Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 41 42 43 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | "TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ" |
2009-09-10 (23:13)![]() Data rejestracji: 2009-08-28 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 229 414 [ CZCIONKA MONOSPACE ] chlopek-roztropek przeczytaj uważnie cały temat zwracając uwagę szczególnie na wpisy g67 rozpisuj sobie to na kartce z początku to nie ma najmniejszego sensu, tak ja myślałem ale jest pewna reguła.... rozpiszesz zobaczysz.... ja zwracam jeszcze szczególna uwagę jak dawno nie było liczby jak czesto puzniej się pojawiała z jakimi lubiła chodzić i to jakoś staram się sklejać na razie mi wychodziło tylko dziś zonk... ale dałem tej jednej 3 ,3-losowania więc zostały 2 jutro po 22 będę wiedział jeśli nie wejdą gdzie zrobiłem błąd albo na co nie zwróciłem uwagi po 1-losowaniu jest mi ciężko powiedzieć `````` przynajmniej umoczyłem tylko 2,50 no i nadal po tej ****** nici do kłębka pozdrawiam |
2009-09-10 (23:16)![]() Data rejestracji: 2009-08-28 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 229 418 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tygrysek gratuluje.. |
2009-09-11 (09:04)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 229 463 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Cześć Wszystkim, powiem Wam tak.. Trochę się poplątałem w tym wszystkim, ale wczroaj zrobiłem sobie analizę wiadomości i tego co wiem i zrobiłem podstawową głuptę o której mówiono mi na początku.... P ośpiech i zapomniałem o wcześniejszcych typach... Tego nie wolno robić przy metodzie g67, bo tracimy. Co też odczułem na swoich pręgach. No nic... wczoraj usiadłem na spokojnie i zacząłem jeszcze raz wszystko przetwarzać... No to wszystko od początku. Pozdrawiam Wszystkich pozytywnie zakręconych Wasz fumfel z Forum Tygrysek |
2009-09-11 (09:05)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 229 464 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przepraszam głównie za literówki i inne byczki!!! |
2009-09-11 (09:25)![]() Data rejestracji: 2009-09-05 Ilość postów: 58 ![]() | wpis nr 229 467 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do KURKI ![]() Ja nie jestem specjalistą z dziedziny anatomii człowieka, ale jednak mam sporą wiedzę na temat funkcjonowania naszego organizmu. Jestem hobbystą z dziedziny elektroniki i wiem w oparciu o jakie zasady działają komputery. Dlatego ta wiedza pozwala mi stawiać takie wnioski jakie przedstawiłem. Są to tylko i wyłącznie daleko technologicznie zaawansowane \"liczydła\". Pojęcie \" program operacyjny\" , które zapewne znasz określa właśnie zbior kodów-zasad w oparciu o jakie będzie liczył czy porównywał mapy cyfrowe kmputer. Dlatego też po zainstalowaniu takiego programu, każdy inny program musi być zbudowany ściśle według określonego \"kodu\" zawartego w systemie operacyjnym. W przeciwenym wypadku wyskakuje na monitorze komunikat, że \" to se ne da\" ![]() Wieczorem postaram się napisać kilka rad. TYGRYSEK - gratulacje. Tylko pamiętaj !!! Nie \"odfuruwaj\" ![]() |
2009-09-11 (10:48)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 229 478 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki bodzio53... i napewno nie odfrune ![]() Pozdrawiam |
2009-09-11 (14:17)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 229 530 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Zaczałem wszystko małymi kroczkami od nowa i co? (56) ![]() No to teraz do przodu ![]() Pozdrowionka |
2009-09-11 (15:11)![]() Data rejestracji: 2009-08-28 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 229 556 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tygrysek gratki a ja mam o 14 0\\3 zobaczymy wieczorem ale coś czuje że lipa.. wracam znowu do 1 cyfry w sob. i szukam 2 pozostałych. powodzenia |
2009-09-11 (15:53)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 229 572 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hej Kamiwk Ja wróciłem do tego forum raz jeszcze i poczytałem sobie na spokojnie wskazówki oraz zasadę gry na 31 stronie i się do tego stosuje... Pozdrawiam |
2009-09-11 (16:19)![]() Data rejestracji: 2009-08-28 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 229 580 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tygrysek thx w sobotę zobaczę na razie mam urwanie głowy w pracy.... ![]() |
2009-09-11 (16:51)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 229 588 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Tygrysek!!! OK!!! Siema, na razie tyle. |
2009-09-11 (22:11)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 229 702 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No i znowu (56) yuppiii ![]() Pozdrowionka |
2009-09-11 (22:42)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 229 712 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tylko jaki z tego zarobek? (pytanie retoryczne?) |
2009-09-11 (23:10)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 229 722 [ CZCIONKA MONOSPACE ] narazie są to zaskórniaki, ponieważ przygladam się tej metodzie... a z czasem kto wie, kto wie... Pozdrawiam |
2009-09-12 (11:26)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 229 775 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Czytam z zaciekawieniem i dochodzę do pewnych wniosków, kolega gruby67 ma bardzo dobre metody doboru liczb ponieważ nie bazują one na statystyce, nie można w grach losowych tupu lotto bazować tylko na statystyce ponieważ kule na których są numerki nie są idealne, praktycznie każda z nich ma inną wagę, kształt i średnicę. Jeśli losowanie byłoby elektroniczne to co innego, a tu mamy do czynienia z fizycznymi obiektami które mają defekty fizyczne. Jeśli tak założymy to czysta statystyka nie ma tu nic do rzeczy tu potrzebna jest wnikliwa obserwacja. A na dowód tego proszę sobie odszukać w statystykach milti lotka kilka lat temu byt bardzo długi okres kiedy to nie wypadały liczby z przedziału 50-59 były po prostu cięższe od pozostałych i tu statystyka okrutnie się wyłożyła. Był to świetny okres kiedy grało się na 10 z 70 ![]() Pozdrawiam i życzę wytrwałości |
2009-09-12 (11:39)![]() Data rejestracji: 2009-08-28 Ilość postów: 308 ![]() | wpis nr 229 780 [ CZCIONKA MONOSPACE ] tak jak myślałem lipa no ale dzisiaj jeszcze raz sobie to od początku spróbuje poukładać.... |
2009-09-12 (12:12)![]() Data rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 ![]() | wpis nr 229 796 [ CZCIONKA MONOSPACE ] rbrt Czy statystyka nie mówiła właśnie o tym , że w ostatnich np 100 losowaniach liczby z wymienionego przez Ciebie przedziału , wypadają znacznie ale to znacznie rzadziej ? Jakie inne obserwacje były potrzebne by to zauważyć. Jakie inne metody ? Właśnie ułomność pierwszej maszyny a raczej 10 kulek była widoczna gdy zatrudniłeś do tego najprostszą statystykę. A jak sądzisz czy goście z multilotka są ślepi i nie widzieli tego ? Zauważ , że po pierwsze to był początek nowej gry i mogła to być \"umyślna promocja \", po drugie dlaczego były cięższe i nie wypadały a nie lżejsze i wtedy by wypadały. To pewnie inna (by nie powiedzieć druga strona ) medalu. Gdyby były lżejsze i wypadały częściej to mielibyśmy 10-tkę z której wypada średnio nie 2,5 liczby na losowanie a np 4. To znów w efekcie dawało by wyniki różne ale zamiast 4z 10 wypadać co około 7 losowań, wypadało by co np 5 losowań, a 5z10 zamiast co 19 losowań, wypadałoby co np 10 losowań i podobnie wyższe stopnie. Ale zabieg z cięższymi kulami powodawał, że można było grać na 20 z 70 liczb co tylko nieznacznie poprawiało skuteczność, nie w takim stopniu jak by te dziesięć kul było lżejsze. To wszystko wynika z matematyki i logicznego myslenia , nie potrzeba do tego czarów. Twoje zdanie : \'\'\'\'\'\'\'\'Czytam z zaciekawieniem i dochodzę do pewnych wniosków, kolega gruby67 ma bardzo dobre metody doboru liczb ponieważ nie bazują one na statystyce, nie można w grach losowych tupu lotto bazować tylko na statystyce ponieważ kule na których są numerki nie są idealne, praktycznie każda z nich ma inną wagę, kształt i średnicę.\"\"\"\"\"\"\"\" świadczy o tym , że dochodzisz do złych wniosków. Metoda grubasa nie powie o tym , że w pierwszych losowaniach brak jest liczb z zakresu 50-59 , a powie o tym na co grać . Statystyka powie że cała dziesiątka jest na jej końcu i to w pewnej odległości za resztą peletonu. |
2009-09-12 (12:28)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 229 799 [ CZCIONKA MONOSPACE ] kurka jak zwykle ma racje ![]() statystyka pokazuje ulomnosci i dziwne zdarzenia w losowaniach ja buduje metode typowania w oparciu o sprytne statystyki + troche intuicji te troche intuicji powoli zamieniam na zaleznosci statystyczne i, o dziwo to zaczyna dzialac moj system typuje zawsze inna ilosc liczb, z konkretnych zalozen, potem te liczby sa grupowane zaleznie od danej cechy majac takie grupki zadziwiajace rzeczy mozna zauwazyc, czasami liczby wypadaja po rowno w grupkach czasami liczby wypadaja tylko w jednej grupce i pada np 4/4 w jednej z grup liczby prawie w ogole nie padaja! i tak powoli sobie szukam zaleznosci miedzy grupami liczb, i od czego zalezy ktora grupa bedzie najlepsza |
2009-09-12 (13:45)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 229 814 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj Bodzio53 i inni mi życzliwi !!! Bodzio !!! Bardzo dobrze to ująłeś o tym , że jesteśmy wzrokowcami i to co widzimy , można lepiej zobrazować niż zrobi to matematyka . Nasza podświadomość , również tyle razy podpowiada nam , które liczby mogą być właściwe, ale jakoś my im nie wierzymy.............i ileż to razy mówimy sobie po losowaniu.............cholera czemu jednak nie postawiłem tych liczb !! Nawiązując do tego co wyżej napisałem , chciałbym abyście sobie wypróbowali gdzie działa nasza podświadomość i nasza wzrokowość !!! Nie ma to nic wspólnego ze statystyką !!!! Każdy z Nas ma inne spojrzenie na liczby , więc najlepiej będzie wypróbować , gdzie najlepiej działa nasza podświadomość W tym celu patrzymy tak jak zwykle to robimy na mapę liczbową z wielu los. , i sugerując się naszym przeczuciem wybieramy liczby , które w/g nas są najbardziej prawdopodobne do wpadnięcia w następnym los. Zaczynamy od najbardziej prawdopodobnej i na następnej kartce wpisujemy ją jako pierwszą , potem wpisujemy 2 -gą najbardziej prawdopodobną i tak kolejno aż do 80 -ciu . Na samym końcu będą wpisane liczby , które w/g nas nie wpadną Kolejny krok , to zaznaczenie po losowaniu na tej 2 -giej kartce tych 20 -tu liczb , które były wylosowane i w ten sposób powstanie nam druga mapa liczbowa , która jest oparta na ustawieniu liczb w/g naszej podświadomości , przeczuciu i wzrokowosci . Będzie tam można zaobserwować gdzie znajduje się przedział liczbowy w którym mamy najlepszą skuteczność. Myślę ze u każdego z nas będzie to inny przedział liczbowy ze względu na to ,że każdy z nas ma inna postrzegalność liczb , uwarunkowaną ich wypadalnością !!! Jest tylko jeden problem z tą 2-gą mapą liczbową , a mianowicie ....nie należy się nią sugerować do momentu , aż nie wpiszemy naszych 80-ciu liczb w/g naszej postrzegalności z pierwszej normalnej mapy liczbowej !!! Zawsze musimy wybierać liczby z tej 1-szej mapy w/g tych samych kryteriów co zwykle !!!! , a w następnej mapie zobaczymy gdzie nasza skuteczność jest najlepsza !!!! Myślę że napisałem wszystko wyraźnie i zrozumiale !!! Jeżeli znajdziecie troszkę czasu na taki rozpis , to warto wypróbować !!!! Pozdrawiam wszystkich NORMALNYCH !!!! |
2009-09-12 (13:48)![]() Data rejestracji: 2009-01-23 Ilość postów: 2551 ![]() | wpis nr 229 817 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzieliście na początku gry multilotek , co działo się z liczbami 50-59 . Pomijając czy to było celowe zagranie , czy kupili \"niechcąco\" taką maszynę , to jeżeli maszyna i kulki są niewymieniane mamy szanse wyczaić które są \"inne\" , czy to gorsze , czy lepsze. Ale niestety teraz mieszają ( już od dawna) zestawami kulek i pozostaje oprocz statystyk , właśnie intuicja. Można też szukać dziwnych metod , choćby takich jak grubasa 67 , ale trzeba zdawać sobie sprawę , że ich działanie jest poprawne wówczas gdy je można zauważyć. Powiedzmy , że jest taki zbieg okoliczności : Liczba losowana jako 3-cia jest z tego zakresu co w następnym losowaniu będzie PLUS. I dzieje się tak w 50% ostatnich 20 losowań. Ale czy nadal tak będzie? Można zaryzykować i obstawiać plusa własnie w taki dziwny sposób. Grubas intuicyjnie proponuje by liczbie która stoi (chyba 10 losowań) dać spokój. I to jest uzasadnione. Cały czas mamy na względzie fizyczną naturę kulek. Jeśli któraś stoi to jest uzasadnione przypuszczenie że ta kulka w danej chwili pochodzi z takiego zestawu. I odwrotnie , skoro część kulek nie wypada to inne muszą wypadać częściej. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 41 42 43 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |