Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 44 45 46 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | "TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ" |
2009-09-13 (20:23)![]() Data rejestracji: 2007-11-22 Ilość postów: 1202 ![]() | wpis nr 230 241 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do dolarowej Gosi. Twierdzę,że nadal nic nie rozumiesz. Zrozum wreszcie,że ja nie gram metodą Grubasa.Pisałem Ci o tym nie raz.Ostatnio w przypowieści o drzewach,że Grubas ma swoje drzewo a ja swoje. Co do liczby 34.Nigdzie nie twierdziłem, że liczba ta wejdzie do siedmiu losowań i ja przez siedem losowań będę nią grał. 09.09.09r. kolega kamiwk spytał: \" co sądzicie o liczbie 20 albo 44 na wieczór\". Moja odpowiedź była następująca: \"nie mam Twoich liczb w swojej rozpisce,mi wychodzi liczba 34 na 7 losowań\". Tyle i tylko tyle. Jeżeli bez zacietrzewienia postarasz się zrozumieć mój wpis,to dojdziesz do wniosku,że nie stwierdziłem,iż liczby 20 i 44 nie wejdą ani,że liczba 34 wejdzie do siedmiu losowań. Napisałem co mam w ROZPISCE. Na dowód tego co piszę są moje typowania,bo mam w przeciwieństwie do Ciebie, odwagę publicznie podawać swoje liczby. Jeśli zadasz sobie odrobinę trudu to zajrzyj w typowania i zobaczysz,że wcale nie poległem.Przykro mi ale Twoja radość jest przedwczesna. Widać tam wyraźnie,że liczbą 34 grałem trzy losowania i zastąpiłem ją liczbą 78,która natychmiast weszła. Od 02.09.09. kiedy zacząłem podawać typy wg. MOJEJ metody nie ma przerwy większej niż siedem losowań. Jak mi się noga powinie,czego nie wykluczam, będziesz mogła tryumfować, bo widzę że to jest Twoją pożywką. Jeśli jesteś honorową osobą,to podawaj swoje typy jednej liczby tak aby wpadały nie rzadziej jak 7 losowań a ja będę ostatnią osobą,która się będzie cieszyć gdy Ci się nie uda. Podejmujesz rękawicę? |
2009-09-13 (20:37)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 230 243 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Tygrysku nie mów mi jak to żle odnoszę się do innych, bo chyba nikt nie dorówna Grubasowi67. Ty mówisz o cierpliwości Grubasa67. On ma tylko widocznie cierpliwość do tych co mu słodzą, do tych którzy pytają się co stało się z tą czy inną liczbą to nie starcza mu cierpliwości. Dla nich ma tylko jedno słowo WYPIERDALAJ. Moje zycie osobiste jest takie jakie jest, ale z pewnością nie jest nim to forum, w przeciwieństwie do Grubasa67, który jak to mówił, pisze po 8 godzin krzyżki po losowaniu. Mamy dwa losowania, 2 razy 8 godzin to daje nam 16, kiedy śpi nie wiem, bo jeszcze pracuje na budowie. Zapytaj więc lepiej swojego wodza, jakie on ma zycie osobiste. Ja interesuję się progresją, i bardzo mnie to interesuje. Tygrysku nie wyszydzam wszystkich, pogratulowałam Ci liczby 56, wyszydzam tych , którzy chwalą się po fakcie, czy to będziesz Ty, czy ktokolwiek inny, szacunek mam dla tych co trafiają przed losowaniem, a w momencie porażki potrafią się do tego przyznać. SirMavins jesteś ironiczny w stosunku do mnie, Twoja sprawa, kiedy jednak komuś piszesz , że ma wszystko przed oczami to zastosuj dobre rady najpierw wobec siebie, a 7/7 to Ci gratuluję. Mowisz, że Bodzio ma rację, że nie warto interesowac się takimi ludżmi jak ja, a jakimi warto, tylko takimi, którzy mają takie same zdanie jak my, czy ja nie mam racji przytaczając powyższe przykłady. Piszesz, że zaczniesz omijac moje wpisy i nie rozmawiać ze mną, no cóż krytyka zawsze boli, szczególnie poparta przykładami podanymi przez Grubasa67, ja ich sobie nie wymyśliłam. Dodam jeszcze, że moim celem nie jest wyszydzanie tych, którzy zajmują się progresją. Moim celem jest pokazanie, że to bardzo, ale to bardzo trudna sztuka, a pisanie takich pierdół jak Grubas67, że on znalazł i mu wychodzi to może pisać małym dzieciom, które we wszystko uwierzą. |
2009-09-13 (20:40)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 230 244 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"kiedy jednak komuś piszesz , że ma wszystko przed oczami to zastosuj dobre rady najpierw wobec siebie,\" Ja tylko się stosuje do tego co jest na forum, to co miałem napisać? Że jestem jasnowidz? |
2009-09-13 (20:44)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 230 245 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Red007 przeprosiłam Cię kiedyś, ty nawet się nie odezwałeś, czy ładnie się tak zachowywać. Czy cieszę się z potknięć innych, masz odpowiedż powyżej , ostatni akapit, żle mnie oceniasz. Napisałam co sądzę o seryjnym trafianiu do 7 losowań, nie czytałeś chyba dokładnie. |
2009-09-13 (20:47)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 230 247 [ CZCIONKA MONOSPACE ] s-eryjnym trafianiu do 7 losowań - to jest niemożliwe. Rozumiem przez to, że jedna liczba wystąpi 7x pod rząd i ja to przewidzę. |
2009-09-13 (21:02)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 230 250 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Red powiedz mi dlaczego gratulowałeś Grubasowi liczby 18 mimo, że weszła za 4 razem, a jak ja kiedyś pisałam że jakaś liczba Grubasa nie weszła do 7 losowania to napisałeś, że nic nie rozumiem, i że jak jakaś liczba nie wchodzi do 3 losowania to zastępuje się ją inną. To skąd te gratulacje i to od Ciebie. Możesz mi to wytłumaczyć. SirMavins sugerujesz się tym forum , a więc czy przyklady , które podałam są nieprawdziwe. Jeżeli ktoś mówi że ma metodę, że wszystko mu wchodzi, a to forum pokazuje , że ledwo, ledwo trafia jak znakomita większość z Multipasko to czy nie zastanawiasz się nad tym. Pobieraj jak to napisałeś szkolenie i najlepszych, a jeżeli uważasz za kogoś takiego Grubasa67 to nie będę Cię wyprowadzac z błędu. |
2009-09-13 (21:08)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 230 254 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"Jeżeli ktoś mówi że ma metodę, że wszystko mu wchodzi, a to forum pokazuje , że ledwo, ledwo trafia jak znakomita większość z Multipasko to czy nie zastanawiasz się nad tym.\" To wg mnie mija się z prawdą. Jeśli ktoś twierdzi że ma uczy się celująco a ciągnie na miernych. |
2009-09-13 (21:30)![]() Data rejestracji: 2007-11-22 Ilość postów: 1202 ![]() | wpis nr 230 262 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gratuluję tym,którzy mają dobre wyniki. Ponawiam pytanie : podejmujesz rękawicę? \"Po owocach ich poznacie\", w innym przypadku będzie tylko ble,ble a to każdy potrafi. |
2009-09-13 (21:38)![]() Data rejestracji: 2009-05-23 Ilość postów: 124 ![]() | wpis nr 230 265 [ CZCIONKA MONOSPACE ] po dłuższej obserwacji Grubasa67 stwierdzam że Gosia ma racje Grubas67 to bajkopisarz i marzyciel gdyby mu wchodziły te jego liczby tak jak pisze to nie pisałby tutaj na forum tylko sam zbierałby owoce swojej pracy Sorry Grubas ale to moje zdanie po dłuższej obserwacji |
2009-09-13 (22:54)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 230 287 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ale trafiłem!!! Napisałem, że 40 nie padnie i...nie padła. Cóż za trafność. I tym optymistycznym akcentem kończę zmagania z metodą alfabetagama... |
2009-09-13 (23:17)![]() Data rejestracji: 2008-05-09 Ilość postów: 14 ![]() | wpis nr 230 293 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Odczepcie się od grubasa 67 , czytam i czytam i widzę , zazdrośników i tych przy nadziei - na złote runo . Jeżeli Grubasie 67 - to Twój rocznik , to trochę Ci się dziwię , ja po takim czasie zrozumiałem , że Pana Boga JUŻ trzymałem za nogi i to kilka razy . Niestety - wiedza , że to czcze mrzonki są jednak przed Tobą . PO latach doszedłem , a TY pewnie dojdziesz do podobnego wniosku , że losu nie da się ujarzmić. A jeśli pogubiłeś się w latach , to pozostań tam gdzie jesteś , może nie będziesz musiał pisać podobnych słów , innemu odkrywcy ... i wierz mi , nigdy nie chciałem tego napisać , chyba żeś naznaczony Palcem Bożym - czego Ci życzę. |
2009-09-14 (18:00)![]() Data rejestracji: 2009-08-24 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 230 436 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam serdecznie wszystkich.... aby być na bierząco w tym temacie ,musiałem cofnąc się do momentu moich ostatnich wpisów....i przeczytac wszystkie dyskusje.... jak widze ....nadal jest tu gorąco ![]() BO I KASA DUŻA DO WYGRANIA JAK I PRZEGRANIA..... ![]() co do języka sie nie wypowiadam.....bo sam pod wpływem emocji niepotrzebnie i bezsensu napisałem pare niegrzecznych słów pod adresem DOLAROWEJ GOSI- za co cie DOLAROWA GOSIU tu na forum PRZEPRASZAM!!!!! niestety facet tez musi umiec takie rzeczy ![]() ale do czego zmierzam....... spodobała mi sie propozycja zeby zweryfikować umiejętności typerów.....i codziennie ( zgodnie z tytułem tego tematu\"TYLKO JEDNA CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ ).....abysmy zamiast się kłucić....i wyzywać zaczęli tę jedną liczbę tu na forum typować ( jesli g67- nie będzie miał nic przeciwko temu bo to jego temat).... ale typujmy po jednej liczbie.... i ja bym poszedł śladem stron bukmacherskich ,do karzdej typowanej liczby należało by podać analize : dlaczego akurat obstawiamy tę a nie inną !!!!!! myśle ze wtedy utną się wszelkie spekulacje , kto jest dobrym typerem....kto złym....BĘDZIE WSZYSTKO JASNE..... ![]() ZRÓBMY ZAWODY NA 10 LOSOWAN- A WTEDY WYJDZIE KTO JAKĄ MA SKUTECZNOŚĆ.. pozdrawiam serdecznie wszystkich i prosze o komentarze.. |
2009-09-14 (18:52)![]() Data rejestracji: 2009-07-01 Ilość postów: 2510 ![]() | wpis nr 230 445 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A kto będzie miał najwyszą skuteczność poda metode jak typować. (AKURAT) :-S :-S :-S |
2009-09-14 (19:02)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 230 447 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rat666. NIE, masz wyraźnie napisane, żeby pisać dlaczego te liczbę typujesz. Tym samym podajesz metodę, krok po kroku. ![]() |
2009-09-14 (19:06)![]() Data rejestracji: 2009-07-01 Ilość postów: 2510 ![]() | wpis nr 230 449 [ CZCIONKA MONOSPACE ] G67 Prosił mnie bym nie podawał liczb w tym temacie , Więc uszanuję jego decyzję . |
2009-09-14 (20:04)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 230 467 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"jego decyzję\" - jego prośbę. Taka jest twoja decyzja. |
2009-09-14 (20:10)![]() Data rejestracji: 2009-08-23 Ilość postów: 297 ![]() | wpis nr 230 470 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hectoris.. Wprowadz nowy temat dotyczacy typowania na 1-liczbe, na zasadach współzawodnictwa. To twój pomysł, z checia sie przyłacze i to pewnie utnie wszelkie spekulacje dotyczace tzw. cudownych metod ![]() Mysle ze próg 10 losowan który zapropoowałes jest oki:) Pozdrawiam |
2009-09-14 (20:45)![]() Data rejestracji: 2007-11-22 Ilość postów: 1202 ![]() | wpis nr 230 486 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przejrzałem pobieżnie typowania pewniaków w pierwszej pięćdziesiątce i z reguły nie ma przerw większych jak 7 losowań. Co typowanie to inne podejście. Jeżeli przyjąć grę progresją na jedną liczbę,to każda z tych osób nie przegra. To taka luźna uwaga. Czy jest to sprawa do wykorzystania? Może tak ale pewnie strach jest większy aby nie wtopić. Co o tym sądzicie? |
2009-09-14 (21:58)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 230 514 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hectoris przeprosiny przyjęte i ja także przepraszam. Powtarzam, że moim celem nie było naśmiewanie się z tych co grają na jedną liczbę progresją ,ale sposób w jaki to było czasami prezentowane, bo również mnie to interesuje, choć nie wiem, czy to ma jakiś sens skoro nie ma być liczb u buków. Gdyby jednak liczby zostały, to myślę, że ,jak ktoś tutaj trafnie zauważył warto załozyć nowy temat i tam spróbować typować i wymieniać się spostrzeżeniami. To tylko moje skromne zdanie. |
2009-09-14 (22:00)![]() Data rejestracji: 2009-09-05 Ilość postów: 58 ![]() | wpis nr 230 515 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A ja dzisiaj zrobiłem sobie zestawienie \"pól\" mojego sposobu. I o zgrozo - w 17 polach wyszło mi: dnia 10.09----13 trafionych w drugim losowaniu Od 3.09 ( bo tak na oko zaznaczyłem datę zestawienia ) było kilka razy dziesiątek, diewiątek, ósemek, siódemek ....... Włoś mi się zjeżył na głowie bo w zeszłym tygodniu miałem zrobić to zestawienie, ale jakoś nie mogłem się do tego zebrać bo trochę źle się czułem. Analizowałem tylko moje \"pola\" jako indywidualne przypadki. Jutro zrobię dokończenie zestawień ( tak myślę ) i zobaczymy ile mi wyjdzie w ok 30 zestawach pól. Pozdrawiam |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 44 45 46 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |