Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 ... 185 186 187 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

KOGUCIK- I WSZYSTKO JASNE-PROBLEMY,POMYSLY (moderator tematu: kogucik19)

2009-06-23 (09:26)

status kogucik19
Data rejestracji: 2006-03-24
Ilość postów: 7712

1867
wpis nr 208 105
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DANTEV To co napisales jest jak najbardziej słuszne,i to ze kurs maly i zyski tez male to jednak sa zyski a nie strata.Grając na 2 zakresy,mozna grac i na 4 zakresy,robiac niektore techniczne frika tyle tylko ze nalezy dysponować kasa i to taka zeby jak napisales byc zabepieczonym na te 13-15 progow bo jak wiemy to gra losowa,a progresja to gra wymagająca nie raz dużego kapitału ale dająca duza szanse ze sie nie straci,a zarobi. I niestety male ryzyko straty to maly kurs większe nakłady.Tam tez siedza analitycy i licza,kombinują jak by nas wyrolować.Dobrze jest jak jest staly kurs i wtedy wiemy jak sobie dobrac progi,ale jak mamy czasem ruchomy kurs,tak jak w totomixie to czasem możemy miec niemila niespodzianke (mialem juz takie kosztowne),bo jak z 1,85 obniża do 1,35-1,40 to nam przy wyższych progach kasy moze braknac.Kierunek dobry.Polecałbym również dre w tipsporcie na zakres TSN z kursem stalym 2,7.Gralem i zarobiłem na tej grze,jak nie ma fortuny to niestety szuka sie gdzie indziej.Wszystko zalezy niestety od kasy,szczescia,umiejetnosci przewidywania i korzystania ze statystyk.Warzna jest tez technika gry ale do tego sie dochodzi jak sie traci,i odrabia odrazu widać bledy popełnione.Serdecznie pozdrawiam
2009-06-23 (12:33)

status icemario
Data rejestracji: 2005-01-07
Ilość postów: 6391

561
wpis nr 208 135
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...dantev nie mow hoop

...to nowa maszyna i jeszcze za wczesnie zeby cos prognozowac...ale miejmy nadzieje ze jest i bedzie tak jak napisales

pzdr.nara:)
2009-06-23 (18:57)

status kogucik19

1867
wpis nr 208 258
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Niech zyje wolnosc wolnosc i swoboda,nie muszę juz dzis grac pojde se na loda,jak fajnie jest juz nie grac ,tylko na pojedyncze zakładziki zeby nikt nie powiedział ze zmarnowałem szanse.Z drugiej jednak strony to zal ze nie obstawiłem liczby 46 jako tej oczekującej tak jak mam to w swojej technice gry przewidziane.Jednak powinienem dzis obstawic na zmiane B 67,40 bo czuje ze one do niedzieli wyjda,ale juz nie dam sie skusić tym bardziej ze mi kasy nie wypłacili bo nie bylo na punkcie.Jakieś jaja sa i maja pisać za potrzebowanie na punkt zeby mi wypłacić.Umówiony jestem na czwartek po 14.00.Ciekawe jak ja bym powiedział urzędowi nie mam i nie za place,zaraz odsetki,wylaczenie Interku bo kiedyś zapomniałem i wylaczyli,i nikt mnie nie pyta czy moze pozniej tylko ciach i koniec.Zeby nie bylo rezerwy na punkcie ze 2000 zeta i w dwa dni by wypłacili i spokój a tak,ach lepiej sie nie nerwic ,spoko luz i pakowanie,załatwianie ,i juz myślenie o przyjemnościach.Dzis zagrałem na zmianę B takie trójeczki za 2 zeta kazda:5,13,20///15,40,67///36,77,78///5,38,77///5,15,35//pozdrawiam
2009-06-23 (23:17)

status kogucik19

1867
wpis nr 208 399
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Poległem zgodnie z przewidywaniami na trojaczkach.Dobranoc.
2009-06-24 (02:24)

status Marco1972
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 481

4343
wpis nr 208 416
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Spoke, kurs na dwa zakresy zależy od tego gdzie grasz i jakim sposobem, ja dla przykładu mogę powiedzieć, że w fortunce na dwa zakresy we włoskiej superenalotto grałem z kursem 8.22(2).... Grałem, bo gry wstrzymane, ale mogłem uzyskać jeszcze wyższy, uznałem, że taki mi wystarczy.
2009-06-24 (07:45)

status kogucik19

1867
wpis nr 208 420
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Kogut jako ptak nielot nigdy sie do słoneczka nie zbliży,a ja nigdy nie trafie 6 liczb wiec po co sie wysilać.Postanowiłem grać trojaczkami,oto one:71,72,73,///71,73,75,///73,74,77,///74,75,79,///72,74,79,///.Te ostatnie dni sa najgorsze ale niech sie wypada teraz by 1 lipca byla śliczna pogoda na jazdę,a potem to hulaj dusza piekla nie ma.Juz za parę dni za dni Parę wezmę plecak swój i ...bede szczesliwy .Pozdrawiam i zycze wygranych.
2009-06-24 (23:36)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 208 699
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogucik19,

Wszystko dobrze z Twojego wpisu do mnie zrozumiałem i będę myślał.

