Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | APEL DO MŁODYCH I ROZPOCZYNAJĄCYCH GRĘ |
2009-04-02 (19:17)![]() Data rejestracji: 2009-04-02 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 191 814 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pragnę, napisać kilka słów, które powinny dać Wam wiele do myślenia: Wiem, że zawieranie zakładów na gry losowe jest bardzo trendy, co widać po wpisach na czacie i nie tylko, bo i na FORUM. W modzie są ostatnio zakładanie się u bukmacherów, gdzie widać naganiaczy, którzy na mini-czacie oferują różne formy ich zawarcia w rozpisie nawet na ok. 4 tysiące zakładów. Druga popularna metoda to progresja, która jest może bezpieczniejsza , ale bez odpowiedniego zabezpieczenia finansowego rzędu 20 tysięcy (i też nie zawsze) poprowadzi Was do ruiny finansowej, przy bardzo minimalnych ewentualnych zyskach. Zresztą ostrzega o tym sam administrator strony w temacie PYTANIA DO PASKO Jeśli musisz grać, to pamiętaj T.S lub bukmacher, nigdy nie daje wygrać. On ewentualnie pożycza Ci jakieś pieniądze, które i tak w dłuższej perspektywie odniesiesz mu z nawiązką. Nawet najlepsi Typerzy u Pasko nie mają monopolu na wygrywanie, a ich Typy jeszcze nigdy nie gwarantowały zysków w dłuższym okresie gry. Większa wygrana to fuks zupełny przypadek, na który można zapolować grając za 2 złote. Jedyne co można wynieść dobrego ze zbyt dużego zaangażowania to nałóg, z którego później bardzo trudno wyjść i potrzebna jest długotrwała terapia odwykowa, której NFZ nie refundował dotychczas. Czekam na wasze opinie. |
2009-04-02 (19:24)![]() Data rejestracji: 2008-12-15 Ilość postów: 4663 ![]() | wpis nr 191 817 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wiele prawdy w tym zawarte - ja mogę się określić jako \"młody gracz\" jeżeli chodzi o bukmacherie. I już raz się przejechałem tracąc wszystko aby za wszelką cenę dokończyć progresje która i tak skończyła sie jeszcze kilka dni po tym jak skończyła mi się kasa... Daje parę prostych zasad od siebie ... Nigdy nie pożyczaj kasy na grę gdy twoje pieniądze się skończą... Ja tak zrobiłem i to był największy błąd w moim życiu w tych klockach. Nie radzę też grać za ostatnie pieniądze które mamy np. starcza nam na 8 progów progresji i jak w 8 trafimy to albo jesteśmy do przodu i zwraca się koszt albo jesteśmy na 0.00 zł Więc lepiej przestać przy 7 progu i zostawić te parę złotych niż wydać wszystko i liczyć na szczęście że może jutro to ten dzień. I jeszcze taka mała uwaga dla tych początkujących grających... Wpłacić mało kasy i się nią bawić za małe stawki gdy już trochę \"powygrywamy\" jak najszybciej wypłacić i wydać na coś a nie zamrażać cały czas kasy u buka bo wcześniej czy później w 99 % stracimy wszystko gdy nie mamy dużego zabezpieczenia finansowego. Pozdrawiam. |
2009-04-02 (19:39)![]() Data rejestracji: 2008-12-12 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 191 821 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Okazuje się , że wiek nie musi iśc w parze z rozsądkiem ani z poczuciem humoru - czego dowód we wpisie \"starego gracza\" , który mój żart na mini czacie o systemie na ok.4000 zakładów wziął za dobrą monetę. Udaj się zatem człowiecze do geriatry a także opublikuj jeszcze nie wszystkim znany \"program Paryski\" bo autorstwa pana Krzysztofa Paryski. A odnośnie nazwania mnie \"naganiaczem\" , to chyba coś ci się dziadku pomyliło z twoją własną trudną młodością spędzoną na wsi , gdzie byłeś najmowany jako naganiacz - przez ekonoma z dworu , na czas polowań! Zatem nie pisz albo wcale , albo pisz ad rem... |
2009-04-02 (19:56)![]() Data rejestracji: 2009-04-02 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 191 827 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki za dotychczasowe opinie, bo to świadczy, ze temat jest potrzebny. Cieszę się, ze potraficie nawet podejść do tak ważnego tematu z humorem, a krytykę być może trafną zawsze gotów jestem przyjmować z godnością, bo w tym wszystkim nie mój interes się liczy, a ludzi młodych, zaczynających bardzo niebezpieczną zabawę z liczbami, która nie zawsze wesoło się kończy. Pozdrawiam i czekam na dalsze opinie i uwagi. |
2009-04-02 (20:18)![]() Data rejestracji: 2009-04-02 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 191 838 [ CZCIONKA MONOSPACE ] P.S Może coś napiszą o swojej przygodzie ludzie, którzy osiągnęli realne sukcesy, a wiem , ze tacy są jak: - mercedes - Kazik.T - kogucik - mysia pysia - eeeellllaaaa - i wielu innych - a także Ci przegrani, niecałkowicie i jak gry wpłynęły na ich życie Traktujmy to jak zbiorową terapię. (oczywiście nie zobowiazującą do niczego) Pozdrawiam. Dziękuję Spooke za jego pierwsze wyznanie Gratuluję otwartości!! |
2009-04-02 (21:07)![]() Data rejestracji: 2009-04-02 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 191 860 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Inna sprawą, którą chciałbym poruszyć to to, że występuje zanik dobrych obyczajów: Jeszcze kilkanaście miesięcy temu nie było tyle wulgaryzmów na czacie i forum jak ma to w tej chwili. Następuje niepohamowana agresja w stosunku do innych graczy. Straszenie sądami, prokuratorem e, t. c. Przecież gra powinna być przyjemnością Gra powinna rozbudzać nadzieję na lepsze życie Gra powinna być odskocznią od szarego codziennego życia. Inaczej, gdy gra staje się udręka, zbyt ciężkim balastem swiadczy to że jesteśmy na dobrej drodze do uzależnienia. Pozdrawiam. |
2009-05-18 (08:02)![]() Data rejestracji: 2009-05-06 Ilość postów: 342 ![]() | wpis nr 199 014 [ CZCIONKA MONOSPACE ] podbijam:-) może ktoś wyciągnie wnioski |
2009-05-18 (08:40)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 199 016 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.Wszystko co napisal STARY GRACZ jest prawda,nic dodac nic ujac,nie grac na duze stawki bo nie ma pewniakow w grach liczbowych,zawsze nalezy grac na minimum oplacalnosci,nie lapac wszystkich gier na raz bo zawsze nam sie moze nieszczescie skumulować wszedzie i wtedy albo polegniemy,albo sie zalamiemy,jak nie idzie, zrobic przerwe,przeczekac,W razie wpadki grac za jeszcze mniejsze pieniadze i uwazac aby 2 raz nie wpasc,a to jest sztuka.Zalozyc sobie plan gry wiedzac czym dysponujemy.Zarobione pieniadze natychmiast wydac w trwale rzeczy,tak zeby mozna bylo spojrzeć na to i powiedziec to kupilo mi lotto.Temat rzeka,wiec pisac mozna caly dzien,no i na koncu wspomne o szczesciu moze dlatego na koncu gdyz jest to bardzo wazny element gry. |
2009-05-18 (08:56)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 199 019 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Trzeba być tak bezczelnym i głupim jak autor poprzedniego wpisu , aby akurat w kwestii rozsądnego grania zabierać głos i dawaĆ RADY INNYM GRACZOM , gdy samemu stawia na jedną liczbę w swojej grze progresją nawet po kilka tysięcy złotych z nadzieją zysku 10zł...i kilka razy ta gra doprowadziła go do nieuchronnej w progresji ( przy ograniczonych środkach na grę ) klęski.... Tak więc: z czym do ludzi i kto to mówi???? |
2009-05-18 (09:42)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 199 024 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jaki ty biedny jestes ,twoje skosy poziomy,piony,pierwiastki,plusy,minusy,nic nikomu nie pomogly klamales ze szukasz skuteczności ponad chyba 50% pisze chyba bo nie pamietam takich pierdół,jakie ty pisales.Sam npisales kilka razy i to jest prawda,ale za kazdym razem odgrywalem,a co myslales ze ja mam tylko same sukcesy,oj jestes jak koń z klapkami ,moze podaj kto wygral twoimi systemami ktorymi tumaniles wszystkich.Poza tym nie jestes godny ze mna polemizowac ty taki madry z ptakiem głuptakiem.Nie znizaj sie do takiego poziomu o wielki tego swiata.Bardzo ci wspolczuje choroby,ale trudno ciebie dopadla pierwszego,wiec ci wspolczuje,i dzis bedzie pielegniarka to moze cie od kompa oderwie i wystawi na sloneczko,bo ladna pogoda ja juz tez jade na lono natury tobie tez radze,poproś opieke nich cie wystawi.Pisz teraz co chcesz odpowiedzi nie bedzie. |
2009-05-18 (10:04)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 199 026 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Rozumiem , że liczni już w Krakowie turyści zaczynają śmiecić na zieleńcach oraz trawnikach i masz sezonową , dorywczą robotę - ale żeby to nazywać pobytem na łonie przyrody... |
2009-05-18 (10:25)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 199 028 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Twoja głupota sięga juz granicy ,której przekroczenie zagraza spoleczenstwu.Zapamiętaj zakomleksiony,chory czlowieku raz na zawsze:PRAWDZIWY TURYSTA NIE SMIECI,Kraków jako miasto królewskie ma na tyle koszy ze nie jest problemem,wyrzucić śmieci.Wiem tylko jedno ze po twoim pobycie w Krakowie uruchomiono cale MPO zeby posprzatac,zielone tereny,ale choremu na glowe nawet nikt nie probowal wytlumaczyc ze to co wisi na słupkach wzdłuż terenow zielonych to nie bankomaty tylko kosze,i dlatego twoja niewiedza jest usprawiedliwiona.Jak ja ci wspolczuje,ale bardziej cierpi twoje otoczenie bo ta choroba jest niestety straszna nie dla chorego a dla opieki i wszystkich wokol niego.Zal mi cie |
2009-05-19 (08:06)![]() Data rejestracji: 2009-04-02 Ilość postów: 18 ![]() | wpis nr 199 182 [ CZCIONKA MONOSPACE ] w dniu wczorajszym padła w FORTUNIE najwyższa wygrana 8100 zł, na podstawie typów od kiedy Kazik.T wytypował \"słynną już 10-tkę\". Jesteście wszyscy pod wielkim wrażeniem, łącznie z adminem Pasko jak długo czekaliśmy na ten sukces- długo bo od 15.10.2005 |
2009-05-19 (11:19)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4418 ADMIN ![]() | wpis nr 199 214 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to podajmy jeszcze link który prowadzi do kuponu na stronie fortuny: http://www.efortuna.pl/kupon/ukazat-tiket.php?odkaz_sazenky=ID0c33380115867d962aa768610f4d9d8b |
2009-05-19 (13:53)![]() Data rejestracji: 2009-04-18 Ilość postów: 722 ![]() | wpis nr 199 242 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie wiedziałem, że istnieje coś takiego jak Armia zbawienia i Towarzystwo Dobroczynne w jednym czyli Fortuna. Szczerze mówiąc obecnie mało gram w te gry, bo w odróżnieniu od innych nie lubię przegrywać, no ale skoro jest ktoś taki kto za darmo rozdaje pieniądze i ma z tego jeszcze jakąś korzyść, to grzech nie skorzystać z okazji. Tylko czy oni tam przy tych kursach posiadają jeszcze jakieś kapitały. Nawiasem, to na dłoni widać, jak to państwo reprezentowane przez Totalizatora nas skubie. KOGUCIK! Przerwij na moment swój pasjonujący a zapierający dech dialog z Edim i podajże link do krakowskiego oddziału FORTUNY. Tzn. gdzie się w Krakowie mieści ów punkt rozdawania kapitałów? |
2009-05-19 (14:11)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 199 251 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj.W Krakowie gram na ul Grzegorzeckiej,juz chyba okolo 7-9 miesiecy,przedtem gralem na rondzie Czyzynskim ,ale tam sie obsługa skladajaca z emerytów mylila i raz mi kupe kasy przeleciało konkretnie bylo to 23.12 2009r.Gralem na os.Piasta bo tam bylo betako i tipsport,ale gusta sie zmieniają i została ta ostatnia lokalizacja.Pozdrawiam |
2009-05-19 (14:29)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 199 261 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pomyliłem rok pomyłki w Fortunie.23.12.2008 r.Przepraszam i sprostuje zanim wszystkowiedzacy mnie za to sponiewiera.Pozdrawiam |
2009-05-19 (14:33)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 199 262 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tajemniczy Don Pedro - wykaz wszystkich kolektur FORTUNY masz na ich stronie: www.efortuna.pl Pzdr. |
2009-05-19 (14:35)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 199 264 [ CZCIONKA MONOSPACE ] c.d. Może tak Ci będzie łatwiej: http://punkty.efortuna.pl/content.php?node=1019 |
2009-05-19 (14:38)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 199 265 [ CZCIONKA MONOSPACE ] c.d. A tu masz sam Kraków: KRAKÓW UL. RONDO CZYŻYŃSKIE 1 107 KRAKÓW UL. KALWARYJSKA 9/15 108 KRAKÓW OS. TEATRALNE 3 109 KRAKÓW UL. FELICJANEK 27 110 KRAKÓW UL. GRZEGÓRZECKA 14 111 KRAKÓW UL. M. KONOPNICKIEJ 92 C 112 KRAKÓW UL. DŁUGA 84 113 KRAKÓW UL. OS. CENTRUM C2 BUD. NR 2 114 KRAKÓW UL. JERZMANOWSKIEGO 11 115 KRAKÓW UL. BOHATERÓW WRZEŚNIA 1A/U3 |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 Wyślij wiadomość do admina |