Forum strony www.multipasko.pl [Regulamin]

Dodaj wpis w tym temacie
Spis tematów
Login:

Hasło:
Strona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wyślij wiadomość do admina

Przewiń wpisy ↓

Oczyszczenie atmosfery na forum... proszę o wpisy

2008-11-13 (15:38)

status bakti
Data rejestracji: 2007-10-02
Ilość postów: 284

2902
wpis nr 162 766
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Żenujace jest to co sie dzieje...

Do tej pory wydawalo mi sie , ze na tym forum sa dorosli , powazni ludzie..

Jakze sie mylilam..( oczywiscie nie jest tu mowa o wszystkich uzytkownikach strony)

Zastanawia mnie tez fakt Waszych zachowan spolecznych , miedzyludzkich w zyciu realnym..Czy tez kazdego kto na Was zle popatrzy, albo nie tak sie odezwqie obrzucacie wyzwiskami a moze nawet jakis strzał miedzy oczy sie trafia? Czy tez potrzebujecie regulaminow i Aniola Stróza ( czyt Administratora) ktory bedzie Was pilnowal bo inaczej dojdzie do jatki??Jesli nie ,to kto daje takie przyzwolenie na necie? Anonimowosc ??

Jesli tak uwazacie to sie mylicie..w necie nikt nie jest tak naprawde anonimowy..

Chcecie spokoju ?

To niech kazdy zacznie od siebie..Niech przeanalizuje swoje zachowanie i wyciagnie wnioski.

.ps..

Moim zdaniem wiekszosci osobom ktorym rzekomo zalezy na spokoju na forum wcale nie o to chodzi..Takie kolejne watki i awantury ich poprostu kreca..i sami je nakrecaja .Bo jakze byloby nudno gdyby ich pobyt tutaj mialby sie ograniczac tylko do liczb..

Moje zdanie na temat banow etc jest taki..

nikogo nie banowac...to i tak nic nie da..odejdzie jeden wroci 10 innych

wywalac niepotrzebne watki..

Nie dyskutowac z trollami - to sie znudzi..

a jak jakies osoby maja zamiar miedzy soba walczyc w sadach ( bo jeden drugiego zwyzywal i obrazil jego godnosc)- droga wolna..

pozdrawiam

Aska
2008-11-13 (15:54)

status icemario
Data rejestracji: 2005-01-07
Ilość postów: 6391

561
wpis nr 162 768
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

...karamba przykro mi to stwierdzc ale chyba nie zabardzo rozumiesz idee istnienia tego forum...jezeli tobie albo innym sie nie podoba to czy tamto to zawsze mozna odejsc (i nie wracac) i znalesc inne forum ktore bedzie ci pasowalo w 100% albo zalozyc swoje...a to co pisze do M2 to nie grozby kolego tylko pytanie retoryczne za ktore niestety nie grozi kara grzywny lub pozbawienia do lat 5-ciu

...pisalem juz nie raz i napisze jeszcze raz...ja do M2 nic nie mam...jak ktos mi wchodzi na odcisk nie pozostaje dluzny...M2 szydzi ze wszystkiego i wszystkich co maja inne poglady jak on...tylko ze inni jak na dloni przedstawiaja swoje metody i liczby i pokazuja (typowaniem) jak ich metody sa skuteczne (a jezeli nie to przyznaja sie do tego i zmieniaja cos tak zeby byly bardziej skuteczne)...a M2 co robi?...jak jest taki dobry i dzieki swoim kodom csn i bog wie jeszcze jakim programom czemu nie ujawnia swoich wynikow?...czemu nie poda gotowych liczb (typow)?...nie pomyslales o tym?...odpowiedz sam znasz tak samo jak 99% osob na tym forum...zycze mu jak najlepiej ale nielubie jak ktos wode leje i nie ma zadnych dowodow na potwierdzenie swoich wywodow...to nie archiwum X...niestety

pzdr.nara:)
2008-11-13 (15:57)

status fobia1
Data rejestracji: 2003-09-15
Ilość postów: 5409

31
wpis nr 162 769
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Karambo, mój syn został wychowany w głębokim patriotyzmie - to w naszej rodzinie normalne. Więc nie musisz mnie pouczać.

Nie pisz, że jesteśmy wyjątkowym krajem, w którym politycy żrą się między sobą i często dążą do stołka dla zaspokojenia własnej ambicji - i nic poza tym.

Oglądałeś czasami wielkich polityków cywilizowanego świata?

Słuchałeś ich dyskusji?

Oglądałeś w TV urywki transmisji z obrad sejmowych w innych państwach?

Przecież to normalne, że każdy facet, gdy dorwie się do władzy to całkiem durnieje, nie tylko w Polsce.

W tej chwili, z emocji uciekło mi nazwisko tego Włocha (zapewne wiesz o kim piszę), który w depeszy gratulacyjnej wysłanej do Obamy napisał, że jest przystojny, młody i... opalony.

Bardzo taktownie, prawda?

Karambo, idealizujesz cały świat, a gnoisz swój naród. Wstydź się.

To właśnie tay Polacy jak Ty nie pomagają innym. Przecież Ty jątrzysz gównianą (przepraszam!) sprawę. Nie roisz nic innego niż przygłupy na stanowiskach. Siejesz ferment, nawołujesz do pieniactwa. A przy tym masz czelność idealizować się.

Jak komuszy szpicel wszędzie węszysz aferę, przestępstwo. Najchętniej byś rozwalił to co można jeszcze rozwalić.

Daj sobie więcej luzu i nie podpuszczaj ludzi przeciwko innym.
2008-11-13 (16:34)

status Mariusz2
Data rejestracji: 2007-03-05
Ilość postów: 352

2577
wpis nr 162 773
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia

Czy ty sie nie możesz zając czymś pożytecznym a wypisujesz głupoty!!!

W innych Krajach mogą być sami idioci .

Tylko w naszym nie .

A dlaczego?

Bo jesteśmy ostatnim i najbiedniejszym Krajem Europy .

Po nas już nic nie ma .

My musimy gonić .

Jak będziemy zajmowali pozycję Włoch to nasi posłowie będą mogli opalać sie pod kwarcówkami w Sejmie .

A tak to staczamy się i jesteśmy paransami Europy .

Już takich pierdół dawno nie widziałem

Jak coś piszesz to z sensem

Zrozumiałaś ----dlaczego u nas nie może być pajaców .

Wytłumaczyłem Ci.

To napisz .

Walnęłam się i wygłupiłam i nie pisz więcej .

A jak chcesz cokolwiek palnąć w tym stylu ----to nie odwracaj kota ogonem i nie pisz o grzecznościach czy też niegrzecznościach .

Akurat Karamba 1 ma świętą rację .

Przeproś Go i napisz ,że się pomyliłaś .

Może to wyjaśnienie coś ci ten olej wyfiltruje

Ale nie sądzę i skończy się stekiem wyzwisk ---jak zwykle

A potem pożegnasz sie na zawsze z Forum ---------------po raz 1789

Jesteśmy pośmiewiskiem Europy .

I to nie Karamba kala Polskę ---ale ci idioci .

Idź i walnij ich w te głupie czachy .

Nasza pełnomocnik dzieci została ----------------------3 największym idiotą Świata .

Jak masz coś głupiego napisać ------------------to lepiej zamilcz .

Bo się ośmieszasz

To oni mnie kalają swoją obecnością i ośmieszają moją Ojczyznę

żadną patrjitką nie jesteś ---bo jak byś była to by ci było smutno i byś sie tym przejmowała

I wyła z nieszczęścia i nnie spała ---dopóki tych idiotów nie wyślemy w Kosmos

Bredzisz po prostu .

2008-11-13 (16:48)

status Mariusz2

2577
wpis nr 162 780
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Fobia

Po prostu jesteś tak skonstruowanym człowiekiem ,iż zawsze musisz na złość napisać komuś na \" odwyrtkę \" .

Bo byś chora była .

Może miec świętą rację .

Nic to

Trzeba napisać i dop....

Bo byś chora była

Karamba ma świętą rację i napisał samą prawdę .

I na drugi raz jak zaczniesz na kogoś najeżdżać -zastanów się .

Ja Karamby nie znam - a jego poglądów na totka nie lubię .

Ale racja to racja

Po prostu masz nielichą nerwicę --i idź do lekarza .

Ja akurat te objawy znam .

To są objawy nerwicy wegetatywnej .

Zawsze nieprzyjażnie i na odwyrtke .

Żeby ten człowiek napisał ,że 2 plus 2 to jest cztery----też byś napisała ,że jest idiotą i nie ma racji .

Choroba to choroba .

Kurczę

Po co ty piszesz te lata jak nic o totku nie napisałaś

I w ogóle nie grasz .

Co ty tutaj szukasz i mącisz jak chory człowiek .

czy ty nie możesz zająć się innym Forum nie technicznym .???

PO jasną ch... mącisz i szkodzisz i teśmieci piszesz ????
2008-11-13 (16:54)

status Pasko
Data rejestracji: 2003-08-03
Ilość postów: 4416
ADMIN
1
wpis nr 162 782
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

A Ty Mariusz grasz?

Pochwal się ile dziennie średnio kuponów wypełniasz?
2008-11-13 (17:00)

status Prezes
Data rejestracji: 2008-08-20
Ilość postów: 43

3702
wpis nr 162 783
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Na straganie - Jan Brzechwa

Na straganie w dzień targowy

Takie słyszy się rozmowy:

\"Może pan się o mnie oprze,

Pan tak więdnie, panie koprze.\"

\"Cóż się dziwić, mój szczypiorku,

Leżę tutaj już od wtorku!\"

Rzecze na to kalarepka:

\"Spójrz na rzepę - ta jest krzepka!\"

Groch po brzuszku rzepę klepie:

\"Jak tam, rzepo? Coraz lepiej?\"

\"Dzięki, dzięki, panie grochu,

Jakoś żyje się po trochu.

Lecz pietruszka - z tą jest gorzej:

Blada, chuda, spać nie może.\"

\"A to feler\" -

Westchnął seler.

Burak stroni od cebuli,

A cebula doń się czuli:

\"Mój Buraku, mój czerwony,

Czybyś nie chciał takiej żony?\"

Burak tylko nos zatyka:

\"Niech no pani prędzej zmyka,

Ja chcę żonę mieć buraczą,

Bo przy pani wszyscy płaczą.\"

\"A to feler\" -

Westchnął seler.

Naraz słychać głos fasoli:

\"Gdzie się pani tu gramoli?!\"

\"Nie bądź dla mnie taka wielka\" -

Odpowiada jej brukselka.

\"Widzieliście, jaka krewka!\" -

Zaperzyła się marchewka.

\"Niech rozsądzi nas kapusta!\"

\"Co, kapusta?! Głowa pusta?!\"

A kapusta rzecze smutnie:

\"Moi drodzy, po co kłótnie,

Po co wasze swary głupie,

Wnet i tak zginiemy w zupie!\"

\"A to feler\" -

Westchnął seler.

te kłótnie są bez sensu

.... a może być tak pięknie

WYLUZUJCIE

2008-11-13 (18:31)

status karamba1
Data rejestracji: 2008-03-10
Ilość postów: 174

3267
wpis nr 162 794
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

\"icemario\" - jak Tobie sie nie podoba ze na Forum mozna sie swobodnie wypowiadac bez obrazania innych i nie rozumiesz idee tego Forum i Tobie nie odpowiada.

To znajdz sobie inne forum lub zaluz tak zeby nik inny oprocz wybranych osob przez Ciebie nie mial dostepu i tam we wlasmym gronie sie rzucajcie blotem, wyzywajcie i na posmiewisko wystawiajcie.

Tu siejesz nienawisc i wygrazasz sie innym osobom nie ma to znaczenia czy sposob retoryczny , czy bezposredni.

Tutaj jest otwarte Forum spolecznosci intersujacej sie grami losowymi.

I z racji tego ze to Forum jest dla wszytskich dostepne nie przeznaczone do uprawiania mobbingu , obrazania innych osob i grozenia im w taki czy inny sposob.

Zaloz sobie zamkniete i tam sie sam lub ze swoimi znajomymi zajmij tym co Cie najbardziej interesuje.

Poki to Forum jest otwarte dla wszytskich musisz sie liczyc z Regulaminem i odpowiedzialnoscia cywilna za swoje slowa i czyny.

Jesli sadzisz ze jest inaczej to byc moze lepiej za wczasu udaj sie po porade prawna.

Co bys jak byc moze byloby za pozno nie plakal ze nie wiedziales , ze Ci nikt nie powiedzial, itd.

\"fobia1\" - ja Cie nie mialem i nie mam zamiaru pouczac. Ja tylko swoj poglad przedstawilem i napisalem wyraznie ze to Ty sama decydujesz i sama jestes odpowiedzialna za to co piszecz , mowisz i czynisz.

Ja nie sadze zebym Cie w jaki kolwiek sposob obrazil i takiej intencji nie mam , mimo to ze z Twojej strony padaja mocne slowa.

Ja sadze ze w sposob wystarczajacy przedstawilem Tobie pare spraw. Nie zgadzasz sie z nimi OK Twoje zdanie , Twoje prawo.

Tylko z tego co piszesz wnika i jak sie do mnie odnosisz ze to nie ja rozwalam to co jest jeszcze do rozwalenia i to nie ja jestem szpiclem i wszedzie wesze afere.

Zapytalem Cie czy Ci zalezy na tej stronie. Napisalas ze tak.

Wiec juz zadale Tobie pare pytan i zadaje jeszcze jedno. Co zrobilas zeby bylo tu normalnie ?

Z tego co piszesz wynika dalej ze zalezy Tobie na dalszych antagonizmach , pyskuwkach , obrazaniu innych. Ja nie widze z Twojej strony nawet najmniejszej incjatywy zebys chciala cos pozytywnego zrobic dla tej strony , dla ludzi tutaj piszacych.

Wszystko co pisze to jawna lub cicha akceptacja tego co tu juz wiele razy bylo.

Ja w tej sprawie nie mam nic wiecej juz do dodania. Szkoda ze tego nie widzisz takim jakim to jest.

_______

Co do innych spraw.

Bede \"strzelal\" mocno , ale uczciwie.

No piszesz ze wychowalas syna w glebokim patriotyzmie. Nie smie watpic w to.

Ale, co glebokiego patriote zmusza do wyjazdu z kraju ojczytego ?

Czym dla Ciebie jest patriotyzm ?

Tylko tym ze jak ojczyzna w potrzebie to trzeba isc z pomoca, pogodzic sie z wszystkimi bracimi w ojczyznie i przelewac krew swoja i innych ludzi (wrogow) ?

Takie pomysly juz byly i z niektorych narodow nie zostalo sie prawie nic.

Teraz sa inne metody. Bardziej doskonale. Wyglada z tego co piszesz ze malo zauwazasz rzeczywistosc i realia.

Ja ma taka mozliwosc ze moge w kilku jezykach sledzic rozne kraje i ich zycie codzienne , polityczne i kulturalne. Wiec mysle ze co nie co wiem jak to w roznych krajach jest i to czesto dodatkowo z relacji osob, ktore tam nie sa na chwile, tylko zyja od urodzenia i lacza mnie kontakty z takimi osobami bardzo bliskie.

Gdyby Berlusconi to powiedzail np. w Paryzu przy Sarkozym to on by sie obrazil ze jest mniej opalony od Obamy. Ale to ze on to powiedzial w zlym miejscu to media ktore szukaja sensacji i czesto wzniecaja antagonizmy podchwycily to jako raziszm , itd.

Wszystko jest kwestia dobrych obyczajow , humoru i odpowiedniego znalezienia sie w sytuacji.

On nie dokonca sie w dobrej sytuacji znalazl.

Ale Ty i kazdy ma swoja glowe i widzai to pewnie w wiadomosciach i wie jakie intencje mial.

Dlaczego porownujesz sie do gorszych, a nie do lepszych ?

Spojz na szklanke ze jest do polowy pelna , a nie pusta.

Jak tak bedziesz myslala i postrzegala swiat to tacy jak Ty powinni byc przeniesieni w czasie do dzikich plemion , gdzie sie w ofiarze skladano kobiety za to ze sa kobietami.

Skoro sie do tych zlych rzeczy odwolujesz i porownujesz to nie miej zalu ze sasiad Ci mieszkanie zalal i nie zaragowal odrazu, tylko zloz mu z siebie ofiare i przepros go ze tak zaragowalas. podziekuj mu ze Cie nie ukatrupil , bo jak pisalas policja go zabrala.

Wiec jak go policja zabrala to napewno zly czlowiek. A skad wiesz ? Moze calkiem gosc w porzadku ? Tylko go przez pomylke zabrali. Co sie zdarza nie rzadko.

I sama spojz co piszesz i jak sie do mnie odnosisz.

I kto jatrzy sprawe ?

Po co Ci te slowa ze jestem spiclem komuszym , itd.

Po co mnie obrazasz ?

Masz radosc z tego ? Podnieca Cie to czy co ?

Kobieto nie daj sie zwariowac !!

Ja juz Tobie wiecej nie bede odpisywal skoro sie do mnie tak zwracasz.

Napisalem wystraczajaca duza zeby Cie sluszne refleksje dopadly.

Szkoda ze nie zalezy Tobie na tej stronie i nie stac Cie na najmniejszy ludzki odruch.

Szkoda ze nie rozumiesz tego co wczesniej napisalem.

Nie rozumiesz co to prawo i ze je nalezy przestrzegac.

Propagujesz anarchie i zwyrodnienie , a z drugiej strony sie zaslaniasz ze jestes patriotka.

Pewnie tak , ale skoro Cie moje argumenty nie przekonaly to pewnie \"patriotka\" jestes tylko innego kraju. A Polske to masz jak widac w d.... , bo nawet slowa nie napiszesz przeciwko tym ktorzy przeginaja.

I tak to dzieki takim jak Ty i takiemu sposobowi myslenia Polska sie sama bez pomocy innych zalatwia.

Rob tak dalej.

Ja niczego nie idealizuje i tym bardziej calego swiata. Sa kraje w ktorych jest duzo gorzej.

Ale to nie znaczy ze masz sie do nich porownywac.

Juz Ci napisalem zrob tyle co ja dla Polski zrobiem.

Tylko teraz widac to wyraznie nie stac Cie nawet na maly gest.

Nawet Administratorwi nie chcesz dac szansy zeby sie zrechabilitowal itd.

Nie podoba Ci sie ze moze byc lepiej na tej stronie, tropedujesz wszytsko.

To jest nie uczciwe co Ty robisz.

Od hitlerow mnie wyzywalas od komuszych szpicli , itd. Malo Ci ?

Jeszcze bardziej chcesz sie ponizyc.

Nie ponizaj sie wiecj bo byc moze innym kobietom wstyd przynosisz. A jesli chcesz to prosze bardzo.

\"fobia1\" - ja nie widze sensu zeby dalej z Toba prowadzic dyskusje.

Pisz sobie co chcesz mi nie przeszkadzasz, ale wiem ze liczysz sie z tym ze sa granice. A jak nie to powinnas.

Niestety wiecej nie bede mogl sie do Ciebie zwracac i pisac.

Mimo wszytsko wszytskiego dobrego Tobie zycze.

ps W tym temacie raczej nie ma juz nic wiecj do dodania.
2008-11-13 (18:36)

status fobia1

31
wpis nr 162 795
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Presesie, ja jestem całkowicie wyluzowana, bo nie wyję po nocach do księżyca - w przeciwieństwie do Mariusza-patrioty - tylko jestem dumna, że w takim Kraju mieszkam.

Pewnie tak się objawia nerwica, a najpewniej fobia - też choroba, o której Mariusz z pewnością napisałby w następnym wątku lecz ja go ubiegłam.

Szanowny Mariuszu (bez numeru) oraz Mariuszu2 w jednej osobie.

Faktycznie nie jestem patriotką, bo ie posiadam wilczych odruchów. Wprawdzie dzisiaj mamy pełnię księżyca i mogłabym potrenować te patriotyczne wycia, ale mi sie nie chce. Widzisz?

Zrobię Tobie na złość i nie zawyję.

Faktycznie drzemie we mnie przekorna dusza. Wolno jej taką być, a co?

Nie gram w totka (kiedyś grałam), teraz napawam się widokiem grających i serde me raduje się, że za ich pieniądze wybudują stadiony i autostrady, i będziemy mieć Euro2012, i w ogóle będzie pięknie, ślicznie. A wszędzie białe domki, klomby ze stokrotkami, na ławeczce Mariusz z gitarą, tuż obok płonie ognisko (w lesie, wiatr teskną piosnkę niesie).

Sielsko, anielsko. Ooooo jak cudownie!

\"Na głowie kwietny ma wianek

W ręku zielony badylek

A przed nim bieży baranek

A nad nim lata motylek\"

[ to nieco przrobiony A.Mickiewicz \"Dziady\"]

Mariuszu, dziękuję za wskazanie mi jedynej słusznej drogi. Jeszcze dzisiaj udam się do psychiatry, więc czasu na wycie zabraknie.

Po wizycie, wyleczona z nerwicy wegetatywnej będę zapalczywie grała, szczególnie w DL, gdy będzie kumulacja 100 milionów.

Teraz zrozum, nie mogę. Te objawy są tak upierdliwe, że nie wyrabiam. Cały układ wegetatywny zwariował. A Ty przecież wiesz co to oznacza, sztywnienia, drętwienia, mrowienia, biegunki, kołotania serca, bóle i zawroty glowy, niedowłady różnych członków itp. itd.

A Karamby nie przeproszę, bo go nie obraziłam. Ha, i już.

Serdecznie pozdrawiam
2008-11-13 (18:42)

status Karamba1
Data rejestracji: 2008-03-10
Ilość postów: 174

3267
wpis nr 162 796
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Zostanę mistrzem w poprawnej pisowni. Jak poczytałem to co sam napisałem to się za głowę złapałem. No cóż, proszę mi wybaczyć nie mam czasu na korektę. I dalej się uczę poprawnej pisowni.

Karamba
2008-11-13 (18:52)

status fobia1

31
wpis nr 162 798
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Nie wytrzymam ze śmiechu.

Icemario... i obrzucanie błotem, sianie nienawiści?

Toż to najspokojniejszy człowiek na tym forum.

Już kiedyś napisałam, że ma anielską ciepliwość znosząc wieczne obrażanie przez Mariusza (w dwóch osobach).

Pytasz co zmusiło mego syna do wyjechania?

Nic go nie zmusiło, on nie musiał. Pojechał poznać tę cudowną cywilizację i codziennie na skype zdaje mi raporty ze swych zadziwiających odkryć.

Nasi dziadowie i rodzice przekonali się na własnej skórze jak ta cywilizacja wygląda, szczególnie podczas II wojny światowej. Mnie wystarczyło to, czego się od przodków dowiedziałam. Mój syn chce się przekonać na własne oczy i właśnie to czyni.

Karambo, ja nikogo nie chcę skłócać. Jestem bardzo ugodowym czlowiekiem, nie piszę donosów, nie włóczę się po sądach, swoje sprawy rozstrzygam sama.

Proszę Cię, poczytaj uważnie co ja napisałam. Epitety, które przytaczasz nie były określeniem Twej osoby, ale przyrównaniem Twego postępowania do pewnych typowych zachowań dla odległych czasów lub do nieżyjących osób. A to oznacza co innego.

Proszę Cię, czytaj bez emocji, spokojnie, wówczas zrozumiesz.

Trzymaj się, a szklanka będzie pełna do 3/4.

PS

Na wszelki wypadek biegnę do psychiatry, tak jak radzi mi Mariusz, by załatwić żółte papiery. Mogą mi się przydać.
2008-11-14 (12:42)

status Prezes
Data rejestracji: 2008-08-20
Ilość postów: 43

3702
wpis nr 162 938
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Coś z moimi emotkami się dzieje mam nadzieję, że tylko w tym temacie, który był \"włożeniem kija w mrowisko\".

Myślę, że mnie Pasko NIE jak to usiłuje zrobić z innymi.

Ale każda metoda ma swój cel.

Po \"trochu\" rozumiem Pasko, który pewnie chce ożywić swoje Forum, a które jeszcze nie tak dawno miało \"cuś\" w sobie.

Fobia, jak dobrze, że Ty chociaż jesteś drugą osobą WYLUZOWANĄ , pierwszą oczywiście ja jestem jako Prezes, normalka.

Czuję, czuję i czuwam

2008-11-14 (14:11)

status fobia1

31
wpis nr 162 953
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Świetny transparent!

Zdolnego mamy Prezesa, luzak z Niego.

No proszę, Regulamin wszedł w życie i atmosfera oczyszczona.

Boją się.

Taki Regulamin ważniejszy niż donosy do IPN-u i tak w ogóle gdzie sie da.

No to teraz czas na stokrotki i gitarę. Czasami kuponik, by było merytorycznie.

Pozdrawiam WSZYSTKICH bez wyjątku.

(Pasko, krzykneło mi się z tymi wszystkimi, ale musiałam - inaczej mogliby nie usłyszeć. Przepraszam).
2008-11-14 (14:24)

status wisnia
Data rejestracji: 2008-07-07
Ilość postów: 275

3595
wpis nr 162 954
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

7-25-40

11-22-32

48-67-77
2008-11-14 (23:51)

status Mariusz2

2577
wpis nr 163 098
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Janusz Pasko

Widziałem różnych hipokrytów ale takich ,którzy nie znają własnego napisanego przez siebie regulaminu to jeszcze nie widziałem .

Przeczytaj choć swój własny regulamin .

Proszę Cię

stoi tam jak wół

Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.

Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną pogawędkę, kontynuuj ją poza forum.

Tak jak przewdziałem .

Zasada Kalego

Twoi ludzie mogą co chcą a regulamin jest dla tych ,których ty chcesz .

Toż to czytają i inni .

I widzą .

Byś się nie ośmieszał .

2008-11-14 (23:53)

status Mariusz2

2577
wpis nr 163 101
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Powiedz Janusz --kogo ty bujasz .

Ty bujasz siebie samego .

Sto razy Ci napisałem .

Numer z podpuszczaniem do dyskusji jest nieskuteczny .

2008-11-15 (00:24)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 163 105
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Jak to czasem lepiej wejść do takiego tematu niż do \"Coś na rozluźnienie i poprawienie humoru\" :D:D
2008-11-15 (00:25)

status Pasko
ADMIN
1
wpis nr 163 107
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Mariusz: Twoja ostatnia wypowiedź łamie regulamin. Toż to przecież ze mną prywatna pogawędka, która powinna być poza forum!
2008-11-15 (00:37)

status Mariusz2

2577
wpis nr 163 110
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Janusz

Po prostu nie dość , że łamiesz swój regulamin .

To jeszcze nie umiesz czytać swoich własnych postów -gdzie prosisz o wypowiedzi .

Jesteś po prostu niegrzeczny -gdyż najpierw prosisz o wypowiedzi a później piszesz , że te wypowiedzi łamią prawo .

Ty sobie sam łam prawo i swój regulamin.

Dokąd nie nauczysz się postrzegać spraw -jak się mają -ja nie muszę wchodzić na twoje Forum .

A jak chcesz aby tacy jak ja wchodzili to napisz do mnie wtedy jak usuniesz wpisy nieregulaminowe .

Jest to mój ostatni wpis na twojej stronie

Pa
2008-11-15 (00:47)

status willi
Data rejestracji: 2006-05-25
Ilość postów: 4417

2042
wpis nr 163 111
[ CZCIONKA MONOSPACE ]

Cześć Janusz

Czy mógłbyś podać nicki które należą do tych samych osób ?

To w pewien sposób oczyści atmosferę.

Pozdrawiam Willi.
| Dodaj wpis w tym temacie | Spis tematów | Wyniki lottoStrona: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Wyślij wiadomość do admina