Tymczasem mi nie do gry, bo mam inne niezwykle poważne sprawy na głowie. Działam jako prawnik, wszystko inne wisi na kołku od kilku lat i nie wiem, kiedy odwieszę. Bo spraw przybywa zamiast ubywać.

Twoja celna gra działa na wyobraźnię. Gratuluję wygranych w progresji. Pomyśl nad lepszą progresją. Jest taka! Znajdź ją i graj nią, a nikomu nie mów, bo się natychmiast stanie nieskuteczna! Będziesz grał ze znacznie mniejszym ryzykiem, chociaż niestety bez takich potężnych stresów jak w tej.. No a z kolei mężczyzna potrzebuje właśnie walki i stresu.

Ja do takiej gry, jak Twoja, obecnie się nie nadaję. Jest fascynująca, ale ja koniecznie chciałbym jeszcze doczekać lepszych czasów. No i rodzinie jestem bardzo potrzebny. A taka ostra gra może niekiedy spowodować, że pot spływa z całego ciała, ręce się trzęsą jak w chorobie parkinsona a serce chce uciekać przez gardło. To jest oczywiście bardzo ciekawe, kiedyś spróbuję, ale to kiedyś..

Pogodę będziesz miał pod psem na wyjazd. Możesz poczekać i jak tak dalej, to tu w Krakowie wszyscy popływamy na pontonach ulicami niezadługo.

W każdym razie wszystkiego dobrego
2009-06-25 (10:27)

status kogucik19

1867
wpis nr 208 744
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szanowny Tajemniczy Don Pedro wszystko co napisales to prawda.Jednak w jednym sie mylisz i nie ma sie co dziwic bo wszyscy sie niestety często w tym temacie myla a to w sprawie pogody.Otoz jeżeli ci co ja wroza sie nie pomylili to od 28 czerwca ma byc ślicznie i Ciepło a słoneczko nawet na noc nie będzie zachodzić i dzień będzie trwal tam gdzie jadę 24 godziny.Wyjezdzam 1 lipca wiec juz wszystko zdąrzy wyschnac i gościnna ziemia mazurska powita mnie pięknym słoneczkiem,a ludnosc mi jaksze bliska przywita mnie woda ognista,co niestety rano odczuje.Robię 60 dni przerwy w grze na odpuszczenie grzechów,i 3 Września ruszam grac.Serdecznie pozdrawiam i wiem ze twój zawód tez do bezstresowych nie nalezy ,a ze pochodzę z rodziny adwokackiej to cos mi jest wiadomo w tym temacie.
2009-06-25 (16:02)

status Tajemniczy Don Pedro
Data rejestracji: 2009-04-18
Ilość postów: 722

4474
wpis nr 208 806
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Kogucik19,

Dzięki za pomyślną prognozę. Być może będzie lepsza, niż pamiętnego pana Wicherka. Wicherek, jak pamiętasz czasem miał czarne okulary a czasem nie. I cała Polska po tych okularach wiedziała, jaka będzie pogoda. Bo werbalnie, to komunikował, co mu tam kazali, jak to w PRL-u.

Abyśmy się tylko nie ugotowali, ja od kilku lat w lecie jestem non-stop pod wiatrakiem.

Dziedzina prawa nie jest moją profesją. Jest moim zajęciem z konieczności. Walczę m.in. o odzyskanie ukradzionego rodzinie w 1952r. mienia. A konieczność znajomości prawa, raz, że jest ustanowiona obowiązującymi przepisami /trzeba znać prawo osobiście lub przez pełnomocników/, to dodatkowo praktyka jest taka, że jak się \"nie dopilnuje samemu\", to się z kretesem polegnie.

W rezultacie, nie chwaląc się, w wąskich zakresach z konieczności stałem się lepszym zawodowcem od wielu profesjonalistów. Smutna rzeczywistość.

Miłego urlopu, a jakby Ci tam na Mazurach coś przyszło do głowy, to nie zważaj na kanikułę, tylko nadawaj. Bo to nieraz właśnie na urlopie przyjdzie znienacka do głowy najlepszy totolotkowy pomysł, i wówczas się go często niepoprawnie lekceważy.
2009-06-26 (14:36)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 026
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.tak sie ciesze ze Pasko nas zablokował,bo ja mam pakowanie ,przegląd auta pod katem wyjazdu a tak Musiałem odpisywać na durne zaczepki.Wprawdzie dzis nie podałem parek ale wszystkie były z liczba 52 wiec niz nie trafiłem i moje 10 zeta trafi na budowę stadionów i autostrad,po której mój wnuk mnie kiedyś moze zdąży przewiesc.Pozdrawiam i do 22.
2009-06-26 (15:02)

status danteV
Data rejestracji: 2009-03-22
Ilość postów: 2034

4344
wpis nr 209 036
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam kogucik. Zapytam w formie żartu - czy gdyby Pasko Ciebie nie zablokował to czy mam rozumieć ze niespakowałbyś się na wczasy i nie przygotował auta do wyjazdu? Jesli tak to Pasko należy sie dobra wódka bo w pewnym sensie uratował Twój wyjazd : )

Ps. Tylko niech Pasko wszystkich nie blokuje bo kurortów zabraknie : )
2009-06-26 (16:06)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 054
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DANTEV pakował bym sie na pewno ale zawsze musialbym spedzic więcej czasu na glupie odpowiedzi,oraz prowokacyjne wpisy,a tak sobie spokojnie robię co do mnie nalezy zagladne na czat ale widzę ze nie ma potrzeby,odpisze na forum tobie na spokojnie zadane pytanko w formie wesołej,calkiem inaczej sie człowiek zachowuje jak nie musi sobie przypominać i planować co moze napisać zeby bylo dobrze,a zeby obronic swoje raje.Ostani wpis denisa 7 odebrałem jako wielka radosc z tego ze ktos obstawili i przegral.Pytam taki ma byc kulkowicz zawistny i cieszący sie z czyjejś porażki.Za takie towarzystwo zawistne to ja dziękuje.Gdzie byli jak pisałem ze np.trafiłem liczbe czy nie mozna bylo wtedy napisać to podaj numer kuponu bo ci nie wierze,jest na to czas tym bardziej ze pisalem o tym ze dwa dni czekałem az przysla z warszawy kase,jaki byl wtedy problem zapytać o numery kuponów kwotę itd.Najlepiej napisać klamie i przegrywa no bo jakim prawem on wygrywa jak my tacy fachowcy a przegrywamy.Co mam im powiedzieć,najlepiej by bylo napisać tak:I znów dupa przegrałem nic nie trafiłem.I tak pisac w kolko bylo by wielu przyjaciół wtedy,bylo by normalnie nie bylo by zazdrości,tylko radosc ja przegrałam ale on tez czyli nie jest tak zle bo on przegral.I tak sie napędza ta spirala.A niestety albo sie traktuje gre poważnie i angażuje srodki albo sie pomalutku przegrywa,nie zdając sobie sprawy ile .Gra to według mnie jest inwestycja,a nie świadomym traceniem kasy,ale zdarza sie ze stracimy,to musimy odrabiać kapitał bo takie sa prawidła gry.Jak ktos zagra za 5 zeta i przegra i znów za 5 zeta i przegra to co ja moge o nim myslec jak za dwa tygodnie grania za 5 zeta wygra.Wsadzi 50 a wygral 20 co za interes jak długo bym tak pociągnął,wtedy wiem ze gra bez glowy licząc na szczescie,a tu niestety szczescie musi byc polaczone ze strategia,i niestety wielka kasa.Dobra starczy wybacz,uciekam do zajec.pozdrawiam
2009-06-27 (12:44)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 337
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Witam.Dzis puszcze liczbę 19 za 5 zeta i nic więcej.Nie jest to gra progresja,ot tak na stratę tych 5 zeta ,zeby przechodząc kolo kolektory obsługa nie pomyslala zem sie obrazil,a i pogadam troche z ciekawymi ludźmi jak zwykle.Po zacieklej wymianie zdań z dominatorem,nasta pila cisza.Jedni mowia ze powinienem ustapis, drudzy ze bobrze ze na chamstwo odpowiadam chamstwem.Najważniejsze ze w związku z tym wyrzucono nas i dominator sie pożegnał ze stronka.i moze teraz zapanuje spokój,bo wczoraj wszyscy juz zaczęli napietnowac jego zachowanie.Przeraza mnie ta pogoda,ale jadę bez mozliwosci odwołania terminu.Pozdrawiam
2009-06-27 (12:48)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 339
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Na szybkiego przyjrzałem sie na liczbie plusa i zastanawiam sie czy nie zagrac na parzysty/nieparzysty bo ladnie to chodzi,nie ma długich przerw ,ale biorę pod uwagę tylko juz podwójne losowania.Zobaczymy tylko kurs malutki bo 1,85 ale szybka kasa i obrót kasa.Pomyślimy po przyjedzie nad tym.pozdrawiam
2009-06-27 (14:13)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 364
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Bedzie autostrada bo moje 5 zeta juz jest na koncie lotto stracone bezpowrotnie,swiadomie .Ale ja na zmiane B tez obstawie liczbe 19 za 5 zeta.pozdrawiam
2009-06-27 (15:00)

status tczew 1958
Data rejestracji: 2009-04-01
Ilość postów: 6520

4389
wpis nr 209 374
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Sasiedzie Jak tam przygotowania do wyjazdu ?Godziny policzone .Tylko jeszcze pogoda aby się unormowala .Wszyscy dokładamy do autostrad a takowych nie widac.A nam z parkowanie cały czas pod gorke ,ciekawe kiedy ten zly los sie odwroci.Aby to nie trwalo zby dlugo bo pójdziemy z torbami ,a skarb panstwa wymysla kolejne ułatwienia aby z nas zedrzec co się da ,aby pokryc swoje nieudolstwo.
2009-06-27 (16:05)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 395
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Drogi Jasiu tak odliczanie do startu sie juz rozpoczelo,przygotowania na ukończeniu.Co do pogody to na pewno od czwartku będzie śliczna,w srode mi nie zalezy bo bede jechał to byle tylko nie padało na 18.00 powinienem byc na miejscu.Niestety jak widzę nie jest latwo trafic 3 parki na 8 dla mnie to nieosiągalne,wiec pozostanę przy swoim sposobie gry.Ale trzymam kciuki za was i za każdym razem najpierw patrze na wasze wyniki ,a potem na swoje,bo akurat teraz to na swoje nie ma co patrzeć bo tez zagrałem parkami po 5 zestawow i nic nie trafiłem.Dzis poszedłem do kolektory i mialem zagrac za 5 zeta na liczbe 19.Pani Patrycja kolektorka przezgrabna laska i ladnie spojrzała na mnie tymi swoimi dużymi oczami zdumiona co ja mowie ,czy aby naprawde za 5 zeta i w Końcu puscilem liczbę 22 za 49 zeta(nie potrafilam sie oprzeć).teraz wszystko w rekach maszynki do losowania.Moze wam tez wreszcie sie poszczesci,ale taki jest ten multi ze najpierw musisz wsadzic zeby potem wyjąc.Takie zycie,inaczej sie nie da.Pozdrawiam i zycze wygranej,wam i sobie.
2009-06-27 (16:46)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4458
ADMIN
1
wpis nr 209 402
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Pani Patrycja zarabia procent od obrotu, więc musi się patrzeć przy takich kwotach
2009-06-27 (19:42)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 441
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Szanowny Administratorze PASKO milo mi ze napisales w moim temacie swoja jaksze słuszna uwagę co do kolektorki,i tu masz racje.Ja chciałem korzystając z okazji Cie jednak przeprosić za moje zachowanie wobec Ciebie i ze mi niestety nerwy puscily,ale prosze tez o wyrozumialosc.Jak bylo wiesz i dobrze ze wkroczyles.To ze jednak zawitałes do mojego tematu umacnia mnie w przekonaniu ze na szczescie nie czujesz urazy do mnie .Pozostaje mi tylko słowo PRZEPRASZAM w stosunku do ciebie .Te 60 dni pozwoli odpoczac psychicznie,a ponieważ mam nadzieje moje przeprosiny przyjmiesz ,nie bede mial wyrzutów sumienia wobec Ciebie bo jednak je mialem.Serdecznie pozdrawiam.
2009-06-27 (20:56)

status kogucik19

1867
wpis nr 209 455
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

DS czytal tylko spełnia prosbe admina,który wyraźnie zaznaczył ze sobie nie zyczy wpisów w jego temacie,które nie sa związane z zagadnieniem gry i ja to szanuje.I juz nikt mnie z równowagi nie wyprowadzi.Pozdrawiam cie DS i zapytam co mogę dla ciebie jeszcze zrobić,tylko nie wymagaj tego o czym pisales.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 ... 185 186 187 ... 691 692
Wyślij wiadomość do admina