Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 30 31 32 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

"TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ"

2009-09-06 (16:08)

status Tygrysek
Data rejestracji: 2009-08-31
Ilość postów: 181

5121
wpis nr 227 555
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

TINKI,

postaraj się lepiej... TO NA MNIE NIE DZIAŁA

- szkoda poza tym zniżać się do Twojego poziomu intelelktualnego.

Do pozostałych,

Jednak pieniądź a raczej chęci posiadania go, odbiera niektórym rozum i sprawia, że są chamscy...

No nic, to na tyle.

Nie powiem, że daje sobie sokój na zawsze z tym forum,

ale odpuszczam sobie to wszystko tutaj, bo poza jednostkami,

nie ma tu z kim rozmawiać NA TEMAT. A szkoda...
2009-09-06 (16:08)

status Rat666
Data rejestracji: 2009-07-01
Ilość postów: 2510

4853
wpis nr 227 556
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas67

Czy to znaczy że zamykasz temat. ???????
2009-09-06 (16:11)

status Torunianin
Data rejestracji: 2009-06-23
Ilość postów: 14

4813
wpis nr 227 559
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tygrysek takiego wazeliniarstwa to dawno nie widziałem . Niedobrze sie robi. Współczuje Ci że tak umiesz.
2009-09-06 (16:22)

status edi8
Data rejestracji: 2007-04-03
Ilość postów: 41774

2623
wpis nr 227 564
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tygrysek>>> ani mi się waż opuszczać to forum!!!

Zrozum , że podejmując taką decyzję wywołasz radość u tych przeróżnych debili, którzy nie dość że sami niczego tu nie wnoszą , to nawet mają za złe Tobie , iż masz swoje hobby i jesteś swemu hobby tak bardzo oddany.

Tylko takie pozytywne i pozytywistyczne jednostki jak Ty , które mają w sobie prawdziwa pasję w tym co robią - są motorem wszelkiego postępu , a robienie po drodze błędów i niejednokrotne wchodzenie w ślepą uliczkę jest po prostu wpisane w bycie czynnie w coś zaangażowanym...

Wcześniej Ci tego nie pisałem , ale kilka dni temu dzięki Tobie ( a konkretnie dzięki pewnemu ewidentnemu błędowi w toku Twojej wypowiedzi ) wpadłem na zupełnie nowy pomysł w zakresie techniki grania - i to tylko dowodzi , że uczyć się można całe życie i nawet na tym polu gier losowych , pomimo iż masz tu małe doświadczenie - to zainspirowałeś mnie do jeszcze innego , nowego do nich podejścia!

A zatem rób spokojnie swoje , dziel się tu swoimi przemyśleniami - pamiętając iż od wieków \"psy szczekały i szczekają nadal , a karawana jedzie dalej\".

Serdecznie Cię pozdrawiam - i wnoś tu dalej tę swoją pozytywną energię , bo tylko w trudzie i znoju rodzą się rzeczy wielkie , a Ty już znasz trud i znój nieprzespanych nocy.

Jacek Kaczmarski w jednej ze swoich pieśni tak to ujął:

\"NA NIEWAŻNYCH KŁADĘ LACHĘ!\".

Idź tym tropem w odniesieniu do tych forumowych szczekaczy....

Pzdr.

edi8

2009-09-06 (16:27)

status Majoris
Data rejestracji: 2009-07-09
Ilość postów: 11

4877
wpis nr 227 566
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I szlag trafił ciekawy wątek.

ANTYpodziękowania wszystkim nic nie wnoszącym, niekreatywnym, nudnym i chciwym krytykantom.

Teraz wszystko co ciekawe będzie się odbywało na privach i gówno się będzie można dowiedzieć. A chyba nie o to chodzi na forach?

Wystarczyło zamknąć nieżyczliwe ryje i czytać co koledzy tu piszą. Jeśli piszą bzdury, to nie czytać i tu nie wracać. Nie każdy na tym wątku uważa Grubasa za oszołoma i przez szacunek dla niego samego i innych czytających, wypadałoby wsadzić mordę w kubeł i zmienić sobie wątek. Albo najlepiej serwis i wleźć sobie na \"pudelka\".

Z rozrzewnieniem wspominam czasy, kiedy dzieci neostrady leżały jeszcze w betach, a w internecie można było spotkać życzliwych sobie pasjonatów i z nimi podyskutować. Przyszedł jednak smutny czas i szambo eksplodowało. Teraz już nie można być pasjonatem, bo gówniarzeria i zadymiarstwo zaraz obrzuci błotem. Na ogół dla zwykłej draki. DNO!

Pasjonaci schodzą do podziemia.
2009-09-06 (16:29)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 568
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A myśl sobie co chcesz...

Już wcześniej pisałem, że siedzenie po nocach, czytanie wpisów Grubego (NIE OD WAS MARUDÓW) i analizowaniu jego toku myslenia, wzgledem tego co miałem - nie nazwałbym wazeliniarstem.

I wiecie co, wy tu sie piencie i wyzywajcie... a ja przez ten czas co wy tu klneliście i wyzywaliscie mam dużo pracy za sobą i jestem z tego dumny.

Ale nie ważne...

Jakbym był wazelinarzem to teraz bym był super pupilkiem-pracownikiem

w moim byłem zakładzie pracy...

Ale nie jestem i wiesz co... cieszy mnie to, bo mogę uczcuiwe spojrzeć w lustro i nie czuć do siebię niechęc.

POWODZENIA...

a jak ktos chce mnie obrazać, proszę bardzo, mamy wolność.

Przynajmniej jest z tego korzyść, iż inni będą widzieć, że należy Was unikać i być ostrożnym wobec kontaktów z wami.
2009-09-06 (16:30)

status Zoska44
Data rejestracji: 2009-06-21
Ilość postów: 23

4780
wpis nr 227 569
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tygrysek a w której Ty klasie jesteś że tyle błędów ortograficznych robisz?
2009-09-06 (16:37)

status KURKA
Data rejestracji: 2009-01-23
Ilość postów: 2551

4098
wpis nr 227 570
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

O godzinie 15,31 podałam w poście link i ilość wyświetleń tego tematu wzrosła przez równą godzinę z 5805 na 5806 .

Wniosek dla mnie jest taki , że jeśli piszę coś ciekawego to WAS nie interesuje.

Jak napisze że GRUBAS TO ..... to zaraz 10 postów po moim by się pojawiło.

Kto jest na forum ????

zadymiarze ????
2009-09-06 (17:38)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 586
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zosiu, nie potrafisz doczepić się do czegoś innego...

A mam wogóle prawo żyć i oddychać???

Jak tak to dziekuję Ci wielka KRÓLOWO FORUM ZOFIO!

edi8, widzisz sam, że nie ma tu z kim pisać,

Człowiek na szybko chce przekazać swoje myśli, to pojawiła się polonistka ZOFIA i już będzie podkreślać błedy ortograficzne.

Tak szczerze to czekałem na takie hasło Co do ortografii. hehe

ps: ZOSIÓ - nie potrzebny był przedrostek \"a\" w Twoim zdaniu, przed \"że\" powinień być przeciek, bo jeszcze biedaczko zostaniesz bez tchu i gotowa jesteś nam tu zasłabnąć. Poza tym, zatsanów się nad składnią GRAMATYCZNĄ całego zdania...

Ponieważ wyraz \"robisz\" raczej w tym miejscu zdania nie pownienien być.

Polecam książkę - GRAMATYKA NA WESOŁO, pomoże Ci w poprawnej polszczyźnie.

Ponieważ w chwili obecnej ZOFIO, dochodzę do pewnej konkluzji, że dezaprobata tej tendencji, demoralizuje Twój moment abstrakcji.

Wiesz co, ale dziękuję, że mnie rozbawiłaś

Pozdrawiam

Ideanlny analfabeta Tygrysek

2009-09-06 (17:51)

status bodzio53
Data rejestracji: 2009-09-05
Ilość postów: 58

5156
wpis nr 227 589
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam Grubasa i pozytywnie myślących

To co teraz się tu dzieje przekracza ludzkie pojęcie.

Pojawili się tu znakomici eksperci od matematyki i od takich dziedzin matematyki jak rachunek prawdopodobieństwa i statystyka.

Takimi teoriami tu rzucacie ( i obelgami ), że mogłoby się wydawać \"SUPER-EKSPERCI\".

Ludzie !!!!!! Rzucacie błotem w Grubasa, że niby klamca i oszust podobnie jak Blanka !!!!

A ja wam napiszę !!!!! DO SZKOŁY LENIE I NAUCZCIE SIĘ CZYTAĆ, A POTEM ROZUMIEĆ DOBRZE TO CO CZYTACIE !!!!!\"

cO JEST TEMATEM TEGO FORUM ????

ZOBACZCIE DO GÓRY !!!!!

Albo tu temat powtórzę bo może nie wiecie co to temt ani gdzie jest \"góra\":D

\" JEDNA CYFRA NA 10 LOSOWAŃ\"

Rozumiecie ten temat ??? Rozumiecie co tu Grubas napisał ???

On jest oszustem bo co ???? Bo doszedł do tego, że podaje wam cyfry do 7-go losowania ????

I takiego kogoś nazywacie oszustem, klamcą ???

Zamiast mu pogratulować metody i podziękować i prosić o jeszcze to go poniżacie ???

Jesteście zwykłymi prostakami, pijawkami i nawet nie potraficie zrozumieć co czytacie.

Napiszę może jeszcze jedno. Może coś w końcu do was dotrze .

Statystyka i rachunek prawdopodobieństwa mówią tylko tyle, że jakieś zdarzenie może sie wydarzyć w takim, a w takim układzie, czasie czy kolejności.

Ani jedna z tych dziedzin matematyki nie określa ściśle, gdzie się pojawi dane zdarzenie.

Są więc to wyniki, które pomagają w analizie ciągu zdarzeń, a nie uściślają ich wystąpienie.

Są bardzo pożyteczne bo choćby na nich opiera się prognozowanie pogody. Ale żeby taką pogodę prognozować to potrzeni są wybitni specjaliści od analityki i pisania programów komputerowych modelujących wyniki analityków.

Ale nawet wtedy, gdy posługując się tak wielką rzeszą tych specjalistów i potężnymi centrami obliczeniowymi nie da się przewidzieć dokładnie jaka faktycznie będzie ta pogoda.

Bo tak wielka jest liczba czynników jakie tworzą pogodę, że tylko można przybliżyć wynik.

Wzory do obliczeń budują wybitni specjaliści. Ale tego typu wzory mają tą wadę, że są \"hipotetyczne\" czyli zawierają w sobie wiele danych i wskaźników i zmieniając jeden z nich czy dodając następny otrzymuje się zupełnie inny wynik choć i on jest hipotetyczny. A jak faktycznie będzie to dopiero życie pokazuje.

Może coś zrozumiecie, ale wątpie.

Nic nie zastąpi ludzkiego umysłu w zakresie analizy. Ludzki mózg działa właśnie w oparciu o statystykę ( ktoś mówi np: jest ciemno.....jest to wynikiem statystycznie mniejszej ilości impulsów elektrycznych docierających z oczu do mózgu i mózg tworzy skojażenie oraz słowo, że jest ciemno). Podobnie jest ze zmysłem smaku , czucia etc.

Jeden obraz mówi więcej niż 1000 słów. Skoro jesteśmy \"wzrokowcami\" to więcej informacji otrzymujemy z obrazu niż z innych zmysłów.

Spróbójcie opisać dowolny obraz matematycznie. Da się ???

Co to będą za wzory ???

Jakie liczby, wskaźniki w nich będą ???

A my ludzie spojżymy i wszystko wiemy, automatycznie.

Zadajcie sobie trud i opiszcie programem komuterowym swoje zjęcie z dow. os.

Ile wam to zajmie czasu ??? Ile tam będzie informacji ???

Do tego dochodzi fakt, że komputer potrzebuje systemu operacyjnego by wogóle cokolwiek mógł obliczać.

A system operacyjny to w rzeczy samej ukierunkowanie komputera na określony sposób obliczeń. Taki system nie pozwala komputerowi obliczyć wszystkiego, a tylko to co konstruktor tego programu ujął w założeniach przy jego tworzeniu. Tym samym komputer to tylko większy \"kalkulator\" i nic więcej.

A nasz ludzki umysł to najwieksze i najwspanialsze dzieło Stwórcy we wszechświecie. Nic mu nie dorównuje.

Więc Grubas po prostu \"olej\" ich i się takimi tępymi umysłami nie przejmuj.

To Twój wątek więc go prowadź dla dobra tych, którzyCię szanują, a jest ich tu sporo bo nawet ja jak wiesz pisząc dopiero drugi post od początku śledzę ten temat.

I jestem jednym z tych, którzy Cie szanują co napisałem w pierwszym wątku i starałem się wyjaśnić co niektórym ( myslałem naiwnie, że oni po prostu mają zdolności do myślenia) , że jesteś trak bardzo obciążony i parcą zawodową i analizą wynikow, że może każdemu w tym i Tobie na chwile cosik w muzgu nie \"zaskoczyć\". Ale to w niczym Ci nie ubliża, a więcej należy Ci się głęboki szcunek za całą tą pracę.

Ja jak wcześniej napisałem też od dawna tworzę te mapy i analizuję ( choć o wiele mniej od Ciebie tego nadrukowałem ) i znam ten \"ból\".

Pisałem, że mam inną metodę, też SWOJĄ i ona działa.

Teraz gdybym udostępnił programiście komputerowemu moją metodę to bez problemów w oparciu o moje przemyślenia zbuduje działający program komputerowy. Ae w oparciu o moją analizę, którą wykonał umysł człowieka.

Żaden komputer sam tego nie wymysli. Parametry podaje mu człowiek.

Ciebie Grubas spotkało soć podobnego jak BLANKĘ.

Ona założyła temat, że codziennie wygrywa w lotka o czym większość tu wie.

Innych zapraszam na jej forum.

I co zaszło ???

Zrównano ją z błotem.

Jest oszustką, kłamcą idiotką......!!!!!!

A założyła temat, że poo prostu wygrywa.

A tu się chołota zleciala i myślała, że jak jest system to on wygrywa. A że nie potrafi ta chołota rozumieć słów jakie czyta to kompletnie \"odleciała\" .

Kto to słyszał, że jest jakiś system, którym sam w sobie wygrywa ???

Do każdego systemu potrzebne są cyferki, a w dodatku odpowiednio poukładane w tym systemie.

I Blanka o tym pisała bo wyjaśniła dlaczego tworzy dwa zestawy po pięć cyfr--chcew przyblizyć trafienie dychy bo dobrze wybiera cyfry.

No i została oszustką i jakąś tam jędzą spod ciemnej gwiazdy bo nie ujawnia liczb. Ale Blanka nigdy nie obiecywała, że te liczby ujawni. Załozyla temat tylko i wyłącznie na temat , że jej idzie w typowaniu multi.

Dlatego Grubas pisz tu dalej dla tych co Cie szanują.

Napisałem w pierwszym poście, że na zaczepki nie odpowiadam. Oczywiście na zaczepki kierowane do mnie. Ale wobec tego chamstwa jakie tu wobec Twojej osoby jest okazywane trudno milczeć.

Na kolejne przejawy tego chamstwa kierowane do Grubasa czy innych szacunku godnych użytkownikow tego i innego tematu na tym forum już nie odpowiadam.

Trzymaj się Grubas, Tygrysek Edi8 i pozostali pozytywnie myślący.

Z Tobą Grubas skontakuje się mailem.

Być może coś tu jeszcze napiszę dla \"pozytywnych\"

2009-09-06 (18:02)

status bodzio53
Data rejestracji: 2009-09-05
Ilość postów: 58

5156
wpis nr 227 597
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wielkie przeprosiny za błedy w moim poście.

Idę w końcu rysować te moje kolorowe kółeczka
2009-09-06 (18:10)

status kamiwk
Data rejestracji: 2009-08-28
Ilość postów: 308

5106
wpis nr 227 601
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

hey tygrysek jesteś jeszcze..
2009-09-06 (18:15)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 227 602
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Matko!!!

Co się tu dzieje?

Temat o jednej liczbie, a postów jakby co najmniej o dziesiątkach...

A nie można by tak?

Sceptcy - udowodnić, że g67 nie ma racji

Entuzjaści - udowodnić, że g67 ma rację.

I po sprawie.

Pozdrawiam i czekam na email.
2009-09-06 (18:38)

status kamiwk

5106
wpis nr 227 613
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kobiety hmmm

jak to kiedyś usłyszałem punkt1 kobieta ma zawsze racje

punkt2 jeśli nie ma wracasz do punktu 1

a z punktu widzenia faceta

1 Kobiecie nie wytłumaczysz ..

pozdrowienia dla płci pięknej i nie naginajcie aż tak bo temat jest całkiem spoko i realny bo w ciągu 10 losowań powinna się trafić kilka razy albo choć raz ta jedna liczba zobaczcie teraz co się dzieje w tym tygodniu liczba 19 i 80
2009-09-06 (18:46)

status kamiwk

5106
wpis nr 227 614
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

byłem ciekaw jak się rozwinie ten watek bo ostatnio dość duże zainteresowanie było tym wątkiem ale widzę że niestety tak już jest w tym kraju najlepiej nawet nie próbować a najlepiej żeby nic nie robić mieć z tego kasę albo żeby ktoś dawał na tacy 10 z 10 ale po pewnej chwili i było pewnie tak że by było szkoda wydać te 2.5pln.

tylko ten co daje te liczby i niech płaci .... naprawdę żenujące zachowanie niektórych... i się dziwić jak nas postrzegają......
2009-09-06 (18:46)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 615
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dzięki Bodzio...

hehe wiecie, że dziś myślałem nad taktyką Blanki.

Ok spróbowałem, to były moje można powiedzieć raczkowania...

i wydzedł mi wtedy Klops!

/MARUDY NIE CIESZYĆ SIE, BO JA NIE NABIJAM SIĘ Z NIEJ PISZĄC TUTAJ/

Wiem, że źle to robiłem... moje założenia były błędne... potem też wypisałem pewne wnioski. Teraz widzę, że Blanka potrafi wykryć swoje cyfry... Tak jak to Bodzio napisałeś... Ale żeby zwiększyć swoje szanse postanowiła rozegrać to na więcej zakładów...

Teraz powiem tak... 105 zeta to nie majątek... a tak zwiększyła 3x swoje szanse... ponieważ raz może stracić 105zł, chociaż teraz już nie wierze, że nawet z tego nie ma zaskórniaczka, ale innym razem sykuje więcej... Zreszta jak dobrze pamiętam to nawet podawąła swoje trofea z danego dnia w postaci trafień.

No jasne, można powiedzieć: BAAAA na 42 zakłady i pare trafień? co to za sukces??? Ale jednak sukces jak typuje się na 5 cyfr... Blanka podała można powiedzieć finaj jej wędrówki czyli obserwować powtarzające się (tu mają wiele wspólnenego z Grubasem, z tym wyjątkiem, że Grubas powdpowiedział jak wyszukać powtórki) i wtedy hip hip jazda z kuponami... Po 14 zakładów każdy z 3ch wariantów.

I zwariowany Tygrys puścił swoje cyfry... ale będąc jeszcze w lesie w swojej interpretacji cyfr... no i co??? UMOCZYŁEM! Brrr szok...

MIAŁEM TYPY DO WC!

Trudno, po losowaniu nie ma kina tego wieczora ani jakiegoś małego co nieco po kinie - tamtego dnia, -35zł i było 14 kuponów, ktore były dla mnie lekcją, że TYGRYSEK coś maści w swojej taktyce.

JAK widzicie nie wyżywałem się na Blance... myślałem dalej... co jest nie tak.. patrzyłem na swoje zestawienia... znalazłem nawet swoją cyfrę, która też mi dała po nosie...

Najpierw niechętnie wchodziłem na to forum od Grubego... Bo widziałem Gościa który dużooooo piszę i ludzi co go wyszydzają... pierwsze myśli...

WĄTEK Z WARIATAMI...

No i dalej szukałem dalej... aż ktoś z forum od Blanki dał posta na tym wątku... Ktoś dla mnie rzetelny i godny czytania... Zaintrygowało mnie to... I wiecie co, ta osoba nie obrzcała tu Grubasa błotem... Patrzyłem na ten wpis jak na diament wśród łajna...

Zacząłem też powolutku post po poście czytać wątek Grubasa...

A im bardziej wciągałem się w lekturę, tym bardziej otwierały mi się oczy na zupełnie nowe mi sprawy oraz zacząłem dostrzegać gdzie robiłem wcześniej błąd...

Fajnie!!! Myśle sobię, już wiem... puściłem kupon i co... HAAAAA radocha dla antywątkowiczów GÓWNO!!! Nic... Maszynka pożąglowała kulkkami, żagrła i psinco... nastepny kupon na nową tapetę do pokoju.

Trudno.. Czytałem dalej... godz. za godz. kawa za herbatą i odwrotnie...

Czasami to nawet uczciwe powiem, że głowa zaczęła boleć od tego myślenia i analizowania...

Ale powiedziałem sobie, że jak oni potrafią to i ja też mogę...

Nie powiem, że jest to łatwe do obcykania bo nie jest...

Ale skłamałbym jakbym powiedział, że nie jest to możliwe do obcykania!!!

Ci co to wiedzą, to wiedzą jaki to jest trud i co gorsza tak jak ja, dostałem po kieszeni.. na szczeście to nie wysokie kwotki... ale jednak.. a wiadomo, że po dostaje sie portfelu bardziej boli i wkurza co nie? Taka nasza natura...

Jednak ja, jestem zadowolony, że jestem na tym forum, że tutaj dotarłem.

Dlaczego, ponieważ Bianka i Grubas potwierdzili mi przede wszystkim jedną regułę, którą za dzieka nauczyłem się od mojego starszego brata. Zeby coś osiągnąć, należy być dokładnym cierpliwym i nie wolno się zniechęcać i robić byle jak, bo wtedy nic nie wyjdzie. I wtedy mój brat nauczył mnie jak robić modele trawaju z papieru do zabawy z resorakami. A Blanka i Gruby uświadomili mi podobnie jak zrobić taki metaforyczny trawaj z cyfr i cieszyć się tym sukcesem...

Ja nadal się uczę...

Dzis też dużo pracowałem nad tym (ponieważ jestem wzrokowcem) i ciesze się, że coraz bardziej są znane mi zasady, chociaż wiem, że to nie koniec mojej drogi do tego, że będę mogł powiedzieć - potrafię to bezbłednie wyliczyć.

Pozdrawiam

2009-09-06 (18:48)

status grubas67
Data rejestracji: 2009-02-25
Ilość postów: 474

4259
wpis nr 227 616
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Słuchaj ...SirMavins

Tutaj nie chodzi o to , czy to jest 1-na , 2-ie czy tez 3 liczby.

Tutaj chodzi żeby je trafić za każdym razem do żądanego losowania , aby nie polec na progresji !

A mój zysk opiera się tak samo przy :

1-nej liczbie do 7 -mego los.

parki do 18 -tego los.

trójki do 60 -tego los.

I potrafię też do tych że losowań trafić parę czy trojkę ....w tym momencie

Lecz po co czekać na trójkę która może wypaść w 37-mym losowaniu , gdy ma się do dyspozycji 1 -ną liczbę , która padnie do 7-miu losowań i tym samym zysk z tej

1-nej liczby dokładamy przecież , wcześniej do puli , którą gramy , a co za tym idzie ,od następnej liczby już zbieramy większe żniwo , bo pula troszkę nam urosła,więc stawiamy wyżej !!!! .

To chyba normalne !!!!!

Wy , natomiast .......jak rozumuję .....[ nie wszyscy ! ] , chcecie mieć od razu fortunę ...a najlepiej po 2 -óch losowaniach.

Chciałbym abyście mi tutaj napisali ...patrząc na zyski z jednej liczby po 4 -ech miesiącach , które opisałem we wcześniejszym poście.......................

............??????????????????????? CZY DLA WAS TO JEST CIĄGLE MAŁO ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Jeżeli tak to nie wiem ile dla Was to jest dużo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-09-06 (18:52)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 621
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Przepraszam za błedy ale znów skupiłem się nad tym co chcę powiedzieć...

Jak komuś to jednak nie pasuję...

To proponuję korektor!

I poprawić moje błedy na monitorze

Kamiwk jestem, jestem
2009-09-06 (18:54)

status kamiwk

5106
wpis nr 227 623
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

kami.wk.kami@gmail.com

jeśłi możesz to się odezwij
2009-09-06 (18:56)

status gregor1975
Data rejestracji: 2009-08-27
Ilość postów: 154

5100
wpis nr 227 626
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pobawmy się dalej, dzieci.

SirMavins>>A nie można by tak? Sceptcy - udowodnić, że g67 nie ma racji

Można, bardzo prosto: w zjawisku losowym z dowolnego zbioru n-elementowego każda kombinacja k-elementowa (przy czym, co oczywiste k<n i co oczywiste, mowa o kombinacjach bez powtórzeń) ma takie same szanse wylosowania. I dlatego wszelkie trendy, \"mapy liczbowe\" (cokolwiek to oznacza), systemy etc. nie mają sensu.

Ba! Tak zwana praca nad tym nie ma sensu. Przypomina to zagadnienie kwadratury koła, które to pojęcie jest synonimem działania pozbawionego sensu. Przypominam lub wskazuję w czym rzecz: stosunek obwodu koła do jego średnicy jest liczbą niewymierną i jest to liczba Pi. Próba wykazania, że ten stosunek jest liczbą wymierną jest z góry skazana na niepowodzenie.

I tak samo jest z opisywanymi tu \"cud metodami\" prognozowania wyników gier hazardowych.

I dlatego argumentacja strony przeciwnej typu:

1. Chcecie gotowce, ale nie damy, bo trzeba się napracować.

2. Nie wychodzi wam - trzeba poczekać, trzeba być cierpliwym, trzeba się bardziej starać.

3. Jesteście zawistni a sami nic nie robicie.

JEST NICZYM INNYM, JAK PRYMITYWNĄ SOCJOTECHNIKĄ KOJARZĄCĄ SIĘ Z SEKCIARSTWEM. Jeżeli taka socjotechnika jest w wykonaniu dzieci, oznacza to, że dzieci owe są nieświadome tego co piszą i bezkrytycznie przejęły to z innych źródeł. Jeżeli taka socjotechnika jest w wykonaniu dorosłych, oznacza to, że mamy do czynienia z osobami skrajnie zidndoktrynowanymi a równocześnie mocno ograniczonymi intelektualnie.

Na podobnej zasadzie ja mogę napisać, że człowiek potrafi latać, jak ptak, czyli przy pomocy własnych mięśni.

SirMavins>>>Entuzjaści - udowodnić, że g67 ma rację.

Toż na to czekamy. Nie liczymy na zyski, czekamy na dowód. Przynajmniej ta myśląca część tego forum, która niestety jest w mniejszości.

SirMavins>>>I po sprawie.

Racja, będzie po sprawie, chociaż dla myślących już jest po sprawie.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 30 31 32 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina