Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 23 24 25 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | "TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ" |
2009-09-04 (10:33)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 733 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A mnie wyszło pare cyferek na dzisiaj, ale w morde Tygrysa, czy nie podobają mi się pewne z tych cyfr, chociaż dwie z nich, nie dają mi spokoju 26, 47... a jak Wam to wychodzi? Pozatym jeszcze 34 bryka mi po kartce... Ktoś może siępodzielić swoimi refleksjami? |
2009-09-04 (10:50)![]() Data rejestracji: 2009-08-24 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 226 734 [ CZCIONKA MONOSPACE ] witam ........ ale sie tu gorąco porobiło..... ![]() faktem jest ....zeby zrozumieć o czym grubas67 mówi należy przebrnąc przez cały ten temat!!!....a nie wyrywkowo przeczytać pare wpisów... ja przez to przebrnąłem ( choć nie było łatwo..) i wielki szacun z mojej strony dla grubasa..... i dla innych np. edi8...i paru innych forumowiczów....których nicków nie pamietam....za co przepraszam... a to że grubas67... pisze takim językiem a nie innym....to zasługa tych którzy tak permanentnie na niego nalatują.... bo można się z kimś nie zgadzac ...ale po co odrazu wyzwiska...,ubliżania ???? pozdrawiam.... |
2009-09-04 (11:05)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 735 [ CZCIONKA MONOSPACE ] To fakt, jego Forum jest naprawdę warte zarwania nocki, jak ja miałem dzisiaj... połóżyłem się po 6 tej rano... Mówie o jego wpisach a nie bełgotach pseudoforumiaków! Siedziałem rozpisywałem, czytałem... po chwili bummm znów jakaś nowość, ale najwięcej wskazówek miałem chyba na 8 stronie a potem na końcu jak pisał do mnie /za co jeszcze raz dzięki/ widzę pewną zasadę już nie tylko mi dzwoni ale widzę powoli wieżę kościoła, teraz tylko do niego dobrnąć... Pozdrawiam Tysiek ps: koniec zabawy TysioSzamana, bo nie dosyć, że lunął deszcz to jeszcze pioruny waliły! Ale cyferki mi się poukładały, oby te właściwe... zobaczymy. |
2009-09-04 (11:09)![]() Data rejestracji: 2007-11-22 Ilość postów: 1202 ![]() | wpis nr 226 740 [ CZCIONKA MONOSPACE ] denis7,po ostatnim wpisie dolarowej Gosi przyznaję,że masz rację. Ona jeszcze raczkuje a zanim nauczy się chodzić,jeszcze nie raz upadnie. Szkoda czasu i atłasu. |
2009-09-04 (11:10)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 226 742 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Przeczytałeś i jakie wnioski. Grubas podaje liczbę , przy trafieniu liczby podanej wielka euforia i radość jak dziecka które dostało lizaka, rozpisywanie powieści jaki to stał się cud . Liczby nie ma, to nie ma i Grubasa, cicho sza, a potem wymówka, typu komp się zepsuł. Dla mnie to zwykła pajacowanie, jak dla Was rewelacja, to brak słów. |
2009-09-04 (11:15)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 743 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gośka, powiem tak, ostatnio byłem w kolekturze, gdzie był bardzo nieuprzejmy facet do babki co mu puszczała losy, potem usiadł z boku i z totalnie wk..... miną myślał nad cyframi do ExLotka... Obrażony na cąły świat bo nie trafiał... Wiesz co ty zachowujesz sie tak samo... Przede wszystkim kobieto, jak Cię tak wnerwia to forum Grubasa, to nie wchodź tutaj, to przynajmniej będziesz zdrowsza!!! Rany, niektórzy mają naprawdę problemy... Spójrz ile ludzi było zadowolonych z jego typowań i co??? Tego już się nie chce czytać... Czyli kolejna osoba, która czyta to co chce zobaczyć... Trudno Twoja sprawa, ale daj już spokój i nie zaśmiecaj tego forum! |
2009-09-04 (11:19)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 226 746 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panie Red. Liczba nie wchodzi do 3 losowania, przerywasz na 3 progu, zaczynasz od 4 progu, nie wchodzi, konczysz na 6 progu, a potem co, ta sama śpiewka, znowu 3 losowania i nie wchodzi. Wytłumacz, mi jeżeli masz takie pojęcie mnie raczkującej w tym temacie kobiecie. Kapitał potrzebny to chyba z 50 tys. grając progresją Grubasa67, czy Ty wiesz co piszesz i czy masz nerwy ze stali. Grając liczbami Grubasa67, każdy już dawno byłby bankrutem, jesteś ślepy, że tego nie widzisz. |
2009-09-04 (11:25)![]() Data rejestracji: 2009-08-24 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 226 750 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dolarowa gosiu.... jak narazie krytykujesz i nic więcej..... myślę ze powinnas założyc swój temat...... i tam podac swoje metody gry..... i poddać sie krytyce..... wtedy porównamy twoje metody.... bo jak narazie ....to rzusasz jadem....i nic konkretnego nie wnosisz.... ale to moje zdanie.... pozdrawiam |
2009-09-04 (11:27)![]() Data rejestracji: 2007-11-22 Ilość postów: 1202 ![]() | wpis nr 226 751 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Com napisał,napisałem. A,że nie rozumiesz to Twój problem. |
2009-09-04 (11:28)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 226 752 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Niby kto jest zadowolony panie Tygrys. Napisałam, że ktoś kto grałby liczbami Grubasa67 stałby się bankrutem. Raz Grubas67 podawał ten swój rewelacyjny sposób do 7 progu z kosztami juz bodajże 2400zł. Jak trafił fuksem za 7 razem swoją liczbę, to napisał UFFFF UDAŁO SIĘ\". Przecież to kpina, chory człowiek, bez systemu, porusza się jak ślepy we mgle wciskając swoje rewelacje takim naiwniakom jak Wy. |
2009-09-04 (11:32)![]() Data rejestracji: 2009-08-24 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 226 755 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dolarowa gosiu..... po ostatnim twim wpisie widać ze nie zadałas sobie trudu zeby przeczytac ten temat cały..!!!! bo gdyby tak było to wiedziałabyś ile razy grubas67 podał tu liczb które wchodziły z dnia na dzień!!!! zarówno pojedyńczych jak i pary i trójki..... ale skąd masz to wiedziec jak ty zaczynasz czytać ksiązke od zakończenia!!!! pozdrawiam |
2009-09-04 (11:32)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 757 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gośka to nie czytaj i tyle. A czy jestem naiwny? Nie wiem, ale jestem wytrwały... i mam zamiar skorzystać z jego porad... A ty co? jak cyferki nie są podawane to dostajesz szału i rzucasz się na innych. Fajna taktyka... Pozdrawiam Panią Idealną NAIWNY TYGRYS |
2009-09-04 (11:36)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 226 761 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Nie założę swojego tematu, bo do tego trzeba bardzo dużo wiedzy. Autor tego tematu, podobnie jak Wy takiej wiedzy również nie posiada, co zresztą wielokrotnie poparł swoimi nietrafionymi typami. Pouczacie mnie, i piszecie, że nic nie rozumiem, a czy Wy coś wiecie więcej ode mnie, wątpię. Na razie. |
2009-09-04 (11:48)![]() Data rejestracji: 2009-08-24 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 226 768 [ CZCIONKA MONOSPACE ] więc skoro nie masz wiedzy....jak piszesz.... to jakim prawem krytykujesz cos czego nie nie rozumiesz.....???? podejżewam ze nawet nie umiesz zinterpretować toku myślenia grubasa.... i przełożyc go na papier.... ty poprostu szukasz gotowych liczb....które byś wysłała..... i pewnie tak zrobiłas ....spisałas typy które grubas podał...i ci nie weszły.... dlatego teraz się wyrzywasz..... i dobrze ci tak.... bo gdybys zadała sobie minimum trudu i przeczytała cały ten temat....wiedziałabyś o czym tu sie pisze i jak typuje grubas67.... ![]() więc nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz bladego pojęcia i nie krytykuj ludzi do których ci bardzo daleko. pozdrawiam |
2009-09-04 (16:03)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 226 858 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Eh Hektoris, brawa i nagroda Nobla dla Ciebie, że rozumiesz LOTTO, bo chyba jesteś pierwszy i ostatni, który dostąpił tego zaszczytu, bo gier losowych nie można zrozumieć. Wiedza moja taka jak Twoja i tego , którego adwokatem jesteś więc daruj sobie. Interpretować toku rozumowania Grubasa67 nie chcę, bo nie lubię tracić czasu na coś na co nie ma sensu. Nie szukam liczb, szukam prawdy w tym co pisze ten Twój guru. Zarzuciłeś mi, że wzięłam liczby Grubasa i nie trafiłam i się teraz wyżywam, sam potwierdziłeś , że typy Grubasa nie wchodzą. Na szczęście swój rozum mam i najpierw sprawdzam żródło. Temat cały przeczytałam, widziałam typy, i bardzo mało trafień. Te niby dwójki i trójki co wpadły, to fakt wpadły, ale jak Grubas podał 5-7 liczb, to co to za sztuka.(chyba, że Ty czytałeś inny temat). Wypowiadam się na ten temat bo widzę, że nikt tu nie ma bladego pojęcia, o tym co się tu pisze, a to czy daleko mi do Ciebie, czy do Grubasa67, to sorry nie Tobie oceniać. Ja widziałam typy Grubasa67 i widzę, że typy tego kolegi nie wchodzą częściej niż typy przeciętnego typera na Multipasko, powiedziałabym wręcz, że często są poniżej przeciętnej. |
2009-09-04 (16:40)![]() Data rejestracji: 2009-08-24 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 226 880 [ CZCIONKA MONOSPACE ] dolarowa gosiu..... skoro tu wszyscy beznadziejni .....to zastanawiam sie po co tracisz czas na multipasko?? a poza tym....chyba nie zauważyłas ze tu nie ma gotowych rozwiązan ... tu karzdy dzieli sie swoimi spostrzeżenia |
2009-09-04 (17:36)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 226 899 [ CZCIONKA MONOSPACE ] HA HA HA HA HAHAHAHAHA !!!!!!! MI ZNOWU DZIŚ O 14-TEJ WESZŁO 3/3 , A OSTATNI RAZ 3/3 ...WCZORAJ !!!!!!!!!!!! Ale ty gosiu jesteś zazdrosna !!!!!!!!!!!!!!!!i szkoda że się nie dowiesz jaki prosty to patent na liczby. Jak poczytasz moje wpisy z wczoraj to zaoszczędzisz sobie ze 2 lata szukania !!!!!! A piszę tu dzisiaj tylko dlatego że mam skierowanie do szpitala dopiero na 01.10.2009 .....tak więc , niech mi się jeszcze więcej popierdoli w głowie !!!! Nie chcę tutaj pisać - bo po co ?.............ale jak czytam takich zazdrośników jak ty i innych , leniwych umysłowo istot ...to aż chce mi się bawić z Wami w kotka i myszkę . Wierz mi lub nie - dolarowa gosiu -....ten czas w którym typowałem na wątku , należy już do przeszłości !!!!!!!!!!!!!....Od tego czasu zrobiłem ogromne postępy i myślę że już większego postępu nie da się zrobić i więcej nie muszę myśleć. Znalazłem prawidłowość w/g , której wchodzą liczby i zaufaj mi - ten patent jest prosty , i tylko dlatego spędziłem nad nim tyle lat , że pisałem krzyżyki ręcznie i był nie do znalezienia ...bez tego programiku który posiadam !!!!...a teraz już znalazłem regułę i można to rozpisać ręcznie bo to proste jest .....ale tylko wtedy gdy już wiesz o co chodzi !!!!! I tak samo możecie mi zaufać [ wszyscy niedowiarkowie ] ....że losowania nie są w żaden sposób oszukiwane , gdyż tak jak pisałem , ta prawidłowość występuje na wszystkich maszynach do tej pory - jak i w wynikach KENO!!!! PO PROSTU TO JEST REGUŁA i ja ja właśnie znalazłem !!!!!!!!!!!!! Tak więc do długopisów .............i to już !!!!!!!!!!!! Na koniec dodam że od półtora roku nie wypiłem ani kropli alkoholu - pod żadną postacią- i Wam też to polecam zrobić , aby mieć kontrolę umysłową nad wszystkim co robicie !!!!........ [ ale marzy mi się szklaneczka BACCARDI ] Pijcie herbatkę YERBA MATE [ peruwiańską ] , którą i ja piję !!!!! Bardzo mocno zaparzona , wzmaga przez jakiś czas koncentrację umysłu !!!! Ale mi się fajnie z Wami bawi !!!! [ i aż się w tym momencie lekko rozpłakałem , gdy sobie uświadomiłem , że po 8 latach osiągnąłem ten szczyt wielkiej góry , który był dla mnie i będzie dla wielu z Was nieosiągalny ] Wczoraj jedna osoba z tego wątku dostała receptę na tą regułę !!!!!! Dzisiaj może dostanie druga osoba.......................NIE TY DOLAROWA GOSIU !!!!! Piszcie tu jak chcecie ..............fajnie się czyta takich niedowiarków , jak już się wie o co chodzi w liczbach !!!!!!!! NIE OSZUKUJĄ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2009-09-04 (17:44)![]() Data rejestracji: 2009-08-24 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 226 904 [ CZCIONKA MONOSPACE ] siemanko grubas67..... ![]() nic dodać nic ująć....szacun dla ciebie i pozdo... ![]() |
2009-09-04 (17:48)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 908 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Hej Grubas67... mam pytanko, ile zrobiłeś zakładów na te 3/3 ch bo ja np wysłałem dzisiaj 3załady 3/3 i miałem jedną 2/3. Więc chyba wynik (ok chodzi o trafienia) niezły?.. ale do czego zmierzam... Czy dziś masz jakieś typy, nie chce byś podawał mi tu gotowców, bo nie wtym rzecz, ale tak jak we wcześniejszych losowaniach widziałem niektóre cyfry, że padną tak tutaj widzę tylko jedną (podpowiem, że ona nie padała w poprzednich od ostatniego losowaniach i jakoś mi śmierdzi jak w ostatnim losowaniu śmierdziała mi 34. Ja natomiast widzę pradopodobieństwo 2ch cyfr, ktore dziś nie padły, lecz nie układałbym je ze sobą w zestawie... Wogóle dziś patrze na to losowanie i trochę mi to podejrzane czy nie będzie wielkiego przełomu dzisiaj... Pozdrawiam Tysiek |
2009-09-04 (17:57)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 226 911 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do tygryska !!! Dzisiaj do trafienia 3/3 potrzebowałem puścić tylko jeden zakład !!!!! Nie podam tych liczb , bo co niektórzy , lepiej myślący mogą je sprawdzić i ułożyć w/g reguły. A co do liczb na 22 to zaraz popatrzę. Ja jeszcze nie gram w realu.............na razie się cieszę z tego co znalazłem Zaczynam grać od 01.10.2009 !!!!!!!! Pozdrawiam Cię |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 23 24 25 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |