Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 22 23 24 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | "TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ" |
2009-09-03 (22:17)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 226 614 [ CZCIONKA MONOSPACE ] gregor 1975 !! Musisz się jeszcze w życiu dużo nauczyć i popisać !!!! A to czy będę bajkopisarzem to się okaże !!!!! Myślę , że wkleję Ci tutaj parę moich kuponików ...[ w pażdzierniku ] , co by ci się ........ \"\"\" LEPIEJ MYŚLAŁO \"\"\"\"\" NIE - pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!!!!!! P.S. Tak mnie jakaś ochota wzięła na pisanie dzisiaj ....[ myślę że mam dobry humor ] |
2009-09-03 (22:21)![]() Data rejestracji: 2009-08-27 Ilość postów: 154 ![]() | wpis nr 226 615 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Gosiu, specjalnie dla Ciebie cytat z grubasa67 w wersji skompresowanej: ![]() Grubas67>>> (...)programik . który robi mi to w 5 sek. (...) (...)Gdyby się dało rozpisać liczby w/g tego przepisu w 1 -ną minutę (...) (...)ale się nie da nawet w 10 minut rozpisać!(...) Prawda: kiedyś uczyli dzieci w szkołach myślec, a dzisiaj uczą tańczyć. |
2009-09-03 (22:25)![]() Data rejestracji: Ilość postów: ![]() | wpis nr 226 618 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nie znasz sie zazdrosniku To ja tez poprosze przystojniaka grubasa67 o ten przepis pozdrawiam calinkaaaa@interia.pl |
2009-09-03 (22:26)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 619 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Grubas67, jestem tutaj nowy, sam myślę i zastanawiam się nad typowaniem i widzę pewną regułę... Tylko nie potrafię jej dopracować. Czyli coś na zasadzie, wiem że dzwoni, ale nie wiem w którym kościele... Ale dalej będę starał się obserwować i kalkulować... No cóż, może Ci co czekają na gotowca to naprawdę myślą, że są czwani i będą mieli wszystko na tacy podane... PRZYKRE! Ale też uważam, że jak odnosisz sukces (to przede wszystkim GRATULACJE w tej sprawie), to jednak nie musisz być aż taki ostry... Fajnie, że CI się udało ale nie jest to powód by być szorkim wobec innych, którzy też szukają... A dlaczego? Bo ja naprzykład mam swoje zobowiązania i myśle jak pomóc sobie w budżecie domowym i troche zrobiło mi się nieswojo czytając co tu napisałeś. Myśl co chcesz... ale napisałem co myślę po tym, co teraz czytałem. Pozdrawiam i życzę powodzenia |
2009-09-03 (22:45)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 226 630 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do tygrysek ! Przepraszam że jestem trochę szorstki !, ale przez 8 pieprzonych lat słuchałem od znajomych ludzi w około , że tego się nie da rozwikłać !!! i mam już dosyć tego słuchania , a zwlaszcza w tym momencie ! Jestem tylko szorstki wobec osób które mnie krytykują , gdyż chcę im tylko dać do zrozumienia , żeby jeszcze więcej myśleli i pisali , bo myślenie 2 godz. dziennie nic nie daje !!! A jeszcze coś !!!!..............w czasie gdy piszą tutaj te swoje arogancje do mnie , że jestem bajkopisarzem ........mogliby przecież rozpisać ileś liczb i być troszkę mądrzejsi........Choć o parę liczb ...............czyż nie ????????? Gregor 1975 !!! Czytaj wolniej i myśl nad tym co czytasz.............JESTEŚ ZA SZYBKI !!!!!!!!!!!! |
2009-09-03 (23:03)![]() Data rejestracji: 2009-01-10 Ilość postów: 13 ![]() | wpis nr 226 637 [ CZCIONKA MONOSPACE ] hej grubas67 mam pytanko podaj mi mail ok jesli oczywiscie nie masz nic przeciwko.pozdro |
2009-09-03 (23:05)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 226 638 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj grubas67! Już odszukałem Twój wpis z adresem i jutro się z Tobą skontaktuję. Trzymaj się! edi8 |
2009-09-03 (23:13)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 642 [ CZCIONKA MONOSPACE ] W sumie to masz rację. Też mnie wkurzają ludize, ktrórzy tylko krytykują. Siedzę w domu i myślę i też słucham ciągle haseł typu, że jestem głupi i naiwny a jednak... Widzę, jedną przypadłość w MM i staram się to rozgryść. Ja trochę rozpisałem się na forum Blanki nad swoim typowaniem, ale widzę, że poza jedną osobą to inni chyba wchodzą czytają i czekają na przepis na \"VIAGRE\" za friko! ![]() Dziś można powiedzieć, że byłem pijany od myślenia nad tym wszystkim bo zacząłem popołudniu robić głupoty przy codziennych zajęciach ![]() Natomiast... Ja zacząłem obstawiać cyfry, które padły przy ostatnim losowaniu i widzę, że powtarza się srednio z 5 cyfr... Tylko problem mam z wygenerowaniem, robię trójki i 5x pod rząd mam 2/3 raz padła mi 3/3 w tym wszystkim. |
2009-09-04 (00:10)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 226 654 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Do tygrysek !! Dostaniesz ode mnie małą i tylko małą podpowiedź na początek , na zachętę do dalszej pracy!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja wiem że wszyscy piszecie że jesteście nowi i że szukacie , ale takich jak ja jest niewiele , którzy w swoim życiu napisali miliony krzyżyków . Ja siedziałem przez 2 lata po 16 godz. na dobę , nad tymi krzyżykami i miałem też kilka przykrych sytuacji z tego powodu , ale waliło mnie to . DZIENNIE PISAŁEM OK. 12 000 krzyżyków lub więcej w różnych wersjach !!! Docierało tylko do mnie , ze to jest do okiełznania - , a że jestem spod znaku wodnika i upartość to moja główna cecha , lub wada , nie dawałem za wygraną , bo następna cecha wodników mną kierowała ......sporo wodników to wybitni uczeni.....więc pomyślałem , że i ja nie odpuszczę................i stało się. O.K. ..podpowiedź !!!!!!!!!!!!! Weż ostatnie losowanie i patrz na te liczby przez parę losowań. A potem weż któreś z kolei , ostatnie losowanie i znów patrz na te liczby przez kilka losowań. Porada !!!!!!!!!!!!!! Nigdy nie skupiaj się na liczbach - zawsze z ostatniego losowania!!!!!!!!!!!! Obserwuj i układaj !!!!!!!!!!!!!!!!!....................i myśl poprzez pisanie !!!!!!!!!!!! Pozdrawiam Cię Ja np. dzisiaj dwa razy trafiłem liczbę 20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2009-09-04 (00:24)![]() Data rejestracji: 2009-09-02 Ilość postów: 2 ![]() | wpis nr 226 656 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Daj już sobie spokój facet cienki jesteś jak dupa węża,przyznaj się wreszcie że zbankrutowałeś po raz któryś tam i przestań bajerowac innych podajesz jakieś liczby np. na 3 losowania a po 3 losowaniach pierdolisz że trafiłeś 2x liczbe 20 dzisiaj Podobno hazard też się leczy spróbuj moze masz jeszcze szanse Powodzenia |
2009-09-04 (01:09)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 226 657 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Masz rację !!!!!!!!!!!!....mój tępy naśladowco !!!! ZBANKRUTOWAŁEM !!!!!!!!!!!!!!!,przyznaję się I rzeczywiście już mi się pierdoli w głowie od myślenia nad liczbami!!!!!!!!!!!!! Więc ku Twojej radości , jutro udaję się do lekarza i będę się leczył szpitalnie................ [ bo to właśnie ta faza choroby ]. Co za tym idzie ,,,,,nie będzie mnie tutaj przez dłuższy czas , bo będę w szpitalu , a gdyby przypadkiem , stan mojego zdrowia psychicznego uległ znacznej poprawie , to też mnie tutaj nie będzie , bo pewnie już nie będę myślał o liczbach , to o czym ja z wami będę pisał ???? Tak więc już nic tutaj nie piszcie , bo mi się pogorszy jeszcze bardziej do jutra !!! W tym wątku zostało już powiedziane wszystko na obecną chwilę i myślę że już tutaj znajdę grono osób mi życzliwych , z którymi się porozumię w sprawie mojej choroby i pomogą mi w leczeniu!!!!!!!!! Dziękuję za uzmysłowienie mi tego że jestem chory [ w samą porę - grubas 569200 7548435735468709 0- czy jak ci tam ] Z poszanowaniem dla wszystkich mi życzliwych .........Pozdrawiam !!!!!!!!!!!!!! Dla nie życzliwych !!!!!!.....[ czyli chodzi m . innymi o ciebie - grubas69 ]........ i dla tych , którzy dopiero wstępują na długą drogę męki przez liczby ...mówię- Nie pozdrawiam i .............MAM WAS WSZYSTKICH W .....DUUUUPIE !!!!!!!!!!! P.S. I ten ostatni mój wpis potwierdza to , że jestem chory !!!!! Od teraz tylko droga mailowa lub inna ................nie tutaj !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
2009-09-04 (01:11)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 658 [ CZCIONKA MONOSPACE ] No to chyba przyjąłem podobną taktykę do twojej... U mnie to trochę inaczej wygląda bo założyłem 20 cyfr które padają w losowaniu i z nich staram się wytypować piątkę ale trochę na innej zasadzie... Stworzyły mi się szablony, która liczba z którą lubi układać się w zestawy , tak już udało mi się trafić 3kę no i trafiam w 2ki przy 3ch liczbach... i można powiedzieć, że chyba jest jakiś sukces jeżeli stawiam tylko do max 4 zakładów (kaska niestety ![]() ![]() Co do Grubasa 69- wkurzony? O co? Że ktoś był wytrwały i przez osiem lat stworzył taktykę? Jasne, a teraz ma wszystkim ją przedstawić, bo jak nie, to obrzuci się go obelgami?! Wiesz co i teraz rozumię wcześniejszy wpis Grubasa 67. |
2009-09-04 (01:24)![]() Data rejestracji: 2009-07-08 Ilość postów: 3863 ![]() | wpis nr 226 659 [ CZCIONKA MONOSPACE ] pomimo wszystko obowiazuje pewna kultura wypowiedzi i grubas67 niestety ponizasz sie formulujac wypowiedzi w taki wulgarny sposob jesli nie chcesz sie uzerac z takimi ludzmi jak kopiaciebie69 to po prostu zamilknij i juz nic nie pisz, albo zachowaj spokoj i olewaj glomba i pisz kulturalnie jak przystalo na czlowieka na poziomie a grubasa69 traktuj jak wiatr da sie? |
2009-09-04 (01:38)![]() Data rejestracji: 2009-02-25 Ilość postów: 474 ![]() | wpis nr 226 660 [ CZCIONKA MONOSPACE ] WYŁĄCZNIE do tygryska ..........po raz ostatni [ jutro ide - wiecie gdzie ...to jeszcze ostatni wpis ....do tygryska] 2- ga porada [ wskazówka ]............ostatnia !!!!!!!!!!!!! Nie graj liczbami z maszyny !!!!!!!!!!!! .......czyli tak jak wpadły w maszynie Poukładaj te liczby z ostatniego losowania, od 1 - 20 ,ale, w/g pewnych wartości , które te liczby mają i potem patrz na pozycje tych liczb. Przykro mi , ale wartości Ci już nie podam........chyba mnie rozumiesz ! !!!!!!!!!!!!!!!!!!patrz tylko na pozycje !!!!!!!!!!!!!! - co się tam dzieje !!!!! Powodzenia tygrysek i myśl - dużo myśl.....a najważniejsze - bądź spostrzegawczy!!!! i układaj te PIEPRZONE LICZBY !!!!!!!!!!!! |
2009-09-04 (03:57)![]() Data rejestracji: 2009-08-31 Ilość postów: 181 ![]() | wpis nr 226 664 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak widzisz, kolejna nocka a ja siedzę i bawię się w Indianskiego szamana... Narazie z moich indianskich przytupek to spadł tylko dzisiaj deszcz ![]() ![]() ![]() Natomiast dziwie Ci się, że przejmujesz się kretynami, którym żal dupę ściska?! Nie jesteś i nie żyjesz dla nich, tylko dla tych którzy Cię lubią i szanują... Natomiast nie rozumię tych po............. genetycznych, że wchodzą na to forum. Bożę nie wiem, ale chyba jest jakaś zadasa, że jak coś mi się nie podoba to poprostu więcej nie zaglądam do miejsca w którym nie widzę nic dla siebie... Jak czytam niektóre wpisy, mam namysli te popierdolone, to mam wrażenie, że forumowicze z onetu zagoscili tutaj... Współczucia takim ludziom... Grubas67, troche szkoda, że już Cię tu nie będzie... No cóz, ale jesze raz wielkie dzięki i powodzenia... |
2009-09-04 (07:13)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 226 672 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Eh ależ gbur z tego Grubasa67. Nie dostanę liczb gotowych, a po co mi jak nie wchodzą. Gdzie ta liczba 31, jak ni ma tak ni ma. Grubas67 nerwowy bo liczby nie wpadają i cudu jak nie było tak nie ma. Lekarz faktycznie potrzebny i to specjalista najwyższej klasy bo przypadek nadzwyczaj ciężki. Za dużo krzyżyków, widzi tylko krzyżyki, chyba nie wie że już czas postawić krzyżyk na sobie. Cham. Nawet do kobiet nie ma szacunku. |
2009-09-04 (07:33)![]() Data rejestracji: 2007-11-22 Ilość postów: 1202 ![]() | wpis nr 226 674 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dolarowa Gosiu,po co Ty oczekujesz nadal na 31? Czytaj\"damo\"(damy nie używają słowa cham) ze zrozumieniem. Grubas podał te 4 liczby na 3 LOSOWANIA. Podał je jako pojedyncze i gdybyś dokładnie przeczytała cały temat od początku, to wiedziałabyś o co chodzi. Dwie,czyli połowa z liczb weszła.Te,które nie weszły zakończyły swój udział na trzecim progu progresji.Następne typy grane są od czwartego progu. Nie czeka się na liczbę w nieskończoność.Łapiesz wycinek temat i chcesz zrobić karierę finansową.Wcale się nie dziwię, że Grubas nie chce z Tobą polemizować. |
2009-09-04 (08:09)![]() Data rejestracji: 2009-06-24 Ilość postów: 10 ![]() | wpis nr 226 681 [ CZCIONKA MONOSPACE ] red święta racja dama nie wie o co chodzi powiem więcej nie ma pojęcia o grze prezentowanej przez grubasa w tym temacie więc mysle że jej wypowiedzi są zbędne |
2009-09-04 (08:14)![]() Data rejestracji: 2009-05-29 Ilość postów: 3951 ![]() | wpis nr 226 683 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Ej grugas67. Piszę, że jestem nowy, bo jestem. I wciąż czekam na Twój email z tym, co pisałeś. I od razu Ci napiszę: ZACHOWAM SIĘ TAK JAK SOBIE TEGO ŻYCZYSZ. Email: sirmavins@interia.pl Pozdrawiam. |
2009-09-04 (10:17)![]() Data rejestracji: 2009-06-25 Ilość postów: 106 ![]() | wpis nr 226 731 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Panowie wytrawni gracze , mówicie , że nie mam pojęcia o tym co pisze niejaki Wasz guru Grubas67. Mówicie, że liczba 31 jest grana do trzeciego progu. No i co z tego, a co potem z liczbą 31 panowie fachowcy. Odpada z progresji ze stratą, czy niby jak. Ja mogę polemizować ale z ludzmi , którzy wiedzą co piszą, a nie piszą bajki. Co z Was za fachowcy, jeżeli patrzycie na jakiegoś Grubasa67 jak w obrazek , jakbyście własnego rozumu nie mieli. Dwie liczby weszły i jaki z tego zysk, dwie nie weszły i jaka z tego strata. To wy nie macie pojęcia o czym piszecie koledzy. Jak widać mierne poziom tego forum, bo tu widac mierny typerzy. Totalny bełkot. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 22 23 24 ... 86 87 Wyślij wiadomość do admina |