Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 9 10 11 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

"TYLKO1 CYFRA W CIĄGU 10 LOSOWAŃ"

2009-06-22 (13:59)

status grubas67
Data rejestracji: 2009-02-25 00:00:00
Ilość postów: 474

4259
wpis nr 207 807
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam !

Spójrzcie jeszcze jak wchodzą parki z tych liczb które daje pojedynczo i jeszcze jak te pojedyncze liczby się powtarzają.

Ja nie podaje liczb na bieżące los. ... tylko na parę los.

Lecz widzę że tego nie obserwujecie !!!!

Ja teraz odebrałem kaskę z totomixa

Trafiłem 3 -ci dzień z rzędu !!!!

Pozdrawiam!!!
2009-06-22 (16:19)

status Martiano9
Data rejestracji: 2008-09-01 00:00:00
Ilość postów: 2383

3729
wpis nr 207 861
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam. Mam pytanie, jaka to była liczba, która daje już trzeci dzień z rzędu kaskę z Totomixa, i jeszcze jedno pytanie. Chodzi mi o liczbę 37, która była puszczona dnia 11.06.2009, pojawiła sie dopiero teraz po 20 losowaniach. Skoro liczby nie są puszczane tylko na jedno losowanie, więc..... Ja proponowałbym pełno obrazowe typowanie, czyli liczba, na którym progu trafiona, czy jest rezygnacja z liczby, jaki jest koszt i wtedy wiadomo, czy wygrywamy z Totalizatorem, czy nie. Trafienie jednej liczby to naprawdę duża sztuka i skuteczność trafiania musi być 95% żeby była z tego dla nas korzyść. Jeżeli jest inaczej to nici z odegrania sie na Totalizatorze. To jest moje pytanie, bo jestem dociekliwy, chciałbym miec wszystko biało na czarnym, bo wiem jak cięzko jest wytypować cały czas jedną liczbę i nie przemawia do mnie takie ogólnikowe typowanie, choć jest wiele wpisów bardzo pozytywnych, bez jakichkolwek zastrzeżeń, a ja takowe mam. Proszę nie odbierac tego wpisu jako negatywny, ale jako propozycję bardzo czytelnego typowania na każde losowanie jeżeli takie będzie.
2009-06-22 (16:30)

status grubas67

4259
wpis nr 207 869
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam spoglądających na moje liczby !!!

Mam niestety ogromnego wkurwa na los. o 14 -tej które dla mnie się nie odbyło

te numerki dla mnie są nie ważne!!

Moja kurwica jest spowodowana tym ze codziennie siedzę po 8 godz. żeby wpisać te ich jebane liczby do moich wykresów w ilości ok. 2000 liczb i krzyżyków na jedno losowanie a oni sobie podadzą teraz numerki z \'\'kosmosu\"\"

Jest to oszustwo !!!!

Miło mi że pytacie o liczby bo moja praca nie idzie na marne i moje liczby wchodzą tak jak założyłem .

Niestety muszę odpocząć i zobaczyć co się będzie dalej działo z tym oszukańczym losowaniem o 14-tej

Uważam osobiście ze los. powinno być unieważnione i tak dalej być nie może żeby z nas robili głupich ciemniaków.

Jeżeli mówią ze na żywo ma być losowanie to przynajmniej ktoś z nas forumowiczów powinien widzieć ze ten bęben się kręcił i coś tam wleciało tymczasem nikt nie widział bo go nie było!!!!

Postanawiam przerwać te moje zapiski i zaobserwować co CI \"\"\"OSZUŚCI \"\"

jeszcze wymyślą .

Jak będą podawać numery z powietrza wzięte , to ja już w to nie gram !!!!

Wolę wyjechać do innego kraju pograć w KENO !

Krótko mówiąc , robię przerwę bo coś im KURWA NIE WIERZE , a moje papierki nie kłamią !!!!

Pozdrawiam i do usłyszenia !!!
2009-06-22 (17:02)

status grubas67

4259
wpis nr 207 878
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Do martiano 9

Wszystko wam jestem w stanie podać , ale.....

Pisałem wcześniej ze nie biorę statystyk ze starej maszyny do statystyk w nowej maszynie !

Po prostu ja zaczynam wszystko od nowa .. całą bazę losowań od 15-tego czerwca i czekam na 20 losowań bo wtedy już coś mogę z moich papierów typować!!

kilka dni temu podałem tam liczbę 47 i 34 jako osobne . To są zawsze moje pewniaki te pojedyncze liczby , a reszta jest na dokładkę.

Podałem je z jeszcze niepełnych papierów które zapisuje bo chciałem sprawdzić czy wychodzą.

Okazało się ze zaczyna wchodzić lecz potrzebuje jeszcze 6 - ciu los. do pełnej ilości kartek.

Jestem teraz wkurwiony na los. o 14-tej i musi mi trochę przejść ten foch.

Jeśli mi przejdzie i oni zaczną naprawdę losować o 14-tej na żywo to będę już za 4 dni podawał moje typy.

Co zaś do moich liczb to ja je zmieniam w zależności co mi z papierów wychodzi

Tutaj masz moje wygrane z wydruków .

Podaje Ci je wraz z numerami!!!!

numer kuponu 268000100012899914

status wypłacony

data zawarcia 18/06/2009 18:55:32

data wyniku 20/06/2009

wydrukowano 19/06/2009 10:15:06

stawka 10.00 zł

ilość kombinacji 1

wartość kuponu 10.00 zł

systemy brak

wysokość wygranej 29.10 zł

147 47 w ML dn. 18.06 (g.22:00) nie padnie / padnie 2 3.20 P 1 2, 20, 12 +

100 ŚR.KURS 1 EUR w NBP z dn. 19.06: -(4,91 PLN)+ 1 1.01 P 2 1, 10, 12 +

numer kuponu 269000200012960923

status wypłacony

data zawarcia 19/06/2009 20:27:36

data wyniku 23/06/2009

wydrukowano 22/06/2009 13:39:08

stawka 50.00 zł

ilość kombinacji 1

wartość kuponu 50.00 zł

systemy brak

wysokość wygranej 145.40 zł

134 34 w ML dn. 19.06 (g.22:00) nie padnie / padnie 2 3.20 P 1 2, 20, 12 +

100 ŚR.KURS 1 EUR w NBP z dn. 22.06: -(4,91 PLN)+ 1 1.01 P 2 1, 10, 12 +

numer kuponu 270000300013032947

status wypłacony

data zawarcia 20/06/2009 21:10:29

data wyniku 23/06/2009

wydrukowano 22/06/2009 13:39:46

stawka 60.00 zł

ilość kombinacji 1

wartość kuponu 60.00 zł

systemy brak

wysokość wygranej 174.40 zł

160 60 w ML dn. 20.06 (g.22:00) nie padnie / padnie 2 3.20 P 1 2, 20, 12 +

100 ŚR.KURS 1 EUR w NBP z dn. 22.06: -(4,91 PLN)+ 1 1.01 P 2 1, 10, 12 +

Myślę że Cie to satysfakcjonuje !!!

Teraz będę się starał dodzwonić do TS żeby im wygarnąć oszustwo o 14-tej

Pozdrawiam Cie serdecznie!!

Spoglądałem tez na twoje typowania ale tam jest chaos w tych twoich liczbach i tak jak to inni stwierdzili ... podajesz ich po prostu za dużo i nie wiadomo co wybrać !!

Wiem ze każdy ma swój własny system ... ale ja już się uspokoiłem po 8 - miu latach grania..... moje motto \" im mniej liczb tym lepiej wybrać \"\"\"

Powodzenia!!

Ja gram tylko na jedna liczbę a nie wszystkim to odpowiada , bo ludzie by chcieli naraz i dużo !!! Ja natomiast wole małą łyżeczka a ciągle bo mnie już

ML . nauczył pokory.... o czym pisałem w moim wątku!!!!

Moje liczby muszą wychodzić bo ja je nie wymyślam tylko muszą wpaść w określone miejsce w moich papierach!!!

Jest to dla mnie uciążliwa praca , to pisanie tych papierów bo pisze je 8 godz. dziennie żeby znaleźć tylko 1 - na liczbę na 5 losowań.

Niech ten fakt da wszystkim do zrozumienia ze gra na więcej liczb jest po prostu chaosem i szczęściem !!!

Wysokich wygranych !!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-06-22 (17:08)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18 00:00:00
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 207 881
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DO AUTORA TEGO WĄTKU:

Zadałeś pytanie w 1 wpisie tego wątku. Ja to dopiero dziś przeczytałem.

100 procentowa szansa teoretycznie nie istnieje i dowód na to jest matematycznie łatwy - nie mam czasu o tym dużo pisać w tym momencie, może kiedyś napiszę ze wzorami /może nawet ktoś to tu wyliczył, nie wiem, ja przeczytałem tylko Twoje 1 i ostatni wpis w tym wątku/. Praktyczny sposób istnieje i jest ogromnie łatwy do gry. Nie potrzeba nawet wiele pracy - kilka minut na 1 zagranie - przeciwnie potrzeba raczej anielskiej cierpliwości. Z tym, że nie podam tego sposobu w tym miejscu. W każdym razie ci, co stosują zawsze wygrywają, nie zdarzyła się przegrana /teoretycznie możliwa/. Jednak sposób wymaga żelaznej cierpliwości, z czym większość osób sobie nie poradzi! Publiczne podanie matematycznego dowodu spowodowałoby szybki zanik tej możliwości zarobkowania. A wiesz, dobry karateka musi mieć jakieś nieujawnione nikomu ciosy w zanadrzu. bo nie wiadomo, kiedy mu się w życiu przydadzą. MATEMATYKA JEST KRÓLOWĄ! Co do Keno za granicą, to dobry pomysł tam, gdzie jest 1 czy 2 losowania dziennie lub rzadziej. Można grać z Polski przez internet, jeśli Keno jest na terenie Unii Europejskiej. Uważaj tylko na internetowych wyłudzaczy oferujących \"free lotto\" itp. oszustwa.

Wszystkiego dobrego
2009-06-22 (17:25)

status grubas67

4259
wpis nr 207 882
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Don pedro !!!

Jak nie chcesz pisać konkretów to po co ty w ogóle piszesz !!!!!!!!!!!

Nawiasem mówiąc to ja nie chce abyś ty lub inni przedstawiali mi jakieś konkrety !!! , bo każdy ma własna technikę grania.

I ja mam właśnie własna!

Załóż swój watek jeśli go nie masz ...{ bo nie wiem } i tam pisz sobie liczby , typy , i takie tam \"KONKRETY\" , a jak sobie chcesz popisać to nie u mnie !!!!!!!!!!!!

Idz do BLANKI !!!

Ostanie dni jest w modzie !!!!!

Pozdrawiam
2009-06-22 (20:15)

status Martiano9

3729
wpis nr 207 961
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam. Tak podawałem może za dużo typów, a to z tego względu, że pewniaków jest 80, a parek 3190. Jednak te parki, które typowałem , czarno na białym były podane jaki jest ich bilans na aktualne losowanie. Podałem również liczbę, która wypadła tak jak napisałem i nie wybieram ich ot tak sobie jak zasugerowałeś, bo ja przenalizowałem pewniaki od początku do końca ich losowań i zauważyłem , że liczby potrafią wyczyniać cuda. Nie musisz mi podawać swoich wygranych, ja raczej jestem ciekaw wszytkich bilansów i tych wygranych i tych przegranych i tych w trakcie bo jak wiesz doskonale suma tych wszystkich typów daje nam odpowiedż jaki jest nasz bilans , czy dodatni, czy ujemny. Mi tu właśnie tego brakuje. Tak , każdy z nas ma inny sposób typowania. Ja , żeby wytypować swoją liczbę , aby wypadła po raz trzeci z rzędu potrzebowałem ponad 200 losowań, żeby sprawdzić, czy ma duże szanse na wypadnięcie po raz 4 musiałem mieć około 500 losowań. Czy to było szczęście, że ta liczba tak wypadła, może tak, ale z pewnością nie biorę sobie liczb ot tak sobie. Dlaczego przeanalizowałem pewniaki od początku. Bo wielokrotnie mnie zaskakiwały in minus, jeżeli brałem tylko kilkadziesiąt losowań do tyłu i to właśnie dało mi do myslenia. Ja po prostu starałem się wyeliminować ryzyko nietrafienia. Dlatego myślę, że branie pod uwagę tylko kilkudziesięciu losowań do tyłu, może nam sprawić niemiłą niespodziankę. Mimo wszystko życzę powodzenia.
2009-06-23 (06:46)

status Martiano9

3729
wpis nr 208 093
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam. Trochę zabolało mnie to zasugerowanie, ża biorę sobie liczby ot tak sobie. Jeżeli twierdzisz, że Twoje papiery nie kłamią, to z pewnością bez problemu spełnisz moją prośbę i napiszesz krok po kroku typowania na kolejne losowania, stopień progresji, rezygnacja z danej liczby, poczekanie i ewnetualna kontynuacja tą samą liczbą lub zastąpienie jej inną. Poza tym jak pisałeś jesteś pewny jednej lub góra kilku liczb , więc to też ułatwia sprawę, i tutaj pozwolę sobie na małą uszczypliwość, nie to co chaos w moich liczbach.Jeżeli jesteś tak pewny swoich papierów to nie powinno Ci to sprawić trudności. Ja w tej chwili, żeby wytypować jedną liczbę, lub parkę potrzebuję na to około 30 minut. Na dzień dzisiejszy nie widzę liczby pojedyńczej, która dawałaby mi pewność , że wystąpi w najbliższym losowaniu. Mam kilka typów, ale to są tylko typy. Mam nadzieję, że nie dostanę kąsliwej odpowiedzi, po prostu gram jak w pokera i mówię SPRAWDZAM. Jestem pewien, że odpowiesz na moją propozycję bez nerwów, bo czy może być nerwowy ktoś, kto jest tak pewien swojej metody. Z psychologocznego punktu widzenia nie ma takiej możliwości. Ktoś kto jest pewny, jest spokojny i na jakiekolwiek próby , takie jak z mojej strony, reaguje bardzo spokojnie.
2009-06-25 (13:02)

status kaz48
Data rejestracji: 2009-05-23 00:00:00
Ilość postów: 124

4624
wpis nr 208 774
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witaj Grubas

20 losowan za nami pochwal się co tam Ci wychodzi w papierach?

Pozdrawiam i sukcesów
2009-06-25 (14:38)

status $$Gosia$$
Data rejestracji: 2009-06-25 00:00:00
Ilość postów: 106

4828
wpis nr 208 788
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Grubasku no podaj te liczby, nie daj się prosić.
2009-06-25 (15:38)

status sirlore
Ilość postów: 13

4829
wpis nr 208 801
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Czesc grubas.

Napisales, że aby okreslic jaka liczba padnie to musisz liczyc z kartek okolo 8h. Jak chcesz to napisz algorytm ( np slowonie ) a napisze Ci program do typowania automatycznego.

Pozdrawiam.
2009-06-25 (16:37)

status grubas67

4259
wpis nr 208 816
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No witajcie wszyscy !

Sorki że się nie odzywałem ale wyje.......ło mi neta na 3 dni !!!!

No to za nami 21 los. na nowej maszynie ,więc pora na mnie!!!

I patrzcie uważnie na moje typy bo wczoraj i dzisiaj o 14 .00 trafiłem 3/3 , ale te liczby nie wpadły w 1 -szym los. tylko w obu przypadkach w drugim los.

Tak jak to pisałem wcześniej moje liczby nie za bardzo chcą wpadać w 1-szym los. ale wchodzą do 5 -tego a max. do 7-mego.

Nie zachwalam naprzód mojej strategii ,ale zobaczymy co to będzie !!!!

No i nie wiem czy zauważyliście ale ta nowa maszyna kreci inaczej niż stara , wiec dlatego czekałem 20 los. bo to już są inne losowania !

Co do tego programiku który by ktoś ułożył do moich papierów to by było CUDO !!!!

Zaczynam rozpiskę ....i za 2 godzinki podam liczby !!!

Pozdrawiam !!!
2009-06-25 (16:38)

status Martiano9

3729
wpis nr 208 817
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Prosiłem o konkrety , jest cisza. Nie można pisać żle w tym wątku, przypomina mi to ustrój w Korei Północnej. Pisałem o pozytywnych wypowiedziach osób , które zachwalają autora tego wątku nie widząc niedomówień, typu co się stało z liczbą 37. Jak liczby wpadną nawet do piątego losowania i są wpisy osób, które zachwalają pana grubasa to pan grubas nie pisze naprzykład, że zrezygnował z tych liczb bo miał wątpliwości, to co w końcu stało się z liczbą 37 , która weszła dopiero po 20 losowaniach. Maszyny tu nie mają nic do rzeczy, bo liczby chodzą tak jak chodziły. Co ciekawe osóbki te, przede wszystkim panienki, żanetka, ulka, anetka, gosia 1, gosia 2 mają ilość postów o ilości 1. Wyjątkiem jest pani Kasiulka, która jednak jest adwokatem pana grubasa. Jest też kilku panów o ilości wypowiedzi bardzo niskiej, gdzie w wychwalaniu pana grubasa przewodzi niejaki ziuta. Coś mi to wygląda na to, że autorem tych wszystkich wypowiedzi jest jedna i ta sama osoba. Wiem, że zostanę pewnie potraktowany słowem WYPIER.., bo taki jest tu zwyczaj, jak ktoś zadaje za dużo pytań , no i oczywiście nie napisałem pochlebnego wpisu o autorze tego wątku, ale sprawa jak dla mnie jest oczywista. Zresztą jak napisałem powyżej za dużo niedomówień, a typowanie liczb z dwudziestu ostatnich losowań gdzie na drugim progu zysk jest jak się nie mylę 160zł (tak napisał załozyciel tego wątku jak trafił za drugim razem liczbę 46) jest dla mnie co najmniej szaleństwem. Jeżeli to co napisałem niepochlebnego w tym poście jest nieprawdą to proszę panie kolego grubas o spełnienie mojej prośby z poprzedniego postu, a więc krok po kroku wypisanie jak chodzi progresja. To jest moja prawdopodobnie ostatnia wypowiedż w tym temacie, bo jeżeli pan grubas tu się jeszcze pojawi to brzydko mnie potraktuje, zamiast konkretów będą wulgaryzmy, a potem wszystko wróci do normy, panienki będą prosiły o liczby, i wychwalały pana grubasa, co to nie trafiły i jakie to liczby nie weszły, pomijając oczywiście te liczby co nie weszły. Szanowny kolego, za duzo wiem o liczbach i mam dla nich za dużą pokorę, żebym uwierzył w to co piszesz.
2009-06-25 (17:05)

status grubas67

4259
wpis nr 208 826
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Martiano9 !

Ja Cie nie potraktowałem źle i nic złego o twoim systemie grania nie powiedziałem.

Chciałem sam poobserwować twoje liczby , ale za dużo ich ... To tylko stwierdziłem że za duży chaos panuje bo jest ich dla mnie za dużo !

Nie bede Cie obrazal bo mi nic nie zrobiles - to jedno.

A po drugie - nie robie sie kims kto rozpracowal MM , tylko chcę z mojej dobrej woli podać je w moim wątku ... a \" nóż - widelec \" ktoś sobie na nie wygra !!!

Jesli nie chcesz to tu nie zerkaj !

Ja nikomu nie zarzucam jego stylu gry , który sobie wypracował!!

Kazdy ma inny sposób !

Ja tu podaje pare liczb i koniec !!!

Stwierdzam natomiast ze Cos tam wiem o liczbach ....moze mniej od Ciebie!

Nie bede tez podawal progów progresji i kiedy rezygnuje z cyfry bo kazdy chyba gra za taka stawke na jaka go stac, a liczby podaje po to zeby sobie niektórzy poobserwowali . Jak nic w nich nie będą widzieli to nie będą tu zaglądać.

Nie zalezy mi na tym zeby tu przodować jak niektórzy forumowicze.

Stwierdzam natomiast że mi jakos wychodza te moje wykresy ktore sobie sam wymyslilem !!

I jeszcze co do maszyny ...jesli twierdzisz ze losuje tak samo , to znaczy ze nie obserwowales dobrze liczb i powtórek na starej maszynie!!!

Reasumując ....... ja bede tu podawal moje typy a kto chce niech patrzy i wyciaga wnioski !!!

Nie musze nic udawadniac bo nie szukam slawy !!!

Ja po prostu gram i mi wpada !!!

Pozdrawiam i duzych wygranych życzę Ci !!!

Nie musisz odpisywac bo nie mam czasu odpisywac na jakies sugestie !

Za duzo czasu mi schodzi na rozpiskach papierów!!!

A od teraz moze nikt nie odpisywać......Zrobimy tak::::

Ja podaje liczby i do ilu maja wejść , a Wy obserwujecie !!!!

Życzę sukcesów!!!!!

2009-06-25 (17:26)

status edi8
Data rejestracji: 2007-04-03 00:00:00
Ilość postów: 41774

2623
wpis nr 208 850
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

grubas67 i sirlore >>> obaj podążacie w tym samym kierunku , więc wobec braku poczty na tym forum - proponuję Wam porozumieć się z sobą poprzez tryb prywatnych wiadomości np. na forum :

http://www.forum.duzylotek.net/index.php

Obu Was serdecznie pozdrawiam , bo prezentujecie niezmiernie rzadką dziś wartość: zupełnie bezinteresowną działalność \"pro publico bono\":

grubas67 w publikowaniu swoich przemyśleń i doświadczeń w typowaniu a sirlore w zadeklarowanej tu chęci wspomożenia tego swoją wiedzą i doświadczeniem informatycznym ....

A tymi wszystkimi , którym przyłowiowy \"gul\" skacze , że nie dostają na tacy tego o co im chodzi , czyli najchętniej już gotowych zestawów 10-tek MM co drugi dzień - nie przejmujcie się i spokojnie róbcie swoje - jak w znanej dawnej piosence Wojciecha Młynarskiego!

Pzdr.

edi8
2009-06-25 (18:02)

status grubas67

4259
wpis nr 208 860
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Tak zrobimy edi8 !

Nie przejmujemy się !

Pozdrawiam również!!!!!!!!!!!!!!!!
2009-06-25 (18:23)

status red007
Data rejestracji: 2007-11-22 00:00:00
Ilość postów: 1202

3008
wpis nr 208 865
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Edi,pewnie jest tak jak mówisz,że bezinteresownie.

Istnieje jednak jakiś procent prawdopodobieństwa,że chodzi o wykradnięcie sekretu typowania. Sirlore wysłał jeden post,nie wierzę w przypadkowość pojawiania się ludzi a więc może to być sirlore ale mogę to być ja albo Ty,albo ktoś trzeci. \"Napisz algorytm (np słownie)...\" przecież wtedy mam na tacy całą tajemnicę typowania Grubasa.Myślę,że bezpieczniej zlecić sprawę zaufanemu informatykowi niż człowiekowi znikąd.

Czym innym jest bezinteresowne podawanie typów a czym innym powierzenie

tajemnicy skutecznego typowania.

Oczywiście nie chcę nikogo urazić ,szczególnie sirlore ale sami widzicie,że parcie na typy Grubasa jest i zainteresowanie spore. Przezorny zawsze ubezpieczony.
2009-06-25 (18:42)

status sirlore
Ilość postów: 13

4829
wpis nr 208 872
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jestem programista i sam od jakiegos czasu szukam sposobu na odganiecie jednej liczby w x losowaniach. Jednak każdy system co jakiś czas się psuje.

Co od oszustwa to nie rozumiem obaw. Prace mozna podzielic na etapy. Moge udostepnic tez kod zrodlowy. Jezeli system jest prawdziwy to czemu kazdy nie moze sie wzbogacic.
2009-06-25 (19:48)

status grubas67

4259
wpis nr 208 886
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Skończyłem !

Podaję pewniaka na los. o 22.00 dzisiaj : ... jeśli nie wejdzie to poinformuje czy grać na niego dalej !!!

Jest to liczba - 52 .

Za chwilę podam jeszcze kilka liczb na które można grac do 5 -ciu los.
2009-06-25 (21:19)

status grubas67

4259
wpis nr 208 913
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Podaje liczby na 5 los. !!!!

gorące - 22 , 36

cieple - 64 , 33 , 65 , 13

Powodzenia !
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 9 10 11 ... 86 87
Wyślij wiadomość do admina