Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 54 55 56 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

"TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ"

2009-10-22 (23:28)

status grubas67
Data rejestracji: 2009-02-25
Ilość postów: 474

4259
wpis nr 243 850
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mam dla Was wszystkich wspaniałą nowinę !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie po dzisiejszym wieczornym losowaniu przegrałem kolejny

kredyt zaciągnięty w banku i wszystkie moje oszczędności z pracy za granicą !!!!

Więc świętujcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!.........swoją rację !

Niestety na tą chwilę nie wiem co dalej ze mną będzie bo zostałem po raz kolejny bankrutem.

Wiem na pewno tylko to , że już nigdy nie zagram w żadną grę losowo - liczbową !!

Gosiu !!!!....czyż to nie piękne , że wyszło na twoje ????????????????

...............Mam jeszcze na butelkę wódki , więc spadam do monopolowego..

i mam nadzieję że jutro się nie obudzę !!!!!!

Żegnam Was i powodzenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-10-23 (00:12)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 243 872
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Noc już...

Sprawa jest prosta.

Liczba ma paść do 7 losowań, i tyle.

A co to za pisanie o zmianach liczby do jakiegoś trzeciego losowania?

Ja tak robię, to nie metoda g67!!!

Tak, jak ktoś nie czytał, to ja SirMavins właśnie wymieniam liczby podczas gry na progresję...tak trudno to zrozumieć?

Mało tego, tak robi m. in. gma - spytajcie się go sami.

I poza tym o czym Wy piszecie z tymi losowaniami próbnymi?

Zawsze są, były i będą.

Wyliczenia są tylko i wyłącznie do tych co mamy w tv.

Sorry g67, że ci piszę w Twym wątku, ale jak ktoś nie widzi, to potrzebna jest mu operacja okulistyczna.

Ileś tam losowań temu były podane liczby i ja mówię \"w żadnym wypadku\", i tu proszę wypadały w trzecim losowaniu.

Kto miał rację?

Ten, który twierdził że nie wypadną, czy ten który twierdził że wypadną?

Obie strony, bo założenia były różne.

G67 zastosował swoją metodę, ja (np. ja) swoją i liczby wypadły w określonym losowaniu, spełniając przy tym różne warunki.

A o to w grze chodzi.
2009-10-23 (07:22)

status $$Gosia$$
Data rejestracji: 2009-06-25
Ilość postów: 106

4828
wpis nr 243 886
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kasiulko nie denerwuj się, nie Ty to napisałaś, ale sam Grubas67 i ci , którzy kiedys własnie tak mi tłumaczyli metodę Grubasa67, niejaki red, hektoris, tygrysek i pisali, że nic nie rozumię. Zarzucali mi także , że niedokładnie przeczytałam ten temat, otóż jak widzę przeczytałam go dokładnie. SirMavins Tobie zalecam także jeszcze raz dokładne przeczytanie tematu, jeżeli chcesz być adwokatem Grubas67 i jego metody to dobrze sie przygotuj bo w tym momencie wybacz , ale sie ośmieszasz.Przeczytaj jeszcze raz dokładnie temat i wypowiedzi podanych powyżej osób, które tłumaczyły mi zmiane liczb, jest to mniej więcej, kiedy też Ty zacząłes się udzielać. 5 odpadła z gry, bo nie wpadła do 3 losowania, inaczej liczba 37 typowana kiedys przez Grubasa67 wypadła dopiero za 20 losowaniem. Szczerze współczuje tym, którzy typuja liczby Grubasa , bo muszą miec naprawde zasobny portfel liczony w miliony złoych.Miłej lektury.
2009-10-23 (09:09)

status SirMavins

4654
wpis nr 243 903
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Właśnie o to chodzi, że jestem dobrze przygotowany.

Jeśli masz 7 stopni progresji to koszt = 254; przy ST=1=2,00.

Wygrana = 358,4.

Zysk netto = 104,4.

3 liczby wygrane (3x104,4) pokrywają 1 liczbę w plecy (254).

313,2 >>> 254.

Jak matematyka jest stara.

W sposobie papieg337, dla 11 stopni progresji to musisz mieć naprawdę duża kasę. Choć wygrywasz też niezłe pieniądze.

Ciekawe co w Jego metodzie będzie Ci się nie podobało.

A o mojej wymianie/zamianie liczb itp, to już pisałem.

To, w którym momencie jej dokonujesz zależy tylko od Twoich możliwości finansowych i wyczucia, a nie od jakichś ściśle ustalonych reguł i zasad.

Lecz skoro Ty ciągle powołujesz się na innych, to niech ci inni Tobie wytłumaczą o co im w tym wszystkim biega.

Wyraźnie napisałem: \"ONI\", \"ICH\", \"TO\", \"IM\".

Nie ja, ja ci tego nie wytłumaczę, bo mnie to nie obchodzi.

Jedynie co mogę zrobić, to przedstawić Ci swój punkt widzenia odnośnie mojego sposobu...co zresztą zrobiłem już kilkakrotnie.

Więc o co tyle zamieszania?

2009-10-23 (09:24)

status kaz48
Data rejestracji: 2009-05-23
Ilość postów: 124

4624
wpis nr 243 905
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Twoje zdrowie Grubas

Powodzenia
2009-10-23 (09:44)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 243 907
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Doczytaj SirMavins doczytaj dobrze ten temat, bo Twój guru to zwykły oszust, który tylko przedstawia swoje wygrane, nigdy porażek.

Do Papiego metody nic nie mam, on czarno na białym przedtsawia swój sposób, jakie jest ryzyko porażki, szacunek dla niego.

Do Twojej metody też nic nie mam, tez czarno na białym przedstawiasz jak grasz.

Do metody Grubasa67 będę się czepiała, bo gość tak kręci, że aż miło.

SirMavins, jeżeli mam z Tobą dyskutować na temat metody Grubasa67 to proszę Cię doczytaj ten temat, w którym sie wypowiadamy, bo na lekcji w szkole juz dostałbyś pałę za to że przychodzisz nieprzygotowany.
2009-10-23 (10:31)

status SirMavins

4654
wpis nr 243 918
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jestem zawsze przygotowany.

Podstawą niech będzie pierwszy post:

\"...grając tylko na 1 cyfrę { nie koniecznie tą samą } wpadnie ona zawsze w ciągu 10 losowań góra -do 11-tego\"

I jeden z ostatnich:

\"Podaruję Wam pewniaka na 7 los., bo ja mam innego na 2 los. \"

Druga część tego drugiego cytatu nieważna.

Wybieram jedna liczę, która zakładam gram do 10-11 losowania.

Te liczbę mogę w czasie gry wymienić na inną.

Ta liczba to PEWNIAK.

I na koniec podana liczba ma wypaść do 7. los, ale potem było zaznaczenie, że może paść wcześniej.

Wg, osoby przygotowanej, 7 i \"wcześniej\", czyli np 6, 5, 4...to jest mniej niż 10-11.

A więc warunek, założenie początkowe zostały spełnione.

Przypomnę, że liczbą tą była 5.

Zaś co do niewypadania, to trzeba było wymienić na inną, a nie grać nią do 20 los, bo sposób wyraźnie o tym mówi - vide cytat pierwszy.

Nie widzę tu oszustwa.
2009-10-23 (11:20)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 243 934
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Bravo SirMavins bronisz swego guru zaciekle, ja obstaję przy swoim, a mianowicie przy liczbie 37 , o której juz Ci mówiłam i podałam nawet wypowiedż Grubasa67 z data i godziną. Otóż kolego SirMavins , wtedy też Grubas67 mówił o pewniaku na 7 losowań i napisał nawet, że poszedł go wysłać. Otóż kiedy liczba 37 nie wpadła do 7 losowania , tylko za 20 losowaniem to ten Twój mistrz tłumaczył się, że jeżeli liczba nie wpada do 3 losowania mimo, że w pierwszym zamiarze była typowana na 7 losowań, to jest zmieniana.

A więc szanowny kolego liczba 5 wpadła za 5 losowaniem, kiedy nie wpadła do 3 została wykluczona z gry. Po raz kolejny powtarzam , że jestes nieprzygotowany, a ja za Ciebie pracy domowej nie będę odrabiać.
2009-10-23 (11:24)

status banco
Ilość postów: 41

4826
wpis nr 243 936
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SirMavins kiedyś pisałeś bardzie sensownie. Teraz najwyraźniej wazelina przeszkadza Ci w logicznym rozumowaniu. Przykre to.
2009-10-23 (12:16)

status SirMavins

4654
wpis nr 243 956
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

banco - a Ty w ogóle czytasz to co ja piszę?

Bo pisanie głupot, to raczej Twój styl.

$$Gosiu$$

Owszem, pisałaś o 37, ale zapomniałaś dodać, że ona była już typowana przez g67 i wypadła. Wcześniej niż 10 czerwca 2009.

Poza tym co Ty ciągle z tą niby wpadką?

Nieważne, że liczby podane wypadają?

Ważne, ze jedna nie weszła?

G67 podawał wielokrotnie kilka liczb - trzeba było je obserwować i zanotować które i w jakiej kolejności padły.

Wątek zaczął się w lutym, a ja swój pierwszy post napisałem...no kiedy, sprawdź dobrze, bo wprowadzasz innych w błąd.

Wiesz co to jest \"test pozycji\"?

Na pierwszych stronach tego tematu jest to dość dokładnie opisane.

Zamiast liczyć na gotowca, sprawdź to sama.

Ja tak zrobiłem i mi się zgadza.

Co Ty z tym wazeliniarstwem i takie tam....?

Skoro podstawy są na stronach i każdy może je przeczytać, to jedynie tylko lenistwo powoduje, że nie stosuje się tego w praktyce.

Za wszelką cenę chcesz zrobić z g67 kłamcę, ale po co?

Bo jemu wychodzi a Tobie nie?

Bo wg Ciebie nie za każdym razem liczba wypada?

Bo można umoczyć kasę?

A czy ktokolwiek karze ci grać tym sposobem, którego tak na marginesie nie rozumiesz? Bo go w sumie nie znasz.

NIE, WOLNA WOLA.

To mniej więcej tak jakbyś narzekała, że nie umiesz po chińsku, ale jednocześnie tego języka się nigdy nie uczyłaś.

Przypadek liczby 5.

I czego to dowodzi?

Masz całkowitą dowolność jeśli chodzi o wymianę liczb.

Zawsze są odstępstwa od reguły, to Ty decydujesz.

Przecież mogłaś po trzecim losowaniu zamienić 5 na jakąś inną, która wg Ciebie by wypadła.

Nie wypisuj tu bzdur o wykluczaniu z gry, bo tego nie rozumiesz.

Naprawdę nie dociera do Ciebie to co jest napisane?

Liczba 5 miała wypaść do 7 los, a nawet wcześniej.

I tak się stało.

A Ty ciągle, ze wg zasady trzeba było ją wymienić.

Gdy g67 podał liczbę 5 nie napisał o tej zasadzie.

Nic ci to nie daje do myślenia?

W lotto nie używa się \"zawsze\" i \"nigdy\" - trzeba być elastycznym.

A Ty chcesz czegoś co nie istnieje.

Tego nigdy nie dostaniesz.

2009-10-23 (12:32)

status banco

4826
wpis nr 243 964
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SirMavins Przeczytałem dokładnie i masz rację ,kiedyś też pisałeś bez sensu. Poziom ten sam, tylko wazeliny więcej.

2009-10-23 (12:50)

status SirMavins

4654
wpis nr 243 973
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

banco - weź się uspokój, bo piszesz bzdety.

W którym momencie piszę, co?

Tylko proszę o konkretna odpowiedź, nie lanie wody.

Jeśli masz ochotę na dyskusję o typowaniu liczb, to jestem otwarty, jeśli nie, to trudno, Twoja sprawa.

I na zakończenie.

OSTATNI RAZ PODAJĘ RĘKĘ do osób nastawionych sceptycznie itd., itp.

Po tej mojej wypowiedzi każdy kto che dyskutować na temat, czyli o typowaniu liczb jak najbardziej może to zrobić.

Ale stawiam dwa warunki:

1. Poprawna polszczyzna

2. Konkrety, bez najeżdżania na drugich, trzecich i czwartych.

Masz coś do powiedzenia, masz jakiś swój sposób - OK.

Opisz go i przedstaw na przykładach.

W innym przypadku, w tym obrażanie innych, pisanie nie na temat, nie podawanie swojego sposobu...oznacza, że nie odpowiem na ten post.

Wybór należy do Was.
2009-10-23 (12:54)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 243 975
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SirMavins piszesz, że i co z tego , że jedna liczba nie wpadła. Człowieku ty chyba nie wiesz co to jest progresja. Zobacz sobie w jaki sposób typował Grubas67 , jego stopnie progresji . Przy 10 i wyższym stopniu progresji kwoty idą w 10 tysięcy złotych, przy 15 stopniu i wzwyż pewnie już w 100 tys złotych,(aż nie chce mi się liczyć, policz sobie sam) chcąc wyjść na każdym stopniu z zyskiem.

A Ty mi piszesz, że jedna liczba nie wpadła. Człowieku czy Ty wiesz co piszesz. Nawet jeżeli Grubas67 przerwałby progresję na 7 kolejnym niewypadnięciu, to i tak byłby ponad 2000 zł do tyłu. Żeby to odrobic musi kilkanaście kolejnych progresji skonczyc na plusie, a co jak kolejna będzie nieudana. Jeżeli chcesz dokładności to Grubas67 potknął się na tej samej liczbie 37 dwa razy, i dwa razy wypadała za 20 losowaniem. Więc najpierw dokładnie zobacz o co chodzi, a nie wyjeżdżasz mi tu z tekstem, że co z tego, że jedna liczba nie wpadła.

Człowieku podziwiam Twoją odwagę, grając jak Ty i nie wiedząc co go czeka jak dana liczba nie wpada. Gdybyś swojej liczby 29 nie trafil wtedy , kiedy trafiłeś, a dopiero naprzykład za 20 losowaniem, co daje nam chyba jeszcze 6 stopni progresji, to zobacz jaka miałbys kwotę, a gdybyś zdecydował się skończyc progresję szybciej to i tak miałbyś ponad 1000zł do tyłu. Z pozostałych kilku ugrałeś 20 kilka złotych. W końcu zrozumiałeś, że nie może byc takich wpadek, bo bedziesz wyleczony z progresji na długi czas, no chyba że za wzorem swojego mistrzaGrubasa67 będziesz się posiłkował kredytem, ale to dopiero wtedy kiedy najpierw sprzedasz swój majątek, żeby się odegrać.
2009-10-23 (13:02)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 243 979
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiem, że i tak nie dotrę do Twojego umysłu, bo prawda jest taka, że każdy sam musi sie przekonać na własnej skórze, jak naprzykład Twój mistrz. A więc zycze powodzenia, choć pewnie podobnie jak RED, który rzucal mi rękawicę bunczucznie twierdząc , że wszystkie liczby trafia za 7 losowaniem(zobacz, teraz jak trafia) to i Ty kiedys trafisz na swoją liczbę \"37\".

Ja także dopiero podejmę z Tobą dyskusję kolego SirMavins, jak nabierzesz trochę pokory do jednej liczby. Dobra rada, to taka, że na razie testuj bez grania, bo ból jaki doświadczysz przy nietrafieniu liczby tylko na forum, będzie z pewnścią duzo mniejszy. Tylko nabierzesz pokory, ale nie będziesz miał konsekwencji finansowych. A że nabierzesz pokory to jestem tego pewna, chyba, że wcześniej przerwiesz podawanie swoich typów, Gma już płacze, mam nadzieję, że nie gra tej osiemnastki w praktyce.
2009-10-23 (14:12)

status SirMavins

4654
wpis nr 244 005
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

$$Gosiu$$

Wyciągnąłem rękę, żeby dyskutować o liczbach a nie o g67.

Odrzuciłaś ją i bredzisz, dziecko.

Jeśli masz 7 stopni progresji to koszt = 254; przy ST=1=2,00.

7. stopień to właśnie tyle.

Te jakieś Twoje tysiące są z nieba wzięte, wyimaginowane.

Ja piszę za siebie, a nie za kogokolwiek.

Ty natomiast tylko cytujesz, napisz coś sama.

Przeprowadź jakąś sensowną analizę na liczbę wytypowanej przez samą siebie, TERAZ.

Nie powołuj się na innych.

Weź liczbę na dziś na 22, wytypowane met g67 pokaż na przestrzeni kilku losowań co i jak.

Guzik Cię obchodzi, czy mam zysk czy stratę - moja gra, moja sprawa.

Nadal milczysz o swojej metodzie.

Jasne, bo jedyną metoda jaką znasz jest krytyka innych.

I przestań pisać, że g67 jest moim mistrzem.

Podsumowując:

Jeślili uważasz, że met. g67 jest do dupy, to Twoja prywatna sprawa.

Tak sobie uważaj.

Mnie to mało obchodzi.
2009-10-23 (14:22)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 244 012
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Napisałeś coś o obrażaniu , a sam mnie obrażasz.

Znowu niedoczytany w temacie, znajdż sobie stopniowanie w progresji Grubasa67 SirMavins. Bo ja mówię o jego stopniowaniu, a nie o Twoim.

Co do Twojego stopniowania to przy 14 stopniu koszt wynosi już około 2000 tys. potem rosnie lawinowo, chyba tu też jesteś zbyt leniwy żeby sobie doliczyć.

A co to jest 20 losowanie skoro wiele liczb wpada około 30 losowania.

Jesteś za leniwy żeby doczytać, jesteś za leniwy żeby doliczyć, chyba że zakładasz, że jestes tak dobry w typowaniu liczb, że nigdy do takiego progu nie dojdziesz, a to błąd.

Nie wiem o co Ci chodzi, żebym typowała metodą Grubasa67, skoro podważam jej skuteczność, to dlaczego każesz mi ją stosować, nie obrażaj mnie, aż tak bardzo.
2009-10-23 (14:39)

status grubas67

4259
wpis nr 244 022
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Cześć SirMavins !!!!

Zostaw ich i lepiej spłyń z tego forum , bo to nie ma sensu .

Niczego i nikomu nic nie musisz udowadniać .

Przejrzyj mój wątek cały ....jak się zaczęło spokojnie na początku ....i co teraz tutaj piszą !!!

Z tobą zrobią to samo !!!!!!!!!

Nic nikomu nie doradzaj !!!!.....metody i analizy zostaw dla siebie .....niech się wezmą do roboty i sami po analizują

....boć przecie cała ta zgraja tylko na numerki czeka i patrzy cały czas komu lepiej wychodzi i potem tylko pyta ....A co na dzisiaj obstawiasz ?????????????????????????????????????????

I tak się to kończy !!!!!!...wcześniej czy później stąd spłyniesz ...zobaczysz.

Powiem Ci , że ja teraz, doszedłem do wniosku że czas na pisaniu tutaj , jest czasem straconym , dlatego że czas na jeden wpis , mogę poświęcić na analizę jednego losowania i wyciągnąć z niej wnioski.

A tutaj nie wyciągasz żadnych wniosków po za jednym !.....................

.............ONI SĄ LENIWYMI PESYMISTAMI !!!!!....nic więcej nie mogę dodać !!!

Trzymaj się chłopie ...rób swoje ....i znikaj stąd !!!!!

Tylko tacy jak my do czegoś dochodzą ......., a reszta się potem dziwi......

.............JAK ON NA TO WPADŁ ????????????????? , przecież to było niemożliwe !!!
2009-10-23 (14:51)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 244 025
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak Grubas , nos tak wysoko zadzierasz, że bardzo czesto sie potykasz. Doradzać to sobie możesz , ale tym co chcą brać kredyty z banku, które są zmuszeni zaciągać bo zagrali twoimi typami.

No to może w końcu wyjasnisz co się stało z liczbą 37 , którą kiedys puściłeś, a która wpadła dopiero za 20 losowaniem. Jak ktoś się ciebie wtedy spytał to mu napisałeś \"wypierdalaj\". Tu tez możesz doradzać jak sie odzywać. Ale ty nie wyjaśnisz, bo wtedy sam być sie zapędził w kozi róg z liczba 5 co teraz wpadła. Masz szczęście , że w ogóle wpadła.

Tak to niemozliwe, do czego doszedłeś. Jak podawałeś typy po fakcie to wszystkie wchodziły za 1 losowaniem, pewniaki, dwójki, trójki, ale jak podajesz przed losowaniem to czasami aż się śmiać chce.

Doszedłeś do tego, że najlepiej podawać liczby po losowaniu, tak na to nikt nie wpadł, a dlaczego, żeby się nie ośmieszyć, ale to po prostu chciałeś zawstydzić wszystkich nawet TURBODYMOMENA.
2009-10-23 (17:50)

status banco

4826
wpis nr 244 115
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Oj Grubas niestety pomieszało Ci się w główce od tych cyferek i krzyżyków.

Ale w jednym przyznam Ci rację. Jesteś już w przyszłości ,w innym wymiarze.
2009-10-23 (20:57)

status grubas67

4259
wpis nr 244 235
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Żegnam Cię Pasko ...i Twoje stadko !!!!

Usuwasz moje wpisy chociaż nie bardzo komuś ubliżają

Inni ubliżają tutaj więcej i ich wpisy zostawiasz !

Wcześniej czy później na każdym forum nadchodzi czas rozstania !!......

....no i nadszedł !!!!!!

USUWAJ SOBIE GDZIE INDZIEJ !!!!!!

Niczym mnie nie zainspirowaliście !!!!!!!!!!!!!!!!

Jesteście nudni i pazerni na liczby, nie dając nic z siebie !!!!!

TRZYMAJCIE SIĘ JAKOŚ .......DOBRZY I ŹLI FORUMOWICZE !!!!!!!!!!!!!!!

No i Ty ..............................Pasko !!!!!!!!!!!!!!!!!

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 54 55 56 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina