Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 5 6 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

"TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ"

2009-06-03 (15:05)

status grubas67
Data rejestracji: 2009-02-25 00:00:00
Ilość postów: 474

4259
wpis nr 202 166
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak właśnie EDI !!!. Masz rację , i właśnie dlatego postanowiłem opuścić

mini czat , bo tam hamstwo króluje i nic więcej.

A co do tej grecji to nie jest tak żle z tą fizjologią bo w tygodniu jest przerwa od

15.00 do 17.00

Myślę jednak że mam już patent na tego ML. i dlatego może zostanę tutaj tylko jest jedna przeszkoda !..- a mianowicie taka że nie wiadomo co to będzie z tym nowym multi multi. Jeśli zmienią maszynę lub kulki lub coś w stawkach to na nic te statystyki nasze bo znów będzie czekać na statystykęi nie wiadomo czy

\"buki\" będą miały to w swojej ofercie i jakie stawki będą.

To jest moje i pewnie nie tylko moje zmartwienie !!!!

Do \"kasiulka\" -... mistrzowska fota i też niezle \"przystojna \" jesteś !!!!!

I teraz coś extra dla 1-dno liczbowców!!!!!

Na 2 dni proponuję wam liczbę ---- 62 .. tzn. dziś i jutro

......Chyba se będę tu codziennie bow końcu się robi u mnie miło!!!!!!!!!!

Zyczę DUUUUUŻYCH WYGRANYCH !!!!!!

Pa !!!!!!!!
2009-06-03 (15:32)

status edi8
Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00
Ilość postów: 41774

2623
wpis nr 202 172
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

grubas67 - mam do Ciebie takie pytanie: w związku z tym , że posiadam fotograficzną pamięć , to Twoje zdjęcie coś mi mówi i ta moja pamięć lokuje mi Ciebie do osób , które spotkałem podczas pracy w Niemczech na Uniwersytecie Justusa von Liebiga w Giessen w Hesji.

Czy Ty odwiedzałeś może tam kiedyś kogoś , bo wydaje mi się że parę razy w tym mieście Ciebie kiedyś widziałem...

Pzdr.

edi8
2009-06-03 (16:20)

status kasiulka
Data rejestracji: 2009-04-14 00:00:00
Ilość postów: 95

4457
wpis nr 202 182
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam przystojniaku. Serdeczne dzięki za kolejne liczby. Juz puszczone w Fortunce. Trzymam kciuki i pozdrawiam niezwykle milutko. )
2009-06-03 (16:33)

status red007
Data rejestracji: 2007-11-22 00:00:00
Ilość postów: 1202

3008
wpis nr 202 189
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas,najistotniejsze jest czy ta sama maszyna.Tak jak pisałem w komentarzu nie znajduję losowania o godz.14.oo w Polsacie.Jeśli będzie losował komputer a wieczorem maszyna,to nie pozostanie nic innego jak ignorować pierwsze losowanie i dalej grać na wieczorne,właśnie ze względu na ciągłość statystyczną.

I to jest właśnie Polska.Tak się tu traktuje klientów (graczy),którzy utrzymują ten bajzel a których stawia się przed faktem dokonanym,bez precyzyjnej informacji co i jak.

Jeśli bym preferował teorie spiskowe,to powiedziałbym nawet,że wszystko to może służyć rozbiciu pewnych ujęć statystycznych,bo będzie teraz groch z kapustą,gdyż wygląda na to,że nie będzie to zwykłe dodanie kolejnego losowania tak jak ostatnio w przypadku DL.
2009-06-03 (16:39)

status red007
Data rejestracji: 2007-11-22 00:00:00
Ilość postów: 1202

3008
wpis nr 202 191
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeszcze dodam,że jeśli miało by to być li tylko zwiększenie ilości losowań,to po co zmiana nazwy gry.Przecież gdy zwiększyli ilość losowań w DL,to nie zmieniali nazwy.Wydaje się zatem,że to zupełnie inna broszka,bo i nazwa inna a także komunikat Lotto mówi o zaprzestaniu sprzedaży z dniem 14.06.09 gry ML.
2009-06-03 (16:48)

status grubas67

4259
wpis nr 202 193
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No to powodzenia \" kasiulka \". pozdrawiam równie ciepło!!!

Do \"red \"

Jest tak jak piszesz dokładnie.

