| Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 280 281 282 ... 691 692 Wyślij wiadomość do admina 📜 Archiwum czatu multipasko od 2007 NOWOŚĆ |
| Przewiń wpisy ↓ | KOGUCIK- I WSZYSTKO JASNE-PROBLEMY,POMYSLY (moderator tematu: kogucik19) |
2009-12-31 (23:18) Tajemniczy Don PedroData rejestracji: 2009-04-18 Ilość postów: 722 | wpis nr 268 225 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Myślę sobie, że te piramidalne gry tajniaków w tej prowincji UE skończą się totalną kompromitacją, gdy wkrótce będziemy mogli sobie grać przez internet u bukmacherów angielskich czy niemieckich obstawiając dowolne więc i polskie gry losowe. No bo skoro my możemy przez internet grać u nich, to oni mogą u nas, a skoro oni mogą u nas u swoich buków, to i my będziemy mogli u ichnich buków na polskie gry losowe. No cóż... W Federacji Unii Europejskiej istnieje poważny zakaz dyskryminacji z jakiegokolwiek powodu oraz zakaz monopoli. Przypominam, że od 1 grudnia nie ma już formalnie państwa polskiego /o czym media i rząd wolą na razie milczeć/. Mamy państwo które zgodnie z Traktatem Lizbońskim jest Federacją Unii Europejskiej. Federacją a nie konfederacją... Jedynie Niemcy pozostawiły sobie prymat prawa stanowionego krajowego nad unijnym a Gb a status wolnego członka. W tej sytuacji można bez problemu grać online na terenie UE, co gwarantuje prawo UE. Chwilowo natomiast nie można grać w polskie gry losowe u państwowego monopolisty przez internet, co jest sprzeczne z prawem UE, ale jest to kraj bezprawia w którym różne lewe interesy robią okupanci koryta. Zatem trzeba być dobrej myśli w kwestii swobody gier. Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku dla Wszystkich i szczególnie dla gospodarza wątku |
2010-01-04 (14:07) icemarioData rejestracji: 2005-01-07 Ilość postów: 6391 | wpis nr 269 475 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ...i bardzo dobrze!...ze tak napisze h...j im w du...e jak nie chca zebysmy na polskie gry liczbowe grali to nieeeeee ...bedziemy grali za granica przez internetowych bukmacherow ...a korzysci z tego beda mieli oni a nie panstwo Polskie...hehehehe ...ale sie ciesze ze zlodzieje sami na siebie sidla zalozyli...hahaha ...kogucie wracaj do nas i zakladaj konta u bukow i graj przez neta! ...na calym swiecie mozna grac w liczby tylko u nas paranoia i zlodziejstwo pzdr.nara:) |
2010-01-05 (18:25) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 269 930 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam serdecznie po 9 dniach mojej nieobecności na forum i czacie nieco dłuższym.Pobyt na mazurach był boski i zabawa przednia pogoda idealna,po 28 latach byłem w tej samej leśniczówce i w tym samym pokoju co wtedy.Wystroju nie pamiętałem wiedziałem tylko że 1 piętro i naprzeciwko schodów. Było BOSKO i bylem odcięty od Świata,bo nie oglądałem telewizji,ani nie byłem na internecie,o gazetach już nie wspomnę.Ale wróciłem cało i zdrowo oraz bardzo szczęśliwy.Wypada mi teraz wszystkim podziękować za życzenia skierowane pod moim adresem.Wszystkim serdecznie dziękuje.Do reszty ustosunkuje sie jak troche zapoznam sie z treściami które były pisane wcześniej Już jestem z wami.Serdecznie pozdrawiam |
2010-01-05 (19:08) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 269 944 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Madziaryna 1 zadałeś pytanie dotyczące zysków z czerwonej kartki że kurs mały a zyski wielkie.Kontaktowałem sie z zięciem i zapytałam,wiec kurs nie był taki mały i z tego co on pamięta to było chyba kurs był w okolicach 4-5 wiec nie taki,mały.Dysponując informacja o wydarzeniu zorganizowane grupy inwestują ogromną kase w takie ustawki,bo jest to bardzo dobrze organizowana grupa,dysponująca ogromną kasą.Inwestują w Niemczech i Słowacji w euro.Wiem tylko że zawodnik ten z Krakowa przeszedł do kieleckiej drużyny,z wynagrodzeniem miesięcznym 43 tyś zeta.Jak jest teraz to nie wiem bo mnie o nie interesuje.I pamiętaj że wielkie pieniądze nie lubią rozgłosu i tam gdzie one są tam jest grupa która zawsze sie takim pomnażaniem kasy zajmuje,tylko my o tym nie wiemy.Mam nadzieje że moja odpowiedź jakiś dała Ci pogląd na to co sie dzieje.Więcej nie wiem i chyba wiedzieć nie chce.Pozdrawiam |
2010-01-05 (19:46) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 269 966 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ICEMARIO ja daje sobie spokój z gra w kulki nawet internet nie zmieni mojej decyzji.Zacząłem sie dokształcać na bukmacherce,ale bede grał progresją,i muszę Ci powiedzieć,że zaczyna mi sie podobać,bo mam duży wybór kursy stworze sobie podobne i bede sie bawił.Przemyśle to,obiorę jakąś strategie gry, wyodrębnie sobie kapitał i do boju.Na mecz mam aż chyba ze 6 rożnych wariantów moze być to ciekawe i bardziej podniecające,a ponad to moge śledzić grę na wyniki na żywo wiec wpadam patrze i sie ciesze albo smucę i tak 90 minut.To w skrócie.Wszystko co gram bede podawał na forum.Pozdrawiam |
2010-01-05 (21:48) bella34Data rejestracji: 2008-05-06 Ilość postów: 10127 | wpis nr 270 031 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witaj koguciku!bardzo się cieszę że odpocząłeś sobie i z nowymi siłami,szczęśliwy i zadowolony wkroczyłeś w Nowy Rok!!! Cały czas się zastanawiam nad \'\"szkoleniem\"u kogoś mądrego w obstawianiu np.piłeczki na razie wróciłam do kolektury z efektami średnimi jak na 5dni,ale w tym roku czekają mnie sukcesy,więc alleluja i do przodu! totomixie wróóóóć! buziaki koguciku:* |
2010-01-05 (22:07) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 035 [ CZCIONKA MONOSPACE ] BELLA34 witaj.Niestety Ci nie pomogę bo sam jestem rzadszy od wody w tym temacie,ale podam Ci stronę która moim zdaniem zasługuje na uwagę oto ona www.surebety.pl podał ją ktoś chyba na czacie .I tam wszystko jest krok po kroku napisane,są podane rożne możliwości gry progresją,oraz inne systemy dokładnie opisane.Jak czegoś nie zrozumiałem to czytałem drugi i nawet trzeci raz i to nie jest wstyd.Naprawdę żeby nakręcić nakrętkę na śróbę nie musisz wiedzieć z jakiego materiału jest zrobiona śruba czy nakrętka ,tylko musisz pomyśleć w która stronę kręcić.Trochę należy po obserwować wyniki,i zaczynać grać ja od jutra będę podawał typy jakimi gram i jutro określę swoją strategie gry czyli czego chce lub do czego bede dążył w miesiącu styczniu.Nie taki diabeł straszny,ja sie tego nie bede uczył bo mnie to nie interesuje,ale będę grał bo wydaje mi sie że to dobra gra dla MYŚLĄCYCH,i więcej możliwości niż w kulkach bo tam wypadnie/nie wypadnie a tu i remisy i wygrane jednej lub drugiej Drużyny,i wiele innych fajnych możliwości.Nie chce korzystać z niczyich typów,ale chętnie korzystam z nauki jaka jest potrzebna.Serdecznie Cie pozdrawiam. |
2010-01-05 (22:57) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 054 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jutro kogut zagra następujące zdarzenia w totomixie: zdarzenie 492 Arsenal - Bolton typ 1 kurs 1,20////1331 Chier - Inter typ 2 kurs 1,80////1340 AC Milan - FC Genoa typ 1 kurs 1,60 . AKO - 3,46 zagram za 6 zeta wygrana to 18,70.Ten kupon musi być wysłany do godziny 12 bo zdarzenie 1331 jest rozgrywany o 12,30.To tyle .Gdybym gdzieś popełnił błąd czy w kursach czy w nazwach zespołów,to prosze mnie rozgrzeszyć.Z Góry dziekuje.Pozdrawiam.Jak bym coś zmienił to jutro napisze. |
2010-01-05 (23:28) Tajemniczy Don PedroData rejestracji: 2009-04-18 Ilość postów: 722 | wpis nr 270 062 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Koguciku, Masz takie strony: livescore.com - tam możesz obserwować różne rozgrywki w trakcie, oraz wyniki historyczne. Oczywiście przykładowe MLB.com, NHL.com i NBA.com znasz. Jeszcze jest adthe.net, gdzie wiele meczy jest do obejrzenia gratis. No to wygranych |
2010-01-05 (23:31) piterexData rejestracji: 2007-08-30 Ilość postów: 120 | wpis nr 270 066 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Polecam jeszcze forum http://forum.typosfera.pl/ , bukmacher bwin daje duzo relacji live video, bet365 także. Powodzenia:) |
2010-01-06 (00:13) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 076 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Bardzo dziękuję za strony do przeglądania tylko boje sie żebym nie zdurniał od namiaru informacji.A teraz coś na wesoło.Nasz kochany rząd dał nam na wigilie prezent pod choinkę.Dał nam strażnika miejskiego z większymi uprawnieniami,ale tylko wobec babć które mają rentę.Otóż ci strażnicy dostali uprawnienia używania paralizatorów wobec wszystkich którzy ukończyli 60 lat i choruja na serce.Paralizatora nie można używać wobec karków bo to grozi utratą drogiego sprzetu.Mogą nam również pod pozorem posiadania narkotyków kontrolować kieszenie, i oczywiście zabrać to co jest w portfelu bo to ich zbójeckie prawo bo skąd obywatel ma kase,to nie zgodne z zasadą równości.Taki FUNKCJONARIUSZ z definicji zawsze ma racje,i że jest to zgodne z konstytucją w której jest jasno napisane ze każdemu wolno wszystko,i nikt nic nie musi i tego należy sie trzymać.CDN.Dobranoc. |
2010-01-06 (08:49) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 101 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam serdecznie.Dziś podam moją strategie na grę w zabawie zwanej bukmacherką.Otóż dałem sobie do dyspozycji 1000 zeta na grę.Moja strategia gry na miesiąc styczeń polega na tym by na dzień 31 stycznia grając codziennie w totomix mieć dalej ten kapitał 1000 zeta,wtedy już będę zadowolony,a jak by sie coś przez przypadek wygrało to już będę skakał po kurniku z radości. Moja taktyka to bedzie gra na 3-4 zdarzenia sportowe na jednym kuponie z AKO min 3,2 i więcej ,według tabeli progresji.Może sie zdarzyć że zaszaleje i dam 5 zdarzeń,ale im mniej zdarzeń tym większa szansa wygranej.Reszta gry tak jak w kulkach tylko teraz należy załączyć drugi bieg w myśleniu.Bo kulki to 99% szczęścia,a mecze to już pewna wiedza,i ten % szczęścia sie troche zmienia,ale oczywiście jest bardzo ważny.Wiem że od nadmiaru wiedzy nie jeden przegrał wydawało by sie pewne kupony,bo kierował się wiedzą,a czasem musimy zdać sie na ślepy los.Gry nie traktuje jako żrodło dochodu,ale też nie traktuje tego jako upłynnianie gotówki ,bo z nią wiem akurat co robić.Gram tylko w totomixie bo jak pisałem mam kolekturę pod blokiem,i gdyby jej nie było to na pewno bym sobie znalazł inny rodzaj rozrywki.To taki malutki wstęp z mojej strony.Będzie podawał wszystko co zagram oraz stawki jakimi bedzie to puszczone.Miłego dnia i trafnych typowań.Wczoraj podałem na dziś zestaw ,ale nie wiem czy nie wyśle jeszcze jednego.Pomyśle i podam jak bym sie zdecydował.Co do metody gry na razie nie mam wyrobionego zdania,czy grać na remisy ,czy na wygrane 1-2,czy też na wygrana jakiejś drużyny.To wszystko będę eksperymentował w styczniu.Może taka mieszanka bedzie dobra.Teraz nie umie tego określić.Serdecznie pozdrawiam i dziękuje tym co doradzają mi w tym dla mnie nowym wyzwaniu.Pozdrawiam |
2010-01-06 (09:32) GromData rejestracji: 2008-11-01 Ilość postów: 349 | wpis nr 270 111 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam Koguciku i cieszę się,że wróciłeś. Powodzenia w tym co robisz. Ja natomiast zostaję przy moich kulkach.Wczoraj znów pełny sukces,bo weszły parki takie jak,,,,7,77,,,,,25,28,,,,,0raz 5,75,,,dlatego na razie zostaję przy parkach trójkach i czwórkach. Ale życzę Ci powodzenia i dużych wygranych. Serdecznie Cię pozdrawiam. |
2010-01-06 (10:12) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 128 [ CZCIONKA MONOSPACE ] GROMIE mam w stosunku do Ciebie wyrzuty sumienia bo moje GG nie działało a wiadomość odebrałem dopiero wczoraj z archiwum.Mam problemy z tym nowym GG ,nie wiem jak inni, i dziś po Południu postaram sie napisać do Ciebie na GG.Ja Ci gratuluje kulek i trafnych typowań,bo wiem że to akurat robisz znakomicie.Za życzenia dziękuje,i będę sie starał przy najmniej na dzień dobry nie stracić.Pozdrawiam serdecznie. |
2010-01-06 (12:01) GromData rejestracji: 2008-11-01 Ilość postów: 349 | wpis nr 270 160 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Koguciku,,,spoko,nie ma sprawy,nic sie nie stało. Wróciłem dopiero z Kolektury,gdzie odebrałem wygraną. Dziękuję i Tobie też życzę wysokich wygranych. Pozdrawiam serdecznie. |
2010-01-06 (16:56) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 271 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.Nie dawno wróciłem i widzę że mój typ 1331 wyszedł czyli jedno zdarzenie zaliczone kurs tego był 1,80, a mecz był o 12,30 o czym pisałem żeby sie nie spóźniać z wysłaniem.Czas pokarze co bedzie dalej.Pozdrawiam i nakarmię GŁODA to może cos wesołego napisze. |
2010-01-06 (17:25) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 284 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Widzę że zdarzenie 492 Arsenal - Bolton zostało przełożone.Nic nie szkodzi bo obstawiałem 1 za 1,20 wiec kurs raczej symboliczny. Będzie mniej ale jak drugie zdarzenie wejdzie o te ok 3 zeta czyli zamiast 18,70 to bedzie 15,55 i naprawdę bardzo mi zależy na wygranej bo to 1 kupon,nawet nie o kase tu chodzi tylko o chęć do gry,a także jest to dla mnie sukces i potwierdzenie że można.Czekam teraz na mecz 1340 AC Milan - FC Genoa z kursem na typ1 w wysokości 1,60.Początek 20,45.Pozdrawiam |
2010-01-06 (19:48) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 367 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Pobrałem dzis zaległą prasę z teczki w kiosku ruchu i jak czytam wiadomości co wymyślają nasi wybrańcy narodu to włos mi sie jeży wszędzie tam gdzie porasta.Ma być podatek od deszczu,bo doszli do wniosku że jak deszcz pada na dach to spływa (praw fizyki pan nie zmienisz)do kanalizacji a kanalizacja jest wodociągów a wodociągi spółką skarbu państwa czyli rząd może sobie z tego coś chapnąć.Ja myślę że minister od infra struktury powinien iść dalej,czyli do podatku od nieruchomości powinien doliczać podatek od głębokość fundamentów,wysokości budynku,rozpiętości dachu nad ICH niebem.Dodatkowo opodatkował bym ilość okien w mieszkaniu,domu czy bloku.Za każde kichniecie też powinna być kara bo w trakcie tej czynności rozsiewamy kogucią grypę.Teraz apeluje do młodych.UCIEKAJCIE z tego durnego kraju bo za Parę lat zakują nas w kajdany,zamknął w pomieszczeniach i będziemy zmuszeni do obstawiania gier liczbowych,lub zrobią nam obowiązkowe keno żeby nikt nie zdążył pomyśleć,a pozostałe jeszcze w zakamarkach środki NBP przegrać w grze,oczywiście z własnej nie przymuszonej woli.Oj czekają nas wesolutkie czasy. |
2010-01-06 (22:50) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 436 [ CZCIONKA MONOSPACE ] HHHHHUUUUURRRRRAAAAAA kupon wygrany.Pierwsza próba wyszła pomyślnie.do wypłaty 15,55 czyli odjąć koszty to na czysto do skarpety wędruje 9.00 zeta te drobne 0,55 to sobie daruje i może do świnki wsadzę dla wnuka na szczęście.Zawsze bede zaniżał wygrane do pełnych kwot,a nadwyżkę w groszach przeznaczę na szczęście.Pozdrawiam |
2010-01-06 (23:58) kogucik19Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 | wpis nr 270 467 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Na jutro będę grał takie zdarzenia: 6402 Ilves - SaiPa typ 1 kurs 1,82////6403 Jakierit - Pelicans typ 1 kurs 1,70////6475 Linkopings HC - Sodertalje SK typ 1 kurs 1,35////AKO to 4,18 stawka 6 zeta do wygrania 22,60.Pierwsze dwa mecze o 17,30 ten ostatni o 19,00.Za ewentualne błędy w nazwach tych zespołów przepraszam,i dlatego podaje numery aby można było sobie sprawdzić.Zobaczymy co z tego wejdzie.Pozdrawiam |
| | Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 280 281 282 ... 691 692 Wyślij wiadomość do admina 📜 Archiwum czatu multipasko od 2007 NOWOŚĆ |