Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów | Strona: 1 2 ... 6 7 8 9 10 Wyślij wiadomość do admina |
Przewiń wpisy ↓ | Oczyszczenie atmosfery na forum... proszę o wpisy |
2008-11-15 (20:12)![]() Data rejestracji: 2005-02-03 Ilość postów: 2510 ![]() | wpis nr 163 256 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ......... to jest ta stronka która została wklejona ![]() ![]() ![]() ![]() Błąd Nie znalazłem numeru identyfikacyjnego forum. Sprawdź czy adres forum jest poprawny |
2008-11-15 (20:26)![]() Data rejestracji: 2006-05-25 Ilość postów: 4417 ![]() | wpis nr 163 264 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam ![]() Zostałem wywołany do tablicy ![]() Adres jest taki : http://free4web.pl/3/?149811 |
2008-11-15 (20:34)![]() Data rejestracji: 2005-02-03 Ilość postów: 2510 ![]() | wpis nr 163 265 [ CZCIONKA MONOSPACE ] ![]() Willi , stronka jest znana dla mnie , ale tu chodziło o maleńką scisłośc ![]() Pozdrawiam , życzę powodzenia ![]() |
2008-11-15 (21:04)![]() Data rejestracji: 2003-09-15 Ilość postów: 5409 ![]() | wpis nr 163 271 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Dlaczego \"romanx\" się wtrąca? I w dodatku prywatnie zwraca się do mnie, co jest sprzeczne z regulaminem. Pomysły można podawać, wiec podałam i \"romanxowi\" nic do tego. Ten pomysł nie fotyczył tej osoby. |
2008-11-15 (22:30)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 163 291 [ CZCIONKA MONOSPACE ] I swistak odwinol kulke z liczba 21 ,miales racje 52 jeszcze nie teraz i dlatego ci nie pasowala.Pozdrawiam |
2008-11-16 (10:00)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 163 332 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Idac sladem wpisow tu zamieszczanych i nie tylko,dochodze do wniosku ze administrator ma dwa oblicza,to opinia moja i tylko moja ,dla znajomych,i kolegow dopuszczajaca na wiecej,a dla normalnych sorowy konsekfentny.Caly ten regulamin jest jak nasze prawo mozna go interpretowac jak sie chce,bo co to jest rozmowa prywatna,czy wymiana pogladow juz bedzie rozmowa prywatna czy jeszcze nie a jak nie to kiedy sie zaczyna prywata.Dla normalnego kulkowicza zadne regulaminy nie sa potrzebne bo kazdy ma swoja kulture osobista.I szanuje drugiego pod warunkiem ze kazdy przedstawi swoje metody gry i nie kpi z innych,ktorzy graja inaczej,i zachowuje sie na tyle godnie ze nie wypomina nikomu jego potkniec,i innych niedoskonalosci,najwyzej poprawi,zwroci uwage itp.Podpisuje sie pod propozycjami podzielenia forum tematycznie,i innych udoskonalen.Czekamy na obiecane symulatory gry progresjai innymi metodami.Pozdrawiam |
2008-11-22 (14:26)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 164 500 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: wobec istniejącego już REGULAMINU forum , którego to regulaminu zapisy dotyczące nieobrażania innych użytkowników zostały dziś wpisami \"kogucika19\", zarówno na mini czacie (33748) jak i na forum pogwałcone licznymi wobec mnie inwektywami - proszę Cię jako Admina o pilną i stanowczą interwencję w tej sprawie. Brak administracyjnej reakcji na to łamanie przepisów, spowodował bowiem kolejne a wtórujące tamtym wpisy, równie chamskie-na miarę ich autorów. |
2008-11-22 (15:49)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 164 516 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Jedyna rada to zacznij sie leczyc psycholu nieszczesliwie zakochany w kogucie,juz cie wszyscy podsumowali.I nie strasz mnie regulaminem,bo na czacie nie uzylem zadnego slowa uwazanego za ordynarne a prosilem cie psycholu zebys mego nika nie uzywal bo samo uzycie mojego nika przez takiego glaba jak ty jest juz dla mnie obrazliwe.Juz nie doczekasz sie na czacie zadnej dyskusji bo tobie chodzi o wywolanie awantury a nie o meritum zagadnienia.Zacznij sie leczyc bo twoja milosc do mnie czyli koguta to juz zboczenie ,a to juz ostatnie stadium jakie osiagnoles zboczencu jeden. |
2008-11-22 (15:57)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 164 518 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: wobec kolejnego już dziś rażącego naruszenia REGULAMINU proszę o zastosowanie wobec \"kogucika19\" a wynikajacących z w/w regulaminu konsekwencji: Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane, a w przypadku rażących nadużyć, dostęp do strony multipasko może zostać zablokowany na podstawie adresu ip komputera, który jest rejestrowany przy każdym wpisie! |
2008-11-22 (16:11)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 164 519 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Po to jest forum i to u administratora ze mozna sobie powiedziec co sie mysli po to sam pasko zalozyl temat do klutni zeby czat oczyscic ale ty tego glabie nie rozumiesz .Na czacie ma bys kultura i spokoj a tu mozna sobie pouzywac ty placzku psychicznie chory jak ci nie pasi to wez zabawki i idz na inne podworko bo krazysz po wszystkich forach robiac wszedzie zament i klutnie.Idz do agencji i wyzyj sie tam do woli moze sie uspokoisz ale najlepiej dobry psychiatra ci jest potrzebny,i nie podpuszczaj admina to nie pies zebys go szczul przeciw mnie . |
2008-11-22 (16:17)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 164 521 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: wobec kolejnego już dziś rażącego naruszenia REGULAMINU proszę o zastosowanie wobec \"kogucika19\" a wynikajacących z w/w regulaminu konsekwencji: Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane, a w przypadku rażących nadużyć, dostęp do strony multipasko może zostać zablokowany na podstawie adresu ip komputera, który jest rejestrowany przy każdym wpisie! |
2008-11-22 (16:26)![]() Data rejestracji: 2007-11-20 Ilość postów: 57 ![]() | wpis nr 164 523 [ CZCIONKA MONOSPACE ] KIJE ,KIJE SAMOBIJE BIJCIE TEGO - KTO UPIERDLIWIE ŻYJE . ![]() |
2008-11-23 (19:14)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 164 766 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: wobec istniejącego już REGULAMINU forum , którego to regulaminu zapisy dotyczące nieobrażania innych użytkowników zostały dziś wpisami \"kogucika19\", zarówno na mini czacie (33748) jak i na forum pogwałcone licznymi wobec mnie inwektywami - proszę Cię jako Admina o pilną i stanowczą interwencję w tej sprawie. Brak administracyjnej reakcji na to łamanie przepisów, spowodował bowiem kolejne a wtórujące tamtym wpisy, równie chamskie-na miarę ich autorów. ................................................................................................................... Powtarzam wczorajszą prośbę... |
2008-11-23 (19:19)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 164 769 [ CZCIONKA MONOSPACE ] proszę bardzo (; Edi zajmij sie opracowywaniem tych Twoich kolejnych metod, a wszyscy na tym skorzystamy |
2008-11-23 (19:39)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 164 772 [ CZCIONKA MONOSPACE ] \"romanx\": jak wytrzeźwiejesz, to zobacz synku do jakiego tematu sie wpisałeś!!! Bo coś mocno masz pole świadomości zaburzone - skoro swą personalną prośbę do mnie kierujesz nie w wątku metodom i systemom poświęconym a czemuś z gruntu zupełnie innemu.... |
2008-11-23 (21:33)![]() Data rejestracji: 2008-11-02 Ilość postów: 10155 ![]() | wpis nr 164 802 [ CZCIONKA MONOSPACE ] nie wiem jak Ty, ale ja dziś nic nie piłem, a wpis mój był jak najbardziej na miejscu |
2008-11-23 (22:50)![]() Data rejestracji: 2003-08-03 Ilość postów: 4416 ADMIN ![]() | wpis nr 164 823 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Wpisu 33748: 33748: Witam cieplutko wwszystkich kolkowiczow,moje typy ze NIE wyjda sa na dzis takie:43,44,48,52,54,Mam kochani takiego\"pomysla\" ,i poddam go tu na czacie do przemyslenia.Tyle nas kolkowiczow zawsze po losowaniu psioczy ze nie wyszlo (ja tez),ani parka ani trojka,ani cos tam innego,a moze zaczac grac na to ze ma NIE wyjsc.Wiem ze kursy na takie zdarzenia sa bandyckie ale jak pomyslec ze np.6 liczb ma kurs 3,3 a ktos tak jak ja ma pecha do wytypowania wychodzacych,to niech wykorzysta to i zacznie typowac niewychodzace,gwarantuje wam a juz sprawdzilem,ze grajac na taka \"6\"co ma nie wyjsc szybciej doczekamy sukcesu niz na 1 liczbe co ma wyjsc.Kazdy prosze zeby zrobil symulacje takiej \"6\"od 1.11 i sie przekona ze moze warto.Reszta na forum.Pozdrawiam. Nie widzę tu nic złego. Co do tematu to tak jak mówiłem. Ma oczyścić atmosferę i zostanie skasowany wraz z wszystkimi wpisami. Jeśli macie coś do siebie i chcecie koniecznie to załatwiać publicznie to tylko tutaj - nie na chacie !! |
2008-11-24 (07:03)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 164 837 [ CZCIONKA MONOSPACE ] PASKO: doskonale wiesz , że sam potrafię doskonale przed chamstwem i prostactwem się obronić - ale nie po to postulowałem wprowadzenie REGULAMINU forum , abym to robił sam, skoro można już teraz do tego regulaminu się odwołać , będąc jak ja dziś, od rana obrażanym... Dlatego proszę o pilną interwencję!!! Stosowany zapis regulaminu jest chyba obowiązujacy: \"Zgodnie z Regulaminem Forum wypowiedzi naruszające Netykietę mogą być usuwane, a w przypadku rażących nadużyć, dostęp do strony multipasko może zostać zablokowany na podstawie adresu ip komputera, który jest rejestrowany przy każdym wpisie!\" .................................................................................................................. PASKO: ponownie proszę Cię o usunięcie wyrażeń typu \"MENDA\" jakie przedwczoraj wobec mnie zostało użyte przez \"malagorzka\"!!! Poprzenie jej ekscesy wtórujace \"marasowi\" i od jego nie odbiegające zostały przez Ciebie przemilczane - i mamy od wczoraj z jej strony recydywę. Czas chyba z tym skończyć - bo ja sie do niej w żadnym poprzedzającym wpisie nie odniosłem.... To samo dotyczy \'kogucika19\" - od przedwczoraj są obecne na forum i mini czacie jego liczne obelgi wobec mnie skierowane. Kolejny raz proszę o ich usunięcie!!! .................................................................................................................. PASKO: Twoja odpowiedź do mnie skierowana a odnosząca się do tylko jednego wpisu numer którego to Ci podałem, a który to numer mógł zostac już zmieniony wobec usunięcia z mini czatu obrażąjącego mnie wpisu podpisanego jako \"55\" - jest kolejnym Twoim zabiegiem socjotechnicznym , ponieważ prosiłem Cię o usunięcie LICZNYCH WPISÓW autorstwa zarówno \"kogucika19\" i \"malagorzkiej\" , w tym tego z przedwczoraj zawierajacego przez nią użyte określenie MENDA. Twoja dla mnie odpowiedź jest więc NIERZETELNA i NIEPOWAŻNA - żeby nie rzec używajac bardziej może dla Ciebie zrozumialego języka młodzieżowego: wręcz lamerska!!! Co do tego , czy de facto numery wpisów po usunięciu tego od \"55\" są już pozmieniane, aby zachowały swoją ciągłość - to jest to moje przypuszczenie , gdyż z zupełnie mi nieznanego , bo nie podanego publicznie powodu nie mogę od wczorajszwego wieczora wejść na mini czat na którym to nie użyłem wobec nikogo żadnego obraźliwego słowa - a jedynie zacytowałem zwrot MENDA użyty przez \"malagorzka\". REASUMUJĄC: Jaki jest powód kolejnego zablokowania mi wejścia na mini czat???? |
2008-11-24 (07:23)![]() Data rejestracji: 2007-04-03 Ilość postów: 41774 ![]() | wpis nr 164 838 [ CZCIONKA MONOSPACE ] c.d. PASKO: a może to moje odwoływanie się do wprowadzonego przez Ciebie REGULAMINU FORUM i ponawiane po wielokroć ( GŁUCHE! ) prośby do Admina strony o interwencję , wobec obraźliwych treści obecnych we wpisach autorstwa dwuosobowej bandy żuli z Krakowa: \"malagorzka\" i \"kogucika19\" , są tym powodem zablokowania mi od wczoraj możliwości korzystania z mini czatu???? |
2008-11-24 (09:47)![]() Data rejestracji: 2006-03-24 Ilość postów: 7712 ![]() | wpis nr 164 849 [ CZCIONKA MONOSPACE ] Witam.Czlowieku weszles na moj temat choc cie prosilem zebys tego nie robil ,masz mi cos do przekazania to przekazuj mi tu,bo tu Pasko pozwolil pisac.Oswiadczam ci ze moga byc tylko moje 2 niki kogucik19 oraz kormoran50,ale waclaw nigdy nie byl uzywany przeze mnie.Jak wpisalem kormoran 50 to natychmiast napisalem ze kormoran50 to ja kogucik19.Nie mam powodow podszywac sie pod innym nikiem bo tchurzem nie jestem.A to ze ktos sie podszywa pode mnie to mnie nie obchodzi ja swoje wpisy znam i to nie moja rola dochodzic kto i po co to robi.Na tym bym zakonczyl nasza dyskusje ja naprawde nie mam teraz czasu zajmowac sie bzdurami. Szanowny PASKO jak mozesz to usun z mojego tematu wpisy tego czlowieka bo nie chce ich tam miec.Masz cos do mnie to pisz tutaj a nie zasmiecaj mi bzdurami mojego tematu,o to po raz kolejny cie prosze. |
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lotto | Strona: 1 2 ... 6 7 8 9 10 Wyślij wiadomość do admina |