Chcą jakoś nas wybić z rytmu statystycznego bo uważam ,że wiele

graczy gra sobie właśnie tak jak ja na 1 liczbę lub parki u \"buka \" i z tego

da się \"uciągnąć\".

I właśnie chcą nam zniszczyć bazę losowań.

Lecz mi wystarczy tylko 30 los. wstecz i dam radę.

Problem tylko z tym jak oni to będą losować ..- i to jest sęk - tak jak piszesz.

Cóż ......już niedługo się przekonamy!!!!!!

Do EDIEGO !!!

Niestety edi niestety chyba nie mogłeś mnie spotkać.

Bylem w różnych krajach ale w niemczech nie zabawiłem zbyt długo...he he !!!

POZDRAWIAM !!!!
2009-06-04 (17:25)

status klubowicz
Data rejestracji: 2009-05-28 00:00:00
Ilość postów: 18

4650
wpis nr 202 433
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Proszę wszystkich o rozważenie mojej propozycji,proszę wejść na stronęwww.bukzysktypy.fora.pl i przeczytać informację o regulaminie /Post -multilotek/ nie namawiam Was do korzystania z jego typów a założenie własnego z własnym regulaminem konieczne przejrzyste zasady,od niedawna czytam Wasze spostrzeżenia,mają wszystkie jedną cenna zaletę,mówicie o grze za pieniądze i o zdobywaniu pieniędzy tak jak prowadzący tamtą stronę, ta osoba nie wynalazła prochu podobna forma istnieje w Stanach tylko tam płaci się przed typami i to grube pieniądze.Każdy z Was gra w realu,zarabiajcie również na swojej wiedzy,macie pierwszego chętnego do członkowstwa,tam na stronie jestem od niedawna ,już płacę od zysku,Pozdrowienia wszystkim
2009-06-04 (18:17)

status kasiulka

4457
wpis nr 202 440
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam przystojniaku. Spacerek do fortunki zaliczony, liczby wysłane i czekamy na efekty:)) Pozdrawiam milutko i wysokich zycze!!
2009-06-06 (09:50)

status grubas67

4259
wpis nr 202 837
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

WITAM !! Po przerwie .

Mam pewną nowość dla patrzących na moje liczby , ale z powodu wyjazdu , właśnie w tym momencie - napiszę o tym jutro jak wrócę.

A teraz zostawcie moje stare liczby i obserwujcie te co podaje na dole.

Są to liczby które mi wynikają z pewnych wykresów i zauważyłem liczne wypadnięcia tych liczb do 3-ech losowań.polecam je obserwować i wyciągać wnioski!.....O tym jutro. teraz liczby

Na dzisiaj polecam liczbę 29 i 80 . Gdy nie wpadnie to patrzeć proszę na nie przez 3 dni.

a tutaj następne liczby : 15 , 67 , 10 , 75

i proszę obserwować 40 - tki od 46 do 49.

To tyle .resztę opiszę jutro

Powodzenia i dużych wygranych !!! Pa Pa !

2009-06-08 (00:00)

status kasiulka

4457
wpis nr 203 388
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam przystojniaku. Pewnie zmeczony byles po powrocie. Jestem ciekawa twoich przemyslen nad nowym doborem liczb a i w portfeliku juz \"cieniutko\" sie robi wiec jak juz odpoczniesz i znajdziesz troche czasu to prosze o jakies wiadomosci. Dzisiaj nie udalo sie z trojeczką ale moze jutro... kto wie:)) Pozdrawiam jak zawsze bardzo milutko.
2009-06-08 (20:38)

status grubas67

4259
wpis nr 203 563
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj KASIULKA !

Skoro czekasz na moje opisywanie to Ci napiszę coś w tym temacie !!

Nie pisałem wczoraj bo póżno wróciłem od starego znajomego który zjechał z podróży.

No więc : - primo :

Tutaj masz liczby które Ci podam w moim starym zapisie czyli takim w którym wygrałaś na nie 2 razy trójkę - jak pisałaś !......

gorące - 49 , 11

ciepłe - 57 , 58

letnie - 76 , 24 , 43

Są to liczby które rozpisałem w starym stylu , tak jak pisałem wcześniej , pół godz. temu !

Ja osobiście uważam że trafienie 3/3 jest ogromnym sukcesem dlatego że jak wytypuję takie liczby to one mogą wszystkie wpaść do 6 los.

,ale mogą wpaść pojedynczo a niekoniecznie 3/3

Moim założeniem jest gra na 1 liczbę tak jak tu napisałem więc szukam takiego zapisu liczb które pozwoliłoby mi wyłonić tylko 1 liczbę ale taką która

na 100% wpadnie do 7 - mego losowania.

Te liczby które podawałem wcześniej na mojej stronce może i wchodziły ale zawsze ich było parę czyli od 5 ciu do 8 -miu ,więc trudno mi było wybrać 1-ną.

Ostatnio troszkę inaczej spojrzałem na moje rozpiski i udoskonaliłem je trochę i uzyskałem bardzo czytelny obraz tylko jednej liczby która w 70% -tach wchodzi w pierwszym losowaniu , a w 30% do 4 -tego losowania i to jest to co mnie satysfakcjonuje , więc od 10 - ciu dni sprawdzania mojego nowego rozpisu jestem VERY HAPPY i oczekuję na MULTI MULTI z cichą nadzieją że będzie można grać dalej u bukmachera na 1 -ną liczbę.

Przez ostatnie 3 losowania do wczoraj , ta liczba która mi w moich zapisach wychodziła najwięcej , - wpadała od razu !!!!

3 dni temu była to liczba - 65

2 dni temu - 67

wczoraj - 37

Więc chyba \" rozbiłem bank\" - !!!!

W dodatku gdy 10 dni temu zaczynałem moją nową rozpiskę i liczba 58 była najgorętsza w moich zapisach , zauważyłem że wpadła - 3 razy z rzędu, więc uważam że to chyba jest to czego szukałem tyle lat ! - Oby tylko buki przyjmowały dalej zakłady po zmianie na MULTI MULTI !

Teraz dalej!

Jeżeli chcesz to mogę dalej Ci podawać liczby w starym stylu bo niedużo mi

to zajmuje czasu ale pewności nie daję że będzie Ci padać często 3/3!

Nie wiem ile ty przeznaczasz na grę w ML na te 3/3 i na ile Ci to starczy grając progresją. Ja natomiast należę do ludzi , którzy wolą czerpać małą łyżeczką ale ciągle i z większą pewnością trafienia, - co daje mi oczywiście

granie na 1 - ną liczbę

Na granie moim systemem potrzebuję 2 400 zł - na 7 dni progresji

i to daje mi zysk stały 50 zł. dziennie. Lecz już się cieszę z dwóch losowań dziennie bo to podwaja oczywiście mój zysk dzienny i już jest 100 zł.

Tak więc ja jestem zadowolony z tego że będą 2 losowania dziennie - w przeciwieństwie do innych forumowiczów których czytam na czacie.

Na potwierdzenie moich dokonań znajdziesz wpis w którym piszę że liczba 62 wpadnie do 2 - óch losowań i wpadła.

A gdy tak mi będzie się sprawdzać moja wyliczanka tej 1 - nej liczby do 4- ech losowań a nie do 7 - mego to lepiej nie piszę ile może to przynieść

\"\" korzyści \"\"

Reasumujac moje tutaj pisanie pozostaje mi się Ciebie zapytać , czy dalej chcesz abym Ci podawał liczby w poprzednim stylu ? ,- czy może chcesz się przerzucić tylko na jedną liczbę ??

I jeszcze na koniec taka moja mała dygresja do ludzi którzy grają na takie liczby jaką teraz jest 19 - tka.

PO CO ?????

Liczba która nie weszła 12 losowań jest już straconą liczbą !!! - ZOSTAWCIE JĄ W SPOKOJU !!! - JEST TYLE JESZCZE PIĘKNYCH LICZB !!!!!! , które dopiero co weszły. - DAJCIE IM SZANSĘ !!!

Na koniec podaję liczbę która wejdzie do 4- ech los. - a nie tak jak nieszczęsna 19 -tka

Jest to liczba 69 !!!

Pozdrawiam Cię więc KASIULKA również cieplutko i czekam na odpowiedź , czy nadal mam podawać liczby po staremu czy już nie ? Wiesz .... może wejdzie jeszcze 3/3 , ale może to był 2-krotny przypadek ?????........KTO WIE ???????

....Uważaj z tą kaską grając na trójki !!!!

Pozdrawiam wszystkich grających i powodzenia ŻYCZĘ !!!!!

2009-06-08 (20:57)

status eeellllaaaa
Data rejestracji: 2007-10-21 00:00:00
Ilość postów: 1938

2930
wpis nr 203 574
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

grubas67 przeczytałam co napisałeś bardzo dobrze napisane. Cytuje

Liczba która nie weszła 12 losowań jest już straconą liczbą !!! - ZOSTAWCIE JĄ W SPOKOJU !!! - JEST TYLE JESZCZE PIĘKNYCH LICZB !!!!!! , które dopiero co weszły. - DAJCIE IM SZANSĘ !!!

Zgadzam sie z Tobą też tyle razy sie przejachałam na takich liczbach a jednak one kuszą człowiek myśli stała tyle to juz musi pasc i tak codziennie a ona dalej stoi i nie pada i wpada się w pętle. Ja gram właśnie na takich stojących ale na zagranicznych totkach wyszukuje totalnych paranoi i daje na progresje.Niestety ja nie umie się przestawic i u mnie górą i tak są liczby stojące może kiedys zmądrzeje jak się naprawde ale to naprawde przejade. Choc z drugiej strony ryzyko jest domenom progresji można zaliczyc wpadke czy to jest stojąca liczba czy tez nie Pozdrawiam...i życze trafnych wyborów liczb.

2009-06-08 (21:59)

status grubas67

4259
wpis nr 203 621
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam Cię eelllaa !

Masz racje ze takie i takie są nie pewne ale grając codziennie na jedną taką

jaka teraz jest 19 - tka , widzisz co się dzieje .

Uważam ze grając na gorące i zmieniając je codziennie jest większa szansa na trafienie.

Dla mnie najlepsze są liczby które się powtórzyły z poprzedniego dnia i potem jeszcze wpadły 2 dni później. takie idą , ale trzeba wybrać bo czasem jest ich parę.

Ty zdaje się grasz na 6 / z 49 na liczby świata.

Tam z liczbami dzieje się to samo co w ML z ta tylko różnicą ze liczby widzimy \" rzadziej\" [ nie są tak gęsto kolo siebie], ale tam tez idzie zauważyć ze liczby które się powtórzyły potem jeszcze wpadają niedaleko.

I moja rada :

Spróbuj sobie pisać liczby na kartce w ten sposób ze nie wpisuj jednego losowania do linijki , tylko wpisuj 3 los. jako jedno i tę liczbę lub liczby co się powtórzą wpisuj tylko raz.

w ten sposób masz ok. 14 - 16 liczb z 49 [ liczę powtórki] i uzyskujesz większe zagęszczenie , a liczby które idą to i tak pójdą jeszcze przez 9 los.

i graj na takie przez 3 los.

Wydaje mi się ze można lepsze efekty osiągnąć grając w ten sposób.

W każdym bądź razie , - SPRÓBUJ - choćby na sucho bez kaski

Pozdrawiam Cie również serdecznie i służę moim - jako takim, 7 - mio letnim doświadczeniem gdyby co !!

P.S.

Kartki , stawianie krzyżyków i zliczanie ich jest nieodzownym elementem gry!!

Same programiki nigdy nam nie wytypują liczb.

Obecnie używam dwóch programików i 25 kartek formatu A3 w kratkę .

Moje rozpisywania zajmują mi 3 godz. dziennie i po 7 latach dają efekt jeśli chodzi tylko o JEDNA LICZBĘ !
2009-06-08 (22:05)

status edi8

2623
wpis nr 203 624
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj grubas67 - co do gry w ML w Totomixa na 1 liczbę z kursem 3.20 , to bądź spokojny , ponieważ Totolotek ( Totomix ) jest spółką-córką Totalizatora Sportowego i im nic nie grozi...

Pzdr.

edi8
2009-06-08 (22:17)

status grubas67

4259
wpis nr 203 629
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No to chwała IM !!!!!!!!!!!!

Dziękuję serdecznie EDI i powodzenia.

Znów mi dziś wpadło . była to liczba 35. !!!

Pa.
2009-06-08 (22:22)

status edi8

2623
wpis nr 203 631
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

grubas67 - Gratulacje i tak trzymaj!

Pzdr.

edi8

P.s: ciekawe jaki gul musi teraz skakać temu bydlakowi z Krakowa , który się z Ciebie tu naśmiewał i wyzywał Cię , gdy tu się pojawiłeś na forum...

edi8
2009-06-08 (22:24)

status eeellllaaaa
Data rejestracji: 2007-10-21 00:00:00
Ilość postów: 1938

2930
wpis nr 203 632
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

grubas67 ja nie gram tylko na 6z49 powiem Ci nawet ze unikam 6z49 teraz tak wyszło ze mam akurat hiszpanie bo widze tam okazje do zarobku ale bardziej gram na kulkach do 36 typu floryda washin itd.Spróbuje Twojej metody u mnie w pokoju jest tony kartek ze statystykami liczbami no wszystko co idzie jedna wielka makulatura ale takiego sposobu jeszcze nie miałam jak Ty masz a co mnie zbawi spróbowac .Nie używam żadnego programu większośc to moja intuicja.

2009-06-08 (23:23)

status ziuta1981krk
Data rejestracji: 2009-06-08 00:00:00
Ilość postów: 5966

4706
wpis nr 203 686
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Grubas67!!!!!!!!!!!!!!!!!

Może mógłbyś mi pomóc.Mam jeden sposób typowania tylko nie wiem jak mam się do niego zabrać (Typowanie pozycji na 2 losowania) Jak mógłbym cie prosić o mail do bym ci wysłał:) Dzięki

Pozdrawiam wszystkich!!!!!!!!!!!
2009-06-09 (00:36)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24 00:00:00
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 203 698
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj GRUBAS postanowiłem napisać do ciebie bo przedstawiany jestem jako twój wróg,a tak nie jest i nigdy nigdzie nie zostales zwyzywany,a jak ktos tak twierdzi to niech wskaze miejsce tego zwyzywania.Jedynie co to pozwoliłem sobie stanac w konkury z toba i jak pamiętam szybciej wyszły moje liczby niz twoje,ale to nie ma nic do rzeczy bo raz twoje raz innych i tak bedzie.Za długo jestem graczem zeby nie podchodzić sceptycznie do tego co piszesz ale dzis dodales slowa zmiana liczb i to mnie uspokoiło ze jednak dopuszczasz zmianę liczby,jak by sie powiesiła i nie wyszła np do 6 losowania.Kazda metoda gry i kazda statystyka jak tylko daje efekty jest dobra czasem zawodzi,ale na ogol się sprawdza.I nie jestem twoim wrogiem tylko kibicuje ci zebys znalazł ta metodę a wtedy wszyscy skorzystamy.Ale jezeli kiedykolwiek czules urazę do mnie byc moze za zle sformułowany wpis jestem gotowy cie przeprosić nawet na czacie bo nie chce zadnej zwady miedzy mna i innym graczem.Wiec cie bardzo przepraszam jeżeli poczules się dotknięty.
2009-06-09 (02:24)

status kasiulka

4457
wpis nr 203 699
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj przystojniaku. Na poczatek gratuluje Ci bardzo twojej pomyslowosci i znalezienia takiej metody gry,która przynosi ci jak mowisz zyski. Bardzo mnie to cieszy. Ja osobiscie nigdy nie próbowalam grac na jedna liczbę, bo moim ulubionym graniem sa trojeczki, ale wiem doskonale jak trudno jest je trafic. Ja gram bardziej dla przyjemnosci ale milo jak to sie tez łaczy z wygrana od czasu do czasu:)) Nie gram tez codziennie.Czekam az zostanie ok 4 liczb i wtedy rozpisuje je na 3-ki. Tak wlasnie bylo jak trafilam te 2 wygrane. Także spokojnie przystojniaku nie \"pojde z torbami\" ale milo mi, ze się martwisz o zasobność mojego portfelika:)) Rozwazam gre na jedna liczbe ale musze dojrzec do tej decyzji.

Co do tych liczb,ktore podawales, to jezeli nie sprawi ci to wiekszego klopotu prosze o dalsza kontynuację i dziekuje za podanie wczoraj nowego zestawiku.

Bede \"bacznie\" sledzila twoj nowy pomysl na liczby i od czasu do czasu na pewno skorzystam z jakiegos pewniaczka. Od tygodnia zaczelam gre w czeskiego Kombinatora (chyba dlatego ze tam losuja 3 liczby) i chyba tez znalazlam jakims cudem metode typowania \"tej jednej liczby\", na razie sie sprawdza, ale jeszcze testuje ten sposob i jak \"wypali\" to zaczne grac na wieksze stawki. Dziekuje za twoja odpowiedz i z calego serca bede trzymala kciuki za ciebie. Pozdrawiam cie jak zwykle bardzo milutko:))
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 5 6 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina