Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 27 28 29 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

"TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ"

2009-09-05 (01:24)

status KURKA
Data rejestracji: 2009-01-23
Ilość postów: 2551

4098
wpis nr 227 103
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I ponawiam pytanie do Ediego :

Czy znalazłeś jeden (lub kilka , bo taki był chyba zamiar) sposobów , by osiągnąć te 40 lub więcej procent ???

Moje zdanie jest takie , że znaleźć cóś co było nie stanowi problemu .

Ba , można poszukać i na odcinku tygodnia znaleźć 70% .

Ale na odcinku miesiąca już 70% się nie znajdzie , może 50% i dalej idąc na odcinku 100 losowań można znaleźć 40% a na odcinku 10000 losowań to 5% jest sukcesem.

2009-09-05 (01:26)

status KURKA

4098
wpis nr 227 104
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas67 poczytam w niedziele wieczorem bo wtedy będę miała czas ( o ile nie zwalą się niezapowiedzianie goście ).

2009-09-05 (01:50)

status KURKA

4098
wpis nr 227 105
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas67 , ja dla przykładu podaje Ci że liczby losowane jako 7,15 i 18 obenie są dobrymi typami.

Ja wiem że można tablice 80 liczb ( czy 20 losowanych) odpowiednio ustawiać sobie wedle okreslonego kryterium.

powiedzmu że nr 1 jest liczba w ostatnim losowaniu losowana jako pierwsza.

numerem 2 jest liczba w ostatnim losowaniu losowana jako 2-ga.

numerem 20 jest liczba losowana joako 20-sta w ostatnim losowaniu .

A co jest numerem 21?

i tu zależy od kogoś kto sobie cóś stworzy np :

nr 21 jest liczba która nie była ostatnio a przedostatnio losawana na \"najwcześniejszej pozycji\" itd.

nr 80 to na pewno w tej sytuacji jest liczba najdłużej oczekująca, czyli cóś na co grywał Kogucik.

Podejść to tego tematu może być wiele , o twoi poczytam w niedzielę i tak na tym rymie , kończę i chyba się zdrzymie
2009-09-05 (07:07)

status red007
Data rejestracji: 2007-11-22
Ilość postów: 1202

3008
wpis nr 227 107
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do dolarowej Gosi.Wstaję sobie na poranną kawę i cóż widzę?

Kolejny Twój jazgot. Zarzucasz mi typowanie po fakcie i współpracę z Grubasem? Otóż ani jedno ani drugie. Prosiłem Cię już raz, czytaj ze zrozumieniem ale Ty NIE CHCESZ się uczyć.Gdzie ja napisałem o typach na forum? Napisałem \"... i w typowaniach jest 3/3.\" Złość nie pozwala Ci korzystać z rozumu.Nie wiem czy wiesz ale jest na tej stronie dział \"typowanie\",wejdź tam,potem w zakładkę bilans i kliknij na trójki a przejrzysz na oczy.To typowanie Tobie dedykuję,bo siebie dowartościowywać nie muszę,wystarczy mi kasa z totomix ale dowodów z totomixa Ci nie dostarczę ponieważ nie chcę Cię wpędzić w depresję. Co do współpracy z Grubasem.Gdzie Ty tą współpracę na tym forum widzisz? On ma swoją wędkę ja mam swoją.A,że sympatyzuję jago poczynaniom oczywiście, że TAK. A wiesz dlaczego,otóż on stara się znaleźć jak najlepszą wędkę aby łowić rybki.Ty zaś jesteś jeszcze na etapie roszczeniowym i żądasz gotowych rybek, jak na razie między Tobą a nim jest wielka przepaść.

Proszę więc nie trzepotaj się jak ptak w klatce,bo nigdy się niczego nie nauczysz.Jak już piszę,to opowiem Ci przypowieść:

Zachowujesz się jak dzięcioł,który stuka w drzewo gdzie nie ma korników.

Miej litość dla swojego dzioba,proszę miej litość. Poszukaj drzewa gdzie są korniki.Zapewniam Cię,że w lesie multi multi jest całe mnóstwo takich drzew.

Grubas znalazł takie drzewo,ja też mam swoje,choć przyznaję,że marzy mi się znalezienie drzewa,w którym będzie kornik na korniku.Koniec przypowieści.

Nie spodziewam się abyś wiele z tego pojęła,bo pewnie znowu coś tam po swojemu, z klapką na oczach,źle zinterpretujesz, bo jak pisze autor bajki:

\" choćby nie wiem jak się natężał, to nie udźwignie-taki to ciężar.\"
2009-09-05 (07:23)

status $$Gosia$$
Data rejestracji: 2009-06-25
Ilość postów: 106

4828
wpis nr 227 111
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Chciałam się czegoś nauczyć od tych wielkich typerów co to mi niby do nich daleko, chciałam poznać prawdę i fakt poznalam prawdę, najprawdziwszą prawdę.

Niejaki guru tego wątku, Grubas67 podaje trzy liczby 78,32,48. Nie wpada żadna z tych liczb, a on pisze, że ma 3/3. Przecież to totalny wariat. Oto namacalny przykład jak LOTTO robi z człowieka wariata.

Szkopuł w tym, że mamy dwie grupy wariatów, nieszkodliwych i niebezpiecznych. Po agresji Grubasa67 widać, że trzeba go zaliczyć do tej drugiej grupy i dodatkowo określić słowem \"szczególnie\" niebezpieczny.Jedyny plus to taki, że nieszczęsnik jeszcze jest na tyle świadomy, że zdaje sobie sprawę z tego jaki jest chory i jak sam napisał 1.10.2009 idzie do lekarza. Do tego czasu jednak nikt nie jest bezpieczny.

2009-09-05 (07:24)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 227 113
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do Tygrysa

Podałeś ze swoimi kolesiami chyba z 8 liczb, a ty się cieszysz, że trafileś jedną. To najgorsza łajza trafia systematycznie conajmniej 1/8.
2009-09-05 (07:28)

status lustro
Data rejestracji: 2009-03-27
Ilość postów: 47

4363
wpis nr 227 115
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No,red zupełnie przyzwoicie.
2009-09-05 (07:29)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 227 116
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do red

Tak, sprawdziłam, 3/3 jest. Ale jaki masz powód do dumy. Na 179 typów 4 trafione , procentowo 2.2%. Piszesz, że ja nic nie rozumiem, a Ty jak widać dużo ode mnie też nie wiesz. Gdybyś nie trafił, nawet byś się nie odezwał. Ale opowiastki to umiesz pisać, fajna ta o kornikach.
2009-09-05 (07:48)

status red007
Data rejestracji: 2007-11-22
Ilość postów: 1202

3008
wpis nr 227 122
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jednak klapki,trudno.

Duma? A niby z czego?

Czasem rzucę swoje typy i są to tematy dla żony-niech ma radość z męża.

Moja radość to totomix ale o tym to już ona nie wie i niech tak zostanie,bo w przeciwnym razie będzie katastrofa.Już to przerabiałem \"trafiłeś coś dzisiaj?\",

itp. i podnosi ciśnienie.Do liczb potrzebny jest spokój.

Przepraszam Cię Grubas za moje ostatnie wpisy w Twoim temacie ale widzę,

że to nie ma sensu. Są ludzie dla których białe jest czarne i nic tego nie zmieni.

Pozdrawiam pozytywnie zakręconych i żegnam.
2009-09-05 (07:50)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 227 123
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas67 pisze że nie jest nerwowy i że mu wyszło, ale co mu wyszło, skoro miał 0/3. Tak, tak to prawda, wyszło mu , wyszło WIELKIE ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-09-05 (07:55)

status $$Gosia$$

4828
wpis nr 227 124
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do Red

Mówiąc szczerze, to Ciebie szanuję, bo wiem jak trudno trafić 3/3, ale to Ty mnie napisałeś, że nic nie rozumiem, a ja chciałam się czegoś nauczyc. Wracam honor, trafiłeś 3/3, Przepraszam, nie kręcisz.

Ale największy głupiec zauważyłby, że Grubas67 to oszust. Chyba tylko tacy jak Tygrys i Hectoris tego nie widzą. Ale to już ich sprawa.
2009-09-05 (08:59)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 227 132
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Otwieram forum i to mnie przerosło.

AZ tyle wpisów od wczoraj!!!

Dobra.

Martiano9 - a gdzie jest ten Twój sposób opisany?

Możesz mi wskazać link?

Z góry dziękuję.

$$Gosiu$$

Czy to już kolejna 6/6, zdaje się że 3x pod rząd?

Gratuluję, ale czy to naprawdę możliwe?

Możesz mi coś podpowiedzieć, jeśli nie na forum, to na sirmavins@interia.pl

Dziękuję
2009-09-05 (09:21)

status Majoris
Data rejestracji: 2009-07-09
Ilość postów: 11

4877
wpis nr 227 134
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Widzę, że ciśnienie rośnie w miarę jak Grubas odkrywa kolejne kawałki swojego pomysłu.

Wracając do metody.

Grubas, śledzę ten wątek długi czas, powiem więcej... zrobiłem sobie z niego archiwum, bo wydaje mi się być bardzo pożyteczny, a strony, tak bywa, że czasem znikają.

Kiedyś typowałem liczby stosując wyłącznie mapę rozkładów. Miałem całkiem dobre wyniki. Grałem co prawda na sucho, bo tak jak Ty kiedyś, wdupiłem pewną sumkę na progresji (raczej mniej) i potem miałem uraz. Efekty mojego typowania \"Na Oko\" były niezłe, bo trafiałem co jakiś czas 3/3, a 2x trafiłem 4/4. Zawsze potem żałowałem, że nie zagrałem.

Ty jak widzę grasz na pozycje, a to trochę inna filozofia, natomiast w jednym z postów wpisałeś krótka metodę na sortowanie liczb. Chodziło o ułożenie ich od najczęściej wypadającej. Sposób na moje rozumienie i dotychczasowe podejście do wyboru liczb optymalny, bo nie rozpraszasz się na niepotrzebnym chaosie, a wybierasz jedynie najbardziej interesujący jego wycinek.

Jak więc daleko pada jabłko od jabłoni?? Przez ten czas na pewno rozwinąłeś swój sposób, tylko jak bardzo odbiega on od tamtych przemyśleń? Widzę, że naprowadzasz Tygryska na \'klucz\' i dostrzegam pewne podobieństwa do poprzednich wpisów. Czy dobrze kombinuję idąc w kierunku wyboru liczb \'gorących\'? Czy raczej stosować pozycje (to już bardziej pokręcone)?
2009-09-05 (09:46)

status SirMavins
Data rejestracji: 2009-05-29
Ilość postów: 3951

4654
wpis nr 227 137
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Majoris.

Ale jeśli typujesz z tych najczęstszych, to one nie zawsze wszystkie wychodzą.

I tu nawet nie chodzi o te od 1 do miejsca 5-6, w ogóle tak się dzieje.
2009-09-05 (11:04)

status ralfek
Data rejestracji: 2009-07-08
Ilość postów: 3863

4876
wpis nr 227 153
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

grubas67, kurka probuje ci przekazac, ze jezeli znasz \"ten\" czynnik, ktory pozwala wygrywac w kazdej grze losowej to jestes jednym z najlepszych naukowcow swiata, powinienes dostac nobla, a twoja wiedza powinna byc wykorzystana w medycynie, termodynamice, szyfrowaniu danych i tak dalej..

wiec musisz uwazac co oglaszasz bo pewnego dnia do twojego domu zapukaja ludzie z jakiego biura ochrony czegostam albo cholera wie co jeszcze

no i nadal wdajesz sie w sprzeczki z palantami, olewaj ich, naprawde

i sie zastanow czy chcesz zeby wszyscy wiedzieli, ze masz \"cudowny czynnik\" (jesli go masz), pasko ma twoje ip i jak go rzad poprosi to nie bedzie mial wyjscia

pozdrawiam
2009-09-05 (11:08)

status Tygrysek
Data rejestracji: 2009-08-31
Ilość postów: 181

5121
wpis nr 227 154
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

O rany Julek!!!

Wstałem, makówka boli, włączyłem forum i co???

WOFF WOFF WOFF

Gośka szczeka od samego rana na wszystkich...

Czyty dostałaś mega bana na forum z onetu czy jak???

Ona przypomina mi takiego małego psiaka który szczega na wszystkich w ogródku przy domku.

Gośka ty naprawdę na wszystkich szczekasz, że aż strach się odzywać

Ja przy przypuszczam, że ty nawet przejeżdzającym pociągom nie przepuścisz i na nie też szczekasz jak jesteś w ich pobliżu...

Gosia - APORT! A potem siad, cicho i daj łape na dzień dobry!

Pozdrowienia dla pozytywnie zakręconych

Miłego dnia i obstawiania

Gośiu tobie również miłego weekendu

2009-09-05 (11:13)

status zbrojarz
Data rejestracji:
Ilość postów:

wpis nr 227 156
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubas usun z awatara swoje zdjęcie ,bo przypadkowo jestem trochę podobny i niektórzy ludzie mijając mnie na ulicy mówią grubas, grubas i pukają sie w czoło.
2009-09-05 (11:14)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 157
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Hej Grubas79

Ralfek ma rację w ostatnim wpisie z tym olewaniem...

Pozdrawienia dla Was

lps:lepiej zmykam bo nasz \"Burek\" z forum potarga mi jeszcze nogawki. Grrrrrr...
2009-09-05 (11:43)

status Tygrysek

5121
wpis nr 227 166
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam ponownie, widzę, że na forum powstał nowy wątek

\"Czy robotnik budowlany Grubas67 powinien dostać Nobla?\"

Czyli:

1. Tygrysek mały to napewno NIE JA!!!

2. Z tym wątkiem nie mam nic wspólnego!!!

3. Jeżeli powstanie nowy wątek przeze mnie to napewno na temat związany z tematyką losowan itd a nie na temat innych ludzi z FORUM!!!

Pozdrawiam

2009-09-05 (11:49)

status danteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 2034

4344
wpis nr 227 168
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam. I ja postanowiłem wtrącić swoje trzy grosze. Czytam tutaj wiele wypowiedzi i się tak zastanawiam – czy wszystkim nam nie chodzi o jedno i to samo, czyli jak sobie trochę „dorobić” kosztem TS lub jakiegoś bukmachera? Problem w tym, że wielu tutejszych użytkowników zagląda na te forum na dziesięć minut chcąc mieć podane liczby na tacy oczywiście tylko takie, które wejdą na najbliższe lasowanie a jeśli tylko te liczby się nie pojawią to już się zaczyna jazda. Kolega grubas67 pisze wyraźnie ze walczy z TS od wielu lat poszukując metody, podkreślam metody, aby znaleźć sposób, aby dana liczba czy tez zdarzenie weszło w jak najkrótszym okresie gry. Szanowni obecni i przyszli gracze musicie zrozumieć, że żeby do czegoś dojść nie wystarczy zaglądać codziennie po 10 minut na stronę Paska, tylko pisać, rozpisywać, analizować wiele godzin, poświęcać swój cenny czas tak jak to robi kolega grubas67, który jak sam kiedyś napisał jego notatkami można by było nie jeden dom wytapetować. W momencie, kiedy napisał ze doszedł do jakiegoś rozwiązania to, co się dzieje – ludzie rzucili się na niego jak sępy. Dziwicie się, że rozmawia tylko z określoną grupą ludzi, którzy tylko chcą pomocy w nakreśleniu jego metody a innych „olewa”. Mnie to nie dziwi. Grubas67 pracuje latami nad skutecznymi metodami typowania i na pewno nie robił tego po to żeby teraz czytać inwektywy od pseudo typerów i matematycznych nieudaczników, za których wtopione pieniądze w TS nie jeden prezes kupił sobie mercedesa. Ja też kiedyś źle zrozumiałem stawkowanie kolegi grubasa67, ale dzięki pomocy kolegi edi8 wszystko zostało wyjaśnione i oczywiście przyznałem się publicznie do błędu. Jeszcze wiele musicie się nauczyć tutaj od wielu użytkowników, którzy kiedyś być może patrzyli na grę jak wy teraz obecnie, ale teraz potrafią zarobić na grach wiele pieniędzy. Na swoim przypadku mogę wam napisać i nieinteresuje mnie czy mi wierzycie czy też nie, bo ja te pieniądze już mam w kieszeni, ale w mijającym tygodniu zabiłem półtora pensji krajowej na liczbie 44. I co teraz napiszą sępy? Że po losowaniach każdy może tak napisać. A ja odpowiadam – niech każdy tak pisze, kto zarobił pieniądze, bo żaden sęp to, co mam już w portfelu mi nie zabierze. Ale gdybym podał tą liczbę wcześniej i ona by nie wpadała a ja bym miał określoną strategie na parę losowań to sępy by pisały, że, co to za typ jak nie wchodzi, czego już kiedyś doświadczyłem podając publicznie swoje GG. Nie rozumiecie strategii gry większość tutaj graczy. Chcecie mając 10zł w kieszeni lecieć do kolektury z podaną liczbą na tacy i zarobić miliony. Lepiej za te pieniądze dziecku kupcie loda – to będzie większy pożytek. A najgorsze jest to ze nie czytacie dobrych rad takich graczy i typerów jak między innymi grubas67, edi8 i innych, którzy naprawdę mają jakieś pojęcie o grach, bo zajmują się tym od dawna. A jeśli czytacie to i tak nic nie rozumiecie. Dobry typer przed postawieniem jakiś pieniędzy czy to na grze w lotto czy na zdarzenia sportowe długo analizuje możliwość wejścia danego zdarzenia. Zakłada również długoterminową strategie gry na wypadek gdyby typy nie wchodziły. Tak podchodząc do sprawy to sukces zwiększa się o wiele procent. Obstawiając zdarzenie sportowe nawet o kursie 1,05 nigdy nie można być pewnym, że to wejdzie. Grubas67 – walcz i się nie przejmuj tym, co tutaj niektórzy wypisują. To, co masz czy będziesz miał w portfelu to litery nieudaczników Tobie nie zabiorą, a jeśli jesteś krytykowany to tylko, dlatego że coś osiągnąłeś, bo niestety tak już jest w naszym kochanym kraju.

Pozdrawiam

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 27 28 29 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina