taka pomoc poprosza. Czy Ty czytale kiedy net-etykiete dotyczaca grup dyskusyjnych? Postawa taka jak Twoja nadaje sie ale tylko do Towarzystwa Wzajemnej Adoracji które stworzyla Fobia1 jako najnowsze osiagniecie w teori gry w ML. |
2004-05-02 (21:40)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 3 782 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do ktosia. Analize 2/2 nie robilem na Multiliczbach,to Multiliczby otrzymaly je kiedys odemnie. Niewazne. |
2004-05-02 (22:52)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 00:00:00 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 3 784 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Do Jasze Moim zdaniem klamiesz (tylko po co?), ze analize która opisale 28.04.2004 r. o godz. 9.25 nie robile programem Multiliczby. Postaram Ci sie to udowodnic!! Opisze Twoje czynnoci w programie. Szukale par liczb w zakresie losowan 2538-2548. Zadale warunek-kazda liczba tylko raz. Program wygenerowal Ci pary. Ty kazale mu je posortowac-wedlug czestoci malejaco. I jest wynik. W 2549 losowaniu sa trafione dwie pary- na pozycji 3 (liczby 15-40) i pozycji 5 (liczby 49-64). Para z pozycji 2 (liczby 11-35)zostala trafiona w 1/2 (liczba 35) . I wszystko by gralo, gdyby mial na tyle odwagi, by przyznac mi racje (albo udowodnic, ze jej nie mam). Darkowi przedstawile wzorek na rozpis 5 róznych parek. 1 1 2 2 3 3 4 4 5 5 w nastepnym wpisie napisale-cytuje: "Robiac analize na 2/2 kazda liczba raz w przedziale 2538-2548 w losowaniu 2548 /wczoraj/ masz dwie parki poz.3 i 5 ,poz. 2 to jedna liczba. Koszt 6,25 zl wygrana 44 zl. W progresji by sie uzbieralo." I co Ty na to? PS Mylalem, ze swoje wpisy w tym watku zakonczylem. Ale po Twoim wpisie do mnie przedstawilem swój punkt widzenia. Jasze Ty naprawde nie musisz miec zawsze racji. Nikt od Ciebie tego nie wymaga. A moze popadle w samouwielbienie? Znowu wyjdzie, ze sie Ciebie czepiam. Ale kazdy kto ma Multiliczby moze to sprawdzic. Dobrego samopoczucia zycze. Pozdrawiam. Kto |
2004-05-02 (23:22)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 3 785 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ten opis robilen tak jak to wyjasnilem a wiec programem Multiliczby. Znowu mialem co innego na mysli stad ta pomylka. Myslalem o 2/3 na 7 , 9 11 az do 35 kombinacji. Z klamstwem niewiele ma to wspolnego Dobranoc. |
2004-05-03 (00:20)![]() Data rejestracji: 2003-09-22 00:00:00 Ilość postów: 119 ![]() | wpis nr 3 789 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No tak, Twoje zawsze musi byc na wierzchu. Ten Twój opis niewiele ma wspólnego z wyjanieniem. Gdzie wyjaniale, ze robile to programem Multiliczby. Ani slowa nie bylo, ze to ten program. To ja napisalem Ci, ze to Multiliczby. A Ty specjalnie pisale do mnie i zaprzeczale. Napisale tak: "Do ktosia. Analize 2/2 nie robilem na Multiliczbach,to Multiliczby otrzymaly je kiedys odemnie. Niewazne." Jak wylozylem "kawe na lawe" to Ty swoje. Cytat: "Znowu mialem co innego na mysli stad ta pomylka." Jasze, nie umiem czytac w czyich mylach, ale masz przyklad na to ze doskonale rozumialem o czym piszesz. A swoja droga to ciekawi mnie w ilu statystycznie wpisach co innego masz na myli, a co innego piszesz (no teraz to sie czepiam, nie). A wystarczylo napisac: TAK MASZ KTOSIU RACJE. Widze, ze zaprzatasz sobie glowe takimi miesznymi systemikami (2/3 z X). Pozdrawiam Cie goraco, myle, ze stac nas na szczera meska rozmowe bez jakiejkolwiek urazy. No chyba, ze jest inaczej. Hej. Kto |
2004-05-03 (09:17)![]() Data rejestracji: 2003-12-05 00:00:00 Ilość postów: 174 ![]() | wpis nr 3 798 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Z Jasze to tak jest. Jak mu napisalem w tym watku 2004-04-28 20:42 grzecznie i kulturalnie: "Zastosowale bardzo duze skróty mylowe. Zrób mnie ta grzecznoc i rozpisz ten przyklad szczególowo punkt po punkcie jw. bez zadnych skrótów, tak jak by to robil dla osoby z 3 klasy szkoly podstawowej. Bardzo Cie o to prosze." to 2004-04-28 23:32 odpisal: "Tu nie bede pisal bo prezes przy pomocy mafioso czuwa." co wiadczy tylko o nim, jego postawie i stosunku do tego Forum. |
2004-05-03 (12:46)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 3 804 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do Ktosia. Wielokrotnie podkreslalem kiedys ze uzywam Multiliczby,wiec jesli podaje jakies analizy,czasem konkretny zakres...latwo sie domyslec . Ameryki nie odkryle. Wczoraj mialem napiety dzien,wpadalem jak burza na moment do compa,czytalem pospiesznie,mylilem. Nawet o 2/3 pomylilem wczoraj ilosc rozpatrywanych liczb z iloscia kombinacji. 7 liczb to 7 kombinacji lecz 9 to nie 9 lecz 12 kombinacji , az do 35 kombinacji z 15 liczb. Twierdzisz ze tego uzywam,mylisz sie.Wygrzebalem to z lamusa dla Loczka,mylaco odczytujac jego pytanie. Zapominasz ze 2/3 moze byc czasami 3/3 , tak grajac trafilem nawet 9/9. Jesli ktokolwiek gra na progresywnie na 3/3 stosujac np.5 trójek to ma 26 zl za 3/3 i po 1 zl za 2/3. Jesli jest odwazny moze grac na 5/6 z szansa na 6/6 ,tez stosujac 5 trójek. Za 3/3 plus 2/3 ma 60 zl a nie 27 zl . Ale juz pisalem,systemy obieramy do swych mozliwosci trafien. Do Janka. Jesli nauczyciel nauczy dzieci liczyc do 10 lub 100 to do tysiaca mozemy sie nauczyc juz sami.To do wpisu... -Z Jasze to tak jest. Jak mu napisalem w tym watku 2004-04-28 20:42 grzecznie i kulturalnie: "Zastosowale bardzo duze skróty mylowe. Zrób mnie ta grzecznoc i rozpisz ten przyklad szczególowo punkt po punkcie jw. bez zadnych skrótów, tak jak by to robil dla osoby z 3 klasy szkoly podstawowej. Bardzo Cie o to prosze." |
2004-05-03 (14:13)![]() Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00 Ilość postów: 4426 ![]() | wpis nr 3 806 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dopiero teraz sprawdzilem losowanie. Jak kto lubi sie bawic to niech sobie zrobi analize programem/jakimkolwiek który to potrafi /na najczesciej wypadajace /tu niewazne nikt nie zdradza co i jak/w okreslonym zakresie i uzyska 5 trójek. Czternascie dni czekalem ale warto hi,hi. Wczoraj wylosowanoW kolejnosci 2/3 1/3 3/3 1/3 3/3 W sumie 10/15 A teraz zacytuje z pamieci wpis Pawla ... -Nie chce mi sie z wami gadac. P.S Pisal to niedawno. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 5 ... 10 11 Wyślij wiadomość do admina |