Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Co mnie smieszy ? Kabaret z Lotto

2008-11-23 (19:59)

status Karamba1
Data rejestracji: 2008-03-10 00:00:00
Ilość postów: 174

3267
wpis nr 164 774
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Co mnie smieszy ? Kabaret z Lotto.

Administrator kiedys stwierdzil (plus - minus) ze jego forum nie jest forum przeznaczonym dla grajacych w gry \"losowe\". Jego celem jest zeby bylo to forum Kabaret zwiazany z grami losowymi.

Dzieki temu wiecej ludzi bedzie odwiedzalo jego strone , a co za tym idzie bedzie reklama na jego stronie , i \"pieniadze\" np. na utrzymanie tej strony (serwer, itd).

Wlasciwie to mimo, ze to kiedys mnie bardzo zdziwilo, to teraz zaczelem popierac Administratora.

Kabaret z Lotto to dobry kierunek.

Bo - sadzilem ze mu zalezy miedzy innymi na ludziach ktorzy w sprawach merytorycznych moga cos wniesc dla np. osob zaczynajacych zabawe w \"gry losowe\". Dzieki temu Firma Totkowa zwiekszy obroty i dalej bedzie hojnym sponsorem tej strony. I Pasko bedzie sie cieszyl.

Slowem kazdy bedzie zadowolony oprocz oczywiscie masy.

Masa sie zlozy na tych co musza wygrac, no bo ktos musi zeby to sie krecilo.

Pasko ma kase od sponsora.

Firma totkowa - ma najwiecej, ponoc to stadiony za to sie buduje.

Widzial ktos kiedys stadion zbudowany przez Lotto ?

Ja nie. Ale widzialem reklamy lotto na stadionach wyprodukowane i zbudowane za kase graczy.

A tak fajnie by sie czuli gracze widzac stadion z napisem ze wybudowany zostal z ich przegranej kasy.

Od czasu do czasu czytam sobie tu ze sa tacy co sie tym pocieszaja, prosza zeby tak bylo usprawiedliwiajac w ten sposob swoja hojnosc przed samym soba.

No tak Pasko decyduje i sam wybiera jaki chce miec profil na swojej stronie. I zadne perswazje , podpowiedzi nie sa w stanie wplynac na jego decyzje.

Skoro ma to byc Kabaret to czemu nie. Ja przestalem juz pisac o \"grach losowych\" dosyc dawno, bo nie sadze zeby to bylo mozliwe tu w tym miejscu.

Glownie z braku odpowiedniego podejscia Administratora, oraz jego wiernych kibicow. Ponoc jest takich osob wiele. Ja wlasciwie przez jakies trzy lata to nie spotkalem z tu nikogo z kim mozna by bylo powaznie porozmawiac o \"grach losowych\". Wiec tez sie sam ograniczylem do maksymalnego minimum. Czyli pisania w sumie o niczym , lub tez rzucajac narybek.

Skoro jest tyle wpisow ktore sa radosna tworczoscia, to czemu nie pojsc w tym kierunku ?

No i wlasnie zamierzam kontynuowac ten nurt ku uciesze zapewne wielu.

Dlatego bede sobie tu cytowal i wysmiewal co niektore wpisy i userow.

Mam nadzieje ze autorzy wezma to z przymruzeniem oka. Bo chodzi o zabawe, kabaret, a nie o to zeby komus dokuczyc.

Wiec prosze bardzo sie smiac, a nie miotac kulkami !!!

Karamba

cdn.
2008-11-23 (20:07)

status Karamba1

3267
wpis nr 164 779
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I tak w sumie mozna zaczac od tego ze skoro to jest wszystko zabawa to znaczy ze np. wyniki losowan podawane tu przez Administratora niekoniecznie sa prawdziwe.

To mi sie bardzo podoba. I w sumie jest to konkretna odpowiedz dla tych co sie pytaja dlaczego jest tyle osob ktore nie odbieraja wygranych w Firmie Totkowej.

Odpowiedz prosta: wielu poprostu uwielbia strone Pasko i tam odczytuje wyniki losowan. Wiec mimo ze cos wygrali Pasko podaje im ze nic nie wygrali i Firma Totkowa ma wiecej kasy. Wow wooow.... super rozwiazanie.

No jest tez Baza losowan na ktorej podstawie wielu robi proroctwa przyszlych wynikow losowan. Tu akurat to nie ma wielkiego oddzialowywania bo prorokow jest taka masa ze niewiadomo ktory mowi prawde , a ktory sciemnia.

Dlatego jest ranking proroctw i mozna wylowic falszywych od prawdziwkow.

No a ze prawdziwki to grzyby i czesto sa suszone to i tacy prorocy wysychaja z czasem.

Karamba

cdn.
2008-11-23 (20:33)

status Karamba1

3267
wpis nr 164 787
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jeden z lepszych wpisow jaki ostatnio przeczytalem to:

Napisal go \"edi8\"

\"PASKO:

doskonale wiesz , że sam potrafię doskonale przed chamstwem i

prostactwem się obronić - ale nie po to postulowałem wprowadzenie

REGULAMINU forum , abym to robił sam, skoro można już teraz do tego

regulaminu się odwołać , będąc jak ja dziś, od rana obrażanym... \"

Koniec cytatu.

He he... to jest swietne.

Kiedys czytalem pare razy jak sie bronil sam.

Myslalem sobie ze niej jest tak jak od czasu do czasu niektorzy pisza ze to ponoc inteligenty czlowiek.

Skoro go atakuja i mu glowe odcieli, to jak on chce odciac glowe atakujacemu skoro juz jej nie ma ?

Ha ha ha...... ale jazda. W sumie to jezdzec bez glowy.

Najlepszy numer to jest to ze on postulowal o regulamin, Ha ha ha... to jest numer........ robiac cos wrecz odwrotnego wczesniej. Tego nie rozumiem. Ale skoro to przyjaciel Pasko i jego wierny kibic od samego poczatku tz. ze musi sie za tym kryc jakas wielka tajemnica i teoria spiskowo - manipulacyjno-matematyczna.

Sadze ze zostanie rozwiazana bez problemu , bo tu na forum sa znawcy od systemow i rozwiazywania wielkich niewiadomych np. jaka liczby bedzie wylosowana w nastepnym losowaniu.

W tym wypadku chodzi o parke liczb.

Ja stawiam na liczby 5;10;8;7. To jest chyba trafna odpowiec co sie kryje za dzialalnoscia obu Panow.

Jak bym nie zgadl , a nie jestem prorokiem . To sadze ze chodzi o jakis numer.

Tylko jaki ? Jest ich w DL 49 !!!!
2008-11-23 (20:36)

status 007
Data rejestracji: 2007-01-08 00:00:00
Ilość postów: 4257

2449
wpis nr 164 789
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Ja wlasciwie przez jakies trzy lata to nie spotkalem z tu nikogo z kim mozna by bylo powaznie porozmawiac o \"grach losowych\".

Mariusz też ,nawet ciebie ,czyli nawzajem
2008-11-23 (21:26)

status Karamba1

3267
wpis nr 164 801
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Znalazlem kolejny radosny wpis:

Napisal go \" willi\" zwracajac sie do Administratora.

\"Cześć Janusz

Czy mógłbyś podać nicki które należą do tych samych osób ?

To w pewien sposób oczyści atmosferę.

Pozdrawiam Willi.\"

Ach to jest super temat. Mialo byc oczyszczenie a wyszlo zanieczyszczenie ... he he he...

Ktos kiedys powiedzial ze smieci mozna zamiesc miotla, ale na smrod potrzeba przeciagu.

A co zrobic jak nie wieje ?

Ja sadze ze prosba jest tak radosna ze grozi ona ekssplozja.

Bardzo lubie klonowanie, kiedys tym sie zajmowalem powaznie.

Az do momentu kiedy sie udalo sklonowac. Zaprzestalem bo to sadze ze niebezpieczne zajecie.

I tak sobie mysle ze prosba zostala bez odpowiedzi , bo co ma napisac Admin ze sam jest klonem w 100 postaciach ? i wielu jego wiernych kibicow ma po kilkanascie klonow ?

Na koncu okaze sie ze jest tylko pare osob ktore pisze z samym soba i co wtedy ?

Sam to kiedys wyprobowalem. Fajnie sie pisze z samym soba.

Moge sie obrazac na samego siebie , wymyslac sobie do woli. I skladac zazalenia do Admina, do organow prawnych.

Najlepiej wychodzi podawanie sobie numerow na kolejne losowanie. He he hhe....

No w sobote sobie podalem numer. No i sam sobie podalem numer do bani. Wiec juz cala niedziele zwymyslam tego pacana \"czyli samego siebie\" ze takie kiepskie numery podaje. Jak mi on jeszcze raz poda takie numery do bani to go skrzywdze.

Ciekawe jak by Admin sie pomylil i np. przez przypadek ujawnil taka liste.

Albo mu jakis operator-dziennikarz z serwera przechwycil i ujawnil.

Jakbysmy ja nazwali ?

Lista Lista Wildsteina , Schindlera juz byla.

Lista Pasko ?

Lista Klonow ?

W sumie jakby co to ja sie ujawniam dobrowolnie , bo moze mnie przez to spodka ulaskawienie ? Ja uzywalem nick:

\"Karamba\"

\"Karamba1\"

\"Czytelnicy\"

Karamba to byl pierwszy - przestal dzialac bo nie moglem nic po dlugim nie pisaniu na tej stronie napisac. I strona wywalala blad.

Stwierdzilem ze partyzanci przejeli moj nick i teraz w moim imieniu moga pisac.

Wiec na wszelki wypadek wpisalem sobie \"Karamba1\".

Skarzyc sie Adminowi nie skarzylem, bo po co ? skoro kiedys mu napisalem ze mnie myla na Forum z Hitlerem (jak by ktos nie wiedzial to on juz nie zyje ). To co ja mu z taka blachostka bede wyjezdzal i partyzantami.

No byli tez i sa \"Czytelnicy\" - to w sumie nie ja, tylko inne osoby. Ale to by duzo trzeba bylo pisac wyjasnien i zeznan . Nie chce mi sie. Czytelnicy maja sporo innych Compow i teraz kazdy pisze ze swojego.

W ten sposob Pasko ma wiecej userow , wiecej klikniec na stronie i kasa od sponsorow leci. Wiec jest fajnie.

Tak wogole to kazdy dostal nakaz zeby co najmniej trzy rozne nicki miec.

Na wypadek jakby nie bylo nikogo kto np. moze podac numery na kolejne losowanie.

A najlepsze to wiadomo sa takie jakie sobie czlowiek sam podaje, wysyla do kolektory i tylko i wylacznie z litosci dzieli sie wczesniej z innymi swoimi proroctwami.

No to sklonowalem sie jakby nie bylo trzy razy.

Ciekawe kto wiecej ?

Mozna by zrobic ranking.

No to bedzie zabawa...... Kto wiecej razy sie sklonuje na stronie Pasko.

Proponuje zrobic taki ranking. Bedzie wesolo.

Najweselej to bedzie jak sie dowiemy ze np. privat wydawalo sie co nie ktorym ze pisali np. z trzema roznymi osobami poznanymi na Forum. A w rzeczywistosci to byla jedna !!!!

Ja sie przyznaje ze do mnie sie zglosilo takich paru klonow, co sobie mysleli ze ja se mysle , i inni tez se mysla , ze nikt nie mysli, a oni sa myslicielami wybitnymi. Fajna zabawa, tylko ze mi sie znudzila i czasu mi zabraklo na to.

Pozdrawiam wszytskich klonow serdecznie.

I naczelnemu zycze zeby lista nigdy sie nie przedostala w niepowolane rece bo moze sie wydac ze Karamba mimo tego ze Pasko podda sie badaniom genetycznym to wlasnie tak naprawde to jest Pasko.

Oj... to bedzie .....

Karamba
2008-11-23 (21:35)

status romanx
Data rejestracji: 2008-11-02 00:00:00
Ilość postów: 10155

3859
wpis nr 164 804
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Karamba fajnie, że się przyznajesz do swoich grzechów - zmieniasz taktykę i się nie podszywasz już pod inne osoby (;?
2008-11-23 (21:54)

status willi
Data rejestracji: 2006-05-25 00:00:00
Ilość postów: 4417

2042
wpis nr 164 805
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Dzięki Karamba za odpowiedź
2008-11-23 (22:12)

status Janio
Data rejestracji: 2008-06-22 00:00:00
Ilość postów: 165

3566
wpis nr 164 808
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam, Karamba.

Byłem i jestem na tym forum tylko jako Janio.

Karamba, przepraszam, że milczę ale na razie nie mam głowy do tych spraw.

Pozdrawiam Janio.
2008-11-25 (20:30)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 165 191
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Karamba 1 napisał....

W sumie jakby co to ja sie ujawniam dobrowolnie , bo moze mnie przez to spodka ulaskawienie ? Ja uzywalem nick:

\"Karamba\"

\"Karamba1\"

\"Czytelnicy\"

---------------------------------------------------------------------

Jednoczesnie narzeka że nie ma z kim podyskutować o grach liczbowych.

Karamba 1 ,jest taka gra liczbowa Multi Lotek i przy 2/3 mamy trzy kombinacje by parka była pewna

1-2

1-3

2-3.

No widzisz jakie to proste ,takie zdarzenie MUSI wypaść.

Ja zamiast 3 kul postanowiłem obrać parke z trzech nicków do jakich sie przyznałeś.

kula nr 1-Karamba

kula nr 2-Karamba 1

Kula nr 3-czytelnicy

A teraz jako pewnik musimy sobie przeczytac co napisałes o sobie....

-----------------------------------------------------------------------------------

Sam to kiedys wyprobowalem. Fajnie sie pisze z samym soba.

Moge sie obrazac na samego siebie , wymyslac sobie do woli. I skladac zazalenia do Admina, do organow prawnych.

------------------------------------------------------------------------------------

No to szukałem parki czyli dialogu....

Karamba-Karamba1

Karamba-Czytelnicy

Czytelnicy-Karamba 1

Ale nie znalazłem takiego dialogu czyli nie padła taka parka.

Wnosek...albo miałeś wiecej nicków albo coś kręcisz.

2009-01-27 (15:09)

status Karamba1

3267
wpis nr 176 824
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam Wszystkich,

Dawno nie pisalem chodz smieszy mie na tej stronie wiele spraw.

Czytam i klikam nie zapominajac ze nalezy sponsorowac w ten sposob wlasciciela strony.

Ale zaczne od:

Widzisz Jasze z tymi nickami to tak jak z Twoja gra w DL.

Twoje systemy , pomysly sa poprostu zle. Narzedzia ktorach uzywasz do kitu.

Poprostu sie na tym nie znasz wystarczajaco i musisz udac sie na droge edukacji.

Najprawdopodobniej od podstaw i na odwyk myslenia takiego jak do tej pory prezentujesz.

Skoro juz tak spiclujesz jak to czesto mowi Twoja najlepsza przyjaciolka z Forum Fobia1 to musisz zaczac od podstaw.

To tak jak z ta jedna jedyna wygrana 6 w DL.

Ciagle jej nie masz , no i z tymi nickami i rozmowa moja z samym soba tez nie mozesz znalezc.

A to jest o wiele, wiele latwiejsze. Wrecz banalnie proste.

Nie wrozy dobrze to Tobie na przyszlosc w grach losowych.

A tak swoja droga to do czego Ci to potrzebne ?

Nawet jesli to znajdziesz to i sie cofniesz do tylu, zamiast isc do przodu.

Tak, czy siak zycze powodzenia.

Karamba

Ostatni to wesola byla dyskusja w sprawie IP.

Nijaka Pani W.P podala ze jeden z 2 najwazniejszych czlonkow \" Gry Precyzyjnej-DL...\"

nijaki \"Partner\" to rowniez nasz kolega objawiajacy sie nickami pt. OB; MATMA; ALLCLEAR; IPF ; itd.

No mnie to nie dziwi bo to normalne tu wszyscy maja od kilku do kilkunastu nickow i nie tylko nawet adresow mailowych, nazwisk, imion, pewnie zon i merzow i adresow zamieszkania.

Natomiast dziwi mnie to ze zaczynajac takie przeciewziecie zwiazane z finasami sam nie postaral sie o to zeby \"byc czystym \" od wszelakich podejzen, wplywow , byc moze szantazy , itd.

No i nawet w momencie ujawnienia ich, reakcja Partnera byla taka ze mial jeszcze okazje np. potwierdzic , lub zdecydowanie zaprzeczyc.

Ani jednego , ani drugiego nie zrobil.

A to mi mowi ze \"Partner\" nie do konica jest z czystymi intencjami.

Bo gdyby je mial to mu by wisialo czy ma 100 czy 200 nickow i by wszytskie zacytowal potwierdzil , lub zaprzeczyl.

Przeciez mogl sie nawet przyznac do nakrecania tematu i pomyslu wspolnej gry w grupie , itd. Ok nie najlepszy sposob na rozkrecanie , ale tez nic takiego co by bylo wielkim oszustwem. Mimo to ze to nie jest OK w stosunku do innych czytelnikow i ewentualnych wsoplnikow w grze.

W pewnym sensie bardzo bym chcial zeby ta grupa wygrala. Chcialby zobaczyc co sie z nia stanie.

Mam swoje rozwiazania tej zagadki losu.

Co do Pani W.P. no to jak sama przyznala sama brala w tym udzial, malo tego dodala ze nijaki PARTNER w Allegro sam podbijal cene swoich towarow wystawionych na sprzedaz.

No a takie cos to nie nalezy zglaszac tu na Forow tylko Firmie Allegro, lub tez w uzasadnionych przypadkach Policji. Noi miec na to dowody. Bo tak, to moze byc poprostu zwykle pomowienie i proba wplywu na opinie o PARTNERZE.

Jesli Pania sumienie boli to niech pani zrobi co nalezy, bo jesli tak bylo to przynajmiej jednego oszusta bedzie mniej ktory byc moze w przyszlosci sprzedalby pani cos za sume ktora sam podbijal.

A jesli tak nie bylo to powinna Pani W.P. przeprosic na tym Forum \"PARTNERA\" za porbe znieslawiania jego ,itd.

Swoja droga w tej calej sprawie wiadc ze targaja emocje zwiazane z privat zyciem.

Ja cos Pani powiem niech sie pani nie wysila w odgryzanie , itd.

Szkoda na to czasu i energi.

Los ma taka konstrukcje ze sam takie sprawy zalatwia.

Na pocieszenie moge powiedziec ze takim sposobem jak oni graja to potrzeba nie wiary, szczescia, ale skoku z wysokosci 10 tys. metrow i zeby ich zlapal po drodze maly wrobelek z sprowadzi w miekim lodowaniu na ziemie.

Tego nie mozna wykluczyc, ale nalezy tez byc realisa.

Wiec wczesniej czy pozniej co na moja szkode bedzie taka grupa przestanie istniec.

I niejaki \"Partner\" wezmie sie do normalnej pracy i nie bedzie potrzebowal sposoringu jak to pani pisala w swoich zalach na forum.

W sumie to smutna historia , ale przyznam ze mnie smieszy. Bo \"liczylem\" na to ze Grupa sie skonczy w troche inny sposob tz. w koncu zabraknie sponsorow. Bo ile mozna wydawac kasy i nic z tego nie miec. Na taka ilosc zakladow jakie oni wysylaja powinni byc mniej wiecej na 0 w najczarniejszym z CZARNYCH scenariuszy, a sa niestety na duzy minus.

Jak by nie bylo zycze im dalej owocnej pracy, eksperymentow na zywym organizmie i znalezienia metody co by choc na 0 wyszli i podtrzymala sie w nich wiara w sukces, co jest interesie zapewne wielu innych osob ktore wygrywaja w grach losowych.

Szkoda tylko ze PARTNER wtedy kiedy trzeba bylo nie zachowal sie jak PARTNER. I pozwolil na to zeby ze swojej bylej partnerki zrobiono na Forum prawie \"wariatke\".

Trzeba umiec uszanowac uczucia innych osob, tym bardziej ze sie z nimi kiedys bylo blisko.

Ale i trzeba byc uczciwym i jasno sprawy stawiac wtedy kiedy tego wymaga sytuacja.

A Ty miales tyle czasu i moim zdaniem zrobiles tak ze sie ciagnie teraz za Toba \"smrodek\".

Nie szkoda Tobie teraz innych partnerow w grze , ktorzy pokladali w Tobie takie nadzieje i tak mocno Tobie zaufali ? Przeciez bedac realista musisz wiedzec ze teraz w ich glowach kolacza sie rozne mysli.

I sam temu jestes winny, bo nawet jesli to prawda, lub nie prawda co pisala W.P. to mogles zachowac sie jak czlowiek ktory ma dobre intencje.

pozdrawiam

Karamba

2009-01-28 (19:24)

status Jasze
Data rejestracji: 2003-09-04 00:00:00
Ilość postów: 4426

25
wpis nr 177 088
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Widzisz Jasze z tymi nickami to tak jak z Twoja gra w DL.

Poprostu sie na tym nie znasz wystarczajaco i musisz udac sie na droge edukacji

To tak jak z ta jedna jedyna wygrana 6 w DL.

Ciagle jej nie masz

Karamba 1

----------------------------------------------------------------------------------------

Przykro mi trochę karamba że ominęła cię ewolucja.

Posiadłeś co prawda umiejetność czytania i pisania (z błedami ale zawsze umiesz jednak pisać) bo o czym czytasz to juz nie pamiętasz.

A ja pamiętam doskonale ...zawsze pisalem że w DL nie gram ,kumulacje mi powiewają i DL się nie zajmuję.

2009-01-28 (22:05)

status Karamba1

3267
wpis nr 177 155
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam Wszystkich serdecznie,

Do Jasze -

Zgadzam się z Tobą. Taka ewolucja jaką Ty masz na myśli mnie ominęła i ja ją też omijam skutecznie.

No widzisz Jasze jednak nie jest tak zle z Toba.

Jak by nie bylo odkryles ze najwyrazniej nie czytam tego co piszesz, a jesli nawet to nie przywiazuje do tego zadnej i to nawet najmniejszej uwagi i to nie ze wzgledu na brak szacunku do czlowieka jako czlowieka, tylko na zawartosc Twoich postow pod wzgledem merytorycznym.

Powinienes to zrozumiec raczej ze nie ma znaczenia czy DL, EXL, ML czy jakakolwiek inna \"gra losowa\".

A wiec Jasze z tymi nickami to tak jak z jakakolwiek inna gra losowa.

Jak bys byl dobry w te sprawy to bys juz dawno napisal ze ... to Karamba.

Np. administrator tego forum w tempie blyskawicznym zgodnie z moim zalozeniem podal kto sie kryje pod nickiem \"Czytelnicy\".

Tak naprawde to mi chodzilo zeby przy okazji podal swoje nicki pod ktorymi sie ukrywa i paru innych zacnych i \"zasluzonych\" na tym forum ludzi. Ale on odrazu zastrzegl sie ze uzywa tylko jednego.

To taki sam tekst jaki kiedys napisal o tym ze nigdy nie uzyl wulgarnego sformulowania.

Niestety tych \"zasluzonych\" osob z wieloma nickami co zajmowali sie \"niszczeniem\" innych osob nie wymienil.

Szkoda byla by kupa smiechu. Jestem pewien ze bys sie sam zdziwil.

Ale np. w ostatnim przypadku pani\" W.P\" i \"PARTERA\" zamiast sprawe wyczyscic i w ten sposob nijako zdobyc zaufanie do innych uczestnikow Forum, oraz jakby nie bylo pomoc w trudnej sytuacji \"PARTNEROWI\" i jego grupie to zatail fakty i w ten sposob ludzie tylko sie domyslaja i snuja podejzenia mniej lub bardziej sluszne.

Co jak sadze i pewnie Ty tez nie jest najlepszym wyjsciem, bo w ten sposob moga sie pojawic kolejne podejzenia juz nie tylko w stosunku do \"PARTNERA\" ale i do administratora, itd....

Do dzisiaj mnie to bawi serdecznie.

Jasze ja Ci wierze ze nie ominely Cie rozne ewolucje z wyjatkiem technicznej.

Wiec wytlumacze Tobie jak to ze samym soba moge pogadac.

Zrobie to na jak najprostrzym przykladzie.

1. Masz 2 komputery A i B, w 2 roznych miastach (do dyspozycji masz cala kule ziemska, niedlugo moze i inne planety)

2. Fizycznie jestes tylko przy jednym np. Komputer A.

3. W prostym protokule ktory jest dolaczony wraz ze systemem operacyjnym w normalnym komputerze przy pomocy netu wydajesz polecania komputerowi B.

4. Na komputerze A masz oczywiscie calkowity podglad komputera B.

W ten sposob mozesz pracowac na 2 komputerach ktore sa na roznych szerokosciach geograficznych bedac w jednym miejscu.

Wykorzystywanie tego do gadania z samym soba na Forum jest najglupsza mozliwoscia jaka jest. Takie mozliwosci wykorzystuje sie do innych bardziej pozytecznych spraw, szczegolnie pozyteczne i czesto stosowane jest to w przypadku Firm ktore maja rozne przedstawicielstwa w roznych krajach, itd, itd.

pozdrawiam serdecznie

Karamba

2009-01-28 (22:36)

status Tytan
Data rejestracji: 2008-05-26 00:00:00
Ilość postów: 141

3507
wpis nr 177 172
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam serdecznie.

Pozdrawiam serdecznie.

2009-01-28 (22:52)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03 00:00:00
Ilość postów: 4411
ADMIN
1
wpis nr 177 181
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Karamba.. przeczytałem i dla mnie te Twoje wpisy to kabaret i coż mogę dodać... po prostu mnie nie znasz, ani strony multipasko.

Ps. Podaj mi dowolne forum w internecie, a zrobię sobie 10 klonów na nim i też nikt mi tego nie zabroni. Wymień forum to Ci pokażę

Pozdrawiam
2009-01-28 (22:55)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 177 183
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Bo jeśli już bawisz się w spiskowanie, to czemu akurat tutaj?

Być może Twoje kochane forum na powiedzmy stronie onet.pl to iluzja tworzona przez klony. Potrafisz udowodnić, że tak nie jest Nie wspomnę już o naszej klasie, gdzie jedna osoba może zrobić swój klon i podszyć się pod każdą osobę z byłej klasy
2009-01-28 (23:01)

status romanx
Data rejestracji: 2008-11-02 00:00:00
Ilość postów: 10155

3859
wpis nr 177 184
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

prawdziwym kabaretem jest rozmowa samym ze sobą pod kilkoma nickami, co przyznał kiedyś mój przed przed rozmówca.. a chyba był szczery wtedy?
2009-01-29 (01:54)

status Karamba1

3267
wpis nr 177 204
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko,

A klonuj sie ile chcesz i pisz sam do siebie z 300 nickow.

Przeciez ja Tobie nie bronie.

Po co mam podawac jakies inne Forum skoro masz swoje ?

Masz tylko na nim 3711 userow. Mozesz sobie dorobic jeszcze pare tysiecy klonow.

Co mnie to obchodzi.

I niby co maja te mozliwosci techniczne mi powiedzec ? Przeciez ja o tym wiem, nie sadzisz ?

Pasko ja sie bawie w spiskowanie czy Ty sam na siebie wskazujesz ze spiskujesz ?

Przeciez w sprawie pani \"W.P.\" i \"Partner\" moim zdaniem postapiles tak ze sam wskazales na siebie ze byc moze spiskujesz z \"Partnerem\".

A na pewno chciales go ochronic, tylko moim zdaniem zrobiles to tak ze mu zaszkodziles.

Bo gdyby tak nie bylo , lub tak bylo to bys potwierdzi , lub zapeczyl ze \"Partner\" to tez inne nicki wymienione wyzej.

A Ty z tego co bylo widac blokowales pania \"W.P\" ktora bezwzgedu na pobudki wskazywala na watpliwosc czy aby sluszne jest ze do Gry wspolnej w Lotka \"zacheca\" jedna i ta sama osoba ktora ukrywa sie pod kilkoma nickami.

Dla mnie to troche sprawa moralnosci i uczciwej reklamy.

To podobnie jak takie przypadki kiedy wytwornia plytowa kupuje sama przez siebie wyprodukowane plyty w sklepie zeby byc na np. 1 miescu na liscie przebojow i inni zaczeli je kupowac.

Moim zdaniem mogles inaczej postapic \"wyczyscic\" sprawe i wyjasnic.

Przez co bys sam zdobyl wieksze zaufanie i jednoczesnie pomogl odzyskac \"Partnerowi\" zaufanie do grupy grajacych i ewentualnych nowych graczy.

A skoro tak nie zrobiles , to szkoda, bo moim zdaniem wielu teraz bedzie mialo rozmaite podejrzenia, watpliwosci i bedzie byc moze widzialo spisek.

W koncu jak by nie bylo nie wyjasniles czytelnikom Forum jak to jest z tymi nickami \"Partnera\"

Ja tu nie mam nic do spiskowania to wlasnie takie Twoje postepowanie wskazuje na spiskowanie. Sam je tworzysz. Nie widzisz tego ?

Nie mow mi ze jestes z tych ktorzy bija i mowia przeciez to Ty mnie udezyles !!!!

Bo to nie Kabaret tylko Dramat.

A ja tylko opisuje to co Ty sam robisz i piszesz.

Nie widzisz roznicy miedzy tym ze ktos sam ze soba pisze o bzdetach , a tym ze ktos \"reklamuje\" przeciewziecie ktore jest zwiazane z finansami, zaufaniem , itd.... ukrywajac sie byc moze pod wieloma nickami ?

Mogles pomoc \"Partnerowi\" i On sam mogl wyjasnic sprawe, ale niestety wybraliscie oboje metode \"strusia\" i tak jak napisalem moim zdaniem \"smrodek \" pozostal.

Na czym na pewno ucierpi Grupa grajacych wspolnie, chetni ktorzy by chcieli sie przylaczyc i inni niezalezni gracze ktorym np. zalezy na tym zeby takie grupy graly.

--------

Pasko nielazeznie od tego czy Cie znam, czy nie osobiscie to nie ma znaczenia, bo ja pisze o sprawach ktore maja tu miejsce na tym Forum. A Twoja strone znam od tej strony jak ja prezentujesz, jak postepujesz i to mi wystarcza. I gdybym nawet codziennie z Toba na piwo chodzil to napisal bym to samo.

Przeciez nie sadzisz ze gdybym Cie znal z tego ze kotow nie rozjezdzasz samochodem, ale dzieci bijesz, to mam to wszystko do jednego garnka wrzucic i powiedzec skoro koty lubie bardziej niz dzieci to jestes super facet ?

Nie pytaj mnie dlaczego akurat tu pisze, bo to tak jak bym Cie zapytal, dlaczego Ty akurat tu w necie taka strone masz i tak postepujesz jak postepujesz.

Pasko ja nie mam zadnego kochanego Forum jeszcze nie zwariowalem zebym sie kochal w wirtualnych tworkach.

Dzisi jest, jutro nie ma , nie jestem i nie bede przywiazany to takich ulotnych rzeczy.

Sa inne rzeczy ktore dla mnie przedstawiaja wartosc, mimo ze tez nie sa wieczne i sa ulotne.

Karamba

2009-01-29 (09:00)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 177 216
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Co do Partnera, to nie mam z nim żadnej, nawet najmniejszej spółki i jedyne co mogę dodać, to że jest to uczciwa i konkretna osoba.

Co do natomiast samej wspólnej gry, to nie biorę w niej udziału, chociaż samo podejście do czegoś takiego nadal mnie interesuje i zapowiadam, że temat spółdzielni multipasko powróci...

Pozdrawiam

2009-01-29 (13:40)

status Karamba1

3267
wpis nr 177 295
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pasko , co Ty piszesz ?

Co mnie to obchodzi czy Ty masz z nim spolke czy nie.

Ja napisalem ze Twoje postepowanie wskazywac moze na to ze spiskujesz z \"PARTNEREM\" bo nie potwierdziles , ani nie zapszeczyles ze ukrywa sie pod wieloma nickami. Cala sprawa wyzej opisna. I wiadomo co budzi watpliwosci.

A dziwne juz wydaje sie to, ze uwazasz ze to uczciwa i konkretna osoba.

Na jakiej podstawie ?

Skoro jak piszesz nie masz z nim najmniejszej spolki tz. ze go osobiscie nawet nie znasz.

Wiesz ile jest mozliwosci. Cale mnustwo.

Podam Ci jedna z nich, czesto stosowana i proponowana w necie.

Funkcjonuje ona na kompletnym bezmyslnym postepowaniu wspolgrajacych.

Chcesz mnie zapewnic ze np. taka spolka i ktokolwiek inny nie ma takiej mozliwosci ze sobie w zwyklym programie graficznym produkuje kupony do gry potwierdzajace niby gre w realu ?

Uczestnicy w grupie kase wplacja , ale tak naprawde to nic nie jest grane.

Nawet jak sa male trafienia to sie wyplacaja, lub na poczet kolejnych gier zalicza.

Problem jest jak sie trafi wieksza wygrana na tych kuponach ktore w zeczywistosci nigdy nie byly wyslane.

No to wtedy organizator i ten co trzyma kase znika.

I tak jest zawsze do przodu z wplat ktore dokonuja ludzie grajacy w grupie.

Jak mu udowodnisz ze zgarnal wygrana , skoro jej w rzeczywistosci nie zgarnal , bo nie wyslal takiego kuponu do kolektory tylko spreparowal w np. w PS.

Ja nie wiem czy taki numer jest np. w tej grupie \"Partnera\" stosowany.

Ale Ty wiesz ze nie, bo go osobiscie znasz i zapewniasz o jego uczciwosci.

Wiec w ten sposob jakby nie bylo jestes odpowiedzialy za taka gre w necie bo gwarantujesz jej uczciwosc.

Wiec zaluzmy ze wygrywaja wieksza kase i np. \"Partner\" znika.

To cala reszta grupy urwie Tobie wszystkie organy ktore sie w Tobie poruszaja.

Pasko czy Ty jestes pewien ze chciales napisac ze \"PARTNER\" to uczciwa i konkretna osoba we wspolnej grze jaka prowadza na Twojej stronie ?

Skad Ty to wiesz ? Z tego ze ma wiele nickow ?

A moze byles przy tym jak sie wszyscy spotkali w realu i notarialnie zalozyli \"grupe grajaca w lotto\". Z takim czyms to przynajmniej po sadach w razie czego mozna sie tluc.

Pasko na jakim swiecie Ty zyjesz ? Przeciez tu chodzi o pieniadze. A jak chodzi o kase to trzeba stosowac sprawdzone procedury prawne.

Dla mnie np. \"Partner\" czy ktokolwiek inny jest z zalozenia uczciwa osoba.

Ale

Jesli np. mialbym miec jakies interesy z kim kolwiek to piewsza miarka uczciwosci jest z kazdej strony forma w jakiej proponuje sie dane przeciewziecie, oraz np. tresc umowy , itd.

Ty nie rozrozniasz zycia i kontaktow privat od intersow.

Ja Ci powiem ze nie wiem jak jest w grupie \"Partnera\" to zorganizowane. Bo mnie to nie interesowalo.

Byc moze tak jak powinno. Ale mnie smieszy jak czytam w ich temacie ze sobie fotki wysylaja z kuponow ktorymi najprawdopodobniej graja.

Przeciez moga sobie rownie dobrze wysylac spreparowana w banalnie prosty sposob.

Wykazywac wielkie wygrane. I w ten sposob zachecac innych do gry.

I z gry na gre caly czas wszystkich podtrzymywac na duchu ze to tylko kwestia czasu, itd.

Bo juz tyle razy wygrali, itd, itd.....

A kasa leci i to czasem nie mala u takich co maja takie pomysly.

Jak widzisz to sa proste schematy dzialajace i wykorzystujace naiwnosc ludzka.

A naiwnych wiadomo jest cala masa.

Ale Ty twierdzisz i sprawdziles ze to jest uczciwy i konkretny Partner.

Wiec sie zapytam na ile mozesz wystawic wechsel gwarancyjny ?

Proponuje 1 mln Euronow.

Gdyby cos bylo nie tak, to z tego beda wyplaty dla czlonkow grupy.

Jak zostana wszytskie formalnosci dopiete i taki wechsel bedzie w depozycie to na 100% zapisze sie do Grupy \"PARTNERA\" na zasadach przez nich proponowanych.

Rownie dobrze przeciez moze byc tak ze wcale nie ma zadnej grupy ze to Tylko np. \"Partner\" z kolega ktory ma np. wiele nickow udaja ze graja. A tak naprawde to moze nikt nie gra, itd., itd.

Pasko Ty to wszytsko sprawdziles tak ?

I potwierdzasz i jestes pewien ze \"Partner\" to uczciwy partner w interesie.

Ja potwierdzam ze privat \"Partner\" to napewno uczciwy czlowiek. Nie znam go, chodzi byc moze kiedys z nim rozmawialem, nie mam zadnych podstaw zeby twierdzic ze jest nieuczciwy i solidny.

Ale jesli chodzi o interesy to nie wiem nic kompletnie nic.

Wiec zakladam ze moze byc uczciwy i nie uczciwy.

Pasko wie i zapewnia ze jest OK i w dodatku nie ma z nim zadnej spolki i nie mial pewnie.

No to sie poznales na nim w 100%.

Juz lepiej by bylo i bardziej wiarygodnie gdybys napisal ze masz z nim wiele spolek i jak do tej pory jest wszystko idealnie.

Mimo ze to jakby nie bylo sa troche powazne sprawy.

To mnie ta sytuacja tak smieszy ze to jest naprawde Kabaret.

ps.

Napisales ze nie znam strony multipasko. Tez tak sadze.

Wiec mi napisz o swojej stronie.

Ja niestety od roznych ludzi z tego Forum i nie tylko dostaje rozne sprzeczne informacje o niej.

Od takich ze tu pelno bylych SB-kow, ze strone monitoruja jakies Sluzby specjalne i wywiadowcze wielu krajow, ze prawdziwi spicle wmawiaja innym ze sa spiclami (niby taka zaslona dymna), ze tak naprawde to jest tu malo userow i jest tylko kilka osob co nic innego nie robia jak wyciagaja informacje o sposobach gry w gry losowe, potem je do swoich softow wkladaja sprzedaja, ponoc jest tez specjalna tajna grupa ludzi ukrawajaca sie pod wieloma nickami ktora zbiera informacje o roznych pomyslach na gry losowe i sam buduje sobie super gigantyczny soft do gry, itd. Niektorzy co sie bardziej zaprzyjaznili i wymienili adresami twierdza ze mieli dziwne wizyty dziwnych panow , itd, itd....

No takie rzeczy mi ludzie mowia, a jeden z nich to sie sam nawet przyznal ze jest bylym ......

Najgorsze jest to ze niektore wypowiedz czasem mi sie wydaje ze brzmia calkiem wiarygodnie.

No nie wiem dlaczego ciagle poznaje rozne osoby ktore mnie ostrzegaja.

Pasko no nie znam strony multipasko i tego forum dobrze, ale tematyka mnie interesuje, wiec napisz mi czy mam rzeczywiscie sie bac i byc nadzwyczaj ostroznym w kontaktach z ludzmi z tego Forum, czy poprostu to sa ludzie z wielka fantazja, mowia i pisza glupoty, bo np. wogole nie ma czegos takiego jak byli SB-cy, sluzby specjalne, itd....

Osob ktore poznalem i przynajmniej sa mile serdeczne, uczynne i mozna z nimi podadac na rozne tematy, ktorych nie interesuja w/w sprawy o ktorych mnie inne osoby ostrzegaja znam tylko dwie.

Jak to fajnie ze chodz dwie osoby maja pozytywne nastawienie do zycia swiata, itd.

Jak na 3713 zarejestrowanych to uwazam ze to jest sukces, biorac pod uwage jak niektorzy sie do siebie zwracaja, co pisza co prezentuja, itd.

Pasko wiec mi napisz, bo pewnie znasz wiele osob z tego Forum i mozesz zagwarantowac ich uczciwosc , czy to raczej sa paranoje, i osoby ktore chca np.Tobie w jakis sposob zaszkodzic, czy to prawda, czy cos w tym jest.

Poprostu napisz mi szczerze co o tym sadzisz i jaka jest Twoja strona multipasko.

Karamba

2009-01-29 (14:33)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 177 301
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nazwijmy to szóstym zmysłem. Na podstawie e-maili jestem w stanie ocenić czy ktoś jest w porządku. Jeśli nie wierzysz to zapisz się do bazy i jeśli Cię oszuka to możesz mnie zjechać od dołu do góry.

Co do spółdzielni, to przypomniałem się o tym i nie podałem tej wiadomości dla Ciebie, tylko dla wszystkich ciekawych.

Co do wpisów, to zostały chyba usunięte przez icemario i nie wiem w ogóle o co chodziło w tym zamieszaniu.

Pozdrawiam

| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2
Wyślij wiadomość do admina