Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | edi8, kogucik19, fobia1, hosia. Jasze, Manieg,icemario.... i wielu innych |
2009-01-07 (00:43) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 172 085 [ CZCIONKA MONOSPACE ] A co mi zależy? Za jednym zamachem przyznam się do hazardu i dodatkowo będę lizusem. To oczywiste, że trzy przecinki (post powyżej) ma rację. Jestem bankrutem, przegrałam trzy domy, działkę budowlaną na Majorce, posiadłość po pradziadku w urokliwym zakątku Polski z pięknym dworkiem, jacht, samolot i helikopter, tira, limuzynę, traktor, hurtownię gwoździ, fabrykę włókienniczą, transatlantyk i wiele innych ruchomości i nieruchomości. Koczuję w pudłach kartonowych pod mostem. Z komputera korzystam w kawiarence internetowej - pozwalają mi, bo zmywam podłogę i szefowi parzę herbatę. Sama przy okazji wypiję szklankę gorącego napoju. Nie sprzątam, bo zawsze stary karton sprzedaję na makulaturę, a nowy dostaję z zaprzyjaźnionej hurtowni papierosów. Nie gotuje, bo nie mam co gotować i nie mam na czym. Na hazard, bez którego nie mogę żyć, zawsze coś wyproszę u ludzi - mam stanowisko pod siedzibą jednego z najlepszych bankow. Leczyło mnie z hazardu kilku wybitnych doktorów. Wspomnę tych bardziej znanych, mianowicie dr Judym, dr Żywago, dr Kilder, dr Dolittle. Nawet konsylium się zebrało, gdy byłam na odwyku. Wszysto na nic. Byłam na oddziale zamkniętym. Zaprzyjaźniona hazardzistka przebywająca na wolności codziennie dostarczała mi kupony multi lotka, dużego lotka, ekspter lotka i twojego szczęśliwego numerka. W przerwach pomiędzy kroplówką a elektrowstrząsami, analizowałam wszystkie mapy rozkładu dla każdej z gier, robiłam żmudne wyliczenia, zakradałam się do gabinetów lekarskich i po kryjomu ściągałam typy najlepszych typerów z wszystkich znanych mi stron internetowych dla hazardzistów. Nie mogłam spać, jeść. Nie interesowały mnie pory roku, kwitnące kwiatki, śpiewające ptaszki. W myślach liczyłam wygrane miliony. Stosowałam specjalne wizualizacje, których nauczyła mnie słynna jasnowidząca Milionumerkerka z Cichej Wsi Zapadłej położonej w centrum Polski. Za wizytę u niej zapłaciłam ostatnim kompletem srebrnych sztućców - brakowało jednego widelca, ale zgodziła się przyjać, bo dodałam ostatni złoty ząb. No i co z tego wynika? Nic. Nie wygrałam i jestem wolnym szczęśliwym człowiekiem. Nie mam nic, nikt mnie nie okradnie, nie muszę sprzątać, gotować. Jestem wolna jak ptak. Dobranoc, znikam, bo zamykają już kawiarenkę. Zdobyłam dzisiaj dwa fajne kartony, mniejszy i większy. Będę miala dobrą izolację, jak w termosie. Będzie mi cieplutko i znowu będę śniła o wygranych milionach ojro. A co się mam dalej szczypać... przyznałam się. |
2009-01-07 (10:09) anonimus Data rejestracji: 2009-01-06 Ilość postów: 10 | wpis nr 172 118 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Brawo doktorze, dzięki za artykuł, do czego prowadzi hazard, widać jasno po wpisach przez ciebie wymienionych z ksywek. Jest o tym mowa, w treści, ale im się nie chce nawet tego czytać, bo szkoda czasu, lepiej przeznaczyć go na analizy związane z grami. Powiem tylko, że jak się niema argumentów, pozostaje tylko czarny humor jak to ma we wpisie powyżej.... |
2009-01-07 (12:49) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 172 157 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jakiż piękny poranek Skoro świt udałam się na rajd po śmietnikach. Czego to ludzie nie wyrzucają - skarby! Z łupami pognałam do punktu skupu - byłam pierwsza w kolejce - i tuż przed 7 rano miałam w kieszeni 99,32 zł ze sprzedaży znaleźnego. Oczywiście natychmiast ruszyłam do kawiarenki internetowej, gdyż rankiem lepiej się myśli, i po przeprowadzeniu wszelkich specjalistycznych badań oraz skonfrontowaniu otrzymanych wyników z proroczym snem, w podskokach pobiegłam do najbliższej kolektury. Odebrałam wczorajszą wygraną 1 zł i za wszystko puściłam skrupulatnie wypełnione kupony. Tuż po godz. 10 zjadłam pyszne śniadanie z barze mlecznym za kartki otrzymane z opieki społecznej. Pani z baru dała mi 5 starych bułek dla ptaków. Zaopatrzona w jedzenie dla wszelakich zwierząt (dla psów i kotów miałam kiełbasę ze śmietników) udałam się w swój rejon, by nakarmić wszelkie stworzenia fruwające i te czworonożne. Z kubła na śmieci wywlokłam dwa koce, które zaniosłam do schroniska dla zmarźniętych zwierząt. W schornisku pobawiłam się ze swymi pupilami, były szczęśliwe, ja także. Wracając ze schroniska pomogłam staruszce zanieść zakupy do domu, o ledwo trzymała się na nogach na oblodzonych trotuarach. Ateraz wpadłam ponownie do kawiarenki internetowej, by podzielić się z Wami Drodzy Hazardziści moim szczęśliwym dniem. Dalszy ciąg dnia spedzę w kilku hipermarketach. Są ławeczki, cieplutko, gra muzyczka. Posiedzę spokojnie, podelektuje się zapachem pieczonych przeterminowanych kurczaków na rożnie, popatrzę na szaleńców gnających z wózkami pełnych zakupów... I będę w tym durnym otoczeniu oczekiwała na wyniki losowania. Jestem bogata, a moje życie jest piękne. cdn. |
2009-01-07 (13:06) kogucik19 Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 172 158 [ CZCIONKA MONOSPACE ] FOBIA1 Tak milo sie czyta takie wesole wpisy,gratuluje ci poczucia chumoru no i literackich zdolnosci,moze to przeczytaja ci wszyscy sflustrowani,niedoceniani o zanizonej swojej wartosci ludzie i zrozumia wiele z tego wesolego wpisu,byc moze to jest metoda zeby zrozumieli jak piekne jest zycie,zdrowie,a gra tylko rozrywka w uplynnianiu zgromadzonego majatku ktorego i tak nie zabierzemy ze soba w daleka podroz.A po co zostawiac innym niech graja i sie dorobia a potem tez niech graja i wszystko straca.Poczucie wolnosci bezcenne.Pozdrawiam |
2009-01-07 (15:11) icemario Data rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 | wpis nr 172 164 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...kiedys nie gralem i nie bylem hazardzista i nie mialem pieniedzy... ...teraz gram nie jestem hazardzista i mam pieniadze pzdr.nara:) |
2009-01-07 (15:50) zbyszeks Data rejestracji: 2006-07-02 Ilość postów: 9885 | wpis nr 172 173 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam, mam nadzieję, że autor tego wielce pouczającego tematu ukrył mój nick pod słowami \"i wielu innych\". Jeżeli nie, to zgłaszam chęć przystąpienia do szacownego grona. Z poważaniem |
2009-01-07 (16:24) KOŃ Data rejestracji: 2008-10-12 Ilość postów: 124 | wpis nr 172 186 [ CZCIONKA MONOSPACE ] typowa cech nałogowych hazardzistów, nigdy nie mówią o swoich przegranych i porażkach tylko o swoich wygranych ktore są minimalne w porównaniu z kasą która przegrali, (np przegrał 825 zł to o tym nigdy nie powie tylko bedzie sie chełpił i chwalił swoja wygrana ktora wyniosła 14zł w tym okresie) mamy tu klasyczny tego przykład w poscie którego założycielem jest \"manieg\" \"manieg\" typuje ponad trzy miesice i w tym okresie jest na minusie -348zł ale ciagle fantazjuje i ma urojenia że zarobił juz fortune u bukmacherów i nigdy nic nie przegrał innej opcji nie przyjmuje do wiadomości..... (czy warto robić codzienne analizy i inwestować czas dla takich zysków?) reszte sobie sami dopowiedzcie powyżej inny przykład wpis ice mario - porównywalny przypadek- CIAGLE WYGRYWA, nigdy na minusie nie jest (a patrzac na to co typuje tu na forum to wniosek że stawia stówke a wygrywa 18zł czyli jest ciagle na minusie -82zł) ale o tym nie mowi tylko o swojej wygranej 18zł) poprostu z tego co ci ludzie wypisują nasówa sie prosty wniosek w niedługim czasie nam zniknie jedna dziedzina z życia wszystkie lotterie bo jesli istnieja ludzie ktorzy potrafia przewidywać ich wyniki to jaki sens ma ich istnienie... |
2009-01-07 (16:35) icemario Data rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 | wpis nr 172 198 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...oj koniu musisz sie przejechac chyba do weterynarza...bo nie wiem skond ty takie kwoty wzioles...ze wzrokiem u ciebie chyba nie bardzo ...w zasadzie zazdrosc to tez choroba...tak jak hazard pzdr.nara:) |
2009-01-07 (17:35) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 172 211 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Koniu, a gdzie Ty wyczytałeś, żeIcemario wygrywa? Ja czytałam wpis Icemaria chyba z 10 razy i za Chiny nic nie pisze o wygrywaniu. Jesteś jasnowidzący? Przekopiuję wpis Icemaria : \"...kiedys nie gralem i nie bylem hazardzista i nie mialem pieniedzy... ...teraz gram nie jestem hazardzista i mam pieniadze \" Icemario po prostu ma pieniądze. To wszystko. Idą na dworzec. Może jakiś dalekobieżny przyjedzie i coś tam nazbieram od dobrych ludzi na jutrzejsze hazardowanie (może na hazardztwo) - jak to powinno być prawidłowo? Po powrocie z dworca napiszę ile mam kasy. |
2009-01-07 (17:40) KOŃ Data rejestracji: 2008-10-12 Ilość postów: 124 | wpis nr 172 213 [ CZCIONKA MONOSPACE ] icemario, tu jest różnica że ja weterynarza znajde bez problemu a ty chłopczyku masz wiekszy problem bo potrzebujesz przeszczepu mózgu a obecna technika jeszcze nie pozwala na takie zabiegi, i musisz czekać kiedy takie zabiegi zostana moze nawet nasze pokolenie tego nie doczeka ,,,, masz pecha - specjalisty nie znajdziesz |
2009-01-07 (17:48) maniekg Data rejestracji: 2008-03-16 Ilość postów: 2828 | wpis nr 172 216 [ CZCIONKA MONOSPACE ] koniu nie grasz to co robisz na tej stronie? a tym bardziej w temacie zakres plusa czego szukasz? moze chcesz loda w ten konski pysk? fakt ze niedokladnie czytasz tematbo obecna gra trwa 5 tydzien ale zaglądasz zdaje sie ze to strona dla graczy w lotto a ty przeciez nie grasz wiec co tu robisz ?!!!!!!!!! |
2009-01-07 (18:18) KOŃ Data rejestracji: 2008-10-12 Ilość postów: 124 | wpis nr 172 224 [ CZCIONKA MONOSPACE ] mamy tu przykład typowych objawów maniaka hazardowego czyli \"maniekg\" a zaczeło sie niewienie -kilka zakładów (pudło), -wiec sobie może spróbujemy progresje myśli \"maniekg\"? skutek tego taki, pojawia sie stan nerwowy na poczatku wszystkie paznokcie poobgzyzał, - później budzenie sie w środku nocy z krzykiem ZNÓW NIE TRAFIŁEM!!!!, nerwy rosna - objawy coraz bardziej widoczne sie staja takie jak: trzesące sie dłonie, brak akceptacji samego siebie, nawet objawia sie to wypadaniem włosów - łysienie klasyczne plackowate co pociaga za soba brak zainteresowania u kobiet (bo nie lubia łysych), stadium ostatnie nerwy siegaja zenitu a to oczywiście wpływa na to że pojawia sie impotencja całkowita... później sami sobie dopowiedzcie ... |
2009-01-07 (18:34) maniekg Data rejestracji: 2008-03-16 Ilość postów: 2828 | wpis nr 172 232 [ CZCIONKA MONOSPACE ] oj koniu koniu dowcipny jestes zycze ci zebys kiedykolwiek mial tyle pieniedzy na gre jak ja jak myslisz 9 tys wystarczy zeby wygrac plusa gra to dlamnie rozrywka to ze jestem 300 zl na minusie ha ha 300 zl to moja zona na waciki wydaje a moze ty chorujesz na syndrom zazdrosci |
2009-01-07 (18:35) maniekg Data rejestracji: 2008-03-16 Ilość postów: 2828 | wpis nr 172 233 [ CZCIONKA MONOSPACE ] widzisz koniu jest godz 1830 jestem 350 zl na minusie godzina 2200 bede 700na plusie a moze i wiecej to ty z zazdrosci obgryzasz palce i wylewasz te swoje zalosne wypociny |
2009-01-07 (19:14) KOŃ Data rejestracji: 2008-10-12 Ilość postów: 124 | wpis nr 172 241 [ CZCIONKA MONOSPACE ] maniekg, ja Ci szczerze życze aby twoja kasa sie pomnażała i abyś za każdym razem trafiał swoje typy no ale patrzymy a realia są inne kolejny raz swoją osobą dajesz przykład objawów hazardowych, codzienie przez cały dzień chodzisz podniecony pełen złudzeń i nadzieji ze dzis mój typ bedzie tj wczoraj przedwczoraj sie łudziłeś..... ale o 22.00 wszystko opada, przychodzi godzina 22.00 k...wa znów nie wpadł, chwilowe załamanie, no i dylemat sasiad już mi nie pożyczy bo jeszcze mu nie oddałem wiec może od szwagra pare złotych na jutro... bo przecie i tak bede na plusie jak nie jutro to za miesiac ale kiedys napewno.. typowe dylematy grajacego na progresje powodzenia |
2009-01-07 (20:17) ,,, Data rejestracji: 2009-01-02 Ilość postów: 109 | wpis nr 172 262 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KOŃ, a może się odniesiesz do wpisów FOBII, bo mi się wydaję, że są jakieś co najmniej dziwne albo DO w cipne. Nie uważasz? |
2009-01-07 (20:40) KOŃ Data rejestracji: 2008-10-12 Ilość postów: 124 | wpis nr 172 274 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pani Fobia1 tu nie pokusze sie o napisanie niczego o niej, bo musiałoby to być bardzo dosadne a wtedy Janusz zablokowałbymi IP na te stronke no ale jak czytasz wpisy tej pani to chyba sam możesz wyciągnąć wnioski oczywiste że to jest już za późno na podjecie jakiejkolwiek terapii lub leczenia i to za późno o pare lat niestety... i niech przykład tej pani bedzie tylko przestroga dla innych, to tyle |
2009-01-07 (21:09) ,,, Data rejestracji: 2009-01-02 Ilość postów: 109 | wpis nr 172 278 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dzięki, wszystko jasne, szkoda tylko, że inni mieli o tobie takie złe mniemanie, a to chyba jest nieprawdą, bo twoje wywody KOŃ są bardzo logiczne. Myślę, że jak wszyscy przeczytają artykuł o wielkich matematykach pod przewodnictwem Krzysztofa G, to ten temat znajdzie się jako następny pod czatem. do czego Pasko zachęcam, ze względów jakie mopże przynieść korzyści w aspekcie ogólnospołecznego dobra. Zresztą już, teraz chyba widać, że był na FORUM potrzebny, i tu specjalne podziękowania dla Pana Doktora Nowaka. Pozdrawiam. |
2009-01-07 (23:02) fobia1 Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 | wpis nr 172 306 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jak słusznie zauważył KOŃ fobia1 była, jest i zawsze będzie PANIĄ nawet w kartonach pod mostem. O KONIU ani o ,,, (trzech nędznych przecinkach) nikt nie powie Pan. I taka jest róznica pomiędzy Panią Fobią1, istotą szlachetną i rozumną, niewywyższającą się ponad innych, traktującą tę stronę jako rozrywkę od szukających dowartościowania ćwoków szukających poklasków wśród gawiedzi. Końskie argumenty w postaci przypisywania komukolwiek łysiny, czy innych równie inteligentnych cech są na poziomie stajni. A i tam furory nie zrobią. Nawet prawdziwy koń z tego nie będzie miał uciechy. Ale czegóż wymagać od prostaków szukających milionów na stronie o grach liczbowych, w dodatku, gdy lektura postów uświadomiła im, że nie otrzymają na tacy gotowego kuponu z pewnyymi typami? Nie odsyłam was po rozum do głowy, raczej go tam nie znajdziecie. Polecam terapię u specjalistek od męskich przypadłości. W ich ramionach odnajdziecie ukojenie, a za dopłatą poczujecie się nawet dowartościowani. Na tej stronie wasze odkrywcze mysli nie zostaną docenione. O Pani fobii1 zapomnijcie. Sroce spod ogona nie wypadłam, swoją wartość znam i rynsztokowe opinie matołów utwierdzają tylko moją wartość. Mnie urazić może tylko ktoś równy mnie. Przecinki i chłopców stajenni traktuję tak jak należy, czyli przecinek stawiam w zdaniu, by było zrozumiałe dla czytającego, zaś chłopiec stajenny ma pełnić sumiennie swe obowiązki, by nie zostać przez Panią wybatożony. Polecam aukcje na rzecz Wielkiej Orkiestry Owsiaka. Rozładujcie tam swój nagromadzony testosteron. Przynajmniej coś dobrego uczynicie dla chorych dzieci. Nigdy nie wiecie, czy wasze dzieci nie będą potrzebowały skorzystać z aparatury zakupionej przez ludzi wielkiego serca. |
2009-01-08 (11:21) postronny Data rejestracji: Ilość postów: | wpis nr 172 347 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Fobia - Tyle piszesz o tym jak to kochasz swoją pracę itd. Ciekawe tylko co to za praca skoro wciąż siedzisz przy kompie i kolejne wpisy dodajesz... Pewnie tak ciężko pracujesz jak górnicy!!! Co ty wiesz o ciężkiej, uczciwej pracy! Jak ktoś ciężko pracuje to nie ma czasu na siedzenie od rana do nocy na kompie. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 3 4 Wyślij wiadomość do admina |