Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 19 20 21 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

KOGUCIK- I WSZYSTKO JASNE-PROBLEMY,POMYSLY (moderator tematu: kogucik19)

2008-12-24 (10:11)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 169 718
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Przez pomylke faceta z kolektoery jestem w plecy bo gdyby losowanko puscil na 23.12 to akurat wyszlo 24 a mialem to puszczone 2x i liczba 10 czyli na 6 liczb 3 weszly.Och zycie zawsze przez bledy innych my tracimy,a ze nie sprawdzilem to tez i moja wina ale coz zycie.Mam nadzieje zw wigilijne losowanko tez bedzie szczesliwe.Pozdrawiam
2008-12-24 (11:34)

status Maksiu78
Data rejestracji: 2008-11-04
Ilość postów: 300

3863
wpis nr 169 733
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

No tak...to potwierdza,ze kobietki w kolektorach są o wiele lepsze.

Można miło pogadać i jeszcze nacieszyc oko

Ostatnio chciałem zagrać na jednym kuponie Nieparzyste i zakres.

Pytałem babki,czy tak można.

Niewiedziała,ale wbiła to na kompa i wyskoczyło,że nie można.

Sama od siebie sprawdziła.

Dlatego kocham kobietki.

Zdecydowanie bardziej od emerytow. ))

Teraz czekam,az dojdzie kasa do booka netowego i tam bede sobie grał za drobnice w meczyki.

Dziś czekam na wyjątkowy prezent.

Jesli go dostane,to sie pochwale.

Zaznaczam tylko,że nie jestem materialistą.

Na razie to tajemnica.
2008-12-24 (12:36)

status kogucik19

1867
wpis nr 169 737
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

MAKSIU widze ze mamy te same gusta,wiec to dobrze wrozy jak sie spotkamy,chyba byles grzeczny bo nigdzie nie rozrabilaes,zreszta jak taki facet moze nie dostac prezentu,czekam az sie pochwalisz co ci tam aniolek przynieszie moze kuponik a w nim okragly milionik na sylwestra,szkoda tylko ze nie mozna laczyc,tych zdarzen ale trudno zobacze co mi we fortunie powiedza co do laczenia na liczbach swiata.Ale jak tego emeryta zobacze to pojade do innej kolektory,dzis radosny dzien i nie ma sie co denerwowac bo do wyplaty bylo tylko ok220 zeta,wiec nie jest to jakis majatek ,a dzis mam nadzieje los mi to wynagrodzi,a nawet jak nie to i tak bedzie mily dzien z rodzinka i psiakiem z ktorym pogram w pileczke.Pozdrawiam.
2008-12-25 (10:45)

status kogucik19

1867
wpis nr 169 833
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiatm serdecznie w ten swiateczny poranek,za oknem lekka biala kolderka,a wigilijny wieczor minol bardzo milo i sympatycznie.Los tez okazal sie dla mnie laskawy bo Hiszpania wylosowala 3 moje liczby,ale te o najnizszym progu,ale wazne ze cos trafione wiec nalezy sie cieszyc.dzis fortuna na szczescie nie czynna wiec dzien oddechu,a jutro tylko Fortuna reszta odstawiona do Nowego Roku.Serdecznie pozdrawiam i zycze milego spokojnego dnia.
2008-12-27 (16:21)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 105
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wiatam.Dzis mialem okazje porozmawiac z panem ktory 23.12 wyslal mi kupony na 24.12,nawet nie uslyszalem slowa przepraszam tylko ze on myslal ze to losowanie nie jest codziennie a wyswietlilo mu sie 24 to wyslal,i mowi ze to wina systemu,no nic glupszego ten matol nie potrafil wymyslec,nie bede sie rozpisywal powiedzialem mu co o tym mysle ale pan zaczol czytac gazete wiec olal mnie totalnie,dokad tacy kretyni beda decydowac beztrosko o naszej kasie,i zadnej odpowiedzialnosci za ten blad nie poniosa.24.12 wyszly 3 liczby,a ja postanowilem rozbic kwoty na mniejsze na wieksza ilosc liczb,i wczoraj 26.12 poslalem 27 liczb z tego 6 liczb za wyzsza stawke 21 za mniejsza,oczywiscie z zachowaniem odpowiednich progow.Wczoraj wylosowano 3 liczby z mniejszego progu wiec dzis poslalem 6 liczb za wieksza stawke a 18 liczb za mniejsza.Zobaczymy co z tego wyniknie.Pozdrawiam reszta pozniej.
2008-12-28 (10:43)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 251
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Wczoraj Hiszpania wylosowala tylko jedna moja liczbe z dolnego zakresu,wiec nie ma czym sie chwalic a dwie liczby sie powtorzyly,a tego nie bralem pod uwage.Co do systemow na nie wychodzace to przypuszczam ze nie warto robic zestawow z 7 liczb,wogole nie warto robic zadnych zestawow w systemach,poniewaz jedna liczba w takim rozpisanym systemie psuje 5 zestawow wchodzacych w sklad systemu.Podam przyklad :6 liczb 6 zakladow 5 skreslen jak jedna liczba nam wypadnie to 5 zakladow jest przegranych a 1 wygrany,a ostatnio wszystkie liczby ktore wziolem do testow nadrabiaja swoje postoje,a co najgorsze wychodza pod rzad po 3-4 razy,jak liczba 2 ,21.Moim zdaniem samemu nalezy wybrac liczby do poszczegolnych zestawow tylko najbardziej kotrzystna uwarzam kombinacje od 3-5 liczb nie wiecej.tak nalezy wybierac te liczby by zrobic 6 zetawow i aby w tych zestawach liczby sie nie powtarzaly chyba ze mamy taka liczbe pewniaka ktora wychodzi naprawde rzadko a nie powinna juz wychodzic pod rzad.To moje i tylko moje przemyslenia moze ma ktos inne to moze wspolnie cos pokombinujemy na razie testy trwaja i widac jak na dloni jakie bledy popelnilem wiec nalezy przed gra to naprawic.Pozdrawiam i ciesze sie ze niektorzy poszli tropem gry na zdarzenia jak P/NP w multi,zakres plusa,Twoj szczesliwy numerek,P/NP duzy lotek,polecam rownierz sume liczb w multi.Wszystkim zycze powodzenia tylko juz widze ze oslepieni powodzeniem zwiekszaja swoje zyski,wiec ostrzegam tego nie wolno robic,grac malutka lyzeczka,a stale,nawet powiekszyc zakres gier ale nie zwiekszac progow w celu uzyskania wiekszych dochodow,to zgubne dzialanie jest,sam to przerabialem wiec wiem jak trudno sie odrabia i wtedy sie nie zarabia a po co tak robic.Przestrzegam i tyle ,kazdy wie co robi tylko nie pamieta ze sukces zaczyna dzialac na oczy i sie slepnie.
2008-12-28 (15:08)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 297
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wydaje mi sie ze mozna by grac na biezaca typujac liczby i zagrac na 2 liczby (NIE wychodzace) wprawdzie kurs marny ale i prawdopodobienstwo trafienia duze,bo gral bym na liczby ktore zaczynaja wisiec i tak jest taki zestaw liczb co mozna by zaryzykowac tylko juz nie teraz ale jak byl 6-7 losowanie i to nie wyszlo to mozna bylo obstawiac na pewniaka a takie liczby to zestaw 1,3,8,10,14,80 na ktory juz bym przestal grac a obstawil pojedynczo na wychodzenie bo uwazam ze do 5-7 dni one wszystkie wyjda. Chcialem wam zwrocic uwage na fortune i gra FORTUNA 9/49 zobaczcie jak tam biegaja liczby a kurs na jedna jest 4 warto sie przyjrzec i zobaczyc mozna cos ugrac bo przekonajcie sie ze mozna.Sam zaczne w to grac tylko sobie z tymi liczbami Hiszpani poradze,bo przez ten blad kolektora mi sie to wszystko przedluzy a bylo juz tak slicznie .Trudno to jest gra,a ze nieodpowiedzialni ludzie sa ciagle na naszej drodze to trudno,wspominam o tym bo ciagle nie moge tych 5 liczb odzalowac.Och zycie.pozdrawiam.
2008-12-28 (21:20)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 398
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Po zrobienu tabeli progow o zysku jak zwykle 10 zeta mam takie porownanie na 1 liczbe w multi 10 prog wynosi 271 zeta a na Fortune 9/49 10 prog wynosi 77 zeta i zyski takie same warto to przemyslec dlatego o tym wam pisze bo ja juz na razie chce dychnoac a pomysly wam podsowam bo sam nie wszystkiemu podolam a jak wiecej ludzi cos wymysli to i ze mna sie potem podziela i ja z gotowizny skorzystam.Do boju rusze jak wylasuja ostatnia liczbe w Hiszpani .Nigdy nie przerwe gry i nie zostawie nie skonczonej musze to zakonczyc z zyskiem wiec poczekam ale moze ktos zacznie przedemna grac to napisze o wynikach,wiec kulkowicze do boju niech wam ta foruna w potfelach sie pojawi.Pozdrawiam
2008-12-28 (21:39)

status icemario
Data rejestracji: 2005-01-07
Ilość postów: 6391

561
wpis nr 170 406
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...kogucie...nie wysokosc kasy do ilosci progow sie liczy a czestotliwosc wypadania danej liczby...bo co z tego ze w Fortunie 9/49 przy 10 progu mamy kwote 77, a w ML 271???...jak w fortunie czas oczekiwania na 1liczbe wynosi np.9, a w ML np.4?

...no chyba ze to sprwdziles i czas oczekiwania i tu i tu jest taki sam...w co osobiscie nie wierze bo juz na pierwszy rzut oka widze ze jest inaczej

pzdr.nara:)
2008-12-28 (22:04)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 411
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ICEMARIO coz moge ci napisac kiedys napisales ze chcesz grac dla kasy a ja dla adrenaliny i nasze drogi wtedy ci napisalem sie rozeszly ale gdybys spojrzal na statystyki np 30 losowan Fortuny moze bys cos zauwazyl a moze nie ja zauwarzylem dlatego o tym pisze ,a poza tym jastem czlowiekiem ze interesuje sie wieloma grami a multi mnie znudzi i napewno czas oczekiwania jest podobny a jak masz szczescie to za 3 x mniejsza kase zarobisz tyle samo i nawet stac cie wtedy za ta sama kase obstawic 3 liczby w Fortunie a wtedy zwiekszasz prawdopodobienstwo trafienia ,pomysl i o tym ze to zabawa a nie metoda na dochody co sie zarobi to sie zarobi byle nie stracic tak jak w multi grajac systemami,na dluzsza mete nie wyjdzie dochod a tu nie stracisz bo nawet 20 losowan mozna poczekac i zagrac na liczbe ktorej nie bylo np 30 x .Rozne sa sposoby gry,a ja tylko daje propozycje a nie nakazy gry kazdy wybiera co chce i za ile chce,mnie kiedys tez wskazano droge i otwarto oczy na gry,i teraz zwracam ten dlog wdziecznosci pokazujac inne mozliwosci bo niektorzy nawet o tym nie wiedza ,czasem sadzac po tresci na czacie zastanawiam sie dlaczego niektorzy biora sie za gre nie majac zadnej wiedzy zadnej podstawy tylko chca rady i nawet nie znaja kursow,a jednak chca grac,wiec i do nich odresuje ta informacje.Za stary praktyk jestem zeby juz mi sukcesy przyslonily zdrowy rozsadek,wygrywam drobnice i ciesze sie tymi wygranymi bo spie sobie spokojnie i nie szaleje jak to jeszcze nie tak dawno mialo miejsce,troch zimnej wody sie na mnie wylalo i idrabianie jednej straty trwalo 1,5 miesiaca ,a ile mozna bylo zarobic jak by nie odrobka straty.Ale czytajac forum widze ze niektorym chwilowe sukcesy troche uderzyly ale to ich sprawa,ja obserwuje i czekam,nie zlosliwie tylko wiem ze grajac takim sposobem za takie stawki i jeszcze chcac te stawki zwiekszac do niczego dobrego sie nie dojdzie ale poczekamy zobaczymy.Uciekam na losowanko.Pozdrawiam
2008-12-28 (23:22)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 434
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

I mam takie jeszcze jedno spostrzezenie jak ktos oglosi np.\"mam mapki plusa\"nagle okazuje sie ze wszyscy chca te mapki miec a co z wlasna prowadzona statystyka,na jakiej podstawie planujecie liczby nie majac zadnej dokumentacji,caly czas zastanawiam sie nad fenomenem tego zjawiska,a statystyk tyle ze chej tylko poszukac ale najlepiej prowadzic wlasne bo najbardziej czytelne kazdy ma swoj sposob oznakowania,ale codze to podobno najlepsze,moze tak ale napewno nie chodzi tutaj o statystyki.Pozdrawiam
2008-12-28 (23:41)

status icemario

561
wpis nr 170 437
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...rozumiem ciebie

...ale za cholere nie moge zrozumiec czemu nie chcesz zrobic z grania sposobu na zycie???...czyzbys juz mial to wszystko o czym marzysz???...bo wiesz ja zawsze mialem w zyciu pod gorke i do wszystkiego co mam doszedlem krwia,potem i ciezka praca i uwierz mi mam nie wiele...wiec nie spoczne bo w liczbach to jestem dobry i mysle ze to taki dar dla mnie zebym cos z tym zrobil...wiec robie

2008-12-28 (23:56)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 440
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ICEMARIO nie bede ci pisal na forum o sobie moge na gg ci napisac,ale od szkoly sredniej mam talent pomnazania swojej kasy ,i nawet wtedy kiedy pracowalem po 14 godzin to moje wynagrodzenie bylo mniejsze niz oprocentowana kasa w banku w Wieliczce filia w Krakowie,to pracowalem i strasznie kombinowalem a jak wiesz choc mozesz nie pamietac to ten kto kombinowal nie nazekal,Byly takie dnie w mojej pracy ze zarobilem tyle ile drugi zarobil przez caly rok.Wiecej ci nie bede pisal,jak chcesz cos wiecej wiedziec to na gg mozemy poklikac.Nie zmarnowalem tej kasy tylko inwestowalem,i kiedy inni pukali mi po glowie ja robilem swoje tak jak bym przewidzial dzisiejsze czasy.a teraz tylko modle sie o zdrowie ktore jak na razie mi dopisuje i dziekuje zawsze rano ze sie budze i nic nie boli a nie jeden mlody jeszcze by mi nie poradzil.To tyle ICEMARIO mam nadzieje ze zsapokoilem twoja ciekawosc.Pozdrawiam
2008-12-29 (11:20)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 460
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Wczoraj Hiszpania wylosowala tylko 1 liczbe ale nie ma sie co dziwic byl ten dorabiajacy rencista ,ktory mi zknocil moje losowanka wiec nie ma sie co dziwic ze tylko 1 liczba,i to z dolnej polki.Mam nadzieje ze dzis bedzie fajna laseczka z kolektory Fortuna,i jutro 2 liczby wypadna bo taki zalozylem plan.Pozdrwaim i zycze sukcesu.Nikt nic nie pisze o swoich spostrzezeniach,i czasem sie zastanawiam czy nie lepiej dac sobie spokoj z pisaniem grac sobie cichutko bez publiki,bo jak nikt nic nie pisze a tylko z nudow czyta to moze nie warto sie produkowac.Pozdrawiam i czekam na opinie.
2008-12-29 (12:08)

status Olek
Data rejestracji: 2008-05-11
Ilość postów: 1353

3485
wpis nr 170 468
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam @kogucik19

Czytam (jak wielu innych) twoje zmagania z liczbami. Sam mam ochotę zagrac w NIE wychodzące, bo blisko mnie otwarto punt Tipsporta. Liczyłem ze opracujesz jakiś dobry sposób i przedstawisz go tu jasno i klarownie.

Ale wiem że każdy sam musi wypraktykować swój , i (jak się mu wydaje ) jedyny genialny sposób, na obrobienie buka. Kazdy w to wierzy (inaczej by nie grał), ale po pewnym czasie się okazuje że prawie nie jest to możliwe. Wszystkie statystyki (czym się podpieramy) mają to do siebie ze sa obliczane

na tym co było, a my musimy przewidzieć co będzie - i tu jest nasz problem.

Są to gry LOSOWE i nieprzewidywalne. Dlatego potrzebny jest łut szczęścia, i czasem ktoś to szczęście ma, a inny nie.

Jak widzisz , podczepiłem się w grę na plusa, i widzę że @maniekg to szczęscie ma, i z tego korzystam-chociaż wyjście awaryjne mam opracowane.

Narazie można też obstawić - 810, bo od 10 losowań wychodzi +810.

Pozdrawiam i życzę jak najmniej \"dziur\", czyli długich przerw wszystkim grającym. Olek
2008-12-29 (12:43)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 471
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

OLEK witaj milo ze sie odezwales co do systemu liczb na NIE wychodzace to mam juz pewne wyniki ale jak na poczatku sa dobre dochody to potem jedna liczba wypadajaca pod rzad 5 x jak 2 niszczy wszystko,lub 77 ktora tez nie poskapila sobie wypadania pod rzad,a to jak wiesz takie pod rzad wypadanie jest okrutne dla grajacych systemem na NIE wypadajace.Sam myslalem ze bedzie to latwiejsze a jednak okazuje sie ze nie ,ale napewno cos opublikuje bo mam pewnw spostrzezenia i bedzie to dotyczylo 31 dni grudnia.Najwiekszym problemem jest dobor liczb i czasem sie zastanawiam czy nie lepiej codziennie typowac jakies 2,3,4,5,,6 liczb i z tego na bierzaca ukladac zaklady z systemow prostych biorac wzor.Pozostaje jeszcze jedna kwestia czy grac na mala liczbe skreslen np 2 z malym kursem duzym nakladem czy na 6 skreslen z kursem wiekszym(3,3)ale i ryzyko wystapienia jakiejs 1 liczby wieksze,widzisz takie zadaje sobie pytania i jak w piatek jestem pewny ze jedno lepsze od drugiego to w sobote mam juz inne zdanie bo wyniki sie zmieniaja.Co do gry w plusa nie bede sie wypowiadal,i zycze zeby MANIEG typowal szczesliwie choc on dla mnie jest nie przychylny bo mielismy konflikt ale jak to bywa,ja nie jestem pamietliwy i zycze mu sukcesow,tylko niech uwarza bo moze wpasc w pulapke ktora sam sobie przyszykuje,ale poki co jest dobrze i niech tak zostanie.Pozdrawiam.
2008-12-29 (16:55)

status icemario

561
wpis nr 170 499
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...kogucie...tak myslalem kogucie

...ja nie mialem okazji do kombinowania...a jak juz cos sie trafilo to tak ze omalo w pace nie wyladowalem

...zycze wiec duzo trafien i jak kolega napisal zeby dziury nas omijaly szerokim lukiem

2008-12-29 (20:03)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 534
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

ICEMARIO inne czasy,inne mozliwosci,inne uklady ale to juz historia teraz takie numery by nie przeszly.Dzis w Fortunie byl na stanowisku moj rencista wiec po mojej awanturce,uwarznie puszczal kuponiki ale nie spodziewam sie zadnych rewelacji bo on ma juz pechowa reke dla mnie,trudno,moze sie to zmieni jak wroci laseczka,ktora to obsluguje na stale.Co do dzior to byly,sa i beda wiec zawsze sie moze zdarzyc i teraz to i ja madrzejszy jestem nalezy przerwac gre poczekac az wszystko wroci do normy dziora minie i dalej mozna grac.Pozdrawiam.
2008-12-29 (23:26)

status Maksiu78
Data rejestracji: 2008-11-04
Ilość postów: 300

3863
wpis nr 170 588
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam po dłuzszej przerwie.

ICEMARIO,widze,ze mamy duzo wspolnego i podobne przejscia i historie.

Koguciku,wiec....wkoncu wygrałem!

Akurat tak sie złożyło,ze musiałem czekać do świat,na informacje.

I wygrałem!

Jestem szczesliwy!

B O B Ę D Ę O J C E M !
2008-12-29 (23:39)

status kogucik19

1867
wpis nr 170 592
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

MAKSIU GRATULACJE z powodu ojcostwa to najwieksza wygrana w zyciu,tego nikt i nic ci nie zastapi,i nie da takiej radosci,coz ci moge wiecej napisac,chyba nie czas na liczby nie dzis skoro podzieliles sie z nami radosna nowina,wiec niech tak zostanie.JESTES WIELKIM WYGRANYM.W tym wypadku rok konczy sie dla Ciebie sukcesem .Serdecznie pozdrawiam.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 19 20 21 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina