Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 43 44 45 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

"TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ"

2009-09-12 (22:10)

status ralfek
Data rejestracji: 2009-07-08
Ilość postów: 3863

4876
wpis nr 229 986
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

podalem 10 typow

trafilem 5/10

gosiu

Grubas67 olej ja, nie musisz sie podburzac, bo to wprowadza niesmak na forum, pozdrawiam, milego typowania
2009-09-12 (22:14)

status Jaga56
Data rejestracji: 2009-06-30
Ilość postów: 16

4847
wpis nr 229 987
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas to że nie idzie Ci typowanie to nie powód żebyś używał rynsztokowego języka zwłaszcza wobec kobiet. Może na budowie jest to normą ale tutaj nie budowa.
2009-09-13 (00:12)

status bodzio53
Data rejestracji: 2009-09-05
Ilość postów: 58

5156
wpis nr 230 009
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do \"DOLAROWEJ\" Gosi i podobnie \"myślących

Napisałem w poprzednich postach, że na prowokacje nie odpowiedam.

\"DOLAROWA\" Gosiu. Ależ naucz się rozumieć co czytasz.

Nikt z nas nie napisał , że znalazl już CAŁĄ metodę 100 % typowania.

W celu ułatwienia Ci rozumienia naszych wypowiedzi ukierunkuję Cie na to, że pisaliśmy iż znaleźliśmy różne metody typowania w BARDZO poważny sposób zawężające grupę liczb jakie wypadną. Na tyle te metody są skuteczne, że pozwalają na odnoszenie kożyści finansowych z tego wyboru.

Nadak szlifujemy metody co jasno wynika z mokek propozycji jaką złożyłem publicznie Grubasowi no, ale chcący to zauważyć to trzeba przede wszystkim rozumieć co się czyta, a właśnie tej umięjętności Ci brakuje skoro piszesz takie bzdury.

No cóż \"DOLAROWA\" Gosiu !!!! Ty z całą pewnością nie masz tych \"JAJ\":D
2009-09-13 (00:15)

status bodzio53
Data rejestracji: 2009-09-05
Ilość postów: 58

5156
wpis nr 230 010
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Przepraszam za kilka \"literówek\" w moim poście. Piszę przy świetle monitora
2009-09-13 (07:48)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 230 022
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

$$Gosiu$$

Dziwię się tobie, bo ja cię nie atakuję.

Nie rób więc tego proszę w stosunku do mnie.

Moja wiedza w porównaniu z wiedzą i doświadczeniem g67 i kilku innych osób jest tak mniej więcej jak dziecko, które raczkuje z ktoś z tytułem doktora.

Piszę o metodzie g67, nie o innych.

Ja piszę głupoty?

Temat jest \"1 liczba\" - Gosiu, JEDNA, za to w 100%.

Masz dwie i masz parkę, masz trzy i masz trójkę.

Najtrudniejsze są podstawy.

I o tym jest temat g67.

Podanie jednaj liczby ot pestka, ale Ci to nie wystarcza.

Sama tak piszesz.

Tygrysek podał liczbę i ona wystąpiła 5x pod rząd, mało Ci?

Dlaczego obrażasz tych, którzy czegoś próbują, do czegoś zmierzają?

Przecież nic ci nie zrobili, za mną na czele.

Już ci pisałem, że nie jestem przydupasem g67 i mój umysł pracuje całkiem sprawnie.

Ale jedno Ci napiszę, że g67 w przeciwieństwie do Blanki tu na forum podał pewne wskazówki. No to..zeszyt, długopis i jazda.

a nie obrażasz ludzi.

Metoda nie jest tajna - to pewien sposób patrzenia na liczby.

Sama możesz taki sposób wymyślić, może do góry nogami, a może lusterko przyłóż.

Ja nic do ciebie nie mam, a ty dziwisz się, że cie ludzie obrzucają błotem?

Masz to wszystko przed nosem, to przeczytaj dokładnie.

Chcesz 10 typów?

Tzn chcesz, abym Ci przez kolejne 10 losowań, dokładnie PRZED nimi, podał liczbę?

Tak, o to Ci chodzi?

Jestem w tym gronie najmłodszy, najmniej umiem, więc sorry, po szkoleniu podam Ci, nie bój się.

Ale nie teraz, gdy inni znacznie więcej wiedzą ode mnie.

Poproś ich grzecznie, to nie powinno być problemów, żeby któryś z NICH Ci pomógł.
2009-09-13 (08:52)

status $$Gosia$$
Data rejestracji: 2009-06-25
Ilość postów: 106

4828
wpis nr 230 033
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

SirMavins piszesz, że Tygrysek podał liczbę 56 i ona weszła 5 razy pod rząd. Tak piękna seria. Ale czy Tygrysek pisał że jakweszła 56, to typuję ją na kolejne losowanie, nie, weszła znowu, czy napisał, że typuje ją na kolejne losowanie i jeszcze raz, otóż nie. Sam się zdziwił, że ta liczba tak wypada, a za chwilę będzie wypisywał jaki to on jest niesamowity.

A oto bardzo prawdopodobny scenariusz jeżeli chodzi o liczbę 40, podaną przez Grubasa67

1. Wchodzi do 3 losowania, przydupasy Grubasa67 chwalą jaki to on jest wielki.

2. Wchodzi do 5 losowania, przydupasy wychwalają metodę Grubasa67 i śmieją się ze mnie.

3. Liczba 40 nie wchodzi do 7 losowania, przydupasy pisza , że nic nie rozumiem , że jak liczba nie wchodzi do 3 losowania to progresja jest przerywana.

Skąd to wiem, od przykłady liczby 37 i 18.

Liczba 37 wchodzi dopiero za 20 losowaniem, mimo że Grubas67 pisze na tym forum, że idzie ją wysłać, jak nie wpadła to głupie wytłumaczenia.

Liczba 18 wpada za 4 losowaniem, Grubas67 jest strasznie dumny jak wazeliniarze ślinią się na forum. Nie ma sprostowania.

Masz i całą naukę SirMavins, i ja Cię nie atakuję, ja próbuję otworzyć Ci oczy, skoro sam nie potrafisz tego zrobić.

Kolega Red, który zastosował nauki Grubasa67, właśnie poległ na liczbie 34, to on własnie pouczał mnie , że nic nie rozumiem i nie warto ze mną dyskutować. Jak widać warto.

Prosiłam o mały test i kilku odważnych, Spodziewałam się takiego rezultatu, brawo panowie, gadacie więcej niż kobiety zamiast robić.Ale skorzystam z porady SirMavins i grzecznie poproszę o to samo.
2009-09-13 (11:57)

status SirMavins

4654
wpis nr 230 074
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dobra.

Otwierasz mi oczy.

Spoko.

Z tym że liczba 37 i 18 wypadły.

A co do 34, to już raczej 17 byłbym skłonny typować, ale jak pisałem wcześniej \"widocznie za mało wiem\"...

Teraz tak.

Progresja to progresja, nie można jej przerwać bo się straci.

No tak, ale ja znowuż za mało wiem, żeby się wymądrzać.

Widocznie nie rozumiem tej metody/teorii/sposobu etc...
2009-09-13 (13:01)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 230 099
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

37 wpadła za 20 losowaniem,SirMavins jezeli orientujesz się w stawkach progresji jakie daje Grubas67 to chyba wiesz co to oznacza, totalne bankructwo. Czyzby znów kredyt i upadek. Wtedy już liczba 18 nie miałaby być za co grana.

Nie czytałam wczorajszych wpisów po 22:00, ale jak widac było gorąco i Grubas67 po raz kolejny pokazał swoje oblicze. Dziekuję tym, którzy staneli w mojej obronie. SirMavins piszesz, że ja obrażam ludzi. Ale jak można obrazić chama i prostaka, pisząc , że to cham i prostak. Ja tylko stwierdziłam fakt.

Chciałabym jeszcze nadmienić, że prawdziwy fighter w typowaniu, prawdziwy mistrz, który ma system i ten system zawiódł potrafi przyznać się do porażki, nie dopasowuje swojego systemu w zalezności jak wpadały liczby. Po tym poznaje sie prawdziwego mistrza w każdej dziedzinie życia.

Natomiast człowiek bez honoru, tylko buńczucznie przytacza swoje sukcesy, a kiedy jest ewidentna porażka to za wszelką cenę stara się dowieść swojej racji. Chyba nie muszę pisać do którego opisu pasuje Grubas57, sam to dowiódł na tym forum.
2009-09-13 (13:37)

status SirMavins

4654
wpis nr 230 104
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\"Ale jak można obrazić chama i prostaka, pisząc , że to cham i prostak. Ja tylko stwierdziłam fakt. \"

Wiesz, jak na Murzyna powiesz Czarnuch to też się obrazi bo on jest Afro-Amerykaninem. Mimo iż Afryki nie widział od 10 pokoleń, a prawdziwy Amerykanin to Indianin.

A 37 to nawet 23 losowania miał \"niewypad\", ale to było dawno temu.
2009-09-13 (15:12)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 230 148
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

O mnie pisałeś , że obrażam i stanąłeś w ich obronie, mnie nie broniłeś, jak mnie obrażano, a szkoda.

Mówisz o liczbie 37, która nie wypadła 23 razy, ale to było dawno temu. Przejrzyj dokładnie kiedy Grubas67 pisał o tej liczbie, mam wrażenie, że mówimy o tej samej, dawno temu.
2009-09-13 (18:41)

status Tygrysek
Data rejestracji: 2009-08-31
Ilość postów: 181

5121
wpis nr 230 201
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam,

widzę, że jest tu gorąco...

Więc tak (56) była obstawiona 3x.Dlaczego? Ponieważ wczoraj wychłechałem na wieś a jak wiadomo u buków nie da się zrobić zakładów na następne losowania.

Również na wczoraj godz 14tą typem była 77ka... póżniej nic nie mogłem zrobić, bez moich zabawek do wyliczenia.

Macie już dowód? Albo jeszcze nieeeeee???

Zaraz muszę podliczyć 3 ost losowania i będę wiedział na czym stoimy.

Nie warto odpowiadać na zaczepki, ponieważ ta osoba i tak nie przyjmuje odpowiedzi, tylko wyżywa się dalej.

Natomiast proszę przede wszystkim przeczytać temat 1 (JEDNA) cyfra!!! Nie pięć czy 10 czy 11... ehhhhhhhh ręcę się załamują jak czytam co parę dni te same głupie komentarze pod adresem innych, którzy się zaangażowali się w ten temat i włożyli od siebie starań by poznać ten temat bliżej (przede wszystkim od jego praktycznej strony).

Pozdrawiam
2009-09-13 (18:42)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 230 202
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I co tak cicho,łatwo trafia się liczby po losowaniu, a tak cięzko przed losowaniem. Tak to wchodzą pewniaki, parki, trójki, a przed losowaniem nawet pewniak nie chce wejść.

SirMavins podam Ci jeszcze ciekawszą liczbę i nie tylko Tobie, jaką podal Grubas67 i zadam kłam tym,którzy pisali, że nie czytałam dokładnie tego tematu.

Wpis wielkiego Guru Grubasa67 mistrza nad mistrzami z dnia 05.07.2009, że typuje liczbę 69, otóz ta liczba wpada za .....29 losowaniem, od momentu jak ją podał Grubas67.

Inne liczby to chociażby liczba 63 z dnia 09.08.2009 wpada na styku za 6 losowaniem

liczba 4 z dnia 25.08.09 wpada na styku za 7 losowaniem.

Czy Grubas 67 podaje kiedy wpadły te liczby o, nie o nich cicho sza.Podaje tylko te, które wpadły za 1 , czy drugim losowaniem jak 47, 19, czy 23 z dnia 22.08.09.

Czy tak robi ktoś kto ma metodę, że tak skrzętnie skrywa swoje porażki, a uwypukla sukcesy. Tak robi mały człowieczek, co chce się dorobic fortuny i nie ma szacunku do niczego.

Kazdy kto wie , na czym polega progresja wie, co oznacza każda niedokończona, następnych kilkanaście lub kilkadziesiąt pracuje nad odrobieniem strat tej jednej, jeżeli oczywiście została przerwana w odpowiednim czasie i sa środki żeby ja odrobić. A co jak następna z tych co miały odrobić tą feralną, także okaże sie niewypałem, kolejna do odrobienia przez kolejnych kilkanaście lub kilkadziesiąt progresji.

Napisałeś SirMavins, że mam wszystko przed nosem, a Ty także masz wszystko przed nosem, tylko dokładnie poczytaj. A jak chcesz sie szkolić , to chyba wybrałeś złego nauczyciela.

A dla Grubasa67 jeszcze mam tyle życzliwości, że napiszę, że zycze mu żeby ta jego 40 weszła dzisiaj o 22:00, a jak nie to chociaż do 7 losowania, bo wiem, że to forum to całe jego życie. Czytając jednak jego wypowiedzi zdaję sobie sprawę , że to człowiek chory i do konca juz będzie przekonany, że ma metodę. Dla przestrogi jednak nowych takich jak SirMavins najpierw przeczytajcie dokładnie ten temat, popatrzcie w teorii, nie w praktyce bo znajdziecie się w takim stanie umysłu jak Grubas67.
2009-09-13 (18:45)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 230 207
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No i odezwał się Wielki Tygrys, i ta sama bajeczka, zreszta tak jak napisałam, że będzie sie chełpił po fakcie, że akurat tą liczbę obstawiał kilka razy pod rząd. Chyba założę biuro detektywistyczne.
2009-09-13 (18:51)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 230 208
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Panie Tygrysku masz powyżej dowód, na to jak ten twój guru i cała wasza banda lizodupców, jest żałosna. Podałeś tez liczbę 77, he, he, jesteś w takim samym stanie umysłu jak ten twój wódz. Gdybyś miał chociaż trochę honoru to nie przytaczałbyś tej liczby 77 i liczby 56, że wysłałeś 3 razy pod rząd teraz po fakcie. Trafiłeś liczbę 56, jedna liczba trafiona, jedna progresja skończona, no dobra trafiłeś ja 3 razy , 3 liczby trafione , 3 progresje skończone. Bravo.
2009-09-13 (18:51)

status Tygrysek

5121
wpis nr 230 209
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Żal mi Cię Gosiu,

jesteś naprawdę nieszczęśliwą osobą...

No nic...

Wspólczucia.

PS. innym zyczę powodzenia!!!
2009-09-13 (18:57)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 230 210
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dlaczego miałabym byc nieszczęsliwa, nie mam powodu. Śmiać mi się tylko chce z takich jak Ty. No i z tego tematu, jedynego w swoim rodzaju, gdzie Gruby i jego banda z taką łatwością wszystko trafiają, pewniaki, parki , trójki, potem opowiadają sobie o tym na forum , budując swój autorytet, sęk w tym że to wszystko po losowaniu. A następnie Gruby podaje liczbę , jedną liczbę przed losowaniem i co, i nic klapa. No Tygrysek tobie jednak gratuluję tej liczby 56.
2009-09-13 (19:27)

status SirMavins

4654
wpis nr 230 220
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

O mój umysł się nie bój.

Jest w porządku.

Dzięki Twojej Gosiu perswazji właśnie otrzymałem potwierdzenie, że mam 7/7.

Nic tylko pogratulować mi takiej decyzji...

Czyżby zasada \"Chcesz wygrywać w Lotto nie graj z g67\" stawała się maksymą?

A 40 i tak nie padnie...
2009-09-13 (19:36)

status rolnik
Data rejestracji: 2009-05-11
Ilość postów: 8

4581
wpis nr 230 225
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kasiulka-Gdzie jesteś ?
2009-09-13 (19:46)

status Tygrysek

5121
wpis nr 230 229
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiesz co Gośka...

jak ja coś uważam za beznadziejne, to poprostu się tym nie interesuję i zajmuję się czymś interesującym dla mnie. U ciebie jest to inaczej.

Nudzisz się, czytasz namiętnie to forum i wyzywasz innych.

Z tego co widać, musisz mieć bardzo ubogie życie osobiste a to trż potwierdza Twoj sposób wypowiedzi i to jak odnosisz sie do innych...

No cóż... Twoje życie... Szkoda tylko, że tak je marnujesz jak na czytanie wg Ciebie nudnego forum... Nie masz jakiegoś hobby?

Chyba, że ty wszystkich wyszydzasz i to jest Twom hobby.

Trudno.

Ale takie życie musi być beznadziejne... Tym bardziej, że każdy Cię musi unikać i czuć się w Twoim towarzystwie nieprzyjemnie.

No nic... ja wracam do swoich spraw...

Bodzio ma racje, nie warto się zajmować ludzmi, ktorzy są sami dla siebie nieszczęściem.

Innym życzę powodzneia o 22giej

2009-09-13 (20:05)

status Tygrysek

5121
wpis nr 230 236
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiecie co, wróciłem z pięknych górskich okolic i nie chcę kończyć ten miły weekend na kłotni z kims.

Goska przepraszam, ale mam już dość czytania jakiś nieprzyjemnych określeń wobec mnie i potem rykoszetem odpowiadać... Jak Ci na tym zależy, to ja raz na zawsze zaczynam omijać twoje wpisy i rozmawiać z innymi ludzmi tego Forum.

Ja mogłbym ominąć ten temat, bo jest tylko jedna cyfra... bo co tam jedna cyfra??? Nie o to chodzi... eeeee ja chce mieć 10... wiesz narazie nie znam nikogo kto by strzelił dyszkę...Mnie raz udało się trafić 6/7. Ale szczerze powiem, że to był czysty CUFAL!!! Bo wysyłałem od czasu do czasu stałe liczby czyli 200zł do przodu.

Co do G67, mozesz mowic co tylko chcesz o nim... Ja dziękuję mu za czas jaki mi poświęcił i cieprpliwość przy tłumaczeniu mi i wyprowadzaniu mnie z błednej interpretacji jaką sobie wytworzyłem na początku.

I ktoś, kto by to traktował od tak sobie, poporostu by pier......... to wszystko i poszedł by albo spać albo strzelić bronka i popatrzeć na tv, ale G67 tak sie nie zachował. Więc jakby to nie było warte uwagi i starań, to raczej ktoś by nie siedział godzinami i naprowadzał mnie na właściwy tok interpretacji losowań?! Albo???

I jak chcesz mnie nazywać jego przydupasem, to sorrki to Twoj problem.

Ja tylko napisałem Ci co mnie spotkało w ostatnim czasie...

I szkoda, że nie ma więcej ludzi takich jak on, oc mają w sobie tyle cierpliwości i potrafią poświecić uwagę innym ludziom.

Powodzenia wszystkim.

Tygrysek
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 43 44 45 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina