Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 29 30 31 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

"TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ"

2009-09-06 (13:45)

status ninuś
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 227 497
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

witam, czy dobrze myślę

w najblizszych losowaniach powinna pojawić się liczba 72

dobre sa również 74,10,18,43,22,50?
2009-09-06 (13:47)

status Tygrysek
Data rejestracji: 2009-08-31
Ilość postów: 181

5121
wpis nr 227 499
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Oho!!! Nasz Burek znowu szczeka...

Niedziela to na jej wsi pociągi nie jeźdzą

NUDNA GOSIU, dziekujemy za CV jakie pisałaś o swoich cechach w ostatniej części wypowiedzi...

Zreszta udowodniłaś to wszystko we wcześniejszych wpisach.

Dodałbym jeszcze, że pokazałaś nam, iż jesteś pazerną osobą

i masz \"10 literek \" pełne złośliwości...

Cóż... kto chce wierzyć niech wierzy, kto chce się uczyć niech uczy się z cierpliwością i dokładnością a kto chce osądzać, niech najpierw osądzi siebie, swoje cechy charakteru itd.

Nie rozumię tylko jednego - po co tutaj zaglądasz,

jak Cię ten wątek - powiem wprost tak bardzo WQ......ia?

Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i pracuących cierpliwie.

Ja wczoraj z własnej winy przegapiłem jedną cyfrę i postawiłem złą diagnozę - pacjent (cyferka) niestety nie przeżyła bo nie miała prawa
2009-09-06 (13:53)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 227 500
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Gosiu.

Ale to jest anty-matematyka i zaprzeczenie wszelkim podstawowym prawom!!!

Stosując tę teorię codziennie można zgarniać 10/10, bo nie wysyła się żadnego kuponu. Ależ to proste...

Czytałem też wywód KURKI i znam to, nie działa.

Więc to nie to.

Jaki sens miałoby zakładanie tematu, opisywanie bez opisywania swojej metody i potem twierdzenie, że się do tego dochodziło 8 lat, a teraz spoko, to TS może mu/nam/im nasrać, bo i tak się wygra...

No comments....

Zresztą nie dostałe emaila do tej pory, Tygrysek walczy na polu i dochodzi niedo tego, do czego trzeba, więc znowuż - to nie to.
2009-09-06 (13:55)

status SirMavins

4654
wpis nr 227 501
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ninuś.

18,50.

:):):):)
2009-09-06 (13:58)

status SirMavins

4654
wpis nr 227 503
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Tygrysku.

Pomyliłeś się.

$$Gosia$$ to 9 literek, a \"dupa\" = \"cztery litery\"...

Hehe...

Ps. A która cyferka umarła?
2009-09-06 (13:59)

status Zoska44
Data rejestracji: 2009-06-21
Ilość postów: 23

4780
wpis nr 227 504
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

$$Gosiu$$. Szkoda nerwów. Przecież to chory człowiek. No bo jak ktoś w pełni władz umysłowych może napisać że wymyślił sposób na wszystkie gry losowe świata i gry karciane również. Dziwi mnie tylko że tylu zdawało by sie inteligentnych ludzi wierzy w to i siedzi nocami żeby zrozumieć coś co nie jest do zrozumienia. A co do stwierdzenia Grubasa że Totalizator będzie mu płacił dożywotnie odszkodowanie to pomylił mu się Totalizator z ZUS-em, a odszkodowanie z rentą bo na tą ma duże szanse. Pozdrawiam.
2009-09-06 (14:01)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 507
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wczoraj, fakt zmeczenie dało mi swe znaki... i poprostu przeoczylem jedną cyfre i wszystko się rozwaliło... Ale dalej pracuję i się nie poddaję...

i tak jak napisał SirMavins, ktos kto tyle czasu nad tym siedzi i pracuje i widzi, że to działa nie robił by tego na daremno!

Poza tym, jakby to nie działało, to też nie przyglądano by się moim wypocinom i nie podawano pewnych wzkazuwek, gdzie nie mam błednie myśleć bym nie ugrzążł w ślepym zaułku.

POZDRAWIAM
2009-09-06 (14:02)

status lustro
Data rejestracji: 2009-03-27
Ilość postów: 47

4363
wpis nr 227 508
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie jestem prawdziwym facetem czyli w Twoim toku rozumowania filozofii Grubasa,to jednak jestem. Żarcik.

Grubas byłby tym kim napisałaś w końcówce swojego postu w przypadku gdyby

swój patent oferował odpłatnie a patent przynosiłby straty tym,którzy by za niego zapłacili.Pretensje miał swego czasu Kogucik do niejakiego Manieg,bo kupił od niego patent i wtopił kasę grając jego patentem

TAKA OKOLICZNOŚĆ W PRZYPADKU GRUBASA NIE ZAISTNIAŁA.

Ty wytykasz Grubasowi,że jakaś (jakieś) jago liczby nie wchodzą.

Stawiasz się w bardzo wygodnej sytuacji,ponieważ uczestniczymy w zdarzeniach losowych,zawsze będziesz miała rację.

Grubas podając BEZINTERESOWNIE liczby podaje je na podstawie swoich metod ( pozycji) i to wszystko. Tyle i tylko tyle. W większości były to liczby do grania pojedynczego na progresję.

Twoja ocena jest negatywna i ja ją szanuję.Takie jest Twoje zdanie.

Pozwól mieć opinię pozytywną tym,którzy takową mają,bo takie jest ich zdanie.

I tu tkwi problem.

Chcesz aby Twoja opinia była wiążąca i obowiązywała wszystkich.

MAMY DROGA GOSIU DEMOKRACJĘ. PO PROSTU TO USZANUJ.

Duże litery nie oznaczają krzyku a jedynie podkreślają wagę myśli.

2009-09-06 (14:08)

status ninus
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 227 510
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

no i pojawiła się 72 i 50
2009-09-06 (14:10)

status 72i50
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 227 511
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jesteśmy pod wrażeniem.
2009-09-06 (14:41)

status gregor1975
Data rejestracji: 2009-08-27
Ilość postów: 154

5100
wpis nr 227 522
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Lustro, filozofie Ty niezmierzony.

W matematyce nie ma demokracji i własnego zdania, nie ma tak, że dwa i dwa dla jednych jest cztery a dla innych dwadzieścia pięć i każdy ma prawo do swojego zdania.

Grubas67 ma interes w pisaniu swoich głupot - leczy w ten sposób swoje zakompleksienie. Nie ma czym błysnąć, więc myśli że błyśnie czarami.

Do tego jest naiwniak tygrysek i jeszcze kilku innych asów.

Nie ma metody na określenie reguł rządzących grami losowymi, wyliczyć można jedynie ilość kombinacji oraz prawdopodobieństwo trafienia danej kombinacji. Do tego statystyka wyników \"starych losowań\". MA SIĘ TO NIJAK DO PROGNOZOWANIA WYNIKÓW PRZYSZŁYCH LOSOWAŃ. Usiłuje to powiedzieć Zośka, Gosia, ja i jeszcze kilku innych.

A kiedy ktoś pisze, że znalazł metodę na wszystkie gry świata, to śmiało można powiedzieć, że jest......

Dopowiedzcie sobie sami.
2009-09-06 (15:08)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 531
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Naiwaniak Tygrysek, jest dla Was może naiwniakiem...

Ale ok... nie kometuje...

Wracam do swojej pracy...

PAPATKI

ps: wtedy 14 mnie zmyliła...i zrobiła zgon.

2009-09-06 (15:10)

status lustro

4363
wpis nr 227 533
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\"Lustro,filozofie Ty niezmierzony\" - traktuję to jako komplement,dziękuję.

W swoim wpisie nie napisałem,że w matematyce jest demokracja.

Napisałem ,że nie należy nazywać Grubasa chamem,złodziejem itd.

Udowodniłem to, podając przykład Kogucika i Manieg ( przejrzyj Forum).

Czy kupiłeś od Grubasa liczby i straciłeś a on obiecywał Ci zyski? ODPOWIEDZ.

Nie można wyborów ludzkich sprowadzać do matematyki,bo np. nie gram gdyż matematyka mówi,że nie wygram.Nie kupuję zdrapki,bo matematyka mówi,że w stu zdrapkach jest tylko jedna wygrana.

Chodzi mi o wybory ludzkie.LUDZIE MAJĄ PRAWO DO SWOICH WYBORÓW.

Ty możesz powiedzieć,że Grubas jest oszustem ale nie masz prawa mówić nic przeciwko tym,którzy tak nie uważają.I TO JEST WŁAŚNIE DEMOKRACJA.
2009-09-06 (15:25)

status gregor1975
Data rejestracji: 2009-08-27
Ilość postów: 154

5100
wpis nr 227 538
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeżeli ktoś oferuje coś, co nie istnieje, to jest oszustem. I nie ważne są jego motywacje. I należy to piętnować. A coraz więcej tego tutaj wraz z klakierami

Blanka

grubas67

pad

otto3

edi8

tygrysek

Demokratycznie to sobie można na przykład podyskutować, czy prezenterka prowadząca losowania była ładnie ubrana, czy nie
2009-09-06 (15:31)

status KURKA
Data rejestracji: 2009-01-23
Ilość postów: 2551

4098
wpis nr 227 540
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas nie jest oszustem , nikogo nie naciąga i przecież pisze , że doskonali swe różne metody a ma ich tyle że zapchałby serwer (pierwsze posty) .

Zapewne gdzieś popełnił błąd , którego nie dostrzega i dlatego stwierdził że ma sposób na wszystko .

Jeśli sprawdził wyniki kilku gier to znaczy że nie robił tego ręcznie a za pomocą programu .

Pytanie czy ten program dobrze jest napisany ????

Niemniej gratuluje wytrwałości .

Grubas 67 napisałeś na początku (chyba 4 strona) :

\"\"\"\"\"\"\"\"Tam gdzie chciałbym jechać pograć w keno są chyba najlepsze stawki na świecie , a zwłaszcza co się tyczy 1 - nej liczby i dwójki . Oto one:

1 liczba - koszt zakładu - 1 euro

wygrana - 2, 50 euro. !!!!

2 liczby - koszt zak. - 1 euro

wygrana - 5 euro...... tutaj jest troche mniej ale przy trafieniu

1 liczby z dwóch jest 1 euro wygrana

czyli zwraca nam sie koszt zakładu !!! \"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"\"

Czy to jest naprawdę bardzo dobry kurs ???

I tu już się zaczyna pojawiać problem , że nie potrafisz oszacować czy dany kurs dla danego zdarzenia jest dobry . \'

Zobacz na grę w temacie irish lotto :

http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2346&page=9

4 post o grze 49\'s.

2009-09-06 (15:33)

status lustro

4363
wpis nr 227 541
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Widzisz,już dochodzi do tego,że chcesz decydować o czym możemy dyskutować.

Ty nie chcesz uznać,że ja mam prawo uważać,że grubas nie jest oszustem.

Powiem jeszcze raz. UWAŻAM,że grubas nie jest oszustem.

Ty uważasz,że grubas jest oszustem i sobie tak uważaj.
2009-09-06 (15:41)

status KURKA
Data rejestracji: 2009-01-23
Ilość postów: 2551

4098
wpis nr 227 543
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Podejrzewam , że Grubas67 nie ma i nie miał złych intencji ze zdaniem :

\"\"\"Jeżeli ktoś oferuje coś, co nie istnieje, to jest oszustem. \"\"\"\"

jeśli odnosi sie do kogoś kto z premedytacją to czyni , mogę się zgodzić, ale czytając Grubasa67 jestem skłonna stwierdzić , że jego intencje są dobre a że czasem coś nagnie to inna sprawa. Nie robi tego bo mu tak pasuje a raczej nie zdaje sobie do końca sprawy .

Jak wyżej napisałam fakt , ze dla grubasa stawka 2,5x dla jednej liczby w keno jest bardzo dobra (jak i treść dalszych postów) mówi dla mnie o tym że nie wie iż jest w błędzie ,jest uparty i nie chce posłuchać innych a z góry zakłada że tylko on ma racje i tej racji wytrwale szuka.

2009-09-06 (15:50)

status grubas67
Data rejestracji: 2009-02-25
Ilość postów: 474

4259
wpis nr 227 546
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Napiszę krótko i myślę że ostatni raz !!!

NIe uważam się za \"\"cudotwórcę\"\"

Od początku tematu chodzilo mi tylko o wytypowanie 1 liczby do grania progresją !

Myślałem że się nie da zawsze do 7- miu los. [ bo tyle jest dobrze ] i pozala dobrze żyć.......obecnie jestem w stanie za każdym razem !!!!!!!!!!!!!!! [ do 7 - miu los.]

Nie jestem zwolennikiem grania na parki lub trojki !!! choć nie powiem że było by lepiej!

Niestety zawładnęła mną kiedyś pazerność , tak jak teraz wami rządzi , bo to normalne w dzisiejszym świecie , że człowiek chce coraz więcej !!!!!....i dlatego myślę ,że gdyby ktoś na tym forum podawał by Wam trojkę która wchodzi do 20 -tego los. , to dla was to i tak będzie zawsze mało , bo chcielibyście ją w każdym losowaniu , a gdybyście ją dostali , to i tak dołożyli byście jeszcze 2 liczby do tej trójki , aby mieć 5/5 , bo pazerność i chciwość Wami rządzi !!!

Podawałem Wam liczby pojedyncze z których fakt , niektóre nie wpadały , bo to normalne. Gdybym Wam podał tylko 1-ną i powiedział że wchodzi do 7 -mego los. to i tak dla Was nie miałoby to znaczenia , bo wy chcecie w pierwszym!!!!!! ...........moglby ktoś powiedzieć .......eeeeeeee tam , po co mi jedna liczba i jeszcze do 7 -mego losowania.

Zarzucacie mi że jestem chory , więc napiszę tym [ zdrowym oczywiście ] , którym się nie chce nawet długopisu wziąć do reki , co może zdziałać 1-na liczba do 7-miu losowań przy wkładzie pieniężnym 500 zł. z którego nie ruszamy nic na własne wydatki i do do którego dokładamy \"\"na razie\" nasze wszystkie wygrane !!!

Otóż po pierwszy miesiącu grania na tą liczbę mamy już min. 1100 zł

Po drugim miesiącu mamy ...........................................min. 2300 zł

po trzecim miesiącu mamy...........................................min. 5000 zł.

Po 4-tym miesiącu mamy ...........................................min. 11 000 zł.

, a po piątym mamy już pulę ................................min. 23.000 zł.

Myślę że każdy z was dopowie sobie resztę miesięcy!!!!!!

Oczywiście zaznaczyłem tutaj że zaczynamy od wkładu 500 zl.

Dla \" TĘPAKÓW \" ....co to umieją obliczać progresję i takie tam różne bzdury......

dodam , że zaczynając od wkładu 2 500 zł. ...........kwotę ..23 000zł osiągniemy już na końcu 3 -ciego miesiąca ....[ mowa tutaj oczywiście o grze u buk-a ]

Na obecną chwilę jestem już w stanie - [ przez kombinowanie ]....wytypować tą liczbę ZAWSZE DO 7-MEGO LOSOWANIA !!!.....co potwierdzają moje typy z ostatnich wpisów zaczynając od dn. 02.09 .2009

Ale widzicie !!!! [ gosiu dolarowa ] wy nie chcecie tylko 1-nej liczby .....WY CHCECIE OD RAZU 10/10 -----------.........\"\"\"\"\"\"\"\"NIE DA SIĘ \"\"\"\" !!!!!!!!!!!!!!!!!

..UWIERZCIE MI.

Na tym już kończę bo .....i tutaj rzucę znanym cytatem...\"\"NIE CHCE MI SIĘ Z WAMI GADAĆ \"\"\"\"\"

Do Bodzio 53 !!!

Możemy korespondować ...dzięki !!

Do tygrysek !!!.....ty wiesz o co chodzi !!!!!..gramy dalej !!!!bez tej chołoty!!!

Do KURKA !!!

Fajny masz ten \"\"\" ABAK \"\" ..do obliczeń

Do wszystkich !!!!

NIE PATRZCIE NA STATYSTYKI WSTECZNE POWYŻEJ 20 -TU LOSOWAŃ .............................BO TO ROBIĄ PRZYGŁUPY !!!!!!. i ja też nim bylem przez 8 lat ..............jestem teraz mądrzejszy [ od 8 dni ]

Myślę że podziękuję już wszystkim na tym forum bo mój wątek stał się nudny !!!!

I na koniec ostatnia liczba na 7 losowań dla nie PAZERNYCH !!.......18.....

Edi8 ..............będziemy w kontakcie !!!!!!!

Wszyscy jesteśmy w epoce komputerowej , więc podpowiem Wam ten czynnik , który wpływa na to że się da oszukać maszyny ...........bo byście myśleli przez następny wiek...................to.............RESET !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009-09-06 (15:54)

status tinki
Data rejestracji: 2009-09-06
Ilość postów: 3

5162
wpis nr 227 548
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tygrysek czy Ty przypadkowo nie nosisz torebki Tinky Winky.

Papatki chłopaku.
2009-09-06 (15:55)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 550
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiecie co, ja odpuszczam sobie z tym forum!

Powiem tylko na konieć, że część z WAS zachowują się jak \"rozkapryszone bachory!\"

Użyje tutaj metafory...

Zachowujecie się jak ludzie, ktorzy pszyszli z zakupów i mają,

jaka, cukier, mąkę, proszek do pieczenia, aromat, i dodatki.

No i cholera jasną, ktoś Was zrobił w durnia...

Bo mówiliście komuś, że chcecie mieć TORT jak w cukierni obok i ktoś wam powiedział, że jak kupicie te skłądniki to TORT będziecie mieli w domu...

A tu co? Zawalony stół zakupamiai DUPA BLADA, TORTU NIE MA!!! Ani na stole ani pod stołem ani w łazience ani w lodówce!!! A to was zrobiono w DURNIA!!!

Tylko, że nie myślicie o jednym, żeby mieć fajny torcik jak w cukierni obok, to trzeba:

1. Znać fajny przepis,

2. Miec odpowiednie składniki do przepisu.

3. Podejść do tego z cierpliwością i z zaangażowniem,

4. Stworzyć masę tortową,

5. Włożyć go do piekarnika.

6. Poczekać na odpowiedni moment by nie było zakalca albo spalonego spalonego ciasta.

7!!! FINAŁ nie tylko cukernik ma zajefajny TORCIK ale wy też swoimi własnymi siłami...

Ale nie... wy przystaliście na zasadzie, że chcecie mieć TORTA!!! TAK TORT!!!

DRZECIE KLAMORY - Gryby dawaj kawałek TORTA!!! Dawaj TORTA, najlepiej cały... Nie! Gruby my nie chcemy słuchać jaki jest przepis i kiedy jest własciwy moment na wyciągniecie ciasta z piekarnika... My q.......wa chcemy TORT a ty go CHAMIE zrób!!!...

A Grubas owszem dale ma Torciki,ciasteczka i inne łakocie, bo pracuje, poświeca śwój czas i Bogu dzięki dla niego, że widzi kto chce a kto RYCZY ŻĘ CHCE a nic nie robi tylko obrzuca obelgami!!!

TAK BO GRUBAS TO GNÓJ, WRZÓD ITD ITD!!!,,, aż się dzwiga, jak czyta się wasze CHAMSKIE wpisy!!!

Ja też mołgbym po kilku faulach tak uważać, ale wiecie co, zauważyłem jedną rzecz, że to nie wina Gubego, że wyszedł mi zakaleć tylko moja własna, bo raz był pośpiech, innym razem niedokładność...

Ale nie obrażam się i nie wyzywam kogoś od najgorszych, bo nie jego wina za moje poślizgi!

Tylko maszeruje po nową mąkę i nowe składniki by mieć takie samo zajefajne ciasto jak wychodzi Grubemu...

A dla Grubasa dziękuję, że poświęcił mi swój prywatny czas i przede wsztstkim za cierpliwość dla mnie i wyciągał mnie z błednych teori, ktore po drodze sobie ubzdurałem.

A wracając do tych co obrzucają obelgami i są poprostu obrzydliwi...

sorrki ale maszerujcie do cukierni po ciastka i idzicie na łatwizne...

A na łatwiznach łatwo idzie zarobić...

Bo mógłbym spiewać, że mam super łatwizne gotowca za XX zł na wyniki (którego oczywiście nie mam i nie miałem) z adnotacją, że miejcie pretensje do pana BOGA jak nie wyjdą... Bo to bedzie winna LOTTO nie wasza czy moja... BO WY TYPUJECIE DOBRZE TO MASZYNA ZLE WYBIERA!!!

I podejrzewam, że 70% z was co tu krytykujecie by kupiło ten fikcyjny nędzny plan na sukces! Dlaczego, bo macie jedną obrzydliwą cechę - jesteście LENIAMI!!! Za dziecinstwa byliscvie rozkaprysznei i zawsze Wam podsuwano wszystko pod zapyziały kichol. Jedno jękniecie i masz córcia i synuś ale nie rycz... Poporostu jesteście rozkapryszeni i co gorsza bez żadnych zahamowań i kultury.

Spróbujcie ocenić Wasza miarą WAS SAMYCH.

A fakt... tu trzeba też trochę zaangażowania a i poznania prawdy o sobie a to jest dla Was nie do zniesienia.

Ja nie będę Was wyzywał od durni, debili czy gnojów... Bo nie warto, wy sami wytwarzacie wizerunek bez potrzeby nazywania Was.

Poporstu najlepiej Was olać i żyć dla tych którzy chcą żyć i być szczęśliwi w swoim życiu. Bo przy takich osobach, człowiek ma uśmiech na twarzy a to też jest jak wygrana w LOTTO.

Pozdrawiam wszystkich wytrwałych i życzę Wam powodzenia.

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 29 30 31 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina